PDA

View Full Version : Eset vs Norton

Mike^
30th June 2007, 15:08
Yeah, well, daca tot am mentionat in thread-ul "Battle of the Browsers" despre Nod32, m-am gandit sa fac un Poll pentru cele mai bune anti-virusuri. Eu va spun, sincer, cred ca am incercat toate anti-virusurile din lume, inclusiv our good old BitDefender, care sincer, chiar daca a fost creat de romani, e bun, inclusiv RAV care, conform zvonurilor, a fost cumparat de Microsoft pentru Windows Vista and MANY MANY more.

Am pus insa in thread cei mai buni producatori de anti-virus din lume momentan, Eset, cel care produce Nod32 si Norton, care produce anti-virusuri de ani buni, probabil cel mai bun reprezentant fiind Norton 360, noul produs lansat.

Eu, ca sa fiu sincer, sunt HUGE fan Nod32, este cel mai silentios anti-virus, nu urla la tine ca si BitDefender cu al sau Firewall atat de faimos, Murphy Shield (that thing was...idiotic), are probabil cel mai bun update din industrie, blocheaza tot. Cat am avut Norton, sau alti anti-virusi, am avut probleme sincere cu calculatorul, dar de cand am Nod32, in combinatie cu Firewall-ul de la Windows Xp Service Pack 2, well, n-am nici cea mai mica problema.

What is your opinion? If you're interested, of course...I was just bored :(

Raiden
30th June 2007, 15:22
Eu folosesc BitDefender nu stiu daca e mai bun ca Norton sau alte programe anti-virus, dar pana acum mi-a stopat niste virusi si sunt multumit :)

SexyBoy
30th June 2007, 15:26
Kaspersky all the way.Sunt mai multe tipuri de anti-virus,dar eu cred ca cel mai potrivit este Kaspersky.Prinde orice virus si sunt multumit de el.Acum mi-am reinstalat Windowsu si folosesc Nod32.Din cauza ca kaspersky nu este in poll voi vota Nod32 :D

Mike^
30th June 2007, 16:10
Jack, este optiunea "Altul" ;) :D

ThePhenom
30th June 2007, 16:49
Si eu folosesc tot Kaspersky.Este foarte bun si pana acum nu am avut nici-un virus in calculator!!!

RockBerg
30th June 2007, 16:56
Am auzit ca NOD32 este the one.
DAR...Kaspersky e ALL IN ONE (Internet Security) si e pe locul doi ca standalone antivirus.Preferatul meu ramane Kaspersky.

Norton e cel mai slab antivirus existent.PERIOD.

Mike^ nu se poate sa nu ai Kaspersky in poll. :(
Asta nu e "altul"..altul putea fi Norton sau F-Prot.

h1mZ
30th June 2007, 18:38
NOD32 All the way. Sunt multumit de el. Pana acum n-a scapat nici un virus :D

Am avut si Kaspersky dar mi-a expirat .key si apoi am auzit ca NoD 32 e mai bun.
Imi place cum guita kaspersky cand aveam un virus :)

Mike^
30th June 2007, 19:02
Well, atunci rog un Mod sa adauge si Kaspersky in Poll, l-am uitat. Am folosit si Kaspersky, e foarte bun, nu spun nu...Dar Nod32 este, as you said, THE one...Interfata, securitatea, silentiozitatea, everything is perfect about it.

buticut
30th June 2007, 20:32
Si eu am experimentat de toate. Printre cele mai slabe, dupa parerea mea, se numara AVG si Nortonul. AVG-ul imi vedea virusii, aparea mesajul ala ca am un virus nush unde, dupa care programul se bloca si virusul ramanea in calculator :). Nortonul e vulnerabil la un virus mai tare, l-am avut de 2 ori (Norton 2004 si 2006) si de ambele dati l-a bulit un virus, in sensul ca nu mai puteam accesa programul.Am avut si Avastul, a fost destul de ok, insa l-am dezinstalat ca m-am enervat cu licenta, ca imi tot arata ca e expirata, cand de fapt nu era. Pe vremea aia era destul sa iti dai mailul pe site-ul lor si primeai key gratis, acuma nu mai stiu daca e la fel. Kaspersky detecta prea multe chestii ca fiind virusi, era cam "suspicios". Nod 32 este penultimul antivirus pe care l-am avut si desi initial mi s-a parut a fi bun, nu mi-a detectat virusul care a declansat toata nebunia, de am ajuns sa nu mai pot intra in suprafata de lucru, nici boota windowsul. Momentan am McAfee si cred (sper) sa raman multa vreme cu el. Imi place ca are site advisor si imi spune cat de sigur e site-ul pe care ma aflu. Chiar si daca dau un search in google, imi apare langa fiecare site o bulina. Daca dau click pe ea, antivirusul imi arata plusurile si minusurile siteului: pop-ups, fisiere virusate etc. E la fel de "tacut" precum Nod32, nu ma deranjeaza precum o facea BitDefender, desi McAfee are si firewall. Urati-mi succes cu el, ca nu as mai rezista sa imi reinstalez de 5 ori windowsul intr-o luna sau mai rau, sa nu il mai pot reinstala...

PSYCHO
1st July 2007, 11:23
Si eu am folosit mai multe. Acum folosesc Nod32 si totul merge ok!

Reaper
1st July 2007, 11:56
1) la inceput a fost BitDefender-ul
- s-a intamplat candva sa iau un CD de la un prieten si acesta m-a avertizat ca are un "mic virus".
- dupa ce am copiat jocurile (sau ce era pe CD-ul ala) m-am trezit cu Win95CIH (virusul asta arde procesorul la o anumita data, cel putin asa stiu eu).
- BitDefender nu a reusit sa faca nimic asa ca a trebuit sa scap de el.
2) de CIH am scapat cu McAfee si l-am folosit o perioada indelungata, insa, la un moment dat, am inceput sa nu-si mai faca update-uri.
3) am trecut la Norton, insa imi urlau de durere toate componentele din calc din cauza resurselor pe care le cerea, deci am scapat de el.
4) am incercat Kaspersky
- intr-o noapte jucam Undying (un Horror Shooter f bun)
- si cum tremuram eu cu mana pe mouse si aveam castile la urechi, dintr-o data, s-a auzit guitatul ala infiorator pe care il face Kaspersky cand gaseste un virus; I swear a little pee came out.
- si acum ma ingrozesc cand aud numele ala (Kaspersky)
5) PC Cillin - lame ; next
6) Panda - n-am vazut un antivirus sau vreun soft care sa fie mai greu de dezinstalat;
- imi dadea impresia ca un urs se tine cu ghearele de calculatorul meu.
- a trebuit sa-i sterg multe fisiere din DOS pt ca din Win nu se putea
- si tot n-am scapat de ursul ala care-mi aparea cand se inchidea Windows-ul
- abia dupa ce am formatat, Panda a disparut de tot.
6) acum vreo 2 ani am trecut la stapanul Nod32 si de atunci nu m-am mai despartit de el.
- sta cuminte in banca lui si isi face temele fara sa ma deranjeze.
- si acum, de cand am deshis calculatorul, a gasit 2 virusei de care a scapat cu mare usurinta:
http://img172.imageshack.us/img172/9926/noddh6.jpg (http://imageshack.us)
- multumesc, Eset!

RockBerg
1st July 2007, 12:59
4) am incercat Kaspersky
- intr-o noapte jucam Undying (un Horror Shooter f bun)
- si cum tremuram eu cu mana pe mouse si aveam castile la urechi, dintr-o data, s-a auzit guitatul ala infiorator pe care il face Kaspersky cand gaseste un virus; I swear a little pee came out.
- si acum ma ingrozesc cand aud numele ala (Kaspersky)

Guitatul ala il poti opri. ;)

Eu folosesc Kaspersky in principal pentru Anti-Spy si Anti-Hacker (which rules BTW).
Virusi iei mai greu.

Solutia completa anti-virus,firewall,anti-spyware etc...este Kaspersky.Mai ales ca ma enerveaza Zone Alarm si m-am obisnuit de la BitDef sa am firewall inclus.

RockBerg
2nd July 2007, 16:15
This is why you should keep yo shit protected at all times.
Internets iz serious bussiness.

http://img107.imageshack.us/img107/9276/screenshot002vh4.jpg

PSYCHO
10th January 2008, 05:20
De la o vreme, Nod32-ul nu-si mai facea update-urile! Asa ca am trecut pe Avast antivirus Home Edition, care e gratuit! Are mai multe decat ma asteptam: antivirus, network shield (firewall), P2P shield, web shield, instant messaging shield, internet mail shield si Outlook/Exchange shield! Nu trebuie sa le lasi pe toate active, folosesti doar ce-ti trebuie! Plus ca are si o interfatza foarte simpla! Sunt incantat de antivirus-ul asta, vi-l recomand! :ok:

Life
10th January 2008, 15:37
folsesc bitdefender 10..are licenta tot si merge brici...nu am probleme pana acum cu el :D..mananca ceva de resurse da' ma de unde sa dau :D

Freedom
10th January 2008, 15:58
De-alungul timpului am folosit mai multi antivirusi, si cam tot timpul trebuia sa fac o schimbare in acest sens.De aproximativ 1 an, folosesc Nod32, care pana acum, nu mi-a creeat nici o problema si totul merge cat se poate de bine.

PSYCHO
10th January 2008, 16:01
^ Ti se updateaza in ultima vreme? La mine, cum am intrat in 2008, nu-si mai facea update-urile ...

Reaper
10th January 2008, 17:25
Si colegul meu de camera are aceeasi problema cu Nod-ul. Mi-a mai facut si mie asa in trecut, dar l-am reinstalat si a mers.

Freedom
10th January 2008, 23:38
Chiar azi m-am uitat si da, nu isi mai facuse update, dar l-am reinstalat si totul e bine...

@PSYCHO:Mai sunt probleme de genul din cauza windowsului, unele dll-uri se incurca si programul nu mai ruleza corect.Incearca din cand in cand cate o defragmentare, deoarece ajuta mult.

PSYCHO
11th January 2008, 01:50
^ Am "Automatic Defragmentation" pe toate partitiile ...

Oricum, cu Nod32 am incercat tot ce se putea, am dezinstalat, reinstalat, instalat versiunea noua, etc ... Nu mai mergeau update-urile pur si simplu ... Acuma-s foarte multumit de Avast! ! Si faptul ca am licentza gratuita simplifica multe probleme ... Si l-am testat destul ca sa nu arunc vreo parere superficiala pe tema asta! ;)

trippin
16th June 2008, 13:27
in baza de votare trebuia adaugat si avast antivirus home edition.......Sunt foarte multumit de el,il fol de 1 an si panA acum nu am avut probleme;)....iar in legatura k cd key,asta se poate rezolva usor.Dupa parerea mea cea mai buna combinatie------firewall Zone Alarm--in combinatie cu avast antivirus home edition---

Mr Cosmin
17th June 2008, 03:06
Am votat cu Nu ma intereseaza, imi plac virusii... :) .

PSYCHO
20th June 2008, 17:11
Si eu folosesc de ceva vreme Avast Home Edition! Sunt foarte multumit de el! ... Firewall - Comodo Firewall Pro! ... Antispyware - SpywareRemover!

iuli_vl
30th September 2008, 19:55
avast cel mai tare antivirus:yeah: :ok:

PSYCHO
18th March 2011, 22:43
De o vreme am instalat Norton Internet Security ... pânã acum e ''cea mai completã'' (Reaper's citation needed) variantã de pc security ce am folosit-o ...