View Full Version : Edge vs Chris Benoit
andreineagu
11th June 2007, 14:19
:confused: despre acest meci ce parere aveti?
kill3r
11th June 2007, 14:22
ce ti-a facut Benoit de iti bati joc de numele lui ? :headbang:
au fost destule meciuri intre ei, majoritatea au iesit bine
Heath Scumm
11th June 2007, 14:59
Pustiul a primit ultimul avertisment pe PM ... daca continua tot asa ma asigur ca in cateva zile zboara definitiv de pe forum.
Am editat topicul ca sa-l putem folosi cumva.
RockBerg
11th June 2007, 15:16
Mai bine ar fi "Cine vreti sa castige acest meci ?"
Pentru ca in momentul asta ca booking as paria pe Edge.
Ca si dorinta as vrea Benoit,pentru ca Edge is teh old,turned gay,desi nu-s fan Benoit.
Dude is deformed.FFS.
Heath Scumm
11th June 2007, 15:22
Mai bine ar fi "Cine vreti sa castige acest meci ?"
Modificat! ;)
Raiden
11th June 2007, 19:05
La ora actuala am sa-l votez pe Edge deoarece overall e mai bun decat Chris Benoit si ma refer mai ales la carisma, gimmick. Atrage mult mai mult heat si are un draw mai mare ca celalalt canadian.
Si normal ca as vrea ca Edge sa castige deoarece e unul dintre favoritii mei :P
DejaVu
11th June 2007, 21:50
La felul in care isi interpreteza gimmick-ul il prefer pe Edge, dar mi-ar placea sa castiga Benoit pentru felul in care acesta lupta.Este mult mai tehnic decat Edge, dar cel din urma este mai atletic.
Chris Benoit este un wrestler cu siguranta mult mai bun decat The Rated-R Superstar,dar o sa il votez totusi pe Edge pentru ca in wrestling conteaza mai mult sa fii carismatic, sa realizezi promo-uri si sa ai parte de huiduieli sau aplauze din partea publicului,iar Edge cred ca este intr-un moment bun al carierei sale in acest moment.
SexyBoy
11th June 2007, 21:52
Un meci pot sa spun,echilibrat intre doi prieteni foarte buni in viata reala.au fost si sunt, niste wrestleri buni care tin in picoare WWE-ul.Chris Benoit mai antreneaza pe ici-colo pe unii wrestleri,in timp ce Edge tine locul la main-eventerii din SmackDwon.
Chris Benoit-Un grappler excelent,poate chiar cel mai bun din WWE.A fost desemnat de 5 ori cel mai bun grappler al lumii,devansandu-l doar cu un singur castig pe Jushin Liger care fusese declarat de 4 ori.La ora actuala,vad ca are grija de MVp antrenandu-l,chiar din cauza lui castigand MVP centura,conform unor stiri.In rest a evoluat cam prin toate federatiile cunoscute WCW,WWF,WWE doar mai lipseste TNA:D .In meciul acesta cu Edge cred ca ar avea sanse egale.
Edge-Este un wrestler care a avut mai mult succes in perioada WWF,cand facea echipa cunoscuta cam de toata lumea,Edge &Christian.Este un wrestler atletic,carismatic, si pot spune ca talentat.Gimmickul acesta de very-bad-guy il cam strica si cred ca ar trebui schimbat spre tweener.Dar va ramane de vazut.
Voi da nul vot deoarece pot spune ca ambii wrestlerii sunt foarte buni si cred ca ar avea,repet,sanse egale.:ok:
THE DAREDEVIL
11th June 2007, 22:33
As vrea sa castige Benoit.Unul din motive le-a spus RockBerg mai sus.Al doilea este ca Benoit are mai multe abilitati in ring ca Edge.
Doctor_Satan
12th June 2007, 10:36
Benoit- un wrestler cu o tehnica impresionanta, dar care nu este avantajat de statura. Imi amintesc cu ce tupeu a luptat intr-un meci de pomina cu The Giant in WCW.
Edge- charisma, gimmick la plusuri si un finisher execrabil la minusuri.
Votez Benoit pentru caracteristicile tehnice in special!
Heath Scumm
12th June 2007, 11:00
Benoit- un wrestler cu o tehnica impresionanta, dar care nu este avantajat de statura. Imi amintesc cu ce tupeu a luptat intr-un meci de pomina cu The Giant in WCW.
Cred ca imi aduc aminte de asa ceva ... ca prin ceata :D
Doctor_Satan
12th June 2007, 11:06
Hai, ma! Nu mai tii minte? Ce chopuri ii ardea peste tzatze!
RockBerg
12th June 2007, 11:21
HA-HA.
Edge pierde in fata unui old-timer. :ok:
Asta pentru ca Edge s-a conformat cu noul stil al WWE: laziness.Chiar daca a fost talentat odata...
...in timp ce Benoit...e Benoit.
ThePhenom
12th June 2007, 12:45
Doi luptatori care sunt printre favoritii mei.Cred totusi ca ar castiga Chris Benoit care este unul dintre cei mai tehnici wrestleri din WWE.A facut niste meciuri senzationale in WCW si in WWF si am apreciat foarte mult meciul de la Wrestlemania 20 unde a devenit World Heavyweight Champion invingandu-i intr-un Triple Threat pe HBK si HHH,meciul sau de la Wrestlemania 16 impotriva lui Chris Jericho si Kurt Angle(ptr Intercontinental Title si European Title).A reusit sa devina Intercontinental Champion dupa ce a reusit pinul pe Y2J dupa un Diving Headbutt dar a pierduit centura Europeana dupa ce a fost numarat pana la 3 de Chris Jericho care i-a facut un Lionsault.A mai avut meciuri frumoase in cariera lui si cum spune Doctor_Satan trebuie sa amintesc acel meci senzational din WCW in fata lui Big Show aka The Giant.
Heath Scumm
12th June 2007, 12:51
Hai, ma! Nu mai tii minte? Ce chopuri ii ardea peste tzatze!
Acum ca pui problema asa ... parca ceva ceva :D
Doctor_Satan
12th June 2007, 13:51
Aha! Cum am zis de tzatze, gata, ti s-a aprins beculetu'!
buticut
13th June 2007, 22:56
It's too much...Do you want him to lose his last neuron?
On topic:
Mi-e indiferent cine castiga acest meci, imi place de amandoi ca wrestleri. Edge > Benoit la mic skills, iar Benoit > Edge la in-ring abilities.Amandoi sunt wrestleri cu experienta, in special Benoit care a luptat si in federatii din Japonia. Probabil ca Edge ar castiga, avand in vedere push-ul actual, insa cum am zis, nu m-ar deranja asta. Pacat ca cei doi nu mai sunt asa muncitori ca inainte, din cauza ca WWE le limiteaza arsenalul de manevre, dar amandoi sunt inca in stare sa faca meciuri bune, iar asta e bine :ok:
RockBerg
13th June 2007, 23:26
It's too much...Do you want him to lose his last neuron?
On topic:
Mi-e indiferent cine castiga acest meci, imi place de amandoi ca wrestleri. Edge > Benoit la mic skills, iar Benoit > Edge la in-ring abilities.Amandoi sunt wrestleri cu experienta, in special Benoit care a luptat si in federatii din Japonia. Probabil ca Edge ar castiga, avand in vedere push-ul actual, insa cum am zis, nu m-ar deranja asta. Pacat ca cei doi nu mai sunt asa muncitori ca inainte, din cauza ca WWE le limiteaza arsenalul de manevre, dar amandoi sunt inca in stare sa faca meciuri bune, iar asta e bine :ok:
Wait a sec,nu mai dati vina pe WWE/Vince/gimmick pentru ca Edge e impotent in ring acum.Se numeste LAZINESS,pe romaneste "lasat pe-o ureche ca acum ai ... mare".
Triple H era heel si facea meciuri tari.
Edge n-are nici o scuza.
buticut
14th June 2007, 00:58
Dunno man if it's his fault. Somehow, toti wrestlerii care au fost in companie de pe vremea cand se numea WWF, sunt diferiti acum, in a bad way. Imi vine greu sa cred ca e o stare generala asta de a te culca pe o ureche.Ceva, ceva tre sa fie...
PSYCHO
14th June 2007, 01:06
Pana la urma am votat cu Benoit! Mai mult pentru trecut, deoarece in ultima vreme nu i-am mai urmarit activitatea ...
RockBerg
14th June 2007, 01:33
Dunno man if it's his fault. Somehow, toti wrestlerii care au fost in companie de pe vremea cand se numea WWF, sunt diferiti acum, in a bad way. Imi vine greu sa cred ca e o stare generala asta de a te culca pe o ureche.Ceva, ceva tre sa fie...
Eu inteleg sa mai scada in skills,dar Edge e aproape de zero...nu cred sa-i fi zis cineva,ba...tu de-acum inainte n-ai voie sa faci nici o miscare in afara de 1 spear ratat in 90% dintre cazuri.
Heath Scumm
14th June 2007, 09:15
Actually, ai fi surprins ...
50% din manevre sunt decise de bookeri sau de Vince ... de exemplu, in cazul high-flyerilor, Vince le-a interzis sa mai faca manevre de pe corzi, lucru care-i lasa pe oameni gen Paul London cu mai putin de o treime de manevre ofensive ... ca sa nu mai vorbim de spotfest freaks ca Jimmy Yang al carui arsenal ofensiv consta integral in manevre de pe corzi; de asta acum a trebuit sa-si modifice radical stilul.
Cealalta jumatate din manevre consta in miscari pe care adversarul e "dispus" sa le incaseze ... si Edge nu prea mai poate realiza Electric Chair Drop-uri pe luptatori gen Cena sau Batista ... arsenalul lui ofensiv e foarte foarte limitat acum atat datorita workrate-ului mare pe care il are (Vince menajandu-i sanatatea) cat si adversarilor pe care e obligat sa-i infrunte. Spear-ul e la fel vandut atat de Batista cat si de Rey insa Batista nu vinde Impaler DDT-ul sau Edge-cutioner-ul la fel ca Rey sau Eddie Guerrero ...
Intr-adevar, Edge e lenes insa nu la fel e cam tot rosterul WWE (cu mici exceptii)? Sincer, pana si CM Punk mi se pare mai self-indulgent de cand a intrat in WWE. Adica, daca stai sa compari arsenalul sau ofensiv din ROH cu cel de acum, vei vedea ca acum mai face mai putin de un sfert din manevrele de acum. De fapt, CM Punk a fost (artificial) limitat la 3-4 manevre si pune mai mult accent pe selling.
Rhino abordeaza aceasta problema in shoot-ul din TNA in care spune cum stilul WWE te transforma intr-o persoana lenesa pentru ca daca faci manevre pectaculoase si te accidentezi pentru fani risti sa fii concediat sau sa stai mult timp pe margine, sa pierzi din draw si apoi sa fii concediat ... de asta nimeni nu-si mai da silinta sa faca chestii care sa te faca sa sari din scaun.
RockBerg
14th June 2007, 10:56
Intr-adevar, Edge e lenes insa nu la fel e cam tot rosterul WWE (cu mici exceptii)?
True.
WWE e "acolo sus" si astia se cred "deasupra tuturor".Cam cum a facut Sony cu PS3,s-au bazat 100% pe nume si acum se chinuie prin noroi.
Dar ce face (sau mai bine zis nu face) e ridicol,man.
Cat despre Cena,Edge nu e in RAW si l-am vazut in meci vechi in care Cena nu coopera,dar....tot a facut un meci notabil fata de gluma de acum.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.