View Full Version : REST and BS !!
REST_BlackSun
7th June 2007, 14:54
Grupul de uploaderi REST e alcatuit din : MRK , Mtwnine si eu BlackSun
Grupul de releas BS alcatuit din : Blacksun
Acum o sa va intrebati de ce am deschis topicul nu ? eh poate n-ar fi tre deschis ( asta considerati voi si bineinteles puteti sa`l inchideti ).Topicul a fost creat sa va spunem releasurile aparute pe fz ( n-o sa va spunem aici releasurile ECW , RAW , TNA , SmackDown , ca doar stiti ca o sa le urcam , si stiti si zile cand vor fi urcate ) , daca nu aveti cont pe fz puteti sa le gasiti pe odc , eu am ramas umit sa`mi vad acolo munca. :P
Releaurile urcate :
06.06.2007 : WWE.Ladder.Match.DVDRip.XviD-KYR
07.06.2007 : CZW.Restore.The.Order.DVDRip.Xvid-BS
Acest topic a fost creat sperand ca vom sprijini cumva comunitatea de fani al wrestlingului din Romania si nu pentru a aduce o insulta celor care pun la download pe acest forum show-uri/evenimente wrestling.
Atentie noi nu vom pune la download nicaieri decat pe FZ !!
Sperand ca topicul va ramane in picioare , si ca cei care administreaza acest forum nu v-a crede ca , calcam niste reguli , o sa va mai postez pe aici urmatoarele Releasuri urcate de REST si BS va multumesc daca ati citit acest topic :P
Big Sexy
7th June 2007, 16:52
e excelent totul atat timp cat nu apar pe aici alte materiale ce nu sunt meciuri de wrestling si pentru care este necesar copyright. Nu este acceptat in nici un fel accesul catre site-uri de materiale piratate cum ar fi muzica, filmele, software-ul, jocurile de orice fel.
Iti admiram initiativa pe FZ insa nu inteleg de ce spui munca ta cand vorbim de fisiere KYR, un grup pentru care am un respect imens insa nu include romani?
RockBerg
7th June 2007, 17:02
Dude...nu mai folosi prescurtarea BS.
It's "bullshit" anywhere on the Internets.
KYR,MDE si VNM sunt cei care-i stiu eu ca "top dogz DS-Rippers".
Munca lui BlackSun consta un uploading.
Vad ca al doilea scrie ca e BS release.Nu e mai bine BlkS ? BS sounds like crap.
Big Sexy,between me and you any WWE torrent is illegal.
As illegal as warez.
Dragon-sin
7th June 2007, 17:17
This is a pretty stupid idea .
''CZW.Restore.The.Order.DVDRip.Xvid-BS'' - asta ma gandesc ca e de pe PWT , atunci e rls-ul lui Lunchbox . De ce credeti ca tot zice ''give credit'' ? Si voi dati un rename frumos , ma gandesc ca nici nu le puneti in fisiere .rar cu nfoul si asa mai departe . Adica daca omul a binevoit sa transforme DVD-ul lui in Xvid sa il vedem si noi , vine cineva si ii fura tot meritul . Sunt total impotriva acestei idei . Daca o sa aveti voi DVD-uri si daca o sa le rip-uiti voi , atunci da .
''KYR,MDE si VNM sunt cei care-i stiu eu ca "top dogz DS-Rippers".''
KYR si W4F si CLASSICW4F (cateodata si OMiCRON) sunt cei mai buni . VNM si MDE sunt doar niste uploaderi care inregistreaza ei showurile si le pun cat mai repede pe net , ca si SER sau TOBY .
La urma urmei faceti ce vreti dar mie mi se pare aiurea , din moment ce nu voi ati convertit showurile , atunci nu puteti sa luati meritul pentru ele .
Rockberg , cam cum s-ar prescurta Big Sexy ??? hmmm ...Oare ar fi BS !!!:happy
RockBerg
7th June 2007, 19:08
Rockberg , cam cum s-ar prescurta Big Sexy ??? hmmm ...Oare ar fi BS !!!:happy
Asa,arunca un "RockBerg" in reply si da vina pe mine sa scapi de ban. :happy
Big Sexy nu poate fi prescurtat si nu l-am vazut prescurtat niciunde pe forum.
I wish I thought of that idea. :cool:
PSYCHO
7th June 2007, 19:10
^ Intradevar Big Sexy nu a fost prescurtat niciodata, doar pocit! :) ... Bubuianuuuuuu! :cry:
Si on-topic, eu sunt de acord sa se puna wrestling pe trackere autohtone, insa bineinteles dandu-se credit celor care au lansat initial produsul!
Reaper
7th June 2007, 19:39
Not true!
L-am prescurtat eu o data in Big S. (a nu se citi big ass :drak: )
RockBerg
7th June 2007, 19:44
Not true!
L-am prescurtat eu o data in Big S. (a nu se citi big ass :drak: )
Prea tarziu.
Oricum n-ai zis BS.
REST_BlackSun
7th June 2007, 21:34
This is a pretty stupid idea .
''CZW.Restore.The.Order.DVDRip.Xvid-BS'' - asta ma gandesc ca e de pe PWT , atunci e rls-ul lui Lunchbox . De ce credeti ca tot zice ''give credit'' ? Si voi dati un rename frumos , ma gandesc ca nici nu le puneti in fisiere .rar cu nfoul si asa mai departe . Adica daca omul a binevoit sa transforme DVD-ul lui in Xvid sa il vedem si noi , vine cineva si ii fura tot meritul . Sunt total impotriva acestei idei . Daca o sa aveti voi DVD-uri si daca o sa le rip-uiti voi , atunci da .
''KYR,MDE si VNM sunt cei care-i stiu eu ca "top dogz DS-Rippers".''
KYR si W4F si CLASSICW4F (cateodata si OMiCRON) sunt cei mai buni . VNM si MDE sunt doar niste uploaderi care inregistreaza ei showurile si le pun cat mai repede pe net , ca si SER sau TOBY .
La urma urmei faceti ce vreti dar mie mi se pare aiurea , din moment ce nu voi ati convertit showurile , atunci nu puteti sa luati meritul pentru ele .
Man el nu`i un group de release el e o persoana care inregistreaza , vrei sa modific un pic releasul ? , il modific in 2 sec , ii pun in sus in colt TV REST si e releasul nostru.
Exista asa zis scene rules , iar el nu aplica nicio regula dintre astea , si el constient ca si MDE de altfel
Inca ceva tu crezi ca fiecar group de release sta sa cumpere un dvd , sau sta sa faca un dvd ? nu ia un dvdrip si`l face mai bun !! :ok:
Si la faza cu BS :happy , nu stiu ce sa zic accept orice sugestie :yes:
Si sa`i raspund la intrebarea lu Big Sexy , pai nu avem ce sa facem atata timp cat in romania nu apar acele dvd-uri , si nu avem show-urile 0day ( adik la aceasi ora cand le vad cei din australia sau n-a cei din U.S.A ) pe posturile noastre tv , tre sa tacem din gura si sa luam releasurile lor.
Oricum noi incercam sa facem o adevarata comunitate de "fanii" al wrestlingului din romania , incercam sa punem baza unui site special pentru asa ceva , dar nu cred ca exista momentan atati "fanii" , d-aia incercam sa promovam cum putem wrestlingul in romania si sa incercam sa explicam cu ce sa mananca.Ca sincer mi-ar placea sa vad un show in romania sau sa vad un roman acolo , orice se poate !!
Big Sexy
7th June 2007, 21:53
da, si mie mi s-a parut funny cand am vazut BS insa poate fii si prescurtarea de la Black Sea.
Rockberg stiu prea bine ce reprezinta materialul de pe forum insa este tolerat din ratiuni simple, la noi, la momentul respectiv nu exista wrestling in romania. Iar acum ca exista nu e destul de recent si oricum nu afecteaza audientele deci nu prejudiciaza nici o parte ba chiar le promoveaza. In fine, explicatia e mai ampla insa nu doresc sa o dezvolt.
RockBerg
8th June 2007, 01:55
da, si mie mi s-a parut funny cand am vazut BS insa poate fii si prescurtarea de la Black Sea.
Rockberg stiu prea bine ce reprezinta materialul de pe forum insa este tolerat din ratiuni simple, la noi, la momentul respectiv nu exista wrestling in romania. Iar acum ca exista nu e destul de recent si oricum nu afecteaza audientele deci nu prejudiciaza nici o parte ba chiar le promoveaza. In fine, explicatia e mai ampla insa nu doresc sa o dezvolt.
Era doar o nota.
I'm not judging at all,stiu si nu trebuie sa-mi explici nimic. ;)
Cat despre prescurtare,pe Internet bs = bullshit...anytime,anysite,anyplace.
Ar fi si pronuntia romana > be-se.Sucks,ain't it ? :D
B-SUN,BLK-S...exista variante.
REST_BlackSun
20th June 2007, 00:03
Imi cer scuze , dar mi-am permis si eu un mic "concediu" si nu am putut posta pe aici , dar va promit ca va voi tine la curent cu releasurile facute de grupurile precizate mai in sus.
Bine si REST pare un nume urat , cel putin asa am auzit de la uni , cred ca o sa folosesc BLKS , mersi pentru sugesti :D
thunder_liger
20th June 2007, 02:40
multumim frumos pentru ca ne vei tine la curent..chiar ma gandeam..ce voi face fara update-uri de la grupul Millennium .. a trecut 2000, nu?
REST_BlackSun
20th June 2007, 02:58
multumim frumos pentru ca ne vei tine la curent..chiar ma gandeam..ce voi face fara update-uri de la grupul Millennium .. a trecut 2000, nu?
Oare ne acuzi si tu de furt ?
Hai sa`ti explic eu ceva daca ne acuzi de furt :
1.Noi cand urcam torrentele alea le urcam pentru voi , ca daca vreau nu mai urc nimica si trag doar ca sa vada ocki mei.
2.FZ e un tracker 0day ( daca nu sti ce inseamna interseazate ) ca sa urcam evenimente vecki , tre sa le facem un releas nou ( d-asta exista grupurile de mai sus REST pentru showurile RAW ECW SmackDown TNA , iar BS aka BLKS pentru showurile organizate de federati independete ) , altfel vom fi noi penalizati de "superiori".
3.Tu ne tragi pe noi la raspundere care riscam pentru voi !! ( sunt sigur ca nu stii care sunt riscurile , ca altfel nu mai postai aiurea )
thunder_liger
20th June 2007, 04:03
Please..spare me the drama
http://moronland.net/media/pictures/Lmao5.jpg
Nu te supara, dar n-am nevoie de explicatiile tale :) Am de unde sa vad wrestling cat cuprinde si fara grupul asta cu care ma tot stresezi. Te rog sa nu-ti mai asumi atatea riscuri pentru mine..fa-o pentru altii, sau mai bine , pentru tine ;)
PSYCHO
20th June 2007, 04:12
Toata lumea ia show-urile de pe PWT in cel mai scurt timp! Insa ptr cei care folosesc FZ probabil k e ok sa fie wrestling si pe acolo ptr a nu fi nevoiti sa mentina ratio in mai multe locuri! Insa PWT rulz anyway! :D
thunder_liger
20th June 2007, 04:19
@Psycho
Creca nu intelegi!! Nu este vorba de ratio ci de un sacrificiu , riscuri enorme, nebunii :o:
Daca tot nu intelegi, iti pun o poza :))
http://daveferguson.typepad.com/photos/uncategorized/risk.JPG
REST_BlackSun
20th June 2007, 04:23
"Last edited by thunder_liger : Today at 04:09. Reason: ca m-am nervat .."
Super tare hulk.
Bravo tie ca ai surse de wrestling , apropo daca nu`ti place pe fz , te rog spune-mi ip-ul tau ca se rezolva !!
thunder_liger
20th June 2007, 04:38
Ce se rezolva ?:happy Cu riscul de a ma repeta..spare me za dramaaa!
Putin imi pasa mie de fz dar mi-ai atras atentia cu dedicatiunea de care dai dovada. Rar mi-a fost dat sa aud pe cineva cum se expune riscurilor apocaliptice (despre care eu nici macar nu-mi pot imagina).
Hai sa-ti explic un lucru..pe forumul asta eu cred doar trei oameni cand imi spun cu glasul tremurand "pentru voi fac asta" . In ordinea inaltimii :
1. Big Sexy - ca el urla la televizor :)
2. RockBerg - datorita PWM-ului
3. Hitscum .. pentru ca ma nerveaza cu indienii lui :evil: (Hulk again)
Cat despre ceilalti care incep cu siropuri de astea .. consider ca imi insulta inteligenta (McGyver now..super tare,nu?).
Uite, scrie si la horoscop :
"People who tell you that they want what's best for might not truly have your best interests at heart. Having a healthy skepticism today will keep you -- and your bank account -- healthy, too." Salut toti dezinteresatii care in scop necomercial se gandesc la binele meu si nu vor nicicum sa-si faca reclama.:ok:
REST_BlackSun
20th June 2007, 06:44
Nu sti despre ce vb , TBS-ul a fost inchis acum o luna , si au primit amenzi grase ..
1.Big Sexy ce`si risca ? vocea !? ( si castiga si bani )
2.Rockberg - Habar nu am ce e PWM-ul
3. [...]
Trackerele de torrente sunt ilegale in Romania domnisorule , eu nu castig bani din ceea ce fac , nu caut aici pe forum publicitate sunt cateva sute de insi care trag wrestling de pe fz , si nr-ul lor tot creste , si nu din cauza ca ne facem reclama pe forumuri.
Si nu vreau sa mai spun si alte riscuri la care se expun calculatoarele celor care uploadeaza tot felu de chesti.
In primul rand drag copilas informeazate si dupaia vb/scrie/posteaza , asta a fost ultimu meu post adresat tie , nu`mi spui ip-ul tau ? stai linistit ca`l aflu si`ti promit ca n-o sa mai intri pe FZ in viata ta !!!
A apropo ai auzit de ORDA ? Eu unu sper sa nu ajungi sa ai probleme cu organizatia ;)
PSYCHO
20th June 2007, 07:06
Care este legea in care se prevede ca trackere-le de torrente sunt ilegale in RO? :shocked:
Dragon-sin
20th June 2007, 08:01
@PSYCHO
Hai la o bere sa ii lasam sa isi rezolve beef'ul :D
PSYCHO
20th June 2007, 08:13
Vroiam doar sa mai subliniez ca nu track-erele de torrente sunt ilegale ci materialele piratate! De exemplu un torrent cu Windows e ilegal, in timp ce unul cu Linux e legal!
@PSYCHO
Hai la o bere sa ii lasam sa isi rezolve beef'ul :D
^ Deal! :D
h1mZ
20th June 2007, 08:56
Si un torrent cu RAW este legal, un PPV nu.
Big Sexy
20th June 2007, 09:07
BLKS suna mai misto.
In privinta riscurilor asumate de mine la TV ... pentru orice pasarica imi scapa ma expun unor amenzi extrem de mari, mult mai mult decat castig eu. Si cand spun ca fac ceva pentru fani nu mint niciodata, tot ceea ce fac eu la TV e pentru fani. Ca nu sunt la nivelul comentatorilor americani e alta poveste, e normal asta. Si e normal ca tu sa doresti sa vezi comentariul original si fiindca te-ai obisnuit cu el.
Iar despre riscurile de sanatate ar trebui sa te intrebi in primul rand de ce a aparut al doilea comentator la mai putin de 3 luni de cand am inceput sa comentez acolo. A aparut fiindca un show de calitate nu poate iesi cu un singur comentator, ca iti moare comentatorul ala acolo si nu poate tine de unul singur un show. Si cand zic moare zic la propriu. Evident, nu intelegi ce spun, fiindca nu tu esti alert 2-6 ore dar in fine, asta e viata.
Iar cu amenintari (chiar si de genul nu mai intrii in viata ta pe filezone) nu vreau sa te mai vad pe aici. Comporta-te civilizat.
Eu am incheiat discutia in sensul ca te-am lamurit in privinta intrebarilor tale.
PSYCHO
20th June 2007, 09:21
La cate trackere de torrente exista, FZ este doar "inca unul" ... Eu chiar nu inteleg de unde atata patos ptr domeniul asta? Pana la urma a face upload cu wrestling nu e o realizare esentiala ptr viatza unui om, cum ar fi de exemplu brevetarea unei inventii sau castigarea unei competitii ...
Apropo, REST_BlackSun, cati ani ai si cu ce te ocupi in viatza de zi cu zi? Intreb ptr clarificari si te rog sa nu te simti atacat de mine, tot ce am zis e cu bune intentii!
Heath Scumm
20th June 2007, 09:54
1.Noi cand urcam torrentele alea le urcam pentru voi , ca daca vreau nu mai urc nimica si trag doar ca sa vada ocki mei.
Mai lasa torrentele si incearca sa citesti pe-aici - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=118367 . Sunt sigur ca te va ajuta mai mult in viata.
Iar cu amenintari (chiar si de genul nu mai intrii in viata ta pe filezone) nu vreau sa te mai vad pe aici. Comporta-te civilizat.
Same here ... don't be Rated-R! ;)
Mi se pare o gluma foarte buna asta cu "Ah? Nu vrei sa-mi dai IP-ul? Las' ca-l gasesc eu!" ... What are you? 5? Daca te ajuta cu ceva, iti dau eu IP-ul meu sa-mi dai ban permanent pe-acolo :D ...
Multumim enorm :rolleyes: pentru riscurile asumate si alte alea insa la tot "rislingul" pe care-l uploadezi, ma indoiesc ca stii vreo ceva despre Screwjob-ul lui Bret Hart, winning streak-ul lui Goldberg, cine a fost Bam Bam Bigelow sau Hayabusa ... So, (TM Thunder_Liger) spare me the drama! ;)
RockBerg
20th June 2007, 10:55
2.FZ e un tracker 0day ( daca nu sti ce inseamna interseazate )
[COLOR="Red"]0day in traducere libera ar fi...bulau.
Asta ca o gluma,n-am nimic impotriva torrent-sites,toata lumea are de castigat din sharing-ul asta. :ok:
Personal (mai nou) iau toate show-urile de pe filehosts ca RS.com,MU etc.....
Am folosit torrents inainte,n-am luat nimic de pe PWT poate imi da ban pentru neprezentare. :happy
Daca e o urgenta si nu e available nici un dl aici prin amabilitatea lui Pepsi_Cena,blackoil1 and the rest of the posters,folosesc torrents.
Nu conteaza ca dau copy-paste de pe site-uri arabe,conteaza ca le pasa.Cum iti pasa si tie,banuiesc.
Cat despre legalitatea unui tracker....e din ce in ce mai discutabil.
Look @ TorrentSpy.Daca ei pierd procesul,e nasol.Cum Romania adopta tot ce e restrictiv si prost e clar cat de legal va fi un torrent-site la noi.
Reaper
20th June 2007, 10:59
Mai lasa torrentele si incearca sa citesti pe-aici - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=118367 . Sunt sigur ca te va ajuta mai mult in viata.
:happy exact asta vroiam si eu sa scriu.
Anyway ... what the hell is FZ?
Daca este un tracker public si nu se afla in motorul de cautare al torrentz.com atunci nu mai intereseaza.
Daca este un tracker privat si nu se numeste pwtorrents sau taticul demonoid atunci, din nou, nu ma intereseaza.
Din partea mea poti sa faci ce vrei, poti sa uploadezi ce vrei pt cine vrei, I just don't give a tiny rat's ass.
REST_BlackSun
20th June 2007, 15:03
Multumim enorm :rolleyes: pentru riscurile asumate si alte alea insa la tot "rislingul" pe care-l uploadezi, ma indoiesc ca stii vreo ceva despre Screwjob-ul lui Bret Hart, winning streak-ul lui Goldberg, cine a fost Bam Bam Bigelow sau Hayabusa ... So, (TM Thunder_Liger) spare me the drama! ;)
[PSYCHO] - Cati ani am !? , pai am 20 , si sunt merchandiser la P&G ( dar nu cred ca , conteza unde lucrez )
[Big Sexy] - Bine e foarte usor se te cenzurezi , nu mi se pare greu , numai daca esti vreun cocalar ( sper ca nu ei fraza ca un afront )
[Reaper] - Trackerele pe care le-ai numit tu , sunt huburi de odc , pentru mine sincer , pentru-ca un tracker 0day iti ofera ce a aparut ieri sau azi pe piata/cinema/tv.
[HitScum] - Deci :happy ai fost foarte comic , lasand modestia deoparte sunt ffff putine ppv-uri ce eu n-am reusit sa le vad din WCW/WWF/WWE si cam toate documentarele , din cauza lu goldberg eu tot ziceam ca wrestlingul e real :(
Imi cer scuze pentru "amenintarea" pe care am postato , si pentru topic , doresc sa`l inchideti.
Hitscum o sa incerc sa nu mai fiu analfabet ( daca asta ai vrut sa precizezi ) si mersi pentru link.
PSYCHO
20th June 2007, 18:37
[PSYCHO] - Cati ani am !? , pai am 20 , si sunt merchandiser la P&G ( dar nu cred ca , conteza unde lucrez )
Adica esti vanzator de detergent? :P Faci si ceva scoala ma gandesc, nu? Sa stii ca (,) conteaza si detaliile astea! Cineva foarte ocupat nu ar putea sa-si piarda timpul cu uploadat wrestling ... in timp ce cunoscatorii au cont pe PWT ...
[Big Sexy] - Bine e foarte usor se te cenzurezi , nu mi se pare greu , numai daca esti vreun cocalar ( sper ca nu ei fraza ca un afront )
Gabriel Bubuianu e cocalar! :cry: ... Apropo, eu nu i-as spune asta unui tip de 2 metri inaltime si peste 100 KG! :shocked:
[Reaper] - Trackerele pe care le-ai numit tu , sunt huburi de odc , pentru mine sincer , pentru-ca un tracker 0day iti ofera ce a aparut ieri sau azi pe piata/cinema/tv.
Cum sa fie hub-uri de ODC? :) ... Si apropo, pwtorrents e "the best in the biz" ... 0day clar! Informeaza-te inainte de a scoate perle de astea!
[PSYCHO] [HitScum] - Deci :happy ai fost foarte comic , lasand modestia deoparte sunt ffff putine ppv-uri ce eu n-am reusit sa le vad din WCW/WWF/WWE si cam toate documentarele , din cauza lu goldberg eu tot ziceam ca wrestlingul e real :(
Imi cer scuze pentru "amenintarea" pe care am postato , si pentru topic , doresc sa`l inchideti.
Hitscum o sa incerc sa nu mai fiu analfabet ( daca asta ai vrut sa precizezi ) si mersi pentru link.
http://img409.imageshack.us/img409/6061/whiteflagjv5.jpg
:rolleyes:
RockBerg
20th June 2007, 18:40
De cand ma stiu,de fiecare data cand cineva cere unui moderator sa inchida topicul ala nu vrea. :happy
Unwritten rules.
Gabriel Bubuianu e cocalar! :cry: ... Apropo, eu nu i-as spune asta unui tip de 2 metri inaltime si peste 100 KG! :shocked:
Oh,my.PSYCHO's scared.
BTW....nu a vrut sa spuna asta. ;)
PSYCHO
20th June 2007, 18:48
Oh,my.PSYCHO's scared.
I'm not scared! I'm cautious! :cry:
Deja l-am batut pe Big Sexy la WM23 ... pe umar, intrebandu-l: "V v v rei n n n iste b b b ere?" :D
REST_BlackSun
20th June 2007, 18:52
Sunt foarte ocupat crede-ma bine acum sunt si in concediu dar mai mereu sunt ocupat.
S-a inteles gresit n-am zis ca gabi e un cocalar !! ,
Si te rog PSYCHO , spune-mi si mie ce inseamna pentru tine un torrent 0day , sa vedem cat de 0day e PWT-ul :|
Frumos steagul ala alb , cred ca sti fraza destepti cedeaza primii
PSYCHO
20th June 2007, 19:02
S-a inteles gresit n-am zis ca gabi e un cocalar !!
:rolleyes: Iti recomand o trupa de heavy metal cand il vezi pe Big Sexy: "Running Wild"! :cry:
Si te rog PSYCHO , spune-mi si mie ce inseamna pentru tine un torrent 0day , sa vedem cat de 0day e PWT-ul :|
De exemplu orice PPV este pus in cateva ore dupa difuzare ...
Frumos steagul ala alb , cred ca stii fraza desteptii cedeaza primii
Da, ideea e sa purtam discutii constructive si sa negociem "tratatul de pace"! :)
REST_BlackSun
20th June 2007, 19:23
Te asigur eu ca trackerul PWT nu`i 0day , pentru-ca ei urca si lupte vecki , chiar si fara grup de release , si in plus de asta recunosc si ei asta , ca si cei de pe XWT , oricum gresesti , cei care urca cel mai repede show-uri wrestling sunt cei de pe XWT , MDE rupe cand e vb de gale gen RAW ECW TNA sau smackdown , cu ppv-urile o da' in bara le face mai mereu nsv ( sau am uitat cum se numea fisierul )
Daca nu crezi uite-te la ce ora a aparut pe PWT ECW si la ce ora a aparut pe fz ECW sa vezi ca FZ a facut pipi pe PWT azi :D ( si face mai mereu pentru asta ii multumim lu MDE )
A si apropo mersi ca ma "corectezi" ( adik mai pui cate un i )
Life
20th June 2007, 19:28
^ mai , am luat ban pe fz si inca iau toate showurile de wrestling de pe ODC si de la multimedia ... + PWT face pipi pe fz la toate PPV-urile si mai la toate SD si RAW-urile !
RockBerg
20th June 2007, 20:17
Eu nu stiu care e bataia...nu cred ca exista trackere de la noi mai mari decat cele straine.
Nu ca mi-ar pasa.
Iau show-urile de unde pot.Pe XWT trebuie sa mai si dau inapoi...pana la sange ! :D De aceea prefer link-uri catre filehosts.
Daca face cineva de la noi un DSRip/DVDRip/crack propriu e altceva,in rest e normal dl/upload.
R55 au scos Tomb Raider Anniversary (PC) cu mult inainte de lansarea oficiala.Talk about 0day.
h1mZ
20th June 2007, 20:50
pentru asta ii multumim lu MDE
Ii multumiti inlocuindu-i numele din releasuri din MDE in REST ?
PSYCHO
20th June 2007, 21:00
Te asigur eu ca trackerul PWT nu`i 0day , pentru-ca ei urca si lupte vecki , chiar si fara grup de release , si in plus de asta recunosc si ei asta , ca si cei de pe XWT , oricum gresesti , cei care urca cel mai repede show-uri wrestling sunt cei de pe XWT , MDE rupe cand e vb de gale gen RAW ECW TNA sau smackdown , cu ppv-urile o da' in bara le face mai mereu nsv ( sau am uitat cum se numea fisierul )
Daca nu crezi uite-te la ce ora a aparut pe PWT ECW si la ce ora a aparut pe fz ECW sa vezi ca FZ a facut pipi pe PWT azi :D ( si face mai mereu pentru asta ii multumim lu MDE )
A si apropo mersi ca ma "corectezi" ( adik mai pui cate un i )
Atatea detalii! :) ... Eu prefer un track-er exclusiv de wrestling care pune show-uri si vechi si noi ... Mi se rupe cine le pune primul si alte aspecte ... Si am mai zis, mi se pare ok sa fie wrestling si pe track-erele romanesti, ptr cei care vor sa-si mentina ratio-ul pe un singur track-er, fie el si din categoria "la gramada" ... Si inca o chestie, un tracker axat numai pe 0day, din start are un dezavantaj istoric ... Iar wrestling-ul anilor '90 face pipi pe cel de acuma la orice ora, ca sa folosesc si eu termenul asta elevat ...
REST_BlackSun
20th June 2007, 22:07
Ii multumiti inlocuindu-i numele din releasuri din MDE in REST ?
Man el nu doreste sa fie numit in nfo , noi am discutat cu el , chil ;)
Life ban nu cred ca ai poate ai primit disable din cauza la ratie ...
R55 din cate stiu e un group de release romanesc super bun :D
Big Sexy
20th June 2007, 22:14
@psycho - hai ma, sunt inofensiv, am 1.58 cm, 86kg si arat precum o bila ce se rostogoleste de la birou pana la pat, o figura usor retarda si complet neamenintatoare, blajina chiar :P
http://www.garycmartin.com/images/furball.jpg
@REST BLKS
care e motivatia ta sa faci upload/release-uri? Cand ai timp sa vezi asa multe meciuri?
RockBerg
20th June 2007, 22:38
R55 din cate stiu e un group de release romanesc super bun :D
That's bullcrap my son.
R55 sunt germani.Gotcha ! :happy
REST_BlackSun
20th June 2007, 22:56
Big Sexy pai am un an de cand uploadez wrestling , si vizionez show-uri de mult timp , inainte chiar lasam calcu deschis mult timp ( si acum il las dar parca nu ca atunci ) sa trag de pe un hub strain tot felu de gale.
De multe ori din cauza unor persoane ( chiar din staffu fz ) am zis ca gata n-o sa mai uploadez in viata mea wrestling , dar am reusit sa trecem peste multe obstacole , din cauza dld-uri si fenomenului care a luat amploare in Romania peste noapte si mare parte din vina o au cei de pe tvsport ( fara sa pup in cur pe cineva , asta e adevaru' ) , chiar cand urcam show-urile pe Fz uni userii ne intrebau daca sunt cele care au aparut si pe tvsport.
E frumos ce am reusit noi sa facem , atata timp cat sa incercat si pe czone acelasi lucru prin majintrunks ( cred ca`l cunoasteti ca a fost user pe acest forum din cate imi aduc aminte si chiar era hostul la un concurs ) prima oara am urcat RAW aveam commentari de genu : "e fake wrestlingul" si dld 2-3 persoane , acum vb numai in sute , acum incercam sa le spun si istoria multora d-aia uploadam tot felu de chesti vecki.
Acum ca tot am adus aminte de majintrunks noi am creat acest grup REST tocmai din cauza ca el n-a rezistat singur , din cauza ca e greu , de exemplu au fost momente cand nu dormeam noaptea ( adik noi luni , marti , joi si duminica nu dormim noaptea sa stam sa uploadam devreme show-ul , ca cerintele useriilor au crescut vor rapid show-urile nu stiti ce nebunie a fost cu wrestlemania ) asteptand releasul de la MDE , si de dimineata ma duceam la munca , sunt multe sacrifici care le facem nu e usor sa uploadezi !!
Chiar daca suna penibil noi chiar incercam sa facem ceva , sa vedem si noi o gala in Romania sau sa vedem acolo in roman , si se poate.
==============================
Man te asigur ca exista si un group de release creat de razvanultra cu numele asta ;) , si mai exista si un grup de persoane cu numele REST in jocul Travian ( facut tot de romani )
Big Sexy
20th June 2007, 23:16
Grupul de persoane care joaca travian provine din Darkthrone, ia zi-le de Decron sa vedem ce zic :). Fac parte din REST in darkthrone din februarie 2005. Tocmai de aia mi-ai atras atentia insa nu am vrut sa iti zic nimic, pentru mine rest nu inseamna odihna in engleza sau "rest" conform DEX-ului, inseamna cea mai unita comunitate online din care am facut parte cu mass-uri pe diverse tinte la 02.00 noaptea si coordonari pe saptamani intregi si multe alte nebunii.
REST_BlackSun
20th June 2007, 23:26
, inseamna cea mai unita comunitate online din care am facut parte
Si pentru mine tot asta inseamna si acum cred ca intelegi cum e sa se ia unu de "munca ta" . in fine facusem si noi astia de pe fz o alianta pe travian si cand am vazut acolo REST am ramas :groggy: , in momentul ala doream sa contactez pe cei de la ORDA :happy :happy ( daca ma intelegi )
RockBerg
21st June 2007, 01:13
==============================
Man te asigur ca exista si un group de release creat de razvanultra cu numele asta ;)
De la grup pana la un release de DVD leaked oferit pentru review unor nume mari ca IGN/Gamespot/CVG e cale lunga.
E ca si cum mi-as zice aXXo pentru ca stiu si eu sa fac un DVDRip.
PSYCHO
30th July 2007, 17:43
Tocmai am trecut de pe UPC pe RDS!
Abia acum inteleg adevarata valoare a wrestling-ului pus pe trackere romanesti! :D ... De pe trackere romanesti downloadez cu 3-4 MB (iau 1,37 GB in vreo 5-6 minute) in timp ce de pe PWT iau cu maxim 120 kbps (1,37 GB in cateva ore) ...
Asa ca, oficial, le multumesc la toti cei care pun wrestling pe trackere romanesti! :ok:
LaParka
30th July 2007, 17:49
sa inteleg ca apreciezi serviciile RDS-ului ?:)
PSYCHO
30th July 2007, 17:51
^ Doar partea cu download-ul de pe trackere romanesti! ;) ... Si inainte plateam la UPC ptr cea mai slaba oferta de la ei mai mult decat platesc acum ptr cea mai buna oferta de la RDS ... Si eram curios sa vad daca Fiberlink-ul asta de la RDS e bun de ceva ... :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.