PDA

View Full Version : Holy Sh*t! This is not for kids!

Heath Scumm
10th June 2007, 11:17
Ieri am vazut CZW Restore The Order ... Main Eventul a fost un brawling incredibil de dur cum nu mi-a mai fost dat sa vad de mult timp. Acest meci bate Samoa Joe vs Necro Butcher ca stifness al loviturilor si redefineste conceptul de Hardcore

Totusi punctul forte al acestui meci este faptul ca Drake Younger a sangerat de 1.0 pe Muta Scale fara insa a se fi bladat, ci doar de la o serie de headbutt-uri foarte foarte stiff de la Brain Damage. Asa ceva am mai vazut doar de 2 ori, unul fiind meciul lui Muta impotriva lui Hase din 92, si celalalt fiind meciul lui Mick Foley din IWA King Of The Deathmatch din 1995 insa niciodata fara blading, doar de la simple lovituri.

Sangerari similare insa nu la fel de intense am mai vazut la meciul lui Eddie Guerrero de la Judgement Day si la Steve Austin vs Bret Hart de la WrestleMania.

Muta scale, a scale to measure the amount of blood lost by a wrestler in a match. The scale goes from 0.0 (no blood loss) to 1.0 (corresponds to the amount of blood lost by The Great Muta during a 1992 match against Hiroshi Hase, during which Muta performed what is widely hailed as the most gruesome bladejob of all time).

Aici aveti highlighturile meciului extrem de stiff care s-a petrecut in CZW - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=117048 . In curand va fi postat si linkul de youtube.

Reaper
10th June 2007, 14:28
Bleed Bleed Bleed ! ! !
http://www.youtube.com/watch?v=c4AI88Oa1BA
HighLights din Brain Damage Vs Drake Younger
Merita sa vedeti aceste momente chiar daca luati meciul intreg. Sunt niste slow motion-uri foarte bine realizate.

RockBerg
10th June 2007, 16:00
Bleed Bleed Bleed ! ! !
Merita sa vedeti aceste momente chiar daca luati meciul intreg. Sunt niste slow motion-uri foarte bine realizate.
Amazing stuff a redneck can do for $10. :happy

Joking aside,despre asta vorbeam cand ziceam ceva sa produci ceva diferit de WWE. ;)

HitScum,nu tu ai intrebat cumva de CZW pe chat-ul Sport.Ro ? Cred ca ar inchide astia de la CNA televiziunea,oricate relatii la nivel inalt ar fi. :D

kill3r
10th June 2007, 17:25
am vazut tot showul, meciuri bune, dar main-eventul de departe nr. 1.

cutuma
10th June 2007, 17:48
That is not pro-wrestling ... that is ...

http://i71.photobucket.com/albums/i149/zosolino/DSC00272.jpg

Heath Scumm
10th June 2007, 19:15
HitScum,nu tu ai intrebat cumva de CZW pe chat-ul Sport.Ro ? Cred ca ar inchide astia de la CNA televiziunea,oricate relatii la nivel inalt ar fi.

Am intrebat doar in ideea de a auzi numele federatiei mele favorite ... nu-mi imaginez vreodata ca vreo televiziune ar putea difuza CZW, in conditiile in care nici in State CZW nu poate gasi vreo televiziune care sa vrea sa le transmita produsul fara a-l dilua la maxim.

Asadar Zandig a ales sa pastreze specificul CZW renuntand la show-ul televizat pe care-l avea intr-o perioada si transmitandu-l de acum pe youtube.

That is not pro-wrestling ...

Oh yes it is ... se numeste deathmatch ... nu sunt un fan al acestui tip de wrestling in general si repet (pentru a suta oara) ca CZW nu e sinonim cu Deathmatch ... insa daca ati sti povestea din spatele acestui meci acele spoturi hardcore ar avea mai mult sens.

E vorba despre "Cyborg-ul" Brain Damage care a revenit in CZW dupa o lunga perioada de absenta, l-a decimat pe Danny Havoc luna trecuta iar acum l-a invins pe campionul Ultraviolent si probabil babyface-ul numarul 1 din CZW fara prea mult efort, cu doar o luna inainte de Tournament Of Death. In acest conditii, probabil titlul va fi pus in joc in acel turneu.

The counterpart of sadism is masochism, the sexual pleasure or gratification of having pain or suffering inflicted upon the self, often consisting of sexual fantasies or urges for being beaten, humiliated, bound, tortured, or otherwise made to suffer, either as an enhancement to or a substitute for sexual pleasure.

Unii dintre voi cred ca uita (sau aleg sa uite) blade jobul lui Undertaker din Steel Cage Match-ul cu Brock Lesnar care dupa parerea multora a fost de 1.0 pe Muta Scale. De asemenea, alegeti sa uitati blade joburile frecvente ale lui Shawn Michaels care umpleau ringul de sange. La fel si blade job-ul lui Eddie Guerrero. Ca sa nu mai vorbim de clasicele Blade job-uri ale lui Hogan, Vince Mc Mahon sau Steve Austin.

Asadar masochismul are 2 componente : componenta sexuala si componenta de durere ... Acum spuneti-mi ce intra mai bine in categoria "sado-maso" :

1. Niste barbati cu look metrosexual care se ung pe trup cu ulei si mai mult de jumatate de meci il petrec la podea frecandu-se unul de celalalt dupa care ALEG sa se taie cu o lama pe frunte pentru a sangera din plin. (componenta sexuala - check, componenta de durere self-inflicted - check)

2. Niste barbati cu look de redneck/monstru care incep sa sangereze NEINTENTIONAT in urma unor lovituri stiff care au ca rol cresterea credibilitatii meciului. Credeti-ma ca Drake Younger a sangerat infinit mai putin in urma acelor manevre pe sarma ghimpata decat in urma headbutt-urilor stiff primite de la Brain Damage.

PS : Ca sa-l "atac" putin pe cutuma :D ... cred ca uiti ca unul dintre favoritii tai (Homicide) si-a inceput cariera in CZW,a fost recrutat de ROH si a devenit "regular wrestler" doar dupa seria de meciuri Hardcore (inclusiv Barb Wire matches in Japonia) din circuitul independent. Faptul ca acum e in TNA, are mare legatura cu prestatiile lui din ROH din care printre cele mai memorabile sunt meciuri Hardcore cu sarma ghimpata si steel cage match-uri de o duritate nemaivazuta.

De ce crezi ca LAX au fost bagati intr-un feud cu Team 3D? Pentru ca sunt printre putinii luptatori care pot duce la capat un meci Hardcore din rosterul TNA.

De asemenea cred ca uiti ca Homicide foloseste o furculita pe care o indeasa in rana adversarilor, acest lucru devenind trademark al sau si aducand acest aspect chiar si in TNA.
Sa inteleg ca printre luptatorii tai favoriti se afla sado-masochisti? :rolleyes:

cutuma
10th June 2007, 20:19
raspunsul meu e nu :P

r0bby
10th June 2007, 20:25
Bleed Bleed Bleed ! ! !

OMFG!Cat putea sa sangereze..:shocked:

Reaper
10th June 2007, 21:43
Desi am uploadat highlights-urile la calitatea la care le aveam, va asigur ca ceea ce este pe youtube nu este la fel de infricosator ca ceea ce am vazut eu.

Heath Scumm
10th June 2007, 22:07
raspunsul meu e nu :P

Ok! :ok:

PSYCHO
10th June 2007, 22:16
Hardcore lupta asta! Trebuie sa ma mai uit la de astea! :drak:

LaParka
10th June 2007, 22:23
acum ceva vreme aveam o nelamurire.....suna cam stupid,dar niciodata nu am fost convins 100% de asta.....sticla din CZW,XPW etc.,e sticla reala sau e din aia din zahar ca in filme? :D

buticut
10th June 2007, 22:41
Nooo way...chiar la asta ma gandeam si eu cand am vazut highlighturile pe youtube. :cry:....doar ca nu stiam unde sa intreb :P. Eu as spune ca e ca in filme, parca se sparge in bucati prea marunte, not sure

PSYCHO
10th June 2007, 22:54
^ Normal, pana si indy-ul e wrestling, deci e fake! :D

RockBerg
11th June 2007, 01:31
acum ceva vreme aveam o nelamurire.....suna cam stupid,dar niciodata nu am fost convins 100% de asta.....sticla din CZW,XPW etc.,e sticla reala sau e din aia din zahar ca in filme? :D
Daca era sticla reala erau morti de mult. :D
Just for show.

Heath Scumm
11th June 2007, 09:13
E un tip special de sticla ... it's all for show ... neoanele sunt insa cat se poate de reale ;)

Big Sexy
11th June 2007, 09:51
sticla e cea folosita in filme, din zahar, daca era in genul parbrizului, adica securizata se spargea cu totul altfel si era si mai scumpa cred, lucru ce nu este acceptabil financiar in indies.

Heath Scumm
11th June 2007, 14:10
Nu e sticla securizata insa e sticla din filme, asa cum a zis si Gabi.

Heath Scumm
13th June 2007, 09:49
Un highlight video al luptei - http://www.youtube.com/watch?v=o07Pqlosg_g

Piesa e Hatebreed - I will be heard, se incadreaza perfect cu ce s-a intamplat acolo.