View Full Version : [Fantastic] Fastest INTERNETS EVER !!!11
RockBerg
13th July 2007, 13:07
40 Gigabits per second connection
Sigbritt will now be able to enjoy 1,500 high definition HDTV channels simultaneously. Or, if there is nothing worth watching there, she will be able to download a full high definition DVD in just two seconds.
Imagine it was you.
What would YOU do at such speeds ?
http://www.thelocal.se/7869/20070712/
Acum urmeaza sa imbratisam si noi tehnologia respectiva.
LaParka
13th July 2007, 13:14
40 WHAT? :shocked: :o: holly shit.....as putea sa-mi umplu hard-ul in 5 secunde:yes:
Ryder
13th July 2007, 13:18
Daca as avea o astfel de conexiune , cu siguranta as avea nevoie de mai multe hdd-uri
Pana atunci raman la bucuria de a downloada wrestling cu 400+ kb .
r0bby
13th July 2007, 13:30
OH MY FUCKIN' GOD!:shocked::shocked::shocked::shocked:
h1mZ
13th July 2007, 13:46
Poooooooorrrrrrnnnnnnnn!!!!!!!!!
Ratonu
13th July 2007, 14:11
Holy fucking shit fucks :o:
Reaper
13th July 2007, 14:44
40Gb este o conexiune teoretica. Viteza pe care o propune aceasta conexiune nu poate fi atinsa nici intre 2 Main Frame-uri.
Faza este ca fibra s-a dezvoltat foarte mult intr-un timp foarte scurt, iar componentele nu mai fac fata.
Ganditi-va ce placa de retea, procesor, ram, hard v-ar trebui pentru o asemenea conexiune. Eu am prins o viteza maxima de download de 21Mb/s pe oDC in Onesti si abia am reusit sa mai dechid My Computer. Presupun ca la 100Mb/s calculatorul meu (Pentium 4 1,8Gz) ar muri; adica placa de retea nu ar putea sa accepte atata informatie, hardul nu ar putea sa invarta si sa aseze atata informatie, etc.
O conexiune "many thousands of times faster than the average residential link" poate exista intre doua calculatoare many thousands of times faster than the average residential PCs.
RockBerg
13th July 2007, 15:29
ALL THE Poooooooorrrrrrnnnnnnnn!!!!!!!!!
Fixed.
O conexiune "many thousands of times faster than the average residential link" poate exista intre doua calculatoare many thousands of times faster than the average residential PCs.
Ala lucreaza la CISCO Systems,cred ca se descurca el cumva daca tot e un geniu.El a facut o demonstratie de genul "cuz I can"..."there is another,faster way".
LaParka
13th July 2007, 18:56
i'm kinda' with Reaper on this one.......cand ceva progreseaza nu o face de cateva mii de ori odata
RockBerg
13th July 2007, 19:31
i'm kinda' with Reaper on this one.......cand ceva progreseaza nu o face de cateva mii de ori odata
Tehnologia NOUA exista..asta a vrut sa demonstreze omul..Reaper are si el dreptate,iti trebuie un HDD si un network card care sa reziste la asemenea trafic.
Important e ca s-a ajuns la asa ceva.Eu zic ca ai fi multumit si cu 100MB/s.
Si nu intr-o retea locala,hubs n shit.Tehnologia nu e pentru normal user...e pentru un ISP care poate astfel sa ofere viteze foarte mari la preturi mai mici. ;)
Ca la noi tehnologia e cu 145 de ani in urma e alta poveste.
h1mZ
13th July 2007, 19:33
^ Nu cred ca aveau net acum 145 de ani ... :rolleyes::D
RockBerg
13th July 2007, 19:56
^ Nu crec ca aveau net acum 145 de ani ... :rolleyes::D
Vorbeam in general nu doar de Internet.
Rule #1:
If a mod is wrong,you don't tell him he's wrong,you agree that you are wrong and live with the wrong decison that you took,because he was wrong in the first place.
Otherwise:
http://www.timbru.com/jurnal/materiale/un-ban-2005.jpg
:happy:happy:happy
PSYCHO
13th July 2007, 20:18
Viteza asta ptr ce e, ca sa poata downloada aia de la NASA mai rapid wireless de la martieni? Sincer, eu ma-as multumi cu cativa MB ... Insa e bine de stiut ca evoluam al dracu' de repede ... Daca tot bubuie planeta in 30-40 de ani, macar sa bubuim avansati ... Pardon, exprimarea corecta e "guguie"! :D
Big Sexy
13th July 2007, 22:04
Bre, nu o sa mai fi multumit cu cativa mega cand filmele o sa aiba 50 GB in HD DVD.
Viteza maxima e de vreo 10 terabiti realizata intercontinental intre o universitate din Australia si una din US. Este cea mai rapida conexiune testata vreodata intre doua tari. Stiu ca in America se ating viteze mai mari intre anumite universitati.
Oricum nu exista un hdd disponibil publicului care sa fie capabil sa gestioneze viteze reale mai mari de 65 MB la scriere si daca legi 64, cat suporta fizic placile de baza pentru servere ... si daca ai software capabil sa gestioneze un asemenea trafic pe secunda - felicitari!
Eu sunt fericit si cu cei 400 kB/s de la RDS.
THE DAREDEVIL
13th July 2007, 22:37
40 Gbps?Eu nu trag nici cu 130 kbps!
Totul,in special jocurile,ocupa din ce in ce mai mult (am vazut joc de 7.80 GB),e normal sa fie o conexiune mai buna dar totusi.....
Reaper
13th July 2007, 22:41
Viteza maxima e de vreo 10 terabiti realizata intercontinental intre o universitate din Australia si una din US.
Este a doua oara cand ma simt nevoit sa iti raspund cu urmatorul fragment care apartine celor de Flight of the Conchords:
"Did Steve tell you that? What's he got to do with it?"
Da-mi un link unde scrie chestia asta pe care o sustii tu si... (aveam mai multe finaluri la fraza asta, dar nu mi s-a parut nici unul suficient de interesant)
PS: daca pe pagina pe care o/n-o s-o scrii apare pe undeva "God is all powerfull" nici nu te mai chinui.
RockBerg
14th July 2007, 01:25
Bre, nu o sa mai fi multumit cu cativa mega cand filmele o sa aiba 50 GB in HD DVD.
Join the BluRay...HD-DVD is almost dead.Se vinde 2 to 1.Se pare ca pariul cu Playstation 3 le-a mers la Sony ca sa impuna formatul.Ramane sa scoata niste jocuri ca lumea.
BluRay 4 Layer are 100GB. :ok:
Nu exista HD-DVD de 50GB,numai BluRay.
Big Sexy
14th July 2007, 01:43
Pagina cu superconexiune cred ca am vazut-o in xpc. Nu mai citesc site-uri despre computere de vreo 2 ani. O sa incerc zilele astea sa o gasesc si o sa pun o poza cu ea. Daca o gasesc.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.