PDA

View Full Version : Zag³êbie - Steaua

Pages : [1] 2 3 4 5

Vand vise
29th June 2007, 13:41
Cine se califica? Primul meci se joaca in Polonia
http://i60.photobucket.com/albums/h10/Don-JJ/Wallpapers/4.gifhttp://i60.photobucket.com/albums/h10/Don-JJ/Wallpapers/4.gifhttp://i60.photobucket.com/albums/h10/Don-JJ/Wallpapers/4.gif

caine19
29th June 2007, 13:44
Zaglebie :yeah::yeah: :D

Ati dat peste cel mai greu adversar de acolo...

Vand vise
29th June 2007, 13:46
Steaua e prea puternica :P

crissis
29th June 2007, 13:48
Se califica Steaua fara probleme .

Zax
29th June 2007, 13:49
de fapt e Zaglebie - Steaua....

deco20
29th June 2007, 13:50
bate steaua cu 2-0 acolo si apoi nu mai vin aia aici:P

m8k
29th June 2007, 13:53
Adio Europa!:cya::cya::cya:

Luis Garcia10
29th June 2007, 13:55
M8k esti serios ? :o:

Vand vise
29th June 2007, 13:56

mda :), zaglebie are sanse minime, 2-3 %

Incubus
am pus-o... ne rup astia :ras-plans::ras-plans::ras-plans:

Radu
mda...ne-au spus maidanezii si cu bozgorii adio europa...daca ei zi...o sa fie un meci greu...mergem si sustinem echipa oriunde va juca!:ok:

noir_desir
Steaua fara probleme! daca si de astia am ajuns sa ne impiedicam...

m8k
Demisia lui Hagi va fi mai devreme decat pronosticam!:cry:

Radu
M8k esti serios ? :o:
ai vazut u ungur serios???
:no:

Vladek
29th June 2007, 13:57

:lol::lol:Da, da, vai, tremuram de frica.

On-topic : "bulanul" nostru traditional ne-a dat ca adversar cam cel mai dificil posibil. Totusi, fiind o echipa pe care nu-mi amintesc sa fi vazut prin Europa, cred ca Steaua are prima sansa, mai ales ca jucam returul acasa. Depinde si de ce miscari vor mai face fiecare echipa pe piata transferurilor.

dede
turul 3 ne asteapta :D

Vand vise
Demisia lui Hagi va fi mai devreme decat pronosticam!:cry:
Steaua se califica in grupe

Radu
29th June 2007, 13:58
orikum totul este de la Dumnezeu...el a vrut sa picam cu zaglebie lubin...el o sa ne ajute sa trecem de ei :ok:

georg40
29th June 2007, 13:59
Ce intrebare ?

Luis Garcia10
Mai sunt de acord ca e mai greu decat ar fi putut sa fie cu alti amatori! Dar niciodata Steaua nu a pierdut in turul 2 preliminar! ;) Altii pierdeau cu Polonia Varsovia ;)

m8k
Steaua se califica in grupe

Anul viitor!:cry:

Diodude
Steaua e prea puternica :P
...ptr. campionatul Andorrei.

tataleone
29th June 2007, 14:00
Steaua fara probleme! daca si de astia am ajuns sa ne impiedicam...

"Astia" sunt totusi campioana Poloniei...Steaua este echipa care a terminat pe 2 in Romania numai prin hotii.
Poate ca Steaua se va califica totusi, dar nu cu scoruri de 3-0, 6-0 etc. cum viseaza unii, ci dupa o dubla foarte, foarte dificila...

m8k
orikum totul este de la Dumnezeu...el a vrut sa picam cu zaglebie lubin...el o sa ne ajute sa trecem de ei :ok:

Suporter spiritual ca si patronul de altfel!:happy

Radu
rog moderatorii sa ii indeparteze de pe acest trend pe maidanezi si pe bozgori...nu au ce cauta aici!ce plm facem aici...suntem la piata???:confused:

Radu
29th June 2007, 14:01
Suporter spiritual ca si patronul de altfel!:happy
ba idiotule dak nu crezi in Dumnezeu nu faci nimik...ahh...am uitat esti ungur...:no:

lucian_iasi
29th June 2007, 14:02
"Astia" sunt totusi campioana Poloniei...

Totusi campionatul polonez e atat de puternic? :confused:

Vand vise
29th June 2007, 14:02
Steaua a jucat acum 2 ani un amical cu zaglebie... Steaua a castigat cu 2-1

Dregan
29th June 2007, 14:03
ati pus-o:happy

Luis Garcia10
Discutam si noi serios sau mai asteptam pana le trece "entuziasmul" antistelistilor? :o:

Diodude
Dar niciodata Steaua nu a pierdut in turul 2 preliminar!
Never say never.Asteptati luna august.

Radu
29th June 2007, 14:04
ati pus-o:happy
iar am pus'o iar am pus'o v-am dat clasa si v'am spus'o!:ok:

Vladek
29th June 2007, 14:06
"Astia" sunt totusi campioana Poloniei...Steaua este echipa care a terminat pe 2 in Romania numai prin hotii.

Corect. Bataita administrata echipei de pe locul 4, care a terminat la ...10, 12 puncte, nu mai stiu cate, a fost hotie curata. Olaroiu a blatuit meciul pe fata cu Lucescu. Cu alt antrenor, o lua Rapiduletul cu vreo 3,4 la 0. :D :D

Poate ca Steaua se va califica totusi, dar nu cu scoruri de 3-0, 6-0 etc. cum viseaza unii, ci dupa o dubla foarte, foarte dificila...

Vai, ne dai voie totusi sa ne calificam ? Sarutmana, credeam ca n-avem nici o sansa in fata polonezilor, daca asa ziceau expertii in fotbal din Giulesti :))

dede
29th June 2007, 14:06
asta o spune un ceferist? :shocked: inca nici nu stiti cu cine jucati si deja va si vedeti eliminati, ce trist :happy

Discutam si noi serios sau mai asteptam pana le trece "entuziasmul" antistelistilor?
astia mai fericiti ca acum nu au mai fost de la eliminarea cu boro :happy astia chiar cred ca ne elimina polonezii :cry: sa-i vezi pe toti dupa cele 2 meciuri cum plang pe aici, ca de obicei :cry:

bogdan_uk0
29th June 2007, 14:09
bate steaua ,fara probleme,ce draqu ne impotmolim de betivi asti adin poloni
hai mai sa fim seriosi,din si rapid ciocu mic sa va vedem pe voi,FORTZA STEAUA

boni2204
29th June 2007, 14:09

jiji tu esti?:D
meci greu, 60% pt steaua-40% pt polonezi parerea mea, sa vedem, oricum ghinion la tragere trebuie sa recunoasteti:ok:

bogdan_uk0
29th June 2007, 14:10
steaua bate

bogdan_uk0
29th June 2007, 14:10
Dinamo si Rapid ciocu mic sa va vedem pe voi

m8k
29th June 2007, 14:11
asta o spune un ceferist? :shocked: inca nici nu stiti cu cine jucati si deja va si vedeti eliminati, ce trist :happy

Hai ca il corectez sa inteleaga si "mereu campionii"!:D

Steaua ADIO EUROPA!:cya::cya::cya:

Radu
29th June 2007, 14:11
jiji tu esti?:D
meci greu, 60% pt steaua-40% pt polonezi parerea mea, sa vedem, oricum ghinion la tragere trebuie sa recunoasteti:ok:
mda...daca un om crede in Dumnezeu trebuie sa fie neaparat becali???nu prea aveti minte :no:cum am mai spus tot raul spre bine!:ok:

Sevilla86
29th June 2007, 14:12
Daca se juca returul in Polonia, ar fi avut si polonezii 30% sanse. Cu toate urarile de bine ale rivalilor, tot suntem favoriti certi. Astia in toata istoria lor au jucat 24 de meciuri in Europa dintre care 14 in Intertoto, iar Steaua are peste 200 de meciuri in Cupele Europene. Eu unul nu-mi fac probleme :ok:
Ne vedem in Turul III :ok:

tataleone
Totusi campionatul polonez e atat de puternic? :confused:

E mai mica diferenta de valoare decat o arata clasamentul coeficientilor UEFA...

Never say never.Asteptati luna august.

Corect :ok:

bogdan_uk0
numai sa nu faca greseala sa il ia pe retardul ala de Plesan
ala e tzeapa tuturor

Luis Garcia10
@boni....Ghinion intr-adevar ..dar un ghinion care nu ne poate incomoda totusi ;)

Kainsashiki
29th June 2007, 14:13
cate zile mai sunt pana la meci ? vreo 20?

V-au mai ramas 20 de zile de fericire astia care ziceti ca "ADIO EUROPA" si tot repetati intruna. Dati-va doua palme si treziti-va, incercati sa mai ganditi, ca s-a facut putina racoare afara si scuza cu "nu pot sa gandesc limpede din cauza caldurii" nu mai merge.

bogdan_uk0
fara plesan jiji,nu il vrem pe plesan,mai bine copilul ala de la national

bigubax
Daca nu i-a-ndobitocit Hagi deja prea mult pe jucatorii Sstelei, atunci da, Steaua se califica fara probleme.

dede
29th June 2007, 14:14
:cry: :happy

si daca nu e, ce ziceti dupa aia? o bagati pe aia cu "adversar slab" sau cu "arbitrul"? :happy

bogdan_uk0
29th June 2007, 14:15
mad da voi nu aveti ce face,dinamovisti si rapidisti,intrati pe blogurile voastre ca cautati aici

tataleone
29th June 2007, 14:15
Corect. Bataita administrata echipei de pe locul 4, care a terminat la ...10, 12 puncte, nu mai stiu cate, a fost hotie curata. Olaroiu a blatuit meciul pe fata cu Lucescu. Cu alt antrenor, o lua Rapiduletul cu vreo 3,4 la 0. :D :D

Cati ani o sa va mai laudati cu meciul ala, dupa care pana si credinciosul vostru patron i-a multumit lui Dumnezeu pt cat noroc a avut?
De ce nu zici si de meciul tur, cand ati obtinut un punct numai pt ca asa a vrut arbitrul??

Vai, ne dai voie totusi sa ne calificam ? Sarutmana, credeam ca n-avem nici o sansa in fata polonezilor, daca asa ziceau expertii in fotbal din Giulesti :))

N-am zis ca nu va dau voie sa va calificati...Doar ca este prea mult entuziasm, de parca ati juca cu vreo echipa din Andorra sau Liechtenstein...

zob79
29th June 2007, 14:16
Hai ca il corectez sa inteleaga si "mereu campionii"!:D

Asta e conduita de moderator? intra in fisa postului sa incite userii?

Vladek

Ete chix, ghinion. Nu-i nici un ghinion, ce naiba, daca ai pretentii de CL nu te impiedici de alde Zaglebie Lublin, care nu stiu daca a prin vreodata macar turul 3 preliminar. Bineinteles ca meciurile trebuie tratate cu seriozitate, dar nici nu e cazul sa incepem cu ghinionul.

delaparis
trece Steaua fara probleme

zob79
:cry: :happy

si daca nu e, ce ziceti dupa aia? o bagati pe aia cu "adversar slab" sau cu "arbitrul"? :happy

Nu, o baga p-aia cu hotia :evil:

Luis Garcia10
29th June 2007, 14:17
Exact dede :ok: Vezi ca stii! Intra m8k si zice "pai p-astia si Vasluiu ( tot respectu ..n-am nimic cu voi :ok: ) ii batea " sau vine Tataleone si ne spune : "nu vedeti ma ca v-a impins arbitru` de la spate tot meciu" :lol:

m8k
29th June 2007, 14:17
cate zile mai sunt pana la meci ? vreo 20?

V-au mai ramas 20 de zile de fericire astia care ziceti ca "ADIO EUROPA" si tot repetati intruna. Dati-va doua palme si treziti-va, incercati sa mai ganditi, ca s-a facut putina racoare afara si scuza cu "nu pot sa gandesc limpede din cauza caldurii" nu mai merge.

Daca CFR nu se califica nu va fi sfarsitul lumii, dar daca iesiti din europa patronul vostru moare ca nu vede verzisori, si fara banii din CL e clar ca o sa aveti o echipa mult slabita! Bani nu prea baga deja JJ in echipa de mult, dar de scos vrea cat mai multi!

cip_81
29th June 2007, 14:18
Locul 5 din Romania (chiar Becali a spus-o...echipa nu a ajuns pe locul 2 prin valoare, ci prin procedee care tin de latura penala) intalneste locul 1 din Polonia. Se anunta o dubla f interesanta si foarte echilibrata.

Stelei i-ar creste sansele daca ar realiza transferul lui Plesan. E jucatorul care-i lipseste.

bogdan_uk0
29th June 2007, 14:18
FORTZA STEAUA

caine19
29th June 2007, 14:19
mad da voi nu aveti ce face,dinamovisti si rapidisti,intrati pe blogurile voastre ca cautati aici

asta nu e blog :headbang:...

Campioana Poloniei , nu cred ca e un adversar asa usor pe cat credeti voi ...

la ce echipa aveti nu m-as mira daca ati fi eliminati :ok:

SuperLIX
29th June 2007, 14:19
tie nu ti-e rushine cu tine ?

boni2204
29th June 2007, 14:20
mda...daca un om crede in Dumnezeu trebuie sa fie neaparat becali???nu prea aveti minte :no:cum am mai spus tot raul spre bine!:ok:

foarte bine ca esti credincios dar aici se discuta de fotbal si singurul care le amesteca e jiji deci..
iar intrebarea a fost sub forma de gluma asa ca... stai relaxat si incearca sa raspunzi fara sa jignesti omul(nu ma refer la mine) ci la un mesaj mai sus
este normal ca unii sa se bucure de aceasta tragere si sa creada ca nu se va califica steua pt ca totusi nu jucati cu bucatari sau cu vreo echipa din tari exotice, repet ati picat cu un adversar dificil fata de majoritatea cu care ati fi putut juca
cel mai bine le vei raspunde dupa ce steaua se va califica in turul 3 sau daca nu o sa aiba ei dreptate:ok:

bogdan_uk0
29th June 2007, 14:20
Adio Plesan,fara Plesan,tzeapa Tzepelor

bogdan_uk0
29th June 2007, 14:21
Herea,il Vrem Pe Herea

Vand vise

avem 5 titulari in nationala :)

m8k
Asta e conduita de moderator? intra in fisa postului sa incite userii?

Cum adica? Nu pot sa imi spun parerea fara sa faceti galagie? Unde vezi tu scris ca aici au voie sa scrie doar stelistii sau cei care scriu aici trebuie sa laude steaua!
Vreau sa iasa steaua din europa, cand o sa castige locul prin mijloace corecte atunci o sa ma bucur si eu, pina atunci ADIO EUROPA!:cya:

Dani3l
Zaglebie :yeah::yeah: :D

Ati dat peste cel mai greu adversar de acolo...

Rade ciob de oala sparta...stai flex ,si voi o sa dati peste un adversar puternic.
Ghinion cu tragerea la sorti...:(

dede
29th June 2007, 14:22
Exact dede :ok: Vezi ca stii! Intra m8k si zice "pai p-astia si Vasluiu ( tot respectu ..n-am nimic cu voi :ok: ) ii batea " sau vine Tataleone si ne spune : "nu vedeti ma ca v-a impins arbitru` de la spate tot meciu" :lol:
aici deja e traditie... nu exista meci al Stelei in Europa la care sa nu vina frustratii sa zica inainte de meci ca e adversar greu, ne bate, ne umileste bla bla, iar dupa meci aceiasi frustrati ne povestesc ei cat noroc am avut ca am jucat cu o echipa atat de slaba :cry: mai sunt si unii cu arbitrii, altii mai penibili vb chiar de banii lui jiji :lol::lol:

asa ca pana la meci ramane asa: Steaua eliminata :cry: :cry:

Vand vise
29th June 2007, 14:23
Cum adica? Nu pot sa imi spun parerea fara sa faceti galagie? Unde vezi tu scris ca aici au voie sa scrie doar stelistii sau cei care scriu aici trebuie sa laude steaua!
Vreau sa iasa steaua din europa, cand o sa castige locul prin mijloace corecte atunci o sa ma bucur si eu, pina atunci ADIO EUROPA!:cya:
daca nu era Steaua.... intelegi, nu ? :D

Luis Garcia10
29th June 2007, 14:24
Ma bucura declaratia lui Adi Ilie: "Zaglebie e un adversar greu" :ok:

Ted
29th June 2007, 14:25

ce e Gogule,flashback de la meciul vostru cu Varsovia?...mie mi-ar fi si rusine sa vorbesc!Nu ti se pare suspect ca voi de 10 ani va tot pregatiti de Liga si nici pana in ziua de azi nu se vede vreun progres?

Sevilla86
29th June 2007, 14:26
Ma bucura declaratia lui Adi Ilie: "Zaglebie e un adversar greu" :ok:

E bine asa :ok: jucatorii trebuie sa fie mobilizati si motivati oricine ar fi adversarul. Eu pot sa ma relaxez pentru ca nu cred ca vom avea probleme, dar jucatorii nu trebuie sa lase garda jos.

Vladek
29th June 2007, 14:27
Cati ani o sa va mai laudati cu meciul ala, dupa care pana si credinciosul vostru patron i-a multumit lui Dumnezeu pt cat noroc a avut?
De ce nu zici si de meciul tur, cand ati obtinut un punct numai pt ca asa a vrut arbitrul??

Norocul tine cu aia mai puternici, tinere utecist.
Zic si de retur, zic ca v-am egalat in 10 oameni in meciul ala :D. Si lasa arbitrul in pace, ca nu a bagat el mingea in poarta. Si-mi mai aduc aminte si ceva de-o supercupa ... ups, si acolo ati mancat bataie :D. Nu-i nimic, continua sa repeti cu incredere ca ati pierdut doar din cauza bulanului/arbitrilor/jucatorilor cumparati de adversar. O sa te simti mai bine :D .

N-am zis ca nu va dau voie sa va calificati...Doar ca este prea mult entuziasm, de parca ati juca cu vreo echipa din Andorra sau Liechtenstein...

Care entuziasm ? Entuziasm vad la toti "prietenii" care se inghesuie sa ne prezica toate relele de pe lume. Rewind pana in august anul trecut, vezi threadurile cu Gorita pentru alte detalii. Pa si pusi, nu fi trist ca mai ai 20 de zile sa cobesti si sa tii pumnii polonezilor. :cya::cya:

Nico21
Meci greu,atat pentru jucatori,cat mai ales pt suporteri...:):):)

Dani3l
Varsovia?...mi-e mi-ar fi si rusine sa vorbesc!?

dinamovistii stiu ce-i rusinea?Probabil stiu sa scrie cuvantul,in rest...:happy
Mustata iar te-ai intors de la muncile campului?:)A fost prea cald..este?ai zis sa vii sa te "racoresti" pe forum ::)))

Radu
29th June 2007, 14:28
Meci greu,atat pentru jucatori,cat mai ales pt suporteri...:):):)
o sa fie greu pt noi o deplasare in polonia...sper sa ne mobilizam bn si sa mergem in numar destul de mare :evil:

boni2204
29th June 2007, 14:32
Ete chix, ghinion. Nu-i nici un ghinion, ce naiba, daca ai pretentii de CL nu te impiedici de alde Zaglebie Lublin, care nu stiu daca a prin vreodata macar turul 3 preliminar. Bineinteles ca meciurile trebuie tratate cu seriozitate, dar nici nu e cazul sa incepem cu ghinionul.

nu amesteca lucrurile, una e ghinion si alta e ce pretentii are steaua, asa si anul trecut avea pretentii de a castiga cupa uefa, dar ghinion a dat peste sevilia
cand zic ca a avut ghinion steaua ma refer la faptul ca exista o probabilitate mult mai mica sa pice cu un adeversar puternic(poate cel mai puternic) din urna doi in comparatie cu majoritatea adversarilor pe care steaua i-ar fi rezolvat si la prima ora fara incalzire, ai inteles la ce ma refer cand zic ghinion?:ok:

Nico21
29th June 2007, 14:40
dinamovistii stiu ce-i rusinea?Probabil stiu sa scrie cuvantul,in rest...:happy
Mustata iar te-ai intors de la muncile campului?:)A fost prea cald..este?ai zis sa vii sa te "racoresti" pe forum ::)))

Bai jegule,tie nu iti este rusine?...poate neamul ala al tau,de moldoveni fomisti,da cu sapa...

Vladek
29th June 2007, 14:41
cand zic ca a avut ghinion steaua ma refer la faptul ca exista o probabilitate mult mai mica sa pice cu un adeversar puternic(poate cel mai puternic) din urna doi in comparatie cu majoritatea adversarilor pe care steaua i-ar fi rezolvat si la prima ora fara incalzire, ai inteles la ce ma refer cand zic ghinion?:ok:

Boni, eu inteleg ce vrei sa spui. Da, polonezii erau (poate) cel mai puternic adversar posibil, si da, sansele sa cadem cu exact cu ei erau relativ mici.
Ceea ce dezaprob eu e mentalitatea asta (prezenta la toate echipele romanesti) ca o calificare e decisa de noroc/ghinion. De-aia in loc sa ne uitam la lot, antrenor, jocul echipei noi stam si calculam cu cine ar fi bine sa cadem, cand sa jucam, daca exista sanse sa se accidenteze jucatorul X sau Y de la adversari, daca e mai bine sa jucam cu sosete albastre sau negre, etc, etc.

Si tocmai de-aia, fiindca ne chinuieste asa de mult grija adversarilor, uitam de ograda proprie si o luam pe coaja.

adynezu007
29th June 2007, 14:46
Se califica Steaua... greu, usor, vom vedea....

Nu pot sa inteleg cum unii (a se citi dinamovisti, etc), zic k nu se va califica... Cred ca nici ei nu cred ce zic =))

sun
29th June 2007, 14:49
batem si acolo si aici :ok:

zob79
29th June 2007, 14:51

Parerea mea e ca in momentul asta mai ai doua optiuni: ori probezi ca Steaua n-a ocupat in mod corect locul 2, ori te duci invirtindu-te de-aici. Daca nu aduci dovezi, atunci spun si eu ca AM AUZIT ca mama ta are niscaiva relatii...neprincipiale cu ceferistii din garile patriei

tataleone
29th June 2007, 14:51
Norocul tine cu aia mai puternici, tinere utecist.
Zic si de retur, zic ca v-am egalat in 10 oameni in meciul ala :D. Si lasa arbitrul in pace, ca nu a bagat el mingea in poarta. Si-mi mai aduc aminte si ceva de-o supercupa ... ups, si acolo ati mancat bataie :D. Nu-i nimic, continua sa repeti cu incredere ca ati pierdut doar din cauza bulanului/arbitrilor/jucatorilor cumparati de adversar. O sa te simti mai bine :D .

Bine, las arbitrul in pace daca il lasati si voi pe Corpodean...e aproape aceeasi situatie.
Eu nu vorbeam de cum am pierdut noi, ci de cum ati castigat voi...
Ti-as spune si de supercupa, si de cum am pierdut noi si de ce ma simt bine dar hai sa incetam ca e off-topic aici...:D

Care entuziasm ? Entuziasm vad la toti "prietenii" care se inghesuie sa ne prezica toate relele de pe lume. Rewind pana in august anul trecut, vezi threadurile cu Gorita pentru alte detalii. Pa si pusi, nu fi trist ca mai ai 20 de zile sa cobesti si sa tii pumnii polonezilor. :cya::cya:

Da, o sa tin pumnii polonezilor si oricui va juca cu Steaua. Atunci cand Steaua o sa-si castige meritat locul, o sa le doresc tot succesul din lume, asa cum le doresc dinamovistilor desi nu imi sunt prea simpatici :D (sau oricarei echipe romanesti) Dar acum nu e cazul...

Charon
29th June 2007, 14:52
ferea de huliganii de la Zaglebie!:ok:

steauasv
29th June 2007, 15:01
Bai jegule,tie nu iti este rusine?...poate neamul ala al tau,de moldoveni fomisti,da cu sapa...

auzi bai mustacioara...vezi cum vorbesti

Ray1
29th June 2007, 15:02
eu cred ca o sa fie 2 meciuri foarte grele pentru steaua.A avut ghinion ca a cazut cu polonezii.Daca cadea cu o echipa care va juca in primul tur atunci putea sa se considere deja calificata.Important e sa dea gol in Polonia si sa nu piarda

Zax
29th June 2007, 15:02
dar cum e cu tragerea asta la sorti, e cel putin dubioasa, prima oara aia au picat cu Slavia Praga si pe urma s-a intrerupt tregerea si au dat-o din start pe Steaua cu Zeglebie...oare o fi o coincidenta ca in ultimul timp , echipele romanesti ntalnesc cele mai grele adversare posibile la tragerile la sorti ?????

Ted
29th June 2007, 15:05
dar cum e cu tragerea asta la sorti, e cel putin dubioasa, prima oara aia au picat cu Slavia Praga si pe urma s-a intrerupt tregerea si au dat-o din start pe Steaua cu Zeglebie...oare o fi o coincidenta ca in ultimul timp , echipele romanesti ntalnesc cele mai grele adversare posibile la tragerile la sorti ?????

exagerezi...hai sa nu mai ne inchipuim conspiratii mondiale impotriva Romaniei...

Diodude
29th June 2007, 15:07
Chiar daca presa vrea sa il ajute pe cretinu' de hagi sa ajunga antrenor prin propaganda exagerata care i se face acestui nimeni in antrenorat de cand a fost cica incoronat!!!,sper din tot sufletul ca meciurile cu polonezii sa insemne demisia acestui fraier.O fi fost fotbalist bun dar ca antrenor este un zero barat si asta o va dovedi si la steaua.Garantat 100%.Si cand zic asta nu o spun ca tin cu Dinamo,ci obiectiv.hagi nu are cum sa reuseasca in fotbal ca antrenor.Nu il duce capul.

zob79
29th June 2007, 15:09
Se califica Steaua... greu, usor, vom vedea....

Nu pot sa inteleg cum unii (a se citi dinamovisti, etc), zic k nu se va califica... Cred ca nici ei nu cred ce zic =))

Da, e acelasi disc ce se roteste in gol...

Zax
29th June 2007, 15:09
nu exagerez....in prima faza Zaglebie a cazut cu Slavia Praga si pe urma s-a intrerupt cam 10 minute tragerea.

Andutzu
29th June 2007, 15:10
no chance ptr steaua...

Luis Garcia10
29th June 2007, 15:10
@Diodude ..Daca tu imi spui ca pe Hagi nu-l duce capu` si mai pretinzi si ca l-ai vazut jucand fotbal inseamna ca tu esti ala cu probleme! Oricum imi place ca vorbesti cu argumente...macar atat :sleep:

Adi Da Samraj
29th June 2007, 15:12
bleah , am cazut cam nashpa

tataleone
29th June 2007, 15:13
@Diodude ..Daca tu imi spui ca pe Hagi nu-l duce capu` si mai pretinzi si ca l-ai vazut jucand fotbal inseamna ca tu esti ala cu probleme! Oricum imi place ca vorbesti cu argumente...macar atat :sleep:

Nu se paote spune despre Hagi ca nu il duce capul...
Totusi ca antrenor nu a demonstrat absolut nimic pana acum...Sa speram ca nu o sa demonstreze tocmai la Steaua :D

bada_otelul
29th June 2007, 15:15
eu am zis ca zaglebie merge mai departe dar numai ca sa enervez unele pers sincer mi se cam rupe de meciurile astea...:Dneinteresante

darkchild89
29th June 2007, 15:15
e bine pt romania sa se califice!!!! dak nu se va califica sa vezi atunci cum mare antrenor HAgi isi va da demisia!!:evil::evil::evil:

Adi Da Samraj
29th June 2007, 15:16
argaseala a declarat ca au fost niste nereguli la tragerea la sorti ... probabil ii banuieste pe borcea si copos :lol:

Luis Garcia10
29th June 2007, 15:17
Pai s-a grabit cu nationala si apoi a fost si el demoralizat... Oricum a dovedit ca s-a maturizat cand nu a acceptat prima oferta a lui Becali si a mai asteptat sa vada cum e cu fotbalu` romanesc :rolleyes: Eu sper sa-i iasa la Steaua lui Gica :D

Ted
29th June 2007, 15:18
eu am zis ca zaglebie merge mai departe dar numai ca sa enervez unele pers sincer mi se cam rupe de meciurile astea...:Dneinteresante

lol...mi-e mila de persoanele pe care ai reusit sa le enervezi...
Sa stii ca si eu am auzit ca meciurile din Intertoto sunt foarte interesante!!!:confused:

Diodude
29th June 2007, 15:22
Fara a fi rautacios deloc eu sustin ca Hagi este un om foarte redus mintal.Si asta nu e greu sa iti dai seama .Trebuie doar sa il asculti vorbind in interviuri.Tu nu vezi ca are doar 25 de cuvinte in vocabular???Iar cuvantul favorit este "polemica"(il folosea la timisoara odata la 30 de secunde prin conferinte de presa).Iar fotbal a jucat bine din instinct nu ca l-ar duce capul.In ceea ce priveste capitolul antrenorat,iti garantez(o sa iti aduci aminte de ce sustin eu) ca nu are cum sa reuseasca pentru ca este repetent la relatia cu jucatorii,foarte orgolios,si in plus de asta si prost.

steauasv
29th June 2007, 15:22
Chiar daca presa vrea sa il ajute pe cretinu' de hagi sa ajunga antrenor prin propaganda exagerata care i se face acestui nimeni in antrenorat de cand a fost cica incoronat!!!,sper din tot sufletul ca meciurile cu polonezii sa insemne demisia acestui fraier.O fi fost fotbalist bun dar ca antrenor este un zero barat si asta o va dovedi si la steaua.Garantat 100%.Si cand zic asta nu o spun ca tin cu Dinamo,ci obiectiv.hagi nu are cum sa reuseasca in fotbal ca antrenor.Nu il duce capul.

care e problema ma frustratule? bine ca aveti voi antrenor mai destept...sa stii ca iti trebuie cap pentru a fi un jucator bun...pentru ca el gandeste meciul...

Charon
29th June 2007, 15:23
intr-un duel cu polonezii singurul meci pierdut va fi cel din tribune(unde ne pot da lectii oricand),in teren ei nu prea conteaza!
bine,exista precedentul cu Polonia Varsovia (care de cand a eliminat Dinamo,a ajuns in liga a-3-a:happy),dar nu cred ca va face Lubin vreo surpriza!
oricum va fi o calificare dificila,la limita!

Geografu
29th June 2007, 15:25
STEAUA normal dar va fi greu mai ales la Lubin !! :(:yes:

guevarax
nu exagerez....in prima faza Zaglebie a cazut cu Slavia Praga si pe urma s-a intrerupt cam 10 minute tragerea.

am vazut si eu la online

dar a vazut cineva televizarea, ca aia de la site poate au fost ei mai idioti

e bine ca jucam primul meci acolo, avem sanse mai mari

Luis Garcia10
La limita imposibilului :happy :cry:

zob79
29th June 2007, 15:26
Locul 5 din Romania (chiar Becali a spus-o...echipa nu a ajuns pe locul 2 prin valoare, ci prin procedee care tin de latura penala) intalneste locul 1 din Polonia. Se anunta o dubla f interesanta si foarte echilibrata.

Stelei i-ar creste sansele daca ar realiza transferul lui Plesan. E jucatorul care-i lipseste.

Lol......tocmai tu vorbesti de latura penala? Ai uitat de istoria recenta din groapa de gunoi, de campionatele 2002 si 2004, de cupa aia a romaniei si meciul cu national (dupa care sincer voi trebuia sa fiti desfiintati pt c-ati patentat culmea absoluta a furtului), de fanta de lumina? Bucura-te ca (inca) mai exista clubul ala patronat numai de ex-securisti, bisnitari si hoti post-revolutionari, iar pt clipele tale de meditatie iti propun o tema: Zaglebie e mai buna decit echipele care va fac de ris de 18 ani in Europa?

Universal
29th June 2007, 15:29
II bat Steaua de mananca pamantul cu ei :ok:

Asa ...3-1 in deplasare nu strica..Hagi ii va face si mai buni, iar mentalitatea de invingatori o au :ok:

Zax
29th June 2007, 15:31
am vazut si eu la online

dar a vazut cineva televizarea, ca aia de la site poate au fost ei mai idioti

e bine ca jucam primul meci acolo, avem sanse mai mari

nu cred ca a fost televizata tragerea la sorti

boni2204
29th June 2007, 15:34
Antrenorul echipei Zaglebie: "Adversar incomod, iar pentru fani neatractiv"

Antrenorul Czeslaw Michniewicz, de la Zaglebie Lubin, a declarat cã ºi-ar fi dorit sã întâlneascã un adversar cu nume din vestul Europei, precum Glasgow Rangers, decât o echipã din Est incomodã ºi neatractivã pentru suporteri.

"Nu existã adversari slabi în aceastã competiþie. Mi-aº fi dorit sã jucãm cu echipe bune, cu nume ºi atractive din vest, precum Glasgow Rangers, decât cu adversari tari, incomozi, iar pentru fani neatractivi, din estul Europei, precum Steaua. Indiferent de adversar, fãrã sã lupþi nu te poþi califica. Vom da totul pe teren pentru a avea un drum cât mai lung în Liga Campionilor", a spus Michniewicz, citat de Gazeta Wyborcza.

Steaua va întâlni în turul doi preliminar al Ligii Campionilor campioana Poloniei, Zaglebie Lubin, conform tragerii la sorþi ce a avut loc, vineri, la Nyon. Steaua va disputa meciul tur în deplasare, la 31 iulie sau 1 august, ºi returul la 7 sau 8 august, la Bucureºti.

georg40
29th June 2007, 15:43
Doua-treimi din cei care isi dau cu parerea mizeaza pe succesul echipei Steaua, ceea ce este si firesc. Firesc pentru ca suporterii trebuie sa creada in echipa lor, firesc pentru ca fara a cunoaste formatia poloneza, Steaua are o valoare intriseca care o obliga pur si simplu sa se califice. Va fi un mare examen si pentru Hagi !
Lupta Steaua !!

zob79
29th June 2007, 15:44
Vad ca se naste un fenomen interesant - masturbarea verbala a fanilor echipelor din groapa, de sub podul grant, si a altor frustrati mioritici care dupa fiecare tragere la sorti apar aici repetind aceeasi placa prafuita: Steaua va fi eliminata, e echipa ffffffffff proasta, adversarii vor matura cu ei pe jos. De remarcat ca fenomenul apare nu numai inaintea meciurilor cu echipe tari, unde eliminarea ar putea fi posibila, ci si cind Steaua are de-a face cu echipe gen Neman Grodno, ®eleznik, Shelbourne, Gorica, care inseamna pentru fobalul european chiar mai putin decit reprezinta respectivii useri in viata reala. De aceea, intrebarea mea ar fi: cit de nesatisfacut de viata trebuie sa fii pentru a te agata cu atita disperare de cea mai mica sansa posibila?

chipy_1923
29th June 2007, 15:45
bate steaua ,fara probleme,ce draqu ne impotmolim de betivi asti adin poloni
hai mai sa fim seriosi,din si rapid ciocu mic sa va vedem pe voi,FORTZA STEAUA

poate inveti si u sa scrii corect..:ok: se califica Steaua

Diodude
29th June 2007, 15:47
care e problema ma frustratule? bine ca aveti voi antrenor mai destept...sa stii ca iti trebuie cap pentru a fi un jucator bun...pentru ca el gandeste meciul...

1.Eu nu am nici o problema,problema e la voi pe banca,si nici nu am de ce sa fiu frustrat.
2.E adevarat ca hagi are cap,nu contesta nimeni asta.Problema e ce are in cap???intelegi moldovene???

Diodude
29th June 2007, 15:49
Vad ca se naste un fenomen interesant - masturbarea verbala a fanilor echipelor din groapa, de sub podul grant, si a altor frustrati mioritici care dupa fiecare tragere la sorti apar aici repetind aceeasi placa prafuita: Steaua va fi eliminata, e echipa ffffffffff proasta, adversarii vor matura cu ei pe jos. De remarcat ca fenomenul apare nu numai inaintea meciurilor cu echipe tari, unde eliminarea ar putea fi posibila, ci si cind Steaua are de-a face cu echipe gen Neman Grodno, ®eleznik, Shelbourne, Gorica, care inseamna pentru fobalul european chiar mai putin decit reprezinta respectivii useri in viata reala. De aceea, intrebarea mea ar fi: cit de nesatisfacut de viata trebuie sa fii pentru a te agata cu atita disperare de cea mai mica sansa posibila?
Speram ca steaua sa fie eliminata de polonezi.Ce e anormal in asta???Tu nu iti doresti ca dinamo sau rapid sa iasa din primul tur???Iar la ce echipa are steaua in momentul de fata ,nimic nu e imposibil.Serios.Forta Zaglebie!!!

guevarax
29th June 2007, 15:51
Speram ca steaua sa fie eliminata de polonezi.Ce e anormal in asta???Tu nu iti doresti ca dinamo sau rapid sa iasa din primul tur???Iar la ce echipa are steaua in momentul de fata ,nimic nu e imposibil.Serios.Forta Zaglebie!!!

e o mare diferenta,

noi am vrut dar s-a si intamplat de cele mai multe ori,

voi ati vrut tot timpul dar va taiati venele cand vedeati Steaua prin grupe sau prin semifinale uefa

caine19
29th June 2007, 15:57

zob , nume interesant ... te caracterizeaza :).

In primul rand , fiecre are dreptul la o parere pe care trebuie sa o respecti .
2. ESTI PENIBIL...
3. NU VA CALIFICATI :yeah:

Radu
29th June 2007, 15:59
intr-un duel cu polonezii singurul meci pierdut va fi cel din tribune(unde ne pot da lectii oricand),in teren ei nu prea conteaza!
bine,exista precedentul cu Polonia Varsovia (care de cand a eliminat Dinamo,a ajuns in liga a-3-a:happy),dar nu cred ca va face Lubin vreo surpriza!
oricum va fi o calificare dificila,la limita!
ai putina rabdare...si ai sa vezi cum vor sta treburile in PN SI PS Steaua...o sa vezi ca nu o sa ne domine...nici macar la ei...la noi nu se pune problema...ai rabdare...:ok:

guevarax
29th June 2007, 15:59

si dak ne calificam dispari in pm de pe forum ???

Ted
29th June 2007, 16:00
zob , nume interesant ... te caracterizeaza :).

In primul rand , fiecre are dreptul la o parere pe care trebuie sa o respecti .
2. ESTI PENIBIL...

super argumente!:ok:
daca vrei sa ti se respecte parerea respecta-i si tu pe altii

georg40
29th June 2007, 16:04
Antrenorul echipei Zaglebie: "Adversar incomod, iar pentru fani neatractiv"

Foarte adevarat.
Acelasi lucru il poate spune si Steaua. Ce inseamna pentru publicul bucurestean o echipa din provincia poloneza ?

Radu
29th June 2007, 16:19
au si ceva hool pacat ca nu pot sa poste un filmulet cu ei :(

:D:D:D

caine19
29th June 2007, 16:23
si dak ne calificam dispari in pm de pe forum ???

Daca as putea disparea as fi magician :) . Din pacate nu-s magician asa ca trebuie sa mai atepti :ok:...

polar bear , polonezii sunt printre cei mai tari de pe continent in materie de hools :ok:

razwan_vs
29th June 2007, 16:25
au meci greu....dar totusi se califica...zic yo :P

Radu
29th June 2007, 16:26
polar bear , polonezii sunt printre cei mai tari de pe continent in materie de hools :ok:
asa este...pericol o sa fie in polonia...dar o sa fim pregatiti...la buc nu se pune problema...se stie fff cum au decurs lucrurile cu cei de la kiev cand au venit in buc :D

hamsterutz

:ok:

Ulysses

si eu vreau sa retrogradeze echipa aia de bozgori+portughezi care joaca in campionatul romanesc dupa ce a cumparat meciuri vreo 3 ani de zile ...v-am umilit in grota aia preistorica din cluj careia ii spuneti stadion asa ca ...liniste ... cam mult trolling pentru un moderator asa chibzuit ca tine . rusine frustratule:rosu:

Nico21
29th June 2007, 16:28
ai putina rabdare...si ai sa vezi cum vor sta treburile in PN SI PS Steaua...o sa vezi ca nu o sa ne domine...nici macar la ei...la noi nu se pune problema...ai rabdare...:ok:

Polare,chiar daca se strang toate gruparile dure,ale galeriilor romanesti,la un fair fight cu polonezii,nu ar avea nici macar o sansa..eu cunosc bine zona aia...e un popor dat dracu'...toti sunt inalti,si destul de bine facuti...se pare ca astia de la Zaglebie sunt mai cuminti putin...dar daca dadeati de Legia sau de Lech Poznan,era belea...acum sincer,nu stiu daca vor veni multi polonezi la Bucuresti...de obicei,ei fac deplasari in numar mare,in tarile unde stiu ca pot sa se razboiasca pe strazi,cu fanii echipei adverse...de exemplu,noi cand am jucat cu Feyenoord,au venit la Bucuresti doar vreo 10 grasi,si 15 femei si copii...:D:D:D

Rossi
29th June 2007, 16:30
Zag³êbie ... mare echipa :lol:
daca nu treceti de astia va umpleti de rusine :D

Cristian
29th June 2007, 16:33
Ce-as rade sa-i scoata Zag³êbie ca nici nu am auzit de echipa asta :cry::cry::cry:

Ulysses
29th June 2007, 16:35
ma mustata , tu numai lupte de strada si batai in tribune vezi ma ...de fapt in tine se da lupta asa ca ia-ti pastiluta miraculoasa ...
ps cum a fost la sapa la grau?fiindca vaz ca te-a batut soarele in cap :happy:happy:happy
on topic - pentru toti frustratii dinamovisti , rapidisti , si clujeni ceferisti : relaxati-va caci STEAUA va merge din nou in grupe . nu va faceti iluzii desarte ca sa suferiti iarasi .:ok:stiu ca dezamagirea e mare dar impacati-va cu ideea ca numai STEAUA va reprezenta tara in liga campionilor:P

Rossi
29th June 2007, 16:35

Steaua are sanse mari ... nu pt ca Steaua e vreo mare echipa , ci pt ca adversara e varza

Nico21
29th June 2007, 16:38
ma mustata , tu numai lupte de strada si batai in tribune vezi ma ...de fapt in tine se da lupta asa ca ia-ti pastiluta miraculoasa ...
ps cum a fost la sapa la grau?fiindca vaz ca te-a batut soarele in cap :happy:happy:happy
on topic - pentru toti frustratii dinamovisti , rapidisti , si clujeni ceferisti : relaxati-va caci STEAUA va merge din nou in grupe . nu va faceti iluzii desarte ca sa suferiti iarasi .:ok:stiu ca dezamagirea e mare dar impacati-va cu ideea ca numai STEAUA va reprezenta tara in liga campionilor:P

Pariziene,vad ca ma executi imediat,dar trollingul lui 4 clase asta,nu il observi....

caine19
29th June 2007, 16:39
:stiu ca dezamagirea e mare dar impacati-va cu ideea ca numai STEAUA va reprezenta tara in liga campionilor:P

asta deja e trasa de par...:sleep:

Vand vise
29th June 2007, 16:44
asta deja e trasa de par...:sleep:
adica? sa inteleg ca nu esti de acord? :D a spus doar adevarul :D

Charon
Polar,daca scapati de huligaganii polonezi care sigur nu vor veni in numar mare la Bucuresti in turul urmator ce zici daca ati pica cu Fener?
vin turcaletii aia cel putin 4-5 mii la Bucale,sa vezi atunci atmosfera!:drak:

Rossi
si eu vreau sa retrogradeze echipa aia de bozgori+portughezi care joaca in campionatul romanesc dupa ce a cumparat meciuri vreo 3 ani de zile ...v-am umilit in grota aia preistorica din cluj careia ii spuneti stadion asa ca ...liniste ... cam mult trolling pentru un moderator asa chibzuit ca tine . rusine frustratule:rosu:

Ulysses cum ai vrea sa va tina lumea "pumnii" , cand ciobanul a aparut in presa si a recunoscut ca a cheltuit 2 mil E pentru ultimile 8 etape ?! ...

Vand vise
29th June 2007, 16:46
Polar,daca scapati de huligaganii polonezi care sigur nu vor veni in numar mare la Bucuresti in turul urmator ce zici daca ati pica cu Fener?
nu prea conteaza, Steaua elimina orice echipa :D

Rossi
29th June 2007, 16:46
Stie cineva ce ganduri au polonezii ? Chiar vor sa intre in Liga , sau fac si astia ca Standard , adica vand jumatate de echipa pt bani ?! ....

Radu
29th June 2007, 16:50
Polare,chiar daca se strang toate gruparile dure,ale galeriilor romanesti,la un fair fight cu polonezii,nu ar avea nici macar o sansa..eu cunosc bine zona aia...e un popor dat dracu'...toti sunt inalti,si destul de bine facuti...se pare ca astia de la Zaglebie sunt mai cuminti putin...dar daca dadeati de Legia sau de Lech Poznan,era belea...acum sincer,nu stiu daca vor veni multi polonezi la Bucuresti...de obicei,ei fac deplasari in numar mare,in tarile unde stiu ca pot sa se razboiasca pe strazi,cu fanii echipei adverse...de exemplu,noi cand am jucat cu Feyenoord,au venit la Bucuresti doar vreo 10 grasi,si 15 femei si copii...:D:D:D
stai putin...mie unu nu imi este frica...am fost si la kiev...si acolo s-a facut mare tevatura ca vezi doamne am fi luat noi bataie...totul a fost fals...intradevar a luat unu bataie era singur pe strada...atata tot...s-a spus ca a venit bogdan cu mana rupta de la kiev iara un lucru fals...bogdan a plecat cu mana rupta la kiev...i-a dat un pumn in cap la unu si gata...si-a rupt mana...mie unu nu imi este frica...orikum in buc nu prea ii vad yo bn...:evil:

Radu
29th June 2007, 16:52
putem sa picam cu oricine...noi o sa mergem peste tot sa ne sustinem echipa...chiar daca o sa fie vb de fener...garantez ca nu ne domina nimeni la noi aks...dak echipa merge bn...si bineinteles dak nu se face caterinca ca la meciul cu dinamo :angry:

caine19
29th June 2007, 17:02
Ce memorie scurta ai :ras-plans::ras-plans::ras-plans: .

mai baga o fisa poate iti amintesti :evil::evil:...

catalinus
29th June 2007, 17:02
Steaua este echipa favorita

Rossi
29th June 2007, 17:08
Bramkarze - Portari

Mariusz Liberda 21 198/94 153/0 Polska
Michal Václavík 1 187/82 5/0 Czechy
Jakub Jesionkowski 12 190/83 0/0 Polska

Obroñcy - Fundasi

Vidas Alunderis 27 185/84 30/1 Litwa
Grzegorz Bartczak 19 182/75 62/3 Polska
Mateusz ¯ytko 2 187/76 55/0 Polska
Micha³ Stasiak 4 188/82 127/4 Polska
Manuel Arboleda Sanchez 5 186/87.3 24/2 Kolumbia
Filipe Andrade Félix 16 179/78 67/1 Brazylia
Tomislav Vi¹eviæ 20 185/81 10/0 Chorwacja
Zbigniew Grzybowski 28 178/76 222/38 Polska

Pomocnicy - Mijlocasi

Wojciech £obodziñski 9 186/80 90/14 Polska
Dariusz Jackiewicz 14 180/82,5 251/25 Polska
Maciej Iwañski 7 171/70 81/17 Polska
Mateusz Bukowiec 181/78 15-1 Polska
Andrzej Szczypkowski 6 178/71 238/17 Polska
Mateusz Bartczak 18 182/82 188/9 Polska
Marcin Pietroñ 24 174/70 8-0 Polska
Patryk Klofik 13 171/70 - Polska
Robert Kolendowicz 15 174/72 29-1 Polska
Rui Melo Rodrigues 17 175/74 - Portugalia
Anderson Goncalves Pedro 25 183/75 21-2 Brazylia

Napastnicy - Atacanti

£ukasz Piszczek 26 184/73 54/7 Polska
£ukasz Mierzejewski 22 182/80 84-8 Polska
Dawid Plizga 17 173/73 57/11 Polska
Dawid Banaczek 8 186/77 33/4 Polska
Micha³ Cha³biñski 11 180/75 172/64 Polska
Szymon Paw³owski 23 175/69 Polska

Nu am auzit de nici un jucator de la anonimii astia' ....

YoNuTzz
29th June 2007, 17:12
bai deci nu era cea mai usoara varianta, tinand cont k totusi e din polonia, care se mai califica la europene, mondiale, si k era calificata direct in turul 2
dar echipa asta este sub steaua, si nu cred k vor fi probleme...

TheIceMan
29th June 2007, 17:23

Asa or zice si polonezii cand citesc lista stelistilor :evil:

Bafta, Steaua!

SORENSEN
29th June 2007, 17:45
Meci greu...dar cred ca Steaua se califica ..e si avantajul decisivei in Romania.

Matu
29th June 2007, 18:11
Se califica Steaua din pacate insa in turul 3 nu are nicio sansa.

guevarax
29th June 2007, 18:12
Zag³êbie ... mare echipa :lol:
daca nu treceti de astia va umpleti de rusine :D

apropo - polonia varsovia nu era tot campioana poloniei ???

Mark88
29th June 2007, 18:19
Anul viitor!:cry:

asta inseamna ca luam titlul dk ne calificam anul viitor ? :drak::lol::lol::lol:

georg40
29th June 2007, 19:06
Se califica Steaua din pacate insa in turul 3 nu are nicio sansa.

De ce ? Si anul trecut s-a calificat din turul 3 in grupele CL. Nemaivorbind de faptul ca la ora actuala nici nu stim cu cine va juca...

dj_jaxxx
29th June 2007, 19:07
2-0 pt Steaua de 2 ori si gata, ce atatea discutii si calcule :)

Parca vad ca nu vom avea reprezentate in grupele CL anul asta :(

georg40

Pai tocmai. Echipa noastra se va califica , nu am nici o indoiala.
Lupta Steaua !!

YoYoyOi
meci greu... sa vedem ce va fi :rolleyes:

Dani3l
29th June 2007, 19:13

Asa ati zis si de knatspyrnufelag :lol::happy
Parerea mea e ca in momentul asta mai ai doua optiuni: ori probezi ca Steaua n-a ocupat in mod corect locul 2, ori te duci invirtindu-te de-aici. Daca nu aduci dovezi, atunci spun si eu ca AM AUZIT ca mama ta are niscaiva relatii...neprincipiale cu ceferistii din garile patriei
Rezultatele din meciuri cu polonia varsovia,knatpynufelag probeaza ca nu ati castigat pe bune:rosu:
zob suferi de ultrasarie pe web?:))

KinSlayer
29th June 2007, 19:27
m8k nush ce ai mah pana la urma cu Steaua?????esti roman sau esti bozgor???

KinSlayer
29th June 2007, 19:29
m8k nush ce ai mah pana la urma cu Steaua?????esti roman sau esti bozgor???
:mda:

ducus
29th June 2007, 21:18
Cel mai interesant duel din turul II va fi FC Copenhaga-Beitar Ierusalim. Sa speram ca israelienii se vor califica mai departe si vor intalni Steaua in turul III. :)

Gontel
29th June 2007, 21:23
Ne calificam, ce reprezinta Zaglebie in fotbalul european?

Rossi
29th June 2007, 21:40
Ne calificam, ce reprezinta Zaglebie in fotbalul european?

pai si APOEL reprezinta ceva ?!
cum ati furat'o de la ciprioti , asa puteti sa o furati si de la polonezi !

Luis Garcia10
29th June 2007, 22:18
Echipa a treia! Neinteresant ;) Mai bine te-ai uita la Vali Nastase care a fost execrabil azi! De bine de rau Pintilii si Saban sunt rezervele rezervelor ;)

Dani3l
29th June 2007, 22:24
b-r inca nu te-au banat?:)))

Elvis81
29th June 2007, 22:28
Acum am terminat de citit p(r)osturile de pe acest thread si am ajuns la concluza ca sunt multi prosti pe forumul asta:headbang:cum dracu sa postezi asa idiotenii?:rosu:nu va dati seama ca sunteti penibili? cel mai ciudat e ca suporterii echipelor care au ajuns si ele o data sau de 2 ori prin europa au cea mai mare inversunare impotriva Stelei:headbang:nu am nimic cu suporterii CFR ului si nici cu ungurii(mai putin marco bela) dar sunt cateva specimene pe aici care ii fac de rusine:rosu:un suporter cu ceva luciditate si creier in cap ar sti ca inca nu au echipa de europa.
Steaua a castigat locul 2 prin hotii? de ce nu ne-ati batut in meciul direct? pt ca nu aveti experienta:ok: asa se va intampla si cu zaglebie..pot sa fie ei echipa lu' peste, ca atunci cand se vor intalni cu Steaua le vor tremura chilotii:) si sunt foarte obiectiv cand spun asta

NE VEDEM IN GRUPE!:evil:

csaby
29th June 2007, 22:57
daca pentru un meci de 2 lei (vechi :) ) faceti atata scandal ... inainte de finala ce o sa faceti?

Adi Da Samraj
29th June 2007, 23:11
Daca nu ne calificam o sa rida si curcile de noi :(

Nico21
29th June 2007, 23:29
Daca nu ne calificam o sa rida si curcile de noi :(

Cred ca totusi o exceptie o va reprezenta Curca,de la Constanta,care va plange...
:cool:

Zax
29th June 2007, 23:31
la Steaua e nevoie de-o un sezon catastrofal ca sa bage oieru mana in buzunar si sa ia cativa jucatori cu adevarat de valoare....desi ma indoiesc ca o va face si atunci

danpuric78
29th June 2007, 23:36
In limbajul de lema al "oamenilor de fotbal", "adversarul e dificil". In realitate nci ultimul stelist nu se gandeste ca echipa lui becali s-ar putea impiedica de prapaditii astia.
Si judecand logic, steaua ar trebui sa se califice fara probleme.

Rossi
29th June 2007, 23:54
Echipa a treia! Neinteresant ;)

--------------------------------- Cernea -------------------------------
-------- P.Marin --------- Radoi --------- Goian -------- Emeghara ------
------------------------------ Ovidiu Petre -----------------------------
------------ Badoi -------------- Dica --------------- Croitoru ----------
------------------ Neaga ----------------- Gurita/Badea ----------------

Banuiesc ca asta e formula de baza ... au lipsit fundasii centrali si Dica ...
Au lipsit 3 oameni si zici ca ati jucat cu echipa a 2-a , ba chiar a 3-a ? :P
Pai ce crezi ca aia au bagat primul 11 ? Oare nu si-au rulat si ei tot lotul ?! ...

johny bravo
29th June 2007, 23:55
80% sanse sa treaca in turul III. nu va fi plimbare de placere, dar steaua trece mai departe. insa se putea un adversar mai slab... totusi lubin e campioana Poloniei

Rossi
29th June 2007, 23:56
In realitate nci ultimul stelist nu se gandeste ca echipa lui becali s-ar putea impiedica de prapaditii astia.

Clar ca Steaua are prima sansa ... dar , balonul e rotund ...

Luis Garcia10
30th June 2007, 00:02
--------------------------------- Cernea -------------------------------
-------- P.Marin --------- Radoi --------- Goian -------- Emeghara ------
------------------------------ Ovidiu Petre -----------------------------
------------ Badoi -------------- Dica --------------- Croitoru ----------
------------------ Neaga ----------------- Gurita/Badea ----------------

Banuiesc ca asta e formula de baza ... au lipsit fundasii centrali si Dica ...
Au lipsit 3 oameni si zici ca ati jucat cu echipa a 2-a , ba chiar a 3-a ? :P
Pai ce crezi ca aia au bagat primul 11 ? Oare nu si-au rulat si ei tot lotul ?! ...

NU! Echipa va fi :

---------------------Cernea-------------------------
----Marin-----Ghionea----Goian--------Emeghara----
--------------------Radoi---------------------------
---Badoi-----------Dica-----------Cristocea---------
------------Neaga------Iacob/Badea---------------

Deci au lipsit 6 jucatori! Iar la pauza era 1-0...apoi dupa ce am mai schimbat 9 jucatori am primit doua goluri! Deci se poate vorbi de echipa a treia ;)

johny bravo
30th June 2007, 00:03
daca or sa ii trateze de sus pe polonezi s-ar putea sa fie surprize. dar totusi, nu prea cred ca se impiedica steaua de astia. experienta mai mare la nivel international cred ca va face diferenta. pronostic: 1-1 si 2-0

Adi Da Samraj
30th June 2007, 00:29
daca or sa ii trateze de sus pe polonezi

prefer sa-i trateze cu goluri :ok:

crissis
30th June 2007, 00:51
Adevaratul examen pentru stelisti va fi in turul al treilea, acum va fi doar un antrenament pentru ei. Daca vor trata cu seriozitate meciurile atunci nu vor avea probleme stelistii cu calificarea. Parerea mea, nu cred ca se pot incurca stelistii de astia.

Grinco
30th June 2007, 01:34
Eu, unul, habar nu am daca trec stelistii de aia, atat timp cat nu i-am vazut in viata mea pe polonezi jucand. Sunt curios cati din cei care au votat aici au habar despre ce vorbesc

Elvis81
30th June 2007, 05:52
iti spun eu care e treaba cu zaglebie pt ca stiu echipa de la pariuri sportive.intr-adevar nu prea am urmarit eu campionatul poloniei dar din cate stiu zaglebie era o echipa de pluton .la ei in campionat e un fel de Gloria bistrita dar totusi in mod surprinzator anul asta a castigat campionatul. nu trebuie neglijati totusi tinand cont ca s-ar parea ca se pot motiva bine tinand cont ca in ultima etapa le trebuia neaparat victorie pt a cuceri titlul in defavoarea celor de la belchatow...si au castigat pe terenul locului 3, Legia care sigur erau motivati financiar.nu mai stiu exact dar parca au fost condusi si pana la urma au castigat cu 3-1...s-ar putea sa ma insel da' mi-e lene sa mai caut pe net
Oricum,imi mentin parerea ca Steaua va trece de ei cu 2 victorii:ok:

ps poate ca nu sunt prea coerent dar acum am venit de la scarbici si sunt rupt in paispe':sleep:

Nico21
30th June 2007, 10:56
Se pare ca pana la meciul cu Steaua,polonezii vor transfera cel putin 4 oameni de nationala...chiar si pana acum,s-au miscat bine pe piata de transferuri...au asigurat un buget de 10 mil de euro,pentru acest sezon,iar ambitiile sunt mari...as spune ca sansele de calificare sunt 50%-50%...va conta mult,rezultatul din meciul tur...aici va fi cheia calificarii...polonezii sunt foarte tari pe teren propriu,joaca un fotbal bazat pe forta si angajament...urmaresc destul de mult,fotbalul polonez,si pentru orice echipa romaneasca,este greu sa bata in Polonia...

Ps...Elvis,au batut cu 2-1 pe terenul Legiei...stau foarte bine la fazele fixe...au niste jucatori extraordinari la jocul de cap...chiar asa au inscris primul gol impotriva Legiei...corner,si a venit unul de a dat cu capul in minge,de ziceai ca a sutat cu siretul...bara-gol...eu in locul lui Hagi,as folosi o la Lublin,o echipa care sa le faca fata din punct de vedere fizic,iar la Bucuresti,as introduce mingicarii...

alin_cv
30th June 2007, 12:07
steaua nu are echipa de LC.Transferuri zero.Antrenor zero(respect HAGI pentru ce a facut ca jucator).Aroganta si inginfarea lor se v-a rasfrange ca un bumerang asupra acestei micute echipe pe care numai ei o vad mare.jiji vrea sa se auda imnul LC doar in ghencea.jiji vrea sa joace finala LC.Eu zic ca nu prinde nici UEFA.Zaglebie nu este cu nimic mai prejos ca steaua.Blestemul CRAIOVEI si al Clujului asupra lui dinamo si steaua v-a cadea atunci cand le v-a fi lumea mai draga.

Dani3l
30th June 2007, 12:14
Tu vorbesti de caderi?Pai..daca ati retrogradat in B...:)) Cel mai mare blestem al vostru,e lipsa de valoare.Atunci cand voi,astia din oltenia o sa jucati in CL,si nu pe play station...dati-va cu parerea...pana atunci gura mica.
Vezi-ti de echipa ta,care habar n-are cum e sa joci turul 1 al cupelor europene.Nu mai duce grija stelei.

tataleone
30th June 2007, 12:55

Ce te face sa crezi ca polonezii au auzit de vreun jucator de la anonimii din Bucuresti cu care joaca? :D

Dani3l
30th June 2007, 12:56
Ce te face sa crezi ca polonezii au auzit de vreun jucator de la anonimii din Bucuresti cu care joaca? :D

las ca a auzit aia de la super-mega echipa skonto riga de farmecul de sub pod..:happy

tataleone
30th June 2007, 13:00
las ca a auzit aia de la super-mega echipa skonto riga de farmecul de sub pod..:happy

Da, a auzit aia ca e sub 50 :ras-plans:

E o experienta interesanta pt tine sa stai sub pod? Sa ne povestesti si noua pe forum cum e acolo...

Zax
30th June 2007, 13:03
steaua nu are echipa de LC.Transferuri zero.Antrenor zero(respect HAGI pentru ce a facut ca jucator).Aroganta si inginfarea lor se v-a rasfrange ca un bumerang asupra acestei micute echipe pe care numai ei o vad mare.jiji vrea sa se auda imnul LC doar in ghencea.jiji vrea sa joace finala LC.Eu zic ca nu prinde nici UEFA.Zaglebie nu este cu nimic mai prejos ca steaua.Blestemul CRAIOVEI si al Clujului asupra lui dinamo si steaua v-a cadea atunci cand le v-a fi lumea mai draga.

bah putza belita....daca Steaua e echipa mica, craiova ce e?

Dani3l
30th June 2007, 13:05
leule,nu stau sub pod pt ca nu-s rapidist(din fericire).Vezi,sa nu mergi prin Viena....chiar imi place acest oras!!!!Voi,rapidistii aveti..atitudini...ciudate... :rosu:

caine19
30th June 2007, 13:41
Uitati ce va astepta :evil::evil::

C'mon Zaglebie :evil::evil:

http://www.youtube.com/watch?v=xl-SPC9oJ6o

http://www.youtube.com/watch?v=8zgCe5p2Ce8

Luis Garcia10
30th June 2007, 13:44
Si intra astia in teren? Sau ce...ca nu inteleg?! Ii batem si aici si acolo ;) :)

Ferko
30th June 2007, 14:10
Nu stiu cum joaca polonezii, dar daca Steaua joaca ce a jucat cu Apoel Nicosia atunci vor fi emotii serioase.

Luis Garcia10
30th June 2007, 14:13
Fii sigur ca nu jucam cu: Saban - Pintilii - inca un junior - Nesu pe linia de fund ;)

nelu_nelu
30th June 2007, 14:43
:happy acum ce se va face becali? aici nu mai poate folosi banii lui si nici oile nu vor putea sa se desfasoare cu regele in frunte
deci sa zis cu l c pentru steaua:happy

Luis Garcia10
30th June 2007, 15:05
:happy acum ce se va face becali? aici nu mai poate folosi banii lui si nici oile nu vor putea sa se desfasoare cu regele in frunte
deci sa zis cu l c pentru steaua:happy

Cu rasul vad ca stai bine, daca ai mai stii si ceva carte.. :confused: :sleep: :rolleyes:

Elvis81
30th June 2007, 16:15
pai de unde crezi ca il stie pe becali? au pascut oile impreuna in timpul orelor de limba romana:rosu::happy:happy

dupa cum am mai spus: LIMBA ROMANESTE ESTE FOARTE GRELE:lol:

caine19
30th June 2007, 19:35
Cred ca o sa va:D

dede
30th June 2007, 21:46
uitati-l si pe asta :happy :lol:

mey, ia zi-ne si noua cat a platit Gigi ca sa ajunga pana in semifinalele uefa sau pana in gr ucl, asa, de curiozitate :happy

Radu
30th June 2007, 22:14

patrupedule nu ne mai purta tu de grija...putem sa ne purtam singuri...am fost si la kiev...s-a speculat in presa ca am luat bataie...dar a fost fals...asa ca nu ne este frica de "huliganii" polonezi!:ok:

danpuric78
1st July 2007, 03:54
uitati-l si pe asta :happy :lol:

mey, ia zi-ne si noua cat a platit Gigi ca sa ajunga pana in semifinalele uefa sau pana in gr ucl, asa, de curiozitate :happy

Pay buey, n-a investit el in echipa. a tinut jucatorii, a platit salarii si prime bune, a bagat bani in echipa. Pe care si i-a scos dublu. Atunci a fost perioada buna, frumoasa, specifica tuturor dictatorilor. Un inceput frumos, urmat de cultul aberant al personalitatii ciobanesti.

Cu prapaditii ashtia de polonezi, steaua n-ar trebui sa aiba probleme.
dupa coeficientii UEFA, pe care multi ii considera drept criteriul cel mai obiectiv la ora actuala, polonezii ashtia n-ar trebui sa fie mult peste gorica.

Deci calificare fara probleme.

hamsterutz
1st July 2007, 04:05

eu cred ca daca v-a fi vorba de bataie le rup capu stelistii...la spectacol la fel....cat despre echipe aici e buba...aducerea lu hagi a stricat tot ce au facut ceilaltzi antrenori la steaua...iar zglebie e o revelatie :D si v-a fi ceva de genu artmedia acum 2 sez.

Ferdininho
1st July 2007, 05:20
Meciul cu Zaglebie, ultimul meci a lui Hagi la Steaua.

Elvis81
1st July 2007, 14:35
nostradamus mic ce esti:lol::jerk:

fofahd
1st July 2007, 14:45
N-am preaa auzit de echipa asta din Polonia,dar stiind palmaresul STELEI,noi ar trebui sa avem prima sansa.Hagi fiind un jucator de atac, ar trebui sa le impuna jucatorilor sa fie tot timpul in atac.

Elvis81
1st July 2007, 14:49
si asa va face! va fi exact opusul lui oli! toti adversarii nostri cred ca nu va face treaba buna la Steaua insa eu sunt sigur ca va confirma.avea nevoie de o echipa puternica pt a putea sa isi arate adevarata valoare ca antrenor.la poli nu avea ce sa faca...poti sa fii si ferguson sau angelotti ca tot nu ai cum sa faci performanta cu jucatori de 2 lei

Radu
1st July 2007, 15:11
eu cred ca daca v-a fi vorba de bataie le rup capu stelistii...la spectacol la fel....cat despre echipe aici e buba...aducerea lu hagi a stricat tot ce au facut ceilaltzi antrenori la steaua...iar zglebie e o revelatie :D si v-a fi ceva de genu artmedia acum 2 sez.
omule...nu iti mai da tu cu parerea despre suporterii stelei si despre echipa steaua...ai grija de moldovenii tai si lasa'ne pe noi in pace...stai flex ca nu o sa luam nicio bataia la lubin...cat despre spectacol in peluza...mai ai putina rabdare!:ok:

iuli
1st July 2007, 18:41
Si voi faceti spectacol in tribune ma? :lol:

Radu
1st July 2007, 18:53
Si voi faceti spectacol in tribune ma? :lol:
jet...ca esti pe langa!:cya:

iuli
1st July 2007, 19:03
absolut...

eventHorizon
1st July 2007, 19:30
[QUOTE=hamsterutz;1410795]eu cred ca daca v-a fi vorba de bataie le rup capu stelistii...la spectacol la fel....cat despre echipe aici e buba...aducerea lu hagi a stricat tot ce au facut ceilaltzi antrenori la steaua...iar zglebie e o revelatie :D si v-a fi ceva de genu artmedia acum 2 sez.[/QUOTE

se vede ca esti la fel de priceput la fotbal ca si la limba romana!:groggy: S-ar sinucide toti profii de romana daca v-ar vedea cum scrieti :headbang:

Cat despre meciu cu Zaglebie, eu zic ca daca scoatem un egal la ei, cu goluri marcate, ne-ar facilita intr-o masura foarte mare calificarea in turul 3. Sa vorbim acum despre o echipa,Zaglebie , pe care nu cred ca o cunoaste cineva atat de bine, ca ar avea mai multe sau mai putine sanse de calificare fata de Steaua mi se pare prematur! Plus ca ambele echipe , din cate am inteles, vor mai face cateva transferuri pana la ora meciului. Totusi, nu-mi doresc decat sa aiba mintea limpede Hagi si sa ia cele mai bune decizii , caci performanta si implicit calificarea se poate obtine si cu actualul lot de jucatori ;)

ducus
1st July 2007, 20:51
E o vorba-n fotbal ca sa nu subestimam nici un adversar. Dar pentru mine aceasta Zaglebie=St.Julia=FK Sarajevo=Xanthi, echipe pe care le-am eliminat sezonul trecut fara probleme?
Pai daca si cu aia scoatem egal, atunci ce pretentii mai ai cand o sa dam piept cu Milan sau Barcelona? Ne-ar tavali aia pe jos...

Lordul
2nd July 2007, 13:58
pai avand in vedere ca Steaua a pierdut cu Apoel , va fi greu cu Zaglebie Lubin

Luis Garcia10
2nd July 2007, 13:59
Ai vazut ma meciu` cu Apoel inainte sa vorbesti? :headbang:

dede
2nd July 2007, 14:01
pai avand in vedere ca Steaua a pierdut cu Apoel , va fi greu cu Zaglebie Lubin:happy bineinteles... :cry:

eu prefer ca Steaua sa piarda toate amicalele, dar sa castige in cele oficiale :D
oricum, cu zaglebie nu ar trebui sa fie mari probleme... din turul 3 ar putea aparea, dar tot ajunge Steaua in grupe :D

Lordul
2nd July 2007, 14:04
depinde si care grupe....daca voi desconsiderati Zaglebie ,treaba voastra insa nu va va fi usor

dede
2nd July 2007, 14:12
daca voi desconsiderati Zaglebie ,treaba voastra insa nu va va fi usornoi, suporterii, putem sa zicem orice... ca batem, umilim bla bla, nu conteaza... important e ca jucatorii sa nu se creada superiori ;) nu ca nu ar fi, dar macar sa joace cat pot ei de bine :D

Universal
2nd July 2007, 14:12
Nu va fi usor, doar 1-3 sau 0-2 la ei in deplasare.... nici mai mult, nici mai putin, echipele bune ca Legia sau Wisla au avut u szon slab , iar Zaglebie castigat in dauna lui GKS Belchatow ...Legia si Wisla pe 3 si 4...la mare diferenta.

Este ca si cum ar castiga in Romania Gloria Bistrita Campionatul Romaniei, sau Bolton in Anglia..sau Leverkusen in Germania ...sau Charleroi in Belgia..ori Braga in Portugalia etc etc...

Elvis81
2nd July 2007, 14:18
mie imi convine ca am cazut cu zaglebie.e un adversar putin mai dificil decat celelalte echipe cu care putea juca si astfel va fi un antrenament mai bun pentru turul 3

Universal
2nd July 2007, 14:26
va fi un adversar bun, dar se poate trece de el :ok: nu este un adversar greu este ....intre o scala de la 1( f usor) si 10 , cam de 6

LazioRoma
2nd July 2007, 19:15
gunoaile de dinamovisti au votat ca STEAUA nu se califica.. sunt frustrati probabil ca ei vor cade cu LAZIO sau cu nush mai cine ca oricum nu intra in grupe! dinamo nu intra in grupe! pt au o eckipa de sclavi!!!!

Lordul
2nd July 2007, 19:17
noi nu suntem sclavii nimanui !

va fi un meci echilibrat mi-au placut declaratia polonezilor ,,Steaua echipa neatractiva pt suporteri"

Elvis81
2nd July 2007, 19:54
va fi un adversar bun, dar se poate trece de el :ok: nu este un adversar greu este ....intre o scala de la 1( f usor) si 10 , cam de 6

eu zic ca e cam de 4 sau 5:ok:

Lordul
2nd July 2007, 19:54
e cam de 7

Elvis81
2nd July 2007, 20:03
daca 1 e f usor si 10 e f greu...tu zici ca e de 7....arsenal cam de cat ar fi ca iese din scara asta

Lordul
2nd July 2007, 20:05
cam de 10 arsenalu

Elvis81
2nd July 2007, 20:10
si zaglebie de 7? atunci cand trecem de poloni en fanfare astept laude pe forum...asta doar daca nu facem blat:D

Luis Garcia10
2nd July 2007, 20:18
Dupa ce-i batem o sa ziceti ca a fost echipa slaba :sleep:

Elvis81
2nd July 2007, 20:21
asa e unii....n-are noroc:ras-plans::ras-plans::ras-plans:

dede
2nd July 2007, 20:54
e cam de 7
acum de 7, dupa ce va fi elminata (de Steaua :evil:) de 3 :mda: deh, trebuie sa fie echipa slaba daca o elimina Steaua :sleep:

Ioca10
2nd July 2007, 21:29
Anu asta iar se anuntza bocete pe Stefan Cel Mare si Giulesti....
Cat despre meci...facem scor cu ei;)

Lordul
2nd July 2007, 21:32
da cum 6-0 , si dupa aia spuneti ca sunteti cei mai buni ,bla bla bla

noi nu plangem niciodata

Ioca10
2nd July 2007, 21:38
Ok am inteles parerea ta...vezi ca despre cupa Uefa se vorbeste mai incolo;)

dede
2nd July 2007, 21:41
noi nu plangem niciodata
nu, numai borcea mai plange cand castiga Steaua Cupa Campionilor :cry:

hamsterutz
2nd July 2007, 23:07
[QUOTE=hamsterutz;1410795]eu cred ca daca v-a fi vorba de bataie le rup capu stelistii...la spectacol la fel....cat despre echipe aici e buba...aducerea lu hagi a stricat tot ce au facut ceilaltzi antrenori la steaua...iar zglebie e o revelatie :D si v-a fi ceva de genu artmedia acum 2 sez.[/QUOTE

se vede ca esti la fel de priceput la fotbal ca si la limba romana!:groggy: S-ar sinucide toti profii de romana daca v-ar vedea cum scrieti :headbang:

Cat despre meciu cu Zaglebie, eu zic ca daca scoatem un egal la ei, cu goluri marcate, ne-ar facilita intr-o masura foarte mare calificarea in turul 3. Sa vorbim acum despre o echipa,Zaglebie , pe care nu cred ca o cunoaste cineva atat de bine, ca ar avea mai multe sau mai putine sanse de calificare fata de Steaua mi se pare prematur! Plus ca ambele echipe , din cate am inteles, vor mai face cateva transferuri pana la ora meciului. Totusi, nu-mi doresc decat sa aiba mintea limpede Hagi si sa ia cele mai bune decizii , caci performanta si implicit calificarea se poate obtine si cu actualul lot de jucatori ;)

serios? mai greseste omu la 4 noaptea ;)...cat despre steaua nu vad ce o umflatzi asa?inafara de dica...da si ala e iesit din forma restu sunt pe langa cu fotbalu....ati pierdut un atacant imp...un mij imp...poate cei mai buni din echipa...in fine visatzi...o sa va treziti cand o sa vedetzi prestatiile slabe :D

Ted
2nd July 2007, 23:28
ati pierdut un atacant imp...un mij imp...poate cei mai buni din echipa...

Thereau a fost un jucator bun la Steaua,dar poate fi inlocuit cu succes...pls,spune-mi ca nu te-ai referit la Para ca fiind un "mij imp",poate cel mai bun din echipa!!refuz sa cred asta...

Radu
2nd July 2007, 23:41
deabia astept meciul tur...sa vad si yo de ce sunt in stare acesti polonezi...si in teren si in peluza...orikum noi mergem sa facem spectacol!:evil:

Rossi
3rd July 2007, 02:54
credeti ca e posibil sa se mai nasca inca un hit ? ("i love u lubin") :happy:happy:happy

http://img224.imageshack.us/img224/6789/lubindm7.th.png (http://img224.imageshack.us/my.php?image=lubindm7.png)

Rossi
3rd July 2007, 02:56
nu, numai borcea mai plange cand castiga Steaua Cupa Campionilor :cry:

Cupa aia' cumparata de la "Misel Votro" ?! De aia' vorbesti ?! :rosu:

VirgilP
3rd July 2007, 09:10

Incredibil cata prostie se ascunde in afirmatia ta......
Cum poti sa gandesti asa ceva....nici macar Borcea nu a putut sa spuna o asa aberatie.

dede
3rd July 2007, 13:41
:happy tu'l intreci pe borcea :cry:

Nico21
3rd July 2007, 13:53
Exista un sambure de adevar aici...

"În vremea aceea, Ceauºescu avea o strânsã prietenie cu magnatul grec Vardinoianis, patronul lui Panathinaikos Atena, care la rândul sãu îl cunoºtea foarte bine pe Vautraut. Cu o sãptãmânã înaintea finalei, Valentin Ceauºescu ºi preºedintele clubului Steaua, Ion Alexandrescu, au plecat la Atena sã stea de vorbã cu armatorul grec. Ulterior, Alexandrescu s-a destãinuit lui Savu: „Mi-a spus cã, dupã vizita celor doi, Vardinoianis l-a chemat pe Vautraut sã petreacã douã zile la Atena. I-a spus cã, dacã FC Barcelona îi oferã vreo sumã de bani, el este dispus sã îi dea de trei ori mai mult pentru a fi corect". Pânã la urmã, Vautraut a arbitrat corect."
Adevarul - 23 iunie 2007

:)

Luis Garcia10
3rd July 2007, 14:02
Sa arbitreze corect inseamna ca am cumparat Cupa ? :groggy:

Dani3l
3rd July 2007, 14:03

Un lucru e sigur,nimeni nu vrea sa iti cumpere "creierul" tau..:(:happy
S-a intors ofticatul de mustata..Ce sens ar avea viata ta sau activitatea ta pe ols daca n-ai scrie impotriva stelei..esti la fel de trist precum echipa pe care o sustii...o echipa de oameni frustrati,care dau vina pe altii in loc sa vada incapacitatea lor de a face ceva in viata,la fel fac si negrii..dau vina pe albi pentru nereusitele lor...ce coincidenta.....:D

otinho
3rd July 2007, 14:15
credeti ca e posibil sa se mai nasca inca un hit ? ("i love u lubin") :happy:happy:happy

http://img224.imageshack.us/img224/6789/lubindm7.th.png (http://img224.imageshack.us/my.php?image=lubindm7.png)

slabe sanse , inca n-am ajuns in semifinale , vorbim mai incolo :ok:

Nico21
3rd July 2007, 14:19
Un lucru e sigur,nimeni nu vrea sa iti cumpere "creierul" tau..:(:happy
S-a intors ofticatul de mustata..Ce sens ar avea viata ta sau activitatea ta pe ols daca n-ai scrie impotriva stelei..esti la fel de trist precum echipa pe care o sustii...o echipa de oameni frustrati,care dau vina pe altii in loc sa vada incapacitatea lor de a face ceva in viata,la fel fac si negrii..dau vina pe albi pentru nereusitele lor...ce coincidenta.....:D

Eu nu imi amintesc ca voi stelistii,sa dati vreodata vina pe noi,pentru nereusitele voastre...daca tot veni vorba de laCRAtusi...:cool:

Luis Garcia,am vrut sa arat ce relatii avea Valentin Ceusescu in strainatate...si unde putea sa intre...dar in Romania...

dede
3rd July 2007, 14:42
Sa arbitreze corect inseamna ca am cumparat Cupa ? :groggy:
cam asta e diferenta dintre stelisti si restul... stelistii vor doar sa fie arbitrati corect in toate competitiile, fara greseli, pe cand ceilalti, cand e vorba de o greseala in favoarea Stelei, se crizeaza, comenteaza, zici ca e sfarsitul lumii, pe cand daca e invers, stelistii sunt cei dezavantajati, totul e bine si frumos, nicio problema :mda:

Nico21
3rd July 2007, 15:16
cam asta e diferenta dintre stelisti si restul... stelistii vor doar sa fie arbitrati corect in toate competitiile, fara greseli, pe cand ceilalti, cand e vorba de o greseala in favoarea Stelei, se crizeaza, comenteaza, zici ca e sfarsitul lumii, pe cand daca e invers, stelistii sunt cei dezavantajati, totul e bine si frumos, nicio problema :mda:

Deci de aia i-a dat jiji,5000 de coco lui Corpo...sa fie arbitrat corect...:D:D:D:D

Dani3l
3rd July 2007, 15:18
Eu nu imi amintesc ca voi stelistii,sa dati vreodata vina pe noi,pentru nereusitele voastre...daca tot veni vorba de laCRAtusi...:cool:

Luis Garcia,am vrut sa arat ce relatii avea Valentin Ceusescu in strainatate...si unde putea sa intre...dar in Romania...

Nereusitele noastre?:happy vorba aia "daca taceai...filosof erai...":happy habar n-ai sa numeri cate titluri de campioana are STEAUA.:yeah:Hai,frustratelule,continua sa ataci STEAUA si tu esti ca faimosul "remy" si ala,mai mult scria de steaua decat de dinamo...sau...remy,tu esti?ai devenit "cetatean" al giulestiului?!:happy:happy:happy

Universal
3rd July 2007, 16:01
Oricum...cand Steaua o sa treaca de Zaglebie, o sa le fie multira ciuda...de aia nu mai pot Unii :ras-plans:

dede
3rd July 2007, 16:21
Deci de aia i-a dat jiji,5000 de coco lui Corpo...sa fie arbitrat corect...:D:D:D:D
nu stiu ce a facut, jiji asta a zis... :D

hamsterutz
4th July 2007, 01:52
Thereau a fost un jucator bun la Steaua,dar poate fi inlocuit cu succes...pls,spune-mi ca nu te-ai referit la Para ca fiind un "mij imp",poate cel mai bun din echipa!!refuz sa cred asta...

thereau era pe departe cel mai bun atacant din lot...vali badea si iacob sunt intr-un con de umbra...in alta ordine de idei badea nu a fost niciodata un atacant bun si constant...a avut 2 meciuri bune 5 proaste...iacob mi-a placut f mult...dar nu il integra cum trebuie olaroiu in echipa.
da, cred ca paraschiv era cel mai bun din echipe postul lui...nu vad alt juc sa-l inlocuiasca...cel putin acum.

l-ati mai pierdut si pe elton....un juc f bun daca e fol cum trebuie...insa no sa-i simtiti lipsa nu era peste lotul stelei.

inca o treaba aiurea la steaua o reprezinta portarii...cernea si vatca dupa parerea mea sunt juc de echipe de sub mij clasamentului....va trebuie un lobont...un zicu si un semedo si intrati in grupe fara prob...

becaligr
4th July 2007, 01:58
e cum ai intreba cine castiga dintre real madrid si victoria lehiu gara evident steaua

Universal
4th July 2007, 16:02
ei..nici chiar asa.... Zaglebie are totuis o mica traditie...sa nu subestimam echipa polonezilor

iata cateva date:

Competition Pld W D L GF GA
eccc 2 1 0 1 2 4
ecwc 0 0 0 0 0 0
ucup 8 1 3 4 3 11
scup 0 0 0 0 0 0
uic 14 5 6 3 21 10
eusa 0 0 0 0 0 0
Total 24 7 9 8 26 25

daca stii ceva poloneza, iata cativa jucatori importanti:

http://www.zaglebie-lubin.pl/www/index.php?id=zawodnik&z=39

http://www.zaglebie-lubin.pl/www/index.php?id=zawodnik&z=30 --asta a venit de la amatoriii lui Bayern München
http://www.zaglebie-lubin.pl/www/index.php?id=zawodnik&z=10- dela Hertha Berlin
http://www.zaglebie-lubin.pl/www/index.php?id=zawodnik&z=73 -portughez

http://www.zaglebie-lubin.pl/www/index.php?id=zawodnik&z=38

au minim5 jucatori buni

danpuric78
5th July 2007, 05:48
Oricum...cand Steaua o sa treaca de Zaglebie, o sa le fie multira ciuda...de aia nu mai pot Unii :ras-plans:

Eu un lucru nu inteleg. De ce atata dorinta ca steaua sa piarda in fata amaratilor astia de polonezi?
Ca sa ne distram pe seama stelistilor, cum au facut-o si ei cu altii?
eu zic ca n-are rost. Ne-am amuzat copios tot sezonul pe seama stelei. Dar sa iasa acum din europa, fara puncte la coeficient ar fi rau pentru intreg fotbalul romanesc.
Mai devrem sau mai tarziu tot ne va oferi steaua motiv de distractie. Acum sunt doi machidoni, a mai venit si rica, lovin, ovidiu petre si banel sunt la locul lor. Vom avea parte de circ cu siguranta.
In schimb cand joaca in europa tot succesul pe care si-l doresc.
si nu cred ca o sa aiba probleme cu ashtia. Ce dreaq, vin din aceiasi urna cu de-alde gorica.

Universal
5th July 2007, 14:27
Eu un lucru nu inteleg. De ce atata dorinta ca steaua sa piarda in fata amaratilor astia de polonezi?
Ca sa ne distram pe seama stelistilor, cum au facut-o si ei cu altii?
eu zic ca n-are rost. Ne-am amuzat copios tot sezonul pe seama stelei. Dar sa iasa acum din europa, fara puncte la coeficient ar fi rau pentru intreg fotbalul romanesc.
Mai devrem sau mai tarziu tot ne va oferi steaua motiv de distractie. Acum sunt doi machidoni, a mai venit si rica, lovin, ovidiu petre si banel sunt la locul lor. Vom avea parte de circ cu siguranta.
In schimb cand joaca in europa tot succesul pe care si-l doresc.
si nu cred ca o sa aiba probleme cu ashtia. Ce dreaq, vin din aceiasi urna cu de-alde gorica.

Eu sunt stelist maii :ras-plans: nu am vb de mine, ci de cei care nu tin cu Steaua :o:

Is stelist de cand ma stiu