PDA

View Full Version : Cornel Dinu antrenor ???

phlo
13th February 2006, 14:35
am citit mai devreme pe mai multe site-uri printre care si cel al suporterilor lui dinamo ca se cere din partea fanilor readucerea pe banca tehnica a lui dinu.

SPER din toata inima ca asta sa fie o gluma, sunt absolut scarbit de reactia unora care se cred fani ai lui dinamo,adica dupa o infrangere in amical cu o echipa ff buna se si revoltara.

eu cel putin nu am uitat cum acest om (dinu) jigneste pe toata lumea si ce viziune de rahat are asupra fotbalului. SPER SA NU FIU SINGURUL CARE CREDE ASA..........

starsteel
13th February 2006, 14:51
Sincer, au fost campionate cand ati avut cea mai buna echipa in materie de jucatori dar cu Dinu pe banca rezultatul a fost jalnic. Din partea mea eu il doresc pe banca, cu Becali conducator si Dinu antrenor este excelent.

george-dinamo
13th February 2006, 15:35
pe dinamomania a fost doar un articol al lui haita. daca ai fi citit comentariile ai fi vazut ca majoritatea sunt impotriva acestui articol , chiar daca, surprinzator, in sondaj a iesit ca majoritatea il vor pe dinu pe banca. eu personal sunt impotriva revenirii acestui personaj pe banca lui DINAMO. n-are ce cauta aici acest filozof. sa se duca el la minutul 91 si sa ne lase pe noi la DINAMO chiar cu trabajadorul, desi...
ANTI CORNEL DINU PE BANCA LUI DINAMO!!!

Baskerville
13th February 2006, 21:46
n-am nimic cu personajul,este totusi unul dintre cei mai valorosi jucatori dinamovisti din istorie,dar nu cred ca e momentul se revina pe banca,sunt totusi doar meciuri amicale...:no:

phlo
13th February 2006, 22:30
n-am nimic cu personajul,este totusi unul dintre cei mai valorosi jucatori dinamovisti din istorie,dar nu cred ca e momentul se revina pe banca,sunt totusi doar meciuri amicale...:no:

cel mai valoros??????? dupa mine a patat emblema lui dinamo

P.S. demollari, dudu georgescu, nunweiller(toti), klein, CATALIN HALDAN, petre, etc - astia sunt jucatori nu papagalul ala

Rossi
14th February 2006, 00:33
cine a scos prostia asta cu noul antrenor ?!

orice ar fi Vigo ramane pana la finalul campionatului...
personal sunt convins ca spaniolul o sa faca treaba buna la Dinamo si o sa luam campionatul la pas ...

daca ramanea Andone campionatul era ca si pierdut .....
DINAMO nu este pe primul loc pt ca a jucat f bine in era Andone , este pe primul loc pt ca contracandidatele la titlu au jucat si mai prost ca noi ...

prostia asta cu noul antrenor e scoasa de presa ...nu mai aveau subiecte si mureau de foame ....

Ayrton
14th February 2006, 09:46
Din pacate chestia cu Dinu antrenor nu e scoasa de presa, ci chiar de suporterii dinamovisti: www.dinamomania.net . si e doar o opinie.
Insa personal nici eu nu sunt multumit de cum evolueaza echipa, chiar daca sunt amicale si chiar daca n-am vazut nici unul din meciuri intreg.

Paul
14th February 2006, 10:05
o gluma proasta chestia asta cu DInu ... :P
Asta dupa ce il dai afara pe Ando cand era pe locul 1

Oricum Esteban asta castiga mai putin decat Maldarasanu la Rapid de exemplu

Si cum il mai injurati voi pe Dinu , in vremurile "glorioase"ale lui ...

Ayrton
14th February 2006, 10:22
Paule, eu nu cred ca il injuram cum zici tu, si sa stii ca pt mine Cornel Dinu va ramane mereu antrenorul care m-a facut sa fiu iar mandru ca sunt dinamovist!
A fost antrenorul care a adus iar in campionatul nostru fotbalul spectacol, echipa din perioada 1998-2000, adica Fouhami-Contra, Ciubotariu, Nastase, Florea-Petre, Haldan, Lupescu, Iftodi-Mutu, M.Niculae fiind una din cele mai bune din istoria noastra. Si fiind creatia lui. Pacat ca n-am avut conducatori priceputi care sa ii exploateze potentialul pe o perioada mai mare de timp, ci care au urmarit doar sa-si umple buzunarele vanzandu-i repede...
Formula "echipa momentului" pt echipa lui Dinu a fost inventata!
Si antrenorul care ne-a facut iar campionii Romaniei!

gicu
14th February 2006, 10:35
Ar fi culmea sa-l injuram pe Dinu pt. ce-a facut pt. Dinamo...in principal ca jucator. Ca antrenor consider ca e mai bun decat media (in Ro) dar nu cred ca e momentul sa revina in iarba. Stefan nu m-a convinsa pana acum, dar astept meciurile oficiale..

Paul
14th February 2006, 10:42
@ayrton , echipa aia a fost buna , insa creatorea ei nu a fost DInu , ci alde Gigi Netoiu care vi l-a adus pe Mutu; Plus ca M. Niculae ... nu prea era el titular (era inca tanar). Jucau Vladoiou / Mihalcea si altii ....

Dar ma rog , DInu a avut atatea alte ocazii sa demonstreze cu echipe mai subtiri si a picat de fraier;

@gicu : a injura = a striga "demisia , demisia" , sa nu crezi ca m`am referit ca se striga "**** dinu "

Mario Di Lazi
14th February 2006, 11:08
Am vazut ca parerile voastre sunt impartite. Cornel Dinu a creat echipa minunata din sezonul 1999-00. A facut si mult rau prin felul lui de a vorbi prea mult despre antrenorii care au trecut pe la Dinamo.
ATENTIE: Dupa cateva etape din retur cand o sa fim la vreo 3-4 puncte in spatele liderului sa vedem atunci ce parere o sa aveti despre schimbarea antrenorului.

aliss
14th February 2006, 11:18
Probabil unii suporteri l-au cerut pe Dinu pe banca, doar pentru ca nu il vor pe spaniol (sa nu uitam ca nu toti au fost de acord cu aducerea spaniolului) si acum se leaga de cel mai mic rezultat negativ sa isi exprime opiniile.

gicu
14th February 2006, 14:06
corect aliss, cred ca asta e reactia.

MLDS, nu-s ce-ai vrut tu sa spui c-o sa fim la 3-4 pct. de lider :mda: Liderul suntem noi, altii or sa fie la 3, 4...10 pct. de noi :D

Paul
14th February 2006, 14:42
Da , o sa fie Vasluiul la 10p de voi :happy

gicu
14th February 2006, 14:43
adica voi nu prindeti nici macar Uefa? Nasol, la cate griji isi face Gigi :D

Mario Di Lazi
15th February 2006, 08:34
gicu ... daca o sa castigam campionatul asa cum spui tu, vin si dau o lada de bere.
paul ... sti bancul cu turta dulce? Daca nu-l sti o sa ti-l trimit, dar imi este frica ca te superi si-ti plesneste o vena in cap.

Aurel.D
15th February 2006, 10:16
Este o mare tampenie sa-l judeci pe Esteban dupa un meci amical pierdut!!
In anii trecuti Dinamo a avut perioade cand pierdea majoritatea meciurilor amicale, dar niciodata nu am auzit sa fie contestat antrenorul de atunci, Dinu sau Andone!!!
Pe de alta parte, este de vina Esteban ca au ratat Bratu si Zicu de 4 ori singuri cu portarul?? Sau ca cei din aparare viseaza; am inteles ca i-a certat pe jucatori la pauza pt. atitudinea lor si oricum , nu era decat un amical.
Ar fi cea mai mare prostie posibila indepartarea lui acum si veti vedea ca va face treaba buna la Dinamo! Mai vorbim peste 3 luni...

Utilizator
15th February 2006, 10:22
Inclin sa-i dau dreptate lui Quittaro in ceea ce spune. Fara a crede vreo clipa ca Esteban va fi vreodata mare antrenor am incredere insa in faptul ca vine cu metode moderne dintr-un campionat puternic. Daca e un tip muncitor inseamna ca e si serios. Sper sa pastreze distanta fata de jucatori si sa nu faca favoritisme.

Apararea e cam subreda dar avand in vedere ca avem 3 mijlocasi la inchidere buni ar putea aparea o surpriza placuta de genul Alexa central.

bobycox
15th February 2006, 14:03
Voi visati 3 luni, eu va spun ca nu o sa reziste nici 3 etape . Gogoasa asta cu meciurile amicale nu tine , pt ca si in amicale ,se joaca fotbal ,sunt orgolii si ambitii.Sa nu-mi spuneti ca lui Galamaz i " s-a rupt" ca l-a facut ala balerin, la golul 4, ca nu va cred. Astea sunt gogosi de adormit copii.

PS. Ce incepe prost, se termina si mai prost.

remy
15th February 2006, 17:16
Si ce a inceput prost ?
Asa se poate zice de toate echipele romanesti, in iarna asta.
Au pierdut meciuri multe, chiar la echipe slabe.
Nu e relevant ceea ce scrii, sant doar meciuri amicale, de observare a greselilor si remedierea lor.

Utilizator
15th February 2006, 17:20
Bobycox: Nu vad de ce Esteban ar fi atat de incapabil incat sa nu poata face treaba in Romania.
Apararea asa cum spui e slabita prin plecarea lui Tamas dar sunt totusi doi mijlocasi la inchidere buni (Alexa si Margaritescu). Intr-un sistem 1-3-5-2 se poate juca doar cu Moti central si cu doi inchizatori care sa completeze triunghiul defensiv.

despre amicale: acum ceva ani Dinamo a avut un turneu de vara destul de bun in Franta unde a scos rezultate extrem de incurajatoare cu echipe tari (nu mai tin minte bine dar parca n-a pierdut nici un meci). A urmat apoi dubla cu Bruges unde a pierdut destul de clar.
Sincer sa fiu eu chiar am aceasta superstitie: daca Dinamo joaca bine in amicalele pregatitoare mai mereu da chix in meciurile oficiale ce urmeaza. :)

Paul
15th February 2006, 17:25
@Uti , asta e cea mai proast idee ; cand nu ai 2 fundasi centrali decentzi , joci cu 3 FC ... in 3-5-2 ...

Nu vezi ca nu mai joaca nimeni in luma , 3-5-2 ... ?

Cel mai simplu e sa-l ia pe Jula de la CFR :d

cip_81
15th February 2006, 17:29
Cel mai grav e faptul ca Fane Vigu nu a gasit formula de joc. El tot incearca si tot incearca si tot incearca...Dar eu nu inteleg ce mare inginerie avea de facut, decat sa gaseasca un inlocuitor pentru Tamas ? In rest, scheletul echipei fiind acelasi.
Oricum, il asteptam sa vedem ce stie si in partidele oficiale, adica in alea in care nu este acceptat chixul.

phlo
15th February 2006, 17:42
lasati ma omul in pace. analizam dupa ultima etapa din campionat, eu am mare incredere in el, nu trebuie uitat ca el l-a lansat pe messi si ca echipa a 2 a a barcelonei era practic invincibila din ce am auzit eu

HAI DINAMO !!!

remy
15th February 2006, 18:01
Ar cam trebui macar un fundas mai valoros, ca mai ales Tamas a dus greul in tur si in Cupa UEFA !
Acolo e cheia pt. luarea campionatului, ca mijlocul si atacul sant cele mai valoroase din tara, jucand numai spre poarta, dand goluri multe.
Dinamo joaca un fotbal spectaculos, dar fara fundasi de valoare esti mort.
Dovada si atatea goluri date anii trecuti.

Utilizator
15th February 2006, 18:51
3-5-2 in opinia mea nu inseamna clasicul sistem cu 3 fundasi centrali care intr-adevar e greoi si nu se sustine de realitate.
Eu cred ca ar fi un sistem mult mai dinamic daca ar avea un singur central, doi laterali, de la mijloc venind cei doi inchizatori sa completeze fundasul central, impreuna sau pe rand. asa ca practic axul apararii este asigurat mult mai bine in opinia mea (ai practic trei oameni pe centru) si jocul la offside este mult mai usor de facut datorita faptului ca practic echipa are un singur jucator in fata portarului si nu 2 (care trebuie sa se coordoneze) ca in sistemul 4-4-2. Iarasi ca aspect pozitiv, apararea preia avansat atacurile adverse, cu un triunghi de aparare asezat cu doi jucatori in avanposturile ei (cu o latura a triunghiului); in sistemul 4-4-2 acest triunghi este situat cu varful spre atacantii adversi care sunt luati in primire in mod serios de ultima linie a defensivei. In plus echipa are astfel un caracter mult mai ofensiv. singurul aspect delicat este ca trebuie sa ai jucatori dispusi la efort si ca, in eventualitatea suspendarii/accidentarii unuia dintre inchizatori se strica mustaria. dar se pare ca avem deja un al treilea bun in lot, pe Ropotan. Concluzie: eu asa as juca daca nu mai vin alti centrali.

remy
15th February 2006, 19:17
Stilul ar trebui sa fie numai pe atac, pentru ca apararea nu prea face fata deocamdata, nu prea e sigura.
Asa va scuti apararea de a gresi si a primi goluri. Dand mai multe goluri, castigi meciurile.

Paul
15th February 2006, 19:37
Eu cred ca ar fi un sistem mult mai dinamic daca ar avea un singur central, doi laterali, de la mijloc venind cei doi inchizatori sa completeze fundasul central, impreuna sau pe rand.

Un astfel de 3-5-2 , cu 1 fundas central , e sinucigas , nu dinamic :drak:
Aia cu inchizatorul e poveste , poti sa`l ai pe Puyol fundas central , ca tot nu faci fatza la atacurile adverse (mai ales in deplasare).

Ce era asa greu sa cumpere un fundas central decent... ?

asa ca practic axul apararii este asigurat mult mai bine in opinia mea (ai practic trei oameni pe centru) si jocul la offside este mult mai usor de facut datorita faptului ca practic echipa are un singur jucator in fata portarului si nu 2 (care trebuie sa se coordoneze) ca in sistemul 4-4-2. Iarasi ca aspect pozitiv, apararea preia avansat atacurile adverse, cu un triunghi de aparare asezat cu doi jucatori in avanposturile ei (cu o latura a triunghiului);

Ai ideea cine e fundasul lateral stanga : Pulhac , care sa ma scuzi , mi se pare sub nivel cerut la Dinamo. Iar pe dreapta ? Mihut din Div B sau Balan?

Concluzie: eu asa as juca daca nu mai vin alti centrali.

Asculta aici , prima lectie pe care a invatat`o Figo asta al vostru , a fost ca in primul 11 trebuie sa bagi 4 fundasi , 2 centrali (daca poti unul de forta , unul cu viteza decenta , obligatoriu unul inalt) , 2 laterali care sa poate face faza de aparare foarte bine , si sa sustina atacul decent.

Zi`mi si mie 5 echipe din Europa , care NU joaca cu 4 fundasi ...

Utilizator
15th February 2006, 19:54
sigur ca 4-4-2 e verificat, dar nu cred ca e sinucigas ce spun eu.
Important e ca jucatorii sa-si inteleaga sarcinile de joc. Si Alexa si Margaritescu sunt buni la deposedari si au viteza buna de joc. Fundasii centrali din sistemul 4-4-2 cred ca asigura ceva mai multa siguranta la faze fixe cu centrari in careu. Atat. In rest in regim dinamic la faze pe atac daca analizezi atent o sa vezi ca la echipele mari cel putin unul dintre centrali avanseaza spre mijloc trecand cumva pe pozitie de inchizator. Nu pot sa-ti spun sisteme ale unor echipe europene pentru ca le stiu doar la cele mai mari. Si in plus 4-4-2 nu se joaca astfel tot meciul decat in fazele pozitionale. In rest se transforma, toate echipele care se respecta fac asta.
Si nu vad de ce nu se poate inova.
Pulhac eu zic ca nu e rau, poate sa mai creasca, cred ca are potential. Pe mihut sincer nu l-am vazut jucand. Balan nu e o solutie desi are sclipiri. In schimb Petre ar putea juca lateral, a mai facut-o.

Ayrton
16th February 2006, 09:19
Paul, la fundasi dreapta ai dreptate, nici mie nu-mi plac Balan si Mihut, insa la fundas stanga, Pulhac e peste orice alt fundas stanga roman. Si singurul care il poate inlocui pe Rat in Nationala. Si asta o demonstreaza si antrenorul stelist al Romaniei, Piturca.

Aurel.D
16th February 2006, 09:59
Cel mai grav e faptul ca Fane Vigu nu a gasit formula de joc. El tot incearca si tot incearca si tot incearca...Dar eu nu inteleg ce mare inginerie avea de facut, decat sa gaseasca un inlocuitor pentru Tamas ? In rest, scheletul echipei fiind acelasi.

Nu cred ca ai dreptate. Eu cred ca Esteban stie care ar trebui sa fie echipa de baza, insa face tot felul de incercari, ca de aia sunt amicale. Uita-te la cum abordat meciul cu coreenii: cu Danciulescu si Niculescu pe banca, cu Grigorie in locul lui Petre, etc...
Este clar ca a vrut sa vada si alte variante si in orice caz nu cred ca va incepe in meciurile oficiale fara cei trei jucatori...

relansat
16th February 2006, 11:16
Cornel Dinu este un foarte bun tactician si cred ca este mult mai bun de actualu` antrenor al lu` Dinamo ... zic acum , timpu`

va dovedi daca am avut dreptate sau nu ... mi`ar placea ca la Dinamo sa fie un duo ... Cornel Dinu` & un antrenor de actiune cred ca impreuna

ar forma antrenorul ideal !

Pulhac e peste orice alt fundas stanga roman

Ramane de vazut asta !!

vlad1607
16th February 2006, 11:24
fara Dinu La Echipa !

remy
16th February 2006, 14:03
Sa asteptam primele 3-4 etape, si pe urma ne dam cu parerea. Pana nu vedem care e adevarul, nu ne putem pronunta, mai ales ca nu joaca antrenorul, depinde si de jucatori cum se daruiesc pe teren.

Aurel.D
16th February 2006, 14:05
relansat,
Daca ar fi sa redevina antrenor, Dinu nu va accepta NICIODATA sa lucreze cu altcineva, gen manager-antrenor sau mai stiu eu ce combinatie din asta...
Este un tip foarte mandru, orgolios si nu va accepta sa fie condus sau sa i sa comenteze deciziile. Vrea ca el sa decida, el sa taie si sa spanzure.

Mario Di Lazi
16th February 2006, 14:22
Ayrton ... cine este ba acest Pulhac. TU NU AI AUZIT DE Bombardierul Nesu... cel mai tare stang, adica fundas stanga din Europa.
Am glumit ....
Pulhac este unul din cei mai buni fundasi stanga din Romania, dar Piti nu-l vede decat pe Nesu ca inlocuitor al lui Rat.

relansat
16th February 2006, 14:29
MLDS uite ca aici m`ai suparat tare de tot :) ... atata timp cat Steaua joaca la un nivel inalt e normal ca Nesu sa ii fie preferat lui

Pulhac ... si mie imi place de el ca jucator , cum am mai spus : ramane de vazut :ok:

@Quittaro e greseala lui ... tz`am zis ca`mi place ca tactician , dar ca antrenor el singur nu stiu daca va reusi !

Mario Di Lazi
16th February 2006, 14:38
relansat ... nu am nimic cu Nesu, cu aceasta echipa sau cu nivelul la care joaca aceasta, dar ... Nesu este cel mai slab jucator din primii 11.
Pulhac a explodat la un moment dat la echipa Dinamo 2 si a fost promovat la Dinamo unde a demonstrat din primul moment. Nesu a tot fost fortat de antrenorii care au trecut pe la echipa pe mai multe posturi, pana au considerat ca jucand ca fundas stanga nu pune in pericol poarta lui Khamutovski, Tudor sau Carlos.

remy
16th February 2006, 14:48
Imi place de stelisti, ca scot cei mai buni jucatori din tara exact pe cei care nu merita. Da, Nesu nu e de Nationala, mai ales ca a gresit grav cu Coasta de Fildes, parca.
Si sa stie stelistii, ca Dinamo mereu a avut pepiniera proprie, nu a luat cu japca precum Steaua, care era sustinuta de Ceausesti.
Ca se vand jucatorii de la Dinamo, ar trebui sa fie o mandrie, ca totusi supravietuiesc si in situatia de a nu avea aceeasi echipa intr-un an.
Si cred ca va aduceti aminte ce jucatori au plecat de la Dinamo, si au facut sa se vorbeasca frumos si despre Romania !
Steaua de 5 ani cauta sa-si faca echipa, si pana acum, mari rezultate nu s-au vazut (mai ales, rusinea cu Rosenborg, nu se uita usor). Ar fi trebuit sa defileze cu toti adversarii, la cat de omogen este lotul, si la cati bani s-au bagat in echipa.

relansat
16th February 2006, 14:49
OK , asta e parerea ta si o respect ! Inca putin timp si se va vedea cine o sa reuseasca sau nu :ok: ... Peace :)

Mario Di Lazi
16th February 2006, 15:02
Marea bucurie este ca in acest moment echipele din Romania nu mai vand jucatori slabi pe banda rulanta. Echipele puternice din Europa sau cam pacalit si nu prea mai cumpara jucatori romani. Asta e bine pentru noi.

starsteel
16th February 2006, 15:19
Bucurie pt. noi insa nu si pt. I. Becali, asta o sa vanda oricand si pe oricine, scopul lui este sa-si umple buzunarele. Aceasta este marea diferenta intre Gigi si Ioan.

cip_81
16th February 2006, 16:41
Nu cred ca ai dreptate. Eu cred ca Esteban stie care ar trebui sa fie echipa de baza, insa face tot felul de incercari, ca de aia sunt amicale. Uita-te la cum abordat meciul cu coreenii: cu Danciulescu si Niculescu pe banca, cu Grigorie in locul lui Petre, etc...
Este clar ca a vrut sa vada si alte variante si in orice caz nu cred ca va incepe in meciurile oficiale fara cei trei jucatori...

Pai, nu. Au fost 2 stagii de pregatire...unul in care trebuia sa faca o evaluare a lotului si sa dea o sansa fiecaruia, si inca unul in care sa incerce sa cristalizeze o formula de echipa. Echipa asta ar trebui sa aiba cat mai multe meciuri intr-o formula stabila. Dar el cu 2 saptamani inaite de startul campionatului inca mai face experimente. Eu, unul ,nu stiu nici care va fi modulul de joc si nici n-as fi in stare sa ghicesc mai mult de vreo 6-7 titulari (fundas dreapta nu, al doilea fundas central nu...la mijloc e o brambureala totala).

vlad1607
16th February 2006, 16:52
orice numai sa nu se intoarca Dinu la echipa...cip logica ta e corecta dat hai sa vedem ce va fi in meciuri oficiale

cip_81
16th February 2006, 17:14
Ehe, cam rar, cam rar pe aici. :D
Referitor la nea Fane, am mai spus-o, nu ma intereseaza rezultatele in amicale, dar ma intereseaza sa vad ca a schimbat ceva in jocul echipei, ma intereseaza sa vad o formula stabila de echipa, ma intereseaza sa vad ca apararea nu mai tremura la fiecare "raid" inamic, ma intereseaza sa vad un pressing agresiv. Daca nu le vad, inseamna ca am facut schimbare doar de dragul schimbarii si pe motivul ca lui B nu-i placea figura lui A.
Cat il priveste pe Dinu Cornel, n-are ce sa mai caute in iarba. L-am vazut de ce a fost in stare, mai ales in partidele europene. N-a trecut nici macar un tur si a fost primul antrenor care a pierdut o calificare dupa ce castigase prima mansa in deplasare, cu Benfica. Un pacalici.

vlad1607
16th February 2006, 17:49
din pacate da cam rar :D

vedem la oficiale ce si cum.,..eu sunt destul de increzator

Mario Di Lazi
17th February 2006, 10:35
"Cornel Dinu
Atat"
_________
Parca asa scrie si pe usa biroului de la Dinamo si asa trebuie sa ramana si pentru echipa de fotbal. Adica nu trebuie sa-si bage nasul.