PDA

View Full Version : WRM Grudge Match: Raiden vs. Death Bringer

Raiden
6th July 2007, 00:00
BigMouth: Buna seara tuturor si bine v-am regasit in arena WRM. In cateva momente va urma un meci plin de ura intre Raiden si Death Bringer.
Test: Si asta e doar inceputul conflictului lor, in viitor ne asteapta alte meciuri in care cu siguranta Raiden va triumfa.
BigMouth: Eu cred ca Raiden are 0 sanse, dar asta e parerea ta, sa ne concentram la lupta ce va urma.
Test: Eu sunt intotdeauna concentrat.

In boxele arenei WRM rasuna melodia "My Way", Raiden facandu-si aparitia foarte entuziasmat si bine pregatit atat fizic cat si psihic pentru meciul impotriva monstrului Death Bringer.

BigMouth: Raiden a declarat ca va fi un iad in ring.
Test: Esti cam obosit azi? Raiden a declarat ca Death Bringer va face cunostinta cu iadul.
BigMouth: Cred ca va fi invers.....

Raiden intra in ring si are un microfon in mana. Raiden incearca sa spuna ceva insa este oprit de catre public care incepe seria zgomotoasa de "You Suck"

Raiden: Neah neah! Nu sunt nasol deoarece ceea ce vedeti in ring este o masina de wrestling si atata timp cat nu mi s-a facut pin-ul, ma declar neinvins pana acum.

Publicul incepe sa huiduie tot mai tare si striga Bring the death to Raiden

Raiden: Si in niciun caz nu voi pierde acest meci in fata unor ratati si inculti ca voi, neah neah nu o sa ma fac de ras in fata voastra si dupa ce am sa castig am sa va arat voua prostilor ca sunt cel mai bun.

Publicul sare in picioare si incepe sa arunce cu pahare si hartii.

Test: Oare publicul are cei 7 ani de acasa?
BigMout: Mai bine zis daca Raiden are cei 7 ani de acasa, nu ai auzit cum a jignit publicul?
Test: Hei... publicul l-a jignit prima oara, Raiden doar s-a aparat si le-a platit cu aceeasi moneda.
BigMouth: Daca Raiden n-ar mai fi un trisor nu ar mai fi fost huiduit.
Test: Oh, mai taci!
BigMouth: Dar eu spun doar...
Test: Taci!!!!

Si Death Bringer pregateste-te deaorece cu mine in ring in aceasta seara vei simti iadul. Raiden se retrage intr-un colt al ringului asteptandu-l cu nerabdare pe Death Bringer.

ThePhenom
6th July 2007, 00:19
Test:Va intra acum papagalul ala...
Big Mouth:Ai uitat ca datile trecute cand si-a facut aparitia era sa scapi pe tine?
Test:Gura!!!

Luminile se sting si in arena rasuna mleodia de la Iron Maiden-Run to the Hills!!!Death Bringer inainteaza incet sper ring.Raiden se uita cu putina teama la "Mort".Publicul incepe sa aplaude si sa scandeze "Death Bringer!!!"."Mortul" insa nu le da atentie!!

Big Mouth:Chiar va fi un iad meciul asta!!!
Test:Nu!!Faza e ca Death Bringer va ajunge in iad!!!

"Mortul" intra in ring iar luminile inca sunt stinse.In sfarsit se aprind.

Big Mouth:Arata mai infiorator ca niciodata!!!

http://img232.imageshack.us/img232/3849/img1sl8.jpg

Raiden
6th July 2007, 00:38
Lupta incepe, Raiden inainteaza catre Death Bringer... Mortul il loveste cu pumnii si ii face un European Uppercut, lupta se duce in coltul ringului unde Death Bringer domina in continuare se suie pe a doua coarda si incepe sa-i livreze lui Raiden pumni in serie iar publicul numara in acelasi timp cu Death Bringer 1....2...3....4....5....6...7....8...9....10. Death Bringer il lasa pe Raiden in coltul ringului si se pregateste de un Stinger Splash dar Raiden se fereste si ii aplica lui Death Bringer un Jumping clothesline

BigMouth: Meciul a inceput foarte tare si are un ritm foarte bun.
Test: Ma asteptam la un meci tare pana la urma cei doi se urasc foarte tare. Apropo Raiden se pare ca nu se teme de Death Bringer, e foarte curajos.
Big Mouth: Mda... ce sa spun.

Raiden incepe sa il loveasca pe Death Bringer cu o serie de pumni insa acesta opreste atacurile si incepe sa-l loveasca violent pe Raiden, il duce din nou in coltul ringului si ii aplica din nou seria de pumni iar publicul numara 1...2...3...4...5...6...7...8....9...10....11....1 2....13....14....15....16...17

Test: Sa-l opreasca cineva pe pshiopatul ala.
BigMouth: Raiden merita acei pumni.
Test: Cred ca singurul care merita un pumn esti tu.

18....19... si nu ajunge numaratoarea la 20 deoarece Raiden ii aplica un Eleavated Powerbomb.

Test: Ce impact a avut acea manevra, incredibil!!!
BigMouth: Raiden este mult mai pregatit decat credeam, o sa avem un meci pe cinste seara asta.

ThePhenom
6th July 2007, 11:26
Test:L-a terminat pe mort.

Raiden se duce si face pin-ul 1....2..Death Bringer ridica umarul.

Big Mouth:Nu l-a termiant Test :P!!!

Raiden il ridica si ii face lui Death Bringer Tornado DDT.

Test:E clar!!!Se stie castigatorul.....RAIDEN!!!
Big Mouth: Da,da....sa o crezi tu!!!

Death Bringer se ridica in picioare.Raiden vine in viteza spre acesta dar este surprins cu un Scoop Slam al "Mortului".Raiden se zvarcooeste de durere la podea.

Big Mouth:OOOOOOOOO...Da!!!Cine e in avantaj acum?
Test:Raiden...nu ai vazut cate i-a facut lui Death Bringer?Mortul pana acum a fact doar un banal Scoop Slam!!!

Death Bringer il ridica pe "The Legend Killer" .Acesta din urma este cam ametit."Mortul" il prinde de gat se uita putin timp in ochii lui si ii sopteste ceva dupa care ii aplica un Chokeslam iar Raiden faca un contact violent cu podeaua.

Big Mouth:Si asta e manevra banala Test?
Test:Las....ca....m.....disp.....
Big Mouth:Cei limba vorbesti?

Death Bringer se duce si face pin-ul.Arbitrul numara 1......2......"The Legend Killer" ridica incredibil umarul!!!

Big Mouth:Atat de aproape...doar o secunda!!!
Test:Uraaaaa...Stiam ca esti cel mai bun "Ucigasul meu de Legende"!!!
Big Mouth:Te-ai trezit din somn..
Test: Da....
Big Mouth:"Ucigasul de legende" e al tau?Cand l-ai luat si pe asta?
Test::mda:

Raiden
6th July 2007, 11:52
Death Bringer nu se lasa si mai incearca un Chokeslam dar Raiden ii intoarce manevra intr-un Raiden Cutter (Arm trap neckbreaker)!!!!

Test: WOW! Ce bine i-a intors manevra Raiden!!
BigMouth: Care manevra?
Test: Nu conteaza, dormi in continuare.

Raiden incearca pin-ul 1....2....2 si jumatate ridica umarul Death Bringer, iar publicul este in extaz

BigMouth: Meci tare si atmosfera e de nota zece.
Test: Sunt sigur ca cei doi se vor distruge si in final cel care va castiga va fi Raiden.
BigMouth: De cand ai devenit clarvazator?
Test: Nu sunt clarvazator, eu sunt foarte atent la meci iar Raiden a dominat.
BigMouth: Uite ca eu sunt mai obiectiv si cred ca meciul a fost echilibrat.

Raiden incearca o manevra de submission Wrenching chinlock iar publicul striga Let's go Death Bringer!!!

Test: Publicul n-are respect fata de Raiden.
BigMouth: Mai bine zis Raiden n-are respect fata de public.
Test: Oare va ceda Death Bringer acelei manevre de submission?
BigMouth: Sigur ca nu.....

ThePhenom
6th July 2007, 17:57
Death Bringer este incurajat de publicul care scanda"Let's go Death Bringer" si reuseste sa ajunga la corzi.Raiden este nevoit sa-i dea drumul."The Legend Killer" il loveste la picior pe "Mort" care cade in genunchi.Acesta il prinde pe Death Bringer intr-un Camel Clutch.

Test:Sper sa nu fie finalul ca la meciul trecut...
Big Mouth:Sper ca da!!!

Death Bringer se ridica cu Raiden pe umerii sai si ii face un Electric Chair Drop.

Big Mouth:Hai!!!Acum acel Dead Driver si gata!!
Test:Tu crezi ca in fiecare zi e vineri?
Big Mouth:Azi e vineri!!!
Test: Da?
Big Mouth: Da!!Oricum, i-a turtit nasul lui Raiden!!
Test: Poate iti turtesc eu capul daca nu taci!!!

Death Bringer il prinde cu ambele maini de gat pe Raiden si il arunca in turnbuckle.

Test:Mi-a zis cameramanul pe care l-am platit ca la fel l-a aruncat Death Bringer pe celalalt cameraman in perete!!!
Big Mouth:Ce?
Test:Oh sh*t!!Nu trebuie sa zic asta pe post!!!

Death Bringer incearca un Turnbuckle Splash dar Raiden se fereste iar Death Bringer se izbeste de turnbuckle."The Legend Killer" ii face "Mortului" un Stinger Splash.Raiden incearca pin-ul 1....2....Death Bringer ridica umarul.

Test:Arbitru idiot.Daca numara mai repede!!!
Big Mouth:Tu crezi ca e masina?

Raiden se urca pe corzi si un Diving Crossbody pe "Mort".Pin din nou 1....2.....Death Bringer ridica umarul.Raiden se impinge in corzi si vine sper Death Bringer dar acesta ii face lui "The Legend Killer" un T-Bone Suplex executat ca la carte.

Big Mouth:Ce manevra...Fantastic!!!
Test:Mare lucru....

Death Bringer incearca pin-ul....1.......2.....Raiden ridica umarul.

Test:Ala crede ca Raiden cedeaza asa de usor?

Raiden
6th July 2007, 18:41
Meciul este intens, Death Bringer incearca un Reverse DDT dar Raiden scapa se intoarce si ii aplica un Sitout rear mat slam.

Test: Ce bine i-a intors manevra!!!!
BigMouth: Te bucuri de parca ai fi un copil de gradinita.
Test: Remarca aceasta nu trebuia facuta.

Raiden incearca sa-i faca pin-ul 1...2.. si ridica umarul Death Bringer

BigMouth: Death Bringer e mult mai rezistent, nu inteleg de ce se grabeste Raiden, graba strica treaba.
Test: Singurul lucru care strica ceva in momentul acesta este gura ta.

Death Bringer se ridica repede, Raiden il loveste cu o serie de pumni, insa Death Bringer nu simte nimic si il arunca in coltul ringului pe Raiden si il loveste cu pumnii in stomac. Raiden este ametit iar Death Bringer il asteapta pentru un Sidewalk slam pe care il si reuseste.

BigMouth: Pur si simplu il domina pe Raiden, discursul lui de dinaintea meciului a fost doar ca sa-l intimideze pe adversar insa in zadar.
Test: Death Bringer nu a dominat mai deloc, sunt inca de parere ca Raiden va castiga.

Death Bringer nu se duce ca sa-i faca pin-ul lui Raiden si se duce in coltul opus al ringului si se urca pe corzi insa Raiden se ridica si el foarte repede alearga spre celalalt colt al ringului, sare direct pe a doua coarda si executa un Super Angle Slam!!!

Test: WOW! Asta e manevra adevarata de la un wrestler adevarat.
BigMouth: Trebuie sa spun ca si eu am fost impresionat de impactul acelei manevre, dar nu cred ca e de ajuns pentru a-l invinge pe Death Bringer.

Cei doi se afla intinsi la podea iar arbitrul incepe sa numere 1.....2......3......4....

ThePhenom
7th July 2007, 18:29
5......6.....Cei doi sunt epuizati.

Big Mouth:Ce fac?
Test:Hai fetitelor!!!Ridicati-va!!!

7.....

Big Mouth:Ma inseala auzul s-au l-ai facut pe Raiden fetita?

....8.....

Test:Ma refeream la Death Bringer....

....9.....Cei doi se ridica.Death Bringer(stil Undertaker) iar Riaden(stil Shawn Michaels).

Big Mouth:Wow...parca asistam la Royal Rumble 2007 cand s-au trezit Undertaker cu HBK dupa ce Shawn Michaels i-a eliminat pe Edge si pe Ran.....
Test:Gata!!Stiu si eu ce s-a intamplat...nu e nevoie sa-mi zici tu!!!

Raiden il loveste pe Death Bringer cu piciorul in abdomen dupa care ii face un Scrissors Kick.

Test:Ce lovitura!!Este fenomenal Raiden!!!

"The Legend Killer" face pin-ul 1.......2....."Mortul" ridica umarul.

Test: Death Bringer chiar e rezistent!!!
Big Mouth: De cand esti comentator ai zis si tu ceva bun!!!
Test:Asta mi-a scapat!!

Raiden enervat peste masura incepe sa-l loveasca ca un nebun pe Death Bringer cu pumnii si picioarele insa "Mortul" il livreaza un Uppercut devastator care il doboara.

Big Mouth: Ou...Asta cred ca a durut.Parca a venit din Valea Mortii lovitura!!!
Test:A venit din.....
Big Mouth:Staaaaaaaaaaaaaai!!!Nu injura pe post!!!

Death Bringer il ridica pe Raiden si ii face un Powerbomb onto the knee care parca l-a rupt in doua pe "Ucigasul de legende".

Big Mouth:I-a indoit coloana lui Raiden :evil:!!
Test:Am vazut si eu....

Death Bringer il urca pe corzi pe Raiden.

Big Mouth:Cred ca ii va face acel Death Valley Factor!!
Test:Isi va reveni Raiden!!!Nu poate pierde meciu asa de usor!!!

Raiden nu cedeaza si il loveste cu genunchi in cap pe "Mort" si ii face un Sunset Flip Poewrbomb.

Test:Ti-am spus!!Nu are cum sa mai piarda in fata lui Death Bringer inca o data!!!
Big Mouth: De ce?E scutit de doctor?

"Ucigasul de legende" face pin-ul 1....2....."Mortul" ridica umarul.Raiden ii face lui Death Bringer un Snap Suplex si ridica mainile in semn de victorie chiar daca nu a castigat meciul.In acest moment publicul incepe sa strige "You Su*k!!

Test: De ce il jignesc incompetentii aia pe Raiden?Daca nu inceteaza poate ma duc si ii imprastii putin!!!
Big Mouth: Pentru ca merita....

Raiden fiind concentrat asupra publicului nu l-a vazut pe Death Bringer care s-a ridicat si era in spatele lui.The Legend Killer se intoarce si incaseaza de la "Mort" un Sitout Double Underhook Powerbomb.

Big Mouth:Uite aici manevra frumoasa si devastatoare!!!

Raiden
7th July 2007, 19:21
Death Bringer se pune la pin iar arbitrul numara 1...2...2 si jumatate, Raiden pune piciorul pe coarda ringului

Test: Phew!!!!
BigMouth: Ai avut emotii la aceasta faza, nu-i asa?
Test: Eu? Niciodata. Raiden cu siguranta isi va reveni, totusi e un meci dificil Death Bringer pare foarte rezistent.

Raiden iese in afara ringului iar Death Bringer il urmareste. Death Bringer il agata pe Raiden insa acesta il impinge in treptele de metal dupa care urca in ring.

Test: Aici Raiden a fost foarte inteligent.
BigMouth: Ca intotdeauna...:D daca nu te-ai prins a fost o ironie. Acum Raiden are un moment de respiro.

Arbitrul numara 1...2..3...4...5...6...7 dar este nevoit sa opreasca numaratoarea pentru ca Death Bringer urca in ring. Raiden alearga spre Death Bringer dar mortul anticipeaza cu un Big Boot

BigMouth: Ce impact a avut aceasta manevra, meciul acesta e aproape de final.
Test: Adica vrei sa spui ca Death Bringer va castiga?
BigMouth: Probabil.

Death Bringer se pregateste de un Running Big Boot, Raiden se fereste iar acea manevra il darama pe arbitru

BigMouth: De data aceasta cel care a simtit Big Boot-ul a fost arbitrul.
Test: Raiden poate profita acum....
BigMouth: La ce te referi?
Test: Nu e treaba ta.

Death Bringer incearca sa-l ridice pe arbitru insa din spate vine Raiden si ii aplica un Low Blow mortului, iar publicul incepe sa-l huiduie pe Raiden.

BigMouth: Spune-mi ca nu a facut asta!!!
Test: Ce? te superi ca Death Bringer nu va mai avea urmasi?
BigMouth: Nu!!! Raiden este un trisor, ar trebui descalificat.
Test: Ti-am mai spus cat timp arbitrul este intins la podea si nu a vazut nimic totul e legal.

Raiden iese in afara ringului, ia un scaun si revine in ring

BigMouth: Raiden intrece orice masura.
Test: Hei! face orice numai sa castige.

Raiden se pregateste sa-l loveasca cu scaunul in cap, dar Death Bringer se fereste si loveste cu piciorul in stomac dupa care ii executa un Tombstone Piledriver pe acel scaun de metal

BigMout: Da!!!! Raiden a cazut in propria capcana.
Test: Nu-mi vine sa cred cat de rezistent poate fi Death Bringer.

Death Bringer il pune la pin pe Raiden, dar in zadar deoarece arbitrul ramane in continuare intis la podea

BigMouth: 1...2....3.. haide, arbitrii astia parca sunt facuti din portelan.
Test: Death Bringer a accidentat arbitrul pana la urma, deci el e de vina.
BigMouth: Death Bringer nu ar face asa ceva intentionat, s-a vazut clar ca nu a vrut sa aplice acea manevra pe arbitru ci pe Raiden.
Test: Tipul ala e un ciudat si nebun, ar ataca pe oricine.

Death Bringer il ridica pe Raiden si incearca sa execute un Jacknife Powerbomb. Il didica pe Raiden, dar acesta ii baga degetele in ochi dupa care il loveste cu piciorul in burta si executa Impaler DDT tot pe acel scaun metalic!!!!Raiden il pune la pin.

BigMouth: Raiden este un trisor, nu ar merita sa castige mai deloc acest meci.
Test: 1...2...3... Raiden trebuie sa fie castigatorul, la naiba.

Un alt arbitru alearga spre ring, numara 1....2....2 si jumatate dar Death Bringer ridica umarul, iar publicul este in delir.

Test: Ce??
BigMouth: In seara asta orice ar fi, dreptatea va invinge!
Test: Tipul ala e chiar rezistent nu-mi vine sa cred.
BigMouth: Raiden este uimit... Pana la urma Death Bringer a luptat corect si asta e tot ce conteaza ca sa castigi.

ThePhenom
7th July 2007, 20:06
Raiden ii reproseaza arbitrului ca a numarat prea incet."The Legend Killer" se intoarce cu spatele dar il surpinde pe arbitru cu un Superkick care il lasa inconstient pe acesta.

Big Mouth:Ziceai de Death Bringer ca e nebun si loveste pe toate lumea!!Uite ce i-a facut Raiden arbitrului.Si a facut-o intentionat!!!
Test:Nu sti ce le-a facut Death Bringer reporterului si cameramanului?I-a lasat pe amandoi inconstienti!!
Big Mouth:Nu te cred!!!
Test:O sa-ti arat filmuletul in care a facut asta "Mortul".Le-a inregistrat cameramanul platit de mine.SH*T!!!Iar am zis pe post!!!

Death Bringer se trezeste dar incaseaza de la Raiden un Superkick."Mortul" se ridica cu greu din nou dar mai incaseaza un Spear de la The Legend Killer.

Test:Ce manevre frumoase!!!L-a terminat pe Death Bringer!!
Big Mouth:Totusi m-au impresionat si pe mine.Daca nu-l lovea pe arbitru...
Test:Ce se intampla?
Big Mouth: Poate in putin timp ajunge printre favoritii mei!!

Raiden iese in afara ringului si pune acolo o masa in picioare.Intra in ring si incearca sa-i faca lui Death Bringer un Belly to Belly Suplex in afara ringului pe aceea masa dar "Mortul" se opune si il loveste pe Raiden in figura.Death Bringer ii face lui Raiden un Spinning Crucifix Powerbomb pe masa din afara ringului.Publicul incepe sa scandeze "Holly Sh*t!".

Test:Uite ca nici "Mortul" nu e corect!!:angry:
Big Mouth:Cine sapa groapa altuia cade singur in ea !!!:drak:
Test:Acum o dai pe literatura?
Big Mouth:Nu!!Acest proverb se potrivea situatiei de acum :).
Test:Totusi trebuie sa mai vedem si de astea!!!Doar e un meci plin de ura!!

Death Bringer il baga in ring pe Raiden unde ii face Welcome in Death Valley(Double Underhook Piledriver).

Big Mouth:Ti-am zis ca Raiden va ajunge in iad :evil:!!!

Death Bringer il ridica pe arbitrul pe care l-a lovit mai devreme cu un Big Boot si il pune sa faca pin-ul.Acesta numara foarte greu 1......................................2.......... ...........................Raiden reuseste sa atinga corzile cu ultimile puteri.

Test:Stiam!!Stiam!!Stiam eu!!
Big Mouth:Ce stiai?
Test:Ca Raiden nu va renunta asa usor la acest meci!!!Este un adevarat campion!!!

Raiden
7th July 2007, 22:56
BigMouth: Huh? Un adevarat campion? Nici macar n-a fost campion.
Test: Va fi in viitor campion.

Death Bringer executa un Falling neckbreaker slam si incearca din nou pin-ul dar nu-l reuseste deoarece Raiden ridica umarul la 2. Death Bringer ii aplica un Sleeper Hold

BigMouth: Asta inseamna strategie de lupta, Death Bringer lucreaza in zona capului lui Raiden dupa ce a executat acele Piledrivere teribile.
Test: Cei doi se distrug cum au promis, sper sa nu-si incalce promisiunea Raiden si aceea de a-l invinge urat de tot pe Death Bringer.

Raidem desi inconstient ajunge la corzi iar Death Bringer trebuie sa-i dea drumul. Death Bringer se impinge de corzi si alearga spre Raiden insa acesta ii pune piedica si ii aplica un Ankle Lock

Test: Tapeaza!!!!
BigMouth: Cu siguranta Death Bringer nu se lasa asa usor.

Death Bringer este aproape de corzi, insa Raiden il indeparteaza. Mortul se tot invarte ca sa scape si reuseste sa-l trimita cu o lovitura de picior intr-un colt al ringului unde era si arbitrul.

BigMouth: Oh, sa nu-mi spui, arbitrul acela s-a accidentat din nou.
Test: Si e vina lui Death Bringer deaorece el l-a impins pe Raiden.
BigMouth: Nu conteaza acest detaliu, important e ca Raiden va lua iar avantaj si in sensul rau al cuvantului.
Test: Cum adica in sensul rau al cuvantului? El face ce face orice luptator adica sa castige lupta.

Raiden scoate de sub ring un Sledgehammer cu care il loveste pe Death Bringer in piciorul drept

BigMouth: Nu se poate asa ceva, m-am saturat de tacticile murdare ale luI Raiden.
Test: L-a lovit chiar in piciorul in care i-a aplicat Ankle Lock-ul, asta numesc eu strategie de lupta, nu ce a aratat Death Bringer acum cateva momente.

Raiden ii aplica Indian Deathlock lui Death Bringer care se afla sub presiune

Test: Rupe-i piciorul!
BigMouth: Nu e un sfat tocmai bun, dar de la tine nu m-as fi asteptat la altceva.

Death Bringer se afla departe de corzi si nu poate sa scape de acel Indian Deathlock si tapeaza!!!! dar arbitrul se afla intins la podea inconstient

Test: La naiba! Acum sa fim seriosi Raiden i-a facut pin-ul, si acum l-a facut sa tapeze.
BigMouth: Si inainte de toate astea l-a lovit cu obiecte interezise care l-ar fi descalificat.
Test: Ti-am zis, din moment ce....
BigMouth: Da, da.... same old sh*t! ma faci sa vorbesc urat.
Test: Nu e vina mea ca nu ai cei 7 ani de acasa.

Raiden isi da seama ca e in zadar si incearca sa ridice arbitrul, prilej pentru Death Bringer sa-si revina de la acea manevra de submission.

ThePhenom
7th July 2007, 23:50
Big Mouth:Ia uite cine vorbea de cei 7 ani de acasa...
Test:Cine?
Big Mouth:Tu!!
Test: Da?
Big Mouth::mda:...Hai sa revenim la meci.
Test:Raiden trebuie sa castige de 2 ori pana acum deci nu avem ce discuta!!
Big Mouth:Nu uita ca Death Bringer a fost primul care trebuie sa castige!!El a facut pin-ul dupa acel Tombstone Piledriver dar arbitrul era inconstient!!!

Arbitrul isi revine cu greu.Raiden din nou pe il prinde pe "Mort" intr-un Indian Deathlock.

Test:Gata!!Sfarsitul meciului!!Tapeaza!!!Tapeaza!!!Tapeaza!!
Big Mouth:Oh nu...Sper ca nu!!
Test:Oh da...Sper ca Da!!!

Death Bringer atinge podeaua cu palma dar nu bate in ea."Mortul" nu mai rezista si se zbate din rasputeri.In cele din urma ajunge la corzi iar The Legend Killer este nevoie sa-i dea drumul.

Test:Nuuuuuuuuu!!A scapat ca prin urechile acului!!
Big Mouth: Daaaaaaaa!!!Ca prin urechile acului ,dar a scapat ;)!!

Death Bringer se ridica cu ajutorul corzilor tinandu-se de picior.Raiden se napusteste asupra "Mortului" dar acesta trage corzile iar "The Legend Killer" cade in afara ringului.

Big Mouth:Inteligent a lucrat acum Death Bringer!!
Test: Pura intamplare!!!
Big Mouth:Cred ca din pura intamplare ai ajuns tu aici!!

Raiden se ridica ametit in afara ringului.Death Bringer il vede, se impinge in corzi si sare peste Raiden cu un Suicide Diving.

Big Mouth:Ce salt!!Tipul asta e si sinucigas!!
Test:Nu-mi vine sa cred ce vad ochi...un urias de 140 kg si 2,11 m sa faca un salt ca ala!!Incredibil!!
Big Mouth: Parca l-am vazut pe Undertaker la WrestleMania 23 cand a sa...
Test: Da stiu!!Nu e nevoie sa-mi povestesti tu!!

Cei doi se resimt."Mortul" reuseste sa intre in ring si este urmat de Raiden.Death Bringer incearca un Big Boot dar "Ucigasul de legende" se fereste si ii face un Sitout Facebuster."The Legend Killer" incearca pin-ul insa Death Bringer se ridica la 2 si jumatate.

Test: De ceeeeeeeeeeeeeeeeeeee?Raiden trebuie sa castige!!!
Big Mouth:Nu are cum!!Death Bringer a dovedit ca este mai bun!!
Test:Si tu cu afirmatia asta ai dovedit ca esti un nebun!!

Raiden se urca pe corzi si incearca un Elbow Drop dar Death Bringer se fereste."Mortul" il ridica pe "Ucigasul de legende" si ii face un Lifting Double Underhook Facebuster.

Big Mouth:Un wrestler fenomenal,extraordinar,este cel mai bun!!
Test:In sfarsit zici ce trebuie despre Raiden!!
Big Mouth::confused:.Ma refeream la Death Bringer...!!
Test:Si eu la Raiden!!
Big Mouth:Stiam!!

Death Bringer a pierdut destul de mult timp dar incearca pin-ul.1.....2.....Raiden a reusit sa ridice umarul.

Big Mouth: Daca meciul va continua in ritmul asta Raiden se va alege cu o calatorie gratis spre "Valea Mortii"!!
Test: Daca nu taci poate te alegi tu cu o calatorie gratis in "Tara Viselor"!!!

Raiden
8th July 2007, 01:22
Death Bringer in continuare simte dureri la piciorul drept. Raiden se ridica si se urca pe corzi ca sa execute Diving Crossbody dar nu reuseste deoarece Death Bringer il prinde cu un Sit-out side slam spine buster

BigMouth: Cert e ca meciul asta e foarte bun, Death Bringer a sesizat foarte bine.
Test: Pe degeaba a sesizat bine, nu va mai rezista mult, resimte durerea la picior.
BigMouth: Dar ce? Death Bringer nu-l pune la pin?
Test: Cred ca se pregateste de o manevra.
BigMouth: Il ridica sus pentru un Two handed choke drop...

Raiden insa scapa de acea manevra printr-un Eye Poke, iar arbitrul ii spune ca il va descalifica daca va mai face asta, insa Raiden nici nu-l baga in seama si se pregateste de un Explode Suplex pe care il executa ca la carte

BigMouth: Raiden foloseste manevre ilegale, ce sa-i ceri unui luptator murdar.
Test: Murdar esti tu ca nu te-ai spalat azi.
BigMouth: La figurat nu la propriu, hei azi am folosit noul sampon Wash & Go cu lavantica.
Test: Esti ciudat azi, sa nu ne abatem de la subiect si sa urmarim meciul.
BigMouth: Imi pare rau dar tu ai fost total pe langa subiect ca intotdeauna.
Test: Eh... ce nu faci tu ca sa ma enervezi.

Death Bringer se ridica dupa acel suplex insa Raiden din spate vine cu un Shin breaker pe piciorul drept

Test: Raiden lucreaza din nou la piciorul drept...
BigMouth: Trebuie sa spun ca Raiden lucreaza foarte bine, insa nu i-ar fi gasit punctul slab daca nu folosea acel Sledgehammer.
Test: Nu incepe iar.... Raiden se pare ca se pregateste de un Figure four leglock!!!
BigMouth: Ce presiune pune pe piciorul drept a lui Death Bringer, oare va mai rezista mult?

Raiden aplica Figure Four leglock iar Death Bringer se zbate sa scape din aceasta manevra care ii afecteaza rau piciorul ranit.

ThePhenom
9th July 2007, 14:18
Death Bringer pune palma pe podeaua.Durerea la picior este din ce in ce mai mare.Publicul scanda "Death Bringer!!Death Bringer!!".

Test:Tapeaza!!!Haide!!!Bate cu palma aia nenorocita in podea!!!Bateeeeeeeeee!!!
Big Mouth:Nu te mai agita !!!Parca esti un Pepsi!!
Test:Nu mai fa reclama mascata!!
Big Mouth:Ai invatat ce inseamna reclama mascata?
Test:Pai sti...cand am fost mic.....
Big Mouth:Nu-mi pasa!!

Death Bringer se zbate si reuseste sa ajunga la corzi.

Test:Oh...la dracu'!!!Tot Raiden castiga!!
Big Mouth:Mai vedem noi.

Death Bringer se ridica iar Raiden incearca un Crossbody dar "Mortul" nu este doborat si il prinde pe The Legend Killer si ii face un Swinging Side Slam iar publicul este in delir!!!

Big Mouth: Da!!!Hai Death Bringer!!Termina-l.....Let's go!!!

Death Bringer iese cu Raiden in afara ringului si il da cu capul de masa comentatorilor.

Test:Imbecilule, e scumpa masa!Daca o rupi te iau la bataie!!
Big Mouth:Stai potolit colega ca nu am chef sa te vad la spital.Daca ar sti nevasta ta ce zici...
Test:Toni noi am fost prieteni mereu!!Te rog nu-i zice ce am zis!!
Big Mouth:Bine,bine stai calm!!

Bataie se mutase in ring.Death Bringer incearca un Chokeslam dar Raiden il loveste cu cotul si scapa."Uciagasul de legende"ii face "Mortului" un Falling Neckbreaker Slam.

Test: Dupa cum vezi Raiden domina meciul!!Deci Raiden va castiga!!
Big Mouth:Ai mai zis de vreo 10 ori ca Raiden castiga!!

Raiden il da cu capul de turnbuckle pe Death Bringer dupa care ii face un Spinning Spinebuster si incearca pin-ul 1....2......"Mortul" ridica umarul.

Test:Ma duc sa vorbesc cu Heath Scumm dupa meci!!Sa concedieze arbitrii astia!!!Pana numara astia 3 secunde eu numar 15!!!
Big Mouth: Bine ca ai invatat sa numeri!!
Test: Pai da....Uite:1,2,3..dupa 3 ce vine 6 nu?1,2,3,6,9,7,4,11....Uite!!Am numarat bine!!
Big Mouth: :ras-plans: Doar pana la 3 ai numarat bine!!:happy....Din wrestling ai inavat sa numeri pana la 3.

In ring Raiden il lovea din toate partile pe Death Bringer."The Legend Killer" incearca un German Suplex dar "Mortul" se opune si il loveste cu cotul.Se intoarce cu fata spre el si ii face Death Valley Slam(3 Non Release Powerbomb).

Big Mouth:I-a distrus spatele!!Hai cu pin-ul!!
Test:Nu are cum sa reuseasca!!!!Raiden e un luptator!

Death Bringer face pin-ul 1....2......2 si jumatate.....Raiden ridica umarul cu ultimele forte

Test:Bravo!!Ti-am zis ca Raiden nu poate fi invins asa usor.

Death Bringer il ridica pe Raiden care era ametit si il da cu capul de turnbuckle iar "The Legend Killer" cade la podea.

Heath Scumm
13th July 2007, 12:06
Datorita lipsei de timp a "Comisiei" de jurizare si pentru a putea da verdictul in cunostinta de cauza, am amanat putin rezultatul pentru acest meci. Speram ca astazi sa putem numi un castigator.

Heath Scumm
13th July 2007, 15:24
Castigatorul acestui meci este "The Legend Killer" Raiden. Este de apreciat efortul ambilor combatanti insa suntem de parere ca Raiden a fost mai unitar in felul in care si-a formulat posturile. A fost prea multa lupta si prea putin storytelling.

Raiden
13th July 2007, 22:33
Death Bringer incearca pin-ul 1...2.... dar Raiden ridica umerii din nou.

Test: Nu se castiga asa un meci, Death Bringer nu si-a facut strategia pe cand Raiden si-a facut-o si de aceea cred ca el va invinge.
BigMouth: Sa nu mai vorbesc ca Raiden si-a facut o strategie murdara?
Test: Nu conteaza cum a fost important e ca si-a facut strategia de lupta.

Death Bringer incearca un Running PowerSlam pe care il si reuseste dar cu greu iar mortul resimte din nou dureri la piciorul drept

Test: A cam bocit aceasta manevra.
BigMouth[/b}: Gratie Sledgehammerului care a facut cunostinta cu piciorul lui Death Bringer.

Death Bringer incearca pin-ul 1...2....2 si jumatate iar Raiden ridica din nou umarul

BigMouth: Nu e de mirare ca Raiden a ridicat umerul deoarece Death Bringer a intarziat pin-ul datorita durerii la picior.
Test: Macar recunoaste, Raiden e rezistent.
BigMouth: E de apreciat efortul lui Raiden dar eu cred....
Test: Gata! Atata trebuia sa stiu in rest tine-ti parerea pentru tine.

Death Bringer il ridica pe Raiden din nou incercand un nou Running Powerslam dar Raiden scapa si executa un [b]Double knee backbreaker

Test: Asta e momentul in care Raiden isi poate adjudeca victoria!!!
BigMouth: Nu incearca pin-ul, ci o manevra de submission?

Raiden ii aplica mortului un Raiden Lock

Test: Tapeaza!!!
BigMouth: Nu cred ca va tapa e prea aproape de corzi.

Death Bringer in cele din urma ajunge la corzi insa Raiden il pregateste de ceva

BigMouth: Se pregateste oare de manevra de final?
Test: Da! Death Bringer nu mai are nicio scapare.

Raiden ii aplica manevra de submission Cattle Mutilation

Test: Nu mai poate sa scape din acea teribila manevra de submission.
BigMouth: Foarte greu sa iesi din acea manevra.

Death Bringer renunta iar Raiden castiga prin submission

Test: YES! Raiden a castigat meritat.
BigMouth: N-as zice meritat ci murdar dar pana la urma asta este.
Test: Nu conteaza parerea ta, cert e ca Raiden a luptat inteligent si l-a dus la podea pe Death Bringer. Asta inseamna tehnica, ceea ce am vazut in acest meci la Raiden. Death Bringer a tapat!
BigMouth: Nu e o rusine sa tapezi pana la urma Death Bringer a iesit din multe manevre de submission.

Raiden iese cu zambetul pe buze din ring si foarte obosit dupa acest meci minunat