View Full Version : Ce spune Dusan Uhrin...
Elphax
5th July 2007, 11:52
Am facut un thread pentru a discuta despre noul antrenor si pentru a expune parerile lui despre echipa, club, meciuri etc.
Elphax
5th July 2007, 11:53
Uhrin Jr. a tras primele concluzii
de Adrian Bucur
Dusan Uhrin jr ºi-a "terorizat" noii elevi cu o pregãtire intensã în Ungaria ºi mai apoi în Austria.
- Domnule Uhrin, mulþi jucãtori s-au plîns de duritatea antrenamentelor.
- Da? Eu nu înþeleg româneºte! (rîde). ªtiam cã aºa va fi, dar pregãtirea e una esenþialã pentru campionat. De fapt, e primul pas pe care trebuie sã-l facã o echipã la un început de drum. Acum am ajuns la un nivel ºi pe parcurs vom vedea dacã vom adãuga ceva la antrenamente sau dacã vom scade din intensitatea lor.
- Nu existã riscul ca jucãtorii sã fie obosiþi în startul sezonului?
- Nu, pentru cã zic cã am calculat perfect cele douã cantonamente. Cred cã vor fi obosiþi pînã la meciul cu Fiorentina ºi cred cã vor fi dãrîmaþi în primele zece zile dupã ce ajunge la Timiºoara. Dacã nu vor fi dãrîmaþi, ne vom antrena ºi mai mult (rîde).
- Cît de important este Ganea pentru Poli?
- E un jucãtor extrem de important, care are personalitate ºi ºtie sã dirijeze jocul din teren, un lucru foarte esenþial. Timiºoara avea nevoie de un atacant cum este Ganea.
- Va fi titular?
- Dacã el va juca aºa cum a fãcut-o în meciurile de pregãtire ºi cred cã o va face, atunci el va fi titular. Mai multe despre primul unsprezece nu vreau sã spun, dar cred cã vã veþi da seama dupã urmãtoarele douã meciuri. Dupã meciul cu Vojvodina, se va stabiliza prima echipã.
"Rãmîn 23"
- A pãrut cã aveþi probleme pe flancul stîng, în apãrare.
- Nu sînt probleme mari. Acolo se bat Dancia ºi Arman Karamian, care a evoluat foarte bine. Nu cred cã este periculos sã pun acolo un atacant de meserie pentru cã este concurenþa mare. De altfel, dacã acum sîntem 26 de jucãtori, dupã acest cantonament vor mai rãmîne 23. Depinde doar de jucãtori ºi de forma lor cine va juca titular, mai ales la mijloc, unde e cea mai mare concurenþã. Nu mã aºtept sã aparã probleme ºi e adevãrat cã unul dintre Pleºan sau Aliuþã va trebui sã stea pe bancã.
- Nu v-a surprins puþin forma unor jucãtori? De cînd s-a vorbit de Steaua, Pleºan este alt fotbalist...
- În urmã cu ceva vreme, Poli a luat un numãr mare de jucãtori valoroºi. S-a întîmplat ce s-a întîmplat, iar acum menirea mea este sã scot ce e mai bun din ei. Vreau ca atunci cînd intrã în teren sã dea randament maxim, indiferent de ce jucãtor este vorba.
- Torje este preferatul dumneavoastrã?
- Torje este un fotbalist foarte bun ºi am mai spus-o de multe ori. Nu ar fi corect însã sã spun cã am un fotbalist preferat, pentru mine toþi sînt la acelaºi nivel. Torje este un fotbalist tînãr ºi de mare perspectivã.
- Vã mulþumeºte programul primelor etape?
- Da. E important cã jucãm primul meci acasã. Nu va fi uºor, dar noi trebuie sã jucãm fiecare meci la fel, adicã la victorie. Eu nu am intrat în fotbal ca sã þintesc la vreun meci egalul.
Dor de fiu
- Fanii nu ºtiu prea multe despre Dusan Uhrin Jr., fotbalistul...
- Nu sînt multe de ºtiut. Am jucat doar în Liga a III-a în Cehia ºi am fost fundaº central ºi mijlocaº defensiv.
- Poate un fundaº central sã devinã un antrenor ofensiv?
- Bineînþeles! Întotdeauna cer maxim de la atacanþi ºi toatã echipa trebuie sã ºtie cã toþi trebuie sã facã ºi faza ofensivã ºi faza defensivã. Au fost meciuri la Mlada cînd am jucat ºi cu patru atacanþi, asta pentru cã doi îi foloseam pe benzi ºi alergau în apãrare, iar la finalizare mã puteam baza pe ei. O vreme bunã, Pecka, cel mai bun atacant de la Mlada a jucat mijlocaº dreapta.
- Aþi avut doar o jumãtate de zi sã vã vizitaþi familia.
- Da, a fost destul de greu mai ales pentru fiul meu. De fapt, el a fost principalul motiv pentru care am tras o fugã pînã în Cehia, pentru cã are nevoie mai mare de mine, dar ºi eu de el. Aºa cum am mai spus însã, sigur vor veni la Timiºoara.
Luis Garcia10
5th July 2007, 11:57
Interesant! Sa vedem cum vor decurge lucrurile :rolleyes:
Elphax
5th July 2007, 12:00
asta a fost tare :
- Nu existã riscul ca jucãtorii sã fie obosiþi în startul sezonului?
- Nu, pentru cã zic cã am calculat perfect cele douã cantonamente. Cred cã vor fi obosiþi pînã la meciul cu Fiorentina ºi cred cã vor fi dãrîmaþi în primele zece zile dupã ce ajunge la Timiºoara. Dacã nu vor fi dãrîmaþi, ne vom antrena ºi mai mult (rîde).
Luis Garcia10
5th July 2007, 12:02
Da :cry: :lol:
Sincer cred si sper ca va face treaba :ok:
Cappone
5th July 2007, 13:49
se vede ca ii un antrenor profesionist.sa vedem si rezultatele
Elphax
8th October 2007, 17:39
Dusan Uhrin e multumit de cum a evoluat echipa la Cluj si îi remarca pe Aliuta si Radoi.
A avut Poli la Cluj un meci mai greu decât se astepta?
A fost un meci foarte greu, în care ambele echipe au jucat extrem de tactic. Am facut o singura greseala în aparare, si aceasta ne-a costat un gol.
Sunteti multumit de cum au evoluat jucatorii noi introdusi în echipa de baza?
L-am titularizat pe Sorin Radoi si ma bucur ca a reusit si sa înscrie. De asemenea, Aliuta s-a achitat bine de sarcini. Pot spune chiar ca a facut unul din cele mai bune jocuri din acest campionat.
Pâna la urma, nunta lui Stelian Stancu a fost de bun augur, înlocuitorul sau marcând primul gol...
Ma bucur ca Radoi a marcat, dar îi felicit pe toti jucatorii mei pentru felul în care s-au daruit astazi. Am revenit dupa ce am fost condusi, si asta ma bucura cel mai mult.
Este “U” Cluj o echipa condamnata la retrogradare?
I-am vazut pe cei de la Universitatea în opt partide, iar în fiecare dintre ele si-au creat multe situatii importante de gol. Astazi s-a dovedit ca în România nu sunt echipe slabe. Este greu însa si pentru jucatorii Universitatii sa evolueze sub presiune.
sursa:prosport
Elphax
11th October 2007, 13:17
Antrenorul nostru a implinit 40 de ani.
aici puteti vedea surpriza pregatita de jucatori pt el
http://www.youtube.com/watch?v=vXUywZWfspQ
Elphax
8th November 2007, 14:54
Cehul de pe banca lui Poli, Dusan Uhrin, a spus cã nu se gîndeºte la avantajul de 8 puncte pe care îl are CFR, deoarece mai importantã este acum partida de la Buzãu. "Dacã jucãtorii spun cã se poate, pe ei trebuie sã-i întrebaþi, eu nu vreau sã vorbesc de CFR. Au un avantaj mare, dar pe mine acestã diferenþã nu mã intereseazã. Eu vreau sã fac trei puncte sîmbãtã", a declarat Uhrin, care a mãrturisit: "Cine joacã cel mai frumos fotbal? Probabil CFR".
violamania
diorin
8th November 2007, 20:15
Nu mi-as fi inchipuit ca Uhrin se pliaza atat de bine pe calapodul Poli ,dar mai ales pe iesirile tumultuoase ale lui Iancu.Eu cred ca se completeaza perfect in disputele verbale si chiar actiunile concrete(reale) cu ziaristi si celelalte cluburi;Uhrin ;echilibrat ,modest, fara biz-brizuri...Iancu ;emotional,taios,fara menajamente ,cu trimiteri si aprecieri directe=cel mai tare suporter :)
POLI PATRIA NOASTRA!
LUPTA SAU PLECI.!
2stupiddogs
8th November 2007, 21:17
De cand a aparut bkp-ul la Timisoara ziceam ca ne trebuie antrenor strain!De ce?Dusan Uhrin nu are afinitati cu "granzii",Dusan Uhrin nu primeste "comisioane" de la impresarii din Romania,Dusan Uhrin nu are datorii sau obligatii catre nimeni din Romania (arbitrii,federali,impresari,"ligisti" ...etc),mai mult,nu a crescut nici un jucator din tara pentru a-l impinge din spate!Este impartial!Impartialitatea este un lucru RAR in Romania si noi suporterii/club/patronat/actionariat (polisti,bineinteles!) trebuie sa fim fericiti ca avem parte de asa ceva !!!!
ZEROSASE
9th November 2007, 18:19
Dusan pt noi esti Paltinisanu doi.......:kiss:
Elphax
9th November 2007, 20:47
Tehnicianul lui Poli, Dusan Uhrin jr., a vorbit ºi despre evoluþia Stelei în Liga Campionilor, spunînd cã atît timp cît mai sînt ºanse teoretice, nimic nu e pierdut. "La Steaua s-a vãzut cã au fost obosiþi în urma meciului cu noi. E bine pentru Slavia cã a scos o remizã , dar Arsenal a jucat fãrã ºapte titulari. Mai sînt douã meciuri, se poate întîmpla orice", a spus Uhrin care a refuzat sã facã o comparaþie intre meciul Stelei cu Poli si cel cu Slavia: "Sînt douã meciuri diferite, nu aº vea sã le compar. În meciul cu Sevilla toatã apãrarea Stelei a fost obositã, probabil ºi-au pierdut ºi concentrarea dupã primul gol, iar pe parcursul meciului psihicul a mers tot în jos. Nu sînt într-o situaþie foarte uºoarã. Joacã douã meciuri pe sãptãmînã, depinde mult de banca tehnicã cum ºtie sã gestioneze, dar e greu pentru cã jucãtorii sînt obosiþi".
violamania
Elphax
13th November 2007, 11:55
Cum ati pierdut la Buzau?
Am început foarte rau, asa cum nu ne-am dorit. Am atentionat fotbalistii în legatura cu jocul gazdelor, fiindca Buzaul începea ultimele meciuri foarte bine. Daca am fi reusit sa câstigam acest meci sau macar sa remizam, am fi fost multumiti. Pentru prima data pot spune ca sunt foarte nemultumit.
Unde este problema?
Jucatorii nu au fost în stare sa arate aceeasi calitate a jocului ca în meciul cu Steaua. Eu sunt foarte încrezator ca vom trage destule învataminte din aceasta înfrângere si vom întari jocul. Sa va spun sincer, nu fac o tragedie din rezultat, dar felul în care am început meciul e o tragedie. Sa pierdem se poate întâmpla, este un joc, însa trebuie sa începem fiecare partida cu mult mai multa raspundere.
Au fost greseli în pregatirea meciului?
La pregatire nu s-au facut erori. Concentrarea a fost cea care trebuia sa fie, însa am comis niste greseli de amatori. Asa ceva se poate întâmpla din cauza lipsei de concentrare. Raspunderea este si la mine, si la jucatori. Daca as fi stiut ca aceeasi formatie care a început meciul cu Steaua nu va învinge o echipa cu care trebuia sa câstigam, îmi luam ramas bun de la unii dintre ei.
E vinovat tot primul "11" sau doar unii jucatori?
Sunt fotbalisti foarte stabili în joc si care dau totul pe teren, cam cinci-sase dintre ei. Despre ceilalti as putea spune ca nu fac acelasi efort. Unii dintre ei ma fac sa ma întreb daca sunt capabili sa joace meci de meci la un nivel ridicat.
Ce veti face în continuare?
Echipa este raspunderea mea si, atât timp cât eu voi fi aici, daca vrem sa ramânem în fruntea clasamentului, ori acesti jucatori nu vor mai evolua, ori vor pleca de la echipa. Daca un fotbalist nu poate sa mentina un joc de calitate pe durata mai multor partide, înseamna ca nu poate sa joace pentru un obiectiv înalt. E totuna daca e vorba de calitatea jocului sau de concentrare.
Se poate considera acesta un ultim avertisment?
Sigur, daca jucatorii fac repetat greseli. Daca fac una la cinci meciuri, nu e o problema, însa daca fac la fiecare meci sau nu sunt în stare sa îsi arate forma maxima decât o data la sapte jocuri, ma face sa ma întreb daca sunt în stare sa se lupte pentru primele locuri, când noi vrem în cupele europene.
E lipsa de atentie sau de valoare?
Noi ne concentram foarte mult la pregatire pe aparare, dar primim goluri foarte usor. Ma întreb daca nu au valoare sa faca doua jocuri bune la rând sau nu sunt concentrati. Oricare dintre acese variante este decisiva. Iar eu îmi dau seama de aici daca un jucator se potriveste sau nu echipei.
prosport
Sergio
19th November 2007, 11:48
da cine intelege ce spune uhrin? :D
diorin
20th November 2007, 09:00
Va fi foarte greu ca UHrin sa-si impuna stilul si modul de munca in Romania.Deocamdata rezultatele il tin in "fata",dar se vad foarte putine semne ca si ceilalti din conducerea Poli sau jucatorii doresc,ca si Uhrin, in primul rand sa isi faca datoria si apoi ...la bani si salarii.
Suporterii sunt ca vremea ,degeaba ne dam cu toti "zorro" ,cand e vorba ca nu sunt rezultate suntem de o mie de ori cei mai buni antrenori si conducatori si jucatori...:D.
Suporterii Poli Timisoara au reusit, insa, sa impuna un mod de manifestare cu totul si cu totul necunoscut in Romania :
=lupta pt Palmares,istorie a clubului.
=manifestari publice pt a apara clubul.(proteste in strada,proteste pe internet).
Imi doresc ca tot ce misca in jurul clubului Poli sa il copieze in modul de lucru pe Uhrin ...si sa nu se intample invers.
Ce bine ca Uhrin nu stie romaneste :)
Elphax
7th February 2008, 10:01
Cehul Dusan Uhrin jr. este mai decis ca oricînd, nu pleacã de la Poli Timiºoara. Tehnicianul Politehnicii s-a întors ieri la Timiºoara dupã o vacanþã de douã zile la Praga, dar nu a pãrut afectat deloc de anunþul lui Marian Iancu, care a susþinut cã nu mai plãteºte transferurilor slovacilor Brezinsky ºi Borbely.
Uhrin a aterizat la Timiºoara cu 20 de minute înainte de startul antrenamentului, dar a condus din teren cea de-a doua pregãtire a zilei. A fost mereu zîmbitor, iar la final a ieºit ultimul de la vestiare cu o geantã mare în mînã: "Nu vã speriaþi, nu plec", a glumit cehul, care apoi a þinut sã punã lucrurile la punct: "Nu ºtiu tot ce s-a vorbit în ultimele zile, dar nu se pune problema sã plec. Am un contract clar, semnat ºi nu pot sã plec oricînd. Nici eu ºi nici jucãtorii nu simþim nici o presiune. Situaþia sportivã a rãmas neschimbatã", a spus Uhrin.
Tehnicianul nici nu a clipit cînd a fost chestionat de posibilitatea de a rata transferurile din iarnã. "Din cîte ºtiu eu jucãtorii sînt rezolvaþi. Poli a semnat un contract ºi cu jucãtorii ºi cu cluburile de la care aceºtia au venit. Cred cã nu se va rata nici un transfer", a spus antrenorul, care la final a punctat: "Cînd am venit la Timiºoara am avut o înþelegere ºi o voi respecta. Asta se va întîmpla. Dacã nu se mai doreºte sã fiu antrenor la Poli, sã mi se anuleze contractul, nu este nici o problemã", a încheiat cehul zîmbind.
violamania.ro
atmosfera pare buna la echipa, sa speram ca va fi bine :D
http://www.poli.tm.ro/forum/images/smilies/steag5454jw2.gif
Elphax
7th March 2008, 14:19
"Ultima etapa poate sa duca pe locul 2 sau pe locul 5"
2008-03-07 13:26:36
Antrenorul nostru Dusan Uhrin a spus astazi ca nu se gandeste la sansele pe care le are Poli 1921 Stiinta pentru locul 2: "Din experienta mea, stiu ca inclusiv ultimul meci din sezon poate sa duca pe pozitia a doua sau pe locul 5. De aceea, nu fac niciun fel de calcule". Tehnicianul a spus ca "nu sunt total nemultumit de evolutia echipei, insa regret ca am pierdut cateva puncte care ne-ar fi ajutat sa avansam in clasament".
politimisoara.com
http://www.poli.tm.ro/forum/images/smilies/94.gif
Elphax
13th March 2008, 16:33
Antrenorul principal Dusan Uhrin a spus astazi, in saptamanala intalnire cu mass-media, ca nu exista o favorite in partida Poli 1921 Stiinta-UTA, de sambata: “Stim ca acest derby este foarte popular aici. Este un meci pe care dorim sa-l castigam. Ca in orice joc de acest gen, cred ca nu exista echipa favorita. Insa noi evoluam acasa si asta ne avantajeaza. Orice derby este imprevizibil. Duelul nostru cu UTA din toamna a fost foarte greu si cred ca si locurile celor doua formatii, din clasament, erau asemanatoare”.
Tehnicianul nostru a apreciat ca aradenii au cateva puncte forte: “UTA a transferat acum atacanti foarte buni. Va trebui sa avem grija, sa se joace cat mai putin in careul nostru. Au jucatori puternici, inalti, la fazele fixe va trebui sa avem mare grija”. Uhrin nu s-a decis inca asupra formulei de start: “In acest joc trebuie sa intram 100% pregatiti. Fotbalistii nostri cunosc importanta partidei si de ce depinde acest meci. Nu are importanta locul din clasament. Inca nu am invins acasa in acest an si trebuie sa castigam. Nu stiu cine va fi cheia acestei partide, va depinde de toata echipa. Inca nu m-am hotarat asupra formulei de start. Vineri vom mai avea un antrenament si vom vedea cine sunt jucatorii in forma”. Intrebat despre faptul ca Poli va evolua de trei ori in opt zile, antrenorul a spus laconic: “Nu vreau sa fac niciun calcul privind urmatoarea serie de partide. Singurul meu tel este sa jucam in cupele europene”.
politimisoara.com
Tim
13th March 2008, 17:35
Antrenorul principal Dusan Uhrin a spus astazi, in saptamanala intalnire cu mass-media, ca nu exista o favorite in partida Poli 1921 Stiinta-UTA, de sambata: “Stim ca acest derby este foarte popular aici. Este un meci pe care dorim sa-l castigam. Ca in orice joc de acest gen, cred ca nu exista echipa favorita. Insa noi evoluam acasa si asta ne avantajeaza. Orice derby este imprevizibil. Duelul nostru cu UTA din toamna a fost foarte greu si cred ca si locurile celor doua formatii, din clasament, erau asemanatoare”.
Tehnicianul nostru a apreciat ca aradenii au cateva puncte forte: “UTA a transferat acum atacanti foarte buni. Va trebui sa avem grija, sa se joace cat mai putin in careul nostru. Au jucatori puternici, inalti, la fazele fixe va trebui sa avem mare grija”. Uhrin nu s-a decis inca asupra formulei de start: “In acest joc trebuie sa intram 100% pregatiti. Fotbalistii nostri cunosc importanta partidei si de ce depinde acest meci. Nu are importanta locul din clasament. Inca nu am invins acasa in acest an si trebuie sa castigam. Nu stiu cine va fi cheia acestei partide, va depinde de toata echipa. Inca nu m-am hotarat asupra formulei de start. Vineri vom mai avea un antrenament si vom vedea cine sunt jucatorii in forma”. Intrebat despre faptul ca Poli va evolua de trei ori in opt zile, antrenorul a spus laconic: “Nu vreau sa fac niciun calcul privind urmatoarea serie de partide. Singurul meu tel este sa jucam in cupele europene”.
politimisoara.comComentez si eu ..doua cuvinte:MARE CARACTER !!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.