PDA

View Full Version : Mihai si Gabi pe Video Chat-ul Sport.Ro

cutuma
29th May 2007, 19:27
In aceasta seara, incepand cu ora 21:00 intrati pe Video Chat-ul Sport.Ro pentru a sta de vorba cu comentatorii vostri preferati : Mihai Brasoveanu si Gabriel Guguianu.

www.sport.ro :D

h1mZ
29th May 2007, 19:31
Mihai, va iubim, noi ca tine vrem sa fiu!

Ca sa nu fim totali offtopicuri uitati lincu: http://web3.protv.ro/sport/index2.html

Reaper
29th May 2007, 20:44
Explicati-mi, va rog, situatia urmatoare:
[20:43] *** Welcome to CGI:IRC 0.5.9 (2006/06/06)
[20:43] *** Looking up irc1.protv.ro
[20:43] *** Connecting to irc1.protv.ro [193.230.227.9] port 6667
[20:43] -irc.protv.ro- *** Looking up your hostname...
[20:43] -irc.protv.ro- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
[20:43] -irc.protv.ro- *** You are permanently banned from PRO (7 ani se fac acasa)
[20:43] *** Closing Link Reaper[p14.pub.ro] (User has been permanently banned from PRO (7 ani se fac acasa))
[20:43] *** Disconnected from IRC (click to reconnect)

SexyBoy
29th May 2007, 20:52
Dont` Know.Eventual incearca Cu Alt Nume :(

RockBerg
29th May 2007, 20:58
[20:43] -irc.protv.ro- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
[20:43] -irc.protv.ro- *** You are permanently banned from PRO (7 ani se fac acasa)
[20:43] *** Closing Link Reaper[p14.pub.ro] (User has been permanently banned from PRO (7 ani se fac acasa))
Poate a dat cineva ban pe un anumit range de IP-uri.

Heath Scumm
29th May 2007, 21:03
Sunt acolo ... pen' ca-i iubesc :D

AxinTe
29th May 2007, 21:12
infect rau formatul chat-ului...

SexyBoy
29th May 2007, 21:17
Damn mie macar nici nu mai imi merge linku si inainte de asta cand mi-o mers nu mi se vedea nimic so better luck next time!:D

thunder_liger
29th May 2007, 21:22
L-am auzit pe Mihai comparand pe Cena cu Hogan...you're waaay..waaay out of line.

Life
29th May 2007, 21:23
Eu nu pot sa scriu nimic !

Heath Scumm
29th May 2007, 21:40
L-am auzit pe Mihai comparand pe Cena cu Hogan...you're waaay..waaay out of line.

True! ;)

buticut
29th May 2007, 21:46
Eu nu mai pot intra...pacat, ca mai vroiam sa ii intreb cate ceva...Oricum se pare ca operatorii il iubesc pe HitScum...stiu ei ce stiu :evil:

Heath Scumm
29th May 2007, 21:53
Controversy = Cash + Am sansa de a ma da destept! :D

r0bby
29th May 2007, 21:56
Mastile sunt cam lame.^:ras-plans:

Heath Scumm
29th May 2007, 22:01
Not true ... au fost foarte tari ... felicitari celor 2 pentru atitudine si abordare ...

Au incheiat apoteotic : "Bai nene! Tu iti dai seama in ce hal sunt ... THE END? "

Asa ... raspundeti si la intrebarea mea : "Daca invat tehnicile de wrestling ma mai bat tiganii la scoala?"

h1mZ
29th May 2007, 22:02
Ms. ca mi-ati raspuns la intrebari si vedeti ca dupa ce ati plecat s-a mai auzit sonorul pentru putin timp :evil: ... Am auzit lucruri interesante :) (pe care desigur nu o sa le divulg ... tin la viata mea)

RockBerg
29th May 2007, 22:02
Controversy = Cash + Am sansa de a ma da destept! :D
Man,au spus ca CZW/ECW/TNA sucks....and they did it on live feed. :happy
Gooooldbeeerg !

r0bby
29th May 2007, 22:03
Vedeti ca ati uitat sa deconectati microfonul.Tu intrebai "bai da cati au fost",Gabi zicea ceva de spoiler major..:D

h1mZ
29th May 2007, 22:03
^ (the ^ was about RockBerg's post) Oh showbiz ... It makes people say the strangest things...

^(this time for good) Nu trebuia sa spui asta... sti ca mafia nu rateaza nici odata...

buticut
29th May 2007, 22:45
A fost destul de ok chatul, cei doi au facut fatza cu brio...Totusi nush de ce v-a surprins intrebarea mea cu cata apa beti pe saptamana. Eram curioasa sa aflu, dupa ce ca ati zis ca sticlele de bere din camera lui Reaper(?) sunt nimic pe langa cata apa beti voi. Mi-ati pocit putin nickul, dar macar au ajuns si cateva intrebari de-ale mele la voi :P. Am intrebat de catchphrase tocmai pt ca stiam ca Gabi va zice de Raven :D.

Pentru cei care au pierdut chatul sau vor sa-l revada, am reusit somehow sa il inregistrez si dupa putina munca am unit toate cele 30 si ceva de fisiere (nu gasisem licenta la program si trebuia sa dau restart ca sa inregistrez din nou). Mai sunt unele intreruperi, tocmai din cauza asta, pt ca nu am reusit sa salvez totul de la bun inceput intr-un singur fisier...Please say Thank you sau Damn you (poate Mihai&Gabi imi vor spune asta, avand in vedere ca am prins ceva si din ultima parte, cand se presupunea ca sunteti off-air :D)

Mihai&Gabi pe chatul sport.ro, partea I
http://rapidshare.com/files/34116767/LiveChat_chunk_1.wmv.html

Mihai&Gabi pe chatul sport.ro, partea II
http://rapidshare.com/files/34120113/LiveChat_chunk_2.wmv.html

cutuma
29th May 2007, 22:51
Deci faza cu Cena si Hogan stiu c-am busit-o .... nu stiu unde mi-era capul.

In rest noi va multumim frumos c-ati intrat, noi ne-am simtit f. bine si speram sa facem asta cat mai des.

Astept PM-uri cu ce s-a auzit pe sonor.

buticut
29th May 2007, 22:52
^Sub masca...:P

Sincer, de la un moment dat am crezut ca va plictisiti groaznic :D
Las' ca vezi in 10 min pe ce am inregistrat, partea a II vine...

h1mZ
29th May 2007, 22:58
^ Erau multi pe chat dar am constatat cu uimire ca unii puneau intrebari ca prostii in main chat :lol: eram doar vre-o 15-16 care puneam intrebari :)

RockBerg
29th May 2007, 23:01
Please say Thank you sau Damn you (poate Mihai&Gabi imi vor spune asta, avand in vedere ca am prins ceva si din ultima parte, cand se presupunea ca sunteti off-air :D)

Mihai&Gabi pe chatul sport.ro, partea I
http://rapidshare.com/files/34116767/LiveChat_chunk_1.wmv.html

Part II...uploading
Thank you,al doilea fisier sper sa nu fie tot pe RS.com. :D

(nu gasisem licenta la program si trebuia sa dau restart ca sa inregistrez din nou).
WAREZ.

buticut
29th May 2007, 23:04
^Corectie...nu o gasisem pe cea buna :)

Part 2 uploaded....vezi mai sus

h1mZ
29th May 2007, 23:10
^Corectie...nu o gasisem pe cea buna :)

Part 2 uploaded....vezi mai sus

Thank you buticut...

Raiden
29th May 2007, 23:36
Chatul a fost bun, sper sa aveti ocazia sa faceti acest lucru din ce in ce mai des in rest good job :ok:

Edit: Thx, buticut :P

silversky
29th May 2007, 23:45
A fost ok, faceþi o echipã bunã, nu s-a simþiti diferenþa între comentariul vostru, care e înregistrat, ºi chat, care a fost live.

În schimb chatul a mers foarte greu, abia am reuºit sã scriu câte ceva, pe buticut am pierdut-o pe drum. App, nu e "buticuþ" ? Cã ºi eu îl citesc tot aºa :D

h1mZ
29th May 2007, 23:47
A fost ok, faceþi o echipã bunã, nu s-a simþiti diferenþa între comentariul vostru, care e înregistrat, ºi chat, care a fost live.

În schimb chatul a mers foarte greu, abia am reuºit sã scriu câte ceva, pe buticut am pierdut-o pe drum. App, nu e "buticuþ" ? Cã ºi eu îl citesc tot aºa :D

Data viitoare ca sa mearga mai bine intra pe mirc pentru vorba si doar pe video stream ca pe chatul cu webcam e lag foarte mare...

Big Sexy
29th May 2007, 23:55
chatul cu webcam e lag foarte mare...

11 secunde sa fiu mai precis e lag-ul.

imi cer scuze fata de alexandra insa eu o sa ii spun buticutz cat oi trai, asta te stiu asa iti zic, buticut nu exista pentru mine, buticutz e pronuntia corecta (sic!)

PSYCHO
29th May 2007, 23:57
Eu am uitat complet! 10x Buticut ptr inregistrari! Ma pun acuma sa downloadez!

buticut
30th May 2007, 00:01
De nada gringos!

Lol @ Gabi...inainte de a ma cita pt prima oara pe post long long time ago m-ai intrebat dc e cu þ sau t :D. Anyway, daca asta e forma ta de alint, o accept :D

Cat despre lag, eu am mai participat si la alte video chaturi pe site-uri internationale si nu a fost absolut nici o problema cu lagul, pentru ca inainte de a intra persoana respectiva pe chat, ni se dadeau 10 minute in care puteam scrie intrebarile, dupa care acestea erau selectate si adresate persoanei.Puteam chatui cu ceilalti useri pana la un moment dat, dupa care era inchis chatul java pt scurt timp si apoi redeschis doar pt a vedea raspunsurile artistului si in format text.

h1mZ
30th May 2007, 00:07
^ Si eu tot buticutz citesc... suna mai frumos :)

RockBerg
30th May 2007, 01:19
Al doilea link to RS,m-au pus sa astept 80 de min.,lucky I cheated.
Thanks again,buticut,good quality. :ok:
You gotta tell me which capturing software you used.There's a fix for everything.

I read " BOOTY-COOT ",not buticutz.Pentru ca nu-mi dau seama de la ce vine.
Probabil o fi vreun thread cu "explain your nickname",dar n-am cautat.Putea fi folositor.

BTW RockBerg il cititi RocBerg sau americanul RoacBarg ? :happy

PSYCHO
30th May 2007, 03:02
Ok, am vazut inregistrarile! Mi se pare funny toata treaba! :)

Dr. Pinyada
30th May 2007, 03:26
Cred ca voi deschide un poll cu doua optiuni de pronuntare pentru numele BUTICUT.. una cu diacritice, alta fara...

Sunt imparatul off-topic-urilor. Da, h1mz, la tine ma uit!

thunder_liger
30th May 2007, 03:49
@video chat
as putea sa fiu neam prost si criticangiu frustrat sa-i caut de greseli dar aducandu-mi aminte ca acu 3 ani in wrestling-ul care il vedeau romanii se vorbea de "tur de sold", "extensie a cotului" ,"palitura strasnica" and so on ..sa vad acuma 2 comentatori mascati ce se inter...secteaza live cu audienta (chiar daca o mai fac pe desteptii you could blame it on the keyfabe) e , cum sa va spun, brilliant!
@ cutuma
stiu eu unde iti era capul .. unde imi e si mie...am fost la ziua unor gemeni , hence double 200% alcool..mi-e rau numa cand ma gandesc la durerea de cap de dimineata

@buticut
i'm gonna say this only once : marry me and please stop being invisible on ym:cool:

Life
30th May 2007, 08:47
Aseara am intrat pe mirc pe acel canal si va recomand tuturor sa faceti la fel ! Se misca mult mai bine si e si mai usor !

PS : Si eu citesc tot buticutz ...
PS1 : thx buticut pentru upload !

Heath Scumm
30th May 2007, 09:11
11 secunde sa fiu mai precis e lag-ul.

imi cer scuze fata de alexandra insa eu o sa ii spun buticutz cat oi trai, asta te stiu asa iti zic, buticut nu exista pentru mine, buticutz e pronuntia corecta (sic!)

Exactamente!

Iti aduc revistele sambata! :D

@video chat
as putea sa fiu neam prost si criticangiu frustrat sa-i caut de greseli dar aducandu-mi aminte ca acu 3 ani in wrestling-ul care il vedeau romanii se vorbea de "tur de sold", "extensie a cotului" ,"palitura strasnica" and so on ..sa vad acuma 2 comentatori mascati ce se inter...secteaza live cu audienta (chiar daca o mai fac pe desteptii you could blame it on the keyfabe) e , cum sa va spun, brilliant!

Uai baieti, tu iti bati joc di pronuntia mia?

cutuma
30th May 2007, 09:33
thunder ma enervezi. Zi dom'le ce n-a fost bine, nu-ti cauta motive sa eviti criticile. Parerile voastre ne intereseaza in mod special.

Heath Scumm
30th May 2007, 09:41
Asta a fost singura mea problema ... ai insinuat ca Cena > Hogan :) ... Acum ma oftic ca nu v-am intrebat ceva de Madagascar :D

r0bby
30th May 2007, 09:43
Am pus si eu niste intrebari,nu stiu daca ati raspuns la ele ca ma deconectam cam mereu.

cutuma
30th May 2007, 09:47
Parca ti-am raspuns la o intrebare ... au fost multe de tot, pe unele le mai saream.

Asta a fost singura mea problema ... ai insinuat ca Cena > Hogan :) ... Acum ma oftic ca nu v-am intrebat ceva de Madagascar :D

Nu, am zis ca face mai multe manevre decat Hogan. Stiu ca s-a inteles altfel dar eu doar asta vroiam sa subliniez.

h1mZ
30th May 2007, 09:54

Hope for a next time ... eu o sa cer poze :)

r0bby
30th May 2007, 09:57
Parca ti-am raspuns la o intrebare ... au fost multe de tot, pe unele le mai saream.

Nu, am zis ca face mai multe manevre decat Hogan. Stiu ca s-a inteles altfel dar eu doar asta vroiam sa subliniez.

Am pus si o intrebare de genul:
Ce credeti despre multimea de fani Cena din Romania?:evil:

Reaper
30th May 2007, 10:37
M-am uitat si eu la prima parte (multumesc buticut pt upload).

Problema #1: cine a venit cu ideea sa aveti oglinzi (sau geamuri fumurii) in spate? Se vedea tot ce se intampla in spatele camerei de filmat. That's not professional.
Problema #2: @Mihai - daca tie nu iti place CZW poti sa critici federatia, insa nu generaliza acest lucru pt toata tara. Ai avut o replica de genul: "Nu difuzam CZW pt ca n-o sa va placa". U don't know that. CZW nu este un produs dedicat celor care urmaresc WWE, insa cu siguranta s-ar gasi in Romania persoane care sa-l accepte si sa-l aprecieze.

kill3r
30th May 2007, 10:46
ar trebui difuzat Madagascar Pro-Wrestling :D

h1mZ
30th May 2007, 10:52
@Mihai se citeste "himz" (ca sa sti data viitoare) :D

Si mai am o reclamatie... Lui RockBerg i-ati raspuns la intrebarile care fac WWE > TNA dar mie mi-ati spus "Stii deja parerea noastra" la o intrebare care faceaa TNA > WWE.

RockBerg
30th May 2007, 12:09
Si mai am o reclamatie... Lui RockBerg i-ati raspuns la intrebarile care fac WWE > TNA dar mie mi-ati spus "Stii deja parerea noastra" la o intrebare care faceaa TNA > WWE.
Pai stii parerea lor. WWE > TNA,WCW ruled the world...CZW is not something nice.

De ROH nu mai stiu. :D
CZW nu este un produs dedicat celor care urmaresc WWE, insa cu siguranta s-ar gasi in Romania persoane care sa-l accepte si sa-l aprecieze.
I like CZW. :) And I am a WWE fan.

Heath Scumm
30th May 2007, 12:12
Mi-a placut ca au fost relativ obiectivi in raport cu TNA si nu au discreditat produsul.

PSYCHO
30th May 2007, 13:17
O intrebare idioata: Chestia asta s-a transpis pe postul Tv Sport.ro sau doar pe site?

PS: Tare destept a fost ala care s-a gandit sa numeasca postul tv k un site ... :mda:

RockBerg
30th May 2007, 13:33
Mi-a placut ca au fost relativ obiectivi in raport cu TNA si nu au discreditat produsul.
Relativ ? It could be worse.

Imagineaza-ti daca eram eu langa ei.
50% din cei ce urmareau TNA ar fi renuntat pentru ca "daca zice ala de la TV" e adevarat. :happy

Astept PPV-ul ROH. :)
O intrebare idioata: Chestia asta s-a transpis pe postul Tv Sport.ro sau doar pe site?
Cred ca numai pe site.

PS: Tare destept a fost ala care s-a gandit sa numeasca postul tv k un site ...
Credeam ca numai eu am vazut asta.
Poate are ceva inner meaning.Altfel...dumbasses.

PSYCHO
30th May 2007, 13:38
Credeam ca numai eu am vazut asta.
Poate are ceva inner meaning.Altfel...dumbasses.

Se putea si mai rau, postul tv http://www.sport.ro :lol:

buticut
30th May 2007, 17:41
^Mihai a uitat pt o clipa ca postul se numeste sport.ro si a zis tv spo...dar s-a corectat repede :D. Numele asta de sport.ro e aproape la fel de rau ca si Kanal De [insert fav word here]. It's kinda lame to have a website address as a tv channel name. Daca dai in browser sport.ro te directioneaza pe site so....:rolleyes:

Cat despre WWE vs TNA, cand ati fost intrebati ce promotie preferati, mi s-a parut ca ati zis WWE in soapta :P. Avand in vedere faptul ca vi s-au pus de nenumarate ori aceleasi intrebari, v-ati descurcat bine. Anyway, it was fun to watch...pacat de scena de la sfarsit cand cameramanul a focalizat geamul cu o zgarietura...ma intrebam care din voi a fost izbit de el :D

@thunder_liger: Actually this is the second time when you are asking me to marry you :P. WTF? Te am in lista mea de messenger?:confused:

cutuma
30th May 2007, 19:50
M-am uitat si eu la prima parte (multumesc buticut pt upload).

Problema #1: cine a venit cu ideea sa aveti oglinzi (sau geamuri fumurii) in spate? Se vedea tot ce se intampla in spatele camerei de filmat. That's not professional.
Problema #2: @Mihai - daca tie nu iti place CZW poti sa critici federatia, insa nu generaliza acest lucru pt toata tara. Ai avut o replica de genul: "Nu difuzam CZW pt ca n-o sa va placa". U don't know that. CZW nu este un produs dedicat celor care urmaresc WWE, insa cu siguranta s-ar gasi in Romania persoane care sa-l accepte si sa-l aprecieze.

P1 - a fost totusi un videochat nu o emisiune, deci nu mi se pare asa de relevanta treaba asta.
P2 - nu, am zis ca nu difuzam CZW pentru ca noua nu ne place si nu credem ca ar fi prea multi care sa ne contrazica. Daca ne-am duce maine cu o caseta cu CZW la unul din sefi si i-am zice "hai sa dam asta" ... nu stiu cine ar zbura mai repede, noi sau caseta.

h1mZ
30th May 2007, 19:52
^ Cand imi voi face eu televiziune, voi difuza CZW :)

PSYCHO
30th May 2007, 20:12
Apropo, la fazele alea in care va venea sa ziceti "La Pastele Cailor", puteati sa va aduceti aminte de ziua mea de nastere si sa ziceti: "Truple H se va intoarce in ring pe 31 Februarie 2008, la fel si The Rock!" :D

RockBerg
30th May 2007, 20:36
Apropo, la fazele alea in care va venea sa ziceti "La Pastele Cailor", puteati sa va aduceti aminte de ziua mea de nastere si sa ziceti: "Truple H se va intoarce in ring pe 31 Februarie 2008, la fel si The Rock!" :D
Horse's Easter FTW !

Ce naiba Triple H a confirmat in PWM 2 ca se intoarce pe data respectiva.

Big Sexy
30th May 2007, 23:47
De ce am discredita TNA-ul? Ce am spus acolo a fost ce am spus si aici , nimic nou pentru cititorii ols si singurii oameni ale caror pareri chiar conteaza pentru noi.
Azi am terminat de comentat sacrifice-ul si pot zice ca a fost de nota 9, ireal de tare!

p,s, in momentul asta pe eurosport 2 Scott Norton!!! awesome! Desi ma uit pe mute. Lui Tenzan i-au zis Sconcs!

Heath Scumm
31st May 2007, 09:20
p,s, in momentul asta pe eurosport 2 Scott Norton!!! awesome! Desi ma uit pe mute. Lui Tenzan i-au zis Sconcs!

Retardati comentatorii aia, nu alta ... pe bune, parca au IQ de gradinita. Si nu e din cauza ca nu stiu wrestling, pur si simplu sunt penibili ...

r0bby
31st May 2007, 09:24
Asta am spus si eu mai de mult.:D

thunder_liger
31st May 2007, 09:54
mai sa crap de ciuda ca nu am eurosport 2 dar din ce spuneti despre comentariu se pare ca e mai bine fara :D

Life
31st May 2007, 15:16
Retardati comentatorii aia, nu alta ... pe bune, parca au IQ de gradinita. Si nu e din cauza ca nu stiu wrestling, pur si simplu sunt penibili ...

De fapt ei comenteaza wrestling deoarece comenteaza si Club Fight ( si o fac destul de bine la club Fight ) si probabil ca directorul s-a gandit ca wrestlingul si K-1 au multe in comun si de aceea au ajuns sa comenteze wrestling !:no:

r0bby
31st May 2007, 16:26
Nu ii poate inlocui cineva?

Heath Scumm
31st May 2007, 17:36
Mi-am depus CV-ul si o scrisoare de intentie mai mult decat complexa si mi s-a comunicat ca au deja comentatori specializati pentru fiecare sport pe care-l transmit (whatever :rolleyes:) dar ca-mi pastreaza numele intr-o baza de date ... whatever part 2 :D

Anyway, macar mi-au raspuns. Ma doare sufletul cand incercau sa comenteze un meci din TNA si faceau misto de stilul de lupta al lui Alex Shelley ... ma rog, sunt "specializati", nu te pui cu ei.

Life
31st May 2007, 17:38
^ As vrea sa te aud cum comentezi tu TNA

Iata-l pe Raven care ii da clasa lui Goldberg

Bine ati revenit la TNA , care e mai bun decat WWE

Uitati-va si la CZW !!!

later edit : ar fi tare sa comentezi impreuna cu RockBerg =))

Vince Carter
31st May 2007, 17:39
Comentatorii aia sunt varza nu gluma..

Heath Scumm
31st May 2007, 17:42
Niciodata n-as incuraja pustii sa se uite la CZW ... e un produs pentru adulti si asa trebuie sa ramana.

Life
31st May 2007, 17:49
^ De ce nu le trimiti o cerere in care sa dai o proba sau ceva de genul asta ... Fa orice numai sa te auzim pe tine , sau pe oricine care se pricepe la wrestling in locul comentatorilor alora de K-1 ce au ajuns accidental la wrestling !

RockBerg
31st May 2007, 17:51
later edit : ar fi tare sa comentezi impreuna cu RockBerg =))
Ar fi probabil cel mai cenzurat show din romania.

EDIT: Eurosport 2 ?
Happens when you don't watch TV.

Heath Scumm
31st May 2007, 17:55
^ De ce nu le trimiti o cerere in care sa dai o proba sau ceva de genul asta ... Fa orice numai sa te auzim pe tine , sau pe oricine care se pricepe la wrestling in locul comentatorilor alora de K-1 ce au ajuns accidental la wrestling !

Ti-am zis ... nu sunt interesati ... nu-i mare chestie, nu ma mai uit la Eurosport si gata, pentru ca ma deranjeaza foarte tare comentariul lor, efectiv isi bat joc de acest sport.

Sunt uneori mai slabi decat Cezar Laurentiu Cioc, asta spune multe.

Life
31st May 2007, 18:03
^ Un comentariu 100 % profesional ar fi :

CLC + cei doi ilustri necunoscuti comentand un meci de CZW sau PPV-ul ROH ...

Si iata-l pe Evans cu un salt ... Si acum strong cu o apucare ... Si urmeaza aruncarea ... Ce frumos :sleep: ...

Si Evans acum cu o cheie la nivelul gatului ... Cred ca pregateste ceva acum ... OOO a ratat acea saritura !

@ HitScum : ei nu ne iau de prosti ci ei sunt cei prosti ... Eurosportul nu e interesat de acest segment care se difuzeaza destul de rar si care nu produce audiente la fel de mari ca la sport.ro ...In rest Eurosportul are un comentariu profesional ....

@ Gabi si Mihai : Stiti cumva cine va mai veni la 3 chaturi rele ?

buticut
31st May 2007, 18:47
HitScum comentator?:rolleyes: Cred ca n-as suporta sa-i aud rasul diabolic si accentul funny :drak:

Reaper
31st May 2007, 18:51
@Gabi & Mihai: Stiti cumva cum imi scot si eu ban-ul permanent pe care l-am luat dintr-un motiv care nu imi este cunoscut?... cu scopul de a participa si eu la eventuale urmatoare chat-uri
@buticut
De cand s-a mutat in Bucuresti, HitScum si-a "curatat" mult accentul. Trebuia sa-l fi auzit anul trecut ... cand baga moldoveneasca pura.

RockBerg
31st May 2007, 18:56
@Gabi & Mihai: Stiti cumva cum imi scot si eu ban-ul permanent pe care l-am luat dintr-un motiv care nu imi este cunoscut?... cu scopul de a participa si eu la eventuale urmatoare chat-uri
Deci e adevarat,chiar au dat ban pe un range de IP-uri. :(
Proxify...my brotha,proxify.

Reaper
31st May 2007, 18:59
Nu cred ca e pe range, e pe un singur IP,... IP-ul caminului P14 :)
Cred ca o sa fiu nevoit sa proxificuiesc.
Off, sacrificiile pe care le fac pentru arta...

thunder_liger
31st May 2007, 19:06
De cand s-a mutat in Bucuresti, HitScum si-a "curatat" mult accentul. Trebuia sa-l fi auzit anul trecut ... cand baga moldoveneasca pura.

Ia te rog frumos ca ma autosesizez..in vizitele mele fulgeratoare prin capitala am momente cand vorbesc mai moldovineste ca acasa..just for the fun of it. Ie unele care fac niste ochi mari incat cu greu ma abtin sa nu urlu : Ieees faaah itz meeee !!!:happy

@buticut

dap...ma ai . dar cred ca e id-ul ala care-l folosesti doar la forumuri sa nu te casapeasca disperatii :))
ti-am scris un mesaj vulgar ca sa ma recunosti ;)

buticut
31st May 2007, 19:14
^ http://www.bobstaake.com/Images/ani_dext_bully_scream.gif
:lol:

Life
31st May 2007, 19:33
http://www.bobstaake.com/Images/ani_dext_accent_final.gif

Asa a fost finalul !!! In your face buticutz !

Reaper
31st May 2007, 20:10
She's just playing hard to get. :rolleyes:

Big Sexy
1st June 2007, 00:27
Reaper o sa trimit un mail adminului, IP-ul e asta pe care il folosesti pe ols? Daca mai are cineva probleme similare va rog sa ma anuntati.

Reaper
1st June 2007, 07:25
whatsmyip says: 141.85.*.** aka p14.pub.ro

buticut
1st June 2007, 14:47
http://www.bobstaake.com/Images/ani_dext_accent_final.gif

Asa a fost finalul !!! In your face buticutz !

Plagiatorule! :P

SexyBoy
25th June 2007, 12:50
Din cate am citit eu pe sport.ro,se pare ca va fi iar un chat cu Gabi si Mihai,tot marti la aceeasi ora,pe acelasi canal.Is curios daca ei vor fi iar mascati :D

ThePhenom
25th June 2007, 13:06
^Ai citit bine.Eu sper ca nu vor mai purta masti!!!Vom vedea...

kill3r
25th June 2007, 13:20
iar vedem reactii de genul :

"Gabi Huguianu/Murguianu/Bubuianu n-are curaj sa isi arate fata ca ne-a enervat pe toti si stie ca il batem"

:lol:

Heath Scumm
25th June 2007, 15:28
Gabi ... tu sa arzi in IAD!!!

http://www.raptureready.com/featured/reagan/Hell3.jpg

thunder_liger
25th June 2007, 16:07
ai uitat :"fraere!" "ti sparg" "iti distrug forumu cand te prind" :))

cutuma
25th June 2007, 18:23
Mastile sunt inca acolo si vor sta ceva timp :D

SexyBoy
25th June 2007, 18:26
Decat nimic........Macar va vedem live!:D

Reaper
25th June 2007, 19:39
Deci ... imi scoate si mie ban-ul sau mi l-ati scos sau...

SexyBoy
25th June 2007, 19:40
Sper sa prind un loc maine.Cum stirea a fost data pe sport.ro,nu cred ca sunt multe locuri disponibile.

ThePhenom
25th June 2007, 21:16
^Da,si eu...Data trecuta imi mergea foarte greu chat-ul.Imi si iesea dupa chat si mesajele mele se trimiteau foarte greu sau chiar nu se trimiteau :( .ACum sper sa mearga mai bine.

Big Sexy
25th June 2007, 22:40
Deci ... imi scoate si mie ban-ul sau mi l-ati scos sau...

o sa le mai zic si maine. Insa dureaza ridicol de mult orice cerem.

kill3r
25th June 2007, 23:58
de data asta ma tin de cuvant si intreb de ringul din Madagascar :D

PSYCHO
26th June 2007, 14:17
In seara asta la 9 e din nou nebuneala? Sper sa va prind macar acum ...

Big Sexy
26th June 2007, 14:19
si dupa un special cu noi doi pe sport.ro
Pacat c anu ne facem debutul in show-ul nostru. Pe de alta parte e mai bine asa, ne facem reclama la show.

PSYCHO
26th June 2007, 14:21
Ok, pregatesc chips-urile & berea ptr diseara! :D

LaParka
26th June 2007, 14:56
cred ca o sa va vina rau de la cati "Chris ai vrut sa fii cu prietenul tau drag
Eddie" si "sper sa nu moara si Rey" o sa vedeti pe chat :)

p.s:poate inregistra cineva chat-ul si apoi sa uploadeze,cum a facut buticut?

Heath Scumm
26th June 2007, 14:58
Gabi ... tu sa arzi in IAD!!!

http://www.raptureready.com/featured/reagan/Hell3.jpg

Iar Mihai sa fie binecuvantat pentru comentariile lui despre John Cena.

http://www.72seconds.com/mt/archives/Busting%20into%20Heaven%20-%20(c)%20Rod%20Boothby%202005.jpg

SexyBoy
26th June 2007, 19:29
Hmm....nu imi merge sa ma loghez pe chat cu SexyBoy, deci o sa fiu logat cu Michaels. :D

PSYCHO
26th June 2007, 19:42
Ok, unde-i geamu' magic pe care ma uit ca sa va vad? :) [Unde-i player-ul?]

Later Edit: Pe ideea "bate si ti se va deschide" ... L-am batut pe unu' si s-a deschis geamu'! :D

SexyBoy
26th June 2007, 19:46
In dreapta ecranului,mai sus.Pe la ora 21:00 si vor face Gabi si Mihai aparitia.Deocamdata,te sfatuiesc sa nu iesi de pe chat ca se ocupa locurile.[Asa am patit si eu].

LaParka
26th June 2007, 19:46
^in dreapta,langa lista userilor.....

si e o retardata "Alina" care face flood intruna....god,cata imbecilitate

edit:acuma se revolta toata lumea :cry:

PSYCHO
26th June 2007, 19:50
Faza-i ca eu am niste add-on-uri de securitate ... Si mereu trebuie sa dau "allow this site" daca am incredere ... Uitasem acest detaliu, din cauza asta nu aparea playerul! :)

Later Edit: Mama ce haos e acolo!!! Ma doare capul deja!

LaParka
26th June 2007, 19:53
care are id de fete datimi si mie plz trebuie id de fete la mine :cry:

ce adunatura de ratati

edit:si nici nu apuci sa vezi nimic....abia am vazut "hint:suicide" de la PSYCHO :D

PSYCHO
26th June 2007, 20:07
Pe bune, e haos acolo! Sper sa se merite ca stau in lumea copiilor fara drujba!

Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?
Cand da astia meciu?

:cry: :cry: :cry:

LaParka
26th June 2007, 20:09
Psycho eu stau in bucuresti in berceni tu esti fata cati ani ai baga idul meu in lista sa vb :cry:

RockBerg
26th June 2007, 20:10
^ Dudes,daca poate cineva rog sa inregistreze,eu nu cred ca ma pot baga pe chat. :(
Firewall-ul anti-retardati mi-a expirat,that's why.
Dureaza pana gasesc un crack ca lumea.

buticut a folosit WM recorder.
http://www.wmrecorder.com/

If you are up to the task,PM me for a proper version.Regulars only.

PSYCHO
26th June 2007, 20:11
Eu credeam ca e ceva interesant acolo ... De fapt e doar forumul TV Sport intr-o forma vie! Sunt ingrozit!

Reaper
26th June 2007, 20:12
Long live Your-Freedom

[20:07] *** Reaper [55d61c90@pro-FA25D690.serverkompetenz.net] has joined #sport

Later edit: nu exista nici o forma de admin pe chat-ul ala? Parca e la gradinita, in pauza: toti vorbesc fara scop, fara sa-i asculte cineva. N-am mai vazut asa ceva.
Later Later edit: pe chat-ul ala sunt cele mai descreierate forme semi-umane si totusi eu sunt cel care am ban permanent pe IP.

Cosmo
26th June 2007, 20:13
Astia intra pe chat ba sa vada meciu dintre CFR si Salzburg, ba sa "combine" pitipoance. Ar trebui sa fie o seara destul de amuzanta, desi nu prea-i cazul.

Raiden
26th June 2007, 20:24
Eu am intrat pe mIRC si dupa parerea mea se misca mai bine. BTW m-am logat cu Raiden :)

Reaper
26th June 2007, 20:27
Eu nu am umblat niciodata pe mIRC asa ca am o intrebare: daca intru pe mIRC, cum ii vad pe Gabi si Mihai?

LaParka
26th June 2007, 20:32
intrebare:nu modereaza nimeni chat-ul ala?cineva care sa dea ban-uri prin ip intruna ar fi foarte folositor....sunt numai copii de 12 ani cu nume "sexoase" care au venit sa se combine.

this is not fun :(

SexyBoy
26th June 2007, 20:35
Nu stiu cum vor suporta acesti Rated R ,Gabi si Mihai.:(

kill3r
26th June 2007, 20:35
@Reaper : nu vezi pe mirc. dar tot nu poti intra, banul e valabil si acolo.

am intrat si eu .. sunt kill3r

thunder_liger
26th June 2007, 20:41
mi-am luat si eu un loc in loja :) da cel mai probabil tot aici voi scrie..ca acolo e macel.

kill3r
26th June 2007, 20:42
[20:41] <_AndreeA_baby20_XxX_> yo crek macman la omorit

:happy

LaParka
26th June 2007, 20:43
@Reaper

poti vorbi de pe mIRC daca se misca mai bine si chat-ul il poti vedea intrand aic i:http://web3.protv.ro/sport/index2.html ==> si selectand optiunea video only

SexyBoy
26th June 2007, 20:43
Nici nu ma gandesc ce o sa fie cand Gabi si Mihai,vor da unda verde pentru adresarea intrebarilor.

kill3r
26th June 2007, 20:45
care`mi da si mie mircul ? va rog mult ...

Raiden
26th June 2007, 20:46
Eu nu am umblat niciodata pe mIRC asa ca am o intrebare: daca intru pe mIRC, cum ii vad pe Gabi si Mihai?

Pai pe mIRC le pui intrebari si de vazut ii vezi separat aici http://web3.protv.ro/sport/index2.html :)

Reaper
26th June 2007, 20:49
^^Nici nu-ti imaginezi cat de greu imi vine sa cred ca nu ai gasit mIRC-ul pe google. Anyway: http://mirc-mirror.simnet.is/mirc62.exe + http://rapidshare.de/files/27418677/mirc.6.20.keygen.by.ultimatumwarez.rar.html

^Thanks.

silversky
26th June 2007, 20:59
p.s:poate inregistra cineva chat-ul si apoi sa uploadeze,cum a facut buticut?
La fel pt emisiunea de la tv. Mie din pãcate nu îmi merge tv tunerul...

Canalul de mirc e #sport ? Pt ca primesc un mesaj de genul " (need correct key)" cand dau join. ªtie cineva de ce key e vorba ?

LaParka
26th June 2007, 20:59
god....in loc sa mai iasa ei se inmultesc.acum sunt 100 :(

pls,sa inregistreze cineva si sa uploadeze,ca imi da sangele pe nas cand vad ce scriu aia acolo

kill3r
26th June 2007, 21:03
nu`mi vine sa cred ce lag ... am scris ceva in urma cu 5 minute si a aparut acum. :|

LaParka
26th June 2007, 21:12
lol...nu-mi vine sa cred...am luat kick cu 1 min inainte de a incepe si acum nu se mai conecteaza...si nici video-ul nu merge sa vad :(

PSYCHO
26th June 2007, 21:12
Ok, le vad meclele ... Dar nu am sunet ... Doar la mine e asa?

LaParka
26th June 2007, 21:13
asa era si la mine....da acuma nu mai merge deloc

kill3r
@Psycho : si la mine a fost asa cateva zeci de secunde, dar si-a revenit.

din pacate nu pot intreba nimic de madagascar pro wrestling ca nu mi se conecteaza ... sa intrebe cineva va rog :D

SexyBoy
Din pacate eu nu vad nimic,doar aud.Sper ca cineva sa inregistreze :(

kill3r
26th June 2007, 21:16
doamne... cata prostie pe milimetru patrat acolo ... o intrebare mai stupida decat alta.

Am vazut ca ati zis de morti, nu ati spus nimic de Bad News Allen, decedat si el in martie.

90% din intrebari s-au pus si data trecuta ... doar ca de alti noobi.

PSYCHO
26th June 2007, 21:22
Eu tot nu am sunet! :( ... Si am pus o intrebare si eu, sper sa-mi raspunda! Intrebarea era: "va vad doar meclele dar nu aud nimic ... totusi am o intrebare ptr Gabriel Bubuianu: nevasta iti spune Gabi sau Bubu?"

kill3r
26th June 2007, 21:23
a raspuns ( Gabi ) :D
a propus si un concurs pentru forumul TVS : Cine stalceste numele mai bine :happy

thunder_liger
26th June 2007, 21:23
ti-a raspuns :))

LaParka
26th June 2007, 21:25
ah

damn nu am apucat :)

PSYCHO
26th June 2007, 21:26
Bun!!! Ce aiurea e fara sunet!

SexyBoy
26th June 2007, 21:26
Totdeauna patesc asa.De ce doar eu nu pot sa vad?:headbang:

PSYCHO
26th June 2007, 21:28
^ Omule, am face o echipa perfecta! Eu nu aud dar vad, iar tu invers! :)

SexyBoy
26th June 2007, 21:28
O da!:D .Pacat ca nu se poate :headbang: .

kill3r
26th June 2007, 21:29
cum ba, nu stiti nimic de pe Big Show ? :happy
omg, cata prostie...

OMG : Edge chiar poarta tanga ? :happy :happy :happy

SexyBoy
26th June 2007, 21:31
Macar aud ceva!Poate se va intampla vreo minune si voi vedea!Probabil se poate face ceva pe la options!recomandari? :(

kill3r
26th June 2007, 21:32
conecteaza-te din nou ... da' nu e mare pierdere ca nu vezi nimic, tot cu masca sunt ( huguianu are masca pt ca ii e frica de fani :lol: )

PSYCHO
26th June 2007, 21:33
Am mai pus o intrebare! Sa-mi spuneti daca raspund! :)

Intrebarea: "ptr Mihai Barosanu: cate coltzuri concentrice elicoidale ale ringul din Madagascar?"

kill3r
26th June 2007, 21:40
mersi mult psycho:evil:
m-au dezamagit raspunsurile :headbang:

SexyBoy
26th June 2007, 21:41
PSYCHO :cry: :cry:.O zis: ce ma enerveaza acest tip PSYCHO care intreaba despre ringul din Madagascar!:cry: .Nu chiar asa da ceva de genu :happy

kill3r
26th June 2007, 21:43
ceva de genu` :

Intreaba cineva care chiar ma enerveaza, PSYCHO, zice ca e de la killer nici n-are curaj sa recunoasca ca el le-a pus : bla bla bla

PSYCHO
26th June 2007, 21:45
:cry: Am mai pus o intrebare geniala: "ptr ambii: este K1 trucat?" ... Sa-mi ziceti knd raspund ca sa trec la urmatoarea! :)

kill3r
26th June 2007, 21:46
au raspuns : BINEINTELES ! :cry:

DOAMNEEEEEEEEEEEEEEEEEE : Mihai Brancoveanu e ruda cu Constantin Brancoveanu ? :cry: :cry: :cry:

LaParka
26th June 2007, 21:46
Brancoveanu :cry: :cry:

clau_goll
26th June 2007, 21:50
<Vaisu> ggugianule facem pariu ca ii inscenare ? ca au mai fost...
<Tataie> HAI LASA VRAJALA MIHAI CA ORICUMA CEARTA ASTA DINTRE VOI E LUATA DUPA MODELUL COMENTATORILOT AMERICANI
vau prinsgugianule..ce porecle iti iei :cry:
<john> ba astia stau nu mai cu masti pe fata le e frica sa nu isi ia bataie pe strada ..
Vedeti ca va taie astia puneti masca bine:cry:

Raiden
26th June 2007, 21:50
Video-ul mi-a mers foarte prost... chatul a fost ok dar mi s-a parut cam scurt, multumesc ca mi-ati raspuns la intrebari :P

PSYCHO
26th June 2007, 21:51
:cry: :cry: :cry:

Fac cu inima! E o lume nebuna, nebuna, nebuna! :groggy:

SexyBoy
26th June 2007, 22:01
Is live in studio.Awesome :great:!

kill3r
26th June 2007, 22:03
ce`mi place ca incearca Gabi si Mihai sa ii explice lu' ala de la Special ( imi scapa numele ) ce mare era Benoit ... :D

SexyBoy
26th June 2007, 22:05
Vali Moraru,numele,a fost mentionat mai devreme.Oricum o intrebare cam stupida....a avut vreo legatura MVP cu moartea lui Benoit...sau asa ceva...:sleep:

LaParka
26th June 2007, 22:06
cine e "otrava" ? :D

kill3r
26th June 2007, 22:07
.a avut vreo legatura MVP cu moratea lui Benoit...sau asa ceva...:sleep:

cred ca MVP, alaturi de Rey si Chavo regreta cel mai mult din WWE moartea lui Chris...

SexyBoy
26th June 2007, 22:10
O emisiune interesanta.....daca cel care pune intrebari ar fi unul mai experimentat ar fi fost awesome...:D

kill3r
26th June 2007, 22:17
ce intrebare geniala pun data viitoare pt Gabi :

Numele tau pe forum e Big Sexy, dar de ce nu scoti masca sa vedem cat esti de sexy ? :happy

PSYCHO
26th June 2007, 23:04
^ In momentul ala se va ridica in picioare ca sa-ti dea un indiciu! :cry:

LaParka
26th June 2007, 23:04
nu stiu de ce,dar aratati mai bine la TV decat pe chat :)

edit:parerea mea:

puncte tari:
-a fost amuzant
-ati stiut sa va descurcati elegant cu intrebari care incalcau kayfabe-ul...cum ar fi faza cu angle-ul lui McMahon.ati stiut sa explicati ca nu e mort fara a da mult "inside info"
-ati trecut peste intrebari imbecile fara dificultati,ba mai mult,a fost totul extrem de amuzant :)

puncte slabe:chiar nu ma pot gandi la nimic......paoate doar faptul ca a fost prea scurt

PSYCHO
26th June 2007, 23:54
te-ai suparat ca te-am facut anonim? =))

Nu am avut sunet, doar imi spuneau cei care aveau sunet ce spuneti ... in schimbul informatiilor pe care li le dadeam eu despre ce vad pe player! :D ... Asta da munca de echipa! :)

Big Sexy
27th June 2007, 00:02
ce mistoo! noi ne-am distrat de minune la chat, a fost foarte relaxant. Si ni s-a parut revelatoare explicatia psihologului dupa ce am analizat-o in pauze. iar acum e clar cand pun toate piesele pe care le am cap la cap. E greu de admis dar asta e.
Data viitoare o sa fie si mai tare dar sa speram ca fara decese la subiect.

PSYCHO
27th June 2007, 00:07
Apropo, nu a inregistrat nimeni chat-ul? Dau la schimb una bucata "Special"! :)

cutuma
27th June 2007, 00:12
Sa-ti traiasca tie c-ai inregistrat Specialul? :D

Da-l si la noi si-ti zicem numele pe post ... din nou =))

PSYCHO
27th June 2007, 00:20
Doar maine pot sa fac upload! Momentan mai dureaza vreo 2 ore pana se comprima ... Si mor de somn ... Maine cand ma trezesc, primul lucru pe care-l fac e upload-ul ... si dupa aia ma p|$h! :D

cutuma
27th June 2007, 00:25
Ce ma streseaza aia de pe forumul tvs. Acum 2 ani de zile nu si-ar fi inchipuit nimeni ca va fi un segment de o ora acordat wrestlingului in cadrul unei emisiuni consacrate. Acum comenteaza ca de ce am aparut cu masti. Cine nu intelege ce inseamna o masca in wrestling din punctul meu de vedere nu intelege nimic legat de industria asta.

h1mZ
27th June 2007, 00:29
^
In Japan, the mask is power.
In Mexico, the mask is honor.
In america, the mask is merchandise

Nu am putut sa ma uit la videochat :( Si nu mai e nici The Booty One sa-l inregistreze :(

PSYCHO
27th June 2007, 00:41
^ In Romania ori e Jandarmeria ori e hotzu ... Cred k din cauza asta la romani le e teama de masca! :D

Acuma pe bune, voi nu aveti nici o vina ... Insa nici nu va puteti astepta de la Jiji, de exemplu, sa inteleaga spiritul wrestling-ului si sa nu zica: "Sariti, Satana!" cand va vede mascati la TV! Aici incercam sa inteleg masele ... CUT! ... In rest, voi sa va faceti treaba cat de bine puteti si mai dati-i in "mentalitatea de turma" si in "asa trebuie" pe toti cei care nu va inteleg! E suficient sa stim noi ca sunteti varza, restul nu conteaza! :cry: (deja ma gandeam ca am patit ceva! :) )

Reaper
27th June 2007, 07:41
Experienta mea in legatura cu chat-ul a fost urmatoarea:
- am pus intrebarea: "Inafara de WWE si TNA, ce alte federatii ati mai recomanda iubitorilor de wrestling?" la care mi-ati raspuns si va multumesc; scopul acestei intrebari era sa vad daca ajunge pana la voi, adica daca am scris-o unde trebuie.
- am pus intrebarea: "De ce credeti ca Christian Cage este Nr1 Heel la momentul actual?"; scopul acestei intrebari era sa va pun cuvinte in gura; nu ma interesa f mult "de ce credeti ca...", mai mult ma interesa sa recunoasteti ca The Instant Classic the Heel-ul Nr1; also ... am infiltrat pe acolo si o semi-cacofonie ("ca Christian") pt ca vroiam sa vad daca o cititi asa sau va dati seama si transformati cumva intrebarea.
- n-am auzit raspunsul la intrebarea de mai sus pt ca, la ora 21:35, a explodat un generator in P15 si 4-5 camine, printre care si cel in care stau eu, au ramas fara curent; va rog sa-mi spuneti ce ati raspuns la intrebarea asta (daca ati raspuns ceva).
- a treia intrebare pe care vroiam s-o pun, dar, din pacate, nu am mai apucat era: "@Mihai - pe o scara de la 1 la 10, cat de nerabdator esti sa vezi Victory Road?"; stiam ca raspunsul ar fi trebuit sa fie o cifra mica, dar eram curios daca vei spune asta live, riscand astfel sa micsorezi numarul fanilor care se vor uita la Victory Road;
So that's it. Good job, you guys!

clau_goll
27th June 2007, 09:08
Acolo era cacialma...cand se putea vorbii pe canal..cand s-a terminat chatu au sarit aia cu 100 de intrebari pe secunda nici numai vedeai ce e acolo!!

thunder_liger
27th June 2007, 09:31
Mie chiar imi plac mastile :) Sunt curios de unde le-ati luat pentru ca nu mi-ar strica nici mie vreo cateva.
Cat despre beaking keyfabe, cred ca da, profesionistii pot face asta si chiar era de bun simt, dar nu in Romania :)

Big Sexy
27th June 2007, 09:42
Noi am spart keyfabe-ul la faza cu vince.
@ reaper - nu am raspuns la intrebarea cu christian.

cutuma
27th June 2007, 09:42
^^ www.highspots.com

Heath Scumm
27th June 2007, 11:04
Din pacate mi-a picat netul in timpul videochatului, oricum voi downloada specialul ... de-abia astept sa-l vad!

LaParka
27th June 2007, 11:17
vad ca pe Specialul uploadat de PSYCHO,Big Sexy e prezentat ca "Marius" :)

kill3r
27th June 2007, 11:20
era mai tare sa-i prezinte ca Huguianu si Brancoveanu :cry:

PSYCHO
27th June 2007, 11:24
In cazul asta reformulez intrebarea de pe chat: "Nevasta iti spune Sica (Marius => Mariusica => Sica) sau Bubu?" :cry:

Lordul
27th June 2007, 11:30
super tari mastile celor doi comentatori ma-n treb de ce vin cu masti ?

clau_goll
27th June 2007, 11:58
Mie mi se intrerupe..si daca incerc sa il downloadez..adik lam downloadat da nu se vede imaginea nici sunetu...habar nam ce are..voi aveti idee?:D

Big Sexy
27th June 2007, 12:19
sa spunem ca producatorul nu e cel mai istet tip cu care m-am certat, bine ca nu a aparut mai rau pe post!

Heath Scumm
27th June 2007, 12:39
Ioniel Bubuianu ... E clar, au castigat concursul de pocit nume :D

PSYCHO
27th June 2007, 12:44
^ E Marius Bubuianu! Nimic nu stii! :D

thunder_liger
27th June 2007, 12:50
Puteati sa veniti cu o poveste mai interesanta pentru masti ca sa-i mai taiati elanu lu nea Senzational (m-a amuzat partea cu Benoit si-a inscenat moartea). Mi-a placut cum a driblat-o Mihai : ze show must go on.
Mastile sunt professional sau commercial?
"Crestea resleri" - asa a spus Mihai despre Stu Hart - loved it .
Ati gresit putin, Woman a mai fost maritata inainte de Sullivan :)

Mie nu mi-e jena sa-i rostesc numele in viitor chiar daca politia il va scoate criminal. Cariera nu-i spala pacatele dar nici crima sa nu-i anuleaza rezultatele de pana acum. Omul a fost fantastic in ring :( Pacat ca si-a incheiat oribil cariera.

cutuma
27th June 2007, 13:56
Puteati sa veniti cu o poveste mai interesanta pentru masti ca sa-i mai taiati elanu lu nea Senzational (m-a amuzat partea cu Benoit si-a inscenat moartea). Mi-a placut cum a driblat-o Mihai : ze show must go on.
Mastile sunt professional sau commercial?
"Crestea resleri" - asa a spus Mihai despre Stu Hart - loved it .
Ati gresit putin, Woman a mai fost maritata inainte de Sullivan :)

Are you making fun of my English? :D

(si Gabi a zis de Sullivan)

clau_goll
27th June 2007, 15:47
Oh Nu..Ce E Asta?:cry: Au sunat psihologul?LOOOOOL...:cry:cum se uita cel de la special la Mihai Si Gabi...ca la masini straine:cry:

Heath Scumm
28th June 2007, 10:29
Nu vreau sa ma dau destept si doresc sa spun ca cei 2 s-au comportat exemplar in acest special.

2 inadvertente sesizez insa :

"Una dintre cauze este consumul de substante interzise, mai ales in federatiile independente, in federatiile majore nu e loc de asa ceva!" - That's BS. Situatia e exact inversa, how can you say such a thing?

"Chris Cash a murit din cauza unei hemoragii interne!" - Gresit! Chris Cash din CZW a murit din cauza unui accident de motocicleta.

Chris Candido din TNA a murit din cauza unui picior rupt care netratat cum trebuie a cauzat decesul sau.

cutuma
28th June 2007, 10:44
Don't pull a Nemesis on me. Am zis ca WWE a interzis folosirea steroizilor, cel putin asta-i varianta oficiala. Ca stim cu totii ca nu e asa, e alta discutie, nu puteam sa fac supozitii. De federatiile independente n-am zis nimic.

Legat de Chris Cash, il las pe el sa se justifice :)

Big Sexy
28th June 2007, 10:56
am dat-o in bara, oricum a sunat tragic, nu? Trebuie sa ma interesez din nou asupra identitatii celui care a executat un frogsplash de pe corzi pe ciment.

Reaper
28th June 2007, 11:10
@HitScum
Mai tii minte ca ti-am zis eu candva ca stiam ca "Spyder" Nate Webb ar fi mort?
Uite in urma acestui post am facut eu asocierea respectiva: http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=283463&postcount=44 , insa probabil sunt 2 luptatori diferiti.
@Big Sexy
Este posibil ca luptatorul din acel post sa fie cel la care te-ai referit tu.

Heath Scumm
28th June 2007, 12:00
Da...era Spider, nu "Spyder" Nate Webb ... Spider era un pusti foarte promitator, un soi de Ricochet pentru IWA MidSouth.

De federatiile independente a zis Gabi ... Oricum, mi s-a parut ca psihologul ala a fost total pe langa! Auzi la el, ritualuri :rolleyes:

RockBerg
28th June 2007, 13:32
Oricum, mi s-a parut ca psihologul ala a fost total pe langa! Auzi la el, ritualuri :rolleyes:
Psihologii de obicei o baga pe varza,daca esti fraier pui botu' si spui "mama ce invatat e asta"...cand de fapt a aruncat si el o parere de 2 lei acolo.

PSYCHO
28th June 2007, 13:47
Sau altfel spus ... Psihologii sunt proctologi teoreticieni! :)

Kruger
28th June 2007, 22:48
Psihologul ãla a dat un rãspuns bazat doar pe câteva aspecte care i-au fost prezenztate într-un timp destul de scurt. Eu zic cã a fost destul de pertinent în afirmaþii ºi anumite explicaþii au fost destul de... digerabile ºi unele chiar le-am luat în seamã.

thunder_liger
28th June 2007, 22:52
Si mie mi-a placut psihologu. L-am mai vazut la tv si nu tin minte sa fi vorbit aiurea . Pe langa asta mai este un domn la criminalistica la fel de pertinent , diferenta de nuanta dintre ei ar fi ca cel de alaltaseara parca mai lasa o speranta lumii, pe cand celalalt e cam transant .. de fiecare data cand l-am auzit am inchis televizorul spunand..fackdup uarld we live in.

cutuma
28th June 2007, 23:02
Si mie mi s-a parut okey psihologu. Tinand cont ca nu stia f multe detalii a fost destul de exact. L-ati luat voi la misto cu ritualurile lui dar uite ca se pare ca asa a fost.

Big Sexy
28th June 2007, 23:51
da, dupa povestea cu bibliile se pare ca a avut dreptate.

cutuma
28th June 2007, 23:55
Mr Instant Classic, may i have my time codes now?

Heath Scumm
29th June 2007, 09:05
What is with these time codes you speak of?

cutuma
29th June 2007, 10:01
spamming, too lazy to use PMs .... stuff like that. Wassup with you?

access_denied
28th July 2007, 15:06

Buna ziua,

In primul rand as dori sa lamuresc acest utilizator al dumneavoastrra si al chatului PRO.
E simplu, ai fost banat !!! iar reasonul este cat se poate de evident: (User has been permanently banned from PRO (7 ani se fac acasa)).
E foarte posibil ca nu tu sa fi cel vinovat, Reaper[p14.pub.ro] este o clasa de ip-uri de pe care intra foarte multi utlilizatori cu probleme de comportament. Oricum acest tip de ban este scos periodic tocmai dat fiind caracterul clasei banate.

In continuare as dori sa salut administratorii acestui forum :bere: si sa le ofer sprijinul in problemele legate de chatul sport.ro

P.S. Mentionez ca nu ma voi implica in polemici cu userii ci doar le voi explica conditiile de utilizare ale chatului PRO

Heath Scumm
28th July 2007, 15:57
Asadar, Reaper, multumeste-le baietilor din Regie ;)

RockBerg
28th July 2007, 20:29
Reapowned !!!11
Proxies brotha,proxies.

Big Sexy
28th July 2007, 20:51
salut acces-denied, ne vedem poate saptamana viitoare la chat ;) sau peste trei saptamani, cer multi chaturile cu noi, aparent facem ceva trafic :P

In legatura cu Reaper, e mod aici, asta spune enorme despre comportamentul lui ...

access_denied
29th July 2007, 13:33
ok, sa imi lase ip-ul pe privat sa vad ce pot face ( nu mask-ul..ip-ul real)

Reapowned !!!11
Proxies brotha,proxies.

No proxies allowed :rosu:

fiara_kickbox
1st March 2009, 03:47
cine a vazut gala k1 budapesta?

buticut
1st March 2009, 16:01
Holy mother of all bumps! Cum ar spune RockBerg...

Mr Cosmin
1st March 2009, 16:36
cine a vazut gala k1 budapesta?
Ai nevoie rapida de un shotgun :D .

milanezu
19th March 2009, 00:52
astazi videochat cu gabi si mihai?

Big Sexy
19th March 2009, 07:37
Dap, de la ora 18.00

Theodor01
19th March 2009, 10:15
Hai ca prind chat-ul.Ies la 17.00 azi de la scoala.De data asta nu mai inregistrez eu .Instalez program,testez,sunetul merge perfect.Incepe chat-ul si dupa nu se aude nimica la inregistrare.Totusi,daca gasesc un program bun,o sa inregistrez

cutuma
19th March 2009, 10:19
^incearca macar, daca nu iese aia e.

Theodor01
19th March 2009, 10:50
Am gasit un program...nu prea ''ma inteleg cu el''.O sa ii mai dau de cap diseara.Pana atunci mai caut

Tudor_Ancu
19th March 2009, 14:23
astazi videochat cu gabi si mihai?

Man , de fiecare data cand zice cineva videochat ... ma gandesc la totul cu altceva :| ...

Still , any ideea cum pot sa trec d kktu de firewall de la servici k sa pot intra si eu sa vad Emisiunea ... sau whatever u guys r doing there? :)

Theodor01
19th March 2009, 19:32
Nu am inregistrat dar a iesit bine.

RockBerg
19th March 2009, 21:57
Man , de fiecare data cand zice cineva videochat ... ma gandesc la totul cu altceva :| ...
I feel your pain.

http://i41.tinypic.com/2w5uiv5.png

cutuma
19th March 2009, 22:08
^decat ps-ul ala preferam un release :)

RockBerg
20th March 2009, 03:27
^decat ps-ul ala preferam un release :)
http://www.imdb.com/title/tt0146425/

Ain't nothin in this life free,brotha.

Nu se poate legal fara semnatura ei. :)

~

cutuma
20th March 2009, 09:18
You freaking psychopath, ma refeream la un release la videochatul cu mine si Gugu :))

RockBerg
20th March 2009, 12:47
You freaking psychopath, ma refeream la un release la videochatul cu mine si Gugu :))
Ah.. gay. :happy
The usual.

PSYCHO
20th March 2009, 16:46
Gugu :))

Când eram mic, în loc sã spun Merg sã fac caca spuneam Merg sã fac gugu ... Cum poþi sã spui cã Gabi e de kkt? :cry:

buticut
21st March 2009, 01:12

Yeah sure :D! Am fost pe aceeasi lungime de unda cu RockBerg...bunch of pervs :cry:.