View Full Version : WRM Junkyard Match 2
Heath Scumm
6th June 2007, 09:23
BigMouth : "Doamnelor si domnilor, bine ati venit la o noua editie WRM!"
Test : "In aceasta seara se anunta un macel groaznic cu cateva saptamani inainte de WRM It Ain't Family Guy!"
BigMouth : "Ramane de vazut daca acesti tineri se vor reface suficient de repede pentru acel PPV pentru ca se stie ca Junkyard Match-ul este una dintre cele mai brutale infruntari din WRM!"
Test : " ... sau ramane de vazut daca vor mai ajunge la PPV! :evil: Sper sa se omoare intre ei ca sa ne distreze pe noi."
Reflectorul focalizeaza pe Heath Scumm care sta pe capota unui HUMMER distrus cu un microfon in maini ...
Scumm : "Bine ati venit la cea mai brutala infruntare hardcore din WrestleRoMania! Aici nu mai avem ring, aici nu mai avem descalificari, aici avem doar JUNKYARD-ul!"
Reflectorul principal se concentreaza pe o alta zona a Junkyard-ului unde se pregateste Raiden. Acesta sare ca un luptator de box, concentrandu-se asupra meciului ce va veni.
Scumm : "Primul participant, in stanga mea, auto-proclamatul "The Legend Killer" Raiden. A declarat ca nu doreste nici o arma la inceputul acestui meci deoarece se considera un wrestler tehnic desavarsit insa sunt convins ca se va razgandi dupa ce se va intalni cu sarma ghimpata! :evil: "
Down with the sickness de la Disturbed atrage reflectorul principal pe King Of Galaxy. Acesta desface o bere si urca pe o bucata de gard metalic trantit peste niste masini salutand publicul ce priveste lupta pe niste monitoare imense in afara JunkYardului.
Scumm : " Al doilea participant in acest meci, King Of Galaxy!. Am ales ca arma de inceput pentru el chiar acea bucata de gard metalic pe care sta momentan!"
Undeva in partea dreapta a junkyardului sta The Silent Shooter. Concentrat insa in acelasi timp cu barbia ridicata, priveste oarecum cu superioritate la adversarii sai.
Scumm : "In dreapta mea, The Silent Shooter. Baiete, ar fi bine sa lasi barbia in piept sau ti-o voi lasa eu. Am ales ca arma de inceput pentru The Silent Shooter una dintre armele mele preferate - bata de baseball infasurata in sarma ghimpata!"
Intr-un colt al junkyard-ului sta izolat luptatorul intunecat, The Death Bringer. Nu face absolut nici o miscare si pare ca intreg peisajul a inlemnit in jurul lui ... Cu siguranta are un look terifiant, demn de filme horror.
Scumm : "Urmatorul participant, intr-un colt intunecat ... The Death Bringer. Nu stiu ce as putea spune despre acest wrestler ... stiu doar ca arma lui de inceput este ... SICRIUL plin de material explozibil."
In spatele lui Heath Scumm sta pregatit Jack "The Show Man" Johnson. Melodia Smells Like Teen Spirit rasuna in difuzoare insa The Show Man pare ca nu o aude ... e constient de faptul ca trebuie sa castige cele 3 puncte puse in joc in seara asta. Isi scoate haina de piele si casca de motociclist
Scumm : "Urmatorul participant ... Jack "The Show Man" Johnson ... Stiu ca iubeste la nebuni bata de baseball insa in seara asta va avea ca arma de inceput scaunul metalic! Baiete, ar trebui sa-ti pastrezi casca de motociclist pe cap ca sa eviti cateva contuzii! :evil:"
In fata lui Heath Scumm sta drept Mike "The Mistical Guitarist" Matthew. Melodia One of a kind il face sa intre in atmosfera meciului, cantand de zor piesa la chitara lui trademark.
Scumm : "Ultimul dar nu cel din urma ... in fata mea ... Mike "The Mistical Guitarist" Matthew. Observ ca esti foarte atasat de chitara ta ... sunt convins ca o iubesti insa porcaria aia n-are ce cauta intr-un Junkyard WRM!"
Mystical Guitarist il priveste contrariat pe Scumm ...
Scumm : "Da! M-am gandit ca ai nevoie de un upgrade ... asadar, ca arma de inceput vei avea o chitara plina ochi cu pioneze."
Scumm se indreapta catre iesirea din Junkyard. Paraseste locul infruntarii cu capul in jos si un zambet diabolic pe figura in timp ce portile se inchid.
BigMouth : "Incredibile prezentari! Acum sa vedem cine va reusi sa evadeze din junkyard si implicit sa obtina primele 3 puncte din WRM Rookie Challenge!"
Test : "Personal, astept sa vad cine va muri primul! :evil: "
Heath Scumm urca in tribune alaturi de Fallen, castigatorul primului Junkyard Match din istoria WRM! Un clopot imens anunta inceputul meciului ...
Test : "Let the games begin!"
Meciul a inceput … Dupa 5 secunde in care fiecare participant si-a facut un aliat si un dusman numai din priviri , tacerea domnea .
Test : Bigmouth , cred ca ...Ce ...
Bigmouth : Eu ma culc !ZZZzzzZZZ
Test : ( tipand cat il tin plamanii ! ) Bai legumelor hai ca vreau sa vad macel !
Apoi King of Galaxy si Guitarist se reped sa escaladeze gardul ! Imediat insa Death Bringer si Raiden se napustesc asupra lui King , in timp ce Show Man si Sexy Sin il iau in primire pe Guitarist …
Test : Se pare ca s-au creat doua mici aliante ! Raiden cu Death Bringer si Show Man cu SS .
Bigmouth : Acum e doar una ! Raiden l-a lovit pe Death Bringer cu un Lariat !
Test : Iata-i insa pe Show Man si SS care lucreaza destul de bine in echipa .
Sexy Sin si Show Man il loveau pe Guitarist cu scaunul si bata de baseball infasurata in sarma ghimpata . Noul venit zacea la pamant intr-o balta de sange . Sexy Sin si Show Man se privesc in ochi ...Apoi amandoi zic in acelasi timp Double Suplex !!!
Sexy Sin aranjeaza scaunul lui Show Man peste care isi aseaza bata ... Amandoi il ridica pe Guitarist din balta de sange si executa un Double Suplex prin acel scaun cu bata de baseball ...
Sexy Sin si Show Man se urca pe un Ferrari . SS arunca bata la jumatate de metru de el . Apoi amandoi se uita la cei trei : King of galaxy , Raiden si Death Bringer care se luptau in cealalta parte a cimitirului de masini !
Show Man : Hey , guys !
Sexy Sin : Who’s your daddy ....
Apoi mutandu-si privirea la Show Man , Sexy Sin termina fraza :
Sexy Sin : Bitch !
Fara sa-si dea seama ce l-a lovit Show Man incaseaza un Ace Crusher !
Test : Ce Ace Crusher executat de Sexy Sin pe fostul lui amic , Show Man !!!
Bigmouth : Show Man a nimerit cu pieptul in bata de baseball ce fusese aruncata de Sexy Sin mai inainte !
Test : O da , asta imi place !
Bigmouth : Dar ce naiba ... Silent Shooter isi ia bata si se duce catre Raiden !
Raiden se indreapta si el catre SS insa cand ajunge aproape primeste o lovitura incredibila de bata de baseball !!!
Test : I-ar fi trebuit o arma pana la urma !
Imediat SS il urca pe Raiden pe un Rover si executa un High Lift Belly to Back Suplex prin parbrziul acelei masini ! Silent Shooter se urca acum pe o macara .
Test : Oare cum naiba de se afla acel scaun ( din ce in ce mai tare ! ) infasurat in SARMA GHIMPATA , LANGA TINE SS !
Bigmouth : Esti maniac !
SS insa deja il vazuse ... Il arunca pe pieptul lui Raiden si apoi sare de la zece metri pe acel scaun cu un Double Foot Stomp ... Pieptul lui Raiden era invaluit in sange !!! Apoi SS il prinde intr-un Sleeper cu bata de baseball pe Raiden insa deodata Show Man il loveste de nicaieri pe SS cu scaunul in cap !
Test : Hai ! Abia m-am incalzit ! Imi place !!!
Bigmouth : HeathScumm vorbeste ceva cu Fallen ... Oare ce ?
Test : Nu ma intereseaza ! Avem aici un macel !
Bigmouth : Era vorba de patron !
Test : Ce ?? Ce ??? Scuze Scumm , m-a luat si pe mine valul !
HeathScumm insa nici macar nu-l baga in seama !
Raiden
6th June 2007, 13:08
Big Mouth: Oh, saracul piept a lui Raiden e ranit si e pling de…..
Test: Sange!!!
Raiden se plange de durerea cauzata de Sexy Sin, insa incet-incet incepe sa se ridice si sa se imbarbateze.
Big Mouth: Oare va lua o arma?
Test: Sper, eu vreau sa vad sange!
In continuare Death Bringer face alianta cu Raiden iar pe de cealalta parte SexySin se lupta King of Galaxy insa Jack “The Showman” Johnson alearga spre amandoi si le aplica un Crossbody! Mat Mathew vrea sa reuseasca isprava lui Jack "The Showman" Johnson si aceea de a dobori doi adversari deodata si alearga spre Death Bringer & Raiden vrand sa aplice un Strong Clothsline insa Raiden anticipeaza cu un Big Boot!
Big Mouth: Ce impact, se pare ca Raiden isi revine…
Test: Ar trebui sa ia o arma ca sa fie mai mult macel.
Death Bringer se intoarce impotriva lui Raiden si ii aplica nenumarate Hard Chop-uri in pieptul lui cel ranit..
Big Mouth: Gata cu aliantele, fiecare pe pielea lui, asa e mai bine!
Raiden simte cum ca i-ar intra mii de ace in piept…..dar Jack Johnson intervine cu un scaun metalic in capul lui Death Bringer. Jack Johnson ii intinde mana lui Raiden si se imbratiseaza.
Test: Ce? Aici nu e o echipa aici fiecare pe pielea lui.
Raiden da dovada de mai multa viclenie decat Jack Johnson si ii aplica un Overhead belly to belly suplex!!
Big Mouth: Iata ce s-a intamplat dintr-o imbratisare banala
Test: Mi se pare mie sau Raiden scoate o arma?
Big Mouth: Da, este un….. cos de gunoi?
Raiden se duce spre Death Bringer care primise un scaun in cap…
Big Mouth: Te gandesti la ce ma gandesc si eu?
Test: Sange!!!!
Big Mouth: Stiam eu…..
Raiden il loveste brutal pe Death Bringer cu cosul de gunoi in cap, si acesta cade jos sangerand in zona capului , insa nu e de a ajuns si ii aplica un Headlock.
Big Mouth: A pierdut mult sange, oare a lesinat?
Test: Cui ii pasa? I-a spart capul si important e ca vedem sange!!!
Big Mouth: A lasat hold-ul acela, acum se pare ca se pregateste de altceva.
Test: Cu acel hold, Death Bringer a mai pierdut sange cred ca nu mai stie pe ce lume traieste.
Raiden il suie pe Death Bringer pe capota unui Porsche si ii aplica un Impaler DDT
Death Bringer: Ce nebun!! Cred l-a lovit numai in cap.
Test: Asta e o strategie sa-ti faci oponentul praf, asta a facut Raiden.
Sexy Sin se indreapta spre Raiden incercand un Spear!!
Raiden insa anticipeaza cu o lovitura in cap cu o teava infasurata in sarma ghimpata.
Big Mouth: Si cu ce viteza venea SexySin, si ca a apoi sa fie lovit cu nu orice teava de ci cu o teava infasurata in sarma ghimpata!
Test: Sange! SexySin sangereaza la cap!
Big Mouth: Oh nu! Nu credeam ca Raiden va recurge la ceva hardcore, i-a spart capul lui Death Bringer si acum l-a lovit tot in cap pe SexySin si mai scoate acum o masa!
Test: Asta e un fel de razbunare, SexySin i-a facut pieptul praf! Oare ce vrea sa faca acum cu acea masa?
Raiden il ridica pe SexySin si ii aplica un Raiden Bomb pe masa.
Big Mouth: Holy shit, ce impact, cat de hardcore a putut sa fie Raiden!
Test: Nici macar nu a aratat ca este tehnic pana acum ci mai mult hardcore.
Big Mouth: E prea brutal acest meci nu cred ca mai pot sa-l urmaresc….
Test: Eu il urmaresc cu placere sange non-stop!!
SexyBoy
6th June 2007, 16:22
BigMouth : Se pare ca cineva va iesi cu rani grave din acest meci.
Test : Da,in sfarsit ai si tu dreptate:evil:
BigMouth : Se pare ca pana acum meciul a fost dominat de Raiden Si Sexy Sin!
ShowMan este ametit intr-un colt al campului de lupta dupa acel Overhead belly to belly suplex.Se pare ca a fost tradat de toti "partenerii:sai din acest meci.Cu o privire crunta si foarte hotarata,ShowMan se ridica de la pamant.In acest timp toti participantii la acest meci au inceput o bataie zdravana!
BigMouth : Se pare ca ShowMan se pregateste de ceva!
Test : Nu cred.Doar gura este de el.NU stie ce inseamna o lupta de wrestling.
Intr-un final ShowMan se urca pe platforma de deasupra titantronului privindu-i pe ceilalti cum se bat.ShowMan se pregateste de ceva si........da este o manevra de high-fly!Tocmai a executat un SSP pe oponentii sai!
BigMouth : Nu pot sa cred ce am vazut!
Test : Da,nici eu.Un SSP executat ca la carte.
Raiden se ridica de la pamant si incearca sa il loveasca pe ShowMan cu scaunul metalic.Si da a reusit!ShowMan este plin de sange si iarasi la pamant!
Test : Eram sigur ca o sa se intample asas ceva.Nu poate sa se lupte!
BigMouth : Incep sa cred ca ai dreptate!In afara de acel SSP nu a mai facut nimic in acest meci!:no:
Death Bringer pregateste doua scari ,fiind gata sa il loveasca pe King of Galaxy!Se urca pe o scara si este gata sa ii execute o manevra lui KOG!Dintr-o data ShowMan se urca pe stalpul de langa cei 2 oponenti!Il loveste din plin cu un Diving SPEAR!
Raiden,imediat il ataca pe ShowMan dar acesta riposteaza cu o serie de pounchuri.Se pare ca Raiden nici nu se misca!Raiden il trage pe ShowMan si executa un irish whip.Dar cand sa se intoarca,a vazut cum venea ca o racheta un scaun direct in figura sa!
BigMouth : Se pare ca ShowMan isi revine!
Test : Da chiar da!Un diving spear dupa care un scaun direct in fata lui Raiden!
Mike The Guitarist il ataca pe Showman si ii executa un powerslam printr-o masa.ShowMan se resimte,iar Mike The Guitarist incepe sa-l loveasca cu chitara direct in fata!Sexy Sin vine si il salveaza pe ShowMan executand pe Mike un Clothesline!SexySin il ia de mana pe ShowMan,iar acesta accepta oferta de a face o echipa!
ShowMan:Sper ca nu ma vei trada si de data aceasta!
SexySin:Sigur ca nu!a fost doar o greseala!
Intre timp Sin se intoarce cu spatele la ShowMan si priveste publicul!
ShowMan il trage pe Sin de cap,dupa care ii aplica un SitOut FaceBuster direct pe scaunul metalic!:yeah:
BigMouth : Ce impact!
Test : Da,cred ca Sexy Sin este accidentat rau de tot!
Se pare ca este un brawl intre Death Bringer si KOG pe masina din spatele comentatorilor!Showman se urca si el pe masina!KOG a fst lovit in plin de o scara a lui Death Bringer!ShowMan il prinde pe Death Bringer pe umar,dupa care ii aplica un Jumping Piledriver direct pe parbrizul masinii!
BigMouth : Nu se poate!Mi-a murdarit camasa cea noua cu sangele :headbang:
sau!
Test ::evil: Taci o data si hai sa vedem meciul ca devine din ce in ce mai interesant!
Raiden il prinde pe ShowMan de frizura cea noua,dupa care il rade pe fata cu rozatoarea!ShowMan,plin de snage este facut K.O de acea rozatoare!
Intre intr-un loc mai retras, Mike The Guitarist se batea cu Sexy Sin!
BigMouth : Si iata-l pe Sexy Sin cum ii executa lui Mike un Moonsault uimitor!
Test : O manevra foarte frumoasa!
In timp ce Sexy Sin se duce si el in brawl-ul dintre Death Bringer,KOG Si Raiden,ShowMan se ridica!Aproape este inconstient dupa ce a fost ras pe fata!
BigMouth : Incredbil!ShowMan se ridica dupa atatea manevre incasate!
Test : Da se pare ca si-a revenit dupa acel inceput groaznic de meci!
ShowMan nu se ridica usor, dar pana la urma reuseste.Il vede pe Mike intins la pamant,si se gandeste la ceva!
BigMouth : Nu pot sa cred ce am vazut adineauri!!
Test : Si eu idem si la fel:shocked:
Tocmai,ShowMan i-a executat lui Mike un Corkscrew Senton de pe scara adusa special de el!Se pare ca meciul este incredibil!.........
ThePhenom
6th June 2007, 16:57
Big Mouth:Ce manevra sinucigasa a lui Show Man!!!!
Test:Cat sange!!!Ce frumos!!!Cred ca l-a facut turta dulce pe Mike!!!
Death Bringer se ridica si cauta ceva in sicirul sau.De acolo scoate insa un geam.Se duce si i-a si o masa.Ridica masa si pune geamul pe ea.Cand se intoarce insa este luat prin surpindere de Raiden care i-a facut un Spinning Spinebuster pe sarma ghimpata.
Test:Ce frumos a executat aceasta manevre Raiden!!!!Death Bringer este facut terci!!!
Sexy Sin ii face un un Spear lui King of Galaxy lasandu-l incostient pe jos.Mike se trezeste si il loveste cu o bata pe SS.
Big Mouth:Ce inuman este acest meci....
Test:Big Mouth esti nebun?Este cel mai frumos meci pe care l-am vazut in ultima vreme.
Death Bringer reuseste sa se scoale si el insa Show Man ii aplica un Flash Kick."Mortul" se trezeste din nou.
Test: Death Bringer ar trebui sa lupte mai bine!!!Etse in locul lui favorit...un cimitir!!!Pacat ca e de masini si nu de oameni!!!
Show Man si Raiden vin in viteza sper Death Bringer insa amandoi sunt prinsi de gat."Mortul"le face un Double Chokeslam pe acea masa acoperita cu geamul care s-a facut bucatele.
Test:Ce manevra!!!Sunt terminati Raiden si Show Man!!!!
In partea cealalta a cimitirului KOG ii face lui Mike un Monkey Flip pe o masina insa cel din urma se ridica cu greu si il loveste pe KOG cu un neon.Death Bringer intervine si el in lupta dar incaseaza de la Sexy Sin un Bodyslam pe o masina.
Big Mouth:Cata violenta!!!Cred ca voi visa urat la noapte...l
KOG insa il ataca pe SS cu un semn cu "STOP"..Death Bringer se ridica si lasa un scaun desfacut.Il prinde pe KOG si ii face un Death valley Cutter(TKO)pe acel scaun care era pus pe picioare.La impact acel scaun i s-a "incolacit" pe gatul "regelui".Raiden intervine si el si il loveste pe Death Bringer cu piciorul dupa care se napusteste asupra lui Show Man.The Mistical Guitarist il ridica pe Death Bringer si incerca un Screwdriver dar "Mortul" reuseste sa scape.Il pune pe Mike pe o masina.Duce pe autovehicol si niste neoane.
Test:Cred ca Death Bringer va pregati ceva interseant.Sper ca il va termina pe chitarist!!!
Death Bringer se urca si el pe masina si ii face lui The Mistical Guitarist un Welcome in Death Valley(Double Underhook Piledriver) pe acele neoane lasandu-l K.O.
Test:Ador manevra!!!A fost superba!!!
Death Bringer il priveste in ochi pe Mike care era plin de snage dar fara sa stie pe masina se urcase si raiden.Death Bringer se intoarce insa The Legend Killer ii face "Mortului" un Cutter fantastic.
Big Mouth:Nu prea arata bine fata lui Death Bringer!!!
Test:Ai vazut Big Mouth ce frumuseste de manevra a executat Raiden?L-a facut pulbere pe "Mort"!!!
DejaVu
6th June 2007, 22:00
Big Mouth: Da, Test!Am avut un meci superb in seara asta...
Test: Dar inca nu s-a terminat!Devine din ce in ce mai dur.Nu vreau sa se opreasca!Atat de mult SANGE!
Big Mouth : Observ ca Raiden vrea sa il termine pe Death Bringer...nu se poate!Raiden parca a innebunit!Il loveste cu volanul unei masini direct in cap...cred ca acesta a lesinat...
Test: Raiden pare cu adevarat cel mai bun rookie din WRM...abia astept sa castige.
Raiden inca il loveste pe Death Bringer cu volanul masinii si ii aplica un Wishbone."Mortul" incearca sa se ridice, dar cade peste ramasitele unei masini.
Big Mouth: Dar iata cine se apropie...nici nu mi-am dat seama cand s-a ridicat.The Mistical Guitarist, plin de sange ajunge in spatele lui Raiden.Acesta nu observa, iar chitaristul executa un Inverted Atomic Drop!
Test: Ce?Tipii astia ar trebui sa fie prieteni!Sunt cei mai buni din WRM.
Big Mouth: Pacat ca nu se pot intelege.Raiden nu stie ce l-a lovit.
Mike Matthew, dupa ce l-a lovit pe Raiden se uita dupa chitara sa,dar il vede pe Jack Johnson care incearca sa se urce pe gard si sa castige meciul.
Big Mouth: Uite!The ShowMan este gata sa castige!Hai Jack, urca mai repede!
Test: Chitaristul l-a vazut si se duce dupa el!
The Mistical Guitarist alearga pentru a-l prinde pe Jack si se impedica de o bata de basseball!
Big Mouth: Ce idiot...
Test: Nu fi asa de sigur.Uite s-a ridicat...
Chitaristul ajunge la Jack si il loveste pe acest direct in picior cu bata de basseball dupa care il trage inapoi in Junkyard.Cei doi au un schimb dur de pumni, dar The Mistical Guitarist reuseste cumva sa ii opreasca si executa un Scoop Piledriver asupra adeversarului sau direct pe acea bata.
Test: Cred ca Jack are cateva probleme...vad ca Mike il pregateste pentru o manevra de submission..
Big Mouth: Indian Deathlock...manevra de submission preferata a chitaristului...
Test: Sigur nu va mai putea sa scape ShowMan!E aproape imposibil sa scapi de o manevra atat de bine executata...
Big Mouth:Asa e, dar...iata ce se intampla!Raiden alearga catre chitarist si....
Big Mouth si Test : SPEAR!!!
Test: Ooooo...cred ca de data asta i-a facut-o Raiden...
Raiden se uita catre cei doi luptatori aflati la podea dar Sexy Sin vrea si el sa intervina si Raiden primeste un schimbator de viteze direct peste coloana vertebrala.
Big Mouth: Cum naiba a reusit sa scoata acel schimbator?
Test: Nu stiu, dar nu pot sa spun ca imi displace chestia asta...
Mike Matthew se ridica, il agata pe Sexy Sin si un SpineBuster pe aceeasi bata..
Test: Ha Ha!Stiam eu ca pustiul isi va reveni, si in ce stil!Are stofa de campion!
Big Mouth: Oricat de mult imi displace acest rocker, de data asta trebuie sa iti dau dreptate.Este foarte imprezibil.Dar unde este The King of Galaxy?
Test:Nu stiu, nu il vad...
Big Mouth: Uite-l!Este langa acel monster truck...
Test: Se pare ca si chitaristul l-a vazut.
Big Mouth: Se indreapta spre el!Oare ce are de gand?
Test: Omoara-l Mike!!!!
Chitaristul se urca pe monster truck si se pregateste sa sara de acolo...
Big Mouth: Nu!!Se pare ca va sari de acolo!
Test: Asa e...e incredibil baiatul!
Big Mouth: Body Splash!Nu cred ca regele se va mai ridica,dar...se pare ca si chitaristul este aproape inconstient...
DejaVu
12th June 2007, 10:27
Test: Cei doi nu stiu daca vor mai avea resursele necesare escaladarii gardurilor.
Big Mouth: Nu iti face griji.Ca nici ceilalti participanti nu sunt mai presus!
Test: Toti...sunt plini de sange.Nu am mai vazut de mult un meci atat de violent...
Big Mouth: Si meciul a fost facut doar de niste debutanti!Sunt incredibile aceste noi achizitii ale federatiei noastre.
Test: Eu am vazut de la inceput potentialul noilor superstaruri.
The Showman incearca sa se ridice sprijinindu-se de portiera deschisa a unei masini...
Big Mouth: The Showman cred ca este cel care va castiga acest meci!Avem un castigator...
Test: Inca nu a escaladat gardul, Toni!Nu se poate ca acest wrestler care nu a facut nimic pe parcursul meciului sa castiga...
Big Mouth: The Showman o sa castige...
Test: Uita-te putin cine s-a ridicat...
Big Mouth: Nu!Chitaristul...nu se poate asa ceva!Trebuia sa fie inconstient!
Test: Este mai rezistent decat crezi tu!
Big Mouth: Oricum nu cred ca va reusi sa ajunga pana la The Showman!Urca-te pe gardul ala odata!
The Showman incepe sa urce pe gard, dar The Mistical Guitarist il vede, isi aduna toate fortele si se izbeste de gard...
Big Mouth: Cei doi sunt din nou la pamant...ce meci lung.
Test: Cu cat mai lung cu atat mai bine!
Big Mouth: Vad ca cei doi tineri vor sa ne tina in suspans,dar cred ca vom vedea in curand castigatorul.
Test: Mi se pare mie sau sub masina langa care este Mike cazut se gaseste o chitara?
Big Mouth: Asa e Test, chitara a fost aruncata mai devreme acolo...
The Mistical Guitarist deschide ochii si sub masina vede chitara plina cu piuneze.In acest timp, The ShowMan se ridica si vazandu-l pe chitarist ii aplica un Sharpshooter.The Mistical Guitarist ia chitara in mana...
Big Mouth: Cei doi se afla din nou in lupta.Incredibila rezistenta celor doi!Cred ca pana la urma The ShowMan va castiga!Chitaristul nu va reusi sa scape din Sharpshooter!
Test: Daca te uiti mai bine, vei vedea ca are ceva in mana...arma lui preferata!
Big Mouth: Chitaristul se pregateste sa il loveasca pe ShowMan cu chitara si...
Test si Big Mouth: Oooooohhh!
Test: Ce impact!!Chitara s-a spart in capul lui ShowMan!
Big Mouth: Am ramas socat...dar, iata ca baiatul nu vrea sa cada..nici macar o asemenea lovitura nu il face sa cedeze...
Test: Dupa cum il vad pe Mike, cred ca va executa manevra sa de final...Da!The Mistical Music!!!
Big Mouth: Cred ca vem un nou castigator...
Mike Matthew il lasa pe Showman intins in Junkyard cu chitara langa el si escaladeaza gardul...
Test: Avem un nou castigator!!!Mike "The Mistical Guitarist" Matthew!Felicitari pustiule!
Big Mouth: Trebuie sa recunosc Test, ca a am avut un meci incredibil in aceasta seara.
Test: Al doilea Junkyard Match a fost superb.Iar primele trei puncte din Rookie Challenge ii revin lui Mike.
Big Mouth: Dar inca nu a castigat Challenge-ul...
Test: Asa e!Sunt curios ce se va intampla in continuare...la It ain't a Family Guy.Pana atunci va spun : Ascultati muzica rock!
Big Mouth: La revedere.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.