View Full Version : Care este cel mai tehnic wrestler din lume?
k474laNu_2006
28th February 2006, 19:16
Va invit pe acest thread ptr a va afla parerile voastre despre cel mai tehnic wrestler din WWE dar si ptr a face un TOP 5 al acestora :ok:
Eo votez cu Shelton Benjamin :D
TOP 5`ul meu :
1.Shelton Benjamin
2.Rey Mysterio
3.John Cena
4.Batista
5.Booker T :ok:
Big Sexy
28th February 2006, 19:57
Batista si John Cena nu au ce cauta in acest top asa ca o sa ii inlocuiesc cu Paul London si Orlando Jordan.
Eu am votat cu actualul campion SD Kurt Angle si numai pentru ca a fost campion olimpic ca de restul nu mai zic.
thunder_liger
28th February 2006, 20:21
e vorba de cel mai tehnic wrestler din wwe ,asta implica notiunea de pro wrestling. cel mai tehnic prowrestler (din wwe) ar fi dupe umila mea parere Chris Benoit.Spun asta deoarece l-am vazut si in meciurile din japonia si in wcw si in wwe. Asta in cazul in care imi contraargumentati ca nu arata nik in ring :)
Ninja
28th February 2006, 20:32
Dupa parerea mea cel mai tehnic wrestler este Simon Dean ... acum pe bune ! Am gustat si "Simon's System" si pot sa zic ca e ... destul de bun ! Va recomand la toti !
Th3 Gam3 HHH
28th February 2006, 20:57
^ Adica vrei sa zici ca e pe piata sau cum ? Nu e doar un gimmick si-atat? (nu incetezi totusi sa ma uimesti cu alegerile tale !)
Benoit --> The Best Technical Wrestler !
k474laNu_2006
28th February 2006, 21:00
Batista este considerat de experti cel mai tehnic dintre puternici WWE ... si nu stiu de ce pe Cena nu l`ai include in acest top :-??
Ninja
28th February 2006, 21:11
Ma tu ori nu stii ce inseamna "tehnic" ori nu stii ca Cena SuX Ass ? Th3 Gam3 it was a F'n Joke ! :D
Big Sexy
28th February 2006, 21:41
catalanule ar trebui sa stii ca FU si irish whip nu sunt chiar manevre ce iti cer o tehnica exceptionala.
Cena este un brawler si va ramane asa in special din cauza gimmick-ului actual (rol). El este un street thug. Nici macar un power wrestler!
Daca baga tehnica nu o sa mai fie considerat un reprezentant al strazii. Asadar si prin urmare nu o sa il vezi pe Cena prestand manevre deosebite (in mod special la podea) cat timp ramane cu gimmick-ul asta!
You can't see me! :P
cutuma
28th February 2006, 22:26
The only thing i can't see in Cena is talent.
Am votat cu Angle care poate face absolut tot ceea ce face si Benoit in ring cu mentiunea ca pe Kurt il mai poti urmari cu placere. Nu la fel pot spune despre Mr. "Chop Chop. German. Chop. German. German. Chop. Crossface"
Big Sexy
28th February 2006, 22:36
ohhh, ai uitat sa mentionezi chop chop la final, asa de control.
Ninja
28th February 2006, 22:44
wooooooooooooooo ... doamne sunt un spammer nesimtit !!
thunder_liger
28th February 2006, 23:03
when kurt will have as many matches as benoit he will join the "chop chop" club for sure ;) ..Flair is waiting at the gate :))
Heath Scumm
1st March 2006, 12:27
Kurt Angle si Chris Benoit au cel mai mare potential tehnic din WWE...
Jamie Noble e probabil al treilea din WWE la acest capitol ... Simon Dean e probabil si el in top la acest capitol ... Sa nu-l uitam pe Benjamin care a fost luptator de greco-romane - desi stilul lui acum e mai mult unul de Grappler (foloseste multe proiectari, suplexuri etc.) combinat cu un soi de high-flying, banuiesc ca daca ar vrea, ar da dovada de ceva tehnicitate la podea ...
Lista pentru poll e aberanta ... 3 dintre cei mentionati mai sus sunt high-flyeri si nu recurg la lupta la podea nici sa-i omori ... restul sunt routine-wrestlers care nu stralucesc tehnic prin nimic ...
Nu stiu cum defineste Cezar Laurentiu Cioc termenul "tehnic" insa in nici un caz tehnic nu inseamna Rob Van Dam! Tehnici sunt acei luptatori care stapanesc 1001 miscari de submission, pot sa te bata la podea cat ai clipi, nu au nevoie de corzi sau de putere bruta sa te domine, ei folosesc doar abilitati de greco-romane si tehnici de submission.
Darius
1st March 2006, 13:52
Eu il vad pe Chris Benoit ca fiind cel mai tehnic wrestler in viata si nu departe de Benoit este Kurt Angle. Insa, in ceea ce ii priveste pe Batista, Cena, JBL si altii (de ce nu?), eu nu ii vad ca fiind luptatori tehnici, insa, este adevarat ca sunt luptatori care atrag fani si asta pentru ca poseda alte calitati indiscutabile. Unii atrag fanii prin statura lor impozanta si forta (ex: Big Show, Batista), altii prin tehnica (ex: Benoit, Angle, Misterio) si altii datorita unui Gimmick bun si nimic mai mult. Eu spun ca trebuie sa alegem fiecare superstarul favorit in functie de criteriile pe care le avem noi stabilite. Nu trebuie sa lovim in altii doar pentru ca nu sunt tehnici sau invers, sa spunem ca unii sunt luptatori prosti doar pentru ca nu sunt forte ale naturii.
Ar mai fi insa o discutie interesanta: am putea vorbi si despre care federatie de Wrestling are cei mai tehnici sau cei mai masivi si puternici luptatori. Dupa mine, la capitolul cei mai multi luptatori tehnici conduc federatiile mici precum ROH (ar mai fi si altele, desigur).
Heath Scumm
1st March 2006, 14:13
^Exact ... foarte bine spus! ROH are intr-adevar luptatori tehnici ...
As putea sa te contrazic totusi ... Mysterio nu are tehnica deosebita ... e un luptator micut high-flyer care poate fi usor promovat deoarece tinerii/copii se identifica cu el ... foarte multi copii chiar cred ca sub masca aia se ascunde un copil ... de asta are atat de mare succes!
Asa cum am mai spus, luptatorii tehnici sunt cei ce pot duce lupta la podea ... ori Mysterio nu e unul din astia!
Heath Scumm
19th March 2006, 15:57
Revenind la "tehnica", desi cei mai multi considera ca cel mai bun luptator tehnic de pe planeta e "American Dragon" Bryan Danielson, pot spune ca si WWE au avut un monument de tehnicitate in ring insa n-au stiut sa-l foloseasca niciodata la adevarata lui valoare ... e vorba de Yoshihiro Tajiri ... meciurile lui din ECW si circuitul independent sunt marturie in acest sens ...
Desi nu sunt un fan al wrestlingului tehnic, tipul asta avea cel mai entertaining stil tehnic de lupta ... era de fapt singurul luptator tehnic caruia ii puteam urmari luptele cap-coada, pentru ca, sa fiu sincer, din cand in cand mai dau skip la bucati din luptele lui Bryan Danielson pentru ca uneori tind sa devina cam lente!
Dragon-sin
19th March 2006, 17:40
Itzi recomand meciul lui Bryan impotriva lui Marufuji de la Final Battle,awesome match! Bryan e foarte charismatic in ring,iar Marufuji il duce la limita cu stilul lui de high flyer,nu poti sa te plictisesti la acest meci,iti garantez eu! :)
Heath Scumm
19th March 2006, 18:05
^ Discutie continuata in topicul ROH!
Big Sexy
5th July 2006, 00:30
OK, am vazut ceva tehnicitate la meciul de la Judgement Day dintre Finlay si Benoit si pot zice ca e prima oara cand il vad pe benoit surclasat net la capitotulul la care el exceleaza! Nu degeaba e considerat Finlay cel mai bun antrenor din lume, a mai dat o lectie ... :P
anti_juventus
5th July 2006, 01:06
si kurt angle dupa mine este destul de tehnic.
Big Sexy
5th July 2006, 01:22
si kurt angle dupa mine este destul de tehnic.
:great:
bwahahaa, "destul de tehnic"? Dumnezeule, omul a fost campion olimpic, poate da clasa probabil tuturor luptatorilor din WWE si TNA la un loc. Nu se pune totusi problema asa din simplu motiv ca Angle e in propria lui clasa de luptatori si e singurul ce poate fi cu adevarat considerat "executie excelenta". SI bret era fantartic insa paleste cu tehnicitatea unui om ce si-a dedicat viata wrestlignului amator pana a inteles ca are nevoie de bani si a venit in WWE.
anti_juventus
5th July 2006, 01:38
stiu si eu ca kurt angle a castigat la atlanta '96 medalia de aur cu gatul rupt.
iar daca tot ai adus vorba despre bret hart sa stii ca el este primul wrestler de care mi-a placut.
pacat ca a castigat doar 5 titluri de campion in wwf ar fii meritat mai multe nu ca triple h care are deja 10 si stiu ca numai de ce ii ginere la vince!!!!!
Dragon-sin
5th July 2006, 10:40
^Iarasi tre sa zic chestia asta,dar voi ganditi putin?
El s'a casatorit cu Steph in 2003 si de atunci a castigat 10 titluri? sa il citez pe Stone Cold ''EH EH!'' . De ce toata lumea zice ca el a castigat titlurile doar ca e casatorit cu Steph?
El a castigat primul sau titlu in 1999! Hunter e un wrestler foarte bun ,unul dintre cei mai buni in WWE. Omul are o psihologie in ring impresionanta! Imi aduce aminte de old-school ,si in WWE nu vezi asa ceva foarte des! Hunter l'a facut pe Cena sa arate de nota 10 in feudul lor si in meciul de la 'Mania.Nu inteleg de ce lumea nu vede cat talent are Triple H!
Edit Big Sexy:
"lumea" nu e anti_juvetus :nah:
Reaper
5th July 2006, 10:52
Evident ca HHH isi merita respectul si titlurile. Evident ca este un wrestler f bun. Hogan zicea cred ca intr-un Home Video ca HHH e cel mai bun luptator cu care a intrat in ring, cel mai sigur pe el si ca i-a fost foarte usor sa lupte impotriva lui.
Si in plus eu sustin ideea ca nu conteaza numarul de titluri, ci perioada totala inca care acestea au fost detinute. Ca sa dau un exemplu: Sting a castigat centura (de la DDP) intr-o Nitro nu mai stiu cand si a pierdut-o vreo ora mai tarziu, in acelasi Nitro, in favoarea lui DDP. Acum este cinstit sa consideram ca Sting a fost campion mondial doar pt ca a avut centura o ora, iar DDP a fost de 2 ori campion mondial doar pt ca a pierdut centura o ora?
Dragon-sin
5th July 2006, 10:59
@BigSexy
Stiu asta dar a mai zis cineva tot aceasi chestie si deja m'am saturat :P
@Reaper
Foarte interesant punctul de vedere ,si asa ar trebui sa fie,in trecut un campion era un campion nu se schimbau titlurile de la Heat la Velocity sau mai stiu eu ce.Din pacate nu mai e asa.Un campion adevarat ar trebui sa isi apere titlul impotriva unor adversari cat mai diferiti.De exemplu intr'o seara sa lupte impotriva unui monstru si in alta impotriva unui lucha.Toate astea impreuna fac un campion adevarat,nu Rey care a devenit un jobber pt Henry desi e campionul mondial.
anti_juventus
5th July 2006, 11:11
da daca asa era scris scenariul sting si ddp is de vina?
ei fac ce scrie in scenariu.
Heath Scumm
5th July 2006, 18:04
:great:
bwahahaa, "destul de tehnic"? Dumnezeule, omul a fost campion olimpic, poate da clasa probabil tuturor luptatorilor din WWE si TNA la un loc. Nu se pune totusi problema asa din simplu motiv ca Angle e in propria lui clasa de luptatori si e singurul ce poate fi cu adevarat considerat "executie excelenta". SI bret era fantartic insa paleste cu tehnicitatea unui om ce si-a dedicat viata wrestlignului amator pana a inteles ca are nevoie de bani si a venit in WWE.
N-as spune ca "paleste" ... depinde la ce fel de tehnicitate te referi ... daca te referi la chain wrestling la podea ambii mi se par cam la aceeasi intensitate! Totusi, sa nu uitam ca avem de-a face cu 2 luptatori din perioade diferite ... e normal ca Angle sa para mai bun pt. ca acum wrestlingul e mai intens si adversarii sai sunt mult mai rapizi ... E ca si cum ai incerca sa-i compari acum in NBA (nu stiu cati sunt la curent cu ceea ce spun acum) pe Michael Jordan cu Lebron James ...
Oricum, am spus-o si o repet, cei mai buni luptatori tehnici nu se afla in WWE ... doar Angle intra in elita in acest sens, in rest avem de-a face doar cu luptatori mediocri din punct de vedere tehnic care tre' sa bage in ei cantitati industrilae de steroizi pt. a face muschi ...
Darius
5th July 2006, 18:13
In ceea ce il priveste pe Angle, am observat o schimbare in stilul sau de lupta de cand a fost trimis in ECW.
Astfel, acum incepe fiecare meci cu tehnici din wrestling-ul amator, punand accent pe experienta sa de mat technician.
Desigur ca si pana sa fie trimis in ECW, Angle era tehnic in ring, insa acum mai mult ca niciodata, mi se pare ca abuzeaza de tehnicile/prizele din greco-romane.
Cred ca aceasta a fost solutia gandita de catre WWE pentru a-l promova pe Angle in ECW ca si face, cunoscandu-se faptul ca fanii ECW apreciaza tehnicitatea in ring, si mai putin (sau chiar deloc) ideea de storyline.
Heath Scumm
5th July 2006, 18:24
Asa cum am mai spus, fanii ECW apreciaza ideea e storyline atata timp cat acel storyline nu-ti insulta inteligenta ... Revenind la topic, nu inteleg de ce se tot spune ECW's Kurt Angle ...Kurt Angle nu e deloc reprezentativ pt. ECW... intr-adevar, Angle are o schimbare de gimmick si stil in ring care insa s-a produs in SmackDown cand Angle a inceput sa foloseasca excesiv "I'm a wrestling machine!" ...
Sunt de acord ca acum e mai tehnic ca inainte insa nu mai face atat de mult chain wrestling si se multumeste mai mlt cu prize statice la podea, acele palme peste cap si indesarea coatelor in capul adversarilor... urmeaza vreo cateva proiectari devastatoare, fie ca sunt ele Suplexuri sau trimiteri la podea specifice wrestlingului amator si unul dintre finisher-uri ... exagerez daca spun ca Angle se transforma treptat intr-un "routine wrestler"?
thunder_liger
6th July 2006, 23:59
Angle,Benoit,Ultimo Dragon,Liger,Dynamite Kid,Saturo Sayama,Billy Riley,Karl Gotch ,Inoki,Josh Barnett,Muta ... and the list goes ooooon and ooooooon....nu inteleg cum poti alege cel mai tehnic wrestler ever :)
Reaper
7th July 2006, 00:24
Pai nu prea poti alege, dar poti sa-ti dai cu parerea, apoi cineva te poate contrazice sau sustine si tot asa.
Exemplu: mie mi se pare ca Angle e mai tehnic decat Benoit. Does anyone have a problem with that?
PS: n-am auzit de mai mult de jumatate din wrestlerii pe care i-ai enumerat; asta insemna ca mai am mult de urmarit.
anti_juventus
7th July 2006, 00:51
poi la altii i-as nominaliza pe fit finlay, william regal,charlie haas,jamie noble.
din rosterul actual.
thunder_liger
7th July 2006, 18:52
cred ca e gresit titlul topicului ... din ce e in poll se potrivea mai bine cel mai tehnic din wwe .poate ar fi indicat sa-i luam dupa era ,deoarece si dupa federatie e putin greu,avand in vedere fenomenul migratiei ....
ps : what happened with the latest posts?
Dragon-sin
7th July 2006, 19:58
@Thunder Liger
I'as mai adauga pe Minoru Suzuki si pe Yuji Nagata din noua generatie.
Heath Scumm
7th July 2006, 20:38
Yuji Nagata ... l-am vazut in WCW ... mi se parea o combinatie extrem de interesanta de stiluri ... insa imi parea mai degraba un soi de shoot fighter ...
Minoru Suzuki e acceptabil insa nu exceptional ... Mie imi place mai degraba tehnicitatea din USA pentru ca aici sunt combinate atat de multe stiluri incat se imprima o mai amre viteza luptei ... astfel te poti bucura si de grozave holduri combinate cu highflying si stiff kicks ... can you already spell TAJIRI???
@ Thunder
Topicul (si implicit poll-ul) a fost creat de un fan WWE insa cum majoritatea luptatorilor tehnici de exceptie nu sunt in WWE m-am gandit sa extindem putin plaja de discutii ... oricum, cel ce a realizat topicul nici nu prea stia bine ce inseamna cuvantul "tehnic" ... se lua dupa ce descria Cezar Cioc ca fiind tehnic in wrestling ... si cum CLC il considera pe Rey Mysterio no 1 luptator tehnic din lume iti dai seama cum a fost creat acest topic!
clau_goll
7th July 2006, 21:07
haha ce sa spun..cezar lurentiu cioc zicea la toate loviturile : lovitura de biceps , lovitura cu palma..in engleza nu zice nimic..
thunder_liger
7th July 2006, 22:04
@Batista
Si tot rosterul Pancrase impreuna cu UWF si UWFi :D
Heath Scumm
7th July 2006, 22:31
^ Va place sa fiti "exclusivisti" si sa nu-nteleaga nimeni nimic din ceea ce vorbiti!!! Nu? :evil:
Eu mai inteleg cateva cuvinte impartasite de voi insa ultimul paragraf m-a bagat in ceata ... pot doar sa deduc ca e vorba de ceva puro ...
Dragon-sin
7th July 2006, 22:58
E intr'un fel puro dar mai mult shoot fighting,desi Pancrase e Hybrid Wrestling oricum luptele sunt de tip shoot style.In Pancrase si'a facut debutul Liger in shoot fighting impotriva lui Suzuki.
thunder_liger
7th July 2006, 23:29
In meciul respectiv Liger l-a inlocuit pe Kensuke Sasaki. Stiu ca a iesit ceva panarama din cauza asta.Nu mai tin minte exact ce s-a intamplat dar Liger era foarte slab pregatit pentru un meci de mma ,Sasaki se pregatise intens dar ori s-a accidentat ori au fost sfori trase pentru a fi inlocuit si uite-asa a ajuns Liger nas in nas cu Suzuki.
Parca am pus meciul pe multimedia,daca nu l-am pus si il vrea cineva sa-mi spuna.Dar e pe youtube :)
Dragon-sin
7th July 2006, 23:54
Un meci MMA intre Sasaki si Minoru Suzuki merita toti bani,si desi sunt un mare fan a lui Suzuki cred ca Sasaki ar castiga,dar cine stie? si Takayama e un tip mare si uite ce s'a intamplat cu el.
HiTMAN
9th July 2006, 00:04
Acum ca Bret nu mai e cu siguranta Kurt Angle e cel mai tehnic urmat indeaproape de Chris Benoit
Jeff_Hardy
1st August 2006, 02:24
mai...dar tu numai preferati de-ai tai ai pus...nici macar unu din TNA...puteai sa il pui pe Alex Shalley daca vorbim de tehnica...daca vb de Hight Flyer...normal ca Ar fii si AJ styles,Fallen angel,Sonjay Dutt...care face niste miscari de iti pica ochii cateodata!...si sa zici...care ii faza aici...tehnici sau Hight Flyeri? tu ai pus acol doar din WWE...normal,ca tie ala iti place..numa WWE (SD si RAW) c*** meu...pune si din TNA,ECW si multe altele!!!!!!!!!!!!!!
thunder_liger
1st August 2006, 10:37
hai sa mai scriu si eu niste mat technicians : karl gotch,billy riley,bob backlund ,antonio inoki (elevul lui gotch),malenko family, volk han (asta vi-l recomand cu placere,cautati pe youtube meciurile cu maeda),the destroyer.
Heath Scumm
1st August 2006, 14:12
mai...dar tu numai preferati de-ai tai ai pus...nici macar unu din TNA...puteai sa il pui pe Alex Shalley daca vorbim de tehnica...daca vb de Hight Flyer...normal ca Ar fii si AJ styles,Fallen angel,Sonjay Dutt...care face niste miscari de iti pica ochii cateodata!...si sa zici...care ii faza aici...tehnici sau Hight Flyeri? tu ai pus acol doar din WWE...normal,ca tie ala iti place..numa WWE (SD si RAW) cucu meu...pune si din TNA,ECW si multe altele!!!!!!!!!!!!!!
De aia am extins topicul la "cei mai buni luptatori tehnici din lume" ... citeste ce s-a mai postat in acest topic
Si ai dreptate, Alex Shelley e un luptator tehnic foarte bun ;)
Insane
1st August 2006, 14:28
" foarte multi copii chiar cred ca sub masca aia se ascunde un copil "
hehehe poate asta crezi tu nu copiii ... doar un copil aproape retardat ar crede asta !!!
Heath Scumm
2nd August 2006, 15:12
Nu fi ignorant! E adevarat! Nu stiu pe cine ai citat insa cel ce a spus asta are dreptate ...
Foarte multi copii se identifica cu Rey Mysterio pentru ca sunt de parere ca sub masca aceea se ascunde un copil ... WWE a facut multiple studii in acest sens, acesta fiind un alt motiv pentru care l-au impins pe Rey atat de mult ... Rey e unul dintre cei mai populari luptatori WWE in general si cel mai popular in segmentul 10-14 ani cu o distanta de mai mult de 20 procente fata de runner-up-ul John Cena ... acest poll a fost prezentat si pe www.wwe.com
Jeff_Hardy
3rd August 2006, 00:11
Nu fi ignorant! E adevarat! Nu stiu pe cine ai citat insa cel ce a spus asta are dreptate ...
Foarte multi copii se identifica cu Rey Mysterio pentru ca sunt de parere ca sub masca aceea se ascunde un copil ... WWE a facut multiple studii in acest sens, acesta fiind un alt motiv pentru care l-au impins pe Rey atat de mult ... Rey e unul dintre cei mai populari luptatori WWE in general si cel mai popular in segmentul 10-14 ani cu o distanta de mai mult de 20 procente fata de runner-up-ul John Cena ... acest poll a fost prezentat si pe www.wwe.com
eu stiu ca e lunchador..de aia poarta masca..ca i-am vazut fatza,si nu arata a copil!
auzi HitScum? de Chris Sabin ce zici?..mie mi se pare destul de bun,cred ca si mai bun ca Alex Shalley!
Heath Scumm
3rd August 2006, 13:57
Citeste mai bine ce am scris despre Rey ... n-am zis ca e copil ci doar ca tinerii il percep astfel ...
Sabin mai bun decat Shelley? Din punct de vedere tehnic nu ... in nici un caz ... daca nu stii la ce ma refer atunci cand spun "tehnic" citeste primele posturi din acest topic!
Rd.ionut_kill
11th September 2006, 19:07
Sabin este mult mult mai tehnic decat Shelley...poate Sanjey Dutt ? :D
Dragon-sin
11th September 2006, 19:31
In momentul de fata nimeni nu il poate atinge pe Shinsuke Nakamura,decat Danielson :) .
Heath Scumm
12th September 2006, 11:07
Danielson mi se pare mai entertaining decat Nakamura ... Insa eu merg tot pe mana lui Mike Quackenbush! :ok:
LifeHeartLHW
12th September 2006, 15:30
10-14 ani??? Tu ai 24.....la fel este si cu Cena...are priza numai la publicul tanar....foarte tanar....
Heath Scumm
13th September 2006, 09:55
Rey = cel mai popular in segmentul 10-14 ani
Rey nu e favoritul meu!
milanezu
13th September 2006, 16:35
da nu iti place rey ca ii face.
i know.
u r a heel-fan!!!!!!
u like the bad guys.
Heath Scumm
13th September 2006, 16:40
Nu! Imi place Rey Mysterio ... doar ca nu e preferatul meu!
Raiden
13th July 2007, 12:46
Nu prea sunt wrestleri tehnici in WWE, momentan pot sa-i mentionez pe William Regal, Finlay, CM Punk, Shelton Benjamin(mai poate fi tehnic) si de ce nu Bobby Lashley din moment ce a fost campion la wrestlingul amator :) Din TNA cei mai tehnici sunt Kurt Angle & Samoa Joe :ok:
ThePhenom
13th July 2007, 13:14
Din acel poll Kurt Angle este cel mai tehnic...a demonstarat-o atat in WWE cat si in TNA.AColo poate mai incapea si William Regal care lupta tehnic.
thunder_liger
13th July 2007, 17:23
Cel mai tehnic wrestler din lume ori a murit ori trebuie cautat prin Japonia - shoot, pancrase .. pe acolo :)
Heath Scumm
13th July 2007, 17:33
Sau pur si simplu putem considera ca e American Dragon sau Chris Hero si am rezolvat-o! ;)
h1mZ
13th July 2007, 18:06
American Dragon e cel mai tehnic... in WWE nici nu se pune problema de tehnic in momentul de fata...
K-gula
17th August 2007, 16:45
Eu zic ca Chris Benoit a fost cel mai tehnic wrestler dar mie imi place mult tipu ala din TNA cu nume de indian, high-flyier un fel de rey mysterio DOAR CA MULT MAI RAPID, uite ca imi scapa numele...
Sonjay Dutt...miam amintit sry4spam :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.