PDA

View Full Version : Discuþii despre jucãtorii CSM-ului

Mario Di Lazi
20th February 2006, 10:39
Murineanu. Pana nu pleaca si asta.

dragosh_vl
20th February 2006, 10:48
Asta imi place si mie :)

Mario Di Lazi
20th February 2006, 11:22
Este foarte talentat. Dar ... trebuie sa confirme, trebuie sa-si mareasca masa musculara pentru ca e cam firav.

dragosh_vl
20th February 2006, 21:36
E asta este F.Petre cum este ?

UrsMeier
3rd April 2006, 23:30
Murineanu si Pampea ar faca fata fara probleme in A........pitestenii mei :)

dragosh_vl
4th April 2006, 09:42
Pampea e nascut in Pitesti?

ASP
4th April 2006, 19:16
bine zis jucatorul preferat...
acum pe bune voua va lipsesc FOTBALISTII ca jucatori aveti cu duiumul.

dragosh_vl
4th April 2006, 21:17
dute ma ca tie iti mai trebuie suspendare pe viata de pe forum :))))

Nu 2-3 zile

ASP
5th April 2006, 09:47
du-te ma si tu pe la scoala ca nu treci capacitatea.

dragosh_vl
5th April 2006, 10:10
dute tu la capacitate ca poate nai dato .eu am trecuto cu brio tu in 4-5 ani o treci?

OVIDIU 62
24th April 2006, 17:41
Cel mai bun pe care il aveti este COSTICA VALCEA si MITICA DRAGOMIR care s-ar putea sa va ajute sa promovati la baraj.

dragosh_vl
25th April 2006, 12:07
da bv aia nu sunt implicati de loc in treaba cu echipa

Neo_vl
26th April 2006, 23:56
Cel mai bun pe care il aveti este COSTICA VALCEA si MITICA DRAGOMIR care s-ar putea sa va ajute sa promovati la baraj.

Scuteste`ne cu parerile tale la adresa echipei Valcene :rosu:

Mario Di Lazi
23rd September 2006, 23:07
Incepe sa-mi placa cum joaca si Melcea ... Este folosit ca mijlocas desi el s-a lansat in fotbalul valcean ca atacant.

Mario Di Lazi
19th February 2007, 14:44
3 din cei 4 fotbalisti din acest POLL au plecat de la Valcea ... Alin Savu a plecat la Univ. Cluj, Raicu a plecat la FCM Targoviste, iar Murineanu a plecat ... in vacanta ... :D
Am ramas doar cu Pampea ... portarul care a fost "omul meciului" in partida amicala cu Steaua ...

dragosh_vl
19th February 2007, 22:45
Da dar in a doua repriza a fost portaru de rezerva Rusandru parca cu paradele alea 2 :D

Mario Di Lazi
20th February 2007, 08:14
Si a luat si 3 goluri Rusandu asta ... :D

dragosh_vl
20th February 2007, 10:24
;)) asta asa e dar nu mai avea ce face :D

Mario Di Lazi
13th April 2007, 09:53
Închid acest POLL pentru cã 3 din cei 4 jucãtori nu mai sunt la CSM ... lãsãm threadul sã meargã ... :D
Care este jucãtorul preferat de la CSM ?

dragosh_vl
13th April 2007, 12:15
Melcea si Jovanovici :D

aetius
13th April 2007, 16:59
actualmente jovanovici , pina ii expira imprumutul !!!

Mario Di Lazi
13th April 2007, 18:35
Jovanovic a declarat cã vrea sã rãmânã ºi sezonul umrãtor ...

dragosh_vl
13th April 2007, 20:41
I-am vazut azi prin zavoi creca terminasera antrenamentul.

jameslary1975
11th March 2009, 01:52
Caju ... rulzz... www.brigadazavoi.webs.com

Mario Di Lazi
3rd May 2009, 19:51
CONGOLEZUL A SPART GHEAÞA
Disney, la primul gol pentru Vâlcea

Congolezul Armel Disney a spart gheaþa ºi a marcat etapa trecutã, la Salonta, primul sãu gol pentru CSM RM. Vâlcea.
„Sunt bucuros cã am marcat, dar din pãcate, echipa a pierdut. Pentru mine, mult mai important ar fi ca echipa sã promoveze. Mai sunt ºapte meciuri din acest campionat ºi încã mai putem promova. Dacã voi evolua cu ACU, voi face tot posibilul sã joc cât mai bine ºi sã marchez din nou”, spune Armel Disney, care a venit în Zãvoi în iarnã.
Partida CSM Rm. Vâlcea-ACU Arad se va disputa sâmbãtã, 2 mai (ora 11.00) pe Stadionul „Municipal” din Zãvoi.

liga 2

Mario Di Lazi
7th May 2009, 08:08
GOALKEEPER-UL NU VREA SÃ PÃRÃSEASCÃ CSM-UL
Brãnescu rãmâne în Zãvoi

Curtat cu douã luni în urmã de Poli Timiºoara, cel de-al treilea portar din lotul CSM-ului, juniorul Laurenþiu Brãnescu (15 ani) a ales sã rãmânã în Zãvoi.
„Pentru mine, Poli Timiºoara e un capitol încheiat. În momentul de faþã, nu mã mai intereseazã nicio ofertã venitã de la vreun club din România, pentru cã nu vreau sã mã despart de CSM. Cred cã mai am multe de învãþat pânã sã fac pasul la o echipã de vârf. Trebuie sã treci prin anumite trepte, pentru a ajunge sã joci la un nivel înalt. Nu sunt interesat deocamdatã sã activez la echipele din Capitalã. Din câte am vãzut, Bucureºtiul e ales de fotbaliºtii pasionaþi mai mult de viaþa de noapte decât de performanþã. Eu mã feresc de discoteci, prefer pescuitul”, spune Laurenþiu Brãnescu.
Descoperit de Emil Popescu, Brãnescu s-a pregãtit în ultimii ani paralel la grupa de juniori coordonatã de Emil Ciulei ºi cu lotul de seniori al CSM-ului, unde este îndrumat de antrenorul cu portarii Robert Tufiºi.

liga 2

Mario Di Lazi
23rd May 2009, 09:34
Roszel ºi Mihuþ absenþi ºi la Mioveni

CSM Rm. Vâlcea plecã azi la Mioveni fãrã Mihuþ (suspendat), Roszel ºi Melcea (accidentaþi), toþi aceºtia urmând sã lipseascã sâmbãtã, în meciul cu Dacia.

Antrenorul CSM-ului, Alin Artimon are probleme de efectiv. Dorin Mihuþ îºi ispãºeºte la Mioveni cea de-a doua etapã de suspendare primitã dupã eliminarea directã din meciul cu UTA. În schimb, Robert Roszel a suferit o recidivã a unei accidentãri mai vechi ºi are ºanse minime sã mai evolueze pânã la finele acestui sezon. De altfel, transferul în iarnã a celor doi ex-arãdeni, Roszel ºi Mihuþ a fost unul cu ghinion pentru CSM, cei doi fiind mai mereu accidentaþi în retur.

„Ei sunt jucãtori valoroºi, ca toþi fotbaliºti aduºi în iarnã. Cred cã accidentãrile dese din retur ale lui Roszel ºi Mihuþ sunt datoritã faptului cã nu au fãcut pregãtirea de iarnã” , a conchis antrenorul Alin Artimon.

liga 2

Mario Di Lazi
30th June 2009, 08:07
CÂJU NU MAI MERGE LA AMKAR PERM
„Sunt dezamãgit de eºecul transferului în Rusia”

Golgeterul echipei CSM Râmnivu Vâlcea, Enache Câju nu a ajuns la reunirea din aceastã searã a trupei antrenatã de Alin Artimon. Atacantul, care mai are 2 ani de contract cu CSM este decis sã plece din Zãvoi ºi îºi cautã echipã în Liga I, dupã ce a ratat transferul la Amkar Perm (Rusia).

„Am fost foarte dezamãgit de eºecul tratativelor cu Amkar, când am plecat în Austria cu ruºii eram convins cã transferul se va realiza. Însã antrenorul de acolo m-a dat la o parte pentru a-ºi face loc la jucãtorii lui. Acum nu ºtiu nimic sigur, mai am ceva oferte din Liga I, dacã nu se vor materializa nici acestea, atunci rãmân la Vâlcea” a anunþat Câju.

liga 2

Mario Di Lazi
3rd July 2009, 10:50
Perianu, Dobre ºi Dinu vor sa plece!

Conducerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea încearcã o renegociere a contractelor a trei dintre jucãtorii de bazã, Perianu, Dobre ºi Dinu, directorul-general Florin Verigeanu susþinând cã clubul nu are bani pentru a le onora salariile pentru sezonul viitor.

Antrenorul Alin Artimon a semnat prelungirea contractului doar dupã ce a fost asigurat cã cei trei fotbaliºti vor rãmâne la Vâlcea, însã negocierile cu aceºtia se anunþã dificile, niciunul dintre fotbaliºti nefiind dispus la o micºorare a contractului.

Cãpitanul echipei, Ciprian Dinu a fost tranºant. “Eu cred cã am muncit pe brânci pentru fiecare ban, nu au ce sã-mi reproºeze. Noi, jucãtorii am fost înþelegãtori, am acceptat întârzieri ale salariilor, chiar ºi acum suntem neplãtiþi de douã luni. Eu am comunicat conducerii punctul meu de vedere, aºtept un rãspuns clar pânã vineri. Dacã nu vor sã mã mai þinã, sã-mi dea restanþele ºi actele sã plec liber, aºa cum am ºi venit la Vâlcea, sunt convins cã-mi voi gãsi altã echipã. Am spus conducerii cã accept ºi o micã scãdere a contractului, dar nu una atât de drasticã cum mi-au propus ei. Mie nu-mi plac oamenii care se sucesc, sã fie ori albã, ori neagrã, dar nu gri” a anunþat Ciprian Dinu.

liga 2

Mario Di Lazi
17th July 2009, 09:05
Pasãre, cãpitan în Zãvoi

Fundaºul dreapta Marius Pasãre este noul cãpitan al echipei CSM. Rm. Vâlcea, el urmând sã preia banderola purtatã sezonul trecut de Ciprian Dinu.

“Jucãtorii au votat în vestiar ºi au ieºit, în ordine, Pasãre, Viºa ºi S. Popescu. Mi se pare ºi mie ordinea fireascã, aºa cã am validat votul. Pasãre rãmâne cãpitanul echipei chiar dacã revine Dinu”, a spus antrenorul CSM-ului, Alin Artimon.

liga 2

Mario Di Lazi
4th September 2009, 12:54
Fotbalistul cãruia i s-a furat numele

C. Gheorghe. Aºa a fost cunoscut de cãtre suporteri Ceauºilã, unul dintre golgheterii Diviziei A, la sfârºitul anilor ’80. Povestea celebrului „Ce Gheorghe”, fotbalistul-iniþialã ajuns în industria construcþiilor din Grecia, este demnã de un film.

Ajuns la Universitatea în anul 1988, atunci când Craiova se reinventa dupã perioada de glorie, Gheorghe Ceauºilã a intrat imediat sub pielea suporterilor olteni. Avea exact ce trebuia pentru asta: tehnicã, dribling, fantezie. N-avea însã nume de familie, pentru cã îi fusese înlocuit cu o simplã iniþialã - „C” - pe vremea junioratului. În România acelor vremuri, mult prea apropiatã de universul distopic al lui Orwell, nimeni n-avea voie sã poarte un nume fie ºi asemãnãtor cu al dictatorului Ceauºescu.

Valentin Ceauºescu i-a ºters numele
Acum, la 43 de ani, fostul golgheter rememoreazã evenimentele care l-au transformat în singurul fotbalist-iniþialã din ziarele ºi din televiziunea României comuniste. „Am început fotbalul acasã, la Chimia Râmnicu-Vâlcea, la juniori. Apoi m-au luat în armatã, la Steaua. Abia ajunsesem de câteva zile când a venit la mine Valentin Ceauºescu. «Copile, uite cum stã treaba», mi-a spus. «Ori îþi schimbi numele, ori îl transformãm în iniþialã! Aºa nu poþi sã joci fotbal, e ordin ºtii tu de unde»”, povesteºte Ceauºilã, care avea 19 ani în acel moment. „N-am vrut sã-mi schimb numele de familie, m-am gândit cã n-o sã þinã cine ºtie cât, mai ales cã încã nu ajunsesem sã fac performanþã”, explicã Gicã.

Fotbalistul a jucat, în timpul armatei, la echipa de tineret a clubului Steaua, care era antrenatã de Radu Troi, alãturi de Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu ºi Dumitru Stângaciu. A prins pentru câteva minute ºi prima echipã, în anul în care Steaua a câºtigat campionatul ºi Cupa Campionilor.

„Am vãzut un «Ce Gheorghe». Eram eu!“
Ceauºilã îºi aminteºte cã a intrat în panicã a doua zi dupã debutul sãu în Divizia A. „Eram acasã, la Vâlcea, ºi am cumpãrat ziarul Sportul, sã vãd dacã s-a scris ceva de mine. Am avut un ºoc atunci când am citit echipa. Eu nu eram, deºi jucasem! Abia la a treia sau a patra citire am descoperit un «Ce Gheorghe» în caseta meciului ºi am fãcut legãtura. Eram eu!”.
Cu timpul s-a obiºnuit cu noul sãu nume „de scenã”, mai ales cã aºa era ºi strigat de suporteri la galerie.

Cîrþu l-a dat afarã
Cariera lui Ceauºilã a cunoscut apogeul la Universitatea Craiova, cu care a câºtigat Cupa ºi campionatul în anul 1991, dupã Revoluþia care a înlãturat clanul Ceauºescu de la putere. Numele „Ceauºilã” devenise din nou dezirabil, comentatorii radio ºi TV aveau voie sã-l pronunþe.
Ascensiunea lui la Craiova s-a încheiat brusc: „Într-un turneu de pregãtire în Ungaria m-am accidentat grav la menisc ºi m-am operat. Sorin Cîrþu, antrenorul Universitãþii, a crezut atunci cã nu voi mai putea face niciodatã performanþã ºi mi-a spus sã-mi caut altã echipã”.

Peste trei ani îºi ia cetãþenie elenã
Acesta a avut însã puterea de a o lua de la capãt ºi a mai jucat fotbal de performanþã pânã în anul 1997, la echipe ca PAOK Salonic, Dinamo, Sportul ºi FC Naþional. Apoi a plecat în Grecia, unde a devenit antrenor la juniori ºi, apoi, antrenor-jucãtor lângã Atena. „Stau de unsprezece ani în Grecia, unde sunt antrenor la amatori, dar lucrez ºi la o firmã de construcþii, ca proiectant. Peste trei ani îmi voi lua cetãþenia”, dezvãluie Ceauºilã.
Gheorghe Ceauºilã are o fatã de 18 ani, Maria, din prima cãsãtorie, ºi doi bãieþi, Alexandru ºi Filipas, de 9, respectiv 6 ani, cu cea de-a doua soþie. Maria a rãmas la Craiova cu mama ei, dar este vizitatã în fiecare varã de Ceauºilã. „E greu sã fii plecat, mi se face dor de rude ºi de prieteni. Cel puþin o datã pe an vin sã-mi vãd fata, dar ºi pe naºul ei, fostul meu coleg Emil Sãndoi. Chiar mã gândesc sã mã întorc ºi sã încep munca de antrenor în România”, spune Ceauºilã.

--------------------------------------------------------------------------------

"Craiova este cel mai frumos moment al carierei mele. Urmãresc echipa ºi acum, când începe sã redevinã ce-a fost odatã", Gheorghe Ceauºilã, fost atacant la Steaua ºi la Universitatea Craiova

"Eram acasã, la Vâlcea, ºi am cumpãrat ziarul Sportul, sã vãd dacã s-a scris ceva de mine. Am avut un ºoc atunci când am citit echipa. Eu nu eram, deºi jucasem!", Gheorghe Ceauºilã, fost atacant la Steaua ºi la Universitatea Craiova

"Abia ajunsesem de câteva zile când a venit la mine Valentin Ceauºescu. «Copile, uite cum stã treaba», mi-a spus. «Ori îþi schimbi numele, ori îl transformãm în iniþialã! Aºa nu poþi sã joci fotbal, e ordin ºtii tu de unde»", Gheorghe Ceauºilã, fost atacant la Steaua ºi la Universitatea Craiova

Gheorghe X 4
Ceauºilã a trecut ºi prin momente hilare din cauza numelui sãu de familie. „Þin minte cã, la un meci, crainicul stadionului anunþa echipele. Eu eram ultimul pe foaie, iar discursul lui a sunat cam aºa «…C. Gheorghe. Arbitri: Gheorghe Constantin, A. Gheorghe ºi C. Gheorghe». M-a pufnit râsul pe teren, la încãlzire”.

prosport

Mario Di Lazi
23rd April 2010, 08:44
DEACONESCU A FOST ELIMINAT ÎN MECIUL CU UNIVERSITATEA CLUJ
Fãrã Dandea ºi Deaconescu la Turda

ªi aºa cu un lot subþire, CSM Rm. Vâlcea va merge la turda fãrã doi jucãtori importanþi pentru defesnivã, Mihai Deaconescu (foto) ºi Adi Dandea.

Cunoscut ca fiind cel mai liniºtit jucãtor din lotul echipei vâlcene, Mihai Deaconescu a ºocat pe toatã lumea în minutul 82, când l-a bruscat pe arbitrul Vãdan, dupã ce acesta a dictat primul penalty pentru clujeni. Deaconescu a fost eliminat ºi conform regulamentelelor, riscã o sancþiune drasticã. Gestul necugetat al jucãtorului a contat în economia rezultatului final, echipa vâlceanã rãmânând în inferioritate ºi primind pe final încã douã goluri.

Mijlocaºul Adrian Dandea a fost exclus din lot dupã o altercaþie verbalã la vestiar, cu brazilianul "Beto" Moreira, petrecutã la finele eºecului cu U Cluj. Deºi cei doi nu s-au bãtut, în vestiar a apãrut directorul-general al clubului, Florin Verigeanu, care i-a spus lui Dandea sã plece.

Liga 2

Mario Di Lazi
28th April 2010, 10:14
Dandea, reprimit în Zãvoi

Exclus din lot la finele meciului cu U Cluj dupã ce a avut o altercaþie la vestiare cu brazilianul Moreira, mijlocaºul Adrian Dandea (foto) a revenit de asearã la antrenamentele CSM-ului. "Dandea ºi-a cerut scuze, a explicat cã era nervos dupã eºec ºi de asearã e la antrenamente" a spus Florin Verigeanu, directorul-general al CSM-ului.

Altfel, deºi oficialii CSM-ului intenþionau sã-l readucã în Zãvoi pe Bogdan Viºa, acest lucru nu este posibil. « Viºa are reziliat contractul cu noi pânã în varã ºi nu existã nicio ºansã sã-l putem relegitima acum. El redevine jucãtorul nostru doar din varã » a mai afirmat Verigeanu.

LIGA 2

Mario Di Lazi
3rd May 2010, 15:44
Diaconescu a fost suspendat 3 etape dupã cartonaºul roºu primit la meciul cu Univ. Cluj.

Pedro1984
8th August 2010, 12:17
cam mult 3 etape ..trebuia 2 maxim