View Full Version : news
gicu
4th December 2003, 10:00
Iata ce declara Andone dupa Dinamo-Petrolul 7-0:
"Baietii au jucat astazi de placere. Au lasat la o parte orice alta obligatie si au facut spectacol. S-a vazut ca formeaza o adevarata familie si acest lucru ma multumeste dincolo de rezultat. E prima oara de cand sunt antrenor cand descopar acest lucru la jucatorii mei. Baietii au dovedit ca au caracter si ca s-au atasat de culorile clubului. Asta am vrut sa remarc."
fcdinamo.ro
/hello /hello /hello
gicu
9th December 2003, 11:43
"...antrenorul Ioan Andone a comunicat lotul care va face deplasarea la Tg. Jiu si Deva, pentru meciurile in sala programate miercuri si joi. Din lot fac parte Stefan Preda si Posteuca (portari), Szabolcs Perenyi, Cosmin Barcauan, George Iordache, Alexandru Dragomir, Stefan Grigorie, Dan Alexa, Vlad Munteanu, Iulian Tames, Ianis Zicu, Ciprian Marica, Ionel Danciulescu si Claudiu Niculescu. Dinamovistii au primit liber pana marti dupa-amiaza, la ora 15.00, cand este prevazuta plecarea spre Tg. Jiu."
fcdinamo.ro
gicu
10th December 2003, 17:36
""Fata de articolele aparute in presa de astazi, privind un potential transfer al jucatorului dinamovist Ianis Zicu la Rapid sau la Steaua, presedintele FC Dinamo, Nicolae Badea, a facut cateva precizari:
"In ceea ce ne priveste, Ianis Zicu nu este transferabil la nici o formatie din tara. El isi poate desavarsi cariera sportiva numai la Dinamo. Iar argumentele se pot gasi cu usurinta in evolutiile sale din sezonul recent incheiat", a declarat Nicolae Badea pentru site-ul oficial al FC Dinamo.""
Ayrton
31st December 2003, 09:03
Data pentru reunirea echipei: 12 ianuarie. Sa speram ca vor fi toti jucatorii prezenti la apel si nu va lipsi din motive de transfer nici unul! (Iodi sau altii asemenea lui nu se pun)
Urmeaza apoi un turneu in Turcia.
Ayrton
31st December 2003, 11:16
Acum, cand un an se pregateste sa ne paraseasca, si un altul sa vina, vreau sa urez si eu tuturor suporterilor dinamovisti un LA MULTI ANI! si implinirea tuturor dorintelor si pe plan personal dar si pe plan afectiv, si sa sarbatorim in 2004 un nou event pentru echipa noastra de suflet! Numai bucurii si sa fiti iubiti!
EDMOND_
31st December 2003, 16:04
Multe urari de bine! Anul care vine sa va aduca bucurii!
LA MULTI ANI!
ieppy
4th January 2004, 13:39
Multumim mult Edmond_ La Multi ANI, baieti si speram sa ne vedem anul asta campioni. Doamne ajuta.
Ayrton
7th January 2004, 08:57
"La solicitarea antrenorului Ioan Andone, Dinamo va disputa in Turcia, in turneul de 22 de zile, 8 meciuri amicale! Pana la aceasta ora sunt confirmate 4 jocuri, in compania unor adversari puternici precum Besiktas Istanbul (Turcia / 4 februarie), St. Gallen (Elvetia / 6 februarie), Rapid Viena (Austria / 8 februarie) si revelatia Cupei UEFA, Groclin Grodzisk (Polonia / 10 februarie). Pentru partidele din 12, 14, 16 si 18 februarie, conducatorii ros-albilor se afla in tratative cu cluburile Zenit St. Petersburg (Rusia), Genclerbirligi si Gaziantepsport (Turcia) si Dinamo Kiev (Ucraina)."
Ayrton
12th January 2004, 17:17
lotul de 24 de jucatori prezenti azi la reunirea dupa vacanta:
Portari: Stefan Preda, Silviu Posteuca
Fundasi: Ovidiu Burca, George Iordache, Cosmin Barcauan, Angelo Alistar, Szabolcs Pereny, Alexandru Dragomir, Manuel Scarlatache, Stefan Radu
Mijlocasi: Florentin Petre, Dan Alexa, Vlad Munteanu, Dorin Semeghin, Stefan Grigorie, Iulian Tames, Ionut Badea, Alin Ilin, Cristian Pulhac
Atacanti: Ionel Danciulescu, Claudiu Niculescu, Ianis Zicu, Ciprian Marica, Claudiu Dragan
gicu
21st January 2004, 13:21
1. "Inainte de decolarea spre Turcia, tehnicianul Ioan Andone a facut cateva comentarii legate de o eventuala plecare a lui Ianis Zicu de la Dinamo: "As fi foarte mandru ca Zicu sa ajunga la Inter. Daca va pleca va fi o pierdere foarte mare. O pierdere care era de asteptat. Nu avem o oferta clara, insa ar fi mai bine sa se duca la Inter decat intr-o tara din fosta Uniune Sovietica. Este foarte important ca un jucator de la Dinamo sa ajunga la Inter. Sunt trist ca-l pierd, dar ma bucur pentru cariera lui. Este un mare castig pentru fotbalul romanesc. Nu ne putem opune daca i se achita clauza eliberatoare. Are o traiectorie asemanatoare cu cea a lui Mutu, dar depinde numai de el, deoarece trecerea din campionatul romanesc in cel italian este foarte dura. Este un jucator deosebit, dar nu cred ca poate fi considerat urmasul lui Hagi".
Prezentata ca iminenta de catre presa peninsulara si despartirea de Ciprian Marica, Andone a mai declarat astazi, pe aeroportul Otopeni:
"In ce-l priveste pe Marica, nu suntem dispusi sa-l cedam si pe el. Estre sub contract cu Dinamo si consider ca mai trebuie sa joace inca un an, doi la Dinamo si abia dupa aceea sa tinteasca una dintre echipele mari ale Europei.""
2. "In sedinta Consiliului Director al FC Dinamo, care a avut loc aseara (19.01.04), la sediul clubului, a fost oficializata incheierea colaborarii cu divizionara B, Poiana Campina. Tot in sedinta de la Dinamo s-a stabilit semnarea unui contract de asociere cu Aro Campulung, locul 15 in seria a doua. Dupa cum se cunoaste, din aceasta iarna, noul antrenor principal al echipei din Campulung este fosta glorie a "cainilor rosii", Ionel Augustin. "
fcdinamo.ro
Red Heat
2nd February 2004, 11:41
Astazi se implinesc 11 ani de cand Misa Klein a trecut in nefiinta. Sa-i fie tarana usoara !
gicu
4th February 2004, 19:43
"Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului a publicat astazi clasamentul celor mai bune echipe din lume, pentru luna februarie. Dinamo a urcat un loc, aflandu-se acum pe pozitia 81, la egalitate de puncte (124) cu Schalke 04 (Germania). Primele trei locuri sunt ocupate de AC Milan (311 p), Real Madrid (309 p) si FC Santos (Brazilia - 284 p). Steaua Bucuresti se gasete pe locul 166, cu 87 p, alaturi de Bayer Leverkusen si Tescoma Zlin (Cehia). Rapid nu se afla in Top 300."
fcdinamo.ro
gicu
3rd March 2004, 01:34
"Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului a publicat astazi clasamentul celor mai bune echipe din lume, pentru perioada 1 martie 2003-29 februarie 2004. Fata de luna precedenta, Dinamo a coborat trei locuri, aflandu-se acum pe pozitia 84, la egalitate de puncte (124) cu Steaua Rosie Belgrad (Serbia) si Corinthians (Brazilia). Primele trei locuri sunt ocupate de Real Madrid (317 puncte), AC Milan (296 p) si FC Santos (Brazilia - 278 p). Steaua Bucuresti se gaseste pe locul 173, cu 87 p, cazand sapte pozitii fata de top-ul anterior. Rapid nu se afla nici in aceasta luna in Top 300."
fcdinamo.ro
insider
6th March 2004, 04:31
Interesant acest clasament...sunt tari astia cu statisticile lor in toate sporturile.Oricum Dinamo e tare,si cu mult in fata echipei STEAUA...
Utilizator
8th March 2004, 00:40
Presa relanseaza subiectul Dinamo-privatizare, consultand personajele pitoresti din club: Netoiu si Cohn. Lasand gluma la o parte, eu chiar cred ca e o idee buna transformarea clubului de fotbal in SA, chiar daca investitorii initiali nu-mi plac in mod deosebit. Trebuie rupta pisica "non-profitului" odata si odata. Dinamo chiar poate fi profitabil. Ce parere aveti?
gicu
8th March 2004, 01:47
mda...parerea mi-am spus-o si pe Intern (pe subforumul creat). Ce mi se pare interesant, e ca in Gsp sunt prezentate interviuri cu tabara Netoiu, pe cand Prosport prezinta "opozitia" :mda:
Utilizator
9th March 2004, 22:07
Scandalul vinde ziarele si face audienta la TV. Jurnalul de stiri cel mai important al zilei, de la ora 19, incepe cu 20 de min de groaza, stirile cu adevarat importante fiind prezentate la final, de multe ori pe scurt...Suntem o tara avida de scandal si de fapt divers, din pacate. Nici Berlusconi nu e usa de biserica, nici Jesus Gil Y Gil n-a fost, sunt destule exemple si in tari mai pricopsite. Cred ca echipa va juca bine si in retur, cea mai importanta piesa din angrenajul Dinamo a ramas. Ma refer la Ando fara de care nu ne-am mai vaita acum atat. Amintiti-va de primavara trecuta: Zicu juca pe la Farul, Marica era undeva prin lotul largit, iar de restul nu stiu daca mi-ar fi parut rau daca erau vanduti in bloc pe 1 euro. Ando i-a relansat pe toti, e meritul lui si nu cred ca le va fi usor celor care au plecat. Pe Grigorie l-am injurat din plin de exemplu, se pare ca Ando il invata din nou sa joace. Uitati-va ce a facut Lucescu la Rapid, la Brescia, la Besiktas. Desi sunt undeva la ETCETERA, antrenorii priceputi sunt cele mai pretioase piese ale unei echipe, nu presendintii, nu finantatorii, si nici chiar unii jucatori care se dau vedete pentru ca au jucat 10 meciuri bune si au o presa favorabila. Degeaba esti o mare speranta daca nu confirmi la maturitate; stiu studenti de nota 10 care au esuat mai apoi in pozitii absolut anoste.
Sa facem diferenta intre vedete efemere si oameni de baza.
Utilizator
26th March 2004, 09:03
S-a infiintat scoala de fotbal “Cornel Dinu”. Actionari sunt Dinu si Danilescu, locul ales este undeva pe la Drept, in Bucuresti.
inter
26th March 2004, 09:09
acum fara sa fac "misto" ce vor invata tinerii dinamovisti de la Dinu ?
cum se face deposedarea adversarului ? :p
iar fiul lui danilescu precis va fi antrenor ....
ieppy
26th March 2004, 10:44
pai cum ce o sa invete? daca e la faculta de drept o sa invete filozofie. Iar fiul lui Danilescu e antrnor, cum ai ghicit?
gicu
28th March 2004, 00:14
"AM RISCAT SI AM CASTIGAT. VICTORIA ESTE A ECHIPEI"
Conferinta de presa de dupa meci a fost onorata doar de antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, conducerea tehnica a rivalilor din Ghencea preferand sa ramana in vestiare. "Am riscat in fata Stelei folosind sistemul 4-4-2, ca in partida de la Ploiesti, si am castigat. Ne puteam desprinde inca din prima repriza. Am cedat initiativa, dar pana la urma am castigat. Victoria este a echipei, care a dat dovada de unitate si caracter. Acest succes nu inseamna decat trei puncte. Campionatul este lung si mai este mult de munca pana la Liga Campionilor. Din punctul meu de vedere, de pe banca am vazut penalty la faza creata de Semeghin. Este posibil sa ma insel. Nu au existat insa erori grave de arbitraj in aceasta seara", a declarat Andone. Referindu-se la absenta lui Dan Alexa pentru meciul cu FC National, din cauza cumulului de cartonase galbene, tehnicianul dinamovist a incheiat: "Am solutii pentru vor reintra Iordache si Badea. Am spus in mai multe randuri ca avem inlocuitori in lot, asa cum s-a intamplat si astazi, in fata Stelei, cu Perenyi si Ciobotariu".
fcdinamo.ro
Utilizator
5th May 2004, 09:15
Achizitiile preconizate pentru aceasta vara la Dinamo: Keseru, Mihut, Tanasa, Chihaia, Baltoi (revenire de la Farul). Sa vedem cate vor fi concretizate, ar mai fi si altele necesare (in aparare sigur, mai ales daca va pleca si Barcauan) daca se vrea performanta si pentru a suplini vanzarile devenite deja traditionale la noi.
DANCIU SI ALEXA SIGUR PLEACA :headbang:
discutii despre transferuri va rog sa le tineti pe threadul intitulat transferuri. Duh!
ADelPiero
8th May 2004, 18:54
„PREFER CAMPIONATUL!”
Neţoiu a mărturisit ieri că pentru el obiectivul principal este cîştigarea titlului. Comandantul crede că Mircea Rednic se va întoarce la vară în Grant şi spune că şi l-ar fi dorit mîine pe Ioan Becali coechipier, nu adversar. Gigi Neţoiu recunoaşte că jocul din prezent al roş-albilor nu mai este la parametrii din tur, cînd Dinamo făcea spectacol: "Se vede că atunci cînd doi-trei jucători lipsesc, cei ce intră în locul lor nu pot suplini absenţele".
Utilizator
10th May 2004, 00:30
Un articol frumos (si real totodata) despre noi, cum n-am mai citit de foarte de mult prin ziare:
"21 de grame
Dinamo a jucat la sacrificiu o partidă de care poate să depindă titlul
Cătălin Tolontan
Sosiţi în Giuleşti pentru meciul returului, campionatului şi vieţii, oaspeţii au început printr-un presing căruia Rapidul i-a făcut cu greu faţă.
Timoraţi şi gafeuri, cu Măldărăşanu pe post de pierzător de baloane, giuleştenii s-au văzut băgaţi la început în propria jumătate de teren. A venit logic golul lui Bărcăuan, care în minutul 11 a plutit ca în NBA şi a marcat cu capul din careul mic. Biciuiţi de un stadion aprig, giuleştenii au revenit, egalînd în minutul 16 prin Sabin Ilie din penalty, după ce Tudor a fluierat prompt faultul lui Iordache la Ilyeş.
Repriza a ridicat ştacheta suspansului. Dinamoviştii au speculat nesincronizările din apărarea gazdelor, contraatacurile lor crude găsindu-l întîi pe Dănciulescu liber, Grigorie marcînd la finalul fazei (53), iar apoi acelaşi Grigorie (64) perforînd sec în poarta goală. 1-3! Şi cînd toată lumea anticipa prăbuşirea Rapidului, acesta se aruncă în atac şi înscrie în minutul 72 prin Ilyeş.
A urmat o goană nebună după egalare, cu caramboluri, centrări şi ratări. La capătul a zeci de atacuri, ceva a respins mereu mingiile din careul dinamovist. Ce? La căpătul a nenumărate experimente, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că sufletul are 21 de grame. Este exact greutatea care lipseşte din trupul omului după moarte.
Aseară, la finalul meciului, stadionul din Giuleşti, cu sutele sale de tone de fiare, iarbă şi lumini şi cu miile de oameni era cu 21 de grame mai greu. De undeva de sus se întorsese sufletul lui Cătălin Hîldan, ocrotitor asupra echipei pe care a iubit-o şi pe care a ajutat-o încă o dată, împingînd-o spre titlul de campioană. "
Dorin
10th May 2004, 00:49
Eu ce sa mai zic ? Felicitari pentru inca un titlu !Sper ca CL va insemna ceva anul acesta....Cu conditia sa nu plece jumatate din echipa... :yeah: Dorin
Utilizator
10th May 2004, 08:43
Felicitarile sunt primite :), numai ca mai sunt meciuri grele, la Timisoara e unul, la Piatra Neamt s-ar putea sa fie meci decisiv pentru gazde in evitarea retrogradarii, etapa viitoare sunt sigur ca Bistritza va juca mult mai viguros decat a facut-o cu Steaua…speram ca va fi cum zici pana la urma, la meciul cu Rapid echipa a jucat frumos, ca in tur, sunt sanse foarte mari sa castigam campionatul.
In legatura cu CL sunt sceptic, vor pleca destui in vara (Alexa aproape sigur, Petre, Danciulescu, Barcauan posibil) , singurul care-mi da sperantze de rezultate bune este Ando, cea mai tare achizitie a lui Dinamo din ultimii ani.
Padrino
10th May 2004, 15:50
da, nu ar fi rau. Insa si la SA tot ei vor controla clubul, nu tu si nici eu. Insa deocamdata pentru ei este mult mai rentabil, mai spala rufele putin. Sunt tare curios ce jucatori vor venii in aceasta vara, ca sincer, mam cam saturat sa ne tot plece iar noi sa luam no/name/uri...
baubau
12th May 2004, 07:32
Astia de la Prosport sunt cu capul?Aliuta la Dinamo????? :headbang: La schimb cu VladMunteanu si/sau Fl.Petre?1 aprilie a trecut demult!Cititi si pe www.dinamo-online.net
Utilizator
12th May 2004, 12:34
Banuiesc ca e o gluma lansata de Steaua, nu vad cum Dinamo ar accepta asemenea tranzactie fantezista. Aliuta e mai slab si decat Petre, sa-l mai dai bashca si pe Vladut asta e chiar o poanta buna.
Sau poate cine a lansat stirea are interes sa bage zazanie pe la Dinamo, lupta pentru titlu se duce pe toate fronturile…nimic nu e intamplator in ziua de azi…
Utilizator
14th May 2004, 10:48
Astazi clubul Dinamo implineste 56 de ani. La multi ani, succese si cat mai multi suporteri in alb-rosu. :bere: /OLE/
La multi ani Dinamo si tot inainte :)
ps. coincidenta sau nu, tot astazi sarbatoresc si ziua lu' fi-mea :) O sa vrea sa fie dinamovista cand o sa afle :p
Utilizator
14th May 2004, 14:20
Ca sa vezi ce chestie Gicule...Eu mi-am sarbatorit-o pe a mea ieri si pe a fetitzei mele maine :)...13, 14, 15...sa nu crezi in destin? :)
chestie MARE utilizator, caci am uitat sa specific ca maine este a mea :)
La multi ani fetitei!
Utilizator
17th May 2004, 09:30
Gicule asta chiar e buna, se cheama ca pentru noi cel putin nu e intamplator ca suntem dinamovisti:)
La multi ani, sa traiesti, numai bucurii tie si fetitei tale :) :ok:
M-am mai linistit acum ca stiu ca mai esti si tu cu cheltuiala mare la mijlocul lui mai :)
RstInPc
18th May 2004, 11:04
LA Multi Ani Dinamo !!!!! (mai bine mai tarziu decat niciodata) La cat mai multe titluri interne si internationale. Nu degeaba este cel mai bun club din tara.
La Multi Ani si voua Gicule si Utilizator. Multa sanatate si La Multi Ani fetielor voastre. Eu cred ca a fost gandita si calculata bine treaba cu zilele de nastere, atat de parintii vostrii, cat si de voi cu fetitele. :ok: /hello Mare chestie
:)
Utilizator
18th May 2004, 12:25
RstInPc ia aminte de la batrani sa calculezi si tu data de nastere pentru ai tai copii :) :ok: S-ar mai domoli poate si a ta sotie daca ziua de nastere a copilului ar coincide cu cea a lui Dinamo…:) Va fi in mod cert bucuroasa pe 14 mai :)
Multumim de urari d-lor.
Altfel, un cadou frumos de ziua clubului, nu-i asa? :) (ma refer la victoria de sambata 5-0)
Utilizator
18th May 2004, 13:53
Cadoul a fost frumos intr-adevar, dar eu astept unul mai frumos (victorie la Timisoara) weekend-ul asta si altul si mai si weekend-ul urmator (castigarea meciului cu Apulum si a campionatului). Mai astept sa castigam finala Cupei si alte cadouri in vara (putine plecari, veniri valoroase, sa scapam de uscaturile din conducere) si altele in toamna europeana care sper sa se prelungeasca in primavara. Cam multe cadouri si destul de pretentioase, dar cred ca le meritam cu totii :)
mda, e bine ca suntem optimisti :)
In alta ordine de idei, am "aruncat un ochi" pe chat-ul prosport, astazi cand la intalnire era prezent Cornel Dinu. In afara unor idei generale, n-am retinut mai nimic, dar totul din cauza unui mod de desfasurare al dialogului absolut idiot. Era unu' de zicea ca pe gsp chat-ul e mult mai organizat, dar precum n-am ce sa-l intreb pe Borcea (eventual cand ne lasa in pace) n-am incercat sa intru. Asa ca sper ca daca mai sunt oficiali ai clubului dispusi pt. astfel de intalniri, sa le faca undeva unde organizarea sa fie pe masura (eventual fcdinamo.ro?)
ADelPiero
19th May 2004, 01:11
asa e ... chat`ul de la gsp e mult mai aranajat .. si mai frumos decat cel de la prosport :mda:
dar poate mai trag si ei cu ochiul cum este la gsp ... si se vor "update" :evil:
gophren
19th May 2004, 16:14
iata ce scrie pe dinamo-online:
CU TOTI LA TIMISOARA!
TRANSPORT GRATUIT. 15 AUTOCARE DISPONIBILE. INTALNIRE FANI - STADION DINAMO, SAMBATA DIMINEATA LA ORA 8.00
Care mergeti? :)
gratuitatea transportului Bucuresti-Timisoara-Bucuresti e interesanta. Totusi, de la mine pana in Bucuresti nu-i gratuit...ba, din contra...costa destul de mult :(
Asa ca, incerc sa-i sustin de-aici :yeah:
ADelPiero
29th May 2004, 16:58
COCIS SI FLORESCU LA DINAMO
În timp ce Cristi Borcea a fost în Franţa, pentru transferul lui Dănciulescu la FC Nantes, la sediul Computerland, Nicolae Badea, Dinu, Andone şi Dănilescu au avut o întîlnire legată de campania de transferări pe care Dinamo intenţionează să le facă în vara aceasta. Printre numele dorite de alb-roşii se găsesc Cociş şi Florescu, fotbalişti urmăriţi de mult timp.
Utilizator
20th July 2004, 12:17
În aceste zile şefii Braşovului înroşesc telefoanele, sunînd cu zel în Ştefan cel Mare, de unde speră să-l poată aduce pe Claudiu Drăgan. Dinamo n-ar zice nu, mai ales că prin rămînerea lui Dănciulescu pe loc, atacul stă şi aşa destul de bine. Numai că oficialii roş-albi vor să speculeze slăbiciunea celor de sub Tîmpa: să-l dea pe Drăgan stegarilor, dar să-i înduplece pe aceştia să scadă preţul lui Buga, la a cărui achiziţionare încă n-au renunţat. (sursa GSp, 20.07.2004)
alex36
26th July 2004, 09:09
Daca l-ar aduce pe Buga,ar fi ce-a m-ai tare achizitie a veri.Care alaturi de Tames si Grigorie ,ar forma ce-l tare trio din campionat.....iar Steaua si Rapid ar m-ai visa inca 2-3ani la campionat
Utilizator
26th July 2004, 09:19
Ar fi o treaba cu Buga la noi…Despre Danciu am citit azi in ziar ca il vrea Rennes a lui Boloni. Cica se va trata dupa meciurile cu Zilina. Sper sa nu plece, ieri se spunea ca saptamana asta va semna pe inca 4-5 ani cu Dinamo. Ar fi bine sa nu mai plece nimeni si sa avem traseu lung in cupele europene.
DomINAMO
26th July 2004, 19:37
A venit si Denis Serban.Nu inteleg de ce el si de ce acum cand a pierdut pregatirea si nimeni nu l-a vazut cam in nici un meci.Valoare nu are si nici nu prea a avut.Totul miroase a mana de becali aici care il expune in vitrina noastra cu speranta ca o sa mergem si noi mai departe si il vede lumea de afara.
Utilizator
26th July 2004, 23:19
Denis Serban cred ca e impins la noi de Giovani ca sa-i refaca o cota ce tinde spre 0...Acum ca a venit sa speram ca va si juca pe masura, asta e....
Ayrton
27th July 2004, 10:44
Aica pt Penis Serban se gasesc bani (50.000 sau chiar 70.000 $ dupa unele surse), iar pentru Tames care e de mic copil la Dinamo nu... Inca o miscare rusinoasa a "iubitilor" nostri conducatori...
gicu
27th July 2004, 11:18
asta are vreo calitate in prezent? (in afara de a fi finul lui Borcea) :D
ieppy
27th July 2004, 11:25
nu, si nici nu conteaza. Daca nu o sa joace bine nu va juca. Ma indoiesc ca Ando il va baga doar de dragul lui Borcea. Pe mine ma deranjeaza ca joaca pe pozitia lui Pacurar si poate nu o sa mai joace atat cat trebuie.
Utilizator
27th July 2004, 11:39
asta are vreo calitate in prezent? (in afara de a fi finul lui Borcea) :D
Da, e ginerele lui Buduru...:D
inter
27th July 2004, 11:47
Denis Serban cred ca e impins la noi de Giovani ca sa-i refaca o cota ce tinde spre 0...Acum ca a venit sa speram ca va si juca pe masura, asta e....
si sa plece la vara la cules de capsuni in Spania! :drak: :drak:
ieppy
27th July 2004, 11:50
foarte probabil.
vasile314tzurka
27th July 2004, 11:50
pina una alta castraveti:) vazui dimineata stirea asta. e de mare viitor. sa vedem daca ando il baga si cit.
RstInPc
27th July 2004, 12:13
Din cate imi aduc aminte parca avea ceva tehnica. Partea proasta e ca avea o afinitate crescuta pentru minge si i se cam lipea de picior. Acu' va trebui sa avem rabdare si sa vedem ce va iesi. Nu cred ca va face mare branza in primele meciuri in care va intra pe teren, dar sa recunoastem ca nici Niculescu nu a rupt gura targului la inceput. Are nevoie de timp pentru acomodare, pregatire fizica si tehnico-tactica pentru a putea intra in angrenajul echipei. Sper sa nu se faca aceeasi greseala ca in cazul lui Danciulescu (injurat de cea mai mare parte dintre suporteri si adulat acum).
Utilizator
27th July 2004, 14:32
Ar fi bine sa ai dreptate RstInPc, din pacate pare cam supraponderal. Si eu sper sa nu se repete greseala care s-a facut cu Danciulescu, ar fi pacat.
gicu
27th July 2004, 15:09
RstInPc, nu-l injur pe D. Serban (deocamdata). El n-are nici o vina, de vina sunt astia din conducere ce ii dau banii aia, in loc sa le creasca salariile la tinerii din lot..de ex. :)
ps. ultimul jucator de la Dinamo pe care l-am injurat a fost Mihalcea, care rata cu nonsalanta (inclusiv la un meci cu Steaua de prin '98 sau '99) din pozitii aproape perfecte. Se pare ca i-au prins bine injuraturile ca-si revenise la un mom. dat :p
polniuman
29th July 2004, 08:27
dennis serban are o sansa sa arate ca poate sa joace si altfel de cum stiu eu ca joaca. eu imi aduc aminte o faza pe cand juca la steaua si a driblat tot inclusiv bara portzii :evil:
intr-adevar nu e vina lui ca au dat banii pe el. trebuie sa castige si el un ban, nu? daca e finul lui borcea inseamna ca putem sa spunem ca a ajuns pe pile la dinamo, nu pe valoare!!! :D
sper sa nu bage zazanie intre jucatorii ceilalti.
oricum trebuie sa-i uram bafta si sa-l injuram dupa ce joaca cateva meciuri, daca joaca prost.
eu unul cand a venit danciulescu la dinamo nu l-am injurat deloc ca a fost la steaua.
asa ca deocamdata nu ma iau nici de serban, dar prima mea parere este ca nu are ce cauta la dinamo
polniuman
29th July 2004, 08:32
mai citesc mesajele de aici si mai trebuie sa scriu cate ceva. ori se platesc niste datorii cuiva, cum ar fi becali, ori se pregateste, prin serviciul asta, aducerea altui jucator, de ce nu buga?
adica il vrei pe asta? trebuie sa-l iei si pe serban. :yeah:
Ayrton
4th August 2004, 18:03
<<"Cainii" au urcat 12 pozitii, fata de luna trecuta, in clasamentul mondial al cluburilor, dat publicitatii de Federatia Internationala de Statistica a Fotbalului. Cu 156 de puncte, Dinamo ocupa acum locul 46 in lume, la egalitate de Sochaux, fiind probabil cea mai buna clasare a unui club din Romania in ultimii 5 ani.>>
Steaua ocupa locul 161 (cam prea mult pt valoarea acestei echipe ce nu-si mai aduce aminte de cand n-a mai castigat ceva...).
Utilizator
20th August 2004, 09:22
Vlad Munteanu pus pe liber deoarece nu a acceptat prelungirea contractului in conditiile oferite. Tames a semnat pe 3 ani iar Alistar pe 2.
Bogdan
24th August 2004, 08:35
Tames a semnat pe 3 ani iar Alistar pe 2.
Se pare ca nici unul nu a semnat,pt. ca au fost exclusi din lot.Anul asta cred ca va fi unul foarte greu pentru noi.Sper sa ne revenim cat mai repede dupa infrangerea cu Steaua.
gicu
24th August 2004, 13:52
Bogdan, intr-adevar curios ca acum se afla ca cei doi n-au semnat. Dar daca pleaca Danciu & Petre o sa fie nasol...
Bogdan
24th August 2004, 14:30
Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla daca vor pleca Danciu si Petre.Cred ca ne vom bate la retrogradare.Ar fi dezastru daca ar pleca acesti doi jucatori.Dar Ando trebuie sa puna piciorul in prag si sa spuna:"Daca mai pleca vreun jucator,plec si eu."Daca nu o va face, inseamna ca se complace in aceasta situatie si nu vrea performanta pe plan extern(aici ma gandesc la grupele cupe Uefa).
gicu
24th August 2004, 15:19
eu nu cred ca se pune problema de retrogradare, hai sa fim seriosi :) In schimb fara Danciulescu si Petre ne vom lua adio de la cupele europene :(
Bogdan
25th August 2004, 09:21
Nici eu n-as pune problema de retrogradare,dar avand in vedere ce-am patit sezonul 2002-2003 cu 7 infrangeri la rand si o pozitie in clasament, care la un moment dat era spre retrogradare, ma mai gandesc si la asa ceva.Mai ales cand am vazut cum am jucat cu Steaua, mi-a revenit in minte acea perioada neagra.Sper din tot sufletul sa ma insel.
FORZA DINAMO!!!
gicu
25th August 2004, 10:50
Bogdan, daca ar fi sa ne luam numai dupa ultimele jocuri atunci meciul de duminica a fost unul de evitarea retrogradarii, ca nici Steaua n-a jucat cine stie ce.
Bogdan
25th August 2004, 13:39
Ai dreptate,Gicu.Nici Steaua nu a jucat mai nimic,mai ales in a 2 a repriza cand i-am dominat categoric si am avut cateva situatii bune de a marca.Dar parca Steaua a jucat in a 2 a repriza ceva mai bine decat am facut-o noi in prima.Ma uitam, si nu-mi venea sa cred ce prost jucam in prima repriza.Nici pic de idee tactica, nu tu presing, marcaj deosebit de larg(daca se poate spune marcaj),cand prindeam mingea o aruncam haotic catre Niculescu care era absolut singur cu fundasii Stelei.Pe de alta parte eu zic ca mai bine jucam 4-4-2 decat acel 5-3-2 total neinspirat, care s-a transformat ulterior intr-un 4-3-3.Acest fapt l-a recunoscut si Ando, ca poate era mai bine sa joace 4-4-2.Oricum in repriza secunda s-a vazut o imbunatatire vizibila a jocului nostru.Referitor la meciul de diseara eu as incepe meciul cu Manchester in urmatoarea formula:Munteanu,Iordache,Galamaz,Semeghin,Balan,M argaritescu,Petre,Goian,Pacurar,Danciulescu,Baltoi .
gicu
3rd September 2004, 09:18
Stelea la Dinamo
Se pare ca s-au inteles pt. doi ani de contract.
Utilizator
3rd September 2004, 13:37
Cine vine diseara la Forum meeting, la Shorley? Sa discutam mai pe larg cum sta problema pe la noi... :)
gicu
3rd September 2004, 15:12
as veni dar ne despart 2000 km :) Faci tu rezumatul :)
Utilizator
3rd September 2004, 15:56
:ok: Gicule :), pacat ca nu poti sa vii, poate, cine stie, ne vom vedea vreodata...Chiar, tu nu vii in vizita prin Romania?
gicu
3rd September 2004, 16:24
pana anul asta (inclusiv) am mers anual. de-acum incolo cred c-o sa vin mai rar :)
Utilizator
3rd September 2004, 17:24
OK, ne-om vedea vreodata, viata iti rezerva multe surprize. Mai vorbim.
gicu
8th September 2004, 17:21
conform presei de astazi FC Dinamo o sa puna in vanzare curand titluri de credit. O initiativa interesanta pt. a mari bugetul echipei, ramane de vazut daca va fi confirmata.
Utilizator
9th September 2004, 00:02
Din declaratiile unor persoane din conducere am inteles ca din iarna vom avea S.A., ceea ce spui Gicule confirma ca suntem pe drumul cel bun. Ar fi bine sa se termine odata cu tevatura organizatorica si sa trecem la performanta pe termen lung.
gicu
9th September 2004, 00:49
"Dupa mai multe discutii prelungite pe seama noului contract, timp in care a ajuns si la echipa a doua, Vladut Munteanu si-a prelungit angajamentul cu Dinamo. Aflat in ultimul an de contract cu clubul din Soseaua Stefan cel Mare, Munteanu a semnat cu "cainii" pana in vara anului 2007 si va intra astfel in calculele antrenorului Ioan Andone pentru meciul cu FC National."
fcdinamo.ro
Vlade, trezirea...ai obtinut prelungirea, acu' arata-ne ca meriti la Dinamo!
gicu
18th November 2004, 21:33
CAMPIONI NATIONALI LA JUNIORI '88
"Dupa atatea esecuri in acest tur de campionat, dupa rezultatul de la Erevan, o veste buna pentru suporterii dinamovisti: grupa '88 a iesit campioana nationala! Echipa pregatita de antrenorul Marius Balasoiu a terminat pe primul loc turneul final de la Iasi, inceput luni si incheiat cu cateva ore in urma. Pustii de 16 ani de la Dinamo au castigat doua meciuri, cu Telecom Arad si FCM Bacau, si au terminat la egalitate cu Poli Iasi.
Rezultate
Dinamo - Telecom Arad 1-0 (gol Liviu Ganea)
Dinamo - Politehnica Iasi 1-1 (gol Stere Guda)
Dinamo - FCM Bacau 2-0 (goluri Stere Guda si Georgian Marcu)
Felicitari!
Din lotul pregatit de Marius Balasoiu au facut parte 25 de jucatori, nume de care, cu siguranta, veti auzi peste cativa ani. De altfel, unul dintre tinerii de la grupa '88, este vorba de Liviu Ganea, a fost luat in lot de antrenorul Ioan Andone pentru partida cu Olimpia Satu Mare, din Cupa Romaniei. Dar iata-i pe cei 25 de campioni nationali:
Catalin Nicolae, Mihai Plopeanu, Doru Constantin (portari), Laurentiu Bogdan, Cristian Stancu, Marian Scarlat, Ionut Gosman (capitan), Dan Bucsa, Dorin Taporea, Georgian Marcu, Andrei Pandole, Liviu Ganea, Stere Guda, Radu Opincaru, Daniel Gheorghe, Ionut Bucuroaia, Laurentiu Gheorghe, Constantin Andreescu, Radu Barsan, Andrei Neda, Cristian Ungureanu, Eduard Hordila, Alin Liuba, Mihai Firiteanu si Alin Sima."
fcdinamo.ro
Felicitari copii si bafta in continuare! /hello
vlad1607
21st January 2005, 12:59
http://www.gardianul.ro/index.php?a=sport2005012007.xml
vlad1607
28th January 2005, 19:16
Meciul De Simbata Cu Intergaz Se Va Disputa Pe Stadionul "faur" Din Cartierul Pantelimon, De La Ora 12. Va Asteptam La Stadion !
Pe Cei Care Vor Sa Mearga Organizat Catre Pantelimon Ii Asteptam In Fata Stadionului Dinamo Intre 10:00 Si 10:30.
Venitzi Sa Bagatzi In Cap Mintile Conducatorilot Nostri Infecti!!!
adi_cta
31st January 2005, 00:37
Si le-ati bagat mintile. Am citit prin ziare ca in loc sa huiduiti conducerea,ati inceput sa injurati jucatorii si mai ales pe Danciulescu. Cainii care latra nu musca. Macar nu mai latratzi degeaba si renuntzatzi la instigatori.
vlad1607
31st January 2005, 13:49
adi_cta oricum nu ai habar despre ce a fost acolo...te rog eu frumos nu ne mai plictisi ca dc nu ai aflat aici e sectiunea pt cainii rosii nu pentru marinari ok? multumesc anticipat pentru lipsa ta de pe sectiunea suporter Dinamo....
Utilizator
31st January 2005, 14:01
Ideea de baza ramane si chiar vroiam de mult sa discutam asta:
Chiar nu se pot unii abtine sa mai injure jucatori pentru motive puerile?
Chiar nu mai terminam cu tampenia asta? Cand a venit la noi de la Steaua Danciulescu a fost balacarit in fel si chip, a rezistat incredibil si din rezerva la Steaua a devenit la noi cel mai bun jucator din campionat. L-am aplaudat, ne-am bucurat si acum cand omul pleaca cu datoria implinita, spre deosebire de alti fotbalisti pasageri, il luam iar la ranga. Urat si dezamagitor, luati masuri impotriva celor ce fac asta.
Ayrton
1st February 2005, 12:04
Azi de la ora 17.30 la beraria "Red Dogs" este intalnirea galeriei cu Andone. Daca poate ajunge cineva sa ne spuna si noua ce se intampla si discuta ar fi excelent.
Utilizator
1st February 2005, 12:28
O sa fie cei de pe DOL acolo, maine sau chiar diseara vom afla amanunte. As fi tare multumit sa aud ca vom aduce ceva jucatori de valoare (nu stiu nume dar sper ca bun) si in aparare.
vlad1607
1st February 2005, 13:34
@ayrton : o sa aflam de pe DOL .
Unirea Barcelona Urziceni-DINAMO :2-1 min 60. Inca o data faimoasa linie de fund alcatuita din : Badea Nesta,Iordache Ayala si Burca Stam si-a facut datoria-->concluzia eterna: NNUUEEE porcea&co!!!!
vlad1607
2nd February 2005, 17:18
sa mai si radem putin...mai mult :) :yeah:
Ayrton
2nd February 2005, 17:27
Lotul pt cantonamentul din Antalya:
Portari: Bogdan Stelea, Vladimir Gaev, Silviu Posteuca
Fundasi: Lucian Goian, Ionut Badea, Adrian Iordache, George Galamaz, Marin Vatavu, Ionut Balan, Dorin Semeghin, Radu Stefan, Adrian Scarlatache, Cristian Pulhac
Mijlocasi: Florentin Petre, Andrei Margaritescu, Stefan Grigorie, Adrian Cristea, Ianis Zicu, Iulian Tames, Ovidiu Burca, Alexandru Pacurar, Alin Ilin
Atacanti: Adrian Mihalcea, Claudiu Niculescu, Tibor Moldovan, Alexandru Baltoi
Programul jocurilor amicale este urmatorul:
9 februarie: Dinamo - Jeff United Ichihara (Japonia)
11 februarie: Dinamo - Levski Sofia (Bulgaria)
14 februarie: Dinamo - Cernomoret Odesa (Ucraina)
16 februarie: Dinamo - MSK Zilina (Slovacia)
18 februarie: Dinamo - Austria Lustenau (Austria)
20 februarie: Dinamo - Legia Varsovia (Polonia)
22 februarie: Dinamo - BATE Borisov (Belarus)
vlad1607
2nd February 2005, 17:32
In primul rand merita facuta comparatia Before Antalya si After Natalya...eu zic ca din pacate cel putin un caine va fi transferat!Din pacate...Offf Doamne.....
Ce aparare VARZA AVEM :(
FIE VREME BUNA FIE VREME REA CAINI PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA ! :D
sotostone
2nd February 2005, 18:14
Un mare cashtig cred ca Burca in linia mediana.... prin prisma faptului ca nu va mai juca in aparare :evil: .. cred ca shi Vatavu va confirma si mai sper la Pulhac...in rest bafta Dinamo!
vlad1607
2nd February 2005, 19:06
Burca Nesta? Mare cam-PION baiatul asta :(
cip_81
2nd February 2005, 19:49
Jucam cu echipe din Japonia si Ucraina?E clar,sunt sanse sa le lasam cate un jucator la fiecare.Dar,daca vor fi Burca si Iordache n-ar fi nici o problema...chiar e recomandat.
vlad1607
2nd February 2005, 19:54
crezi ca sunt aia asa de prosti :happy? mai ales in cazul lui Burca:D de fapt el parca a mai jucat in Japonia si PEru inainte de prazu craiova :happy
cip_81
2nd February 2005, 20:35
Parca prin Ecuador a jucat.Juca un meci de fotbal,s-a impiedicat de ecuator (stii tu,linia aia orizontala :D ) si aia l-au facut pachet si l-au trimis in Romania.
vlad1607
2nd February 2005, 20:51
Peru Ecuador Venezuela....se vede cat de bun e BUrCA :D :rosu:
RstInPc
3rd February 2005, 09:45
Pai, conform Libertatea se mai prefigureaza o plecare:
"Dinamovistul Claudiu Niculescu s-ar putea sa nu plece astazi cu echipa "ros-albilor" in cantonamentul din Antalya. Atacantul asteapta concretizarea transferului la echipa sud-coreeana Hyunday Ulsan. "Cainii" l-au transferat ieri pe Mihai Niculescu (Oltul Slatina), fratele lui Claudiu."
Iar conform Prosport:
"Niculescu îi aşteaptă pe coreeni
Atacantul ar putea semna astăzi un contract cu Hyundai Unsal. Coreenii de la Hyundai Unsal au vizionat zilele trecute mai multe casete cu prestaţiile lui Claudiu Niculescu. Conform impresarului Dumitru Tudor, cel care intermediază această tranzacţie, conducătorii clubului coreean urmează ca azi să ofere un răspuns. “Colaboratorul meu va ajunge la Unsal şi va afla ce au decis cei de acolo”, ne-a spus Tudor. În cazul în care răspunsul va fi unul afirmativ şi va fi recepţionat pînă după-amiază, fotbalistul nu va mai pleca cu Dinamo în cantonamentul din Antalya. În caz contrar, Niculescu va face deplasarea în Turcia. Dar şi aşa transferul se poate realiza. Pentru că, dacă cei de la Hyundai se vor decide în următoarele zile, atunci Claudiu va fi lăsat să se întoarcă imediat la Bucureşti. Apoi, însoţit de impresarul Tudor, zis “Ciorbă”, va decola cu destinaţia Japonia, acolo unde Unsal Hyundai va efectua un turneu de pregătire. "
Naspa rau :mda:
sotostone
3rd February 2005, 13:21
bai daca ala e frac'su... poate e mai proaspat.. da' .. returu asta cred ca ne bazam prea multe pe POATE: POATE facem kktu' praf! cu o echipa.. incropita din ideea de .. omogenitate "intersectie" cu improspatare....!
E un haos mah la Dinamo :(!
cip_81
3rd February 2005, 13:45
La Dinamo,de cativa ani,la fiecare 6 luni se incropeste o echipa si se incearca omogenizarea ei.Bineinteles ca pana la omogenizarea ei...jumatate este vanduta.
Asa ca nu este nici o noutate daca ar pleca si Niculescu.Parca ar fi primul.E ca in chestia aia...daca la Tv se anunta ca un caine a muscat un om,nu-i nici o noutate...dar daca se anunta ca un om a muscat un caine...aia da,este stire de senzatie.Cam asa e si la Dinamo...stiri de senzatie sunt alea cand aflam ca timp de 2 ani nu se va mai vinde nimic sau,in cel mai fericit caz,aflam ca au plecat cretinii aia de la conducere.
vlad1607
3rd February 2005, 14:58
REVOLUTIA=SINGURA SOLUTZIE !!!
SShhhtttt vorbitzi in soapta!Doarme eLias! Somn usor tzarane !
Utilizator
9th February 2005, 15:56
Interviu cu Danciulescu in Jurnalul national.
"Aflat in Cipru cu noua sa echipa de club, atacantul Ionel Danciulescu a ramas surprins atunci cand a aflat ca Valentin Badoi si Gigel Bucur se numara printre "tricolori". Imprumutat 11 luni in China, la Sandong Luneng, "Danciu" promite ca de la anul va reveni in Stefan cel Mare.
Jurnalul National: Ionele, ai invatat ceva cuvinte in limba chineza pana acum?
Ionel Danciulescu: N-am avut cand. Avem doi translatori la echipa si vorbesc cu ei in limba engleza. Cand ajung in China am timp sa invat.
Ce fel de echipa este Sandong?
Mi-a zis si Dan Alexa ca este o echipa bataioasa, iute, care pune accent pe pregatirea fizica. Conditiile sunt foarte bune, cam peste ce avem in Romania.
Nu te-ai dus cam la capatul lumii?
Cand ai un contract trebuie sa-l duci la bun sfarsit, indiferent de locul in care trebuie sa stai.
Suporterii lui Dinamo te-au criticat dur pentru alegerea facuta.
Eu cred ca nu au dreptate. Sa nu uite ca asta-vara puteam sa plec la Nantes, dar am preferat sa raman la Dinamo pentru a continua munca depusa timp de un an. Acum lucrurile s-au schimbat un pic. Am gandit cu capul, nu cu inima. M-am gandit la binele familiei. Am 29 de ani, iar in Romania ti se spune ca esti batran la varsta asta. In strainatate nu este asa. Oricum, eu sunt imprumutat in China, iar din ianuarie 2006 ma voi intoarce la Dinamo. Am ajutat echipa cu tot ce am putut si cred ca nu meritam un asemenea tratament.
Vei mai fi convocat la echipa nationala?
Selectionerul decide. Eu ma pregatesc si joc.
Ce numar vei avea pe tricou?
28. Au vrut sa imi dea numarul 9, dar l-am refuzat pentru ca nu-mi place. Eu nu sunt un varf veritabil.
S-A MIRAT
Danciulescu a si reusit sa marcheze doua goluri pentru noua sa echipa in primul amical din Cipru. Vestea ca selectionerul nu l-a convocat pentru meciul cu Slovacia nu i-a picat bine. "Danciu" a incercat sa-si ascunda supararea, dar s-a dat de gol. "Badoi e la lot!?! Si Gigel Bucur!?!" Fostul dinamovist a tacut cateva clipe, afisand o figura dezamagita."
Utilizator
4th March 2005, 11:13
In GSP de azi 4.03.05.
Il credem sau nu? Ne-a mai mintit de cateva ori.
PROMISIUNE
Borcea: "Facem echipă de Europa"
Eliminarea Valenciei de către Steaua i-a încrîncenat pe conducătorii dinamovişti, care doresc ca echipa lui Andone să bifeze şi ea un succes în plan european. Prima măsură ar fi blocarea plecării jucătorilor importanţi spre alte zări, cel mai vizat fiind Claudiu Niculescu, curtat de cluburi din Coreea de Sud şi China. "Niculescu nu merge nicăieri. Nu ne interesează nici o ofertă. Dinamo vrea să-şi facă echipă competitivă pentru intrarea în Europa şi este nevoie de toţi jucătorii valoroşi. Pînă la realizarea acestui obiectiv, noi ne-am propus şi Cupa, şi campionatul, deci toate transferurile sînt blocate", a declarat ieri Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo.
Ayrton
15th March 2005, 12:31
Azi 15 martie e ziua lui Ando, asa ca sa-i uram LA MULTI ANI! si cat mai multe eventuri pt Dinamo!
Mihai
15th March 2005, 12:38
La multi ani Ando!!! Nu-s dinamovist da il respect de omul asta...
Utilizator
15th March 2005, 12:46
La multi ani Ando, sa fii sanatos, fericit, inspirat si la multe succese cu Dinamo!
gicu
15th March 2005, 13:07
La multi ani si de la mine! Sanatate si succese depline (oriunde vei antrena)!
ps. Ayrton, parca nu ma mai incalzesc eventurile alea....daca nu scoatem capul in UE tot degeaba :(
Utilizator
15th March 2005, 15:00
Ayrton ar fi bine sa faci un topic separat cu ziua lui Ando. Acolo putem sa-i uram toate cele bune si succese prin UE, poate intra candva si citeste :)
Ayrton
15th March 2005, 18:39
@ gicu: Si eu tot asta imi doresc: Europa!!! Si cred ca poate avem o sansa si noi: am vazut si postul lui Utilizator, si l-am vazut si pe boreca la Recursul etapei ca il rodea rau de tot ca steaua s-a calificat in primavara in UEFA, si radeau aia de el... Parca l-am simtit ca vrea sa faca si la Dinamo in vara o echipa competitiva... Sigur, sper sa nu ma insel, ca nu e doar el, Cohn, Badea si Becali sunt numai dupa bani, dar am speranta ca va veni si ziua noastra, a dinamovistilor... Stii cum era prin 96-97-98, cand eram o echipa de mijlocul clasamentului si speram sa vina ziua in care ii umilim pe stelisti si rapidisti? Asa parca e si acum, asteptam ziua in care sa le dam peste bot dusmanilor iarasi si cu niste performante in Europa... Si va veni si ziua aceia...
gicu
15th March 2005, 21:54
daca n-as mai spera ar fi rau...Insa, cu cat vom scapa mai usor de cei pe care i-ai mentionat cu atat mai repede o sa vina ziua aia. Parerea mea!
Ayrton
17th March 2005, 16:22
"Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat o etapa pe portarul Bogdan Stelea, dupa incidentul provocat de un suporter, pe tunelul de acces, la meciul de ieri cu FC National. De parca nu ar fi fost de ajuns infrangerea in fata bancarilor. Pe langa Stelea, alti doi dinamovisti nu vor evolua contra Sportului Studentesc, in partida programata sambata, la ora 15.00, in "Regie". Este vorba de Adrian Iordache si Andrei Margaritescu, care au adunat cate patru cartonase galbene."
naspa doar de Margaritescu...
cip_81
17th March 2005, 16:30
Mai lasati-l naibii si pe Margaritescu.In afara de faptul ca este bataios nu are treaba cu sportul asta.In meciul cu National a reusit sa cada si de-a-mpicioarelea.
Utilizator
17th March 2005, 16:34
Da, dar e loc si de mai rau Cip, in locul lui Margaritescu va juca Burca...
Pana la urma de ce l-am dat pe Naidin? Mai degraba incerca sa-l reprofileze pe ala fundas ceva...
PS Intrebare pentru toti:
Daca, vorba lui Cip, i-am da naibii pe cine am vrea noi, cati dintre jucatorii actuali ati avea pe lista? Eu am vreo 6 la o evaluare rapida.
Ayrton
17th March 2005, 18:18
Cap de lista Burca... apoi inca vreo 6-7...
In alta ordine de idei, azi se discuta prelungirea contractului lui Andone pana in 2010!!! (acum are pana in 2007).
vlad1607
17th March 2005, 21:03
hai sa-l lasam pe burca in pace ca saracutzul nu are nici o vina..asa e el...Cip te contrazic in privinta lui Margaritescu...dc ar avea si un antrenor care sa-l ajute sa-si perfectioneze ultima pasa...ar fi un jucator f bun....asa deocamdata..e doar un LUPTATOR ! :ok:
bob
18th March 2005, 11:14
cind ii vad pe fundasi cum se plaseaza si trag mingile in cer imi trece cheful de uitat la meci!!
Ayrton
21st July 2005, 16:13
Ca noutate absoluta, se pare ca s-au apucat de inlocuirea tabelei de marcaj cu una din aia noua si bengoasa...
vlad1607
21st July 2005, 17:55
cind ii vad pe fundasi cum se plaseaza si trag mingile in cer imi trece cheful de uitat la meci!!
asta simtim multzi....da ne uitam ce sa-i facem in continuare.....
andrei_cj
29th October 2005, 14:10
L-au făcut scăpat!
Cătălin Gheorghiu, Cristi Marinescu (Piteşti)
ACCIDENTUL. Pe 23 septembrie 2004, fundaşul "cîinilor", Adrian Iordache, a produs un accident de circulaţie în urma căruia un bărbat în vîrstă de 52 de ani, Emilian Sandu, şi-a pierdut viaţa. Accidentul mortal s-a produs în jurul orei 5:00 dimineaţa, la intrarea pe autostrada Bucureşti - Piteşti în comuna Bradu. Iniţial, după efectuarea autopsiei cadavrului, s-a constatat că victima a fost lovită de maşina lui Iordache, în care se mai aflau colegii săi Dorin Semeghin şi Lucian Goian.
ANCHETA. Alcoolemia fotbalistului a fost de 0,45 la mie, însă între timp ea a fost recalculată şi a ajuns, surprinzător, la 0,20 la mie! Acest lucru era dat publicităţii la 4 luni de la eveniment. De-abia la data de 30 septembrie 2005, la un an de la producerea accidentului, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată a învinuitului, procurorii urmînd să hotărască dacă fotbalistul este în culpă sau nu.
VERDICTUL. După două săptămîni de anchetă, procuroarea Daniela Ţurcaş a dat decizia: "S-a dispus neînceperea urmăririi penale, Adrian Iordache fiind nevinovat". "Mortul nu a fost lovit de o maşină mică, ci de un camion. Nici pe cadavru, nici pe haine nu s-au găsit urmele roţilor maşinii lui Iordache, dar s-au găsit urme de vopsea. Aceasta s-a împrăştiat pe cîţiva metri. După ce maşina s-a răsucit la 180 de grade a ajuns în şanţ, peste victimă, astfel că vopseaua de pe automobil a ajuns pe hainele mortului", a fost concluzia Danielei Ţurcaş.
„Am pierdut controlul volanului fiindcă mă uitam la telefonul mobil. Am derapat, am tras stînga, am tras dreapta şi m-am trezit în şanţ. Nu am simţit că aş fi lovit pe cineva”
declaraţie dată de Iordache pe 23 septembrie 2004, imediat după accident
3 mii de dolari a fost amenda dată lui Iordache de conducerea clubului la o zi după producerea accidentului. Aceeaşi penalizare au încasat-o şi Semeghin, şi Goian. Motivul invocat de şefii dinamovişti a fost că fotbaliştii au pătat imaginea grupării, că au părăsit Bucureştiul fără să anunţe şi că nu aveau ce căuta la ora 5:00 dimineaţa pe autostradă
CE FACE ACUM
Căpitan la Dinamo II
După accident, fundaşul alb-roşiilor a fost amendat de către club cu 3.000 de dolari şi a revenit printre titularii "cîinilor". De la startul campionatului 2005-2006, Iordache nu a mai intrat în planurile lui Ioan Andone, însă a jucat meci de meci pentru formaţia a doua a clubului, divizionara B Dinamo II, unde este căpitanul echipei.
Fără plîngere penală
Fiul cel mare al victimei lui Iordache este poliţist în Bucureşti. Bărbatul a refuzat în mai multe rînduri să dialogheze cu presa şi nici nu a depus plîngere împotriva fotbalistului. Surse credibile susţin că familia defunctului ar fi primit de la dinamovist suma de 20 de milioane de lei, drept cheltuieli de înmormîntare.
Relaţii la nivel înalt
Mătuşa fundaşului dinamovist este Felicia Grigoroiu, ofiţer în cadrul IJP Argeş. Prin intermediul ei, Adrian Iordache a ajuns în atenţia lui Dinamo şi a semnat în 2000 cu formaţia din Ştefan cel Mare. Totodată, Felicia Grigoroiu a fost şefa cabinetului chestorului şef al IJP Argeş, Ion Stoica, în urmă cu doi ani.
Cum s-a întîmplat
Pe 23 septembrie 2004, comisarul Păuna Sorin, purtătorul de cuvînt al IJP Argeş, a explicat pentru cititorii Gazetei Sporturilor cum s-a produs accidentul: "Maşina a intrat în derapaj, şoferul a pierdut controlul volanului şi automobilul a părăsit carosabilul, intrînd în şanţul din dreapta. Înainte să cadă în şanţ, maşina s-a răsucit de cîteva ori în jurul axei sale".
Ce au relevat expertizele?
Expertiza chimică - a analizat urmele de vopsea găsită pe hainele victimei şi a evidenţiat faptul că ea provenea de la maşina fotbalistului.
Expertiza biologică - a fost testată bara din spate a autovehiculului, pe care fotbaliştii descoperiseră nişte pete asemănătoare sîngelui. Expertiza a dovedit că petele respective nu erau sînge închegat
Autopsia - a arătat că victima avea leziuni de la torace în sus, prezenta un traumatism cranio-cerebral, fracturi costale, de stern şi de coloană, dar şi multiple leziuni ale organelor interne. Nu au fost descoperite leziuni pe membrele inferioare, care ar fi trebuit să apară dacă omul era în picioare în momentul impactului.
Expertiza tehnică iniţială - maşina prezintă avarii la aripa din dreapta, spate. Bara din faţă a maşinii este smulsă, dar aceasta nu s-ar fi putut întîmpla la impactul cu un corp uman, ci mai degrabă la căderea în şanţ.
29 octombrie 2005
P.S. Rusine :rosu: este trist ce se intampla ma...voi nu va dati seama omorati oameni si scapati nevinovati si mai vorbim de blaturi! RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE :rosu: :rosu: :rosu:
Rossi
31st October 2005, 11:08
andrei_cj ... dute ma la gara si intoarce ceasul .....
bob
1st November 2005, 13:25
andrei, sterge-o la tine in baciu! voi vorbiti de betivi? anca bea de pica sub masa si faci aici gargara! dispari, sclavule! nu v-a ajuns 5-0?
Rossi
1st November 2005, 15:14
nu mai avem rivali ....steaua nu mai exista ...
http://i26.photobucket.com/albums/c145/ForzaDinamo/steauacrestinahahaha.jpg
Rossi
1st November 2005, 15:29
La ce a renunţat Becali : :no:
- denumirea echipei: Steaua
- emblema clubului: cea care avea ca simbol un vultur
- Palmares:
o Cupă a Campionilor Europeni
o Supercupă a Europei
21 de titluri de campioană
20 de Cupe ale României
4 Supercupe ale României
DE LA ANU VA JUCA IN DIVIZIA C
fara stadion ...fara jucatori ...si poate chiar fara suporteri ... http://69.93.183.37/1797/187/emo/popa.gif
-------------------------------------
Cum va arăta noua Steaua : :no:
- denumirea echipei: STEAUA CRESTINA
- emblema clubului: o stea cu 8 colţuri
Palmares:
un titlu de campioană (2004-2005)
VA JUCA IN CONTINUARE IN DIVIZIA A
lotul actual ramane la Steaua Crestina ....care o sa joace in continuare in ghencea
bob
1st November 2005, 15:44
stelistii de pe forum au luat-o in bot. trebuie sa-si schimbe avatarele si semnaturile cu nu stiu cate titluri si cupe. valea! dinamo e acum cea mai galonata echipa din romania! ole!
Rossi
1st November 2005, 17:19
- suporterii stelei se vor numi "enoriaşii neînfricaţi"
- Mustaţă va fi pastor
- în conducere: Arhanghelul Mihai si IPS părintele teoctist Lăcătuşu
- patron - Gigi, "dumnezeu' mă-sii de treabă" sau Zamolxe, în funcţie de talk showul la care se autoinvită :happy
Finanţatorul a declarat ca toate bisericile cărora le-a făcut donaţii vor deveni fan-cluburi şi că nu va mai deschide o televiziune dedicată clubului din Ghencea, ci va cumpăra Radio Vocea Evangheliei. :happy
Din tribune preotii vor striga: doamne miluieste, steaua biruieste! :yeah:
Protasov nu va mai fi simplu antrenor: Preafericitul antrenor Protasov :evil:
Un nou nume de galerie : "Umilii Crestinii ", care nu vor mai avea probleme cu violenta deoarece ei vor intoarce si celalalt obraz atunci cand sunt batuti si provocati.
FOAIE VERDE DE LALEA ...CRESTINA E STEAUA MEA!!! /hello
Cred întru Unul GIGI BECALI, Patronul Atottiitorul, Făcătorul Strategiei si al Echipei, Blaturilor si Aranjamentelor.
Si întru Unul Domn Mirel Radoi, Finul lui Gigi, Lumină de la Torte, Stelist adevărat din Stelist adevărat, născut, iară nu făcut; Cel de o fiintă cu Gigi, prin Carele toate s-au făcut;
Carele pentru noi stelistii si pentru a noastră mântuire S-a pogorât din Pipera si S-a înfruptat din bugetul Statuluisi si S-a făcut om;
Si S-a razvratit pentru noi în zilele lui Bodu si a pătimit si S-a îngropat;
Si a înviat a treia zi, după Sechestru;
Si S-a înăltat la Loja si sade de-a dreapta lui Lacatus;
Si iarăsi va să vină cu slavă, sa judece pesedistii si liberalii, a Căruia împărătie nu va avea sfârsit.
Si întru Meme, Batausul de suporteri, Karatistul, Carele de la Gigi purcede, Cela ce împreună cu Gigi si cu Mirel este închinat si slăvit, Carele a grăit prin prooroci.
Intru Una, Sfântă, Sobornicească si Apostolească Stea Crestina;
Mărturisesc ca-s Stelist, spre iertarea păcatelor;
Astept învierea Gloriei;
Si viata veacului ce va sa vie.
Amin! :ok:
La revedere: Vaya con Dios, va spunem Vaya con Dios
Rossi
1st November 2005, 17:43
Am auzit ca or sa se anuleze toate abonamentele de la steaua, iar accesul de acum inainte se va face pe baza de acatist!!!
"Parintele" Mustata impreuna cu grupul sau de "teologi" recuperatori nu-i va mai cauta p-acasa pe ereticii din Sud, ci va merge cu Botezul pe la casele lor si ii va binecuvanta cu lantul de la cadelnitza!!!
Maybach-ul lui gigi va fi un al doilea papa-mobil si se va numi gigi-mobilul!!!
Oaia va fi considerata animal sacru in ghencea!!!
Brigazile dinamoviste vor fi considerate adevarate legiuni ale necuratului,care pot fi inlaturate, nu prin amenintari si injuraturi, ci numai prin post si rugaciune!!!
Lojele de la tribuna oficiala vor fi transformate in chilii!!!
Fumigenele vor fi total interzise, singurul fum permis fiind cel de tamaie!!!
In loc d esarfe si fulare, suporterii vor flutura deasupra capului numai matanii sfintite!!!
Datorita campurilor de trifoi care-l inconjoara, stadionul ghencea va putea considerat pe buna dreptate "Loc cu verdeata, loc de odihna, de unde a pierit toata suflarea spurcata..."!!!
Sloganuri precum: "cine-ngenucheaza armata ultra ee ee!" vor fi des utilizate, desi armata ultra a ingenucheat de mult timp si definitiv!!!
Rossi
1st November 2005, 18:12
Trup si suflet pentru credinta
O echipa plina de umilinta
Face-ti misto-uri de noi
Acatiste pentru voi
Pentru Steaua Crestina
Nu ne dam nici o basina
----------------------------
Masuri de ordine in viitor pe stadionul Ghencea
Anuntul facut de finantatorul Stelei, Gigi Becali, privind transformarea echipei din Steaua Bucuresti in Steaua Crestina Bucuresti,
va avea repercursiuni si asupra suporterilor si a modului in care se manifesta acestia.
Astfel, fanii stelisti vor renunta la torte, nepotrivite cu titulatura "Steaua Crestina", si vor utiliza luminari,
spre a crea o atmosfera "incendiara".
Pe aceeasi linie, steagurile de gard cu numele grupurilor vor fi inlocuite cu prapuri,
iar brigazile vor adopta denumiri "tematice", bazate pe idei biblice.
In urma transformarii intr-o grupare crestina, suporterii stelisti nu vor mai fi paziti de jandarmi, ci de arhangheli.
In cazul incalcarii legilor divine, ei nu vor fi amendati, ci afurisiti. De asemenea,
fanii ros-albastri vor scapa de inspaimintatoarea interdictie de a intra pe stadion, pedeapsa aplicata fanilor celorlalte echipe,
ei urmind sa fie excomunicati in cazul comiterii unor delicte grave.
Rossi
1st November 2005, 18:17
sport total, prosport, hattrick, chip, dinamo online , gsp ... toti fac misto de steaua .... stelistii au ajuns de rasul lumii ...:happy :happy :happy
Noi crestini am fost , milostivi vom fi , pana vom muri Steaua Crestina ...
A SOSIT ZIUA DREPTATII, ZIUA SFANTA A DESFIINTARII STELEI!!!!!!!!
bob
2nd November 2005, 08:58
Am auzit ca or sa se anuleze toate abonamentele de la steaua, iar accesul de acum inainte se va face pe baza de acatist!!!
"Parintele" Mustata impreuna cu grupul sau de "teologi" recuperatori nu-i va mai cauta p-acasa pe ereticii din Sud, ci va merge cu Botezul pe la casele lor si ii va binecuvanta cu lantul de la cadelnitza!!!
Maybach-ul lui gigi va fi un al doilea papa-mobil si se va numi gigi-mobilul!!!
Oaia va fi considerata animal sacru in ghencea!!!
Brigazile dinamoviste vor fi considerate adevarate legiuni ale necuratului,care pot fi inlaturate, nu prin amenintari si injuraturi, ci numai prin post si rugaciune!!!
Lojele de la tribuna oficiala vor fi transformate in chilii!!!
Fumigenele vor fi total interzise, singurul fum permis fiind cel de tamaie!!!
In loc d esarfe si fulare, suporterii vor flutura deasupra capului numai matanii sfintite!!!
Datorita campurilor de trifoi care-l inconjoara, stadionul ghencea va putea considerat pe buna dreptate "Loc cu verdeata, loc de odihna, de unde a pierit toata suflarea spurcata..."!!!
Sloganuri precum: "cine-ngenucheaza armata ultra ee ee!" vor fi des utilizate, desi armata ultra a ingenucheat de mult timp si definitiv!!!
e taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare! bravo mai!
Rossi
3rd November 2005, 14:39
Contra unui milion de euro, Becali urma sa detina 10% din marea adversara a Stelei.
"O spun in premiera, in aceasta vara am avut o oferta de a cumpara actiuni la Dinamo, era vorba de 10%. Am refuzat, pentru ca eu am Steaua in inima", a declarat Becali, care luni spunea ca nu il intereseaza fanii Stelei.
"Nu am sa spun cine mi-a facut oferta, dar a fost treaba serioasa. Daca dadeam banii, primeam actiunile. Pe mine ma intereseaza doar echipa mea, asa ca am refuzat. Eu nu ma uit la meciurile lui Dinamo, Real Madrid, Rapid sau Barcelona, doar cand joaca Steaua sunt pasionat de fotbal. Eu ma lupt pentru Steaua. Puteam sa investesc la multe alte echipe, dar nu am dorit acest lucru", a declarat Gigi Becali.
ciobanul asta e un mancator de de **t ... macar daca mintea , mintea frumos ... la mintea lui de analfabet cu 10 milioane de euro cumperi tot clubul Dinamo ...
Rossi
3rd November 2005, 17:56
Fani dinamovişti atacaţi cu bîte
şi topoare în Bulgaria!
Site-ul suporterilor dinamovişti anunţă că un autocar cu fani dinamovişti care face parte din Peluza Sud a fost atacat cu bîte şi cu topoare de susţinători ai echipei bulgare Levski Sofia! Aceştia opriseră la 140 de kilometri de Sofia pentru a se aproviziona cu mîncare. Autocarul are 5 geamuri sparte iar încăierarea s-a soldat cu răniţi de ambele părţi! Trei suporteri români au capul spart, iar fanii lui Dinamo acuzînd o înţelegere a poliţiei bulgare cu atacatorii! Fanii dinamovişti atat din Peluza Sud cat si din Peluza Catalin Hildan înca nu ajunseseră în Sofia la ora 16:00!
Rossi
3rd November 2005, 17:57
Dinamoviştii din Peluza Sud au fost reţinuţi de poliţia bulgară în Loveci
După incidentele cu suporterii bulgari, fanii dinamovişti din Peluza Sud au avut probleme cu poliţia bulgară, fiindu-le confiscate actele, banii şi chiar telefoanele mobile, anunţă dinamomania. De asemenea, unii suporteri susţin că au fost bătuţi de poliţia bulgară, care i-a reţinut în localitatea Loveci, la 20 de kilometri de Sofia. Celălalt grup de suporteri dinamovişti, din Peluza Cătălin Hîldan, a ajuns cu bine la Sofia. Agenţia de ştiri "Focus" scrie ca fanii romani au provocat incidentele din satul bulgăresc. Martorii oculari au declarat pentru ziariştii de la sud de Dunăre că dinamoviştii sunt vinovaţi de haosul creat: "Autobuzele au oprit în centrul localităţii, iar pasagerii au coborât din acestea şi au devastat benzinăria din apropiere. Românii au fost în permanenţă provocatori, chiar dacă au întâmpinat opoziţia localnicilor"
Rossi
3rd November 2005, 17:58
EVENIMENTE FOARTE GRAVE IN BULGARIA! "AJUTATI-NE, NE DUC LA INCHISOARE!"
Desi acum cateva minute exista informatia ca fanii din Peluza Sud vor fi trimisi in Romania, evenimentele au luat o intorsatura deosebit de grava. Un ultras roman din Peluza Sud striga dupa ajutor: "AJUTATI-NE, NE DUC LA INCHISOARE!!!!"
Dintr-o sursa a DinamoMania: "Avem multi raniti. Politia bulgara ne-a batut rau de tot. Cred ca ne scot pe la granita spre Romania!"
ABUZURI INCREDIBILE ALE POLITIEI BULGARE
Fanii dinamovisti din Preluza Sud au fost retinuti de Politia bulgara in localitatea Loveci, la 20 de kilometri de Sofia! Politia bulgara se pare ca le-a confiscat telefoanele mobile, actele de identitate, banii pe care ii aveau suporterii la ei, le-a facut poze la romani si i-a mai si batut!! Cei din Peluza Catalin Hildan se afla undeva la intrarea in capitala Bulgariei!
Ayrton
16th November 2005, 15:07
Pe 26 noiembrie se intoarce la Dinamo din China, Ionel Danciulescu, ce are drept de joc in campionat...
Si o veste mai nasoala, Florin Bratu s-a operat de apendicita si se pare ca abia la meciul de la Marsilia va reveni.
Ayrton
22nd November 2005, 11:12
Ionel Danciulescu:
“Vin joi in tara. Vreau sa raman la Dinamo si chiar sa joc in ultimele doua etape”.
Insa ne este sigur daca va avea drept de joc in meciurile cu FC National si Poli Timisoara. Sa speram ca macar la cel din et 15 sa joace.
Utilizator
22nd November 2005, 18:12
Cica ar fi pe faras nea Tica danilescu. De-ar zbura mai repede hotomanul batran bine ar fi ca nu prea pot spune ca ne-a fost de folos cu ceva. Ba din contra.
Danciulescu are sanse mici de a ramane la noi si multi altii vor pleca in iarna. Daca ne-am fi calificat in primavara UEFA lucrurile ar fi stat cu totul altfel, asa ramane cum am stabilit: foarte probabil Andone va fi demis, altul va veni si va incepe sa reconstruiasca, aidoma iernilor trecute.
remy
22nd November 2005, 18:34
Daca nu-si vor construi un lot stabil, fara a fi un du-te vino la club, de se face curent, Dinamo se va tarai mult timp de acum incolo. Nu e deloc constanta si datorita scandalurilor de la club, toti se dau mari, fiind doua tabere, in loc sa investeasca cu adevarat in echipa ! Poate din retur va fi momentul zero pt. acest club si vor juca si in Liga Campionilor la anul !!!
Utilizator
22nd November 2005, 19:04
Remy mi-ar place sa cred ca ceea ce spui e adevarat, dar experienta ultimilor ani ma face sa fiu extrem de sceptic.
In primul rand achizitiile s-au realizat la intamplare, exemple de esecuri celebre sunt garla (cat ne-a costat de ex. grupul Departe, Merinde si Optcunoua, Ad. Cristea pauza, Vl. Munteanu eterna speranta etc.). Achizitii promitatoare au sfarsit prin a fi imprumutati (Pacurar de ex.).
In al doilea rand de cate ori erau ceva sperante de calificare sau de asezare a echipei s-a vandut ce era mai bun.
In ultimul rand avem jucatori imprumutati care probabil ca vor pleca cel tarziu la vara (Tamas, Bratu, Zicu). In contextul asta Andone ori n-a avut ce sa faca ori a fost prea obedient si a acceptat toate astea. Poate ca s-au facut chiar cu girul lui.
Daca pleaca Andone cine va veni? Eu nu vad antrenori promitatori disponibili la ora actuala.
Cu toate astea e greu sa speri iar in minuni si sa crezi in CL la anul cand lotul mai mult ca sigur va fi iar in formare...
Pe de alta parte suporterii au fost indepartati prin toate astea, am ajuns sa avem spectatori in tribune ca Sportul sau National. Nu e in regula, au fost perioade mai grele la Dinamo si nu s-a intamplat asta.
Singura minune care ar putea sa schimbe toate astea ar fi sa ne calificam din grupele UEFA. Dar pentru asta trebuie o minune serioasa la modul in care jucam acum si la ce meciuri grele ne asteapta. Eu unul nu mai pot crede.
Ayrton
25th November 2005, 09:15
Si s-a intors si Danciulescu azi-noapte, pe aeroport declarand ca spera ca pana la meciul cu Timisoara sa-i rezolve conducerea problema cu "cartea verde" pt a avea drept de joc.
Ayrton
29th November 2005, 09:34
Din iarna se pare ca si Cosmin Barcauan se va realatura echipei.
In conditiile in care Tamas pleaca mai mult ca sigur, iar Dauda va fi si el trimis dracului, mai este nevoie de un fundas central la echipa. Si da Stoican pe banda dreapta...
gicu
29th November 2005, 16:50
Eu nu prea vad bine (re)intoarcerea astora. Si-au umplut mai mult buzunarele fara sa joace la nivel inalt iar acum sa ne asteptam sa ne salveze? Nu cred ca au motivatia necesara ca sa ajute pe Dinamo. Mai bine facem reconstructie (antrenori, jucatori) si facem alta echipa...
Utilizator
30th November 2005, 16:43
Gicu :ok: subscriu
Ayrton
30th November 2005, 16:51
Insa lasati-ma sa cred ca Barcauan nu intra in aceasta categorie... a fost un jucator care a pus mereu suflet pt Dinamo. Poate aduce si o motivare pe plan personal a celor ce nu se prea omoara cu firea (gen Grigorie sau Baltoi).
Utilizator
30th November 2005, 17:06
Din pacate numai suflet nu e suficient pentru a face performanta.
Avem nevoie de jucatori cu fizic puternic, in special in aparare. Barcauan nu prea corespunde. Si ramane de vazut daca acum nu va fi mai linistit, toti repatriatii ce si-au atins visul si au adunat ceva parale pe alte meleaguri se cam reintorc fara vlaga, convinsi ca ne bucuram doar de faptul ca au revenit.
Ne trebuie antrenor strain si jucatori talentati cu foamea-n gat. E parerea mea. M-am saturat de jucatori talentati dar capriciosi sau lenesi.
cip_81
1st December 2005, 10:40
Eu nu sunt de acord cu reintoarcerea jucatorilor (indiferent de numele lor si de ceea ce au facut aici)...nu stiu cat de motivati vor mai fi ei aici, dupa ce au castigat o caruta de bani afara. Si apoi ce inseamna aceasta reintoarcere? Una temporara (adica un imprumut) sau una definitiva? Daca e vorba de prima varianta mai bine lipsa...nu suntem cosul de gunoi al Europei si nici vreun centru de reciclare. Mai bine o echipa formata din jucatori tineri dornici de afirmare, care sa joace din entuziasm si dedicati trup si suflet acestei echipe, decat toti mercernarii.
Ayrton
20th December 2005, 16:17
Dupa Danciulescu si Mihut, inca un nume la categoria veniri sigure: Catalin Munteanu - ctr pe 6 luni cu drept de prelungire pe inca 2 ani.
bob
20th December 2005, 17:05
mai dao naibii cu munteanu asta! daca vine si soava imi bag ceva in becali! acum nu mai suntem echipa care exporta, suntem importatori!
Utilizator
20th December 2005, 17:33
Munteanu e o prostie de achizitie. Daca se reface si joaca bine spaniolii il vor lua inapoi la vara (sau chiar el va dori sa se reintoarca acolo). Daca va fi accidentat sau va juca prost va fi o mana moarta in lot, vezi cazul Denis Serban. Oricum remarc faptul ca e un transfer in contratimp, puteam crede ca e ceva gandit daca il lua in vara sa intareasca lotul, asae un fel de rodare a lui Munteanu pe la noi. Soava chiar n-are ce cauta la noi, ar trebui sa se orienteze catre jucatori tineri din tara carora sa le faca niste contracte pe termen lung.
Danciulescu si Mihut sunt achizitii f. bune, cu mentiunea ca daca nu-l dadeau pe Danciu prosteste la chinezi acum eram linstiti in primavara UEFA. Cred ca ar fi castigat mult mai multi bani astfel decat din imprumutul lui pe 1 an la Haifanfan sau cum draq se cheama echipa aia.
Ayrton
20th December 2005, 17:52
C.Munteanu n-a jucat deloc in ultima vreme la Real Murcia , se pare chiar ca are o grava leziune de menisc... Mi se pare teapa ordinara.
Utilizator
20th December 2005, 17:53
Poate l-au luat in alte scopuri nu ca jucator :D
cip_81
20th December 2005, 20:02
"E un transfer pe care mi l-am dorit atât eu, cât şi conducerea executivă şi în special Cristi Borcea."
Asta spune totul...nu stiam ca la Dinamo sunt adusi jucatori la cererea conducerii excutive. Staful tehnic cu ce se ocupa? Dar daca ne aducem aminte ca un alt jucator, Denis Seban pe numele sau, a fost adus peste capul antrenorului, atunci acest "transfer" pare la fel de in "regula".
Nu m-am inselat cand am spus ca am devenit cosul de gunoi al Europei. Imi spune si mie cineva care a fost criteriul pentru care a fost adusa epava asta la Dinamo, avand in vedere ca de 6 luni nu mai joaca, fiind foarte grav accidentat?
gicu
21st December 2005, 02:26
Pt. mine asta dovedeste inca o data ca Ando n-are nici un cuvant de spus in legatura cu lotul. I se aduc jucatori, conducerea se sparge in declaratii ca s-au cheltuit o multime de bani pt. achizitii...iar echipa tot n-avem. In conditiile astea cred ca e cel mai bine pt. Ando sa plece si sa-l lase pe Borcea si/sau pe Becali sa antreneze. Jigodiile astea (+Netoiu) ar trebui eliminate din sport...
bob
21st December 2005, 15:26
aud acum si de dolha. mi-e greata! zvonul cu vialli e o gogoasa. n-au astia bani de transferuri, d-apoi de italieni! oricum daca mai vin multi pensionari, am belit-o!
Utilizator
21st December 2005, 15:46
Pana la urma hai sa asteptam rezultatele. Deocamdata clara e venirea lui Catalin Munteanu, restul sunt zvonuri.
Obs: Ar trebui sa-i ia inapoi pe Cristi Munteanu (care e foarte probabil sa vina) si sa-l aduca si pe Dorinel Munteanu pentru a avea impreuna cu Vlad Munteanu 4 Munteni in echipa. Mai e vreun Muntean disponibil?:D
gicu
21st December 2005, 15:53
eu tot un fel de muntean sunt (din Tara Romaneasca) dar stau mai prost la conditia fizica ;)
Utilizator
21st December 2005, 15:58
Gicule nu-ti face griji ca la cum alearga unii de la noi fac si eu fata jocului. Muntean ca tine sunt si eu :ok:Daca mai aduc d'astia mai de varsta mea incep sa ma antrenez serios ca poate, cine stie? :)
Ayrton
21st December 2005, 18:20
Danut Munteanu la Otelul... dar e varza... parca a dat si un autogol in meciul direct Otelul-Dinamo din acest tur... mai ma gandesc la altii :D ...
Utilizator
21st December 2005, 18:49
erau Munteanu 1 si 2 la Sportul pe vremuri :ok: Din cate stiu sunt in viata amandoi, ar putea... :D
remy
22nd December 2005, 00:57
Ce se mai aude de prima varianta, cu MAZILU la Dinamo ?
Cred ca ar fi valabila optiunea doar daca pleaca unul dintre N & D.
Daca vine Alexa, Stoican si, poate, Barcauan, iar va avea un joc pe atac, spectaculos, cum au avut anii trecuti.
Mai trebuie obligatoriu un mijlocas de marca, nu Munteanu, mai ales ca Zicu va pleca de la vara.
E singurul post care nu are concurenta serioasa, mai ales daca Plesan pleaca sau e cam terminat inca de anul trecut, de la Craiova !
Aurel.D
22nd December 2005, 10:49
Eu unul m-am saturat pana in gat de acest tura-vura de la echipa: ala este imprumutat 6 luni, ala pleaca afara, altul care nu mai jucat de 5 luni vine, plus lotul "craiova", si in fiecare intersezon se mai schimba jumatate de echipa. Mari jigodii sunt borcea si netoiu :no: astia care se dau mari dinamovisti!!! Eu consider ca ei au facut mult rau clubului! Si este clar ca Andone nu a avut prea multe cuvinte de spus. Eu nu stiu cum a putut ramane antrenor atata timp! Nu exista constanta la echipa!!!!
Boul ala de Gigi Becali, cat este de prost, a stiut sa isi tina jucatorii si sa creeze o uniformizare a lotului. Nu mai spun ca daca vrea sa ii vanda scoate pe ei o caruta de bani. De aia a reusit Steaua in UEFA si anul trecut si anul asta. Eu cand vad amicalele lui Dinamo din intersezon cu jumate de lot schimbat ma apuca pandaliile!:ciocan:
M-AM SATURAT!!!:headbang:
Utilizator
22nd December 2005, 10:58
Quittaro ai perfecta dreptate...sa aduca draq pe cine vor ca antrenor sau jucator da' sa-i tina sa realizeze ceva. Sa simti ca se doreste ceva. Asa cum e acum imi e clar ca am devenit club de ridicat cota celor aflati in suferinta...
S-ar putea ca Munteanu Catalin sa fie un transfer bun, dar faptul ca a devenit deja traditie sa resapam jucatori intrati in conul de umbra ma face sa cred ca in caz de reviniment va pleca repede spre alte meleaguri.
Nu e posibil ca Dinamo sa aiba in lot atat de multi jucatori imprumutati pe termen scurt. De abia isi intra in forma si trebuie sa plece iar noi o luam iar de la capat cu promisiuni mincinoase.
Mi se pare ciudat ca boiii din conducere nu-si dau seama ca in stilul asta castiga mult mai putin decat daca ar tine jucatorii sa faca ceva performante notabile cu echipa si sa aiba o cota decenta. Si vorbim despre o turma de oameni foarte bogati, toti cei din conducerea lui Dinamo au garla de bani. Ei nu s-or fi saturat sa tot fie besteliti de proprii suporteri? N-au si ei ambitia de a face o echipa tare si sa arate cat de valorosi sunt ei? Pana si zgaraie branza de Copos face mai mult la Rapid decat boii astia de la noi.
Aurel.D
22nd December 2005, 13:14
Dupa cum vezi, nu au nici o ambitie sa creeze o echipa cu care sa faca performanta. Borcea ne scoate ochii mereu cu fraze de genul"Dinamo a stiut mereu ce jucatori sa ia" sau "cu toate ca am dat jucatori, am castigat cupe si campionate". Dar nu vorbea de meciurile cu echipele din Bucuresti sau de cupele europene. Mare parsiv! Iar in Cupa Romaniei s-a vazut cum ne-am calificat in finala si anul trecut si acum doi ani cu Astra, ce sa o mai dam dupa cires, cu toate ca acolo cred ca a fost mai mult interesul federatiei.
Utilizator
22nd December 2005, 13:46
Pana acum le-a mers ca erau toti o apa si-un pamant. Acum e mai greu sa te fofilezi cu cupa si campionatul, adversarii si-au facut echipe rodate si iata ca a aparut si challenge-ul cupelor europene care acum cativa ani nu prea exista. Giovani care acum vreo 2 ani spunea ca prima echipa romaneasca va intra in CL dupa 2010 acum nu cred ca mai e atat de convins. Toamna asta a fost o buna demonstratie ca se poate lupta cu echipe europene, ca se poate castiga in fata lor...si nu una ci trei echipe romanesti, noi fiind cei care me-am oprit primii.
Se mai ridica si alte echipe (vezi CFR, Poli Timisoara, Farul) si nu mai merge la mica ciupeala. Vor pierde sponsori si orice sustinere daca nu realizeaza macar cat altii.
Cred ca sunt sub presiune cei din conducere.
bob
22nd December 2005, 14:53
asta e , trebuie scos malaiul! nu mai merge ca in ianuarie cumparam un jucator, in iulie il dam. asta a fost boala la dinamo: care sa-si recupereze mai repede banii.
Utilizator
22nd December 2005, 16:43
nu e vorba numai de malai, e vorba ca nu pastreaza suficient de mult jucatorii de valoare. Uita-te la ultimii 4-5 ani si ai sa vezi ca ne-au trecut prin curte cel putin vreo 20 de jucatori cu care daca erau tinuti impreuna, fara exagerare, jucam in fazele primavaratice ale CL.
Daca iei un jucator bun si cum confirma il vinzi pe mizilic la echipe straine modeste sigur ca nu vei avea niciodata suficient malai si nici jucatori de valoare.
Ayrton
23rd December 2005, 09:19
Se pare ca Dan Alexa nu prea are cum sa revina in "Stefan cel Mare" prea curand din cauza chinezilor care tin mult la pret (1.5 mil $), asa ca pentru postul de inchizator va fi luat Andrei Prepelita.
Ayrton
28th December 2005, 17:42
Am auzit un zvon de plecare al unui jucator de baza, din aceasta iarna, impreuna cu Andone la Omonia Nicosia. Sper sa fie doar un "zvon" ce nu se va confirma niciodata. Nu pot sa zic inca despre ce jucator e vorba.
A, si totusi se incearca readucerea lui Alexa in continuare.
george-dinamo
29th December 2005, 09:50
Ce E Cu Plecarile Astea Anuntate De Unii "gazetari" La Aek? Nu Mai Au Ce Scrie?
Ayrton
29th December 2005, 10:12
Ziaristi competenti :D ... sunt ceva de genul lui Jiji: o data pe saptamana anunta ca pleaca Radoi ... de la "gratis pt Real Madrid", trecand prin 30-40 de echipe din Europa si ajungand la "10 milioane pt Bayern Munchen" saptamana asta, peste tot l-au transferat astia din presa... asa si cu Fulgerasul lor favorit, ala din Timisoara... se dau mari prin presa si singurii jucatori transferati au fost niste ciurucuri aduse de Olitza sau de la echipe de mana a a doua gen Otelul sau Sportul.
Va mai curge multa apa pe Bega pana vor lua ei un jucator de baza de la Dinamo (Plesan nu intra in categoria asta!).
remy
2nd January 2006, 02:56
Junior la Dinamo
Prin evoluţia sa, Dacian Varga a demonstrat că este unul dintre tinerii mijlocaşi ofensivi pe care orice antrenor din Divizia A se poate baza.
Bogdan SAVIN
A început să practice sportul-rege de la vârsta de 8 ani, atunci când tatăl său l-a înscris la un club din Deva, unde se făcea mai mult fotbal în sală.
Cel care i-a îndrumat primii paşi în lumea balonului rotund a fost Mitică Cojocaru.
După o perioadă de aproape patru ani s-a mutat în Capitală, acolo unde avea să joace la juniorii lui Dinamo, să fie coleg de grupă cu Alin Ilin, cel care acum evoluează la Jiul Petroşani, să asculte indicaţiile antrenorului său, Iulian Mihăescu, dar şi să cunoască gustul victoriei atunci când a devenit campion naţional la juniori. După ce a împlinit 17 ani, Dacian Varga a ajuns la clubul din Regie. Interesant este faptul că debutul său pe prima scenă a fotbalului românesc, care s-a petrecut acum mai bine de un an, a avut loc în partida Dinamo - Sportul, scor 2-1. “Am avut emoţii mari, pentru că era primul meu meci în Divizia A, şi înainte de a juca la Sportul, am fost la juniorii lui Dinamo”, ne-a declarat tânărul mijlocaş. Deşi pentru Sportul Studenţesc nu a reuşit să înscrie nici un gol până în prezent în Divizia A, Dacian Varga şi-a propus pentru returul acestei ediţii de campionat să marcheze de cât mai multe ori. “Îmi doresc foarte mult să «sparg gheaţa» şi să înscriu pentru echipa mea. Cred că ar cam fi timpul”, ne-a spus, încrezător în forţele sale, jucătorul Sportului.
Maestru şi fără crampoane
Dacă în campionat nu a marcat, în schimb a devenit campion la fotbal în sală. Dovada este turneul organizat anul trecut la Târgu Jiu, unde mijlocaşul a luat premiul pentru golgeterul competiţiei, având nouă reuşite. Varga (în alb), pentru care fotbalul este pe primul loc, s-a arătat extrem de încântat de faptul că a fost desemnat cel mai bun mijlocaş ofensiv. “Mă bucur că sunt în fruntea acestui clasament, mai ales că am concurat cu adversari de marcă”, a încheiat Varga.
"Este un jucător foarte talentat, de perspectivă, cu o mare viteză şi cu îndemânare. Marele lui defect este faptul că nu reuşeşte să finalizeze, nereuşind să marcheze ."
Dan Petrescu, fost antrenor Sportul
Ayrton
10th January 2006, 13:17
Abia astept reunirea de maine, sa vedem ce fete noi apar.
Si abia astept ziua ca si Dan Alexa sa fie iar in tricoul lui Dinamo.
Aurel.D
25th January 2006, 16:20
Are cineva noutati despre abonamente? Cand se pun in vanzare si daca vor mai avea acelasi pret?
Utilizator
25th January 2006, 16:34
nu stiu dar poti incerca aici: http://www.fcdinamo.ro/index.php?cat=abonamente_online
Ayrton
25th January 2006, 16:54
Linkul ala l-am folosit eu asta vara cand mi-am luat abonament pt tot anul, si e valabil din ce imi aduc aminte doar pt abonamentele la tribuna 0. Eu am dat 1.5 milioane pt abonament pe tot campionatul.
Din experienta mea anterioara, cam cu 2 saptamani inainte de start vor baga noutati referitoare la abonamente, deci in jur de 20 februarie.
Utilizator
25th January 2006, 16:58
pe linkul ala gasesti si o adresa de e-mail unde esti invitat sa ceri lamuriri daca ai nevoie.
ma rog, se poate si suna la club, sunt niste telefoane.
remy
11th February 2006, 00:24
Ioan Becali:Andone isi inchide portita de la Dinamo definitiv
Prezent in studioul TotalSport FM 92,7 MHz, Ioan Becali, presedintele executiv al clubului Dinamo, a avertizat ca munca va fi cuvantul de ordine la gruparea din Stefan cel Mare de acum inainte.
"Zicu trebuie sa traga de el precum ceilalti. Trebuie sa lase talentul si sa munceasca, altfel va sta pe banca".
"La Dinamo unii inca se cred titulari. Pe langa talent e nevoie si de munca altfel titularii de drept s-ar putea trezi pe banca de rezerve".
"Vigo nu ii cunoaste pe jucatori si de aceea incearca mai multe formule de joc. Cred ca in urmatoarele meciuri din Turcia, Esteban va ajunge la un numar de 14 jucatori care vor face parte permanent din lot".
"Dinu are o armonie perfecta cu Esteban si nu ar putea vorbi urat despre Esteban."
"Tractorul Brasov va cere acel cinci la suta din cotractul Rapid si Galatasaray si nimic mai mult".
"Prin declaratiile sale, Andone isi inchide portita de la Dinamo definitiv".
"Daca Petre va pleca la o echipa buna, Petre va avea o retragere pe masura. Lui Petre ii propunem o prelungire pe doi ani. Financiar va fi mai buna decat pana acum. Niciodata nu a fost vorba de o reducere a contractului".
"Dolha se afla in atentia noastra deoarece este liber de contract. Inca nu avem semnatura lui, dar speram din vara".
"Dinamo ca sa fie o echipa europeana trebuie sa aiba un antrenor care sa munceasca, un presedinte care sa munceasca".
"Daca va veni Radoi la Dinamo, va trebui sa faca precum Danciulescu pentru a fi primit cu bratele deschise de suporteri".
"Daca luam titlul promit calificarea in Liga Campionilor"
"Daca Vigo nu va avea rezultate nu vom prelungi intelegerea".
"Sper ca pana vineri sa avem cartea verde a lui Alexa".
"Netoiu a incercat o intelegere amiabila, dar chinezii nu au raspuns la aceasta. Am recurs astfel la o reziliere unilaterala."
"Prin aducerea lui Marius Niculae ii vom putea da drumul lui Claudiu Niculescu. Asteptam sa isi revina complet si il vom aduce la Dinamo."
"Mi-as dori ca in ultimul meci al campionatului prin acel rezultat noi sa castigam tiltul si Timisoara sa termine pe locul doi".
"Indiferent daca va pleca sau nu Claudiu Niculescu, Marius Niculae va veni la Dinamo".
"Am avut doua oferte pentru Niculescu: una de 2 milioane de euro si una de 1.200.000. Niculescu este jucatorul de baza al lui Dinamo. Dar daca nu va intelege ca trebuie sa munceasca atunci va ajunge rezerva".
2006/2/7 16:35:16
remy
18th February 2006, 03:55
Borcea: „E presiune pe toţi”
- Domnule Borcea, care este transferul iernii?
- La cîţi am adus noi, Dănciulescu, Alexa, Cristi şi Cătălin Munteanu, Mihuţ, Curt, alegeţi unul! Am avut o campanie reuşită, a plecat doar Tamaş, care era împrumutat.
- Totuşi Steaua l-a luat pe Carlos, Rapid pe Viorel Moldovan şi Pancu, iar Timişoara pe Pleşan, Alin Stoica şi alţi cîţiva stranieri.
- Haideţi să nu începem aşa! S-a întors golgeterul României, Dănciulescu, apoi Alexa, sînt doi jucători care înainte să plece în China erau titulari la echipa naţională.
- Cum va fi lupta pentru titlu? Steaua e doar la un punct în spatele lui Dinamo.
- Nu doar Dinamo şi Steaua se bat la titlu, ci şi Timişoara, şi Rapid.
- Se va disputa campionatul doar pe teren?
- Din punctul nostru de vedere, da.
- Gigi Becali ţintea către Dinamo cînd spunea că va fi un retur blătuit.
- Poate se referea la alte echipe, de noi n-are cum să spună aşa ceva. Am pierdut puncte importante acasă cu alde Jiul şi FC Argeş
- Care e atuul lui Dinamo în lupta pentru titlu?
- Lotul valoros. E bătaie mare pe posturi la noi, mai ales în linia de mijloc şi în atac. Eu, dacă aş fi antrenor, n-aş putea să aleg acum primii 11 jucători. Cel mai greu pentru Mister este să găsească formula care să dea randament.
- Va fi o presiune în plus pe jucători? Dacă nu cîştigă campionatul, singurul obiectiv realizabil, este un an pierdut degeaba.
- Presiune nu e doar pe fotbalişti, ci pe toată lumea. La investiţiile care s-au făcut, fără precedent la Dinamo, aproape 10 milioane de dolari, va fi o presiune foarte mare şi pe antrenori, şi pe conducerea executivă! Pentru Dinamo nu există locul 2, asta e tragedie.
„Durerile ne întăresc”
- Are Dinamo aliaţi în Divizia A? S-a vorbit de FC Argeş, de Oţelul.
- Mai are rost să discutăm? Am avut trei jucători împrumutaţi la Jiul şi am făcut egal cu petroşănenii acasă. Iar cu FC Argeş, echipă considerată aliatul nostru numărul 1, am luat bătaie.
- Este Dinamo o echipă europeană?
- Da, afirm cu tărie că e. Doar cu neşansă nu sîntem acum în primăvara europeană. Dar acest ghinion ne va întări, durerile ne vor face mai puternici.
„Esteban are mentalitate de învingător”
- Va reuşi Esteban Vigo în Ştefan cel Mare?
- Fanii nu au răbdare. Echipa asta din 1948 a fost condamnată să cîştige tot în ţară. La banii care s-au investit trebuie să ajungem, într-un an-doi, în grupele Champions League.
- Dacă nu va obţine titlul, spaniolul riscă să fie demis?
- Asta nu mai poate să fie o decizie a unuia dintre noi. Este o decizie a acţionarilor. Vom trage o linie la finalul campionatul.
- Ce trebuie să facă pentru a avea continuitate la echipă, ţinînd cont de faptul că are contract pe numai 6 luni?
- Esteban Vigo are mentalitate de învingător, a jucat doar la Barcelona. Sînt sigur că va face o formaţie competitivă.
„Dumnezeu a greşit!”
- Nu e frustrant ca Dinamo să urmărească doar la televizor meciurile din cupele europene, acolo unde sînt Steaua şi Rapid?
- Nu. Ne pare rău că nu sîntem acum în Europa. Dar ne bucurăm de rezultatele lor, aduc puncte fotbalului românesc, iar peste cîţiva ani am putea avea o formaţie care să se califice direct în grupele Champions League.
- Chiar vă bucuraţi de succesul Stelei?
- Da, da.
- Cine a greşit că nu sînteţi în primăvara europeană?
- Dumnezeu a greşit!
- Sînt grupele Champions League un ţel realizabil?
- Altfel nu mai investeam atîţia bani şi făceam ca pînă acum. Cîştigam campionate şi Cupe, vindeam jucători, o luam de la capăt în România. Pînă vom ajunge în grupele Champions League vom pompa bani atît cît e nevoie.
Despre plecarea lui Andone
- Spuneaţi anul trecut că Ioan Andone va rezista 15 ani la club şi-l comparaţi cu Sir Alex Ferguson. Acum Andone nu mai e la Dinamo.
- Asta era în condiţiile în care gruparea era o societate non-profit, cînd trăiam 60-70 la sută din vînzarea jucătorilor. Prin venirea oamenilor cu bani, ei iau decizii şi nu se va mai putea spune de către un conducător că x sau y va rămîne 10-15 ani la Dinamo.
- Este mai bine că s-a ajuns la întreruperea colaborării cu Ioan Andone?
- A fost o hotărîre a majorităţii acţionarilor şi vom vedea dacă am făcut rău sau am făcut bine.
„Nu sîntem înfumuraţi, ci doar realişti. Din 2000 încoace am luat trei campionate, cinci Cupe ale României şi o Supercupă. Am dominat din toate punctele de vedere România! Rămîne să fim şi prima echipă ce intră în Champions League după mulţi ani”
Cristi Borcea
„Singurul jucător de la Steaua care ar putea juca la Dinamo este Rădoi. Dar acest jucător are o relaţie afectivă cu Gigi Becali, este şi un simbol al Stelei, nu l-am putea aduce”
Cristi Borcea
AUTOPORTRET
„Tind să cred că am ceva din «zvîcul» lui Giovanni Becali, dar şi din diplomaţia lui Nicolae Badea”
Cristi Borcea
Cea mai mare lovitură a lui Borcea
Acţionarul dinamovist în vîrstă de 36 de ani a dezvăluit care este cel mai important transfer făcut de el în cariera de 12 ani în Ştefan cel Mare: "Aducerea lui Giovanni Becali! Ajunsesem să iau totul pe piept: bani la echipă, cînd era un scandal tot eu eram scos în faţă, suporterilor tot eu trebuia să le explic. Era o vreme cînd luam calmante ca să pot rezista".
Fanul generaţiei '89 a lui Lucescu
Pus să aşeze pe hîrtie «11»-le preferat dintre toţi jucătorii lui Dinamo, Borcea n-a putut să conceapă o formulă ideală. "Iau în calcul doar fotbaliştii noştri pe care i-am văzut din 1979 cînd am început să vin la stadion. În poartă ar fi Moraru, apoi Rednic, Klein, Andone". Se opreşte: "Auu, chiar nu pot merge mai departe, sînt prea mulţi buni, sincer n-am cum să fac echipa preferată, aş nedreptăţi prea mulţi. Totuşi cred că generaţia '89 a lui Dinamo, condusă de Mircea Lucescu, este cea mai tare. Cel puţin din ce am văzut eu".
3 milioane de euro este suma minimă care ar fi intrat în conturile dinamoviştilor din reţeta de marketing ce putea fi realizată dacă roş-albii ajungeau în primăvara europeană.
remy
26th February 2006, 04:27
"Se intoarce Ando"
Rezultatele dezastruoase din perioada de pregatire au agitat spiritele la clubul dinamovist. In lupta fatisa cu Ioan Becali, Badea spune ca nu se pune acum problema inlaturarii fostului impresar. Totul are, insa, o limita. “Cu un tehnician ca Vigo trebuie sa iei doua pastile ca sa fii sigur ca n-o sa te doara capul”, l-a ironizat Badea pe spaniol, dupa care a anuntat ca transferurile lui Galamaz si Grigorie la Wisla au picat definitiv.
Libertatea: S-a pus problema demiterii lui Ioan Becali sau a antrenorului Esteban Vigo de la Dinamo?
Nicolae Badea: Deocamdata, nu pot avea o pozitie oficiala in ceea ce priveste aceasta problema, dar, stati linistiti, veti afla cand se intampla ceva. Totul are o limita, iar o sedinta poate avea loc oricand.
Poate fi inlocuit Vigo cu Ioan Andone din vara?
Din vara? In functie de rezultatele imediate ale spaniolului luam in calcul si revenirea lui Ando. E prematur acum sa ne pronuntam, pentru ca nu vreau sa pun presiune pe umerii unui antrenor care vine din campionatul Spaniei. Vigo provine dintr-un fotbal unde conducatorii au mai multa rabdare, dar, daca stau bine sa ma gandesc, putem face o paralela cu ce se intampla la Real Madrid. Conducatorii de acolo nu pot gasi un tehnician care sa redreseze echipa. Si-au pierdut si rabdarea. Au ajuns pe primul loc la venituri incasate din fotbal dar nu poti sustine la nesfarsit o industrie al carei suport, rezultatele, intarzie sa apara. E ca si cum ai porni in zbor spre Cosmos cu un planor. Stiti cum e Vigo la Dinamo? Ca o reteta de consum practicata in SUA. Ĺia iti dau doua substante active intr-un singur format, pentru a fi siguri ca medicamentele pe care le vand isi vor face efectul. Asa si la noi. Cu un tehnician ca Esteban Vigo trebuie sa iei doua pastile ca sa fii sigur ca n-o sa te doara capul. A fost adus pentru mentalitatea sa, cum ca-si doreste sa castige si o miuta, daramite un meci amical sau oficial si, cand colo, Dinamo a pierdut pe banda rulanta in pregatiri.
Grigorie si Galamaz mai pleaca la Wisla Cracovia?
Atat Griogorie cat si Galamaz nu mai pleaca la nici o Wisla. Ei vor juca in retur pentru Dinamo, asa ca, duminica, se vor prezenta la pregatire. Singura miscare din ultimul timp la Dinamo este aducerea lui Barcauan.
Vigo a spus ca nu-l cunoaste pe Barcauan.
Pai nu zicea Giovani (n.r. Ioan Becali) ca Vigo a urmarit toate casetele cu meciurile noastre si Dinamo nu mai are nici o taina pentru el? Dar, poate ca Vigo a vazut casetele de pe vremea cand "Barca" juca varf la Dinamo si nu fundas. Probabil ca din acest motiv nu l-a recunoscut (rade). Desi il putea urmari pe viu pe Cosmin, cand a jucat pentru Sahtior cu Barcelona, acum doi ani, in Liga Campionilor. Se intampla in Spania. Nu mi-l pot inchipui insa pe Vigo urmarind un meci al Barcelonei, in calitate de antrenor, decat ca pe un om care se uita fara ochelari de protectie la soare (rade din nou).
Ce spuneti de eliminarea lui Mircea Lucescu din Cupa UEFA?
A pierdut Sahtior? Nu stiam. Mircea (n.r. Mircea Lucescu) va inregistra un soc puternic in plan profesional. Am vorbit cu el inainte de meci si mi-a spus ca nu crede ca va putea inscrie impotriva celor de la Lille. A avut o presimtire neagra. Imi pare rau pentru el si pentru jucatorii romani de la Sahtior.
iuli
26th February 2006, 18:38
cornel dinu este noul antrenor al lui dinamo!!!!!!!!!!!!
remy
27th February 2006, 05:02
Il vor pe Lucescu
Actionarii ros-albilor il doresc pe Mircea Lucescu ca antrenor principal.
Cu o saptamana inainte de inceperea returului, la Dinamo s-a declansat o adevarata furtuna. Ioan Becali este pe picior de plecare, iar acest lucru va provoca mai multe schimbari in organigrama clubului.
Cea mai importanta va fi inlocuirea lui Esteban Vigo, care a fost impus de Giovani. Desi deocamdata nimeni nu recunoaste oficial, spaniolul nu va conduce echipa in prima etapa din retur. Cei care detin puterea acum in "Groapa", Nicolae Badea, Bagher Karimzade, Vladimir Cohn si Gigi Netoiu, nu l-au privit niciodata cu ochi buni pe Vigo. "Esteban nu are nici o treaba cu meseria de antrenor! Daca incepem returul cu el, nu o sa terminam nici in primele cinci locuri! De castigarea campionatului nici nu poate fi vorba! Trebuie sa facem tot posibilul sa aducem un antrenor priceput inainte de startul returului", ne-a dezvaluit unul dintre oficialii ros-albilor. Surse din anturajul clubului sustin ca, dupa ce i-a adus inapoi pe Alexa si Barcauan, Gigi Netoiu incearca sa dea adevarata lovitura: inscaunarea lui Mircea Lucescu in functia de antrenor principal! Tocmai de aceea, "Comandantul", ajutat si de Nicolae Badea, a demarat operatiunea prin care sa-l dea afara din club pe Ioan Becali si implicit pe Esteban Vigo. Asta deoarece ultima data cand i s-a propus sa vina in "Groapa" Lucescu a conditionat inceperea discutiilor de plecarea lui Giovani Becali!
Acum, avand in vedere ca Sahtior Donetk a fost eliminata din Cupa UEFA, iar in campionat se afla pe locul doi, Lucescu ar agrea sa plece din Ucraina pentru a reveni in "Stefan cel Mare".
gicu
27th February 2006, 10:46
legat de situatia actuala de la Dinamo un interviu cu Cornel Dinu in prosport:
PRO Preluaţi banca tehnică a lui Dinamo?
Cornel Dinu Eu sunt angajat în Consiliul de Administraţie, ca administrator-delegat, şi nu am cunoştinţă de o schimbare a atribuţiunilor mele.
PEO Nu v-a cerut nimeni să vă întoarceţi în iarbă?
Cornel Dinu Nu, nu mi-a cerut nimeni să caut iarbă!
PRO Aşadar, excludeţi revenirea ca antrenor principal?
Cornel Dinu Nu ştiu nimic despre o asemenea propunere. La ora actuală, Dinamo are nevoie de reguli, de o anume atmosferă. Nu se poate face nimic peste noapte. Lucrurile îmi sunt neclare. Şi nu numai mie. Asta nu înseamnă însă că mi-e indiferentă soarta lui Dinamo. Nu mi-a fost şi nu-mi va fi niciodată! Sunt legat de acest club! Pe scurt, nu-mi pierd optimismul, dar nici nu vreau să mă implic în nişte lucruri care nu mă privesc.
PRO Esteban Vigo nu mai pare dorit. Se poate spune că orice este posibil?
Cornel Dinu Dacă mi se vor schimba atribuţiunile, voi analiza atunci ce şi cum. Problema la noi, la români, este că se lucrează pe termen scurt. De fapt asta-i drama noastră! Şi faptul că nu avem reguli!
Utilizator
27th February 2006, 12:15
Ultima ora (http://www.dinamomania.net/#):
Nicolae Badea pentru DinamoMania: "Esteban Vigo - antrenor principal, Cornel Dinu - director tehnic"
de DinamoMania 26.02 / 17:11
In urma cu cateva minute, Presedintele Consiliului de Adminstratie a lui SC FC Dinamo 1948, SA, dl. Nicolae Badea ne-a confirmat intentiile actionarilor lui Dinamo de a continua relatiile contractuale cu actuala conducere tehnica formata din Vigo si Ortega, precum si toti jucatorii din lotul cainilor rosii.
Domnul Badea a tinut sa infirme zvonurile legate de demiterea cuplului de antrenori Vigo-Ortega spunand ca nu exista nici un fel de premize pentru a se recurge la o astfel de actiune. Dinamo dorind sa fie un club profesionist care-si respecta obligatile contractuale asumate.
Membrii Consiliului de Administratie au luat decizia ca domnul Cornel Dinu sa ocupe, pe langa pozitia curenta de Administrator Delegat, si pe cea de Director Tehnic la echipa, cu toate responsabilitatile pe care aceasta functie le impune. Decizia a fost luata de comun acord de catre investitorii de la Dinamo si nu a fost comunicata oficial din cauza ca anunturile de acest gen se fac doar in zilele si orele lucratoare ale saptamanii.
Astfel, din cauza repeziciunii cu care evenimentele se desfasoara si mai ales zvonurlior care se propaga, informatia demiterii antrenorului Vigo nu este adevarata. Luni, la antrenamentul oficial, Esteban va incepe pregatirea returului, asa cum era planificat.
ANDONE A FOST LA SEDINTA PCH!
GRIGORIE SI GALAMAZ REVIN LA ANTRENAMENTELE LUI DINAMO!
remy
27th February 2006, 16:43
Vad ca deja VIGO a plecat.
Oare va ramane Dinu ?
Eu cred ca se va face iar o mutare surpriza.
Tot ce e important, e sa joace echipa precum o facea pana in luna Noiembrie 2005
aliss
9th March 2006, 15:20
Gigi Neţoiu a fost numit în funcţia de director general al FC Dinamo, Petre Buduru a fost cooptat ca manager sportiv, iar Cristi Borcea va îndeplini funcţia de director executiv ca până în prezent, a anunţat, joi, preşedintele Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea.
Noua organigramă a FC Dinamo este următoarea:
Nicolae Badea - preşedintele Consiliului de Administraţie,
Gigi Neţoiu - director general,
Cristi Borcea - director executiv,
Petre Buduru - manager sportiv,
Cornel Dinu - administrator delegat cu atribuţii de director tehnic,
Mircea Copaci - director de marketing.
(c) prosport
http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=98019
Utilizator
9th March 2006, 15:50
Asta e, am discutat destul de probleme administrative.
Acum a venit vremea sa ne concentram pe echipa si sa o sustinem in orice conditii. Daca jucatorii vor simti suporterii aproape de ei vor juca foarte bine si nu-mi fac probleme referitor la titlu. O sa castigam meciuri, o sa facem si egaluri, probabil ca o sa mai si pierdem...important e sa fim pe locul 1 cand se trage linia la final.
Daca vor fi tribune pline si toti fanii vor incuraja echipa fara sa deschida razboaie cu conducerea in timpul meciului sunt sigur ca vom castiga. :ok:
remy
10th March 2006, 02:52
Daca Dinamo nu pierde nici un meci in primele 7 etape, cred ca nu vor avea probleme. Eu zic ca, lundu-i per ansamblu, sant mai valorosi decat Steaua si chiar decat Rapid. Daca ar pune si osul la bataie, n-ar avea rivali.
Ayrton
10th March 2006, 09:23
Intr-adevar, marele examen va fi meciul din Giulesti, acolo unde nu prea inscriu vizitatorii... imi pare rau ca nu jucam in deplasare si meciul cu stelistii... deplasare adica pe "National - Lia Manoliu" ... Insa mai e mult pana acolo si ar fi bine sa luam meciurile pe rand. Primul adversar: Otelul Galati.
Aurel.D
10th March 2006, 14:48
Am eu o stire bomba:o: :
Sambata incepe campionatul, si mergem iar la stadion!!!:D
Offffff, cat am asteptat... si dupa iarna asta agitata, sa vedem ce vor face baietii, in final!
Eu tot ce imi doresc este sa ii bata pe Steaua...daca va fi asa, ma intereseaza mai putin daca castiga campionatul...
Dar vom vedea ce va fi.
aliss
10th March 2006, 14:52
Am eu o stire bomba:o: :
Sambata incepe campionatul, si mergem iar la stadion!!!:D
mah..ce ma enervezi...ma faci sa nu mai plec la munte :D
in alta ordine de idei...de acord cu tine :D
Utilizator
10th March 2006, 15:35
Dedicatie pentru suporteri si pentru echipa Dinamo cu urarile mele de succes:
'We've got the whole world in our hands' (Paper Lace with Nottingham Forest)
ascultati-l aici: http://www.comp.lancs.ac.uk/computing/users/paul/forest/mp3/Nottingham_Forest_with_Paper_Lace_Weve_got_the_who le_world_in_our_hands.mp3
Apolini
12th March 2006, 13:19
Dinamo- Otelul 0-3 E scandalos. Inacceptabil...
remy
13th March 2006, 03:59
Lasa, ca nici Steaua, Rapid, Poli, CFR Cluj, National, etc., nu-s mai prejos.
Dinamo a mai avut momente grele, si a trecut peste ele la sfarsit.
Sa asteptam finalul, si apoi tragem linie si adunam ... un titlu.
Rossi
21st March 2006, 07:10
Pandurii - Dinamo 0-2
Ion Nunweiller
"Jocul nu a fost stralucit , Dinamoa jucat pentru victorie si bine ca am castigat .
Echipa a parut mai inchegata dar nu s-au reusit toate combinatiile , multe mingi
recuperate au fost pierdute "
Universal
24th March 2006, 20:41
Cu Farul nu cred ca vor castiga asa,mai degraba mai greu ori mai usor..tendintqa spre NIculescu gol
Rossi
25th March 2006, 02:26
"Tiriac, sef la Dinamo ?
In ultima vreme se vorbeste tot mai insistent de implicarea lui Ion Tiriac la gruparea din Stefan cel Mare ca actionar. Omul de afaceri (66 de ani), cu o avere cifrata la un miliard de euro, ajuta financiar una dintre grupele Centrului de juniori de la Dinamo. In plus, a pus la dispozitia echipei mari, la deplasarile externe, una dintre aeronavele sale, inchiriata in trecut si de formatii din NBA.
Surse apropiate clubului dinamovist afirmã cã Tiriac ar agrea sã investeasca, dar cu conditia ca el sã preia pachetul majoritar al actiunilor. Aceasta varianta a fost confirmata joi seara, la Realitatea TV, de o declaratie a bunului sau prieten, Ilie Nastase: "Ion Tiriac va veni la Dinamo, o sa preia aceasta echipa si va fi numarul unu!". Chiar daca Nicolae Badea, presedintele CA al ros-albilor, a spus de mai multe ori cã "este nevoie de un om ca Tiriac, o somitate în managementul sportiv", majoritatea celorlalti actionari nu ar fi de acord cu ideea ca fosta glorie a tenisului romanesc sa preia conducerea la Dinamo. "
DOAMNE AJUTA !!!!!!!!
SPER DIN TOATA INIMA SA VINA TIRIAC LA DINAMO !!!!!!!!!
Utilizator
27th March 2006, 19:57
“Vine sigur Ion Ţiriac!”25/03/2006 Prosport
Ilie Năstase a confirmat că cel mai bun prieten al său se va alătura grupului acţionarilor din Şoseaua Ştefan cel Mare, urmând să preia pachetul majoritar al SC Dinamo 1948.
Amir KIARASH
Mihai IONESCU
Un club măcinat de scandaluri şi de lupte de interese, cu o imagine şifonată, Dinamo este pe cale să dea lovitura tocmai la acest capitol.
ProSport a dezvăluit în ediţia de marţi că în întâlnirea sa cu investitorii bucureştenilor, ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a elaborat un plan pentru structura administrativă a clubului. “Vreau ca pe viitor Dinamo să aibă un acţionar majoritar şi mai mulţi investitori pe lângă el. Sistemul cu şapte-opt acţionari egali este nepotrivit, fiindcă e greu de crezut că atâţia oameni pot ajunge mereu la un numitor comun. Trebuie să existe un singur şef”, a spus Blaga. Tot el a înaintat două nume care vor avea aprobarea MAI pentru a deveni numărul unu în “Groapă”: Nicolae Badea şi Ion Ţiriac.
Prezent joi seară la o emisiune difuzată de Realitatea TV, Ilie Năstase a confirmat că fostul tenisman va fi cooptat în staff-ul “câinilor”. “Am vorbit cu Ţiriac şi ştiu sigur că vine la Dinamo”, a afirmat “Nasty”. Întrebat dacă reputatul om de afaceri va accepta să colaboreze în “Ştefan cel Mare” cu oameni precum Cristi Borcea, Năstase a dat un răspuns ferm: “După cum îl cunosc pe Ţiriac, dacă se va supăra, atunci o să cumpere tot clubul!”.
Rossi
2nd April 2006, 08:49
jale mare
Prezenti la apel: Poli Iasi, bronici, reporteri, jandarmi incalecati si descalecati, fotoreporteri, baleanu in delir, seminte la greu!
Lipsa la apel: echipa de fotbal Dinamo Bucuresti (jucatori de camp)
Incidente notabile: prezenta pe teren a numitilor (nu neaparat in ordinea delasarii) Galamaz, BARCAUAN, MOTI, Petre, ALEXA, Cat. Munteanu, Florea, GRIGORIE, Danciulescu, BRATU, Cristea, Niculescu si Vl. Munteanu.
Observatie: cei cu majuscule au jignit non-stop notiunea de fotbal!
A doua partida jucata de Dinamo fara spectatori in Groapa s-a sfarsit tot la egalitate, dar de aceasta data am condus noi. O prima repriza in care am avut posesie dar n-am stiut ce sa facem cu ea, golul fiind realizat printr-o tresarire a spiritului de golgeter in Danciulescu.
Apoi, asa cum sta bine unei mari echipe (in sensul de rupta pe aici pe colo in toate punctele esentiale), ne-am baricadat in propria jumatate pana cand Barcauan ne-a lovit a la Rio Ferdinand si am inteles de ce l-a debarcat Lucescu.
Restul? Mingi bubuite, masa presei strigand la Moti sa nu-i mai paseze lui Barcauan, suturi in inaltul cerului si fuga acasa la fotbal adevarat de pe Nou Camp!
cip_81
3rd April 2006, 08:50
Iata ce mai scrie presa:
Florin Marin în locul lui "Săpăligă"?!
Liniştea la Dinamo e la fel de prezentă ca apa în deşert. Doar 35 de zile au trecut de la înscăunarea lui Ion Marin pe banca tehnică şi deja se discută insistent despre îndepărtarea sa! Cele două victorii în deplasare, 2-0 la Tg. Jiu şi 1-0 la Constanţa, n-au putut şterge sincopele de pe teren propriu, 0-3 cu Oţelul şi 1-1 cu Poli Iaşi. Ultimul semieşec i-a înfuriat rău pe şefi. Imediat după meci, Nicolae Badea, Gigi Neţoiu şi Cristi Borcea s-au întîlnit de urgenţă într-o şedinţă. Cei trei au avut discuţii aprinse şi au dezbătut prestaţia roş-albilor, iar la un moment dat unul dintre ei a răbufnit: "Echipa nu joacă nimic! Cine e de vină? Poate ar fi momentul să schimbăm antrenorul".
Apoi s-au vehiculat numele lui Florin Marin, Sorin Cîrţu şi Ioan Andone, primul fiind preferatul Comandatului. După discuţii care au durat pînă după miezul nopţii, s-a luat legătura şi cu Ion Marin, care le-a transmis oficialilor: "Pentru mine este cel mai uşor să ies acum din scenă. Mereu aruncaţi toată răspunderea pe umerii antrenorului, dar poate nu întotdeauna e el de vină".
"Nu ştiu cine e vinovat, nu mai ştiu ce să cred. Sînt bulversat şi confuz", a spus şi Gigi Neţoiu. Cu toate că şedinţa de sîmbătă s-a terminat fără a se lua vreo măsură radicală, iar Ion Marin a condus antrenamentul de ieri dimineaţă şi tot el a definitivat lotul de 18 jucători pentru înfruntarea cu FCM Bacău de miercuri, surse autorizate susţin că zilele lui "Săpăligă" la Dinamo sînt numărate. Chiar azi ar urma să fie o întîlnire decisivă între şefii "cîinilor", care ar fi primit deja acceptul lui Florin Marin de a-l înlocui pe actualul tehnician! Doar Mircea Sandu şi Victor Piţurcă ar mai fi de convins să accepte rezilierea contractului dintre FRF şi "Flocea", acum selecţioner al echipei de tineret. Florin Marin a fost în discuţie pentru înscăunarea la Dinamo şi după plecarea lui Esteban, dar atunci s-a impus Nicolae Badea, care a insistat pentru "Săpăligă".
Nu stiu cat adevar exista in acest articol. Totusi, eu as vrea sa cred ca e doar o nevinovata pacaleala de 1 aprilie, defazata cu 2 zile. Dar daca totusi acest articol contine si un sambure de adevar, inseamna ca la Dinamo sunt niste personaje care au pierdut contacul cu lumea reala. Nu pot sa-nteleg ce-i in capul lor. Nu pot sa cred ca au ajuns la ultimul grad de degradare umana.
Dupa o iarna agitata, in care scandalurile tineau capul de afis, ducandu-se o adevarata lupta de gherila pentru ciolan. Dupa ce s-au tras de extremitati si s-au batut cu ghivece. Dupa indepartarea antrenorului vopsitor si inlocuirea sa, pe perioada pregatirii de iarna, cu un tradajador. Dupa ce ne-au dat cu sapaliga peste picioare. Acum, ramasi in pana de idei si dand dovada de o prostie imanenta, nu le-a mai ramas decat sa apara in fata nostra si sa se scarpine la flo....aaaa, pardon, la "Flocea"...ufff, ma cuprinde o stare de lehamite.
gicu
3rd April 2006, 10:52
Florin Marin????????????? Dinule, da-l jos din tren de cand pune piciorul pe scari :)
Ayrton
3rd April 2006, 16:59
Florin Marin, noul antrenor principal al lui Dinamo, a anuntat in aceasta dupa-amiaza ca va fi ajutat de Ionel Augustin (antrenor secund), Florin Tene (antrenor cu portarii) si Marco Oneto (preparator fizic).
Ayrton
20th April 2006, 13:38
Si o veste de natura pozitiva:
Din vara, pentru o perioada de 3 ani Dinamo va avea ca sponsor de nivel tehnic firma de echipament sportiv Nike, dupa 4 ani de Lotto. :ok:
Rossi
20th April 2006, 15:44
Si o veste de natura pozitiva:
Din vara, pentru o perioada de 3 ani Dinamo va avea ca sponsor de nivel tehnic firma de echipament sportiv Nike, dupa 4 ani de Lotto. :ok:
bine ca o sa avem echipament Nike , gata am rezolvat problema in mare ... ne mai trebuie jucatori :happy
Ayrton
20th April 2006, 16:09
si actionari, si conducatori ...
Aurel.D
20th April 2006, 16:28
Am citit astazi, in Pro Sport ca Badea si ceilalti tortionari (ptiu, era sa zic actionari:D ) vor ca de la vara sa creeze o echipa tanara fara sa i se mai impuna sa ia tiltul. Doar crearea unei echipe de viitor, pe termen lung.
Daca asa o fi, tare m-as mira! Cum de nu si-au dat seama pana acum, cand noi latram de ani de zile sa pastreze o echipa omogena de pe un sezon pe altul???:o:
Fooooarte buni manageri, ce sa zic!!?? Nu stiu cum dracu' si-or conduce propriile firme, de n-au ajuns la faliment!!
Ayrton
28th April 2006, 17:34
Catalin Munteanu a semnat prelungirea contractului cu Dinamo pe inca 3 ani.
Macar acum, cu Sportul, e cazul sa faca si el un meci bun si sa marcheze ca are viitorul asigurat...
Universal
11th June 2006, 06:34
Sezon slab,ajungand cu noroc In Cupa Uefa. Sa speram ca veti fi mai buni sezonul viitor.Mai putine scandaluri,mai mult fotbal.Mai mult fair-play :ok:
Succes :ok:
Universal
Mario Di Lazi
11th June 2006, 09:46
In primul rand ar trebui sa vedem si noi lista pe care o are Rednic. Sa vedem si noi ce jucatori mai sunt sub contract cu Dinamo din cei care au fost imprumutati. De ex : Chihaia, Aldea, Ilin, Pereny, Baltoi, Dragan, L. Goian, I. Badea mai sunt jucatorii nostrii ?
Ayrton
12th June 2006, 09:28
Tur bun, cu meciuri spectacol, 5-2 cu Rapid, 5-0 cu CFR Cluj, 2-0 in deplasare cu Sportul, 6-0 cu Bacau, si alte victorii la scor: multumim Andone! :ok:
Retur dezastruos, in special la meciurile de acasa, multumim conducerii! :rosu:
Ayrton
12th June 2006, 09:33
Aldea, Dragan si I.Badea nu.
Ceilalti da, si mai sunt: Scarlatache de la Pandurii, Pacurar si Paduretu de la Gloria, Tames si Burca de la National (pe care insa nu-i mai vreau)...si mai sunt si prin Divizia B vreo 10-15 (ex Oltean, Vatafu, Cr.Ciubotariu, Ghirie, etc)...
Ayrton
12th June 2006, 11:02
Revista presei (nu mai zic sursele ca n-are rost):
1. "Principalele tinte ale lui Rednic sunt „bancarul“ Griffiths, Cosmin Pascovici, de la Farul si portarul lui FC Vaslui, Sebastian Hutan. "
2. "50 de străini
"La Dinamo am şi calitate, şi cantitate. Urmează să-mi aleg mulţi jucători din lotul pe care gruparea noastră îi are împrumutaţi prin ţară. Dintre cei 7 care pleacă, dacă eu vreau pe unul dintre ei, se va putea face ceva să le prelungim acordurile", a declarat ieri Rednic, care a completat: "Vom face 3-4 transferuri. Vom testa şi nişte străini, unii dintre ei prezenţi acum la Campionatul Mondial". De fapt, o listă impresionantă, cu aproape 50 de stranieri, a fost prezentată şefilor dinamovişti, care urmează să aleagă dintre brazilienii, portughezii, australienii, nigerienii, paraguayenii şi angolezii prezentaţi.
Miza pe jucătorii împrumutaţi
Vor reveni aproape sigur Păcurar (Gloria Bistriţa), Tameş (FC Naţional), Scarlatache (Pandurii) şi Bălţoi (Oţelul), dintre jucătorii împrumutaţi. Pe lista lărgită a "cîinilor" se mai află Tamaş, greu de readus de la Spartak, Griffiths, care a înscris 3 goluri roş-albilor sezonul trecut, Ionel Ganea, care n-a mai vorbit cu Rednic de o săptămînă şi oscilează între Dinamo şi Rapid, ex-stelistul Miu, argeşeanul Prepeliţă, portarii Daniel Turdor, Stăncioiu şi slovenul Seliga, dar şi foştii elevi de la Vaslui ai "Puriului", Marius Croitoru, Panait şi Sfîrlea."
3. Revine Daniel Tudor!
Pentru cei care inca mai pastreaza in memorie paradele extraordinare facute de cel care a aparat poarta lui Dinamo in finala cupei cu FC National din 2003, surse din cadrul clubului Dinamo au o veste buna: Daniel Tudor revine!
Dupa mai sus pomenita finala a cupei din 2003, portarul a ajuns in curtea maghiarilor de la FC Fehérvár, in schimbul sumei de 75.000 USD. A jucat 3 sezoane in Ungaria, dintre care ultimele doua au fost excelente - in ambele fiind votat cel mai bun portar al campionatului. In acest an a reusit sa castige Cupa Ungariei, devenind unul dintre cei mai iubiti jucatori ai echipei.
In varsta de 32 de ani, Daniel Tudor este un fost junior al clubului si un dinamovist declarat."
-va urma-
Mario Di Lazi
12th June 2006, 18:57
3. Revine Daniel Tudor!
Pentru cei care inca mai pastreaza in memorie paradele extraordinare facute de cel care a aparat poarta lui Dinamo in finala cupei cu FC National din 2003, surse din cadrul clubului Dinamo au o veste buna: Daniel Tudor revine!
Dupa mai sus pomenita finala a cupei din 2003, portarul a ajuns in curtea maghiarilor de la FC Fehérvár, in schimbul sumei de 75.000 USD. A jucat 3 sezoane in Ungaria, dintre care ultimele doua au fost excelente - in ambele fiind votat cel mai bun portar al campionatului. In acest an a reusit sa castige Cupa Ungariei, devenind unul dintre cei mai iubiti jucatori ai echipei.
In varsta de 32 de ani, Daniel Tudor este un fost junior al clubului si un dinamovist declarat."
Cum sa-l uitam pe Tudor. A aparat in finala Cupei cu Nationalul exceptional, iat Iulian Tames a marcat un gol si mai exceptional.
Tudor era platit cu un salariu foarte mic si avea si cate o Dacie noua pe fiecare an.
Mario Di Lazi
12th June 2006, 19:00
Tur bun, cu meciuri spectacol, 5-2 cu Rapid, 5-0 cu CFR Cluj, 2-0 in deplasare cu Sportul, 6-0 cu Bacau, si alte victorii la scor: multumim Andone! :ok:
Retur dezastruos, in special la meciurile de acasa, multumim conducerii! :rosu:
Dinamo . tur 2005-06 locul 1 .
Dinamo . sezon 2005-06 locul 3 .
Multumim don Giovani.
Ayrton
13th June 2006, 10:08
Alte zvonuri:
1."Cîini" angolezi?
"Vom aduce şi cîţiva jucători din străinătate, care să aibă caracter", a declarat ieri Mircea Rednic, noul antrenor dinamovist. Pe adresa clubului din Ştefan cel Mare au sosit din partea diverşilor impresari în jur de 50 de propuneri de fotbalişti străini. Printre ei şi doi fotbalişti din "naţionala" Angolei, care au evoluat duminică seară împotriva Portugaliei (0-1): căpitanul Akwa şi portarul Joao Ricardo. Primul, atacant (29 de ani), a avut două execuţii acrobatice, frumoase, dar fără efect. Goal-keeperului (36 de ani) nu i se poate imputa golul lui Pauleta, în schimb a dovedit priză bună la cîteva şuturi şi a limitat proporţiile scorului. Ambii sînt liberi de contract. Akwa a mai evoluat la Benfica şi Al Ittihad, în Qatar evoluînd ultima oară la Al Wakra. Problema este că a avut un salariu consistent, de 300.000 de dolari, în Qatar, sumă mare pentru Dinamo. În schimb, Ricardo a evoluat în Portugalia, la Viseu, Salgueiros şi Moreirense, în ultimele luni pregătindu-se cu o formaţie lusitană de ligă inferioară, Portimonense. Nici Rednic, nici şefii dinamovişti nu s-au hotărît pînă în prezent, tehnicianul roş-albilor mai avînd în vederi un portar portughez şi unul belgian.
2.Vine Croitoru?
Fotbalistul îşi doreşte să ajungă la Dinamo, care trebuie să achite Vasluiului clauza de reziliere de 550.000 de dolari.
Rednic l-a sunat zilele trecute pe Marius Croitoru şi i-a propus să vină în Ştefan cel Mare. "Marius, am nevoie de tine! Ne-am înţeles bine la Vaslui şi vreau să lucrăm împreună şi la Dinamo", i-a transmis tehnicianul mijlocaşului de 25 de ani. Singura problemă e legată de banii pe care Dinamo trebuie să-i achite Vasluiului, Croitoru avînd o clauză de reziliere de 550.000 $, sumă considerată cam piperată de alb-roşii. Oficialii "cîinilor" vor negocia zilele acestea cu moldovenii, încercînd să obţină un preţ mai mic.
"Oricine îşi doreşte să ajungă la Dinamo. Este o onoare să îmbraci tricoul alb-roşu. Ar fi frumos să colaborez cu nea Mircea, cel care m-a ajutat în momentele grele. Vreau să demonstrez că am valoare de o echipă mare, aşa cum este clubul din Ştefan cel Mare", a spus ieri Croitoru, aflat în vacanţă, pe Litoral. Fotbalistul mai este curtat de CFR Cluj şi Poli Timişoara.
-va urma-
Ayrton
13th June 2006, 14:45
De sezon:
:D
Dinamo - Steaua, la fotbal pe plaja
O echipa formata din fosti jucatori ai lui Dinamo va participa in perioada 15 - 18 iunie la un turneu de fotbal pe plaja, organizat la Mangalia. Alb-rosii vor juca in grupe cu formatiile similare ale Stelei si Rapidului. Lotul lui Dinamo care va fi "deplasat" la Mangalia este alcatuit din Dumitru Moraru, Florin Prunea, Gheorghe Mihali, Ionut Lupescu, Valentin Nastase, Dorin Mateut, Jean Vladoiu, Bogdan Mara, Marius Nicolae si Ciprian Marica. Dinamo va disputa primul meci din cadrul grupei impotriva Stelei.
Mario Di Lazi
13th June 2006, 20:57
Croitoru asta nu e ala de a ratat un 11 m intr-un meci cu Steaua si a declarat ca e stelist de mic ?
Daca asta e NU ARE CE CAUTA LA DINAMO.
Mario Di Lazi
15th June 2006, 20:15
Nu era destul ca aveam atatia papagali in conducerea lui Dinamo, mai vine si Turcu asta sa faca el pe smecherul.
Ne promite in CL ... a mai promis si Giovani in CL si a plecat pe usa din dos. Bai Turcule cauta si tu usa din DOS.
Mario Di Lazi
17th June 2006, 18:57
Vlad Munteanu a plecat la Energie Cottbus pentru 250.000 euro, iar Cristian Munteanu pleaca si el dar nu se precizeaza la ce echipa.
Mario Di Lazi
18th June 2006, 18:47
In finala Cupei de fotbal pe plaja de la mare, Dinamo a peirdut in finala in fata Rapidului dupa executarea loviturilor de departajare. Cel mai bun jucator al lui Dinamo a fost Bogdan Mara.
Aurel.D
19th June 2006, 09:46
Ma bucur ca a plecat "Vladut"....Sa se mai intoarca cand l-oi chema eu!!
Poate cei doi angolezi ar fi buni dar cu portarul de 36 de ani ce sa facem? Noi am vrea jucatori tineri. Vad ca Rednic are aceeasi obsesie pt. jucatori din strainatate. Din puzderia de straini adusi de el la Rapid, nu a confirmat pe deplin decat Godfroid, asa ca.... Mai bine ar mai promova de la Dinamo II
Ayrton
19th June 2006, 09:51
Azi a aparut o stire cum ca Rednic il va aduce pe titularul nationalei Lituaniei, un nume greu de pronuntat... :D
Si pe soava. Dar eu in continuare cred ca e o gogoasa ziaristica menita sa bage scandal intre Rednic si suporteri...
Mario Di Lazi
19th June 2006, 10:21
Soava ... aoleu. Si pe ce post ar trebui sa joace Soava ?
Ayrton
19th June 2006, 13:09
Gata, s-a terminat vacanta!!!
Au plecat 10 au venit 12
La vizita medicala de astazi nu au mai participat 10 dintre jucatorii cu care Dinamo a incheiat campionatul: Cristi Munteanu, Vladimir Gaev, Ionut Balan, Cosmin Barcauan (final de contract, Sahtior Donetk), Daniel Florea (final de contract, Sahtior Donetk), Tiberiu Curt (final de contract), Florentin Petre (final de contract, transferat la TSKA Sofia), Ianis Zicu (final de contract, Inter Milano), Florin Bratu (final de contract, Nantes), Vlad Munteanu (transferat, Energie Cottbus)
In schimb au revenit la Dinamo unii jucatori imprumutati sau pe care Dinamo intentioneaza sa ii transfere sau jucatori promovati de la Dinamo II: Mircea Oltean (portar, Unirea Urziceni), Eugen Craciun (fundas, Dinamo II), Lucian Goian (fundas, Ceahlaul), Manuel Scarlatache (fundas, Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Dragomir (fundas, Dinamo II), Cornel Predescu (mijlocas, Unirea Urziceni), Alexandru Pacurar (mijlocas, Gloria Bistrita), Razvan Paduretu (mijlocas, Gloria Bistrita), Alin Ilin (mijlocas, Jiul Petrosani), Iulian Tames (mijlocas, FC National), Claudiu Dragan (atacant Jiul Petrosani), Dan Codreanu (atacant, U Cluj).
Din ce zice Rednic vor mai fi transferati 4 jucatori: un portar, un fundas central, un fundas lateral si un mijlocas.
Ayrton
19th June 2006, 13:12
Azi 19.06.2006 a avut loc reunirea echipei. Iata jucatorii prezenti:
Portari: Florin Matache si Mircea Oltean (de la Unirea Urziceni).
Fundasi: Dorin Mihut, Eugen Craciun (Dinamo II), Cosmin Moti, Lucian Goian (Ceahlaul PN), Radu Stefan, Manuel Scarlatache (Pandurii Tg. Jiu), Cristian Pulhac, Alexandru Dragomir (Dinamo II).
Mijlocasi: Stefan Grigorie, Cornel Predescu (Unirea Urziceni), Dan Alexa, Alexandru Pacurar (Gloria Bistrita), Adrian Cristea, Razvan Paduretu (Gloria Bistrita), Andrei Margaritescu, Adrian Ropotan, Catalin Munteanu, Alin Ilin (Jiul Petrosani), Iulian Tames (FC National).
Atacanti: Ionel Danciulescu, Claudiu Niculescu, Claudiu Dragan (Jiul Petrosani), Dan Codreanu (U Cluj).
Baltoi si Galamaz sunt accidentati si va mai dura pana vor incepe antrenamentele.
Ayrton
19th June 2006, 13:26
Pt vara lui 2006, deja s-au stabilit primele meciuri de verificare:
Turneu in Franta:
3 iulie: Dinamo-Servette Geneva
5 iulie: Dinamo-Croix de Savoie
8 iulie: Dinamo-Olympique Marseille
delaparis
19th June 2006, 13:28
Iar Marseille ... :o:
Ayrton
19th June 2006, 13:29
sa speram ca nu arbitreaza cretinul ala de arbitru spaniol... :D
Aurel.D
19th June 2006, 14:51
Soava ... aoleu. Si pe ce post ar trebui sa joace Soava ?
Pe post de rezerva vesnica!:D
Tames? Aoleuuu, imi vine rau! Iar asta? Ce dracu, bai nene nu gasesc si ei jucatori ca lumea?
Ayrton
19th June 2006, 15:08
Cu trei antrenori pe banca (Ioan Andone, Ion Marin si Florin Marin) in cele 30 de meciuri din campionatul trecut, la Dinamo au evoluat 33 de jucatori, prezentati mai jos.
Liderul la minute si jocuri in tricoul alb-rosu este mijlocasul Stefan Grigorie, unul dintre jucatorii de baza ai echipei din Soseaua Stefan cel Mare, care a absentat din motive obiective doar la doua meciuri in sezonul trecut: Farul-Dinamo (suspendat) si FCM Bacau-Dinamo (accidentat).
1. Stefan Grigorie: 2345 minute / 28 jocuri / 10 goluri
2. Cosmin Moti: 2291 minute / 27 jocuri / 1 gol
3. Ianis Zicu: 1974 minute / 27 jocuri / 9 goluri
4. Florentin Petre: 1944 minute / 26 jocuri / 2 goluri
5. Claudiu Niculescu: 1594 minute / 20 jocuri / 12 goluri
6. George Galamaz: 1548 minute / 18 jocuri / -
7. Cristian Pulhac: 1475 minute / 20 jocuri / -
8. Florin Bratu: 1415 minute / 23 jocuri / 5 goluri
9. Andrei Margaritescu: 1361 minute / 20 jocuri / -
10. Gabriel Tamas: 1249 minute / 14 jocuri / 1 gol
11. Cristian Munteanu: 1225 minute / 14 jocuri / -
12. Vladimir Gaev: 1170 minute / 13 jocuri / -
13. Dan Alexa: 1146 minute / 13 jocuri / 1 gol
14. Ionel Danciulescu: 1080 minute / 14 jocuri / 2 goluri
15. Mihaita Plesan: 862 minute / 12 jocuri / 2 goluri
16. Daniel Florea: 777 minute / 9 jocuri / -
17. Cosmin Barcauan: 659 minute / 8 jocuri / -
18. Dorin Mihut: 642 minute / 11 jocuri / -
19. Adrian Cristea: 641 minute / 15 jocuri / -
20. Vlad Munteanu: 607 minute / 17 jocuri / 2 goluri
21. Tiberiu Curt: 534 minute / 7 jocuri / 2 goluri
22. Alexandru Baltoi: 531 minute / 12 jocuri / 4 goluri
23. Radu Stefan: 469 minute / 8 jocuri / -
24. Catalin Munteanu: 440 minute / 10 jocuri / -
25. Ionut Balan: 417 minute / 9 jocuri / -
26. Mariko Daouda: 343 minute / 5 jocuri / -
27. Lucian Goian: 328 minute / 4 jocuri / -
28. Adnan Guso: 270 minute / 3 jocuri / -
29. Adrian Ropotan: 127 minute / 5 jocuri / -
30. Octavian Chihaia: 39 minute / 3 jocuri / -
31. Florin Matache: 35 minute / 1 joc / -
32. Dorin Semeghin: 16 minute / 1 joc / -
33. Liviu Ganea: 10 minute / 1 joc / -
Mario Di Lazi
19th June 2006, 16:56
DINAMO 2006, BORCEA LA TRAGEREA LA SORTI PENTRU CUPA UEFA 19 Iunie 2006
Vineri, la Nyon, la ora 13.00 (ora Romaniei), va avea loc tragerea la sorti pentru turul I preliminar al Cupei UEFA, Dinamo urmand sa fie reprezentata de directorul executiv Cristian Borcea. Dupa cum se cunoaste, meciurile pentru primul tur preliminar al Cupei UEFA vor avea loc pe 13, respectiv 27 iulie.
Data limita impusa de forul european pentru lista de 25 de jucatori, care vor evolua pentru Dinamo in Cupa UEFA, este 5 iulie.
Ayrton
19th June 2006, 17:58
Referitor la Dan Codreanu:
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=690134&postcount=32
Mario Di Lazi
19th June 2006, 18:35
Cornel Predescu a marcat golul echipei Unirea Urziceni in meciul de baraj cu Forex Brasov. (sper ca nu ma insel)
Aurel.D
20th June 2006, 12:35
Una peste alta, sper ca toti acesti tineri sa dovedeasca ca vor sa joace pt. DINAMO,/hello si sa o faca si cu gandul la performanta, nu numai la contracte!
Chiar nu ma intereseaza in acest moment cine sunt si ce au facut ei pana acum. Ma intereseaza sa joace de acum incolo, ca si cum fiecare joc ar fi meciul vietii lor!!
De mult nu s-a mai facut o astfel de "primenire" la Dinamo si sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!!:ok:
PS: ABIA ASTEPT CONCERTUL DEPECHE MODE!!!!/hello /hello /hello
Ayrton
20th June 2006, 15:43
Au inceput antrenamentele.
La sedinta de pregatire au participat toti jucatorii care au facut ieri vizita medicala cu Dinamo, iar acestora li s-au alaturat si Andrei Vlad (portar) si Ilie Iordache (atacant), ambii de la Dinamo II.
Incepand cu saptamana viitoare Rednic ii va mai avea in pregatiri si pe juniorii Bucsa, Moise, Ganea si Damaschin, plecati la turneul final la juniori A de la Bacau, acolo unde in primul meci au batut Craiova cu 3-1. Mai au de jucat cu Brasov si cu gazdele bacauane (principalii contracandidati la titlu).
Mario Di Lazi
20th June 2006, 19:42
GANEZU' VINE LA DINAMO NUMAI DACA PLEACA CLAU-GOL
Antrenorul Mircea Rednic a declarat, marti, ca a discutat cu fostul international Ionel Ganea privind posibilitatea ca atacantul sa vina la Dinamo, transferul urmand a fi perfectat numai in cazul in care Claudiu Niculescu va parasi gruparea din Soseaua Stefan cel Mare.
"Am discutat cu Ganea si urmeaza sa ne dea un raspuns in aceasta sptamana. Asta si in functie de ce se va intampla, daca pleaca Niculescu, vine Bratu... Nu vreau sa aducem jucatori numai de dragul de a aduce, sa nu-i pot folosi si sa imi mai creeze si o atmosfera proasta in lot", a comentat Mircea Rednic.
Universal
21st June 2006, 22:41
Abia va astept in sezonul urmator cum jucati
Ayrton
22nd June 2006, 15:53
PRIMUL VENIT, MIROSLAV VUJADINOVIC
22 Iunie 2006
Portarul Miroslav Vujadinovic, 23 de ani, a sosit in aceasta dimineata in Romania pentru a se alatura lotului dinamovist.
International de tineret al nationalei Serbiei si Muntenegru, Miroslav Vujadinovic (1.92 m, 85 kg) a aparat ultima oara la FK Buducnost Podgorica si va fi testat, incepand de vineri dimineata, de antrenorul Mircea Rednic.
Miroslav Vujadinovic a facut parte din lotul U21 al nationalei Serbiei, care s-a oprit in semifinalele Campionatului European desfasurat, luna trecuta, in Portugalia.
Reamintim ca, la Saftica, tehnicianul dinamovist ii are la dispozitie, deocamdata, pe Florin Matache, Andrei Vlad si Mircea Oltean.
Mario Di Lazi
22nd June 2006, 20:14
“Ce să fac cu dolari în ţară?”
Atacantul nu s-a înţeles cu Cristi Borcea doar asupra monedei cu care va fi remunerat în “Ştefan cel Mare”.
Fostul internaţional a recunoscut că s-a întâlnit săptămâna trecută cu directorul executiv al “câinilor”, Cristi Borcea. Cei doi nu au ajuns însă la un acord asupra sumei de bani pe care o va câştiga jucătorul la formaţia roş-albilor.
PRO: Ionel, eşti unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1 în acest moment. Mergi la Dinamo?
GANEA: Da. Mi-ar plăcea să lucrez cu Mircea Rednic. Consider că este unul dintre cei mai buni tehnicieni. Ne cunoaştem de şapte ani, de când eram amândoi la Rapid, şi am rămas în relaţii foarte bune.
PRO: Ai discutat cu Rednic ?
GANEA: Am vorbit, dar totul depinde acum de Cristi Borcea.
PRO: Păi, şi...?
GANEA: Ne-am întâlnit săptămâna trecută. A fost o singură întrevedere.
PRO: Ce aţi hotărât?
GANEA: Am discutat despre contract şi mai trebuie să stabilim acordul financiar. Dacă ne înţelegem asupra acestui aspect, contractul va fi de doi ani cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.
PRO: De ce v-aţi împotmolit asupra salariului?
GANEA: Domnul Borcea a înaintat o sumă exprimată în dolari, iar eu mă refeream la euro. Ce să fac cu dolari în România? Dacă trăiam în America, înţelegeam, dar la noi în ţară se discută în euro. De la 1 ianuarie 2007, ţara noastră va fi acceptată în Uniunea Europeană, unde euro este monedă europeană, aşa că mi se pare normal să negociem în euro.
PRO: În acest caz, când se va şti sigur dacă vei juca la Dinamo?
GANEA: Zilele acestea aştept un răspuns din partea lui Cristi Borcea.
PRO: Mircea Rednic a declarat marţi că la sfârşitul săptămânii vei anunţa decizia...
GANEA: Da, depinde de ce îmi va comunica domnul Borcea.
PRO: Dacă se va realiza acest transfer, cum îl comentezi?
GANEA: Cu siguranţă nu va fi un pas înapoi, Dinamo este un club puternic, iar dacă ai performanţă eşti apreciat.
Ayrton
23rd June 2006, 10:17
Azi are loc in Elvetia tragerea la sorti pentru meciurile din primul tur preliminar.
Dinamo este cap de serie, iar singurul lucru pe care mi-l doresc este sa nu cadem cu echipa lui Andone. :ok:
Bafta Dinamo! /hello
andeluandu
23rd June 2006, 11:22
Sunt un dinamovist infocat si cred ca marea ruptura din acest sezon a fost demis antrenorul care a reusit printre cela mai mari performante la Dinamo eventul si grupele cupei uefa dar domnul Ioan Becali a venit sa faca ordine unde nu era locul lui dar Ando a fost istet si nu ia bagat in seama dar sa speram ca acesta va veni inapoi pt. ca nici un alt antrenor inafara de Lucescu senior nu fa putea face ceva la Dinamo!!!!!
andeluandu
23rd June 2006, 11:56
Cum credeti ca ar fi reactionat conducatorii lui Dinamo daca FC Dinamo Bucuresti nu ar fi ajuns nici macar in cupa UEFA ; eu le-asi recomanda sa faca ca acest michimaus:headbang: :headbang: sincer eu nu cred ca dinamo va trece de al II tur chiar daca sunt dinamocist voi ce ziceti???:rosu: :rosu: :no:
gicu
23rd June 2006, 20:17
ete ce surpriza...unde sa-si gaseasca astia locul de cantonament :) Chiar daca m-au enervat anul asta cred ca nu pot rezista sa nu ma duc sa-i vad. Mai e cineva care vrea sa viziteze Savoie?
gicu
23rd June 2006, 20:19
n-am cazut cu echipa lui Ando (asta daca nu se duce la maltezi intre timp:D). Un meci ce pare usor insa trebuie ca Rednic sa-i tina concentrati. Sper intr-o calificare usoara...
vlad1607
23rd June 2006, 21:00
un meci ce trebuie tratat cu maxima seriozitate desi e o panarama de adversar si in care sper sa vad cati mai multi tineri cu putinta :D
MARCEL55
23rd June 2006, 21:18
O dubla perfecta pentru pregatire. Calificarea nu se discuta, dar toate meciurile trebuie tratate cu seriozitate si bineinteles castigate.
Mario Di Lazi
24th June 2006, 09:35
Dinamo NU are cum sa se incurce de echipa din Malta. FCM Bacau ar trece de maltezi cu o dubla victorie.
Cu siguranta Dinamo o sa castige cele 2 meciuri. Cel mai important pentru noi este maniera cu care o sa le castige. Eu sper la un joc bun si vreo 4 goluri diferenta.
Mario Di Lazi
24th June 2006, 17:27
“Câinii” se întăresc
La antrenamentul de ieri au participat şi nou-veniţii Miroslav Vujadinovic şi Antonis Makris, care vor face deplasarea în cantonamentul din Franţa.
Tehnicianul “câinilor”, Mircea Rednic, a anunţat că luni se vor alătura lotului alb-roşiilor şi letonii Denis Romanovs şi Maris Smirnovs.
“Au venit în probe portarul sârb Miroslav Vujadinovic şi atacantul cipriot Antonis Makris, care s-a antrenat separat. Deocamdată nu-mi pot da seama de potenţialul lor, trebuie să-i testez în mai multe partide. Amândoi vor merge în cantonamentul din Franţa, în care vor pleca 18 jucători, şi vor mai ajunge acolo încă patru”, a afirmat antrenorul la sfârşitul şedinţei de pregătire. De asemenea, “Puriul” a anunţat şi care sunt posibilele sosiri sau plecări de la Dinamo din rândul fotbaliştilor. “Luni vor sosi şi portarul Denis Romanovs, şi fundaşul Maris Smirnovs, cu care am fost foarte aproape de a lucra şi la FC Vaslui, dar pretenţiile lor financiare nu au putut fi satisfăcute, însă la Dinamo nu sunt astfel de probleme”, a declarat Rednic, care a confirmat şi tratativele cu unii jucători români. “Am discutat cu Aliuţă, dar trebuie să am o întâlnire cu suporterii pentru că nu vor să-l accepte, iar cu Ganea şi Şoavă suntem în tratative. Mi l-am dorit şi pe Cosmin Paşcovici, dar a spus că nu vrea să vină alături de noi. M-au deranjat afirmaţiile lui, iar acum depinde de mine dacă va mai veni la Dinamo sau nu”, a punctat acesta. “Puriul” a dat de înţeles că transferurile se vor realiza în funcţie de eventualele plecări ale lui Grigorie, Alexa, Dănciulescu sau Niculescu, pentru care există oferte.
Rednic a mai afirmat că va renunţa şi la o parte din jucători: “Am încredere în fotbaliştii pe care îi am, dar voi renunţa la unii dintre ei pentru că au nevoie să joace. Prefer să am juniori care să fie în lotul lărgit decât să am jucători pe care să nu pot să-i folosesc şi să nu intre nici măcar în lotul de 18”.
“Suntem avantajaţi”
În noul sezon european, roş-albii vor juca primul meci în Malta, pe 13 iulie, returul fiind programat pe 27 iulie, în “Ştefan cel Mare”.
“Tragerea la sorţi ne avantajează, pentru că se leagă şi cu turneul nostru şi vom ajunge în Malta direct din Franţa. Sunt încă două partide de pregătire pentru ceea ce va urma şi le vom trata foarte serios”, a afirmat tehnicianul. Rednic este mulţumit că sorţii nu l-au pus faţă în faţă cu formaţia pregătită de Ioan Andone. “Era păcat să jucăm acum cu Omonia. Poate Ando avea mari ambiţii şi ne bătea Dumnezeu”, a punctat “Puriul”. Vasile Turcu, unul dintre acţionarii lui Dinamo, a declarat, la rândul său: “Am mai avut probleme cu adversari mai slabi cotaţi, cum ar fi 17 Nentorii, şi ne-am făcut de ruşine. Maltezii pot fi depăşiţi”. În săptămâna premergătoare începerii campionatului, oficialii intenţionează să organizeze un triunghiular la care să ia parte două echipe participante în Liga Campionilor.
Hibernians paola FC
• Anul înfiinţării: 1922
• Preşedinte: Anthony Bezzina
• Antrenor: Robert Gatt
• Stadion: “Hibernians Ground” (3.000 de locuri)
• Palmares: 9 titluri de campioană, 7 Cupe ale Maltei
Locul 4 în ultima ediţie de campionat
• Echipa tip: Muscat - A. Xuereb, A. Pulis, Mintoff, Agius - Baldacchino, Essien Mbong, Williamson, Pullicino - A. Cohen, Scerri
• Vedeta: Andrew Cohen (25 de ani, Malta)
Niculescu şi-a sărbătorit ziua la restaurantul “Doi cocoşi”
Atacantul “câinilor”, Claudiu Niculescu (foto), a împlinit ieri 30 de ani. După o zi obositoare, cu două antrenamente, ambele la Săftica, “Clau-gol” şi-a invitat colegii, alături de soţii şi prietene, la restaurantul “Doi cocoşi”, pentru a cinsti evenimentul. De la chef nu au lipsit nici fraţii Becali, Giovani şi Victor. “Colegii mi-au urat «La mulţi ani». O să mă revanşez cu o bere sau bomboane, pentru că sunt mulţi tineri la Dinamo. După plecarea lui Petre sunt cel mai bătrân, iar după mine urmează «Danciu»”, a afirmat râzând Niculescu. “Dacă roş-albii ar primi o ofertă avantajoasă de la un club din străinătate, i-aş da curs, pentru că am o vârstă şi mă gândesc şi la aspectul financiar”, a mai spus atacantul.
Mario Di Lazi
25th June 2006, 08:57
Spre Iraklis : Ionel Dănciulescu este foarte aproape de a evolua în campionatul Greciei.
Stefan Grigorie si Dan Alexa sunt curtati insitent de Poli Timişoara
Mario Di Lazi
25th June 2006, 17:31
Daniel Florea a semnat un contract pe un an de zile cu formatia cipriota APOEL Nicosia. (sepr ca nu am gresit numele echipei)
Ayrton
26th June 2006, 10:28
Referitor la plecari, vreau sa subliniez faptul ca sunt 100% de acord cu Rednic: sa-i dea afara pe toti cei care nu se mai gandesc decat la bani si sa dea credit jucatorilor tineri, in special din propria pepiniera, cu orice risc! Chit ca nu jucam anul aviitor in nicio cupa, macar sa vedem si noi pasiune si dorinta de victorie, nu blazare si fite de vedete!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.