PDA

View Full Version : Meciurile CSM-ului

dragosh_vl
25th February 2006, 11:26
Meci de importanta generala :)

Neamtu
25th February 2006, 14:50
ii rupem pe Steaua:D

Neamtu
25th February 2006, 19:08
Meciul amical dintre Steaua si FCM Rm. Valcea, care ar fi trebuit sa se desfasoare la Rm. Valcea duminica 26 februarie 2006, de la ora 14, a fost amanat. In urma zapezilor cazute vineri noaptea si sambata, conducerile celor doua cluburi au hotarat ca - intrucat starea terenului de joc este improprie disputarii unui meci de pregatire - partida sa se desfasoare intr-o alta zi. Data in care se va juca acest meci va una pe care calendarul Stelei o va permite, ea urmand a fi anuntata la momentul respectiv.

dragosh_vl
26th February 2006, 15:48
Eu cred ca se putea jocul ca nu prea a nins asa mult.

Mario Di Lazi
27th February 2006, 11:26
A nins sambata, iar duminica a fost si un pic de soare.
S-au temut de accidentari. Era un amical in plus pt Steaua.

Mario Di Lazi
28th March 2006, 11:12
Pana la meciul cu Petrolul mai avem un meci greu la Motru. O echipa care va lupta pentru a incurca CSM.

Balaci
5th April 2006, 11:33
Bate Petrolul,clar!Valcea nu mai are putere sa se lupte pentru divizia A!

CoolRain
5th April 2006, 17:22
Eu nu cred ca forta echipei a scazut, pur si simplu Valcea a avut ghinion pana acum un acest retur. Au fost 2 rezultate de egalitate in deplasare si unul aiurea acasa... Ramane de vazut, dar nu cred ca Petrolul va castiga :ok:

CoolRain
8th April 2006, 13:00
C.S.M. RAMNICU VALCEA - PETROLUL PLOIESTI 2-1
(Raicu '77, Campeanu '88/Hadnagy'68) /hello
Cum ziceam, Valcea nu s-a facut de ras:yeah:

TheAndy
8th April 2006, 14:06
poze de la meci

dragosh_vl
8th April 2006, 14:58
ce o pusasi ma paia cu seminte

CHITU
11th May 2006, 23:13
ce o pusasi ma paia cu seminte
pai aia e frumusetea valcei ma...:D si apropo :happy poze cu :happy galeria valceana:happy unde sunt???:happy :D

dragosh_vl
29th October 2006, 22:36
pai si tu cu cine ti cu valcea sau cu dej :D

Valcea bate logic :D

Geog
30th October 2006, 09:43
El tine cu Bihoru.
FIRZA CSM

dragosh_vl
30th October 2006, 09:47
am vazut dar am intrebat cu cine tine in meciu asta :D

Tu esti din Valcea?

Mario Di Lazi
30th October 2006, 15:02
Geog este din Valcea ... Este coleg de servici cu mine ...

Neamtu
31st October 2006, 17:11
da el nu poate sa raspunda? :P

CrAzY92
4th November 2006, 09:16
pai si tu cu cine ti cu valcea sau cu dej :D

Valcea bate logic :D

cu valcea tin acuma :P in meciu asta :D

Mario Di Lazi
4th November 2006, 20:43
1-2 ... :)
Au marcat pentru valceni Mot si Melcea ...

dragosh_vl
5th November 2006, 14:41
Bravoooo Valcea :D

Mario Di Lazi
7th February 2007, 16:33
Asteptati în “Zavoi”
SOLUTIE Duelul dintre Cristocea si fotbalistii aradeni, din etapa a 20-a, s-ar putea disputa la Râmnicu Vâlcea
AMICAL Echipa lui Cosmin Olaroiu va sustine sâmbata, la Vâlcea, de la ora 14:00, un ultim test înainte de jocul cu FC Sevilla.
Presedintele formatiei CSM Vâlcea, Florin Verigeanu, ne-a declarat ca, odata cu acest amical, ros-albastrii doresc sa testeze terenul de joc din “Zavoi”.
Cum Steaua are terenul suspendat pentru primele trei meciuri din retur, oficialii din Ghencea iau în calcul varianta de a disputa aceste partide pe arena din Rm. Vâlcea. “Am discutat acum o saptamâna cu domnul Argaseala. Dupa ce ne-am înteles sa jucam aceasta partida, eu i-am propus ca, în cazul în care vor fi suspendati, sa vina sa joace la Vâlcea. Dânsul a fost de acord, dar ultimul cuvânt îl vor avea probabil jucatorii Stelei, dupa ce vor testa gazonul”, a declarat Verigeanu. Conducatorul clubului vâlcean a spus ca stadionul din “Zavoi” detine licenta pentru a putea organiza partide din Liga I înca de anul trecut.
Referitor la ostilitatea cu care ar putea fi întâmpinati stelistii de catre sustinatorii Universitatii Craiova, foarte numerosi în zona, Verigeanu a dat asigurari ca nu vor fi probleme: “Cu toate ca în Vâlcea sunt multi suporteri ai Stiintei, va asigur ca si Steaua are fanii ei aici, de aceea nu cred ca vor fi incidente”.
sursa - prosport.ro

Bur
8th February 2007, 21:14
le-o dam la oieri! cat despre posibilitatea unei primiri ostile din partea sustinatorilor Craiovei, nu cred ca se pune problema, oricat de mult mi-as dori eu. cred ca-s mai multi sclavi in valcea decat fani ai Stiintei.

dragosh_vl
9th February 2007, 15:44
FORZA VALCEA :D

Maine pierdem dar nu la difereta prea mare ;) SPER :D

Mario Di Lazi
9th February 2007, 17:16
Avem echipa puternica ... :ras-plans: ... cred ca o sa batem sigur pe Steaua ... :ras-plans: ...

dragosh_vl
9th February 2007, 18:01
da ma sigur ii batem :D

cate primim?cate dam ? :P
5 0

Mario Di Lazi
10th February 2007, 18:43
CSM - Steaua ...
http://www.prosport.ro/articole/steaua-cu-doua-fete/26503
Poze CSM - Steaua ...
http://www.prosport.ro/articole/csm-rm-valcea-steaua-0-3/26499
Comentariu LIVE ...
http://www.prosport.ro/articole/comentariul-live-al-meciului/26480

dragosh_vl
10th February 2007, 20:43
ce zici Mario alt meci azi fata de cel cu rapid .Sincer mie mi-a placut cum a jukat Csm in afar de ultimele 25 de min :P

Mario Di Lazi
11th February 2007, 14:19
Nu am fost la meci ... dar dupa cum o arata scorul se pare ca CSM a jucat mai bine ...

Mario Di Lazi
21st August 2007, 11:17
meci amical în care s-a prezentat ºi lotul de jucãtori
CSM - Petrolul Ploieºti 0-3

mã mai gândesc dacã mã duc sâmbãtã la meciul din prima etapã :D

Mario Di Lazi
23rd October 2007, 11:11
et. 8
Jiul - CSM Rm Vâlcea 2-0

et. 9
CSM Rm Vâlcea - Unirea Alba Iulia 1-0 : Boroiban

et. 10
Arieºu Turda - CSM Rm Vâlcea 0-4 : Visa, Onofrei, Robson, Vidakovic

Mario Di Lazi
24th October 2007, 18:20
et. 11
CSM Rm. Vâlcea - FC Târgoviºte 6-1 : Vidakovic 4 g, Onofrei, Melcea

Mario Di Lazi
28th October 2007, 08:55
et. 12
FC Caracal - CSM Rm. Vâlcea 0-1 : Vidakovic

aetius
29th October 2007, 09:38
sper ca nu mai pleaca si vidakovic la iarna...

dragosh_vl
29th October 2007, 09:51
nu cred oricum in iarna am auzit ceva de transferuri mai tari la Valcea :D sper sa nu fie numai vorbe :P

Mario Di Lazi
29th October 2007, 14:52
parcã Vidakovic nu era al nostru ... aºa cã orice este posibil ...
sã nu uitãm de fostul jucãtor al CSM-ului Nemanja Jovanovic care a dat un supergol etapa asta ...

aetius
30th October 2007, 15:17
parcã Vidakovic nu era al nostru ... aºa cã orice este posibil ...
sã nu uitãm de fostul jucãtor al CSM-ului Nemanja Jovanovic care a dat un supergol etapa asta ...

evident ca a fost super ... doar a fost in poarta stelei ...:drak:
dar sper ca dinamo si steaua sa revina in lupta pt titlu....

Bur
30th October 2007, 18:00
numai sdr-isti pe forum-ul asta:(
Moarte echipelor a caror istorie se bazeaza pe trecutul comunist!

dragosh_vl
30th October 2007, 21:11
stai linisit bur eu cred ca rapid cfr cluj timisoara si urziceni se vor bate la titlu si castig de cauza sa aiba Rapid :D

Mario Di Lazi
31st October 2007, 07:42
a tot promis vice preºedintele ãla de la CSM cã o sã ne aducã palmaresul Chimiei ... :(

aetius
31st October 2007, 11:32
cand ? la anu ' si la multi ani ! ha ha ha ce gluma buna !!!

Mario Di Lazi
1st November 2007, 10:36
îmi doresc acest palmares ºi numele CHIMIA mai mult decât îmi doresc promovarea :(

dragosh_vl
1st November 2007, 11:27
eu imi doresc promovarea :D

Mario Di Lazi
1st November 2007, 11:39
ºi eu, dar parcã suntem o echipã fãrã istorie ...
ºi avem istorie ... 1 Cupã a României ºi 10 ani în Liga 1 ...

aetius
2nd November 2007, 08:33
vesti proaste... meciul cu fc bihor l-am pierdut la masa verde cu 3-0 pt ca un tantalau din club a bagat in min 90+2 un jucator far actele de transfer in regula.daca promovarea se va pierde din cauza acestor 3 puncte omul asta trebuie sa paraseasca valcea !!!

Mario Di Lazi
2nd November 2007, 09:28
cum ? pe bune ? :(((((((((((((

aetius
2nd November 2007, 09:43
http://www.bihon.ro/stiri/fcbihor/articol/cadou-pentru-fc-bihor/cn/news-20071101-07075863

marlania lui mitica e mare...

Mario Di Lazi
2nd November 2007, 11:03
eu pe prosport.ro nu am gãsit nimic ... mare pãcat :(

dragosh_vl
2nd November 2007, 11:54
decat pe siteul celor de la bihor este aceasta informatie

aetius
2nd November 2007, 12:23
ma gandesc ca nu publica nimeni tampenii...desi sper sa nu fie adevarat !!!!

dragosh_vl
2nd November 2007, 12:56
asta ne-ar duce pe locul 3 :( si pt ce c-am bagat un jucator care nu trebuia in min 92 car n-a contribuit cu nmk la victoria noastra :(

Mario Di Lazi
4th November 2007, 14:26
2-2 cu CFR Timiºoara :((

dragosh_vl
5th November 2007, 09:26
nu este decizie defiitiva cu cele 3 puncte

Mario Di Lazi
5th November 2007, 09:35
am tot cãutat ºi eu pe prosport ºi pe alte saituri, dar nici eu nu am gãsit altã ºtire despre acest subiect ...

dragosh_vl
5th November 2007, 12:07
a anuntat la tv(la meciul arges-ariesul) ca nu este o decizie definitiva si valcea ramane cu 29 de puncte.

Bur
6th November 2007, 09:01
2-2 cu CFR Timiºoara :((
n-am vazut arbitraj mai partinitor ca cel din partida csm-cfr. nu stiu sigur totusi daca verigeanu a lucrat la "cavalerul fluierului" sau pur si simplu ala era antitalent. omul ala n-avea nicio tangenta cu sportul asta. multe decizii aiurea, prea putine sanctiuni in randul jucatorilor nostrii, faulturi date aiurea pt noi si in defavoarea alora. cel mai execrabil arbitraj la care am asistat!
am avut cel putin 3 faze de gol la 2-2 dar mingea pur si simplu n-a vrut sa intre in poarta. spre final, cand mai erau vreo 15 min, si jucatorii nostri au cedat fizic. pur si simplu nu mai vroiau sa atace, chiara daca aia nu mai contau deloc in atac si se mutasera cu curu in poarta. joc mediocru facut de alb-albastrii care nu merita sa fie lideri.
dintre jucatori l-am remarcat pe Drida (daca asa il cehama) care a avut cateva incursiuni periculoase atat pe partea stanga cat si pe dreapta. este destul de tehnic.

Bur
6th November 2007, 09:06
a anuntat la tv(la meciul arges-ariesul) ca nu este o decizie definitiva si valcea ramane cu 29 de puncte.
tot la meciul csm-cfr, crainicul a afirmat, citandu-l pe verigeanu, ca la comisia frf nu se studiaza niciun caz cu privire la treaba asta si ca sutn simple speculatii ale unor agentii de presa "rau-voitoare".

Mario Di Lazi
12th November 2007, 09:06
Mureºul Deva - CSM 0-2 ... Onofrei ºi Boroiban

dragosh_vl
12th November 2007, 11:46
sper sa nu ne incurcam cu Liberty :D

Bur
12th November 2007, 22:15
cand are meci Oltchim cu ferencsvaros si de la ce ora?
multumesc!

Mario Di Lazi
13th November 2007, 07:37
chiar nu ºtiu ... nu mã intereseazã handbalul ...

dragosh_vl
13th November 2007, 10:27
vineri de la ora 19 30 :P

dc nu te intereseaza e un sport care aduce performanta in Romania si in Rm.Valcea ;)

Mario Di Lazi
13th November 2007, 11:27
nu îmi plac sporturile de fete ... mã duc din când în când la meciurile de baschet masculin ...
eu pe fete nu vreau sã le vãd practicând un sport anume ... poate doar bãtaie în ciocolatã :D

Mario Di Lazi
16th November 2007, 08:17
meciul cu Liberty Oradea este LIVE pe TV Sport ...

Mario Di Lazi
19th November 2007, 08:27
0-0 cu Liberty Oradea :D

Mario Di Lazi
21st November 2007, 08:20
azi meci la Turnu Severin ...

dragosh_vl
22nd November 2007, 10:13
1-1 :(

Mario Di Lazi
22nd November 2007, 13:07
Drobeta Turnu Severin - CSM 1-1
golul nostru a fost marcat de Viºa ...

dragosh_vl
22nd January 2008, 11:09
Piteºtenii au fost depunctaþi

Dacã „municipalii” au avut câºtig de cauzã în „rãzboiul” purtat cu cei de la FC Bihor, nu acelaºi lucru îl putem spune ºi despre liderul Seriei a II-a, FC Argeº. Piteºtenii au fost acuzaþi cã în timpul partidei de pe teren propriu când au întâlnit formaþi a bãnãþeanã CFR Timiºoara, au folosit un jucãtor aflat în stare de suspendare pentru cumul de cartonaºe galbene. Deºi echipa antrenatã de Ionuþ Badea câºtigase meciul cu 1-0, dupã decizia Comisiei de Disciplinã, cei care au ieºit învingãtori sunt timiºorenii, rezultatul omologat dupã aceastã ºedinþã fiind 3-0 în favoarea feroviarilor din Banat. În aceste condiþii lupta pentru promovarea în Liga I se încinge mai tare. Diferenþa dintre piteºteni ºi ocupanta locului doi, Gaz Metan Mediaº, fiind acum de doar douã puncte, iar CSM Rm. Vâlcea, care ocupã poziþia a treia în clasament, se aflã în acest moment la cinci puncte de argeºeni ºi la trei de medieºeni.

dragosh_vl
23rd January 2008, 21:36
http://www.craiovamaxima.ro/stiri/1167/csm-rm-vilcea-asteapta-intre-1-milion-si-1-milion-si-jumatate-de-euro-dintr-o-eventuala-vinzare-a-lui-florin-costea.htm

dragosh_vl
13th February 2008, 10:17
CSm - Debrecen(loc 1 in Ungaria) = 1-2

TaciAcolo
13th February 2008, 10:59
a dat gol si Vintilescu :D

bafta la promovare :ok:

dragosh_vl
13th February 2008, 23:06
doamne ajuta :yeah:

dragosh_vl
14th February 2008, 12:45
am batut cu 3-1 pe Astana campioana Kazahstanului.(a participat in turul 2 in Chl)

Mario Di Lazi
15th February 2008, 09:18
CSM RM. VALCEA S-A INTORS DIN ANTALYA
Echipei antrenate de Marian Bondrea i-au priit formaþiile din spaþiul ex-sovetic, pe care le-a învins în toate cele patru amicale disputate în cantonamentul din Turcia. Vâlcenii au suferit în Antalya un singur eºec, cu Debrecen, scor 1-2. În ultimul test din Antalya, susþinut marþi seara, CSM a înfrânt, cu 3-1, pe Astana, golurile oltenilor fiind reuºite de M. Voicu, Vidakovic ºi Robson. Principalul Marian Bondrea nu i-a putut folosi pe Vãtavu, Viºa, Dedu ºi Dandea, toþi indisponibili.

Vâlcenii au revenit marti seara din Antalya ºi de azi îºi continuã antrenamentele la baza sportivã din Zãvoi.

“Formaþia s-a miºcat bine în amicale, sunt mulþumit în ansamblu de evoluþia jucãtorilor. Ne-am mai omogenizat un pic, avem un plan tactic ºi mi-am fãcut în mare o idee despre formula de echipã. În Turcia am beneficiat de condiþii excelente, mã sperie doar timpul instabil din þarã, dar sper sã gãsim condiþii optime de pregãtire ºi la Vâlcea”, a declarat principalul CSM. Tehnicianul sperã s-i recupereze cât mai curând ºi pe Melcea, Stanca ºi Dragomir care nu au fãcut deplasarea în Antalya, fiind accidentaþi.

REZULTATELE CSM-ULUI IN ANTALYA

CSM RM. VÂLCEA - BELARUS UNDER 21 1-0
CSM RM. VÂLCEA - KUBAN KRASNODAR 2-1
CSM RM. VÂLCEA - DINESTER OVIDIOPOL 2-1
CSM RM. VÂLCEA - DEBRECEN 0-1
CSM RM. VÂLCEA - ASTANA 3-1

prosport.ro

dragosh_vl
15th February 2008, 13:26
se pare ca s-a mai renuntat la 3 jukatori : Vintilescu , Csogor si Balaet(parca).

Am inteles ca mai aduc 2 jucatori , sa vedem :P

Mario Di Lazi
15th February 2008, 16:38
Vintilescu ?
pãi de ce s-a renunþat la ãsta ?

Mario Di Lazi
2nd March 2008, 13:14
etapa 18
Corvinul Hunedoara - CSM 0-1 . Vidakovic

CSM : Rusandu / Pasãre (Vlãduþi), Dandea, Viºa, Al. Vlad / M. Voicu - cpt, Larie (A. Niþu), Labun, Onofrei / Boroiban, Vidakovic (Robson) ... Antr. M. Bondrea

Mario Di Lazi
10th March 2008, 08:17
et. 19
CSM - ISCT 3-0

dragosh_vl
14th March 2008, 09:23
OLTENII INVADEAZA MEDIASU!

CSM Vâlcea va avea parte, la derbiul de mâine, cu ocupanta locului doi, Gaz Metan, de sprijin masiv din tribune. Cinci autocare vor pleca mâine dimineaþã, la ora 7.00, de la stadionul din Zãvoi, cu destinaþia Mediaº. Alþi susþinãtori ai elevilor lui Marian Bondrea, care vor face deplasarea cu autoturismele personale, ºi-au dat întâlnire în parcarea supermarketului „Interex“, plecarea în coloanã fiind programatã la ora 8.30.

„Vom face o atmosferã de senzaþie, aºa cum a fost acum câþiva ani, la Sibiu, când am promovat în Divizia B. Vom domina fondul sonor al stadionului din Mediaº, sã fiþi siguri de asta“, spun liderii galeriei Brigada Zãvoi. Oficialii formaþiei vâlcene se aºteaptã la peste 500 de susþinãtori la meciul de mâine, cu Gaz Metan, care va începe la ora 11.00.

dragosh_vl
14th March 2008, 09:23
se duce cineva la meci de aici ?

Mario Di Lazi
14th March 2008, 09:42
meciul de la Mediaº este în direct sâmbãtã de la ora 11,00 pe Sport.ro ...

Mario Di Lazi
17th March 2008, 08:09
Gaz Metan Mediaº - CSM 2-1 ... Labun
CSM: Rusandru / E. Crãciun, Dandea, Viºa, Al. Vlad / M. Voicu - cpt, Labun, Larie (Dedu), Onofrei / Borobiban (De Gregorio), Vidakovic (Robson) .... Antr. M. Bondrea

Mario Di Lazi
21st March 2008, 08:38
dacã nu batem mâine pe FC Argeº, ne-am luat clar ADIO ºi sezonul ãsta de la Liga 1 ...

Bur
22nd March 2008, 10:07
ceseme e eterna aspiranta la un loc de prima liga. sunt penibili!
mai bine asteptati sa se acopere Rimnicu Vilcea cu aur decat sa promoveze echipa asta de parasute care fac orasu' de ras!
Mandru ca sunt OLTEAN !

ziulian
22nd March 2008, 19:38
ceseme e eterna aspiranta la un loc de prima liga. sunt penibili!
mai bine asteptati sa se acopere Rimnicu Vilcea cu aur decat sa promoveze echipa asta de parasute care fac orasu' de ras!
Mandru ca sunt OLTEAN !

Nu inteleg de ce te agiti atata pt o echipa cu care nu ai nici o treaba...

Mario Di Lazi
22nd March 2008, 21:58
Bur este vâlcean ... normal cã îºi dorea ºi el ca noi toþi promovarea ...
asta e ... mai vedem Liga a2a încã 1 an la Vâlcea :D

dragosh_vl
23rd March 2008, 12:56
macar cand intram sa castigam titlu :))) :)))

Bur
23rd March 2008, 15:55
Nu inteleg de ce te agiti atata pt o echipa cu care nu ai nici o treaba...
esti dinamovist, n-ai cum sa intelegi. poate tu esti obisnuit cu meciuri trantite, jocuri de culise si jucatori murdari, dar cand dai o promovare pe cativa banuti nu te poti numi echipa. pe de alta parte, echipa asta ma reprezinta (ca valcean) si inevitabil sper sa faca performanta (dar cu jucatorii astia carpiti de prin toate partile, mai putin de crezut).
noi sa fim sanatosi, si tu dinamovist fericit ! traiasca hotia in fotbal!

Mario Di Lazi
24th March 2008, 07:47
macar cand intram sa castigam titlu :))) :)))

la handbal :D

ziulian
26th March 2008, 17:54
esti dinamovist, n-ai cum sa intelegi. poate tu esti obisnuit cu meciuri trantite, jocuri de culise si jucatori murdari, dar cand dai o promovare pe cativa banuti nu te poti numi echipa. pe de alta parte, echipa asta ma reprezinta (ca valcean) si inevitabil sper sa faca performanta (dar cu jucatorii astia carpiti de prin toate partile, mai putin de crezut).
noi sa fim sanatosi, si tu dinamovist fericit ! traiasca hotia in fotbal!
Sa trecem peste faptul ca sunt dinamovist... Am spus ce am spus pt ca mi s-a parut ca ai avea ceva cu echipa CSM! Sa stii ca daca sunt si dinamovist asta nu inseamna ca sunt de acord cu meciuri aranjate sau chestii din-astea! Problema e ca se fac unele lucruri cam fara cap, zic eu, si aici ma refer la infuzia asta masiva de jucatori din iarna(mai mult sau mai putin valorosi) carora binenteles ca le e greu sa joace ca o echipa asa, dintr-o data! Daca s-ar fi pastrat un nucleu si erau adusi 2-3 jucatori de certa valoare atunci cred ca am fi avut sanse mai mari... Dar asta e, trebuie sa fim alaturi de echipa la bine si la rau!

Mario Di Lazi
31st March 2008, 09:24
vistorie frumoasã la Oradea cu FC Bihor ... 3-1 pt CSM cu 2 goluri ale lui Boroiban (primul cu un ºut superb) ºi un gol al "salvatorului" Robson ...

Mario Di Lazi
10th April 2008, 12:32
Poli 2 Timiºoara - CSM 1-2
suntem la 7 puncte de locul 2 ...

dragosh_vl
11th April 2008, 22:05
mda... sa mai sper ? :D

ducus
16th April 2008, 10:19
mda... sa mai sper ? :D
Vâlcenii regretã cã l-au demis pe Bondrea Adio, promovare pentru Râmnicu-Vâlcea:(
ªi lui Marian Bondrea îi pare rãu cã s-a despãrþit de echipa din Zãvoi
CSM Rm. Vâlcea a pierdut orice ºansã la promovare, dupã ce a suferit sâmbãtã un nou eºec, scor 1-2, cu Jiul Petroºani. Jucãtorii vâlceni au deza­mãgit din nou, chiar de ziua de naºtere a directorului-general al clubului, Florin Verigeanu.

„Mi-au stricat ziua. Asta este situaþia. Fotbaliºtii noºtri se fac cã joacã, noi ne facem cã-i plãtim. Nu gãsesc nicio explicaþie pentru jocul slab, dar poate cã aceasta este valoarea lor. Au intrat într-un blocaj psihic. Nu Bondrea trebuie dat afarã, ci unii dintre jucãtori. Eu nu am fost de acord cu demiterea lui Bondrea“, a spus Verigeanu.

„Am fãcut minuni“

Aflat la Craiova, fostul tehnician din Zãvoi de pânã acum douã sãptãmâni, Marian Bondrea, a aflat cu stupoare rezultatul meciului cu Jiul.

„Eu am fãcut minuni la Vâlcea cu o echipã încropitã. Fãrã mine, echipa asta nu fãcea nici patru puncte ºi retrograda. Rezultatele bune s-au datorat pregãtirii bune ºi a organizãrii din teren. Pãcat, pentru cã Vâlcea meritã o echipã de Liga I. Pânã la urmã va reuºi, dar trebuie rãbdare. Publicul trebuie sã fie mai mult lângã echipã, spectatorii nu-ºi încurajeazã jucãtori, stau ca la teatru. Cine ºtie, poate mã voi întoarce odatã la Vâlcea ºi vom reuºi împreunã promovarea“, a spus Marian Bondrea, tehnicianul demis în urmã cu douã sãptãmâni din Zãvoi.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/adio-promovare-pentru-ramnicu-valcea-2547797
Poate la anu' :D

Mario Di Lazi
21st April 2008, 08:32
Unirea Alba Iulia - CSM 1-4
meci transmis de N24 ... golurile noastre au fost marcate de Boroiban, M. Voicu (penalty), Robson ºi Vidakovic ...

suntem tot la 7 puncte de l0cul 2 :D

dragosh_vl
21st April 2008, 10:39
degeaba ...:(

Mario Di Lazi
24th April 2008, 08:16
victorie acasã cu Arieºul Turda 2-1 ...
tot la 7 puncte de locul 2 suntem :D

dragosh_vl
24th April 2008, 13:46
• Umblã vorba prin târg cã la Mediaº nu prea s-ar mai dori promovarea. De ce? E simplu. Un sezon în Liga I este foarte costisitor, de la cel puþin 11 fotbaliºti care trebuie aduºi în varã ºi pânã la o eventualã luptã de salvare de la retrogradare.

• În aceste condiiþii, CS Municipal poate spera din nou. Tot ce trebuie sã facã elevii lui Teleºpan este sã câºtige totul pânã la final ºi sã aºtepte paºii greºiþi ai medieºenilor. ªi vor mai face paºi greºiþi!

• Dacã CSM va reuºi o promovare spectaculoasã, investitorii nu vor întârzia sã aparã la echipa din Zãvoi, mai ales cã Dacia Mioveni, formaþie finanþatã de Gigi Neþoiu, pare sã fi luat drumul eºalonului II. ªi atunci sã nu vã mire cã Vâlcea în Liga lui Miticã ar putea fi antrenatã de Florin Marin sau de Sorin Cârþu.

• Oficialii de la CS Oltchim au « pe þeavã » câteva transferuri din strãinãtate. Numele jucãtoarelor care vor veni la Râmnicu Vâlcea pentru sezonul viitor vor fi anunþate, însã, doar înainte de Jocurile Olimpice de la Beijing.

Mario Di Lazi
25th April 2008, 16:20
eu nu cred în astfel de poveºti ... cred cã promovarea a fost pierdutã ºi nimic nu se mai poate întâmpla ...
evident cã-mi doresc sã fie adevãratã aceastã ºtire :D

Mario Di Lazi
7th July 2008, 08:14
Chimia, victorie la debutul pregãtirilor
Într-un amical disputat sâmbãtã, la Rm. Vâlcea, CF Chimia a învins cu 3-0 (2-0) pe Minerul Mãtãsari, echipã care activeazã în Liga a III-a. Golurile echipei din Zãvoi au fost marcate de I. Popa, M. Constantinescu ºi V. Gârlã. Antrenorul Marin Barbu, la primul ºi ultimul sãu meci pe banca Chimiei, a mizat pe urmãtoarea formulã de start: Rusandu - Melcea, Viºa, Vãtavu, Onofrei - I.Popa, Roºca, Câju, Goge - Boroiban, Constantines- cu. Au mai jucat: Perianu, Pasãre, C. Dinu, Petcu, Kutlacik, Sg. Popescu, Gârlã, Sg. Pârvu, Bãltãþeanu.

editie speciala de olteniea

Mario Di Lazi
28th July 2008, 07:59
CSM, victorie cu FSV Frankfurt
Într-un meci de verificare disputat sâmbãtã, în Austria, CSM Rm. Vâlcea a învins cu 2-1(1-0) pe FSV Frankfurt, echipã nou promovatã în Bundesliga 2. Pentru vâlceni au marcat Gârlã în minutul 27 ºi Câju în minutul 70. Echipa vâlceanã antrenatã de macedoneanul Nikola Ilievski este în cantonament la Kaprun, locaþie unde alb-albaºtrii vor sta pânã pe 3 august. CSM va mai juca partide de verificare cu Red Bull Salzburg (27 iulie), Aris Salonic (29 iulie) ºi Padova (31 iulie). Altfel, dupã ce asocierea cu George Frãsin a cãzut, CSM va fi în continuare susþinut financiar de autoritãþile locale din Vâlcea.

prosport.ro

Mario Di Lazi
1st August 2008, 07:55
Vâlcenii au remizat cu grecii de la Aris Salonic
CSM Rm. Vâlcea a remizat miercuri seara, 0-0 cu grecii de la Aris Salonic, într-un meci de verificare disputat în Austria.
Vâlcea a remizat, 0-0 cu Aris Salonic, echipã care va evolua în Cupa UEFA ºi astfel oltenii au rãmas neînvinºi în partidele de verificare disputate în aceastã varã. În minutul 86 al amicalului, grecii au beneficiat de o loviturã de pedeapsã, paratã însã de cel mai bun om al meciului, portarul vâlcean Albert Perianu. CSM, echipã finanþatã de Primãria Râmnicului ºi antrenatã de macedoneanul Nikola Ilievski, va încheia pe 3 august stagiul de pregãtire de la Kaprun. «Este posibil sã mai facem transferuri, lotul nu este încã definitivat» a spus directorul-general al clubului, Florin Verigeanu.

CSM Rm. Vâlcea: Perianu - Dinu, Viºa, Vãtavu, Facundo - I.Popa, Labun, Câju, Roºca - Nemeth, Luca. Au mai jucat Melcea, Gârlã, Bãltãþeanu, Boroiban, Pasãre, Kutlacik.

prosport.ro

Mario Di Lazi
2nd November 2008, 20:09
et. 13
CFR Timiºoara - CSM 1-6 ... Câju, C. Dinu (2 g), Stromajer (3 g)

Perianu / Pasãre, C. Dinu - cpt, Kutlacic, Goge / I. Popa (Melcea), Sergiu Popescu, Facundo (Gârlã), Rãzvan Dobre (Grecu) / Enache Câju, Stromajer ... Antr. Alin Artimon

Mario Di Lazi
8th November 2008, 17:51
victorie azi acasã cu Dacia Mioveni cu scorul de 3-0
Sergiu Popescu, Enache Câju din 11 m ºi Stromajer ...

aetius
10th November 2008, 04:14
chiar vor sa promoveze baietii?

World Expert
10th November 2008, 05:10
Anul asta musai :P fíti foarte atenti la Dacia si U :o:

Mario Di Lazi
10th November 2008, 22:02
pânã nu se terminã campionatul, nu cred nimic :D
am mai vãzut noi promovãri ratate, dupã un meci pierdut în ultima etapã la o echipã care era deja retrogradatã în Liga a3a ...

aetius
14th November 2008, 23:02
asta cam asa e mario. las' ca vedem ...

jameslary1975
11th March 2009, 02:04
CSM RM VALECA- BIHOR ORADEA 2-1 Valcea a inscris ultimul gol in inferioritate numerica. Sambata mergem la Petrosani.

INTRATI PE SITE

Mario Di Lazi
12th March 2009, 08:08
un egal la Petroºani este foarte bun
dacã îi batem e ºi mai bine :D

Mario Di Lazi
3rd May 2009, 19:52
CSM RM. VÂLCEA-ACU Arad 4-2 02.05.09 CSM RÃMÂNE ÎN CURSA PENTRU PROMOVARE
Vâlcea încã sperã

CSM Rm. Vâlcea a învins azi în Zãvoi pe ACU Arad, scor 4-2(1-0) ºi astfel trupa antrenatã de Alin Artimon rãmâne în cursa pentru promovare în Liga I. Vâlcenii au deschis scorul în minutul 39, când Enache Câju a transformat un penalty obþinut tot de el. În minutul 54, Sergiu Popescu, abia intrat în joc a dus scorul la 2-0.
Câju a reuºit „dubla”, marcând în minutul 56 ºi CSM pãrea scãpatã în câºtigãtoare. ACU a revenit însã puternic, punctând de douã ori, prin Paina (minutul 66) ºi Lung (minutul 73). Vâlcea se despinde însã din nou în minutul 80, când Stromajer obþine un penalty care este transformat de Rãzvan Dobre. Finalmente, CSM Rm. Vâlcea învinge cu 4-2 ºi alb-albaºtrii îºi pun toate speranþele în derbyul de miercuri, de la Alba Iulia.

liga 2

Mario Di Lazi
5th May 2009, 11:43
Etapa 28

Unirea Alba Iulia - Râmnicu Vâlcea, ora 17.00, în direct la sport.ro
Unirea poate lua o opþiune serioasã în lupta pentru promovare în cazul în care ar obþine toate punctele. O victorie a echipei albaiuliene ar face ca Vâlcea sã rãmânã cu 6 puncte în spatele formaþiei lui Adrian Falub. Alba are un parcurs bun pe teren propriu ºi vine dupã 3 victorii consecutive.

liga 2

Mario Di Lazi
5th May 2009, 20:25
CSM RÂMNICU VÂLCEA 15:30 SPERÃ SÃ NU IA GOL
„Batem la Alba Iulia”

Portarul CSM-ului, Dorian Perianu vrea sã facã miercuri un meci mare la Alba Iulia, în derby-ul cu Unirea.

„Nu ºtiu dacã partida cu Unirea este chiar decisivã, dar este cel mai important meci de pânã acum. Dacã ne ajutã Dumnezeu sã câºtigãm la Alba Iulia, îi egalãm la puncte ºi având avantajul meciurilor directe, trecem în locul lor. Ne-ar fi mult mai uºor apoi, pentru cã avem douã meciuri consecutive acasã. ªi un egal ar fi bun cu Unirea, însã dacã am pierde, s-ar cam termina cu promovarea. Vrem sã promovãm, am muncit un an pentru asta. Doar n-o sã terminãm iar pe locul 3 sau 4 ca sezoanele trecute, toatã lumea vrea acum sã promovãm în Liga I. Sper sã nu iau gol la Alba Iulia ºi sã înscriem noi ºi atunci ar fi foarte bine. Nu mergem la egal, vrem neapãrat sã câºtigãm. Dacã jucãm bine, nu ne opreºte nimeni”, a declarat Perianu.

liga 2

Geog
7th May 2009, 10:44
0-0 la Alba Iulia nu este un rezultat rau.

Mario Di Lazi
16th July 2009, 08:22
Drobeta ºi Vâlcea au remizat la Motru

Început la ora 18 ºi disputat pe terenul din Motru, amicalul dintre FC Drobeta ºi CSM Rm. Vâlcea s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Pentru echipa lui Marian Bucurescu a marcat Dacian Bîrza (‘64), golul egalizator al trupei pregãtitã de Alin Artimon purtând semnãtura lui Marian Nedelcu (’75).

În minutul 51, FC Drobeta a beneficiat de un penalty, obþinut de Georgian Tobã (foto), dar portughezul Hugo Moutinho nu l-a putut învinge pe Dorian Perianu.

Mâine, de la ora 11, severinenii vor întâlni, pe terenul de la Vânju Mare, nou – promovata în Liga a II-a Gaz Metan CFR Craiova. În precedentele amicale ale verii, FC Drobeta dispusese de Minerul Mãtãsari (3-1) ºi Dunãrea Calafat (2-1).

liga 2

Mario Di Lazi
20th August 2009, 14:21
CFR Timiºoara-CSM Rm. Vâlcea, reprogramat

FRF a trimis azi un fax în Zãvoi, anunþând cã meciul din prima etapã, CFR Timiºoara-CSM Rm. Vâlcea a fost reprogramat pentru data de 26 august (ora 18.00). „Noi am dorit sã jucãm la aceastã datã. Dupã deplasarea la Timiºoara, ne continuãm drumul spre ªimleul Silvaniei, unde jucãm sâmbãtã, 29 august. Meciul din Cupa României dintre noi ºi FC Oltchim a fost reprogramat pentru 2 septembrie” a anunþat Florin Verigeanu, directorul-general al CSM-ului.

Cum se cunoaºte, CFR Timiºoara a fost înscrisã de FRF în Liga a II-a în aceastã sãptãmânã, dupã retrogradarea echipei ACU Arad, cea care iniþial trebuia sã fie adversara vâlcenilor în prima rundã a Seriei Vest.

liga 2

Mario Di Lazi
17th April 2010, 19:29
et. 24: UT Arad - CSM

discuþii despre acest meci aici : http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?p=3006618#post3006618

meciul Live aici : http://www.liga2.ro/special/live-text/uta-arad-csm-ramnicu-valcea-0-1-5927251

EDIT: 4-1 ... Golul vâlcenilor a fost marcat de Dobre din penalty.
CSM: 27. Perianu - 2. Moraru, 3. Ionaºcu, 17. C. Dinu, 7. C. Vasile, 23. Dandea, 20. S. Popescu, 10. Dobre, 11. L. Pârvu, 9. Curtuiuº, 21. Stanca

Mario Di Lazi
19th April 2010, 20:11
et. 25 : CSM - Universitatea Cluj

discuþii despre meci AICI : http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?p=3009308#post3009308

Mario Di Lazi
21st April 2010, 20:21
et. 25 : CSM - U Cluj 2-4 (0-0).
Blat cu B mare :D

CSM Râmnicu Vâlcea - Universitatea Cluj / FINAL 2-4
Arbitru: Mugurel Vãdan (Bucureºti); Asistenþi: Mihai Iliescu (Craiova) ºi Mihai Gheorghe (Bucureºti)

►min 90: 2-4. Arbitrul Vãdan mai inventeazã un penalty pentru clujeni, dupã o intervenþie la balon a lui Ionaºcu la Popa. Transformã Lemnaru ºi scorul e 2-4.

►min 88: 2-3. Lecic scapa singur cu Rusandu, portarul vâlcean se dã la o parte ºi este 2-3.

►min 82: 2-2. A. Popa scoate un penalty pentru clujeni, uºor acordat de Mugurel Vãdan. Vâlceanul Deaconescu este eliminat pentru proteste. Transformã Lemnaru ºi este 2-2

►min 80: 2-1. Pasã genialã a brazilianului Moreira pentru Curtuiuº, care îl învinge pe Matache

►min 77: 1-1. Lecic îi fura mingea lui Rusandu ºi egaleazã, iar galeria clujeanã învie

►min 67: Vâlcenii dominã, Dinu reia cu capul puþin peste

►min 65: ªut Goge puþin pe lângã poarta clujeanã

►min 62: Rusandu îl blocheazã excelent pe Lemnaru, scãpat singur spre poarta vâlceanã

►min 57: ocazie bunã pentru gazde, L. Pârvu trage peste din 12 metri

►min 49: 1-0. S.Popescu paseazã excelenta pentru L. Pârvu, care îl învinge pe Matache cu un ºut plasat.

►min 26: corner petru CSM, Deaconescu reia cu capul puþin peste poartã

►min 24: Ocazie mare pentru clujeni: centrare de pe stânga ºi Machado nu poate împinge mingea în poartã din patru metri

►min 8: ªut senzaþional de la 25 metri al lui Reinaldo în transversala porþii vâlcene

liga2.ro

Mario Di Lazi
3rd May 2010, 10:58
Et. 27 : CSM - Mureºul Deva 3-1
* Roberto Moreira Linck Junior "BETO"(5')
* Petre GOGE(43')
* Marius Aurelian CURTUIUª(44')

Mario Di Lazi
12th May 2010, 20:19
CSM - FC Arges Pitesti 3-0.
dedicatie pt dl. pEnescu.

Pedro1984
8th August 2010, 12:15
pai pe ultima suta ...Argesu a luat'o la vale , nu e chiar asa mare victoria