PDA

View Full Version : WWE Vengeance 2007

Pepsi_Cena
9th June 2007, 11:51
World Heavyweight Champion Edge vs. Batista (Do or Die)

RatedRSuperstar
9th June 2007, 13:00
Eu cred ca cel care va muri este BATISTA deoarece EDGE va avea o lunga cariera ca WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

RockBerg
9th June 2007, 13:16
Probabil Edge traieste pana apare Mr.Kennedy.

Zic probabil,pentru ca sunt sanse ca Batista sa-i ia centura..prea se chinuie de mult si Edge nu e tocmai bine vazut de unii din WWE.

RatedRSuperstar
9th June 2007, 13:18
EDGE isi va pastra centura mondiala in fata lui Batista pentru ca este oportunist si va face totul pentru a si apara centura WORLD HEAVYWEIGHT CHAMHPIONSHIP

Heath Scumm
9th June 2007, 21:08
Batista's gooooing 2 RAAAAW ... Batista's gooooing 2 RAAAAW ... Batista's gooooing 2 RAAAAW

r0bby
9th June 2007, 21:14
Why are you so happy?

Life
9th June 2007, 21:15
^^ And I think that Orton will go to SD

RockBerg
9th June 2007, 21:17
Batista's gooooing 2 RAAAAW ... Batista's gooooing 2 RAAAAW ... Batista's gooooing 2 RAAAAW
Asta-i spoiler sau dorinta ?

Heath Scumm
9th June 2007, 21:20
Ar putea fi amandoua :D

EdgeSsJ
9th June 2007, 22:49
Oare cu cine v-a avea Mr.Gion Sina meci la PPV?
E Pacat pt ca toate PPV-urile WWE de dupa WM 23 au fost cam acelesi! aceiasi castigatori si nu s-au schimbat in total decat 2 titluri:ECW si USA C-SHIPS

r0bby
9th June 2007, 22:52
Iti dai seama ca va continua feudul cu The Great Khali.

THE DAREDEVIL
9th June 2007, 22:59

Prea mult pentru RAW,a deveni cel mai slab roster din lume.......

Normal ar trebui sa castige Edge,pentru ca WWE obisnuieste sa tina unii luptatori campioni pana ni se uraste,si nu ma refer doar la Gion.

Levi_demijon
10th June 2007, 00:04
Edge va ramane cu siguranta campion...Iar feud-ul dintre cena si khali SPER ca s-a terminat odata cu ONS...Draft-ul va aduce o multime de conflicte noi si interesante (iarasi sper). . .

EdgeSsJ
10th June 2007, 12:50
poi cam asa o sa arate cardul:Night of Champions
1)Edge vs Batista
2)John Cena vs TGK vs Umaga
3)Bobby Lashley vs. Vince McMahon or Snitsky
4)Santino Marella vs. Chris Masters
5)Chris Beniot vs MVP
6)Chavo Guerrero vs JWY
7)Melina vs C.Michelle
8)London&Kandrik vs Dunce n'Domino
9)Jeff Hardy & Matt Hardy vs Lance Cade & Murdoch

LaParka
10th June 2007, 13:10
ai face bine sa nu fie nici un spoiler acolo,prietene.....

later edit:am aflat de pe WWE.com ca nici un meci in afara de main-event nu a fost anuntat.....you did this on purpose :mda: :headbang: :rosu:

SexyBoy
10th June 2007, 13:16
Sper sa fie un PPV reusit,macar cu vreo cateva meciuri bune.La ONS au fost meciuri ce m-au impresionat foarte mult si sper sa se repete acest lucru` si la Vengeance.Poate si Draftul va schimba putin lucrurile din WWE :ok: .In rest poate ,Mr.Kennedy se va reface pana la PPV :rolleyes:

later edit:HitScum ma refeream doar la unele meciuri.....Haryz vs WGTT,CM Punk&Originals vs New Breed.

kill3r
10th June 2007, 13:22
@wm_boy

nu cred ca vor fi meciurile de acum si dupa draft. unul din ele sigur nu va fi ( Benoit vs. MVP, pe toate siteurile de spoilere scrie ca Benoit pleaca in Raw ). De asemenea, nu cred ca va fi Masters vs. Marella. nu scrie nicaieri, dar ECW are nevoie de luptatori ca pleaca ECW Originals, probabil si CM Punk si Burke, deci cred ca pe Masterpiece il vedem la ECW On Sci-Fi.

cu alb spoilere legate de draft

Heath Scumm
10th June 2007, 13:35
@LaParka
Daca n-au fost anuntate, inseamna ca sunt doar speculatii.

La ONS au fost meciuri ce m-au impresionat foarte mult

Inseamna ca esti usor impresionabil.

Pepsi_Cena
12th June 2007, 16:19
WWE Championship Challenge Match

http://i12.tinypic.com/4zx9js9.jpg

Reaper
12th June 2007, 16:38
Estimez ca va incepe ca un 4 Vs 1 din care Cena va iesi victorios.

M_ovidiu
12th June 2007, 18:22
probabil cena va primi un rko de la orton si va cadea peste un alt participant si 1,2,3 cena is still the champ(un backlash reload)

Heath Scumm
12th June 2007, 18:53
Mick Foley va castiga ... yeah, right!

Life
12th June 2007, 19:01
eu cred ca lashley se va alia cu cena ... si cel mai tampit lucru care ar putea sa se intample e ca ei doi sa faca pinul in acelasi timp si sa devina co-detinatori ai centurii WWE ! Dar nici nu stii ce sa te astepti de la WWE !

h1mZ
12th June 2007, 19:03
Daca nu castiga Foley ii pun EU lui Vince o bomba in masina ... :happy BRB ma duc sa cumpar bomba

SexyBoy
12th June 2007, 19:05
Nu cred ca Foley va castiga.Cred ca va fi in peisaj,doar pentru a mai atrage putin publicul.Titlul va ramane la Cena pana la revenirea lui HHH cred.In rest sper ca meciul sa fiu bun,chiar daca este implicat in el si steroid freak bobby lashley :headbang:.a si era sa uit................Can you dig it Suckaaaaaaaaaaaa?S-ar putea sa avem parte de un asemena promo din partea stiti voi cui! :D

Raiden
12th June 2007, 20:17
Sper sa castige Randy Orton acel meci desi in proportie de 99% eu cred ca John Cena va castiga pana la urma. Mick Foley in main-event? Hmmm i smell hardcore :D

kill3r
12th June 2007, 20:29
eu sper sa castige Foley sau Booker.

DejaVu
12th June 2007, 23:30
Eu mi-as dori ca King Booker sa castige acest meci la revenirea dupa accidentare.Totodata as vrea ca sa renunte si la gimmick-ul de "King" si sa revina la cel precedent.

Oricum, cele mai mari sanse le are evident...Cena.

ZeroHackeR
13th June 2007, 07:09
Hi all...

I would like to participate with you guys...
So, can you please guide me how to translate your language into English?
Thank you all.

ZH

Reaper
13th June 2007, 09:20
Here we talk in Romanian, but we have an International Area you can use: http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=116713&page=2
If you really want to try to understand what we are saying here I guess you could use a translator, but I don't recommend it (because, well, it sucks): http://www.translation-guide.com/free_online_translators.php?from=Romanian&to=English

Raiden
13th June 2007, 11:27
WWE Title Challenge Match
John Cena vs. Mick Foley, Randy Orton, King Booker and Bobby Lashley

Do or Die Match for World Heavyweight Title
Edge vs. Batista
S-au mai anuntat doua meciuri care mi se par interesante :)
Fatal Four Way for ECW World Title
CM Punk vs. Chris Benoit vs. Elijah Burke vs. Marcus Cor Von

WWE Cruiserweight Title Match
Chavo Guerrero vs. Jimmy Wang Yang

r0bby
13th June 2007, 11:43
Sper ca CM Punk sa castige centura ECW

Corozivu
13th June 2007, 12:12
In sfarsit pierde Cena centura, temporar dar o va pierde. De obicei in cazul meciurile de genu asta 3 way 4way etc. facute fara un build up decent campionul se schimba. Dar daca ajunge centura la Bobita nu se va schimba absolut nik in raw.

DejaVu
13th June 2007, 12:27
Hmmm...de data asta cred ca vom avea un ppv bun facut de cei din WWE.

-Fatal Four Way-ul fiind main-eventul pare destul de bun si sper ca totusi ca va castiga Booker T sau eventual Mick Foley.

-Edge vs. Batista - are sanse mari sa fie si acesta un meci frumos in care cred ca Batista nu va mai avea sansa la centura.Desi nu se stie ce se va intampla, Smackdown-ul fiind in lipsa de main-eventeri.

- CM Punk vs. Chris Benoit vs. Elijah Burke vs. Marcus Cor Von : Cred ca totusi va castiga Chris Benoit pentru ca banuiesc ca nu l-au adus sa piarda centura ECW.Urmand sa aiba un feud cu CM Punk.Sau poate va castiga CM Punk si va avea feuduri pe rand cu toti ceilalti adversari.

-Jimmy Wang Yang vs. Chavo Guerrero : Lui Chavo nu ii sta bine campion Cruiserweight si sper ca va castiga Jimmy Wang Yang.Este mult mai tanar si mult mai atletic decat Guerrero.

Big Sexy
13th June 2007, 12:31
Jimmy Wang Yang vs. Chavo Guerrero : Lui Chavo nu ii sta bine campion Cruiserweight si sper ca va castiga Jimmy Wang Yang.Este mult mai tanar si mult mai atletic decat Guerrero.

La faza asta nu sunt deacord, sper sa castige Chavo fiindca e mult mai charismatic decat Jimmy. E adevarat ca nu si-a cultivat deloc rolul in ultima perioada fiind in lowcard acum dar poate se vor imbunatati lucrurile in divizia cruiserweight.

DejaVu
13th June 2007, 12:35
Este intr-adevar mai carismatic decat Jimmy, doar ca nu mi se pare potrivit pentru a detine titlul Cruiserweight.Eu il vad luptandu-se pentru centuri mai importante...

buticut
13th June 2007, 14:55
La faza asta nu sunt deacord, sper sa castige Chavo fiindca e mult mai charismatic decat Jimmy. E adevarat ca nu si-a cultivat deloc rolul in ultima perioada fiind in lowcard acum dar poate se vor imbunatati lucrurile in divizia cruiserweight.

Sincer amandoi mi se par destul de buni, mi-e cam indiferent cine castiga, dar cred ca Jimmy va fi noul campion, pentru ca si-a facut deja debutul de multa vreme si nu a reusit sa ia nici o centura. D&D au castigat relativ repede centura pe echipe, deci cred ca merita si Wang Yang sa fie campion cruiserweight.

- CM Punk vs. Chris Benoit vs. Elijah Burke vs. Marcus Cor Von
Probabil Benoit va castiga, ca debutul sau la un PPV ca extremist sa fie in forta. Se vor forma niste aliante in timpul meciului, dupa parerea mea: CM Punk cu Benoit si Burke cu Cor Von,iar Punk il va ajuta pe Benoit sa obtina pinul sau invers.

- Edge vs Batista - Va fi meciul care va pune capat feudului. Astfel Batista nu va mai avea o sansa la titlu. Nu prea il vad pe Edge sa piarda, va avea cu siguranta un long title run. Cred ca urmatorul feud va fi cu Mark Henry, care suna destul de boring...

- Championship Challenge Match - Banuim cu totii ce se va intampla, insa am un presentiment ca nu Cena va castiga. Oricum, oricine in afara de Lashley si Cena e ok...Nu m-ar deranja sa fie Booker campion WWE, desi nu prea cred, Orton are mari sanse, dupa parerea mea, avand "priza" la public in ultima vreme, iar Foley....Foley is God! Ar fi genial sa castige el centura...hey, if Undertaker won the WHC, why couldn't Foley do the same with the WWE Championship? :D. Lashley...:mda: nici sa nu se gandeasca bookerii sa faca asa ceva...Anyway, in meciul asta cele mai mari sanse le are Cena, bineinteles, dar cum am zis, simt ca centura o va lua altcineva, chiar daca va fi pt scurta durata.

kill3r
13th June 2007, 16:52
CW Title Match : Chavo Guerrero (c) vs. Jimmy Wang Yang
Cred ca Jimmy va lua centura, este un luptator destul de bun, are ceva experienta, munceste mult si merita sa aiba si el un titlu. Chavo ar merita un push, poate pentru titlul US.
ECW Title Match : Chris Benoit vs. CM Punk vs. Elijah Burke vs. Marcus Cor Von
Cum s-a zis mai sus, va fi mai mult un 2 vs. 2, din care cred ca invingator va iesi Chris Benoit. Cred ca acest meci va reprezenta finalul New Breed, iar apoi un feud Burke vs. Cor Von ( Monty face ).
World HW Title Match : Edge (c) vs. Batista
daca e meci Do or Die ma pot astepta la orice, bookerii sunt in criza de idei si cred ca ii vor da din nou centura lui Batista pentru a prelungi feudul.
WWE Title Match : John Cena (c) vs. Randy Orton vs. Booker T vs. Mick Foley vs. Bobby Lashley
80% Joke pierde titlul, dar ar fi la fel de rau sa il primeasca Lashley :headbang:. Mick Foley nu cred ca va fi campion ( desi imi doresc f. mult ) la revenire, Booker are sanse ( Booker vs. Lashley ? ) iar RKO nu va primi o centura in viitorul apropiat dupa incidentul din Italia.

SexyBoy
13th June 2007, 17:49
Pai o sa imi las si eu o impresie pe aici:

Jimmy Wang Yang vs Chavo Guerrero(c)-Un meci in care sunt implicati doi atleti grozavi care fac niste meciuri excelente.Chavo Guerrero face parte din familia legendara din wrestling Guerrero,facand si un tag-team cu unchiul sau regretat Eddie.A mai avut meciuri cu Jimmy si amandoi au luptat foarte bine.Jimmy este un wrestler atletic care foloseste foarte bine corzile.Cred ca in final in acest meci,Jimmy o sa castige centura fiind noul campion Cruiser.

Chris Benoit vs CM Punk vs Elijah Burke vs Marcus Cor Von-In acest meci as tine si az miza pe Chris Benoit ori CM Punk,chiar daca si Elijah Burke este un atlet grozav.Chris Benoit a venit in ECW pentru a reinvia promotia(Canceru a plecat).CM Punk este un wrestler foarte talentat care merita pe deplin aceasta centura,la fel fiind si Elijah un atlet excelent.Marcus Cor Von este doar un steroid freak care a facut meciuri bune in TNA,dar cred ca prin ECW nu ar avea sanse.Mai bine in locul lui era implicat Thorn ori Sandman ori Dreamer.

Edge(c) vs Batista-Deci meciul sigur va fi a lui Edge,unde il va domina in totalitate pe Batista.Sper sa fie un meci bun si sa ne lase o impresie destul de buna.

John Cena(c) vs Mick Foley vs Lashley vs Randy Orton vs Booker T-Meciul cred ca va fi castigat de Cena care isi va infrange toti oponentii.Mick Foley a revenit doar pentru a da un pic de savoare WWE-ului,Booker T cred ca va face un meci bun,Lashley va strica meciul pe deplin iar Randy Orton cred ca va face si el un meci bun.Cena isi va pastra centura deoarece detinatorul real al acestei centuri este HHH.

Apropo, nu stiu daca a observat cineva dar posterul cu Edge&Cena&Lashley nu este cel real al PPV-ului.O data cu draftul, Lashley a plecat in RAW si a si pierdut centura.Deci posterul iar va fi schimbat.Nu stiu ce storyline va mai fi si asta :no:

kill3r
13th June 2007, 19:52
Edge(c) vs Batista-Deci meciul sigur va fi a lui Edge,unde il va domina in totalitate pe Batista.Sper sa fie un meci bun si sa ne lase o impresie destul de buna.

meciul va fi cam asa :

Chop, Chop, Spear, Chop, Chop ( etc etc ), Spear, pin.

r0bby
14th June 2007, 10:10
A mai observat cineva,la Raw-ul de luni.Cand Vince isi citea discursul am observat in spatele lui un model de poster pt. Vengeance in care era si Undertaker la mijloc cu centura in mana.O sa pun si un print screen.

RockBerg
14th June 2007, 11:36
A mai observat cineva,la Raw-ul de luni.Cand Vince isi citea discursul am observat in spatele lui un model de poster pt. Vengeance in care era si Undertaker la mijloc cu centura in mana.O sa pun si un print screen.
Si la RAW-ul trecut era acelasi poster.E cel vechi,nu-s bani de aruncat pe hartii. :D ...pai da,ca trebuie sa explodezi o limuzina.Si nu orice limuzina...the MacMobile !

buticut
14th June 2007, 11:49
Parca era coperta de la ultimul WWE Magazine, nu posterul Vengeance. Cum a mai zis cineva, dupa posterul de la JD cu Kane in prim-plan, nimic nu ma mai surprinde :mda:

SexyBoy
14th June 2007, 12:03
Hell Yeah!Daca era in prim plan trebuia sa apara intr-un meci televizat, nu intr-un Dark Match.Mare pacat de Kane:(

Raiden
14th June 2007, 12:48
meciul va fi cam asa :

Chop, Chop, Spear, Chop, Chop ( etc etc ), Spear, pin.

Cum sa nu...... Edge foloseste cumva Chopurile? :)

ThePhenom
14th June 2007, 14:08
Jimmy Wang Yang vs Chavo Guerrero-Un meci intre doi ateleti foarte buni ai WWE-ului.As dori sa castige Jimmy Wang Yang deoarece este un wrestler bun care a luptat si in WCW,TNA si ROH si merita o centura.
Eljiah Burke vs CM Punk vs Chris Benoit vs Marcus Cor Von - Va fi un meci foarte frumos.Cred ca se vor creea doua aliante:CM Punk&Benoit vs Eljiah Burke&Marcus Cor Von.Sincer as vrea ca CM Punk sa devina campion deoarece este un wrestler foarte talentat si tanar care merita un push.
Edge vs Batista-Cred ca Edge va castiga acest meci deoarece in acets moment el merita cel mai mult sa fie World Heavyweight Champion.Cred ca Edge va pastra destul de mult timp centura.
John Cena vs Bobby Lashley vs Mick Foley vs Randy Orton vs Booker T-va fi un meci destul del ung.As dori sa castige legenda Hardcore Mick Foley sau "The Legend Killer"Randy Orton insa cred ca Superman(John Cena)tot isi va pastra tilul.Daca ar fi sa piarda banuiesc ca celalat Superman(Bobby Lashley)va castiga.Totusi sper ca Mick Foley sau Randy Orton sa castige.

RockBerg
14th June 2007, 15:08
John Cena vs Bobby Lashley vs Mick Foley vs Randy Orton vs Booker T
Good Lord.
Lashley ia centura WWE.

La asta nu m-am gandit acu' cateva saptamani.

Kruger
14th June 2007, 22:15
Good Lord.
Lashley ia centura WWE.

Nu fi naiv.

Interesant la meciul ãsta e faptul cã (în afarã de Bobiþã ºi Ionuþ) au „aruncat“ în ring luptãtori care oricând pot fi numiþi campioni, ceea ce, pentru mine face ca lucrurile sã parã interesante... DAR... mã trezesc brusc ºi vãd cã Cena e ºi el acolo. Pãrerea mea e cã centura va rãmâne unde este ºi acum, însã tare îmi doresc sã nu am dreptate.

LaParka
14th June 2007, 22:22
eu personal as vrea sa ramana la Cena....decat sa ia Foley centura pentru 2 saptamani,sa se organizeze un meci Hell in a Cell,Mick Foley sa incaseze multe bump-uri si Cena sa nu faca nimic.....

adevarul e ca oricine,in afara de Cena,va detine centura nu va realiza nimic altceva decat sa il puna pe acesta si mai over cand o va recupera....it's pointless :(

pentru ca toata sarada asta cu Cena sa treaca,e nevoie de schimbari majore....altfel aura lui de invincibilitate nu va disparea chiar daca pierde centura pentru o luna sau doua....

Bogdy LFC
14th June 2007, 22:31
Wow ce meci pt centura WWE.Eu as vrea s-o castige Lashley,sa il vad si eu odata cu o mare centura pe umar sau pe solduri :)
Oricum,e un wrestler care intr-adevar o merita:ok:

RockBerg
14th June 2007, 22:31
Nu fi naiv.

Interesant la meciul ãsta e faptul cã (în afarã de Bobiþã ºi Ionuþ) au „aruncat“ în ring luptãtori care oricând pot fi numiþi campioni, ceea ce, pentru mine face ca lucrurile sã parã interesante... DAR... mã trezesc brusc ºi vãd cã Cena e ºi el acolo. Pãrerea mea e cã centura va rãmâne unde este ºi acum, însã tare îmi doresc sã nu am dreptate.
Sincer prefer ca Cena sa-si mentina titlul,decat sa o ia Lashley.

Bobby a spus ca va demonstra ca e campion,de aia m-am gandit ca o miscare proasta ar fi sa-l faca pe el no.1,pentru ca WWE o tine in chestii din-astea ridicole.

r0bby
14th June 2007, 23:29
Wow ce meci pt centura WWE.Eu as vrea s-o castige Lashley,sa il vad si eu odata cu o mare centura pe umar sau pe solduri :)
Oricum,e un wrestler care intr-adevar o merita:ok:

O merita pe naiba.Trebuie sa recunosc ca il prefer pe Cena cand vine vorba de BOObby.

Nu are-carisma
-gimmick
E steroid freak..

legendkiller
15th June 2007, 22:46
WWE Championship: va fi un meci intre doi "super eroi" si 3 "muritori" care pot oricand sa detina un titlu. Dupa parerea mea, desi sunt convins ca Cena isi va pastra centura, Randy Orton este cel mai indreptati sa castige acest meci. Argumentele sunt in primul rand ca este un wrestler tanar, foarte talentat, cu multe calitati, charisma, skills, iar momentan este intr-o foma foarte buna si nu in ultimul rand si-a revizuit comportamentul, lucru imbucurator pentru cei de la WWE.
World Heavyweight Championship:Nici nu se pune problema ca Edge sa nu castige. Batista va fi scos din peisajul centurii, iar Edge va avea viata lunga ca si campion. Sunt curios insa cine va fi contracandidatul sau la centura.
ECW Championship: In acest meci merg pe mana lui Benoit, desi mi-ar placea ca CM Punk sau Elijah sa fie campioni mondiali. Vulpoiul batran Benoit are o mare experienta si este un wrestler desavarsit; cred ca va fi un emci interesant.
Cruiserweight Championship: Este un meci de 1X2. Jimmy merita sa fie campion, insa cei de la WWE vor ca Chavo sa isi prelungeasca contractul, si il pot pastra pe el in posesia centuri.

kill3r
15th June 2007, 22:48
WWE Championship: va fi un meci intre doi "super eroi" si 3 "muritori" care pot oricand sa detina un titlu. Dupa parerea mea, desi sunt convins ca Cena isi va pastra centura, Randy Orton este cel mai indreptati sa castige acest meci. Argumentele sunt in primul rand ca este un wrestler tanar, foarte talentat, cu multe calitati, charisma, skills, iar momentan este intr-o foma foarte buna si nu in ultimul rand si-a revizuit comportamentul, lucru imbucurator pentru cei de la WWE.[...]

logic, ca doar e luptatorul tau favorit si prin constitutie esti obligat sa-l sustii.

SexyBoy
15th June 2007, 22:52
Poate si Randy ar merita titlul,dar sa nu ii uitam pe Foley si Booker.Amandoi cu o experienta mare in wrestling,unul de pe vremea WCW si unul care a ramas in istorie in WWF pentru meciurile sale cu gimmickul mankind.Este si signurul care a avut 3 gimmickuri in aceleasi timp : Dude Love,Cacktus Jack,Mick Foley.Cred ca meciul o sa fie castigat de unul dintre cei 3 Booker,Foley,Orton dupa care Cena ori Lashley o va recastiga la urmatorul PPV,THe Great American Bash.

legendkiller
16th June 2007, 16:34
logic, ca doar e luptatorul tau favorit si prin constitutie esti obligat sa-l sustii.
Dude, nu e vorba ca Randy Orton este luptatorul meu preferat, logic ca mi-as dori sa castige, insa Cena & Lashley dupa cum ne-am convins si noi pana acum nu au fata de campioni, Mick Foley nu a mai luptat de mult, iar Booker a fost accidentat. De accea am afirmat ca Orton ar fi cei mai indreptatit sa castige titlul WWE. :)

Pepsi_Cena
19th June 2007, 13:06
Intercontinental Champion Santino Marella vs. Umaga
World Tag Team Champions Lance Cade & Trevor Murdoch vs. The Hardys
Women's Champion Melina vs. Candice Michelle

Raiden
19th June 2007, 13:11
Intercontinental Champion Santino Marella vs. Umaga
World Tag Team Champions Lance Cade & Trevor Murdoch vs. The Hardys
Women's Champion Melina vs. Candice Michelle

Meciuri naspa! Oare vor mai fi multe meciuri intre Lance Cade & Trevor Murdoch si The Hardyz? Deja e booooring!

Ryder
19th June 2007, 13:23
^ La Candice vs. Melina se astepta toata lumea , despre Santino , era si timpul sa fie squashed de Umaga , iar meciul dintre Cade&Murdoch vs. Hadrys ar fi avut nevoie de un gimmick , pentru ca , desi nu au fost meciuri slabe intre ei pana acum , devine plictisitor , mai ales fara un buildup care sa`ti mentina atentia .
Overall , match cardul este mai bun decat la ultimele PPV-uri ale WWE

kill3r
19th June 2007, 17:58
ma gandesc ca vom vedea DQ / Count Out in Marella vs. Umaga ...

clau_goll
19th June 2007, 21:38
CEna va invinge..The BAt-Man va invinge iarasii```!!cauze dead vince said so!!:)

SexyBoy
20th June 2007, 10:26
Se pare ca s-a mai adaugat un meci.Meciul initial pentru Vengeance,pentru titlul ECW era un Fatal 4 Way: Elijah Burke vs Marcus Cor Von vs CM Punk vs Chris Benoit,a fost inlocuit cu meciul simplu Chris Benoit vs CM Punk,dupa ce ieir la ECW Benoit l-a invins pe Burke,iar CM PUnk pe Elijah.Cred ca meciul o sa fie cedat lui CM Punk,si se pare ca vom avea un feud frumos :D

lopez
21st June 2007, 20:53
Jimmy Wang Yang vs Chavo Guerrero-Un meci intre doi ateleti foarte buni ai WWE-ului.As dori sa castige Jimmy Wang Yang deoarece este un wrestler bun care a luptat si in WCW,TNA si ROH si merita o centura.
Eljiah Burke vs CM Punk vs Chris Benoit vs Marcus Cor Von - Va fi un meci foarte frumos.Cred ca se vor creea doua aliante:CM Punk&Benoit vs Eljiah Burke&Marcus Cor Von.Sincer as vrea ca CM Punk sa devina campion deoarece este un wrestler foarte talentat si tanar care merita un push.
Edge vs Batista-Cred ca Edge va castiga acest meci deoarece in acets moment el merita cel mai mult sa fie World Heavyweight Champion.Cred ca Edge va pastra destul de mult timp centura.
John Cena vs Bobby Lashley vs Mick Foley vs Randy Orton vs Booker T-va fi un meci destul del ung.As dori sa castige legenda Hardcore Mick Foley sau "The Legend Killer"Randy Orton insa cred ca Superman(John Cena)tot isi va pastra tilul.Daca ar fi sa piarda banuiesc ca celalat Superman(Bobby Lashley)va castiga.Totusi sper ca Mick Foley sau Randy Orton sa castige.

de ce sa merite ma edge cel mai mult centura?

Raiden
21st June 2007, 21:36
Pentru ca nimeni din SmackDown nu are un draw de campion mondial :).

RockBerg
21st June 2007, 21:47
Pentru ca nimeni din SmackDown nu are un draw de campion mondial :).
Nu se vrea ca altul sa aiba centura.

Asa...eu tin cu Batista la Vengeance. :ok: :D

Ryder
21st June 2007, 21:54
^ Tu si e-marksii
Edge merita un long run cu centura pentru toata cariera sa din WWE , cu Batista campion , main eventul din SD! ar fi tot atat de plictisior ca si cel din Raw , in care Cena e implicat neintrerupt de aproape 2 ani .

milanezu
21st June 2007, 21:56
Nu se vrea ca altul sa aiba centura.

Asa...eu tin cu Batista la Vengeance. :ok: :D

poti sa tii ca rezultatul se stie.
edge ramane campion.
sa vedem cine va fi urmatorul nr. 1 contender.
sper ca nu khali.

RockBerg
21st June 2007, 21:56
^ Tu si e-marksii
Edge merita un long run cu centura pentru toata cariera sa din WWE , cu Batista campion , main eventul din SD! ar fi tot atat de plictisior ca si cel din Raw , in care Cena e implicat neintrerupt de aproape 2 ani .
Sa-i dea o medalie pentru cariera din WWE si sa plece. :D
Edge is a lazy biatch.SD is boring as it is...it was better when Batista fought Taker.

Ryder
21st June 2007, 22:01
Oricat de lenes ar fi tot face main eventul mai entertaining decat Batista
Cu Taker accidentat , nu exista nimeni in preajma main eventului ca sa`l care pa Batista catre un meci bun , pe cand Edge poate scoate un meci de 3 1/2 stars cu Flair , si asta , fara prea mare efort .

RockBerg
21st June 2007, 22:04
Oricat de lenes ar fi tot face main eventul mai entertaining decat Batista
Cu Taker accidentat , nu exista nimeni in preajma main eventului ca sa`l care pa Batista catre un meci bun , pe cand Edge poate scoate un meci de 3 1/2 stars cu Flair , si asta , fara prea mare efort .
Bro...vad ca ai avatar cu logo-ul lui Mr.Kennedy.
Nu inteleg cum poti vedea tu entertainment in Edge.

Ryder
21st June 2007, 22:08
Pentru ca ambii au mic skills foarte bune , sunt talentati si carismatici .
Nu stiu ce consideri tu enertainment , sigur Edge sta mai bine la acest capitol decat Batista , care nu poate face un promo bun nici daca viata sa ar depinde de asta .

RockBerg
21st June 2007, 22:17
Pentru ca ambii au mic skills foarte bune , sunt talentati si carismatici .
Nu stiu ce consideri tu enertainment , sigur Edge sta mai bine la acest capitol decat Batista , care nu poate face un promo bun nici daca viata sa ar depinde de asta .
ENTERTAINMENT - mike skills + in-ring performance.

Edge are mike skills ....si 0 in-ring performace,deci e useless.

Pe de alta parte,Kennedy are amandoua calitati.Sa-l pui pe el pe aceeasi treapta cu Edge (ver.2007) e...blasfemie.Din cauza unor oameni care se comporta ca Edge WWE ajunge la titlul de "WWE is gay".
Adica WTF ?...altii isi rup spatele in ring si el sta pe scaun la povesti si are un spear penibil.Give me a break.

Ryder
21st June 2007, 22:24
Wrestlingul lasa loc la multe interpretari subiective , mie ambele meciuri de cand a venit in SD! , cu Benoit si Flair mi`au parut de cel putin 3 stars , nu poti sa faci asta daca esti useless ...
Nu stunt multi in WWE care au luat atatea bump-uri precum el , Edge si`a facut datoria anul trecut cat a fost jobber pentru Cena , acum a venit timpul sa fie altii jobberi pentru Edge , care stii si tu ca avand gimmickul de heel fricos nu poate face manevre spectaculoase si nici nu poate fi pus sa castige clean in fata unora cu un push teribil(Batista) mai ales folosind un finisher spectaculos . Iar in acest moment in SD! nu exista wrestlerii cu care Edge poate avea un feud entertaining , mai ales ca nu pe asta se bazeaza acest show .

lopez
21st June 2007, 22:28
da ce ma int pe mine de cariera lu edge .nu e in nici un caz mai entertaining ca batista si nu merita sa aibe titlul prea mult

RockBerg
21st June 2007, 22:35
Wrestlingul lasa loc la multe interpretari subiective , mie ambele meciuri de cand a venit in SD! , cu Benoit si Flair mi`au parut de cel putin 3 stars , nu poti sa faci asta daca esti useless ...
Nu stunt multi in WWE care au luat atatea bump-uri precum el , Edge si`a facut datoria anul trecut cat a fost jobber pentru Cena , acum a venit timpul sa fie altii jobberi pentru Edge , care stii si tu ca avand gimmickul de heel fricos nu poate face manevre spectaculoase si nici nu poate fi pus sa castige clean in fata unora cu un push teribil(Batista) mai ales folosind un finisher spectaculos . Iar in acest moment in SD! nu exista wrestlerii cu care Edge poate avea un feud entertaining , mai ales ca nu pe asta se bazeaza acest show .
Triple H a fost heel si era de 1000 de ori mai entertaining ca Edge.
Edge doar a imbratisat moda gay.Are centura din exact acelasi motiv pentru care o are si Cena.Si altii se plang de Cena si il ridica pe Edge in slavi...

Christian a ramas adevarat desi e intr-o federatie inferioara.Imbina perfect wrestling-ul cu mike skills.Mi-a placut de Edge pana la meciul in care s-a accidentat Triple H.
De atunci nu a mai facut nimic.Mint rubbing FTW.

Pana nu vad un meci bun cu Edge...el ramane undeva sub nivelul lui Cena,nici macar nu are draw la fel de mare.E doar un tip care a nimerit un push pentru ca jumatate din WWE s-a accidentat.
Nimic nu poate sa-mi schimbe parerea pana nu face ceva deosebit.

Lordul
21st June 2007, 22:41
jimmie wang yang vs chavo guerrero -imi place foarte mult stilul de lupta a lui jimmie salturile lui insa cred ca chavo guerrero are si mai multa experienta si va castiga

E.Burke vs CM Punk vs Chris Bennoit vs Marcus Cor Von -Chris Bennoit The Rabbit Wolwherine cred ca va castiga

Edge vs Batista -Edge oportunistul perfect

John Cena vs Mike Foley vs Randy Orton vs Bobby Lashely vs Booker T -un meci ce se anunta interesant , daca vor interveni organizatorii John Cena va castiga si isi va apara centura

Ryder
21st June 2007, 22:55
Triple H a fost heel si era de 1000 de ori mai entertaining ca Edge.
Edge doar a imbratisat moda gay.Are centura din exact acelasi motiv pentru care o are si Cena.Si altii se plang de Cena si il ridica pe Edge in slavi...

Christian a ramas adevarat desi e intr-o federatie inferioara.Imbina perfect wrestling-ul cu mike skills.Mi-a placut de Edge pana la meciul in care s-a accidentat Triple H.
De atunci nu a mai facut nimic.Mint rubbing FTW.

Pana nu vad un meci bun cu Edge...el ramane undeva sub nivelul lui Cena,nici macar nu are draw la fel de mare.E doar un tip care a nimerit un push pentru ca jumatate din WWE s-a accidentat.
Nimic nu poate sa-mi schimbe parerea pana nu face ceva deosebit.

De unde pana unde a ajuns discutia la Triple H , dar oricum , Edge e cel mai bun heel din WWE , dupa Booker (exceptie accidentati precum HHH ) , dovada faptul ca instant orice wrestler pus langa Edge devine face, cum este cazul lui Kennedy , a intrat in acel meci pentru servieta ca heel , dar alatuarea cu Edge l`a facut in mintea oamenilor face (vezi reactia de la Raw , prima de dupa acel meci )

Edge are cel putin 2 meciuri foarte bune anul asta , cu RVD pentru calificarea la MITB si cu Orton , nu e putin lucru pentru un wrestler care a fost 2 luni accidentat .

Nu vad nimic gay in stilul lui Edge , gimmickul nu e Rated R Superstar degeaba
Cat despre draw , daca il puneau pe Edge sa`l invinga pe HHH si pe HBK prin tap la WM , daca ii creau un gimmick de face invincibil care invinge orice obstacol sa vezi ce draw avea apoi ...

Ti`am zis , la wrestling fiecare e subiectiv , eu am vazut 4 meciuri bune anul asta cu Edge in meciuri one on one si o prestatie bune in fatal four way-ul de la Backlash , pe cand tu nu ai vazut nimic deosibit .

Raiden
21st June 2007, 22:57
da ce ma int pe mine de cariera lu edge .nu e in nici un caz mai entertaining ca batista si nu merita sa aibe titlul prea mult

Batista entertaining? Cred ca glumesti....

@RockBerg: Batista este mult mai lenes ca Edge nu stiu de ce l-ai prefera campion :rolleyes:

RockBerg
22nd June 2007, 01:29

@RockBerg: Batista este mult mai lenes ca Edge nu stiu de ce l-ai prefera campion :rolleyes:
E mai credibil ca fighter.
Dude's HUGE...Edge is...well... |
Edge are cel putin 2 meciuri foarte bune anul asta , cu RVD pentru calificarea la MITB si cu Orton , nu e putin lucru pentru un wrestler care a fost 2 luni accidentat .
My bad.
Am crezut ca intelegi ce inseamna sa faci ceva in ring.Probabil esti usor impresionabil si inca visezi la Edge de acum multi ani.

milanezu
22nd June 2007, 03:57

da l-a batut pe undertaker in 3 min.
pe cand batista nu a reusit in 3 luni.
the rated r era has begun.
edge the best champion in the smackdown history.
:no: :no: :mda: :mda:

Heath Scumm
22nd June 2007, 09:32
1. Nu credeam ca voi spune asta insa Rockberg are perfecta dreptate : lenea si spiritul de self-indulgence a unor wrestleri gen Edge, John Cena sau Batista au facut fanii inteligenti sa spuna "WWE is gay!". Si ce pretentii poti avea de la midcarderi cand Main Eventerii de-abia se misca in ring?

2. Edge e lenes si asta se intampla de cativa ani, nu e ceva ce se intampla de cateva luni. Desigur, are si el momente de glorie gen TLC-ul (in care l-a carat pe Cena catre victorie), WrestleMania-ul cu Mick Foley, prestatia de la One Night Stand 2 si inca cateva exemple ... Totusi, Edge tre sa puna osul la treaba pentru ca nici nu se apropie de un luptator de calibrul lui CM Punk sau Mr. Kennedy.

3. Imi place ca Ryder nu arunca cu "stele" cand vine vorba de ratingul unui meci :D

dovada faptul ca instant orice wrestler pus langa Edge devine face, cum este cazul lui Kennedy , a intrat in acel meci pentru servieta ca heel , dar alatuarea cu Edge l`a facut in mintea oamenilor face (vezi reactia de la Raw , prima de dupa acel meci )

Motivele pt care Kennedy a devenit face sunt urmatoarele :

1. pt marks : are o replica catchy si o atitudine cool, acel "Fonz factor" care-l face foarte vandabil pe Kennedy. De asemenea, Edge a fost impins atata timp ca heel incat pustanii care privesc WWE pot fi usor manipulati si primesc cu bratele deschise ce li se spune ... Vince spune ca Edge e heel si kennedy e face si ei vor fi de acord cu asta neconditionat.

2. pt smarks : They know talent when they see it ... Kennedy is better than Edge ... din toate punctele de vedere ... deci e normal sa huiduie luptatorul mai lenes impins pe nedrept.

RockBerg
22nd June 2007, 14:34
1. Nu credeam ca voi spune asta insa Rockberg are perfecta dreptate : lenea si spiritul de self-indulgence a unor wrestleri gen Edge, John Cena sau Batista au facut fanii inteligenti sa spuna "WWE is gay!". Si ce pretentii poti avea de la midcarderi cand Main Eventerii de-abia se misca in ring?

O spui pentru ca n-ai de ales.
Orice om cu mintea limpede vede asta.E la mintea gainii,ca sa sun mai din popor.
2. pt smarks : They know talent when they see it ... Kennedy is better than Edge ... din toate punctele de vedere ... deci e normal sa huiduie luptatorul mai lenes impins pe nedrept.
http://img255.imageshack.us/img255/282/dccb6.gif

Edge defeating Batista is just silly.

Ryder
22nd June 2007, 16:07

2. Edge e lenes si asta se intampla de cativa ani, nu e ceva ce se intampla de cateva luni. Desigur, are si el momente de glorie gen TLC-ul (in care l-a carat pe Cena catre victorie), WrestleMania-ul cu Mick Foley, prestatia de la One Night Stand 2 si inca cateva exemple ... Totusi, Edge tre sa puna osul la treaba pentru ca nici nu se apropie de un luptator de calibrul lui CM Punk sau Mr. Kennedy.

3. Imi place ca Ryder nu arunca cu "stele" cand vine vorba de ratingul unui meci :D

1. E interesant ca si cei care sunt anti-cena si cei care sunt pro-cena au convenit asupra unui lucru , faptul ca munceste foarte mult ... Eu sunt de acord ca si Edge si Batista au devenit mai lenesi , insa daca as fi in locul lui Edge spre exemplu nici eu nu m`as mai strofoca atat de tare cand deja am un background de hall of famer , mai ales cu unul mai lenes ca mine , precum Batista . Mid carderii trebuie sa demonstreze ca merite sa fie in main event , e normal sa incerce sa munceasca cat mai mult si sa faca meciuri cat mai bune .

2. Cred ca se numeste "Rise to the occasion" , de fiecare data cand a avut un meci important , Edge a dat tot ce are mai bun , ceea ce demonstreaza ca e un mare wrestler . Cat despre Punk si Kennedy , nu se compara ce fac acum , cu ce faceau in indys , mai ales in cazul lui Punk...

3. Iarasi e subiectivism , lucru comun in randul comunitatii de wrestling de pe internet

De acord la explicatia cu privire la Kennedy .

RockBerg
22nd June 2007, 16:39
insa daca as fi in locul lui Edge spre exemplu nici eu nu m`as mai strofoca atat de tare cand deja am un background de hall of famer.
Adica ai alege sa fii "gay" adica un parazit in mainstream wrestling ? :rolleyes:
mai ales cu unul mai lenes ca mine , precum Batista .
Adica Batista vb mai putin.Pentru ca daca e sa ne luam dupa wrestling-ul practicat Cena = Edge = Batista.
Cu +++ pentru Cena.

Ryder
22nd June 2007, 16:53
^ Ok , so bottom line , din ce ziceti voi , WWE = gay , pentru ca main eventerii din cele 2 branduri principale sunt gay :ok:

N`am ce sa mai zic , mai multe argumente de atat in favoarea lui Edge n`am ; fiecare cu conceptia lui despre ce se inampla in WWE . Oricum e bine ca exista o diversitate de opinii , nu ca in alte parti .

Poate spuneti voi ce ati vrea sa vedeti in mainstream , in speta WWE si ce ar trebui sa se intample la Vengeance pentru ca lucrurile sa se imbunatateasca . ( cu mai mult de 3 cuvinte eventual )

RockBerg
22nd June 2007, 17:00
^ WWE lasa impresia de gay-ism din CAUZA celor ca Edge (asta ca sa dau exemplu un ex-good wrestler).

Si Ryder,nu...I love WWE more than any other federation,I just hate seeing laziness ruining it all.

Pepsi_Cena
23rd June 2007, 09:38
Open Challenge for the WWE Tag Team Championship

http://i8.tinypic.com/6bkbdkn.jpg

Punisher
23rd June 2007, 15:44
WWE Championship Challenge Match-Nu cred ca Cena va castiga.......Lashley tocmai a terminat`o cu ECW si nu cred ca va lua alta.Booker e venit dupa accidentare,Foley prea batran............So RKO all the way!
World Heavyweight Champion Edge vs. Batista (Last Chance Match)-Batista will die!!!!!Edge , in sfarsit,primeste un push si nu cred ca se va termina asa de repede.
CM Punk vs. Chris Benoit for the vacant ECW World Title-Benoit invinge,CM Punk devine hell si urmeaza un feud de 5 stele.
Intercontinental Champion Santino Marella vs. Umaga-Punch , punch,dropkick si............. WOW samoan spike..........1,2 ridica umarul italianul................Roll-up:1,2,3.......Marella retains...
United States Champion MVP vs. Ric Flair-Chop,Chop,chop , figure four , tap-out, and we have a new U.S. Champion:Ric Flair...........UUUUUUUUUUUUUU,WoW.
World Tag Team Champions Lance Cade & Trevor Murdoch vs. The Hardys-Meci bun,Twist of Fate,Swanton,1,2,3.Hardyz recastiga centura.
Open Challenge for the WWE Tag Team Championship-Cu cine dracu lupta ca nu are Smackdown divizie de echipe,decat Taylor si Regal;Major Brothers,oricum castiga D&D.
Cruiserweight Champion Chavo Guerrero vs. Jimmy Wang Yang-Moonsault,castiga texanu`.
Women's Champion Melina vs. Candice Michelle-Candice.

Raiden
23rd June 2007, 15:56
Cardul este ok sa vedem cum vor fi meciurile :P

John Cena vs. Randy Orton vs. Mick Foley vs. Booker T vs. Bobby Lashley -cred ca va fi un meci ok sper sa fie un final bun in care sa iasa invingator Randy Orton desi 99% sunt sigur ca va castiga John Cena.

Edge vs. Batista - va fi un meci mediocru ori slab! Ambii wrestleri s-au lasat pe o ureche, nu cred ca Edge poate sa scoata ceva bun din acest meci pe care il va castiga.

Santino Marella vs. Umaga - Santino Marella will be squashed!

MVP vs. Ric Flair - va fi un meci slab dupa parerea mea, MVP va castiga sigur.

Lance Cade & Trevor Murdoch vs. The Hardy Boyz - va fi un meci booooring l-am mai vazut de cateva ori.

Chavo Guerrero vs. Jimmy Wang Yang - probabil va castiga Jimmy Wang Yang si cred ca va fi cel mai bun meci din acest PPV alaturi de meciul CM Punk vs. Chris Benoit.

CM Punk vs. Chris Benoit - poate cel mai imprevizibil meci dar mizez pe CM Punk, are nevoie de push :P.

Melina vs. Candice Michelle - va fi un meci delicios :D

Ryder
23rd June 2007, 17:08
Match card bun , buidup aproape inexistent , prea multe meciuri pentru 3 ore si probabil nu multe schimbari majore .

WWE Championship Challenge Match
- John Cena (c) vs. Mick Foley vs. King Booker vs. Randy Orton vs. Bobby Lashley.

Cena castiga , Lashley si Orton vor arata "strong" , Foley va suferi pin-ul .

World Heavyweight Championship - Last Chance Match
- Edge (c) vs. Batista.

Avand in vedere rezultatul de la SD! , Edge va castiga si va ramane campion probabil cel putin pana la SummerSlam , iar Batista poate sa castige titlul pe echipe cu Flair apoi .

ECW Championship Match to determine New Champion
- Chris Benoit vs. CM Punk.

Meciul la care am cele mai mari asteptarii , 15+ min si poate fi meciul serii , cred ca nu va castiga inca Punk , probabil se va intampla asta la un PPV major , insa oricine ar iesi invingator , ar fi un campion mai bun decat Lashley si ar face main eventul in ECW interesant .

WWE Intercontinental Championship Match
- Santino Marella (c) vs. Umaga.

La prima vedere pare un squash al lui Umaga , insa cred ca o sa castige Marella prin dq . Cu cat o sa tina mai putin , cu atat mai bine .

WWE United States Championship Match
- MVP (c) vs. Ric Flair.

E prima oara cand isi apara MVP centura , sigur nu o va pierde in fata lui Flair . Ar putea fi decent meciul .

World Tag Team Championship Match
- Lance Cade & Trevor Murdoch (c's) vs. The Hardys.

Probabil "taranoii" vor trisa si isi vor mentine centurile sau face unul din frati un turn , nu cred ca Hardys mai stau mult ca o echipa .

WWE Tag Team Championship - Open Challenge Match
- Deuce & Domino (c's) vs. Opponents to be determined.

Clar castiga Deuce & Domino , avand in vedere ca nici nu au determinat oponentii si nu exista niciun buidup .

WWE Cruiserweight Championship Match
- Chavo Guerrero (c) vs. Jimmy Wang Yang.

Pentu ca trebuie sa existe si o modificare in ceea ce priveste detinatorii centurilor , cred ca va castiga JWY , e "over" cu publicul si ar fi bine sa aduca un suflu nou in divizia cw.

WWE Women's Championship Match
- Melina (c) vs. Candice Michelle.

Mi`e indiferent , keep it short si sa fie cat mai sexy imbracate . A avut un push bun Candice , dar tot zic ca pierde Melina de la WM si pana la urma tot ea ramane campioana , could be the same case here .

kill3r
23rd June 2007, 21:34
in afara de D&D si Majors cred ca vor mai fi Noble & Daivari ; Taylor & Eugene ; si cred ca ii vom mai vedea pe Masters, Kenny si Moore

SexyBoy
23rd June 2007, 21:38
^Daivari nu s-o dus in RAW?:thinkso:

ThePhenom
23rd June 2007, 23:25
^Ba da....Nu prea cred ca va face echipa cu Noble...vom vedea ce va fi!!!

R.Alexandru
24th June 2007, 09:53
Se zvoneste ca Deuce si Domino vor lupta cu Jimmy Snuka si Sgt.Slaughter.
^Spoiler despre posibilii adversari ai echipei D&D.

kill3r
24th June 2007, 13:40
^Daivari nu s-o dus in RAW?:thinkso:

si Matt Hardy e in SD...

milanezu
25th June 2007, 05:47
another ppv it's over.
whatever.

r0bby
25th June 2007, 10:28
SHIT!
Nitro campion ECW.Si eu care credeam ca WWE ii va acorda un push lui CM Punk.Acum probabil va incepe un feud intre cei doi.
Santino Marrela ramane campion intercontinental,sa fim seriosi.:mda:
Celelalte rezultate previzibile.

Kruger
25th June 2007, 11:21
Cred cã am avut parte de cel mai previzibil PPV care mi-a fost dat sã-l vãd vreodatã. În afarã de meciul pentru titlul ECW, restul era deja scris în carneþel. Doamne, cât am mai înjurat!

lopez
25th June 2007, 18:50
Asa e the kruger.Dar acuma dupa ce vengeance s-a consumat vreau sa remarc cat de penibili sunt unii care incearca fel de fel de pronosticuri si previziuni.Ganditi-va bine inainte sa postati ca va faceti de ras

RockBerg
25th June 2007, 19:11
I laugh in the face of millions.
Let's boogie !
http://img502.imageshack.us/img502/9331/catdanceof4.gif

This reply has as much wrestling content as Vengeance did.
Only this.........has more entertainment.

LaParka
25th June 2007, 19:24
deci...sa inteleg ca nu merita sa imi stric ratio-u' pe el,nu?

cutuma
25th June 2007, 19:39
Nu vreau sa comentez rezultatele dar strict legat de ce au facut in main-event

Lashley ownz Cena's ass.

milanezu
25th June 2007, 19:53
Nu vreau sa comentez rezultatele dar strict legat de ce au facut in main-event

Lashley ownz Cena's ass.

cred ca ai vazut alt main-event.

RockBerg
25th June 2007, 19:55
deci...sa inteleg ca nu merita sa imi stric ratio-u' pe el,nu?
That's what it means.Download din link-urile de aici la sectiunea Multimedia.
L-am vazut .nsv,dar eu il pun la colectie,e si primul dl de pe PWT care il fac,de obicei tot iau de pe XWT.

http://img113.imageshack.us/img113/5739/screenshot001ba9.jpg

cutuma
25th June 2007, 19:58
cred ca ai vazut alt main-event.

Nope. Imi mentin ideea. Orton si Lashley au facut tot show-ul. Plus Mr Socko.

RockBerg
25th June 2007, 20:56
Nope. Imi mentin ideea. Orton si Lashley au facut tot show-ul. Plus Mr Socko.
Lashley era ala incruntat pentru ca stia ca Cena castiga din nou ?
Pentru mine Lashley e mult sub Cena in ce priveste sports entertainment.
Goldberg wannabee ? ROFL.
Never.

In privinta lui Orton,da...a fost cel mai important in meciul respectiv.

SexyBoy
25th June 2007, 20:59
Da in privinta lui Booker?Absent total din meci?:o: .N-am apucat sa ma uit la PPV :mda:

Corozivu
25th June 2007, 21:11
Cea mai interesanta parte a ppv-ului a fost reactia publicului in unele momente
1. Scandarile we want Bennoit
2. Scandarile U can't wrestle adresate lui Batista
3. Si faptul ca prima oara cand a fost numarat Batista (dupa ce daduse cu tartacuta de stalp) cativa din public au numarat pana la 10 si au reactionat ca si cum meciul s-ar fi terminat, arbitrul ajungand pana la 6 sau 7 doar.
4. Huiduielile ce s-au auzit initial la interviul lui cena, care imediat au fost acoperite de banda cu urale ca sa iasa bine.

Iar despre meciuri .... cel mai interesant meci cel pentru WHC. Macar meciu' asta a avut un powerbomb in afara ringului. Ultimele meciuri nu le-am vazut dar nu cred ca au putut fi peste Edge vs Batista.

Spoiler
Cel mai penibil moment .... cand Batistutza plangea buhuhu ca nu si-a luat inapoi centura. Era sa vomit la faza asta.(Desigur se poate spune ca intre ppv-ul a fost penibil, dar faza asta e mult peste media penibilitatii PPV-ului )

RockBerg
25th June 2007, 21:13
Da in privinta lui Booker?Absent total din meci?:o: .N-am apucat sa ma uit la PPV :mda:
Nu.....nu a fost absent.BOOKER RULED.
I-a dat vreo doua picioare in gura lui Cena + finisher-ul lui (scissor kick). :ok:

SexyBoy
25th June 2007, 21:18
Asta e foarte ok.Inca ceva vreau sa stiu :D .Doar un lucru mai vreau sa stiu :D .Ii the gangsta' Booker T? :D

silversky
26th June 2007, 00:54
Nu, tot same old King Booker.

Mie mi s-a pãrut prea scurt main eventul, se putea scoate mai mult de la un meci în 5, cu asemenea wrestleri. Nu mi s-a pãrut cã Orton a fost marea atracþie din main event, mai degrabã l-am remarcat pe Booker.
Another thing, mi s-a pãrut mie sau lumea îi striga numele lui Umaga la sfârºitul meciului cu Santinelu' ? Oricum, halal campion, este trist sã vezi cine a ajuns sã þinã titlul intercontinental...Dacã Umaga nu e ok ca ºi campion IC, mãcar sã-l fi cuplat cu cineva care ar fi putut deveni champ. Macaronarul e clar cã mai are mult de lucru, cel puþin la partea de imagine e zero, ºi nu centura intercontinentalã i-o poate crea.
Câºtigãtorul ECW a fost cea mai mare surprizã, mi se pare interesantã miºcarea. Sper sã am timp mâine sã vãd tot ppv-ul cap-coadã.

Ratonu
26th June 2007, 01:11
Corozivu, punctul 1 e spoiler.

My thoughts:
Cade & Murdoch vs. Hardys: destul de OK, n-a fost cel mai reuºit opener de PPV din ultima vreme, dar putea fi mai bun dacã avea câteva minute în plus. Nu m-a deranjat aºa tare cã au pierdut fraþii Hardy, pentru cã îi avem acum ºi pe Hooliganz la Raw ºi, oricum, se pare cã Matt ºi Jeff vor fi împinºi ca singles wrestlers.

Chavo vs. Yang: puþin prea scurt, dar WWE m-a cam obiºnuit cu asta la meciurile cruiserilor. Din nou, meci OK, nimic over the top.

Punk vs. Nitro: cu riscul de a mã repeta... meci prea scurt. Reacþia publicului a fost nedreaptã faþã de cei doi luptãtori. ªi eu il voiam pe Benoit, dar în ring erau doi oameni care munceau ºi o fãceau bine. M-a ºocat victoria lui Nitro, nu-mi imaginam cã poate exista alt rezultat decât "victorie Punk prin pinfall dupã GTS."

Marella vs. Umaga: înfruntare ce aratã cât de neimportantã e centura intercontinentalã. Meciul a avut un final destul de lame, dar e bine cã a fost foarte scurt (nu pare sã fie mare lucru de capul italianului) ºi cã samoanul a bãgat spoturile sale obiºnuite. De data asta publicul a fost tare, încurajându-l pe Umaga ºi strigând "One more time" dupã Samoan Spike.

MVP vs. Flair: meci vizionabil, care nu ºtiu dacã putea fi mai bun de atât, deci aici nu am probleme cu durata de sub 10 minute. Rezultatul, unul normal, victorie MVP dupã niºte degete în ochi ºi un overdrive.

Deuce N' Domino vs. Slaughter & Snuka: cel mai slab meci al serii, bine cã a fost destul de scurt. Cel mai puþin am cãscat la ofensiva sergentului, ceea ce spune cã actualii campioni pe echipe ar trebui sã tragã destul de tare de acum încolo pentru a arãta cã îºi meritã centurile.

Edge vs. Batista: în sfârºit, un meci bun cãruia i s-a acordat suficient timp. Amândoi au muncit, publicul a fost hot ºi a ieºit ceva frumos. Finalul a fost ºi el destul de tare ºi ceva ce nu prea am mai vãzut. Yay Edge!

Melina vs. Michelle: slãbuþ. Candice crescuse în ultima vreme, dar a cam zbârcit-o în meciul ãsta ºi nu-mi place cã i-a luat titlul Melinei.

Cena vs. ãilalþi: meci destul de bun, dar mult prea scurt ºi cu rezultatul cel mai previzibil. Spoturile cu Lashley au fost tari.

Una peste alta, un PPV deloc rãu, dar afectat de numãrul mare de meciuri ºi de niºte segmente inutile. Fãrã meciul feminin ºi cel cu D & D ºi fãrã tâmpeniile cu McMoartea, ar fi putut fi ceva foarte tare. Meciul serii, cel pentru centura WHC.

Corozivu
26th June 2007, 01:24
^ In sectiunea multimedia era deja scris ca meciul nu il va include pe Bennoit
@ Lopez
Daca ai ceva de comentat in legatutara cu posturile mele fii mai coerent si argumenteaza-ti postu'. Daca nu poti shut the f up noob.

Big Sexy
14th July 2007, 09:55
Nu stiu cine isi face iluzii ca acest meci se poate temrna clean, cu atat mai putin cu victoria lui Lashley. Sunt satul de astfel de povesti, chiar nu au de gand sa inceapa cu meciuri de wrestling si sa temrine cu stupizenii? Am comentat ieri 80% din Vengeance si e aiurea rau finalul dintre Batista si Edge. Ma gandesc cu groaza ce or sa faca la finalul dintre Cena vs restul lumiii.

Ryder
14th July 2007, 10:25
^ N`a fost chiar rau finalul dintre Batista si Edge , pentru ca si`a atins scopul , i`a accentuat gimmickul de heel fricos si oportunist lui Edge si i`a pastrat intacta imaginea lui Batista care in ochii marksilor a ramas un nedreptatit si "invingatorul moral" .

Cat despre meciul Cena - Lashley , nu m`ar surprinde ca Cena sa castige clean .

Big Sexy
14th July 2007, 11:04
i`a pastrat intacta imaginea lui Batista care in ochii marksilor a ramas un nedreptatit si "invingatorul moral".

E clar ce intentioneaza cu Edge insa asta scade prestigiul titlului. A ideii de a fi campion in sine.
In legatura cu batista ma indoiesc ca o sa aiba la fel de multi fani dupa ce imi vor asculta comentariul de la Vengeance , luni de la ora 23.00 numai pe sport.ro ;) :happy

^ shameless plug!

Ryder
14th July 2007, 11:15
^ Edge nu este nici primul , nici ultimul "heel fricos" care detine un titlu major . Si pana la urma ce prestigiu sa mai aibe acel titlu , daca Batista l`a detinut atata timp ?
Exista doar un titlu care mai are prestigiu in WWE , US Title .

RockBerg
14th July 2007, 12:00
E clar ce intentioneaza cu Edge insa asta scade prestigiul titlului. A ideii de a fi campion in sine.
In legatura cu batista ma indoiesc ca o sa aiba la fel de multi fani dupa ce imi vor asculta comentariul de la Vengeance , luni de la ora 23.00 numai pe sport.ro ;) :happy

^ shameless plug!
Amen! pentru prima parte.

Batista e cel mai important motiv pentru care ma uit la SmackDown. (cover of PWM 4 :D)
Al doilea ar fi MVP si D&D.