PDA

View Full Version : Inoki goes berserk

thunder_liger
29th March 2006, 00:01
http://www.youtube.com/watch?v=NHJ4xmwb9hs&search=antonio%20inoki

merita vazut.
cautati despre great antonio. din ce am citit despre el,imi pare unul dintre oamenii aia buni la suflet dar care isi aleg prost compania.....pacat de ce pateste in meciul asta si pacat de modul in care si-a sfarsit viata.

Heath Scumm
29th March 2006, 13:31
E destul de naspa ca nu stiu cum sa salvez de pe youtube ... de fapt stiu ... cand dai sa te uiti de pe youtube la ceva, in documentele userului tau din windows se creeaza un temporar ... il copii de acolo si gata!

thunder_liger
30th March 2006, 00:20
pai.. youtube nu a fost conceput pt salvat fisiere,astepti sa se incarce si te uiti :).
am mai citit de o metoda pe un forum,da pana nu verific nu zic nik.
si totusi....despre meci,nici o parere? adversarul lui inoki a intrat in cartea recordurilor de 2 ori si in timpul vietii a avut castiguri mai mult decat modice,pentru ca in 2002 sa moara homeless.cred ca e un personaj interesant.
cat despre comportamentului lui inoki....imi doresc sa fi incercat asta si cu Sakuraba,Masa Chono,Masa Saito.

Heath Scumm
30th March 2006, 13:03
Dude ... a fost jenant ... asta nu e pro-wrestling ... ce sa-ti spun? 2 palme deschise si vreo cateva picioare in cap ... mare vrajeala ... Low Ki, Samoa Joe sau Kenta Kobashi lovesc cu adevarat tare ... plus ca lupte de wrestling transformate in shoot fight au loc mai tot timpul, nu e nimic deosebit ... e mai degraba o forma de lipsa de profesionalism decat ceva ce ar trebui admirat!

Cred ca nu e genul de pro-wrestling la care m-as uita eu ...

Dragon-sin
30th March 2006, 14:37
@thunder liger
Sa sti ca ar fi fost interesant daca ar fi incercat faza pe Chono.

@Hitscum
Wrestlingul japonez a fost si va fi intotdeauna mai dur ca cel american si mai stiff.In urma cu cateva zile m'am uitat la NOAH Navigate For Evolution,la meciul KENTA vs. Kenta Kobashi si KENTA il lovea cu niste picioare la cap impresionante.Chestiile astea fac sa arate lovitura lui Goldberg la Bret de la Starrcade ca o mica atingere.KENTA il lovea in cap pe Kobashi ca si cum ar lovi o minge de fotbal.

Heath Scumm
30th March 2006, 14:59
^Mi-l dai si mie?

thunder_liger
30th March 2006, 19:36
@ Batista
poate ai vrut sa spui Misawa vs Kobashi..ce ai spus tu e similar cu Triple Treat : Jushin vs Thunder vs Liger :)
in orice caz....meciul e deosebit pentru ca tembelul,egoistu,arivistu,orgoliosul si dependentul de ego-boost-uri pe nume Inoki ia la pumni un om remarcat prin spiritul bonom. Din ce am citit Great Antio se incadreaza in profilul oamenilor masivi insuficient dezvoltati psihic.Daca va uitati cu atentie , omul e jovial si vrea sa faca spectacol,adevarat ca poate nu a inteles ca ciudosul de Inoki trebuia sa castige in 30 secunde.
Aici nu e vorba de meciuri uzuale care se transforma in shoot-uri ( unde ambii luptatori stiu sa dea cu sete ) ..e vorba de unul care vine sa faca spectacol si un badaran care se crede parintele mma-ului in japonia ( for God's sake a fost facut KO de Hogan :)) )

Dragon-sin
30th March 2006, 20:41
Nu,chiar era vorba despre KENTA vs. Kenta Kobashi :)

NOAH, 3/5/06 (NTV)
Tokyo Nippon Budokan

1. Tamon Honda, Kentaro Shiga & Mitsuo Momota vs. Takuma Sano, Junji Izumida & Haruka Eigen.
2. Mohammed Yone, Tsuyoshi Kikuchi & Mushiking Terry vs. SUWA, Low Ki & Mushiking Joker
3. Akitoshi Saito, Masao Inoue & Kishin Kawabata vs. Bison Smith, Doug Williams & Nigel McGuinness
4. Yoshinari Ogawa vs. Takeshi Rikio
5. Akira Taue vs. Naomichi Marufuji
6. Mitsuharu Misawa vs. Takeshi Morishima
7. Kenta Kobashi vs. KENTA
8. GHC Jr. Heavyweight Tag Team Title: Yoshinobu Kanemaru & Takashi Sugiura (c) vs. Ikuto Hidaka & Minoru Fujita
9. GHC Heavyweight Title: Jun Akiyama (c) vs. Minoru Suzuki

Oricum ce s'a intamplat a fost lipsa de profesionalism zic eu,si nu ar trebui sa existe cazuri de genu intr'un ring de wrestling.

@Hitscum
ti l'as da dar showul e 2 gb,si nu am cum sa il uploadez.

thunder_liger
30th March 2006, 20:52
my mistake..dormeam in bocanci :)