View Full Version : Fetitza noastra de pe GSP trebuie sustinuta!
MagnuM
28th February 2006, 16:23
Fratilor avem nevoie de ajutor la votare pe site-ul Gazetei, avem o bucatica bunicica acolo, care merita ajutata, hai sa-i facem pe moldoveni si la voturi:
http://www.gsp.ro/index.php?c=76&act=championship&w=1&m=2&t=10
Chestia e ca nu poti vota in 30 de minute de mai multe ori de pe acelasi IP, probabil s-a facut trafic mare si au introdus aia de la GSP o masura suplimentara.
Paul
28th February 2006, 16:25
e de rahat concursul cat timp scorul e vizibil , si se poate vota la gramada ... :no:
concursul e de rahat in general ... :rosu:
MagnuM
1st March 2006, 11:44
Mda, ai dreptate, e un mare shit acest concurs ... si site-ul lor se misca ca ciorapul.
Sergio
1st March 2006, 13:34
who the fuck cares?
RED&WHITE
1st March 2006, 22:28
[QUOTE=MagnuM]Fratilor avem nevoie de ajutor... avem o bucatica bunicica acolo, care merita ajutata...
Bagam-as in ea (de mai multe ori) :evil: :evil: :happy .
P.S. o votez! /hello
Carlos Gambino
2nd March 2006, 09:55
Pe fatuca de la Iasi vaz ca o cheama Suhoi ! :o: Acu' intrebarea mea e, care model de Suhoi o fi ? :hmm: 24 ? 25 ? 27 ? 30 ? 33 ? 35 ? Sau chiar 37-Berkut ?? :o: Cu geometrie variabila sau fara ? :thinkso: :D
micutzu
2nd March 2006, 10:37
Carlos esti matematician? Mi-ai incalcit coditza la neuron :D
E buna de votat gagica
Pe fatuca de la Iasi vaz ca o cheama Suhoi ! :o: Acu' intrebarea mea e, care model de Suhoi o fi ? :hmm: 24 ? 25 ? 27 ? 30 ? 33 ? 35 ? Sau chiar 37-Berkut ?? :o: Cu geometrie variabila sau fara ? :thinkso: :Dpentru cine vrea sa incerce Sukhoi-ul : http://www.migflyer.com/ :)
Carlos Gambino
2nd March 2006, 11:40
Carlos esti matematician?
Nu chiar...:D
Eu m-am referit la geometria variabila in domeniu aeronautic. ;) Unele avioane sunt prevazute cu un sistem de modificare a pozitionarii aripilor, iar asta se numeste geometrie variabila. Acest lucru poate fi efectuat chiar in timpul zborului pentru trecerea la viteza supersonica.
Desi multi experti in domeniu considerau aceasta tehnica depasita, cateva mari companii aeronautice continua sa lanseze proiecte care au la baza tehnologia geometriei variabile, cel mai elocvent exemplu este ultimul model scos de Sukhoi. Dar cam scump...nici armata rusa n-are bani sa-l achizitioneze. Am auzit la un moment dat ca americanii ar vrea sa faca o comanda de 40 de bucati !:o: S-a intors lumea cu kuru-n sus ! :D
Chiar si noi, in Romania, avem avioane care au in dotare aceasta tehnica. Celebrul MIG-23, care din pacate a fost "scos la pensie" de catre MApN...
Eu cred in continuare ca era mai indicata modernizare MIG-ului 23 decat cea a MIG-ului 21. Erau mai putine, dar mai bune...:mda:
Va pun si niste poze, in premiera, cu "zborul de lebada" al MIG-ului-23, varianta "dubla" (cu doua locuri). A fost ultima oara cand acest avion a mai zburat in Romania. Acest lucru s-a petrecut pe aerodromul din Timisoara.
PS
Despre ce vorbeam pe topicul asta ?:thinkso: :rolleyes: :D
Femeile si "cursele tari" merg mereu mana in mana.
Darkslowstar
2nd March 2006, 12:47
Carlos, perfect de acord cu tine, arunca avioanele mai performante, modelele 23 si 29 si modernizeaza 21 ca sunt mai multe. Hopa, am uitata unde ma aflu :D
Fetita voastra merita sprijinita in rafale succesive, tinuta bine de mijlocel :drak:
be@
21st April 2006, 12:35
Da , da , sustineti-o !
Loredana Neagu - Poli Timisoara
"Ba eu il vreau pe Chivu!"
Care e fotbalistul tau favorit? De ce?
Cristi Chivu. Arata si joaca bine.
Pe ce loc o sa termine echipa pe care o reprezinti campionatul?
Pe unul din primele 3, sper.
Cum definesti offside-ul?
Jucator in afara careului? :lol:
Care crezi ca sunt calitatile care te recomanda pentru Divizia Sexy? Trupul? Sufletul?
Sunt sexy, plus ca imi place fotbalul. :D
Ce echipa va castiga campionatul? Dar UEFA?
Poli Timisoara, iar la UEFA, merg pe Steaua.
Ai primit vreun SMS de la Mutu? Daca ai primi cum ai reactiona? In cat timp? Unde?
Nu am avut onoarea. As suna-o pe Consuelo si i-as spune, iar pe Mutu l-as pune la punct.
Fii sincera cu noi: ce fotbalist ai vrea sa fie prietenul tau?
Chivu.
Se mai fac blaturi in campionat? Crezi ca arbitrii romani se ridica la nivelul exigentelor?
Cu siguranta! Nu toti arbitrii, dar sunt cativa care reusesc.
Ce crezi ca o sa faca Romania la CM din Germania?
Se va califica!
Doi fotbalisti exponentiali de la echipa pe care o reprezinti?
Mazilu. Si pe Hagi, antrenorul. :lol:
Care este ultimul meci de fotbal pe care l-ai vazut / ai fost?
Acum vreo trei ani, pe Ghencea, la Steaua-Dinamo.
Deci, ca sa ne lamurim, cu ce echipa tii?
Steaua! :lol: :lol: :lol:
http://www.maximonline.ro/maximgirls/diviziasexy/230/loredana_neagu_poli_timisoara.html
Sergio
22nd April 2006, 00:04
nu merita oboseala votului asa ca o las in seama altora... daca iti place o poti vota si tu. :drak:
Carlos Gambino
25th April 2006, 09:55
Ia uite cine ne poarta de grija ! :D
Robitm
8th May 2006, 11:57
Da-le dreq de fete, reprezentanta noastra n-are nici o treaba cu Poli, de ce as vota-o?
Sergio
10th May 2006, 13:28
fiindca e a noastra... mercenara da a noastra. :D
nah o castigat gagica:evil: !!!!!!ati vazut c poze is cu ea????:headbang:
Tony_Viola
12th June 2006, 15:09
nah o castigat gagica:evil: !!!!!!ati vazut c poze is cu ea????:headbang:
parca ea a castigat....:D buna rau la sufletel
Sergio
14th June 2006, 11:46
ce palida consolare. :P
andrei1921tm
14th June 2006, 23:09
dao draq k habar n-are de fotbal si o doare la 2 metri distanta de poli.
Tony_Viola
15th June 2006, 00:38
pe mine nu ma doare de ea:P . as iubi-o si as "sustine-o de spate":rolleyes:
Sergio
19th June 2006, 23:06
alea n-au nici o treaba cu fotbalu, sunt luate de pe strada sa faca rating.:no:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.