View Full Version : Bataia noastra cea de toate zilele...
Dr. Pinyada
30th May 2007, 14:54
Daca ati avea ocazia sa organizati un meci fantezist, de orice tip (orice gimmick), cu oricine si contra oricui (wrestler sau nu)(viu sau mort) in care sa fiti implicati si voi, ce meci ar fi acesta??
Eu, personal as organiza un meci 5-Men Money In The Bank. Participantii: EU, Ernest Hemingway (care probabil ar fi imbogatit divertismentul sportiv daca ar fi devenit wrestler), Jack London (om al muntelui), Raven (ca sa ii imbolnavesc pe RockBerg si cutuma ca nu il aleg pe Goldberg), Adi Minune (pentru ca as vrea sa il pot rani foarte foarte rau fara sa sufar consecinte penale).
As castiga acest meci, as deveni Mr. Money In The Bank. Cu valiza in brate as provoca-o pe Doamna Cu Coasa la un meci pentru titlul ei de campion al mortii. As castiga si acest meci. Si cu puterile nou dobandite, as accesa aceasta lista: http://www.garywill.com/wrestling/decwres.htm si as readuce printre noi asemenea nume precum Bam Bam Bigelow, Eddie Guerrero, Mike Awesome, The Sheik, Stu Hart... si atatia altii.............
RockBerg
30th May 2007, 15:07
RockBerg + Goldberg vs. HitScum + Raven
No DQ,Lightube/BarbWire Last Team Standing Match.
sau
RockBerg vs. Dan Diaconescu DEATHMATCH
Dr. Pinyada
30th May 2007, 15:15
RockBerg + Goldberg vs. HitScum + Raven
No DQ,Lightube/BarbWire Last Team Standing Match.
sau
RockBerg vs. Dan Diaconescu DEATHMATCH
La primul meci optiunea mea e clara: intervin cu un scaun in capul lui Goldberg.
Dar la deathmatch ii distrag atentia arbitrului pana cand reusesti sa il asfixiezi pe Dan Diaconescu cu cordonul microfonului.
Nu de alta, dar poate vrea si bunica lui sa puna muraturi si ii ocupa nepotelul razgaiat camara cu joaca lui de-a emisiunea.
RockBerg
30th May 2007, 15:31
La primul meci optiunea mea e clara: intervin cu un scaun in capul lui Goldberg.
Dar la deathmatch ii distrag atentia arbitrului pana cand reusesti sa il asfixiezi pe Dan Diaconescu cu cordonul microfonului.
Nu de alta, dar poate vrea si bunica lui sa puna muraturi si ii ocupa nepotelul razgaiat camara cu joaca lui de-a emisiunea.
Eu vreau meciurile astea reale.
Deci primul e castigat destul de repede de prima echipa,iar al doilea...depinde cat rezista ala la tortura.
- Goldberg nu cade lat de la un scaun in cap.Think of the consequences,booking is not an option in this match. :D
PSYCHO
30th May 2007, 20:24
Eu as vrea un "Lethal LockDown" cu urmatoarele echipe:
Team PSYCHO, formata din: PSYCHO, Big Show, Samoa Joe, Rhino si Yokozuna
si
Team FRECTIE POLITICA, formata din: Basescu, Stolojan, Tariceanu, Iliescu si Nastase
Macelul s-ar termina in cateva minute, dupa care am merge sa bem niste beri! :D
Eu vreau un steel cage, handicap, escape match Jack Evans, Super Dragon, Necro Butcher, eu vs. Vince McMahon si Vince sa fie blindfolded si cu o mana legata la spate :)
cutuma
30th May 2007, 20:44
Cutuma vs Gigi Becali
special clause : Becali with one hand tied behind his back
second special clause : Smarandescu banned from ringside
Cutuma vs Monica Barladeanu - Lumberjill match
Lumberjills : Simona Patruleasa, Maria Marinescu, Laura Cosoi si Roxana Ionescu *
*Cine nu stie cine-s gagicile astea ... n-avem ce discuta :D
Heath Scumm
30th May 2007, 20:54
second special clause : Smarandescu banned from ringside
:ras-plans:
as vrea un Survivor Match
Team Life : EU , Abyss , Homicide , Samoa Joe si Orton vs
Team OLS : h1mz , Big Sexy , HitScum , cutuma , Rockberg !!!
Clauze : Sa nu comenteze Jbl ; membrii din echipa OLS vor mai avea inca 3 meciuri inainte de acesta ( Last Man Standing )
o sa castige echipa mea in 2 minute si echipa va ramane intreaga ...
SexyBoy
30th May 2007, 21:19
I wan`t to make a team with Ruckus and Jack Evans Versus Mircea Geoana&Iliescu&Nastase si cu tot PSD-ul lor!:yeah:
Raiden
30th May 2007, 21:25
Stone Cold Steve Austin vs. Traian Basescu (Beer Drinking Contest)
Gigi Becali & Liviu Gutza vs. Vince McMahon & John Cena (Maneaua vs. Rap-ul lui Cena and some money on the line)
Si as mai vrea sa fac un
h1mZ vs. H1mZoR looser leaves OLS ca mi-a furat numele :)
Raiden
30th May 2007, 21:39
Si as mai vrea sa fac un
h1mZ vs. H1mZoR looser leaves OLS ca mi-a furat numele :)
Nu ti se intampla doar tie.
Rockberg vs. Hitscum (The Loser will be banned forever) :D
Reaper
30th May 2007, 21:40
Psycho & Reaper Vs HitScum (Handicap Beer Drinking Match)
Place your bets!...
^ HitScum triseaza... bea bere fara alcool :)
PSYCHO
30th May 2007, 22:43
Psycho & Reaper Vs HitScum (Handicap Beer Drinking Match)
Place your bets!...
Stipulatia nr2: Bere cu alcool!
Stipulatia nr3: Bere la 2 Litri!
Meciul se termina prin manevrele "sweet dreams music" & "puke slam" ... ambele manevre executate de HitScum pe sine insusi (mai ales "puke slam-ul"), replicile noastre de final fiind: "Crezi k ar trebui sa-l ridicam de acolo?" ... "Naahh!" :D
cutuma
30th May 2007, 22:47
Why am i under the impression i had front row seats for such a match? :D
THE DAREDEVIL
30th May 2007, 23:17
Hitscum vs World.Primul (ii) care manaca 100 de kg de orez castiga.The looser(s) get(s) shot in the head. :)
CVT (Corneliu,Vadim si Tudor) vs DDD (Dan,Diaconescu si Direct)-Katana deathmacht
Ghita Muresan vs Giant Gonzales-Bascketball Steel Cage Match
Meme vs J!j1 B3k@l! -Bra and Panties
Big Sexy
30th May 2007, 23:24
Why am i under the impression i had front row seats for such a match?
becouse you stink as puked on!
John Cena & Eu vs Khali si Umaga. Practic o sa fie handicap 3 la 1 insa afla ulterior aceasta stipulatie Cena. Si eu nu ma lupt cu toti trei deodata :D
Reaper
31st May 2007, 07:42
Why am i under the impression i had front row seats for such a match? :D
La meciul la care ai luat tu parte nu s-a executat finisherul "puke slam", ci "drool driver".
Este mai putin devastator decat "puke slam-ul", totusi putini oameni il executa.
cmpunk12
10th February 2009, 20:13
johnny travolta vs chris brown(deathmatch no rope barbet wire match lightubes)
ady copilasul cu capul mare vs guta cu cap de maimuta(MANELE BATTLE)
luciu vs anderson(IQ INTELIGENT's MATCH 300 reprize)
EMINEM VS 50 CENT VS 2PAC(R.I.P)
Tudor_Ancu
10th February 2009, 20:40
Big Sexy Vs a fan from wwe :-" ~ TLC + you must brake your opponent arms before you pin him.
Arbitru Rockberg ~ Ring anouncer Hit Scum ~ Psycho ... The man with the beer at the end !
cmpunk12
10th February 2009, 21:37
SPORT 365 VS onlinesport(best spam per second's)
cena vs OLS (LAST POST STANTING)
HITSCUMM VS PSYCHO IN A BEER DRINKING-BEER KING'S OF TOURNAMENT's FINAL
PSYCHO
10th February 2009, 21:57
HITSCUMM VS PSYCHO IN A BEER DRINKING-BEER KING'S OF TOURNAMENT's FINAL
Ãsta ar fi no competition! ... Îl fac pe Scummy ºi dacã el bea numai bere fãrã alcool! :cry: ... Exact cum el ar câºtiga un Vegan Grudge Match! :cry:
cmpunk12
10th February 2009, 21:58
atunci PSYCHO VS RATONU?
Big Sexy
11th February 2009, 09:01
cmpunk12 vs ban pe ip ...
p.s. e handicap match ...
cmpunk12
11th February 2009, 16:33
ce am mai facut?
Mr Cosmin
11th February 2009, 17:30
Ce n-ai facut ?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.