PDA

View Full Version : WWE Saturday Night's Main Event

Pepsi_Cena
29th May 2007, 16:11
WWE Champion John Cena vs. The Great Khali

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/4771574

Pepsi_Cena
30th May 2007, 17:14
World Heavyweight Champion Edge & United States Champion MVP vs. Batista & Chris Benoit
ECW World Champion Mr. McMahon vs. Bobby Lashley (Arm Wrestling Contest)

Heath Scumm
30th May 2007, 17:17

And that puts the E in Extreme :P

kill3r
30th May 2007, 17:34

tre' sa vad meciul asta :D

Reaper
30th May 2007, 20:01
Ah ... eu imi doream un Death Stare match. :(
^nu stiu exact daca asa se numeste; e chestia aia cand se uita unu la altu pana cineva clipeste. <<-- now that extreme.

LaParka
30th May 2007, 21:05
ooh c'mon,nu fiti asa duri....daca imi amintesc corect si Konnan a avut un astfel de "meci" cu Bob Armstrong in vremea feud-ului LAX vs. James Gang.

RockBerg
30th May 2007, 21:14
And that puts the E in Extreme :P
Just like Edge has the R in RETARDED.

Nu spuneti ca Rated R inseamna restricted. :cool:

silversky
31st May 2007, 01:11
N-am vrut sã citesc spoilerele, dar fãrã sã vreau mi-a trecut prin faþa ochilor un nume. Se întoarce legendarul Doink ? :)

Big Sexy
31st May 2007, 09:23
unde naiba ai vazut asa ceva? Sa inteleg ca insfarsit ii da lui Nick Dinsmore un rol decent?

R.Alexandru
31st May 2007, 10:37
Nu e Eugene Doink,el e in echipa cu Doink imbracat in Superman:rolleyes:

Heath Scumm
31st May 2007, 11:11
Nu se poate asa ceva ... daca e adevarat, isi bat joc de un gimmick legendar. Doink a fost intotdeauna tare ca si clown malefic, nu ca o gluma de carnaval.

http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/3/37/200px-Doink_the_clown.jpg

Big Sexy
31st May 2007, 12:32
doink nu era clown malefic precum IT al lui Stephen King, era un clown brutal si violent insa nu era malefic.

Heath Scumm
31st May 2007, 12:54
He was evil ... e listat in categoria clownilor malefici pe wikipedia

Doink the Clown, the stage name of a professional wrestler of the 1990s. He wrestled in clown costume and makeup, but for the most part portrayed a heel, one who wrestles in an unsportsmanlike manner. He also had an evil twin who came from underneath the ring at WrestleMania IX.

He was no man rapist like "Pogo The Clown" John Gacy (the serial killer, not the wrestler) , but still, he was evil.

DejaVu
1st June 2007, 22:03
Altcineva cred ca va juca rolul lui Doink si Eugene va face echipa cu el...

SexyBoy
1st June 2007, 22:07
Cel mai probabil in rolul lui Doink va fi un pitic.Hornswoggle nu cred ca ar avea nici o sansa deoarece este "creatura" lui Finlay.Little Boogeyman cea a lui Boogeyman.Oricum WWE gaseste orice om de orice marime doresc ei.De obicei asa s-a intamplat,deci ne putem astepta de la orice:ok:

DejaVu
1st June 2007, 23:24
Pai din cate stiu eu , Dink The Clown era pitic si il insotea pe Doink...

SexyBoy
2nd June 2007, 13:37
^I know dude doar ca m-am exprimat gresit acolo.Daca va reaparea Dink The Clown in WWE sigur nu va fi cel adevarat, ci va fi tot un om de dimensiunile lui.

thunder_liger
2nd June 2007, 13:46
Doink era prin definitie heel , hence kinda evilish, dar a avut un face turn (eu am prins exact periada finala de heel si transformarea) si tocmai din cauza turn-ului Matt Borne a parasit WWF (au mai fost si verticali din astia) si a trebuit ca altcineva sa ii ia locul.
Acuma nu stiu ce se aude despre intoarcerea clownilor..poate imi spuneti si mie.

h1mZ
2nd June 2007, 13:53
Si Eugene a fost Doink ... poate tot el va fi.

kill3r
3rd June 2007, 12:56
wrestling 0, sport entertaiment 100%. toate meciurile ( hai sa zic fara MVP & Edge - Benoit & Batista ) au fost jokes :no:

urmatorul SNME va fi pe 13 august.