View Full Version : Explain your user title and signature
Life
10th June 2007, 13:35
Multi din cei care posteaza aici au un user title mai mult sau mai putin obisnuit . Ca sa ne lamurim ce vrea sa insemne fiecare user title am facut acest topic. ( chiar sunt curios la HitScum si Ratonu )
La mine e o adaptare a Who's your daddy ? As fi vrut Huz iour dedi , biaci ? , dar era prea lung . Astept sa vad explicatiile voastre !
LaParka
10th June 2007, 13:38
la mine e "senior" pentru ca inca nu pot sa mi-l schimb :D
SexyBoy
10th June 2007, 13:38
Deocamdata is senior:D .Cand o sa am si eu 200 zile pe acest forum,ori 400 posturi o sa mai postez o data.Pana atunci mai am doi pasi,manager si sport legend :D
edit:referitor la semnatura,faceam publicitate la poll-ul din JUNKYARD Match de la WRM :D
Heath Scumm
10th June 2007, 13:40
Semnatura e clara ...
User name-ul e in legatura cu avatarul si face referire la un film care imi place destul de mult, se numeste Donnie Darko.
The_Blonde
10th June 2007, 13:44
la mine e ultra girl ...pentru ca sunt o fata ultra ...din toate punctele de vedere :cry:
h1mZ
10th June 2007, 13:57
La mine e ... adevarul.
kill3r
10th June 2007, 14:05
sign n-am, user title n-are nevoie de explicatie.
Raiden
10th June 2007, 16:13
Semnatura mea evident e de la Stone Cold Steve Austin cel mai scurt si popular catch frase din pro-wrestling.
Iar user title e WWF Fan deoarece sunt un fan al WWE-ului din anii ei de glorie cand avea initialele WWF(World Wrestling Federation) :)
THE DAREDEVIL
10th June 2007, 16:20
User titleu nu-l mai stiu :D
Sigul are radacini in preistorie,este un semn care a schimbat radical omenirea in multe cazuri.
PSYCHO
10th June 2007, 17:53
La mine user title-ul e de la, de la, de la, de la ... nu mai stiu ... :groggy:
Iar semnatura: алкогольные и гордиться = "alcoholic and proud" in limba mea alter-nativa, rusa!
Iar restul sunt evidente ...
buticut
10th June 2007, 18:39
User title: Pt ca sunt rea...:D
Iar sig: Sunt versuri dintr-un cantec al unei formatii rock pe nume Ekhymosis, din Columbia, dizolvata in 1999. In traducere inseamna: "Sa nu lasam sa ne fie arsa iluzia inainte de a apune soarele, inainte de a muri eu."
Melodia e de acu 12 ani :D
Inainte am avut la sig tot niste versuri de-ale lor (Cu timpul am invat ca in viata nu totul este iubire/Ca sunt mai multe razboaie decat sperante/Ca sunt mai multe arme decat suflete in pace Ekhymosis - Un dia de musica enferma). Au cantece cu versuri care te pun pe ganduri si care chiar si dupa mai mult de 10 ani, inca sunt actuale. Dunno about you guys, but I like them :D.
PS: Yes sir, I am into south-american stuff :D
Corozivu
10th June 2007, 19:12
Pentru nick nu am nicio explicatie a fost doar o alegere de moment care a prins la public. Semnatura contine patru versuri apartinand melodiei VooDoo a formatiei Godsmack.Titlu nu am dar sper sa apuc sa il schimb in dom' profesor.
Kruger
10th June 2007, 22:44
"BlindManWalking" - o parodiere a expresiei Dead Man Walking. Iniþial a fãcut parte din favorite quote-ul personajului meu (Jason Kruger) de pe un sim online de wrestling ºi era cam aºa: "And so, the blind man is walking". De ce blind man? Pentru cã wrestler-ul este... orb! :)
Semnãtura: E un citat dintr-un interviu al lui Jack Nicholson. Acesta fiind unul dintre actorii mei preferaþi.
thunder_liger
10th June 2007, 22:48
Parca aveam candva sport legend, deoarece eram o legenda ;;)
@buticut
si io cu sud americancele..brazilience daca se poa ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.