View Full Version : Shawn Michaels vs. Undertaker
Raiden
6th June 2007, 17:08
Cine e mai bun, "The Heart Break Kid" Shawn Michaels sau "The Phenom" Undertaker?
http://i198.photobucket.com/albums/aa303/Raducu_2007/SMBoyHoodDream1.jpg
vs.
http://i166.photobucket.com/albums/u89/niga100/undertaker.jpg
Doua legende ale pro-wrestlingului care mai lupta in continuare in WWE. Wrestleri care au cea mai lunga cariera in WWE in prezent, Shawn Michaels din 1988 iar The Undertaker din 1990.
Poate si cei mai buni wrestleri care au participat la WrestleMania, Shawn Michaels datorita meciurilor de 5 stele iar Undertaker datorita sirului de victorii si invincibilitatea sa.
Dupa parerea mea Shawn Michaels e mai bun ca Undertaker din punct de vedere al carismei si al abilitatilor in ring. Plus ca in mijlocul anilor '90 a fost printre cei mai buni wrestleri si cel mai important din WWF. Undertaker deasemenea a fost un wrestler foarte important mai ales ca are un gimmick foarte bun "The Deadman" cu care a reusit sa domine timp de 17 ani WWE-ul.
Deci votul meu merge catre Shawn Michaels.
ThePhenom
6th June 2007, 17:16
Parerea mea este ca Undertaker.Este un wrestler care a dominat WWF/E timp de 17 ani care are un record inegalabil la cel mai important PPV WWF/ E WrestleMania 15-0.Pacat ca s-a accidentat chiar acum insa....asta e!!!Sincer cel mai mult mi-a placut de Undertaker cand avea gimmick-ul American Bad Ass sau cand era sub gimmick-ul The Dead Man din anii 91 pana in 99.
thunder_liger
6th June 2007, 17:21
Michaels better than Taker ? Not in you wildest fantasy :)
Raiden
6th June 2007, 19:19
Michaels better than Taker ? Not in you wildest fantasy :)
Shawn Michaels are in istoria sa meciuri memorabile mai ales la WrestleMania, mai multa carisma si dupa parerea mea abilitatile sale in ring sunt mult mai bune decat ale lui Undertaker.
RKO_destiny
6th June 2007, 19:22
Shawn Michales este un wrestler cu meciuri exceptionale ramase in istorie. Nu pot uita Ladder Matchul cu Ramon sau mai ales Montreal '97. Undertaker este de altfel un wrestler foarte bun insa cu gimmickul "Dead man" nu poate fi carismatic, iar acesta este minusul sau.
PS. HBK=Shawn Michales. :)
^ :happy esti sigur ca HBK = Shawn Michaels ? Eu credeam ca HBK = Kane ... :(
Am votat Shawn Michaels pentru ca este mai carismatic decat Undertaker si pentru ca a facut meciurile de 5 stele cu preferatul meu Bret "The Hitman" Hart.
r0bby
6th June 2007, 20:51
Shawn Michales este un wrestler cu meciuri exceptionale ramase in istorie. Nu pot uita Ladder Matchul cu Ramon sau mai ales Montreal '97. Undertaker este de altfel un wrestler foarte bun insa cu gimmickul "Dead man" nu poate fi carismatic, iar acesta este minusul sau.
PS. HBK=Shawn Michales. :)
What?Nu are nevoie de Thrash Talk,si-a jucat foarte bine rolul,ca dovada numarul de fani.
RockBerg
6th June 2007, 20:54
Acum in 2007,imi plac amandoi ca wrestleri.
Asa ca...ma intorc in trecut ('93) cand il uram pe Shawn. :D Atunci cand venea cu Luna Vachon sau chiar mai inainte.
Un plus ca Taker nu e preferat de HitScum.
Heath Scumm
6th June 2007, 21:48
Hahaha! HitScum a votat cu Undertaker :D
DejaVu
6th June 2007, 22:19
He he...not the toughest choice...
Stiu ca sunt subiectiv, dar mie imi place mult mai mult Shawn Michaels.Este unul dintre putinii wrestleri care are toate calitatile : carisma, atleticism , este iubit de catre fani si asa mai departe.A avut niste meciuri incredibile si personal este wrestlerul pe care ii respect cel mai mult...
LaParka
6th June 2007, 22:48
imi place mai mult Undertaker dar am votat Shawn din 2 motive:
1)pentru a mai echilibra situatia :D
2)consider ca Shawn Michaels se poate descurca foarte bine si fara gimmick-ul heart break kid,boyhood dream,degenerate shit.....e carismatic,e atletic etc...in timp ce Undertaker...if you take the Undertaker out of Mark Calaway there's nothing much left....Taker e "mort" fara mortul-viu :)
PSYCHO
7th June 2007, 00:29
^ Subscriu la "gimmick-ul American Bad Ass o porcarie"!
Iar pe subiect, imi placea Shawn Michaels in perioada WWF knd era pe felie cu Diesel ... Insa Undertaker a fost mereu o prezentza impunatoare! (mai putin American Bad Ass care parca a fost o palma dupa cap pentru gimmik-ul suprarealist al lui Undertaker)
Big Sexy
7th June 2007, 10:17
am adaugat un poll la topicul cu undertaker referitor la discutia anterioara.
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3429
Doctor_Satan
8th June 2007, 10:02
S-a demonstrat la Royal Rumble cine e mai tare!
Heath Scumm
8th June 2007, 10:33
Depinde la care Royal Rumble te referi ... istoria WWE nu se refera la perioada 2006-2007 ;)
r0bby
8th June 2007, 11:06
Cred ca se referea la cel din 2007.Cand cei doi au ramas in ring.
Heath Scumm
8th June 2007, 11:08
Am inteles asta, eram ironic ... vroiam sa sugerez ca daca vorbim de Royal Rumble-uri in general, HBK owns.
Rey619Mysterio
3rd July 2007, 17:30
Shawn Michaels cred si sper ca va castiga...el e unul dintre putinii oameni care l-ar putea invinge pe Taker.Taker VS Michaels ar fi un meci de neuitat,in care ambii luptatatori ar da tot ce-i mai bun din ei...2 legende uriase se infrunta intr-un meci de vis...HBK RULZZ:drak:
Raiden
3rd July 2007, 21:10
Shawn Michaels cred si sper ca va castiga...el e unul dintre putinii oameni care l-ar putea invinge pe Taker.Taker VS Michaels ar fi un meci de neuitat,in care ambii luptatatori ar da tot ce-i mai bun din ei...2 legende uriase se infrunta intr-un meci de vis...HBK RULZZ:drak:
Nu cred ca ai citit cu atentie.... Topicul se refera la care e mai bun, nu cine ar invinge intr-un meci.
Lordul
3rd July 2007, 21:24
Undertaker ii clar mai bun nu degeaba are 15 victorii la Wrestlemania ,a castigat si Royal Rumble chiar in fata lui Shawn ,si Shawn ii bun dar nu-l poate intrece pe Taker la manevre ,poate doar la carisma
Apropo ce se mai aude de Shown dupa ce a fost facut groggy de Randy Orton ?
Kruger
3rd July 2007, 23:15
Am votat Mortãciunea. De ce?
Pentru cã pot :D
Acum pe bune... Niciodatã nu m-am uitat la wrestling pentru a-l vedea pe Shawn. Nu a fost ºi nu va fi niciodatã unul din preferaþii mei, deºi trebuie sã admit cã mare parte din meciurile lui sunt plãcute ochiului. Dar Undertaker... pai când spui UNDERTAKER deja alte cuvinte sunt de prisos, pãrerea mea umilã :D Ete cã am ºi d-astea.
Rey619Mysterio
4th July 2007, 09:23
Nu cred ca ai citit cu atentie.... Topicul se refera la care e mai bun, nu cine ar invinge intr-un meci.
:) nu crezi ca cea mai buna modalitate de a afla cine-i mai bun e sa-i cumpari intr-un meci?:confused:
Raiden
4th July 2007, 10:03
:) nu crezi ca cea mai buna modalitate de a afla cine-i mai bun e sa-i cumpari intr-un meci?:confused:
Daca Undertaker l-ar invinge pe Shawn Michaels intr-un meci in care HBK domina, asta inseamna ca Undertaker ar fi mai bun? :). Pana la urma meciurile sunt booked. La Royal Rumble cand cei doi au ramas ultimii in ring Shawn Michaels mi s-a parut cel care stapanea mai bine meciul desi pana la urma Undertaker a castigat.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.