View Full Version : Muzica fanilor wrestlingului
SexyBoy
18th June 2007, 11:43
Welocme back HitScum.Cum a fost la ArtMania? :D
Heath Scumm
18th June 2007, 13:31
A fost grozav ... 3 zile de distractie ... am scos cam 8 ore de material video care va aparea treptat pe metalheadtv.com
Cred ca vor fi 2 sau 3 episoade in care veti vedea partial ce ati pierdut daca nu ati fost acolo. Nu cred ca voi uita vreodata acest festival.
Ratonu
18th June 2007, 15:19
Trei poze de vineri:
http://img140.imageshack.us/img140/9066/dsc08884ux9.jpg - eu, cu o figurã doom.
http://img265.imageshack.us/img265/1735/dsc08916wb8.jpg - profa mea de românã.
http://img507.imageshack.us/img507/1281/dsc08898lc3.jpg - tot eu, în timp ce cântau Altar.
A fost miºto festivalul (sau, mã rog, primele douã zile, cel puþin - am plecat dupã sesiunea de autografe a lui Hietala)... Pãcat cã My Dying Bride nu au putut sã cânte mai mult ºi cã Within Temptation au venit cu ditamai tirul cu decoruri & shit ca sã vadã cum se goleºte Piaþa Mare. Momentul de vârf mi s-a pãrut "She Is the Dark", deºi în timpul piesei, dupã ce mã chinuisem atâtea ore sã rãmân aproape de scenã, s-au bãgat niºte animale în faþã. Cei mai slabi, fãrã discuþie, Altar.
Mai multe detalii, mai târziu, pe blog. :rolleyes:
RockBerg
18th June 2007, 15:23
Trei poze de vineri:
http://img140.imageshack.us/img140/9066/dsc08884ux9.jpg - eu, cu o figurã doom.
I see a phat-chick in dreapta cu tricou' lu' frate-meu. :ok:
Ultima poza - OWNS. :yeah:
Life
18th June 2007, 15:39
NU inteleg ce va place la zgomotul asta distrus numit rock !
Heath Scumm
18th June 2007, 15:49
Cei mai slabi ... IRIS ... fara indoiala ... cu vocea dublata, aproape playback ... pe locul 2, Vita de Vie la egalitate cu Altar.
RockBerg
18th June 2007, 15:56
Trebuie sa ai o ureche fina pentru asa ceva.
Iti fac un kil :D de hip-hop cu eJay la orice ora,dar rock nu prea.
Asta nu inseamna ca nu-mi place hip-hop-ul.Ascult chiar mai mult decat metal in ultimul an.
EDIT:
Corect e ultimii ani. :happy
Now playing:
Young Buck - Buck The World - Push'Em Back
thunder_liger
18th June 2007, 16:00
Nu cred ca voi uita niciodata acest festival.
Ai dat-o in nasolie gramaticala :) Welcome back!
Heath Scumm
18th June 2007, 16:16
^ Corectat! ;)
Primele impresii dupa ArtMania - http://www.metalhead.ro/Recenzii-Cronica_Despre_Agonie_si_Extaz_la_Artmania_2007-157.html
Apare si the scummish one prin niste imagini pe-acolo :D
Life
18th June 2007, 16:37
@ RockBerg : nici dupa hip-hop nu prea ma dau in vant , dar exista si house , pop care sunt chiar dragute .Dar si hip-hopul e mult mai tare decat parleala aia de rock !
THE DAREDEVIL
18th June 2007, 16:49
Tu ce ai ascultat rock?Tokio Hotel?
RockBerg
18th June 2007, 16:51
Apare si the scummish one prin niste imagini pe-acolo :D
Nu-l vad pe scummish.
http://aycu30.webshots.com/image/19869/2000064003471957614_rs.jpg
http://aycu02.webshots.com/image/19481/2000047785143866462_rs.jpg
@ RockBerg : nici dupa hip-hop nu prea ma dau in vant , dar exista si house , pop care sunt chiar dragute .Dar si hip-hopul e mult mai tare decat parleala aia de rock !
Dude,ascult o gramada de chestii..house is teh old BTW.
In playlist-ul actual.
Chris Daughtry - Daughtry\
Dark_Tranquillity-Fiction-Promo-2007-GRAVEWISH\
Machine_Head-The_Blackening-2007-KzT\
VA-Absolute_Dance_-_Move_Your_Body_Summer_2007-2CD-2007-SMO\
Young_Buck-Buck_The_World_(Explicit)-2007\
Absolute Dance e ce ascult 99.99% din timp zilele astea.
Nu spune parleala de rock ca risti sa suni ca unul care-mi zice "uita-te la K1,ca wrestling-ul e fake". ;)
h1mZ
18th June 2007, 16:51
Tu ce ai ascultat rock?Tokio Hotel?
:cry: :cry: :cry:
thunder_liger
18th June 2007, 17:03
Uita-te la Pride, ca wretlingu e fake !
Heath Scumm
18th June 2007, 17:15
Nu-l vad pe scummish.
Sunt convins ca daca te uiti mai bine il vei gasi :D
Pe mine tanti asta m-a facut la psihic :D
http://data1.blog.de/blog/m/mydarkplace/img/Sharon_den_Adel.jpg
buticut
18th June 2007, 17:45
So you are sayin that you prefer listening to Britney Spears instead of Evanescence? Esti distrus mah :P
Pop is garbage, house is all about computers&shit. Eu vreau sa aud chitarele cum suna, sa simt virbatiile instrumentelor adevarate. Dragutze? C'mon, pop is for teenies. Nu neg ca mai sunt vreo 2-3 melodii pop care imi plac, dar nu ma omor deloc dupa genul asta....In fine :rolleyes:
h1mZ
18th June 2007, 17:58
So you are sayin that you prefer listening to Britney Spears instead of Evanescence? Esti distrus mah :P
Pop is garbage, house is all about computers&shit. Eu vreau sa aud chitarele cum suna, sa simt virbatiile instrumentelor adevarate. Dragutze? C'mon, pop is for teenies. Nu neg ca mai sunt vreo 2-3 melodii pop care imi plac, dar nu ma omor deloc dupa genul asta....In fine :rolleyes:
And what do you think he is ?
buticut
18th June 2007, 17:58
^Ummm.....yeah, I forgot :P
Let's say then...kiddies :)
Life
18th June 2007, 18:10
House roolz ... De ce sa asculti trupe care stiu doar sa dea din cap si sa loveasca cu putere niste instrumente ... ca sa nu ziceti ca urasc rockul total imi plac cei de la green day ... dar cam atat . Duceti-va intr-un club sau discoteca si nu o sa gasiti rock si mult house si pop ! Si in cluburi nu se duc numai adolescenti buticutz ! So pop & house ownz that f'n rock !
h1mZ
18th June 2007, 18:17
^ House este un c&*at cei care fac muzica house ce stiu sa faca? Daca ai fi pus in viata ta mana pe vre-un instrument ai fi vazut ca nu e chiar asa usor, pe cand sa invarti de o roata....
Pop e facut doar pentru bani, deci sucks, si inafara de niste voci facute pe calculator si niste versuri de gradinita nu are nimic. De obicei cei care se duc in cluburi si nu sunt adolescenti sunt fosti sau actuali manelisti.
Si apropo exista si cluburi de rock.
RockBerg
18th June 2007, 18:18
Green Day e post-punk.
Or shit like that,ascultam in clasa a 9-a.
House roolz ... De ce sa asculti trupe care stiu doar sa dea din cap si sa loveasca cu putere niste instrumente ...
Eu zic sa te opresti aici. :happy
E nesanatos rau.E clar ca stii rock cat stiu eu cricket,poate mai putin.
buticut
18th June 2007, 18:20
House roolz ... De ce sa asculti trupe care stiu doar sa dea din cap si sa loveasca cu putere niste instrumente ... ca sa nu ziceti ca urasc rockul total imi plac cei de la green day ... dar cam atat . Duceti-va intr-un club sau discoteca si nu o sa gasiti rock si mult house si pop ! Si in cluburi nu se duc numai adolescenti buticutz ! So pop & house ownz that f'n rock !
Rockul nu este destinat cluburilor sau discotecilor unde intra cateva zeci de persoane. Rockul este destinat maselor. Cele mai tari concerte se desfasoara in aer liber sau in sali uriase si sunt concerte rock. Ai o conceptie gresita despre rock...sunt multe genuri...metalistii dau mai mult din cap, cum spui tu :rolleyes: .Si nu ma deranjeaza ca "lovesc cu putere niste instrumente", atata timp cat suna bine. Asta e si scopul, sa cante cu pasiune. Nu sunt un fan al rockului "dur", insa overall asta e cel mai tare gen de muzica
Life
18th June 2007, 18:31
^ ok , gusturile nu se discuta ..
@Rockberg : Nici nu am zis ca stiu rock
@Buticutz : Daca rockul e destinat maselor si chiar se asculta in masa , de ce naiba exista intrebarea asta : "a murit rockul ?"
si cu asta am incheiat discutia despre rock si house .
next topic :
http://www.lolpix.com/_pics/Funny_Pictures_61/Funny_Pictures_617.jpg
RockBerg
18th June 2007, 18:32
insa overall asta e cel mai tare gen de muzica
...si e cel mai greu de creat.
Well,locul 2.
Because Mozart was the man.
Hip-Hop/house beats....easy as fuck,give me 30 min and you got an awesome tune.
Magix Music Maker/eJay.
Rock-ul n-a murit,doar au aparut emosexualii.
h1mZ
18th June 2007, 18:36
^ ok , gusturile nu se discuta ..
@Buticutz : Daca rockul e destinat maselor si chiar se asculta in masa , de ce naiba exista intrebarea asat : "a murit rockul ?"
Cum sa-ti spun asa mai bland, rockul este destinat oamenilor cu IQ-ul putin mai ridicat, se spune ca inteligenta ramane aceeasi pe pamant, numai ca numarul oamenilor creste...
buticut
18th June 2007, 18:38
@Buticutz : Daca rockul e destinat maselor si chiar se asculta in masa , de ce naiba exista intrebarea asat : "a murit rockul ?"
Pt ca sa se raspunda cu "Nu" la ea :D
Life
18th June 2007, 18:38
^^ atunci de ce marea majoritate a infractorilor sunt rockeri ?
masele ce asculta radio-ul sunt cele mai numeroase . De asemenea si la TV exista un numar destul de mare de oameni care urmasec muzica . And guess what ? 1 melodie rock ( rock "usor" ca sa zic asa ) la 20 de melodii pop + house
h1mZ
18th June 2007, 18:43
:cry: ai vre-o statistica a politiei?
EDIT: Nu mai ma cert pentru ca e clar ca nu ai ascultat/inteles fenomenul Rock.
Nu vreau sa imi dai raspunsuri din carti sau din ce iti baga sistemul cu forta in cap.
RockBerg
18th June 2007, 18:44
^^ atunci de ce marea majoritate a infractorilor sunt rockeri ?
Gresesti...sunt manelari.
Sau poponari.
HitScum e satanist.
buticut
18th June 2007, 18:45
^ Pe ce te bazezi cand spui asta?
Si daca ar fi asa,se intampla pt ca unii tineri sunt prea ratati si bag ca scuza: "L-am omorat pe ala pt ca am ascultat piesa lui X, unde mi s-a sugerat sa fac asa". Artistul nu este responsabil pt actiunile fanilor sai, mai mult sau mai putin normali. Hai nu-mi spune ca de aia nu asculti tu rock, pt ca marea majoritate sunt infractori? Eu stiam ca talibanii sunt cei mai cei, dar ma rog...
Rock rulez!
Life
18th June 2007, 18:50
^ nu ascult rock pentru ca nu-mi place ... that's it !voua nu va place house , mie imi place , voua place rock , mie nu-mi place . asta e .
h1mZ
18th June 2007, 18:50
La televizor nu o sa auzi "Si-a injunghiat colegul de clasa pentru ca a ascultat melodia "sa moara dusmanii""
RockBerg
18th June 2007, 18:52
^ Pe ce te bazezi cand spui asta?
Si daca ar fi asa,se intampla pt ca unii tineri sunt prea ratati si bag ca scuza: "L-am omorat pe ala pt ca am ascultat piesa lui X, unde mi s-a sugerat sa fac asa". Artistul nu este responsabil pt actiunile fanilor sai, mai mult sau mai putin normali. Hai nu-mi spune ca de aia nu asculti tu rock, pt ca marea majoritate sunt infractori? Eu stiam ca talibanii sunt cei mai cei, dar ma rog...
Rock rulez!
Sincer...pofta de omor imi vine pe piesele lui Eminem. :happy
Eu am inceput sa ascult rock cu Aerosmith.
In timp ajungi si la cele mai grele ramificatii.
@ Life
Imi place house. :D
PSYCHO
18th June 2007, 19:23
@ Life: Si care-i problema ta daca altcineva asculta altceva decat ce asculti tu?
Parca ai fi bunica mea! :)
buticut
18th June 2007, 19:26
Parca ai fi bunica mea! :)
Bunica ta asculta house? :D
Life
18th June 2007, 19:29
^ bunica lui asculta latino :happy
RockBerg
18th June 2007, 19:29
Spot the weird stuff.
http://img517.imageshack.us/img517/9352/screenshot001mt5.jpg
LaParka
18th June 2007, 19:33
Young Buck my ass.....that's not real hip-hop :rosu:....
ce pretentii ai sa spui ca produci muzica de calitate cu melodii de genul "money good"
PSYCHO
18th June 2007, 19:34
Bunica ta asculta house? :D
Nu, dar locuieste intr-una! :)
@RockBerg: Try Buck 65!
buticut
^^Hahaha here we go again
RockBerg
Young Buck my ass.....that's not real hip-hop :rosu:....
ce pretentii ai sa spui ca produci muzica de calitate cu melodii de genul "money good"
WRONG ANSWER.
NEEEEEEEEEEXT !!
buticut
18th June 2007, 19:38
Bai, ce stiti voi?!
Cena is da real shit. Iu kent si mi, mai taim iz nau!
RockBerg
18th June 2007, 19:39
Ba,chiar nu vede nimeni ?
LaParka
18th June 2007, 19:40
ba nu,toti stiu ca Cena sucks....50 Cent da' real shit :rolleyes:
RockBerg
18th June 2007, 19:42
ba nu,toti stiu ca Cena sucks....50 Cent da' real shit :rolleyes:
50 Cent is bs now.
Mr.Luvah bs.
No more gangsta/hate/killa.
EDIT:
Nu l-ati vazut pe Chester Bennigton acolo ?
LaParka
18th June 2007, 19:45
50 Cent is bs now.
Mr.Luvah bs.
No more gangsta/hate/killa.
50 cent was always BS.....si de cand a dat de bani e si mai rau.....
presupun ca a uitat cum era sa manance sandwich-uri cu ketchup la pranz pe vremea cand era "hustler" si sa faca mai putini bani decat un salariu de casier cand facea "dealing"
edit:
it would be more usefull if i would really know who C.Benningtin is :)
buticut
18th June 2007, 19:47
Nu l-ati vazut pe Chester Bennigton acolo ?
Acuma ca spui, da :happy
Parca nu-ti placea de el :confused:
edit: Imi placeau albumele neoficiale ale lui 50 Cent, cele dinainte de Get rich or die tryin'
LaParka
18th June 2007, 19:54
@buticut
ia te uita ce topic interesant a aparut pe forumul tvs :rolleyes:
http://forum.tvsport.ro//index.php?showtopic=19458&st=0
RockBerg
18th June 2007, 19:56
Acuma ca spui, da :happy
Parca nu-ti placea de el :confused:
Pai de unde sa stiu eu ca e asa de gay incat sa il suga pe Young Buck ?
Am uitat iar,L.Park sunt emo acum,e si normal.
buticut
18th June 2007, 20:05
@buticut
ia te uita ce topic interesant a aparut pe forumul tvs :rolleyes:
http://forum.tvsport.ro//index.php?showtopic=19458&st=0
Am vazut...Nu-mi bat eu capul cu aia :P
@RockBerg: It's reverse...
RockBerg
18th June 2007, 20:10
edit:
it would be more usefull if i would really know who C.Benningtin is :)
Lead gay singer - Linkin Park.
@buticut
No..it's not.
Heath Scumm
18th June 2007, 20:34
M-am gandit ca n-ar face rau un topic separat.
SexyBoy
18th June 2007, 20:40
Buna idee .Aici ne vom putea spune genurile de muzica care ne plac.Deci mie imi plac mai multe genuri de muzica:Rock,Hip-Hop,Pop,Dance,House,Latino,Heavy Metal, si nu imi plac manelele.Sunt manele H8er :D
Reaper
18th June 2007, 21:25
Un peroni pentru userul care stie cine este Candice Night fara s-o google-uiasca (eventual un Pepsi pentru oamenii de tip margine dreapta).
Heath Scumm
18th June 2007, 21:31
Mie imi place muzica ... de la cel mai melodios trip hop cu putinta (trip hop, nu hip hop ;) : see Lamb or Massive Attack) pana la cel mai sumbru si greu metal, imi gasesc chestii favorite in mai toate genurile muzicale.
Live imi place sa ascult cel mai mult metalcore, cand dorm folosesc chestii experimentale (gen Team Sleep sau Air), imi place sa merg la party-uri electro, imi place sa ascult rap cand bag chillout cu prietenii ...
Pentru cei cu minte ingusta, muzica nu se reduce la 5-6 genuri enumerate anterior. Numai rock-ul are cel putin 100-150 de genuri care difera foarte mult intre ele, la fel si alte genuri majore muzicale.
In rap, Young Buck nu e in acelasi gen cu Dilated People de exemplu ... trebuie sa invatam ca nu tot ce se cheama rock sau rap e de acelasi gen si sa ne mai deschidem mintea.
h1mZ
18th June 2007, 21:31
Blackmore's night no google involved, sotia lui blackmore ex deep purple :)
Life
18th June 2007, 21:35
HitScum cate genuri de rock exista ???
Heath Scumm
18th June 2007, 21:42
Depinde despre ce rock vorbim ... te referi la Metal sau la Rock in general?
Numai daca ne referim la metal avem cel putin 15 genuri majore care nu seamana deloc intre ele care are fiecare cate 30-40 de subgenuri.
Asta ca sa nu mai vorbim de zonele experimentale ale metalului care genereaza uneori chiar si sute de subgenuri prin combinatiile muzicale abordate.
Ca sa va dau un exemplu, printre altele ascult un sub-gen muzical foarte ciudat si dur numit Nintendocore care combina Hardcore, Post-hardcore, emo, punk, diverse forme de metal (de la Death pana la Trash) cu sunete de Nintendo ... incercati sa bagati chestia asta intr-o categorie! ;)
@Reaper
Acum am vazut postul, bine-nteles ca stiu cine e :D
THE DAREDEVIL
18th June 2007, 21:44
Muuuuuuuuuuuuuuuulte.......
Eu ascult si dance si rap si rock si nu imi e deloc greu.
Nintendocore?Ce urmeaza?Marvelcore?Microsoftcore?
Off:zi o trupa HitScum,sa ne lamurim.
Heath Scumm
18th June 2007, 21:47
Enter Shikari , As The World Fades sau Sky Eats Airplane ... v-as recomanda HORSE The Band da' mi-e frica ca va sperii :D
Enter Shikari - http://www.youtube.com/watch?v=P4MiC67seUY
Enter Shikari - Combina diverse forme de metal cu post-hardcore, sunete de nintendo si bucati de Eurodance ...
RockBerg
18th June 2007, 21:58
Enter Shikari - Combina diverse forme de metal cu post-hardcore, sunete de nintendo si bucati de Eurodance ...
Lipseste un suicide bomber sa fie complet.
Jeez...maniacs.Just play heavy metal,goddamned nerds.
Tocmai am ascultat o piesa a lui Traxamillion...man,this shit is tight.
Trebuie sa ascult albumul.
THE DAREDEVIL
18th June 2007, 21:59
http://www.youtube.com/watch?v=vicclOlXMPQ
Now that is wired...........
Ciudat gen de rock.......
@Life,in linku ala e o melodie a lui Beyonce,da sunetu la maxim ca se aude incet.
thunder_liger
18th June 2007, 22:02
cand dorm folosesc chestii experimentale (gen Team Sleep sau Air)
Ce ascult eu treaz tu asculti cand dormi..talking about level of awareness :lol:
Big Sexy
18th June 2007, 22:11
mai, mie daca nu-mi boraste ala peste microfon, daca nu-mi canta la drujba si nu sparge o sticla de vodca in capul unui fan nu imi spune nimic.
Pentru cei ce nu ai inteles inca death e genul meu de suflet.
Dar ma bag si la ceva mai dur cum ar fi grindcore sau ceva mai melodios precum doom-ul. Sunt mare amator de muzica medievala si daca combini asta cu influente gothic sau heavy metal esti favoritul meu. Si ar mai fi de zis si hard rock cat timp il tii la un nivel melodios insa agresiv.
Ratonu
18th June 2007, 22:16
Cel mai mult îmi place rockul hard 'n' heavy a anilor '80 (trupa mea preferatã e Judas Priest), dar îmi plac multe genuri, de la rock and roll-ul lui Chuck Berry la prog-ul King Crimson sau black/death-ul brutal marca Behemoth. Mai puþin îmi plac pop punk-ul ºi tâmpeniile alea de se terminã în "core". :P În afarã de rock, ascult din când în când muzicã clasicã (cel mai mult Bach ºi Mozart), chestii pop ºi electro de prin anii '80 ºi early 90s pe care le auzeam mult când eram mic ºi de care n-o sã scap în veci (Tina Turner, Laura Pausini, Pet Shop Boys º.a.) ºi puþin house. A, ºi îmi plac unele versuri de la Paraziþii.
RockBerg
18th June 2007, 22:27
mai, mie daca nu-mi boraste ala peste microfon, daca nu-mi canta la drujba si nu sparge o sticla de vodca in capul unui fan nu imi spune nimic.
Pentru cei ce nu ai inteles inca death e genul meu de suflet.
You dig Cannibal Corpse style or Dark Tranquility (melodic) ?
Negura Bunget,Burzum ?
Mike^
18th June 2007, 22:37
Ahh, nu cred ca am un stil de muzica preferat. Am trecut prin toate, sincer. De la 3 Sud Est sau Backstreet Boys cand eram mic, la o perioada lunga de Scooter (don't ask), pana am ajuns la rock. La rock, iarasi, am trecut prin toate. Am inceput cu Nightwish (am si fost la primul lor concert la Bucuresti), am trecut la hard rock (inca mai ascult cu drag Children of Bodom sau Dimmu Borgir), terminand cu punk. Acuma, la punk sunt maestru :) Formatia mea preferata, all-time, e considerata de toti ca cea mai mare formatie punk din istorie, sunt considerati regii punk-ului: Misfits...God, ii ador...Dupa Misfits am mai avut o mica perioada in care am ascultat cam tot ce se poate de la rock, trecand prin hip-hop mai apoi si in final, adica acuma, axandu-ma pe house/trance. Am o colectie impresionanta de House/Trance, ador stilul acesta de muzica, dar oricand ascult cu drag rock.
Life, ca sa poti sa-ti faci o idee despre ce reprezinta rock-ul, trebuie sa-l asculti. Crede-ma, am fost anti-rock o perioada, dar dupa ce l-am descoperit, nu l-am mai putut uita niciodata. M-am apucat si de chitara...Si crede-ma, o spun din punctul de vedere al unui fanatic de house :)
Corozivu
18th June 2007, 22:59
Eu in general ascult orice o data(exclus-> manele, populara si trackurile house mai lungi de 7 minute). Dar fara unele melodii mai vechi sau mai noi de la Godsmack sau System of a Down sau Static X (sau orice cu , chitari suparate) nu prea rezist asaltului de manele si de populara. Deci genul preferat Rock, pentru ca se preteaza unei game largi de personalitati de la melancolici pana la hiperactivi. Singura conditie, cum a mai mentionat cineva, e sa ai un IQ decent.
Big Sexy
18th June 2007, 23:17
NU suport black metalul desi ascult cu mare placere grindcore. Trebuie sa asculti cele 2 stiluri pentru a intelege absurdul din aceasta situatie mai ales ca afirm ca grindcore e mai melodios decat black, nu afirm ca e melodios ci doar ca e mai melodios decat black.
Acum ascult de zor Blackmore's night, este fenomenal. Si ascult la recomandare alui Dragon Sin, aparent e fratele meu siamez, eram uniti la toate nivelurile aparent.
Kruger
19th June 2007, 00:15
„Ce iaºte muzica? Ei bini, muzica iaºti aºel ºiva ºi ni gâdilâ ureachili într-un mod placut.“ - I.L. Caragiale, Un pedagog de ºcoalã nouã
Prima datã mi-a gâdilat urechile stilul techno al anilor '90. Îmi plãcea la nebunie 2Unlimited ºi Dr. Alban. Am gustat puþin ºi din începuturile muzicii dance româneºti. În liceu însã, am trecut la tricourile XL, baseball caps ºi iþari atârnaþi la fund. Ascultam albumul „Nici o problemã“ pe blat, în camerã, ferit de privirea pãrinþilor, la un casetofon rusesc vai de mama lui. R.A.C.L.A. ºi B.U.G. Mafia, NWA, 2Pac, ODB ºi Nas, cât sã ajung la ºcoalã ºi în timpul orelor sã desluºesc versuri pe caiet. Am tot þinut-o într-un hip-hop pânã mai acum aproximativ patru ani când am dat peste Guns 'n Roses, Aerosmith, Bon Jovi ºi alþii în genul lor, iar apoi Limp Bizkit, Kid Rock sau Manson. În acelaºi timp pot spune cã am fost un fan Eminem la modul în care am ajuns sã ºtiu pe de rost 9 melodii. În momentul de faþã ascult cu plãcere muzica anilor '80 - începutul anilor '90, populare româneºti (îmi place f mult regretatul Liviu Vasilicã) ºi orice înseamnã rock unde se pot desluºi versurile. În momentul în care am scris acest post ascultam Unwritten Law - You can't save me
RockBerg
19th June 2007, 01:50
Prima datã mi-a gâdilat urechile stilul techno al anilor '90. Îmi plãcea la nebunie 2Unlimited ºi Dr. Alban.
Nice.
Acum trebuie sa caut videoclipurile.
Am luat ieri Haddaway (What is Love si Life) precum si alte oldies 80's-'90's.
Sandra,Mr.Mister,Ace of Base,MC Hammer,Paula Abdul,Nana,Salt n Pepa.
@Big Sexy:
Cradle of Filth (Dusk and Her Embrace,From the Cradle to Enslaved),Dimmu Borgir (Enthrone Darkness Triumphant) si putin Agathodaimon...back in the days,owned hard. :yeah:
silversky
19th June 2007, 03:43
Eu sunt mai paºnic. :D
Pop - pop-rock - rock'n roll - classic rock - anii '80 / '90, dar mai merge ºi un house ºi un Rammstein/Linkin Park/Evanescence din când în când.
Chiar m-aþi prins sãptãmâna asta în pasã cu anii '90, gãsisem pe reþea ceva hituri din perioada aia ºi le tot ascult de câteva zile încoace.
2 Unlimited (http://www.youtube.com/watch?v=84YbzMTYGf0) erau gods pe vremea aia. Au fost o groazã - Dr. Alban (http://www.youtube.com/watch?v=pWnNz3eozBw), Haddaway, Captain Hollywood (http://www.youtube.com/watch?v=Wfmsu97D4aA) ºi lista poate continua.
Coco Jumbo (http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU&mode=related&search=) power ! :D (deºi la vremea aia m-a cam enervat melodia)
(App de muzicã & dans, this just came in : )
http://www.wrestlingnewsworld.com/specials/henry.jpg
Dragon-sin
19th June 2007, 05:23
Acum ascult de zor Blackmore's night, este fenomenal. Si ascult la recomandare alui Dragon Sin, aparent e fratele meu siamez, eram uniti la toate nivelurile aparent.
Asa e :)) .
Eu am inceput sa ascult Blackmores Night acum recent si de atunci sunt obsedat ! Este actuala mea trupa favorita fara indoiala .
Sunt un mare fan al muzici (de calitate in primul rand ) , si este al doilea mare hobby al meu .Am ascultat de la trance la black si pot sa zic ca stilurile mele preferate raman metalul si rockul ,dar sunt si un mare fan oldies (incepand cu ani '50) .
PSYCHO
19th June 2007, 06:33
Eu ascult: heavy, death, black, gothic, hardcore, alternative, punk, raggae, hip-hop, trip-hop, drum'n'bass si altele care-mi scapa acuma! In prezent, ascult in mod repetat ultimul album Implant Pentru Refuz si CD-ul cu muzica usoara veche din cutia de Dero! :D
Big Sexy
19th June 2007, 09:29
Si eu ascult cu mare placere muzica anilor 50-60 si reusesc sa il enervez pe bune pe Mihai in timpul comentariului fiindca imi place muzica pe care intra Deuce si Domino. La mine are legatura atractia pentru acea muzica cu jocul Fallout de care sunt obsedat. Apropo, ati vazut trailerul de la Fallout 3?
http://fallout.bethsoft.com/teaser.html
Heath Scumm
19th June 2007, 09:46
ultimul album Implant Pentru Refuz
Suna incredibil de bine ... chiar acum il ascultam! :ok:
RockBerg
19th June 2007, 11:19
Si eu ascult cu mare placere muzica anilor 50-60 si reusesc sa il enervez pe bune pe Mihai in timpul comentariului fiindca imi place muzica pe care intra Deuce si Domino.
Si mie imi place melodia aia. :D
Nu ca m-as da in vant dupa chestii asa vechi.
Vechi pentru mine sunt 80's.Anything below is weird...with a few exceptions.
r0bby
22nd June 2007, 10:31
Impresii despre Artmania aici:
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=101778
RockBerg
27th June 2007, 23:06
Asta ascult acum:
http://ec1.images-amazon.com/images/I/51YKPoXwW8L._AA240_.jpg
http://www.amazon.com/Young-Jeezy-Presents-U-S-D-Summer/dp/B000OQDV0Q
Slick Pulla and Blood Raw step up most notably on "Get It Up" (Pulla) and "Respect the Shield" (Raw), and they give off an energy Jeezy clearly coasts on; overall, though, the title gets it right. Jeezy's doing the presenting here--he's a cool, capable leader in a unit whose players don't yet equal him, but probably will in the space of a few mixtapes.
Pur si simplu mor cand aud Slick Pulla.Prima data am zis ca-s eu nebun si-mi imaginez chestii. :happy
N-am instalat SoundForge ca decupam o bucata sa auziti si voi,din melodia Focus.
Kruger
27th June 2007, 23:16
Tocmai am descoperit cã îmi place la nebunie melodia de intrare a lui MVP: "I'm coming"
Am cãutat-o, am gãsit-o and this iz da man:
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/0009992357592_500X500.jpg
RockBerg
27th June 2007, 23:27
Tocmai am descoperit cã îmi place la nebunie melodia de intrare a lui MVP: "I'm coming"
Am cãutat-o, am gãsit-o and this iz da man:
Da...imi place si mie. :D
http://img523.imageshack.us/img523/817/screenshot001xv5.jpg
Daca iti place aia poate iti place si melodia lui Mark Henry,e Three 6 Mafia. :ok:
LaParka
27th June 2007, 23:29
^no doubt,yeah i'm a veteran
when i'm done you gon'think you got ran over by elephants :yeah:
e tare,am descoperit-o si eu acum 2 saptamani :)
Kruger
27th June 2007, 23:41
...Daca iti place aia poate iti place si melodia lui Mark Henry,e Three 6 Mafia. :ok:
Searching for it right now ;)
Vã mai recomand Our Lady Peace - Whatever
Dacã nu ºtiþi a cui e, o sã aveþi o surprizã. Dupã pãrerea mea, e o melodie prea tare pentru secolul ãsta. Nici cu ultimul album al formaþiei, intitulat „A decade“, nu mi-e ruºine.
RockBerg
27th June 2007, 23:48
U.S.D.A - Focus (sample)
Ca sa auziti de Slick Pulla. :D
LaParka
27th June 2007, 23:53
Searching for it right now ;)
Vã mai recomand Our Lady Peace - Whatever
Dacã nu ºtiþi a cui e, o sã aveþi o surprizã. Dupã pãrerea mea, e o melodie prea tare pentru secolul ãsta. Nici cu ultimul album al formaþiei, intitulat „A decade“, nu mi-e ruºine.
stiu a cui e si am ascultat-o toata ziua cu pricina :cool:
Big Sexy
30th June 2007, 21:32
http://www.youtube.com/watch?v=L2s9r2HKB7U&mode=related&search=
cel mai aproape lucru de perfectiune pe care l-am vazut:
Fear Of The Dark cu Iron Maiden cantat in fata a peste 300.000 de oameni. Ti se increteste parul pe maini!
h1mZ
30th June 2007, 22:35
This is teh sh*t
http://www.youtube.com/watch?v=s2bnKeUvKG0
ManOwaR - Battle Hymns 3 drummers, 3 guitarists, bigest stage ever!
Ratonu
1st July 2007, 00:52
Hell f*ckin' yeah!
http://www.youtube.com/watch?v=s2bnKeUvKG0
3 drummers? WTF for? Anyway, Manowar au câteva piese care îmi plac, dar nu sunt printre preferaþii mei, nici pe departe.
P.S. Trebuia sã postez ºi eu ceva: http://www.youtube.com/watch?v=Nu5gv9A2zc0. Greatness speaks for itself.
Ratonu
10th July 2007, 17:29
Subject: HELLISH ROCK 2007/2008 Tourdates!!!
From: "david@helloween.org" <david@helloween.org> Add to Address BookAdd to Address Book Add Mobile Alert
Date: Tue, 10 Jul 2007 16:15:09 +0200 (CEST)
Hi Ratonu!
Here are the Tourdates HELLISH ROCK 2007/2008. Spain will be announced
soon! Support (*): Axxis.
Discussion here: http://www.helloweenboard.com/showthread.php?t=4197
16. Nov 2007 - HU - Budapest - Petrofi Hall
17. Nov 2007 - SER - Belgrad - Hala Sportova
18. Nov 2007 - BUL - Sofia - Festivalna Hall
19. Nov 2007 - ROM - Bukarest - Agronomia Sport Hall
21. Nov 2007 - TR - Istanbul - t.b.a.
...
Hell yeah! Pentru a doua oarã, în mai puþin de 2 ani!
Up the fucking pumpkins!
PSYCHO
10th July 2007, 18:54
Apropo, care merge la Sziget? Am inteles ca e in perioada 8-15 August! Inca nu-s sigur, dar e posibil sa merg cu prietena mea ...
Heath Scumm
16th July 2007, 00:28
4 interviuri d-ale lu' ala cu accent moldovenesc :D
http://metalheadtv.com/TV9/index.php
Heath Scumm
19th July 2007, 11:53
asa ca ma bazez pe HitScum (please) sa-mi spuna ceva despre emo astia.
Those new emo kids listen to all sorts of music, not just emo.
Cele mai bune trupa emo sunt in opinia mea My Chemical Romance si Hawthorne Heights. Nu-mi plac aproape deloc.
In Romania, emo kids asculta Drumm and Bass si cele mai brutale forme de Metalcore, evident doar pentru ca asta e trendul.
Daca mergi la un eveniment DNB gasesti numai emo kids ... daca te uiti la ei pe myspace toti asculta trupe super grele si underground gen Despised Icon sau Job 4 A Cowboy. Nu stiu mai multe detalii ca nu ii prea bag in seama insa cam asta e trendul.
In afara pustii emo combina muzici electronice cu trupe de post-hardcore (Funeral For A Friend, From Autumn To Ashes, Alexisonfire etc.) sau chestii gen swedecore (As I Lay Dying, Poison The Well, Unearth, Killswitch Engage etc.).
Trupele mele favorite de post-hardcore (un soi de muzica emo mai spre hardcore) sunt Alexisonfire ( http://www.youtube.com/watch?v=e9jdZvAPBT0 ) si Enter Shikari ( http://www.youtube.com/watch?v=P4MiC67seUY ).
Trupa mea metal favorita e KillSwitch Engage - http://www.youtube.com/watch?v=BTMHWAruf5Y .
My all time favourite - The Deftones - http://www.youtube.com/watch?v=dnL13MNbq7c
Asa cum am mai spus, imi place insa sa explorez cele mai sumbre experimente muzicale, imi plac combinatiile de muzica electronica cu metal, ascult foarte multe tipuri de muzica, nu numai rock.
RockBerg
19th July 2007, 11:57
Those new emo kids listen to all sorts of music, not just emo.
M-ai inteles gresit,stiu perfect care e faza cu emo,voiam sa stiu daca ai ascultat ceva din trupele alea naspa din playlist si daca stii ceva detalii cand au aparut,cat success au pe piata.Nu de alta dar sunt oribili.
ThePhenom
19th July 2007, 13:09
Trupa mea metal favorita e KillSwitch Engage - http://www.youtube.com/watch?v=BTMHWAruf5Y .
Si mie imi place mult Killswitch Engage si imi mai plac mult Iron Maiden,Motorhead si Breaking Point.Insa pe primul loc este Iron Maiden dupa care vine Killswitch Engage,pe locul 3 Motorhead,iar pe locul 4 Breaking Point si mai imi plac multe dar acestea 4 sunt favoritele mele.
Heath Scumm
19th July 2007, 13:33
M-ai inteles gresit,stiu perfect care e faza cu emo,voiam sa stiu daca ai ascultat ceva din trupele alea naspa din playlist si daca stii ceva detalii cand au aparut,cat success au pe piata.Nu de alta dar sunt oribili.
Le-am ascultat ... I call bullcrap on these pieces of shiznit.
Cum de au ajuns in playlistul tau?
RockBerg
19th July 2007, 13:35
Le-am ascultat ... I call bullcrap on these pieces of shiznit.
Cum de au ajuns in playlistul tau?
Torrent - Try Before You Buy - Transformers OST.
Deleted,am lasat totusi 2 melodii,una e Transformers Theme si cealalta e ceva electronic stuff..
Vezi ca te-ai exprimat gresit pentru ca the shiz/shiznit inseamna very good,the best ever.
Heath Scumm
23rd July 2007, 21:59
Oameni care iubesc jocurile de Nintendo si Nintendocore-ul mai mult decat mine :D
http://www.kotaku.com/assets/resources/2006/11/INVINCIBLE_MARIO_STARS_by_zachiel.jpg
http://modblog.bmezine.com/wp-content/uploads/200610201339-pix1.jpg
Dragon-sin
2nd August 2007, 16:07
Cele mai bune albume din 2007(pana acum) dupa parerea mea : Amorphis - Silent Waters / Rebellion - Miklagard
r0bby
2nd August 2007, 17:05
Fear Of The Dark cu Iron Maiden cantat in fata a peste 300.000 de oameni. Ti se increteste parul pe maini!
Pot spune doar ca e melodia mea preferata din toate timpurile.Telefonul suna pe piesa aceasta,nu trece o zi sa nu o ascult si niciodata nu ma satur de ea..enough?:D
ThePhenom
2nd August 2007, 17:12
E super tare melodia!!Impreuna cu "Run to the Hills" sunt melodiile mele preferate de la Iron Maiden.
RockBerg
2nd August 2007, 17:27
Cele mai bune albume din 2007(pana acum) dupa parerea mea : Amorphis - Silent Waters
Chiar nu stiam ce sa mai ascult din zona rock-ului.
Nu prea m-am intins spre Amorphis ca am auzit ca s-au schimbat..in rau.Imi placeau acum multi ani,let's see what they got now. :)
Dragon-sin
2nd August 2007, 17:59
S-au schimbat in bine...in foarte bine . Dupa venirea lui Tomi au trecut la un sunet mai diferit , dar au ramas tot la Kalevala si Eclipse e o capodopera .
Cine spune ca Amorphis s-a schimbat in rau sunt cei care isi zic ''true'' , dar dupa parerea mea o evolutie in stilul muzical e esentiala pentru o trupa.
Ratonu
2nd August 2007, 18:48
"Rom 5:12" al lui Marduk mi se pare un album foarte tare din 2007... "Silent Waters" l-am ascultat o singurã datã pânã acum, nu m-a impresionat aºa mult dar o sã-i mai dau o ºansã. Oricum, deocamdatã anul ãsta mi se pare mai slãbuþ decât 2006.
RockBerg
2nd August 2007, 19:10
Ascult acum.
http://img299.imageshack.us/img299/8011/untitledxu8.jpg
Imi place...foarte bine realizat.
Nu e asa de "greu" cum as vrea..dar e Amorphis si ei nu au avut niciodata ceva atat de "greu" cat am vrut.
Imi place enorm ultima melodie Children of Bodom - Tie My Rope
http://www.youtube.com/watch?v=uefJ7dEXvog
Dragon-sin
2nd August 2007, 20:38
Stream-ul de pe wacken.com e genial ! :D
PSYCHO
7th August 2007, 06:53
Ultima strigare! Eu miercuri dimineatza plec la Sziget ... Mai vine careva?
Heath Scumm
10th August 2007, 13:26
Old School Metal meets New School Metal - http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=14620102
Asta e pentru cel ce-a zis ca instrumentistii de la Killswitch Engage n-au tehnica ... cred ca era Ratonu :D ... I bet you're rolling in your undead bed right about now :D
Ratonu
10th August 2007, 13:47
LOL, nu cred cã am zis vreodatã aºa ceva, iar dacã ai tehnicã ºi poþi sã cânþi Dio, nu înseamnã neapãrat cã poþi face muzicã bunã. Mie nu-mi spune nimic muzica ãstora.
Heath Scumm
10th August 2007, 13:58
^ Typical player-hating ... accepta ca piesa suna bine si gata ...
"Muzica buna" sau "booking cum trebuie"(in wrestling) sunt concepte subiective ... Ce e ok pentru tine nu e neaparat ceva valabil si pentru ceilalti.
Edit : Yes, tha player hater was you - http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=1193355&postcount=196
Ratonu
10th August 2007, 14:09
Piesa nu sunã rãu. Prefer varianta originalã, dar, oricum, sunã mai bine decât orice compoziþie KSE pe care am ascultat-o. :P
ªi da, alea sunt concepte subiective. Dacã nu-mi place ceva ce-þi place þie nu înseamnã cã sunt hater. :P
Edit: OK, deci am zis ºi de tehnicã. Înseamnã cã asta rezulta din piesele pe care le ascultasem pânã atunci. Totuºi, again, tehnica nu e cel mai important lucru. Hell, ºi Yngwie Malmsteen a scos niºte chestii insuportabile.
RockBerg
10th August 2007, 14:17
Old School Metal meets New School Metal - http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=14620102
Asta e pentru cel ce-a zis ca instrumentistii de la Killswitch Engage n-au tehnica ... cred ca era Ratonu :D ... I bet you're rolling in your undead bed right about now :D
Discografie = sub 400MB.
Will torrent later. :happy
[anti-myspace]STOP posting myspace crap man,download it yourself and upload to some serious http adress.[/antimyspace]
Heath Scumm
10th August 2007, 15:04
Dacã nu-mi place ceva ce-þi place þie nu înseamnã cã sunt hater.
Nu, dar daca ai prejudecati pornite din felul in care o trupa isi poarta pantalonii sau felul in care se misca pe scena si nu stai sa le analizezi cu atentie prestatia inainte sa-ti formezi o parere inseamna ca esti hater.
De asemenea, daca indiferent de argumentele logice prezentate continui sa urasti un lucru considerat de multi oameni calitativ superior sau macar satisfacator, din nou, intri in categoria player hater. ;)
In opinia mea hater = un om cu prejudecati ... m-am distantat oarecum de sensul initial al sintagmei player hater.
Ratonu
10th August 2007, 16:10
Nu îmi place imaginea lor, dar nu e ãsta motivul pentru care nu le laud muzica. Cum am mai zis, piesele lor nu îmi spun nimic ºi mã plictisesc.
P.S. Argumente logice? WTF, unde? :o: I'm sorry, but that's just silly.
RockBerg
10th August 2007, 16:30
De asemenea, daca indiferent de argumentele logice prezentate continui sa urasti un lucru considerat de multi oameni calitativ superior sau macar satisfacator, din nou, intri in categoria player hater. ;)
*pulls knife*
Cam cum faci tu cu Goldberg.
I was born to hate.
And what I love...I truly LOVE.
h1mZ
10th August 2007, 18:17
Lasati ma Killswitch Engage... vin Jethro Tull in Sibiu pe 30 :D
Heath Scumm
10th August 2007, 19:39
*pulls knife*
Cam cum faci tu cu Goldberg.
I was born to hate.
And what I love...I truly LOVE.
Nu, in cazul Goldberg eu sunt cel ce aduce argumentele logice iar unii dau dovada de blind love ...
Cum am mai zis, piesele lor nu îmi spun nimic ºi mã plictisesc.
De aici pana sa spui ca sunt slabi dpdv compozitional e cale lunga ... faptul ca nu-ti plac tie nu inseamna ca sunt slabi.
Ratonu
10th August 2007, 19:49
Uh... ba da. Nu îmi plac compoziþiile lor, deci pentru mine sunt slabi din punctul ãsta de vedere. Sigur, nu pretind cã e un adevãr general valabil... Credeam cã se înþelege chestia asta.
RockBerg
10th August 2007, 20:22
Nu, in cazul Goldberg eu sunt cel ce aduce argumentele logice iar unii dau dovada de blind love ...
Logice pentru tine. :happy
Mie mi se pare destul de logic ca Goldberg a fost o emblema a wrestling-ului.Pentru ca a fost.
Nu conteaza cat a meritat...si Hogan e no.1 aia nu inseamna ca merita.
h1mZ
11th August 2007, 18:49
Oameni care iubesc jocurile de Nintendo si Nintendocore-ul mai mult decat mine :D
http://www.kotaku.com/assets/resources/2006/11/INVINCIBLE_MARIO_STARS_by_zachiel.jpg
http://modblog.bmezine.com/wp-content/uploads/200610201339-pix1.jpg
:O Adica tu chiar asculti "muzica" aia ?
Heath Scumm
12th August 2007, 13:33
I do ... n-ai ce sa faci, HitScum are gusturi ciudate :D
Ratonu
21st August 2007, 12:37
Azi noapte m-am întors ºi eu în Bucureºti... Stufstock-ul a fost aºa ºi aºa. Cradle au avut un playlist destul de bun pentru unul de o orã (destulã variaþie, doar 2 piese de pe ultimul album), dar nu prea aveai cum sã te bucuri de prezenþa lor acolo dacã nu ºtiai bine piesele, sunetul fiind jalnic (în prima jumãtate cu greu se auzea altceva decât tobele ºi basul) ºi Jezebel Deva sunând în multe rânduri ca un animal chinuit (au fost ºi momente în care Dani, care a fost mai bun decât mã aºteptam, s-a bãgat peste schelãlãielile ei ºi vreau sã-i mulþumesc pentru asta). Dani a avut ºi el un gest destul de urât: a dedicat piesa "Mannequin" tuturor celorlalte trupe de la Stuf. E adevãrat cã unii meritau asta, dar, totuºi, au fost pe acolo ºi Phoenix... Apoi Luna Amarã, Zdob ºi Zdub sunt ºi ele trupe respectabile, iar în a doua zi am descoperit Byron, o trupã de care vreau sã dau cât mai des de acum încolo. Mã rog, pânã la urmã mi-a plãcut în Vamã ºi mã bucur cã am stat câteva zile, dar în nici un caz nu s-ar fi meritat sã merg acolo pentru o zi sau douã de concert. Urmeazã Marduk, Helloween+Gamma Ray ºi Moonspell, toate în Bucureºti, dar s-ar putea sã trebuiascã sã mã mulþumesc doar cu 2 dintre ele.
P.S. Am uitat sã zic de punkeri. Au fost destul de mulþi, iar majoritatea dormeau prin ºanþuri sau cu o troiþã în braþe. Foarte tari au fost ieri unul care cerea donaþii pentru FREE HUGS ºi una care se oferea sã primeascã ºi pumni în gurã dacã aceºtia veneau cu câte 10 mii de lei. :D Poor bastards.
Heath Scumm
21st August 2007, 13:29
Nu ne-am intalnit ... din nou :D ... poate in Bucuresti la vreun CZDub :D
Legat de Byron, daca nu ma insel e proiectul lu' nenea ala de la URMA. I-am ascultat si eu insa nu mi se par peste URMA.
Tot ce pot spune eu despre acest festival e ca am venit pentru 5 trupe dintre care 4 au fost ok : Last Hope, Coma, IPR, Blazzaj si KUMM - ultimii au fost cam prea gay pentru gustul meu desi imi plac in continuare.
Legat de atitudinea trupelor, ceea ce m-a socat a fost vedetismul romanesc. Am luat interviuri fara probleme la trupe gen Cradle Of Filth sau Toy Dolls dar Zdob si Zdub si inca cativa d-astia de-ai nostri au afisat o atitudine de rahat si s-au comportat de parca ne faceau o favoare ca accepta sa dea un interviu. Fac shushu pe fitzele lor de vedeta, sper ca in continuare sa imparta acelasi public cu Holograf, Proconsul si Directia 5 ca oricum sunt trupa de Festivalul Berii.
In interviul pe care l-am luat pana la urma cu unul dintre poliglotii de la Zdob si Zdub care insa sunt prea buni ca sa vorbeasca romana se explica clar ca partea cu Hardcore Moldovenesc e doar o etapa pe care aproape o regreta si ca viitorul sta in Etno Dance si Eurovision ;) .
RockBerg
21st August 2007, 13:46
Legat de atitudinea trupelor, ceea ce m-a socat a fost vedetismul romanesc.
:happy
Because they are gay.
Am luat interviuri fara probleme la trupe gen Cradle Of Filth
Stiu pe cineva care in liceu daca facea lucrul asta era in rai. :D
Daca ai un link,sa vad ce l-ai intrebat pe Dani...please post.
Heath Scumm
21st August 2007, 13:54
Nu eu am luat, altcineva i-a intervievat. Eu am luat la Toy Dolls ca eu sunt pe partea de Metalcore/Hardcore/Punk/Emo/Electro.
Insa cand iese emisiunea o pun si aici :D
Heath Scumm
22nd August 2007, 21:28
Interviul cu unul dintre membrii Cradle Of Filth - http://www.metalheadtv.com/TV16/13.php
h1mZ
22nd August 2007, 22:02
I do ... n-ai ce sa faci, HitScum are gusturi ciudate :D
Hmm... nu e chiar asa ... am ascultat si eu cateva melodii pe youtube... unele jalnice, unele chiar ok
http://www.metalfan.ro//images/documente/1728.jpg
Can't wait :D!
Reaper
22nd August 2007, 22:51
LAKE OF MOTHER FUCKING TEARS?!!! Cat e biletul?
Repet: LAKE OF MOTHER FUCKING TEARS?!!! Mai sunt bilete?
Repet: Repet: LAKE OF MOTHER FUCKING TEARS?!!!
Ratonu
22nd August 2007, 22:56
Interviul cu unul dintre membrii Cradle Of Filth - http://www.metalheadtv.com/TV16/13.php
Dumb, dumb questions... :no:
Lake of Tears... îmi plac unele chestii de la ei, dar în general sunt plictisitori. Când or veni Rage singuri sau cu o trupã mai interesantã mã mai gândesc dacã mã duc sau nu.
h1mZ
22nd August 2007, 23:01
LAKE OF MOTHER FUCKING TEARS?!!! Cat e biletul?
Repet: LAKE OF MOTHER FUCKING TEARS?!!! Mai sunt bilete?
Repet: Repet: LAKE OF MOTHER FUCKING TEARS?!!!
65 Ron :) Maine ma duc sa-mi iau bilet...
RockBerg
23rd August 2007, 01:16
Who's the chick with the glasses ?
I know...I know...Aerosmith - Dude Looks Like a Lady :happy
Heath Scumm
23rd August 2007, 09:45
Dumb, dumb questions... :no:
Tu ce-ai fi intrebat?
Pe forumul Metalhead in topicurile specializate cu trupe oamenii vin cu propuneri de intrebari.
Ratonu
23rd August 2007, 10:30
Tu ce-ai fi intrebat?
Chestii interesante ºi care nu se pot afla foarte uºor fãrã sã-i iei interviu omului. Dacã au vãzut vreo trupã româneasca de le-a plãcut, dacã ar fi curioºi sã vadã pe altcineva de la festival, dacã Dani a vorbit serios înainte de "Mannequin", ce planuri de viitor mai au º.a. Sincer, doar întrebarea cu Marea Neagrã mi s-a pãrut OK. Bine, totuºi, cã nu l-a întrebat cum se numeºte ultimul lor album sau ce ritualuri satanice practicã vocalistul lor, Marilyn Manson.
Dragon-sin
23rd August 2007, 10:34
@Ratonu
Ai dreptate ... Cradle of Fear ? cum zicea si Chandler '' Why ? Why? Why? ''
Heath Scumm
23rd August 2007, 11:12
Mie mi se pare aberanta intrebarea cu trupele romanesti care le-au placut ... astia nu vin sa vada trupe romanesti, vin sa-si ia banii, sa cante o ora si sa plece ... si ce trupa ar fi putut sa le placa de la festival cand n-a fost nici macar una de metal?
Mie mi s-a parut ok interviul, n-am ce reprosa ...
Ratonu
23rd August 2007, 11:24
Ti se pare mai aberanta decat "De ce n-ati mai fost in Romania" sau decat aia cu filmul? Sau decat felul in care a fost pusa cea cu incidentul din Slovenia?
Whatever...
Si by the way, se stie ca, printre altele, Dani e fan Misfits, care nu sunt metal. :P
Heath Scumm
23rd August 2007, 12:15
Chestia cu Cradle Of Fear mi s-a parut ok ... intotdeauna am avut impresia ca e filmul lui Dani. Si nu conteaza ca e fan Misfits, pot sa bag mana in foc ca tipul ala n-ar fi stiut sa spuna nici macar o trupa romaneasca.
Ati observat ca toata lumea care arata freaky (gen Manson, Dani etc.) e fan Misfit insa nimic din muzica Misfits nu se regaseste in muzica lor? Daca esti un ciudat e la moda sa fii influentat de Misfits ;)
Incidentul de la MetalCamp trebuia abordat si mi s-a parut relativ diplomatica abordarea ... foarte multi nici macar nu stiau ca a existat un incident, asadar zic eu ca a fost ok.
Ratonu
23rd August 2007, 12:51
Nu ma deranjeaza faptul ca a abordat problema cu Metal Camp, dar ce ti s-a parut diplomatic mie mi-a parut romanesc/stupid.
Iar despre film. eu stiam ca nu era productia trupei sau ceva apropiat, iar unul care se ocupa cu interviuri poate sa VERIFICE chestii de genul asta inainte sa intrebe aiurea. FFS, sunt chestii la fel de usor de aflat cum e de usor sa intri pe Metalhead TV. In plus, ideea ca un astfel de film sa ajunga pe marile ecrane... LOL.
Ratonu
24th August 2007, 18:39
Sã-l lãsãm naibii pe Fane, DEEP PURPLE va concerta (http://deep-purple.com/tourdates/) pe 31 octombrie pe Lia Manoliu! Pe Stones i-am ratat, cu ãºtia cu siguranþã n-o sã fac la fel, chiar dacã ar însemna sã renunþ ºi la Marduk ºi la Moonspell ºi la Helloween cu Gamma Ray.
RockBerg
25th August 2007, 11:56
Pentru cei care inca nu stiu ce inseamna emo.
http://img211.imageshack.us/img211/7585/emozh8.jpg
PSYCHO
26th August 2007, 21:13
^ Omu' asta e machiat sau machit? :D
Reaper
26th August 2007, 21:17
Cred ca este un soi de before & after; adica o campanie de genul: "kids, don't do emo!"
buticut
27th August 2007, 01:21
^Agree...si eu cred acelasi lucru :).
Apropo de emo & shit...mi-a picat fatza cand o prietena de-a mea rasfoia o revista si vede un articol despre emos, unde scria ca ei afiseaza o imagine dura, dar de fapt sunt sensibili si romantici. Partea nasoala a fost ca a zis ca i se pare dragut tipul din poza. Am facut o fatza gen "what I've just heard makes me sick to my stomach" si am bagat un "Gay!" sec, a la Brian din Family Guy :happy. S-a uitat dubios la mine, nu-i venea sa creada ca tipul e gay, dupa care a schimbat oarecum subiectul si a spus ca ii place incaltamintea lui...Nu as deveni emo pt toti banii din lume, mai ales ca, din cate am citit, afiseaza o imagine care nu-i caracterizeaza, iar buticut is not fake. In plus, cu hainele astea m-as simti ca o ratata...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/Emo.JPG
RockBerg
27th August 2007, 01:28
Partea nasoala a fost ca a zis ca i se pare dragut tipul din poza.
Si ti-a fost greu sa-i faci ochii dupa modelul de mai sus ?
Sau macar " 5 across te eyes " cum zicea Al Bundy.
Da...poza aia e before/after sharing emo opinions with the real world.
Radacinile emo pornesc de la trust-fund babies in US.Nu stiau ce sa mai faca nou si s-au gandit la o latura emotionala.Cum multi au spiritul de turma,a devenit "the new shit'..si uite asa s-au raspandit poponarii pe mapamond.
h1mZ
27th August 2007, 02:15
The time for a new Hitler to rise is NOW... acum are ce sa omoare :D
Big Sexy
27th August 2007, 10:32
Partea nasoala a fost ca a zis ca i se pare dragut tipul din poza. Am facut o fatza gen "what I've just heard makes me sick to my stomach" si am bagat un "Gay!" sec, a la Brian din Family Guy :happy. S-a uitat dubios la mine
exact acelasi lucru l-am patit si eu cand l-a vazut sotia mea pe sotul unei creatoare de moda, Ingrid Vlasov.
Sagittarius
3rd September 2007, 22:50
1.Haggard - Rock Gothic
2.Nightwish - Rock Gothic
3.Lordi - Hard Rock :drak:
4.Queen - Rock vechi ... sau folk
5.Bob Marley - Reggae
6.Metallica - Heavy Metal
Beavis and Butthead + AC/DC = Love
THE DAREDEVIL
3rd September 2007, 23:01
Erm,intai,as vrea sa prezint un topic-http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=119606
Dar sa fiu on-topic....
Ascult rock,cea mai mare influenta o au manelele,avand in vedere ca toti se cred bastani,sunt contra manelelor si apreciez mult rockul
Fara ordine:Slipknot,System of a Down,Metallica,Ac/DC,Rammstein,Killswitch Engage,Ozzy,Motorhead,Iron Maiden,Godsmack,Disturbed,Korn si lista continua.
Sagittarius
3rd September 2007, 23:06
Pentru tipii anti-rock , am un mesaj : LIFE SUCKS ;)) interpretati cum vreti.
h1mZ
3rd September 2007, 23:14
Pentru tipii anti-rock , am un mesaj : LIFE SUCKS ;)) interpretati cum vreti.
Asta e copyright buticut :D
Sagittarius
3rd September 2007, 23:18
;)) Ma refeream cu precadere la creatura aceea care a spus ca ce va place la rock , userul LIFE.
h1mZ
3rd September 2007, 23:32
^ dap, si ea tot la el se referea... a zis ceva de genu Life is a bi*ch :D
cristi8
3rd September 2007, 23:54
Poi...Eu ascult rock...ormatii preferate: SlipKnot,Metallica,Nirvana,Stone Sour,Disturbed,Lordi,System Of a Down,Red Hot Chili Pepers,Guano Apes,Goo Goo Dolls,Saliva,Green Day,Nighwish,Haggard,HIM,Guns N Roses etc.
RockBerg
4th September 2007, 01:19
Poi...Eu ascult rock...ormatii preferate: SlipKnot,Metallica,Nirvana,Stone Sour,Disturbed,Lordi,System Of a Down,Red Hot Chili Pepers,Guano Apes,Goo Goo Dolls,Saliva,Green Day,Nighwish,Haggard,HIM,Guns N Roses etc.
In afara de Guns n Roses nu prea e nimic rock acolo.
E nu-metal,punk,grunge,shit (adica SOAD)...bla-bla.
Emo ?
buticut
4th September 2007, 01:40
Nope! :P
Emo musical groups (nu am auzit nici macar de o singura formatie/solist din aceasta lista...presupun ca e bine :D)
A
* The Almost
* Ampere (band)
* Antioch Arrow
* The Appleseed Cast
* Assfactor 4
B
* Benton Falls (band)
* Braid (band)
C
* Canterbury Effect
* Cap'n Jazz
* Christie Front Drive
* Circle Takes the Square
* City of Caterpillar
* The Classic Crime
* Copper (band)
* Cursive (band)
D
* Dag Nasty
* Dashboard Confessional
E
* Elliott (band)
* Embrace (U.S. band)
* Engine Down
* Envy (band)
* Evergreen (band)
F
* Falling Forward
* Far (band)
* Fire Party
* Fugazi (band)
* Funeral Diner
* Further Seems Forever
G
* The Get Up Kids
* The Graduate (band)
* Gray Matter (band)
H
* The Hated
* Hawthorne Heights
* Heroin (band)
* Hoover (band)
I
* I Hate Myself
J
* Jawbox
* Jejune
* Jimmy Eat World
* Joshua Fit For Battle
* Julia (band)
* June (band)
* The Junior Varsity
K
* Keepsake (band)
M
* Matchbook Romance
* Maximillian Colby
* Mineral (band)
* Mohinder (band)
* Moss Icon
* My American Heart
N
* Native Nod
* No Motiv
O
* Orchid (band)
P
* Pg. 99
* Portraits of Past
* Project Rocket
* The Promise Ring
R
* Rainer Maria
* The Red Jumpsuit Apparatus
* Red Letter Day (band)
* Rites of Spring
* Roosevelt (band)
S
* Saetia
* Salem (US band)
* Samiam
* Saves the Day
* Screamo
* Sense Field
* Senses Fail
* Shoulder (band)
* Soulside
* Split Lip
* Still Life (US band)
* Story of the Year
* Suis La Lune
* Sunny Day Real Estate
T
* Texas Is the Reason
* The Now (band)
U
* The Used
* Usurp Synapse
V
* Vonesper
RockBerg
4th September 2007, 02:21
Nope! :P
Show me where I asked of such bands and I'll show you a pink pitbull.
Pentru mine emo are mai multe intelesuri.FFS...you knew that.
Here,some emo-fags to help you sleep. :drak:
http://www.youtube.com/watch?v=8bbTtPL1jRs
Wow...acum si-a schimbat YouTube layout-ul sau e doar la mine ? :D
EDIT: nah..layout is as usual.
h1mZ
4th September 2007, 02:30
Si la mine s-a schimbat :| cred ca din cauza melodiei aia emo :mda:
buticut
4th September 2007, 02:56
I like it when you type FFS :).
Si la mine s-a schimbat layout-ul...:mda::mda:
My Chemical Romance -> no, thanks! :rosu:
Ce nashpa ca tocmai acum ascultam un post de radio spaniol si dintr-odata aud "Through the monsoooooon!!!" That's gay too! :mda:
r0bby
4th September 2007, 11:50
M.C.R sucks!
Ma ingrozeam de comentarii,"best band ever"....lol:)
Heath Scumm
4th September 2007, 15:20
My Chemical Romance e o trupa foarte buna ... poate ca ar trebui sa treceti peste faptul ca cei mai multi fani sunt fete adolescente si sa ascultati muzica. Cine stie? Poate ii va placea cuiva.
Mie nu-mi plac insa nici nu-mi displac, oricum, chiar daca mi-ar displacea n-as putea spune ca trupa e varza dpdv muzical pentru ca nu e cazul.
Mike^
4th September 2007, 16:44
Yeah well...Rock-ul e complex...In fond si la urma urmei, punk, grunge, hardcore, metal, etc, toate fac parte din familia rock-ului. Eu pot sa spun ca am trecut prin TOATE etapele rockului, de la Nightwish cu care am inceput, la Green Day, la Haggard, la hard rock cu Children of Boddom sau Dimmu Borgir, la old-punk cu formatia mea preferata all-time, Misfits...In final m-am cam lasat de rock, nu mai prea ascult doar din cand in cand. Acuma am "revenit" la trance, house, electronic music. Why? Because i can have loads of in a club with electronic music. Heck, la Costinesti in Azteca, Ring sau Mega Discoteca Tineretului...it was friggin' awesome...Si sincer, momentan in lume, muzica electronica reprezinta miscarea numarul unu. Daca se organizeaza un concert cu DJ Tiesto, Armin van Buren sau altii, pai se umple stadioane intregi.
Recunosc, muzica electronica este printre cele mai usoare de compus. Si stiu asta fiindca am facut chitara, 2 ani, acuma fac al 3-lea si stiu de ce ai nevoie ca sa faci o formatie rock...Nu se compara munca depusa...Dar ma rog, acum, asta ma atrage :)
PSYCHO
5th September 2007, 00:18
Va recomand Pro-Pain, trupa mea de suflet ... Am aproape toate albumele lor pe caseta ... Recent mi-am luat toata discografia de pe net ca sa ascult si pe comp ...
RockBerg
5th September 2007, 01:28
Yeah well...Rock-ul e complex...In fond si la urma urmei, punk, grunge, hardcore, metal, etc, toate fac parte din familia rock-ului. Eu pot sa spun ca am trecut prin TOATE etapele rockului, de la Nightwish cu care am inceput, la Green Day, la Haggard, la hard rock cu Children of Boddom sau Dimmu Borgir, la old-punk cu formatia mea preferata all-time, Misfits...In final m-am cam lasat de rock, nu mai prea ascult doar din cand in cand. Acuma am "revenit" la trance, house, electronic music. Why? Because i can have loads of in a club with electronic music. Heck, la Costinesti in Azteca, Ring sau Mega Discoteca Tineretului...it was friggin' awesome...Si sincer, momentan in lume, muzica electronica reprezinta miscarea numarul unu. Daca se organizeaza un concert cu DJ Tiesto, Armin van Buren sau altii, pai se umple stadioane intregi.
Recunosc, muzica electronica este printre cele mai usoare de compus. Si stiu asta fiindca am facut chitara, 2 ani, acuma fac al 3-lea si stiu de ce ai nevoie ca sa faci o formatie rock...Nu se compara munca depusa...Dar ma rog, acum, asta ma atrage :)
Pe mine nu prea ma mai misca nimic. :(
I dunno WTF is wrong with me.
Old shit is tight...2Pac,Snoop Dogg,80's pop,3-4 Scorpions tracks,some Eminem shit,few 50 Cent/Lloyd Banks/Young Buck...Chamillionaire.Fuck..I gave up on metal.Ascult Booty Luv,Therese...I mean look:
106-dada-lollipop.mp3
107-sharam-patt_(party_all_the_time).mp3
108-booty_luv-boogie_2nite.mp3
109-soul_seekerz-party_for_the_weekend.mp3
110-therese-feelin_me.mp3
115-spoonface-here_for_you.mp3
121-dallas_superstars-like_a_superstar.mp3
203-starting_rock-dont_go.mp3
208-cascada-truly_madly_deeply.mp3
212-united_djs_vs._pandora-dont_you_know.mp3
216-velvet-fix_me.mp3
218-da_buzz-take_all_my_love.mp3
221-the_attic-the_arrival.mp3
222-b.w.o._(bodies_without_organs-save_my_pride.mp3
^ Astea le ascult de 1000 de ori pe zi.Plus:
02-im_coming.mp3
03-shake_that_ass.mp3
09-one_man_army.mp3
15-bootleggers_and_downloaders.mp3
18-we_all_die_one_dat_ft_50_cent_tony_yayo_obie_trice .mp3
19-state_of_911.mp3
20-we_aint_done_ft_d-12.mp3
24-quitter_(dissin_everlast).mp3
31-stabbin_you.mp3
33-get_it_started_(unreleased).mp3
34-our_house_(unreleased).mp3
^ ...Eminem.mai adaugi putin Pastor Troy...3-4 melodii si gata.
Mi-am facut o selectie cu vechituri,intr-adevar astea ma mai ung la inima. :D
Unele sunt chestii gay care ma enervau pe vremuri: (nu in lista de mai jos)
DANII MINOGUE - I Begin To Wonder.mp3
Dave Gahan - Dirty Sticky Floors.mp3
Dj Syto - Me cago en esos putos rumanos.mp3
Dr.Alban - It's My Life.mp3
Eazy-E - Real Compton City G's.mp3
Haddaway - Life.mp3
Haddaway - What Is Love.mp3
Kosheen - Catch.mp3
Lil__Kim_-_How_Many_Licks__Solly4Life.mp3
Madonna - La Isla Bonita.mp3
Madonna - Like A Prayer.mp3
Meja - All'bout the money.mp3
Queen - The Show Must Go On.mp3
Queen - We Are The Champions.mp3
Sabrina - Boys Boys Boys.mp3
Scorpions - Alien Nation.Mp3
Scorpions - Rock You Like A Hurricane.mp3
Scorpions - Send Me An Angel.Mp3
Scorpions - Wind Of Change.mp3
Snoop Dogg - B Please.mp3
Snoop_Doggy_Dogg_-_What_s_My_Name_Solly4Life.mp3
Tupac - Troublesome.mp3
Here you go:
http://img67.imageshack.us/img67/3599/bootyluvboogiett1.jpg
Dragon-sin
5th September 2007, 01:43
Unele albume care merita mentionate pe care le'am ascultat recent :
Katatonia-The Great Cold Distance
Candlemass-King Of The Grey Islands
Avantasia-The Metal Opera
Avantasia-The Metal Opera Part 2
Nightwish-Dark Passion Play (e foarte bun)
As I Lay Dying-An Ocean Between Us
Si sincer, momentan in lume, muzica electronica reprezinta miscarea numarul unu. Daca se organizeaza un concert cu DJ Tiesto, Armin van Buren sau altii, pai se umple stadioane intregi.
Asta a fost cel mai emo post din acest thread :) . Ce conteaza daca asta e la moda acum ? Led Zeppelin cantau pe stadioane pe cand Tiesto nici nu stia ce e muzica trance . Si acum ca nu mai sunt la moda ii uitam ?
Exact asta fac si emo-isti , uita muzica si se uita la trend .
In alta ordine de idei ... GRUNGE is STILL awesome !
Heath Scumm
5th September 2007, 09:30
@RockBerg
What are you? 40? Booty Luv? WTF is wrong with you?
*bitchslaps RockBerg* :D
RockBerg
5th September 2007, 12:20
@RockBerg
What are you? 40? Booty Luv? WTF is wrong with you?
*bitchslaps RockBerg* :D
I got used to the songs...there's nothing I can do.
http://www.youtube.com/watch?v=j67M1QoBqrY
This is gay too and I love it.Pop bullshit sounds good. :D
http://www.youtube.com/watch?v=nVxjfGUzvxg
Nightwish-Dark Passion Play (e foarte bun)
Nightwish nu e Nightwish fara Tarja.
Just another band.
Tak3r
5th September 2007, 18:52
Anybody into black/death metal ?
Check out Amon Amarth - Pursuit of vikings...e din 2004 but it ROCKS !!!
Heath Scumm
6th September 2007, 09:59
Desigur, multi dintre noi asculta black si death, mai putin RockBerg care e gay si asculta pop si bling bling hip-hop. :evil:
RockBerg
6th September 2007, 11:29
Desigur, multi dintre noi asculta black si death, mai putin RockBerg care e gay si asculta pop si bling bling hip-hop. :evil:
Black metal din ce ascultam in trecut:
Cradle of Filth - Dusk and Her Embrace
Cradle of Filth - From the Cradle to Enslaved
Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Thriumphant
Agathodaimon - "can't remember" :D
Astea pentru ca aveau o feeling de poveste si erau albume de 5 stele.Horror stuff + guitars,vampires = WIN.
But yeah.... :happy
http://img250.imageshack.us/img250/2356/screenshot001fc2.jpg
buticut
6th September 2007, 11:48
But yeah.... :happy
http://img250.imageshack.us/img250/2356/screenshot001fc2.jpg
...yeah la care e gay sau la si care asculta pop si bling bling hip-hop.? :evil:
Stiu la ce te refereai, vroiam doar sa te enervez :D
r0bby
6th September 2007, 13:54
@RockBerg
Iti recomand Juelz Santana.
Si mai ales melodia The second coming
http://www.youtube.com/watch?v=FWO05MWCt5s
Heath Scumm
9th September 2007, 14:40
Un videoclip foarte tare la piesa celor de la Insane Clown Posse - Down with the clown
http://www.youtube.com/watch?v=2SkCrAhV0PQ
Va garantez ca nicio alta trupa din lume nu si-a mai facut un astfel de videoclip.
De asemenea, primul videoclip muzical care sa contina pro-wrestling, EVER. Stuck Mojo - Rising.
http://www.youtube.com/watch?v=xoQB8JACkuI
Mi-a luminat adolescenta :D
RockBerg
12th September 2007, 18:13
50 Cent nu va mai scoate albume solo,daca:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/6942209.stm
Am avut ultimul album "Curtis" inainte de lansare,boy......DOES IT SUCK ! Exceptand Intro-ul (de nota 1000) si melodia care urmeaza dupa intro My Gun Go Off,albumul e sub mediocru.Nu mai are nici un mesaj,nimic.
HitScum,o singura melodie ICP e misto: FUCK THE WORLD.
"Fuck your diarheea,fuck chickens,fuck ducks,everybody in the crew sucks."
^ Cum sa nu fie tare ? :D
In 18 Sept. apare albumul lui Chamillionaire - Ultimate Victory
AAA. :ok:
Ryder
13th September 2007, 20:03
Mari sanse atunci sa fie ultimul album .
Am avut ultimul album "Curtis" inainte de lansare,boy......DOES IT SUCK ! Exceptand Intro-ul (de nota 1000) si melodia care urmeaza dupa intro My Gun Go Off,albumul e sub mediocru.Nu mai are nici un mesaj,nimic.
L`am ascultat si eu , nu exista ceva mai bun decat ce aparuse inainte , Amusement Park , Straight To The Bank , Fully Loaded Clip . Doar 2 melodii sunt ascultabile , Movin On Up si cea cu Em`.
In 18 Sept. apare albumul lui Chamillionaire - Ultimate Victory
AAA. :ok:
L`am ascultat . Nu m`a dezamagit .
AngelOfDarkness
15th September 2007, 20:36
:D Eminem Rulzzzz...Eminem este si va fi #1 in lumea Hip-Hopului
PSYCHO
15th September 2007, 20:47
:D Eminem Rulzzzz...Eminem este si va fi #1 in lumea Hip-Hopului
Vroiai sa zici #1 dupa Jedi Mind Tricks, Sage Francis si Mos Def nu? :drak:
LaParka
15th September 2007, 21:08
pai si cum stau cu vanzarile?Kanye roolz,insa nu il vad deasupra lui 50 ca vanzari,nu are acelasi teen apealca Fitty.
apropos de asta.....citisem pe undeva ca la un interview cu 50,Em si nu mai stiu cine,s-a pus intrebarea "credeti ca cineva mai poate atinge pragul de 10 mil"(sau asa ceva"....anyway,si Fitty a raspuns "Sure,I can do it,just watch me"
am ascultat si videoc
let's be serious,50 is old as shit,un ar mai putea vinde 5 mil nici sa-si salveze viata.acum sunt la moda cei din sud,Wayne si alti gay cu Lil' sau Young in nume :(
am ascultat si videoclipul I get money....pure,utter camel shit
nu,a vrut sa zica dupa NAS :D
THE DAREDEVIL
15th September 2007, 21:17
Si dupa Ice Cube,Wu Tang,Cypress Hill,Jay Z and the list goes on pana ajunge Eminem pe 50.
AngelOfDarkness
16th September 2007, 10:01
singurul care-i mai bun decat Emi' e 2Pac :( R.I.P.
L0R1N
16th September 2007, 11:36
asa zici tu pt ca nu i-ai ascultat pe ceilalti.
Iti numesc 100 de rapperi mai buni ca Eminem daca vrei.
RockBerg
16th September 2007, 12:49
pai si cum stau cu vanzarile?Kanye roolz,insa nu il vad deasupra lui 50 ca vanzari,nu are acelasi teen apealca Fitty.
Kanye blows.NAS blows.Jay-Z blows gays.
Pe Eminem l-au schimbat banii,de 50 nici nu mai zic.The realest illest rapper = 2Pac.In afara de Chamillionaire si Pastor Troy (not all tracks off Tool Muziq),n-am gasit nimic ascultabil in ultima vreme.
Ma plictiseste rap-ul ala cu poezii (romane) cum scot francezii.I want beats,powerful shit nigga,not yo ass saying shit for 10 minutes.
Heath Scumm
16th September 2007, 14:03
Rapperii mei favoriti sunt fara indoiala Insane Clown Posse.
Imi place totusi mult Kanye West, il consider salvatorul hip-hop-ului, muzica aceasta s-a transformat de multi ani intr-o veritabila manea cu bass puternic propovaduind prost-gustul si incultura, e nevoie de rapperi inteligenti care sa dovedeasca ca muzica suna bine dar are si mesaj. Nu-mi place Ego Rap-ul insa daca vrei sa faci asa ceva, macar fa-l cu o constructie lirica complexa care sa arate ca ai ceva in cap si nu-l folosesti doar ca umbrela pentru gat.
Ca grup, apreciez Dilated Peoples foarte mult. Recent sunt profund impresionat de lirica lui Saul Williams.
r0bby
16th September 2007, 14:16
http://www.youtube.com/watch?v=s_4aGXTHo7w
The future!
LaParka
16th September 2007, 15:00
The realest illest rapper = 2Pac LOL:).2pac niciodata nu a fost mare MC,dar in ultima perioada a carierei a fost suxor!!o daduse prea mult in imaginea de thug,incat era plictisitor.albumul 2pacalypse now mi s-a parut cel mai bun al sau,tocmai pentru ca era asa political.
la diss-uri nu se pricepea nici atat.Hit Em Up a fost garbage,imo
Ma plictiseste rap-ul ala cu poezii (romane) cum scot francezii.I want beats,powerful shit nigga,not yo ass saying shit for 10 minutes.
imi pare rau,dar rap-ul ala cu poezii si yo ass saying shit for 10 minutes(banuiesc ca te referi la rap-ul cu lirica complexa si mai putine funky beats)e hh-ul adevarat,cu alte cuvinte Conscious hip hop.
artisti care practica acest gen de hip-hop(more or less),sunt cei mai apreciati ;)
pe degeaba ai un funky beat de la Neptunes,if your lyrics ain't shit,nu faci 2 bani
@HitScum
ai ascultat Hip-Hop is Dead?:D
RockBerg
16th September 2007, 15:27
LaParka ... lirica aia complexa de care vorbesti tu e boring.Uiti si ce dracu' a vrut ala sa zica.Ritmul e de 2 lei.Singurii la care m-au interesat mai mult versurile decat beat-ul au fost Parazitii.
WESTSIDE gangsta-rap cultivat de Dr.Dre a fost stilul care mi-a placut.Atat versuri cat si beat-ul extraordinar.2Pac era "thug",ce voiai sa cante ? Omul spunea ce a simtit pe niste beat-uri tari semnate Dr.Dre si aia e partea misto.
Eminem a venit cu primul album in care si-a exprimat clar si sincer parerile fata de o gramada de lucruri.A avut success...pentru ca de data asta muzica a fost facuta de Dr.Dre spre deosebire de Infinity.Acum nu mai simte lucrurile alea si nu mai poate sa faca un album atat de bun.Setea de a exprima ceva s-a cam dus la el.
50 Cent la fel ca si Snoop Dogg s-au prostituat pentru media.
Au ajuns in rand cu Ja Rule,Timbaland si alti penibili care ii vad la MTV Base.
Daca e sa o luam cu rap-ul oldschool well:
http://www.chasermerch.com/images/grandmaster%20flash%20logo.jpg
OWNZ any french lyrical bs.
ICP sunt rapperi ? :happy
LaParka
16th September 2007, 15:39
The Message ownz indeed...
WESTSIDE gangsta-rap cultivat de Dr.Dre a fost stilul care mi-a placut.Atat versuri cat si beat-ul extraordinar.
versurile erau in cel mai bun caz amuzante,in nici un caz extraordinare.cat despre beat-uri....G-funk e ok,Dre e destul de tare ca producator,but he's no DJ Premier ;)
2Pac era "thug",ce voiai sa cante ?
pai daca e sa o luam asa,50 cent e rich,ce vrei sa cante?:)
50 Cent la fel ca si Snoop Dogg s-au prostituat pentru media.
Au ajuns in rand cu Ja Rule,Timbaland si alti penibili care ii vad la MTV Base.
true...
btw,ai incercat sa asculti LL Cool J?:D
RockBerg
16th September 2007, 15:47
pai daca e sa o luam asa,50 cent e rich,ce vrei sa cante?
Si Tupac era rich...dar nu a contat,era la fel de "arzator".
btw,ai incercat sa asculti LL Cool J?
Worst rap since the conception. :D
The Message ownz indeed...
THIS is what it means "being original" , kids...
http://www.youtube.com/watch?v=k3kRuJhIVIo
Heath Scumm
17th September 2007, 14:34
ICP sunt rapperi ?
Don't diss the ICP, nigg@!
The Insane Clown Posse (ICP) is an American rap duo originally from Wayne, Michigan but formed in the Detroit neighborhood of Delray, consisting of Violent J (Joseph Bruce) and Shaggy 2 Dope (Joseph Utsler).
@HitScum
ai ascultat Hip-Hop is Dead?
Da! Un album bun ca lirica, nu sunt chiar ok cu mesajul negativist insa Nas e ok din punctul meu de vedere.
Dragon-sin
18th September 2007, 22:11
Ce aveti mai cu Timbaland ? omul e pe departe unul dintre cei mai buni producatori din hip-hop ! ca are succes e treaba lui.
LaParka
19th September 2007, 22:25
Da! Un album bun ca lirica, nu sunt chiar ok cu mesajul negativist insa Nas e ok din punctul meu de vedere.
mesajul e ok din punctul meu de vedere,cu mentiunea ca trebuia adaugat "mainstream" in fata titlului....underground hh-ul e alive and kicking :)
mi-a placut cum toti ratatii din sud cu "Lil' " si "Young" in nume au sarit in sus :)
in alta ordine de idei.....hurray!!!Kanye l-a mancat de viu pe 50 la vanzari:http://news.yahoo.com/s/ap/20070919/ap_en_ce/music_kanye_vs50
legat de Timbaland...Nelly Furtado si Timberlake nu sunt hip-hop:D.
chestia asta ma dezgusta:http://www.youtube.com/watch?v=2__Qdd11rfA
little(gay)pop singers tryin' to solve their(gay) problems hip-hop style...
Timbaland vs. Scott Storch,Nelly Furtado(i'd hit that :D) vs. Fergie(the same :D) si Timberlake vs. Prince.
WTF is this shiaat?:angry:
Heath Scumm
19th September 2007, 23:16
mi-a placut cum toti ratatii din sud cu "Lil' " si "Young" in nume au sarit in sus
Mai da-i in ...
RockBerg
20th September 2007, 13:52
Mai da-i in ...
Shut up Lil' Young HitScum.
LaParka...what's up with you hatin' on the South ? U.S.D.A..Slick Pulla remember ?
Ratonu
20th September 2007, 15:00
Ieri am ascultat "Down III: Over the Under", ultimul album Down (Phil Anselmo, Rex Brown - ex-Pantera). E un heavy sudist cu doom, foarte miºto, vocea de drogat a lui Anselmo m-a impresionat întotdeauna.
Alt album destul de bun de anul ãsta e "Gambling with the Devil" al lui Helloween. Piesele "Kill It" ºi "Dreambound" îmi plac mult ºi restul e OK, dar sper ca în turneul ãsta sã nu cânte aºa mult de pe ultimul album ca în cel de dinainte, tot perioada '85-'88 îmi place cel mai mult de la ei.
hulkster
20th September 2007, 15:57
Eu ascult mai mult rap si un pic de rock .... da totusi cum poti compara asa ceva : http://www.youtube.com/watch?v=2__Qdd11rfA cu http://www.youtube.com/watch?v=SxkpsOSHaac
sau http://www.youtube.com/watch?v=rDFEoCOhRZQ cu http://www.youtube.com/watch?v=btH4e0-WQAo
,http://www.youtube.com/watch?v=35H83uGn_IU cu http://www.youtube.com/watch?v=N4HjsZqOaQ0
conclusion : old music owned new music
PSYCHO
20th September 2007, 16:06
Am si eu un request muzical! :D
Poate careva sa-mi faca rost de coloana sonora a filmului "Down in the Valley"?
Heath Scumm
20th September 2007, 16:16
Sa inteleg ca ne recomanzi filmu' asta? :D
hulkster
20th September 2007, 16:22
o am eu :D... daca vrei dami pm cu idul tau de Yahoo messenger
PSYCHO
20th September 2007, 16:23
Sa inteleg ca ne recomanzi filmu' asta? :D
Nu neaparat ... M-am uitat aseara cu gagica la filmu asta si i-a placut ei o melodie ... Asta s-a intamplat inainte sa bea cele 4 Stejar la doza! :D
o am eu :D... daca vrei dami pm cu idul tau de Yahoo messenger
Ok! :D
LaParka
20th September 2007, 20:04
Shut up Lil' Young HitScum.
LaParka...what's up with you hatin' on the South ?
nu am nimic cu cei din sud....am ceva doar cu muzica lor.deranjeaza ca spun acelasi rahat cu cei din vest(tarfe,bani,droguri),intr-un ambalaj nu prea diferit.
Ludacris mi se pare singurul suficient de talentat incat sa faca ego rap-ul ascultabil
in mid-west situatia e mult mai buna....
Heath Scumm
20th September 2007, 20:45
Sudul e o gramada de analfabeti care isi justifica stupizenia cu o pronuntie penala a cuvintelor. Sudistii promoveaza ignoranta in randul tinerilor si-o fac sa arate cool. M-am saturat de cantece despre buci si cat de "hot like fire" sunt ei ... Concluzionand, mai da-i in ...
RockBerg
20th September 2007, 20:46
Sudul e o gramada de analfabeti care isi justifica stupizenia cu o pronuntie penala a cuvintelor. Sudistii promoveaza ignoranta in randul tinerilor si-o fac sa arate cool. M-am saturat de cantece despre buci si cat de "hot like fire" sunt ei ... Concluzionand, mai da-i in ...
You emos are all alike.
Young Buck rules.
Ultimele achizitii torrentiale.Sunt curios cate mai raman pana maine.TRY BEFORE YOU BUY KIDS !
Ice_Cube-In_The_Movies-(Proper)-2007-EON\
Kanye West - Graduation [2007]\
Paul_Haslinger-Shoot_Em_Up-(OST)-2007-S4L\
VA-DJ_Whiteowl-Self_Made_Celebrity_3-Bootleg-2007-UKP\
VA-Resident_Evil_Extinction-OST-(Advance)-2007-SAW\
Young_Buck-They_Dont_Bother_Me-2007-ATX\
LaParka
20th September 2007, 21:08
bai la voi nu se vede cand dati edit?:)
on:am vazut pe un documentar(beef3 cred),2 luzari(nelly si inca unu')se certau pe motivul "cine a folosit prima oara cuvantul derrrrrrrrrrrty" :cry:
cred ca HitScum s-ar fi sinucis...
RockBerg
20th September 2007, 21:13
For the love of ANYTHING... Kanye West's album is 10 times crappier than 50 Cent's.
I DIDN'T KNOW THAT.I DO NOW.
album deleted,"try before you buy" theory approved.
Reaper
20th September 2007, 21:17
bai la voi nu se vede cand dati edit?
Daca dai edit repede nu se vede.
^Kanye West e tipul care a spus ca daca s-ar scrie azi o biblie, el ar fi unul dintre personaje. La ce poti sa te astepti de la asemenea primat?
Dar sa trecem la un subiect mai interesant: de ce naiba am eu clipul asta in calculator (Backstreetboys - Quit playin games) si-l mai si sharez ca sa vada lumea?!!
Ryder
20th September 2007, 21:20
^ Din acelasi motiv pentru care ai postat ultimul in topicul cu wrestlerii estetici ? :groggy:
PSYCHO
20th September 2007, 21:21
Gata, am gasit soundtrak-ul! Piesa pe care o cautam era interpretata de Mazzy Star ... Acuma iau tot albumul de pe care face parte piesa! :D ... Super relaxanta muzica asta!
RockBerg
20th September 2007, 21:28
Dar sa trecem la un subiect mai interesant: de ce naiba am eu clipul asta in calculator (Backstreetboys - Quit playin games) si-l mai si sharez ca sa vada lumea?!!
Pentru acelasi motiv pentru care am avut si eu alte clipuri care erau gay pe vremuri.Amintiri.
Problema e ca pe langa ce poponarism e acum,BB nu erau gay.
NOW PLAYING
http://img211.imageshack.us/img211/5307/untitledqt0.jpg
LaParka
21st September 2007, 00:26
@RockBerg
daca tot iti plac astea mai comerciale...zi-mi daca iti place asta:http://www.youtube.com/watch?v=ytvj4mWJKMk
e Jay-Z diss.....
Heath Scumm
21st September 2007, 01:05
^Kanye West e tipul care a spus ca daca s-ar scrie azi o biblie, el ar fi unul dintre personaje. La ce poti sa te astepti de la asemenea primat?
Kanye West e un rapper foarte bun, lirica lui e complexa si transmite mesaje foarte tari. Intr-adevar are o parere buna despre sine si nu ezita sa arunce laude la adresa sa oricand are prilejul insa o face intr-un mod inteligent si merita apreciat.
@Rockberg
Albumul lui Kanye n-ar putea fi mai slab decat cel al lui 50 nici daca omul l-ar compune in somn. Stiu ce transmit piesele lui Kanye si desi nu am ascultat albumul nou pana acum ma indoiesc ca ar putea fi mai slab decat orice "hit" al lui Juma' de Dolar.
RockBerg
21st September 2007, 01:40
@Rockberg
Albumul lui Kanye n-ar putea fi mai slab decat cel al lui 50 nici daca omul l-ar compune in somn. Stiu ce transmit piesele lui Kanye si desi nu am ascultat albumul nou pana acum ma indoiesc ca ar putea fi mai slab decat orice "hit" al lui Juma' de Dolar.
Poa' sa transmita prin SMS,muzica e de 2 lei vechi.credeam ca s-a schimbat,tot gay si useless ramane.Daca as da un rating la "Curtis" fata de "Graduation" i-as da 4 stele din 5 fara sa clipesc.Kany'es shit ain't music...it's grandpa's lullaby,nigga.For real...
@RockBerg
daca tot iti plac astea mai comerciale...zi-mi daca iti place asta:
Merge ca sound.
Dar RockBerg + biserica + cruci don't mix. :happy
This is the shiznit right here.Cleanest rap I ever heard with nice beats to boot.
http://www.yoraps.com/pictures/editorials/chamillionaire-ultimate_victory.jpg
clau_goll
21st September 2007, 02:26
Am vazut ca majoritatea ascultati muzica rock sau ma rog.Imi recomandati si mie un album ceva?Daca va place cam la toti,trebuie sa aiba ceva bun,nu?:D
Daca aveti si un link ar fi great!!
PSYCHO
21st September 2007, 02:51
^ Iti recomand eu: Cannibal Corpse cu albumul Gallery of Suicide
Am zis sa te initiez cu ceva mai soft, inainte sa-ti recomand ceva mai agresiv gen Anathema, albumele recente!
Big Sexy
21st September 2007, 08:56
Eu am trecut de la Bon Jovi direct la Obituary, abia ulterior am descoperit Iron Maiden.
Insa si Canibal Corpe e tare ca trupa de incepatori ... adormeam pe muzica lor cand aveam vreo 15-17 ani.
PSYCHO
21st September 2007, 08:59
^ Te inteleg, combinatia aia armonica de flaut si harpa de pe piesele lor, alaturi de textele crestine erau o mangaiere suava inainte de culcare ...
Ma abtin din rasputeri sa nu bag vreo zece smily-uri : cry :
clau_goll
21st September 2007, 09:56
^ Iti recomand eu: Cannibal Corpse cu albumul Gallery of Suicide
Am zis sa te initiez cu ceva mai soft, inainte sa-ti recomand ceva mai agresiv gen Anathema, albumele recente!
Am cautat peste tot,dc pe siteurile de muzica care le am,pe mess am cerut dar decat o persoana avea acel album,dar acasa(unde din pacate nu are internet).Imi poti da tu link??
PSYCHO
21st September 2007, 10:02
Omule, glumeam ... Daca incepi cu Cannibal Corpse, sigur nu vei mai asculta rock in vecii vecilor amin! :) ... Acuma pe bune, cauta "Metallica - Black Album 1991" si "Nirvana - Unplugged" ... Astea sigur iti vor placea ... Momentan nu prea am muzica pe comp, dar pe viitor o sa-ti trimit niste albume pe mess!
clau_goll
21st September 2007, 10:30
Omule, glumeam ... Daca incepi cu Cannibal Corpse, sigur nu vei mai asculta rock in vecii vecilor amin! :) ... Acuma pe bune, cauta "Metallica - Black Album 1991" si "Nirvana - Unplugged" ... Astea sigur iti vor placea ... Momentan nu prea am muzica pe comp, dar pe viitor o sa-ti trimit niste albume pe mess!
Esti o hahalera si o zdreanta si un gaozar :D.Si eu care cautam prostia aia:(
Multumesc o sa incerc sa fac rost:ok:
PSYCHO
21st September 2007, 10:33
^ Nu e neaparat o prostie ... Mie imi place! Insa ptr o prima auditie in domeniu, cred ca e prea mult Cannibal Corpse ... :)
r0bby
21st September 2007, 10:47
Am vazut ca majoritatea ascultati muzica rock sau ma rog.Imi recomandati si mie un album ceva?Daca va place cam la toti,trebuie sa aiba ceva bun,nu?:D
Daca aveti si un link ar fi great!!
Sa stii ca manelele cu rockul nu prea se impaca.;)
clau_goll
21st September 2007, 11:33
Ba se impaca superb.Am ascultat Sandman de pe albumul Metallica Black.Acum iau tot albumul.Pot spune ca imi place foarte mult.Ms PSHYCO pentru recomandare.Robby mie imi place orice fel de melodie,buna sa fie :) nu conteaza manele,metal :)
h1mZ
21st September 2007, 11:51
Dar RockBerg + biserica + cruci don't mix. :happy
App de biserica and shit ... cel mai tare videoclip.
http://www.youtube.com/watch?v=siBoLc9vxac
RockBerg
21st September 2007, 12:41
App de biserica and shit ... cel mai tare videoclip.
http://www.youtube.com/watch?v=siBoLc9vxac
...and he hits below the belt.
Aici vorbim de muzica de acum nu chestii de 5 stele din anii '90 care nu se vor mai intampla. :drak:
Mike^
21st September 2007, 15:56
Vreti muzica faina? Uitati stilul de muzica pe care eu il ADOR de-a dreptul...Muzica "eroica"...
http://rockberg.youaremighty.com
De fiecare data cand prind un film fain imi downloadez soundtrack-ul...Piesa de pe acel site este de fapt o piesa rock a formatiei E Nomine, remixata...Am tot albumul lor, nu pot sa spun ca omor dupa el, e alright though...
Sau alt stil interesant...Muzica veche, remixata in trance. De exemplu Carmina Burana Trance Remix: http://www.youtube.com/watch?v=EFyw-RIw0ic&mode=related&search=
Ratonu
21st September 2007, 16:15
Primele piese hard rock care mi-au plãcut MULT, cred cã acum 13-14 ani:
http://www.youtube.com/watch?v=FL8YtB9Sr9M
http://www.youtube.com/watch?v=rB8HudfbaTE
http://www.youtube.com/watch?v=GUd3LAFXt5g
http://www.youtube.com/watch?v=iVxiHC9AJQw&mode=related&search=
RockBerg
21st September 2007, 16:20
Vreti muzica faina? Uitati stilul de muzica pe care eu il ADOR de-a dreptul...Muzica "eroica"...
http://rockberg.youaremighty.com
That would make 2 of us.
Nici n-are rost sa te intreb de entrance-ul lui Goldberg.
De fiecare data cand prind un film fain imi cumpar soundtrack-ul...
Fixed...de ochii lumii.
Mike^
21st September 2007, 16:56
Yeah, nu spun nimic de entrance-ul lui Goldberg, era awesome...Eu aveam probleme cu el, ca wrestler :) Alte exemple sunt soundtrack-urile din The Last Samurai, LOTR, Kingdom of Heaven...Pretty much EVERYTHING that contains something heroic in it...:D
ThePhenom
21st September 2007, 17:08
abia ulterior am descoperit Iron Maiden.
IRON MAIDEN RULZ!Formatia mea preferata de rock...Asculta toate melodiile lor pe care pui mana pentru ca sunt super tari!
Big Sexy
21st September 2007, 17:12
Incearca Manowar, e muzica eroica facuta de eroi, eroi heavy metal.
http://maelstromxxx.files.wordpress.com/2007/01/manowar.jpg
Mike^
21st September 2007, 17:17
Big Sexy, am ascultat pretty much toate formatiile rock posibile :D Am fost "rocker", ma rog, pentru o perioada...Am ascultat Manowar, Haggar (alta formatie incredibila), Dimmu Borgir, toate acestea sunt rock, heavy, hardcore in combinatie cu orchestra, in combinatie cu muzica simfonica. Si nu ma atrage atat de mult un rock in combinatie cu muzica de tipul asta cat muzica simpla in sine...Ascultati Carmina Burana, ascultati Claus Schultze, RICK WAKEMAN (probabil unul dintre cei mai mari compozitori din istorie, trust me)...Si veti vedea ce spun...
RockBerg
21st September 2007, 17:47
Well, suntem pe un Forum de pe care se downloadeaza ilegal show-uri de wrestling...Why fix? :D
WTF ? You illegal people make me sick.
Buy the damned WWE PPV's.
This message will self-destruct....sometime.
http://maelstromxxx.files.wordpress.com/2007/01/manowar.jpg
Ce sarpe e in poza aia.
EDIT:
Incredibil ce gasesti daca intri mai adanc :D in linkurile lui Big Sexy. (care contin si links catre alte lucruri necurate pentru forumul asta,pe Rapidshare.)
Sa inteleg ca asta era un mesaj ascuns ? Si de unde stie lumea ca eu folosesc de mult timp expresia emosexual ? WTF is going on here ?
http://emosexualesenaccion.blogspot.com/2006_12_19_archive.html
Big Sexy
21st September 2007, 18:15
de dragul vremurilor apuse trupa death cu cei mai talentati artisti:
http://www.youtube.com/watch?v=83Xy3XR-FJ4 - Six Feet Under
si
http://www.youtube.com/watch?v=QOb6JSQd-Qw maiestrie death metal - Cannibal Corpse
Ratonu
21st September 2007, 18:37
:ok: Belea, Chris Barnes ºi respectiv Alex Webster sunt demenþiali. Al doilea videoclip e chiar addictive.
r0bby
21st September 2007, 19:26
IRON MAIDEN RULZ!Formatia mea preferata de rock...Asculta toate melodiile lor pe care pui mana pentru ca sunt super tari!
Din cate stiam eu Big Sexy e un veteran Iron Maiden:cool:.Scuze ca te corectez dar nu e o formatie rock.Sunt diferente intre rock si heavy metal.
Up the irons!:yeah:
i-ar am zis asta
Ratonu
21st September 2007, 19:50
Metalul tot un tip de rock e, deci nu e greºit ce a zis ThePhenom. :P Mike, în schimb, a greºit când a zis de hardcore... Din câte ºtiu, nici Haggard, nici Dimmu Borgir ºi mai mult ca sigur nici Manowar nu au cântat vreodatã hardcore. :P
LaParka
21st September 2007, 20:02
i can't understand a fuckin' thing....back to hip-hop pls:D
RockBerg
21st September 2007, 20:15
i can't understand a fuckin' thing....back to hip-hop pls:D
Eu inteleg tot.
Carry on gentlemen.
Din câte ºtiu, nici Haggard, nici Dimmu Borgir ºi mai mult ca sigur nici Manowar nu au cântat vreodatã hardcore.
Manowar/Dimmu = Hardcore ? :happy
Primii au fost heavy de cand sunt ei iar Dimmu black metal.Eu nici nu stiu vreo trupa black mai buna decat erau Dimmu si Cradle of Filth acum cativa ani.Nici nu mai sunt la curent cu ce misca in lumea rock.
Ieri am luat un DVDRip de nota 1000 ! Children of Bodom - Chaos Ridden Years.
Big Sexy
21st September 2007, 20:30
Hardcore erau Pantera si Biohazard. Ascultam cu mare placere tot ce era cu Pantera pe coperta.
@RObby - si acum mai am postere uriase cu Eddie cumparate din UK prin 95.
Daca cineva vrea vreo 250+ de casete audio cu rock sa vina sa le ia ca le dau gratis. E pacat sa arunc asa de multe albume.. Multe sunt originale numai sa nu imi cereti lista ca stiti voi, "calul de dar nu se cauta la dinti", gasiti toate stilurile de rock agresiv si cred ca am si vreo 2 albume cu bon jovi desi n-as pune pariu pe asta.
r0bby
21st September 2007, 21:05
Hardcore erau Pantera si Biohazard. Ascultam cu mare placere tot ce era cu Pantera pe coperta.
@RObby - si acum mai am postere uriase cu Eddie cumparate din UK prin 95.
Daca cineva vrea vreo 250+ de casete audio cu rock sa vina sa le ia ca le dau gratis. E pacat sa arunc asa de multe albume.. Multe sunt originale numai sa nu imi cereti lista ca stiti voi, "calul de dar nu se cauta la dinti", gasiti toate stilurile de rock agresiv si cred ca am si vreo 2 albume cu bon jovi desi n-as pune pariu pe asta.
Tare:D
Eu il am doar pe asta(import UK)
http://www.bestial.ro/product.php?prod=4236
In rest,2 tricouri(vreau sa imi mai comand)
http://www.bestial.ro/product.php?prod=4880
http://www.bestial.ro/product.php?prod=4058
RockBerg
21st September 2007, 21:09
Prostitutie la Bestial Records.
http://www.bestial.ro/product.php?prod=3274
r0bby
21st September 2007, 21:12
Lol,banuiesc ca se vinde ca painea calda.:cry:
Ratonu
21st September 2007, 21:23
Eu am de la Bestial un tricou Judas Priest - Screaming for Vengeance ºi unul cu Slayer.
Unul ca ãsta (http://www.bestial.ro/product.php?prod=3446) ºi altul ca ãsta (http://www.bestial.ro/product.php?prod=3606) le-am luat din Vamã ºi am primit un medalion cu cruce întoarsã gratis. :D
RockBerg
21st September 2007, 21:32
Lol,banuiesc ca se vinde ca painea calda.:cry:
My stuff.
http://img155.imageshack.us/img155/8428/dc070721015uu2.jpg
RockBerg
24th September 2007, 14:29
WHO are these guys ? Looks like CZW n metal. :D
http://aycu16.webshots.com/image/28975/2001337047267261980_rs.jpg
http://aycu25.webshots.com/image/26584/2001361340525708701_rs.jpg
http://aycu33.webshots.com/image/29312/2001309466381027388_rs.jpg
andreineagu
24th September 2007, 20:07
^Ce animale GOD pariu ca tipii canta grindcore sau ceva asemanator.Ii place cuiva Blind Reason?
Heath Scumm
24th September 2007, 21:35
Blind Reason din Romania?
andreineagu
24th September 2007, 21:49
Da.
Heath Scumm
25th September 2007, 08:59
Sunt ok ...
clau_goll
25th September 2007, 09:59
Eu am luat cele 2 albume care mi-au fost recomandate de PSHYCO(Metallica - Black Album,Nirvana - Unplugged),si pot spune ca imi plac foarte mult.Daca mai aveti alte recomandari,va rog sa ziceti :D
Apropo,melodiile mele preferate sunt Enter Sandman & The Unforgiven,si Lordi - Devil is a loser :D
Ratonu
25th September 2007, 15:30
Pãi dacã þi-o plãcut "Metallica", încearcã sã iei în ordine inversã celelalte albume ale lor de pânã atunci, "...And Justice for All" ºi capodoperele "Master of Puppets", "Ride the Lightning" ºi "Kill 'Em All".
andreineagu
25th September 2007, 15:46
Sunt in liceu cu mine jumatate din ei:).
h1mZ
26th September 2007, 11:27
S-au pus in vanzare biletele la Deep Purple www.gigs.ro
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.