PDA

View Full Version : Pandurii in Liga 1 - 2007 - 2008

TaciAcolo
28th May 2007, 12:40
Buget de doua milioane de euro pentru Pandurii in sezonul viitor

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu va avea în sezonul 2007-2008 un buget de douã milioane de euro, potrivit anunþului fãcut duminicã de preºedintele clubului, Marin Condescu, transmite corespondentul NewsIn.

Preºedintele Marin Condescu a precizat cã bugetul nu va fi o problemã pentru club ºi cã acesta va putea fi suplimentat, dacã se va decide cã Pandurii vor dori sã joace în cupa Intertoto. "Pandurii vor avea un buget de douã milioane de euro pentru viitorul sezon, pentru cã ne bazãm pe aceeaºi finanþare din sezonul 2006-2007", a declarat Marin Condescu. " Vor fi bani suficienþi pentru achiziþii bune în vederea completãrii lotului, dar acesta va putea fi suplimentat, dacã vom ajunge la concluzia cã vrem un alt obiectiv. Acest lucru îl va decide Adunarea Generalã a Acþionarilor, la începutul viitorului sezon ºi tot atunci vom afla ce obiectiv vom avea, pentru cã acþionarii sunt cei care hotãrãsc", a adãugat preºedintele echipei din Târgu Jiu.

Marin Condescu a mai precizat cã ºi-ar dori ca acþionarii sã fixeze ca obiectiv pentru urmãtorul sezon locurile 1-8 ºi participarea în cupa Intertoto. "Eu aº dori ca Pandurii Târgu Jiu sã aibã ca obiectiv în sezonul 2007-2008 primele opt locuri. Am putea, astfel, juca în Intertoto, dar asta depinde ºi de baza sportivã pe care o vom avea. Noi demarãm deja lucrãrile de extindere a tribunelor cu încã ºase sau opt mii de locuri, în funcþie de proiectul pe care îl vom alege ºi se vor demara apoi ºi lucrãrile la instalaþia de nocturnã. Vreau sã ne propunem primele opt locuri ca obiectiv, pentru cã nu mai dorim acum tot salvarea de la retrogradare", a explicat Marin Condescu.

Avem un buget destul de mic...parerea mea ..dar daca o sa poata sa fie suplimentat e ok:ok:
deci ce ziceti este posibila o clasara in primele 8 in viitorul campionat?

Balaci
28th May 2007, 20:13
1.e ok 2 milioane,mai ales ca probabil o sa il si suplimenteze.Cupele europene,nu cred totusi,e greu chiar si Intertoto,eu merg tot pe evitarea retrogradarii
2.ma distreaza la culme Condescu cum vorbeste el de nocturna si de suplimentarea locurilor.Pai alea le face primaria,nu el sau SNLO-ul...

TaciAcolo
4th June 2007, 14:00
Transferuri pe bani cât mai puþini la Pandurii

Cei de la Pandurii se zgârcesc când vine vorba de campania de achiziþii. Având un lot de bazã experimentat ºi valoros, gorjenii cautã în aceastã varã sã-ºi plombeze echipa doar cu câteva piese. Declaraþia lui Neagoe din iarnã când spunea cã nu va dormi nopþi întregi pentru a face un prim 11 bun, s-a dovedit a fi acoperitã. Multe au fost partidele în care pe bancã au rãmas un Vasilache, Stîngã, Vancea, Vintilescu, Orac sau Iordache. Când au dat de probleme de lot, Neagoe a mizat pe cei care îi utiliza prin rotaþie, astfel cã în nici un moment nu s-a pus problema cã nu are o echipã experimentatã în teren. Adevãratele probleme au apãrut pe finalul sezonului, atunci când nu a avut pe cine bãga în teren pentru cã rezervele nu erau de valoare. Astfel, în aceastã varã, la Pandurii vor fi aduºi jucãtori care sã fie o variantã pentru schimb.
Echipã acoperitã

Aflat în capitalã pentru a-ºi susþine unele examene la ªcoala de Antrenori în vederea obþinerii licenþei PRO, Eugen Neagoe a discutat cu câþiva tehnicieni despre situaþia lotului echipei sale. Acoperit pe mai toate posturile, tehnicianul nu putea sã fie decât mulþumit de randamentul elevilor sãi. În poartã nu are ce sã-i reproºeze lui Guso, astfel cã la anul tot bosniacul va fi titular. Linia de fundaºi centrali Rus - Chibulcutean a funcþionat aproape fãrã greºealã, în timp ce pe partea dreaptã Popete ºi cu Mândrean s-au rotit între ei. În mod normal, cei doi fundaºi centrali mai trebuie supliniþi de alþi doi fundaºi, astfel cã s-ar putea sã aparã ºi aici doi tineri fundaºi care sã fie formaþi în cel mai scurt timp pentru a-i suplini pe Rus ºi Chibulcutean. Prima problemã apare la fundaºul stânga Ionuþ Dragomir, acesta ducând greul în condiþiile în care nu a avut nicio rezervã pe post. Aºa cã primul post deficitar este cel de fundaº stânga, acolo unde se poartã negocieri cu bãcãuanul Isac. La mijloc, liderii Stîngã, Pãcurar, Vancea, Iordache ºi Orac au spatele asigurat prin prezenþa lui Vasilache, Adi Popescu sau Vãtavu, aºa cã prea multe nu vor fi schimbate nici aici. ªi asta pentru cã Neagoe are de unde alege mai ales cã îl are la dispoziþie ºi pe Voicu ºi Dedu. Atacul a cam dezamãgit, aºa cã lângã Liviu Mihai ºi Vintilescu este posibil sã mai aparã cel puþin un vârf pentru a se putea face acea rotaþie ºi la acest post.
Variante ieftine

În aceste condiþii, Eugen Neagoe are un lot echilibrat ºi nu va dori sã schimbe în echipã prea multe în aceastã varã. Cei aduºi vor fi rezerve, astfel cã nici interesul nu este prea mare pe marginea transferurilor. Jumãtatea de milion de euro cheltuitã vara trecutã, atunci când 14 jucãtori au fost aduºi la Târgu Jiu, constituie ºi în sezonul care va urma baza echipei. Cei de la Pandurii se uitã în acest sezon dupã transferuri ieftine sau dupã jucãtori liberi de contract. Astfel cã nici suma totalã nu va depãºi o sutã de mii de euro. Alexandru Piþurcã va veni liber de contract, la fel ca ºi bãcãuanul Isac. Nici pentru împrumutaþii Scarlatache ºi Liviu Ganea, cei de la Pandurii nu vor da bani, aºa cã doar eventualul transfer al lui Ghindeanu de la Naþional este unul pe bani.
Liviu Ganea nu vine

Dorit în atacul pandurilor, atacantul de la Dinamo, Liviu Ganea, are ºanse tot mai mici sã ajungã la Târgu Jiu. Motivul este legat de relaþiile reci între co-proprietarul jucãtorului Gicã Popescu ºi Marin Condescu. Boss-ul pandurilor nu l-a susþinut pe „Baciul” la alegerile de la ºefia FRF, astfel cã existã riscul ca jucãtorul sã nu mai vinã la Târgu Jiu. Varianta de rezervã în cazul în care împrumutul lui Ganea picã este Valentin Simion, cel care solicitã un contract mai mare decât l-a avut la UTA în campionatul trecut.

de mijlocasi nu avem nevoie..buba mare e in atac ..nu are cine sa-l inlocuieasca pe "vedeta" de Vintilescu si daca mai vine si Piturca Jr e clar o sa avem 2 mamaligi pe teren:D

Balaci
27th June 2007, 18:52
slaba campanie de transferuri pana acuma:(
nocturna am inteles ca se lasa si ea asteptata...in ritmul asta iarasi obiectivul e salvarea de la retrogradare

Lordul
27th June 2007, 18:55
greu de tot sa va clasati in primii 8 ..dar nu se stie ..

Sergio_D
28th June 2007, 18:13
dupa campania asta de transferuri, revin la parerea ca iar ne vom lupta cu salvarea de la retrogradare... :(

macar sa faca nocturna aia mai repede...

*Coco*
2nd July 2007, 13:24
Ce program greu in primele etape:|:(

TaciAcolo
2nd July 2007, 13:49
ce meci nu e greu :D..lasa ca si anu trecut am jucat cu rapid in prima etapa:D

PROGRAMUL INTEGRAL AL TURULUI LIGII 1, SEZONUL 2007/2008

Etapa 1 (28 iulie)
U Craiova - Farul
Steaua - Ceahlãul
Gloria Buzãu - Dinamo
FC Vaslui - UTA
Gloria Bistriþa - Unirea Urziceni
Dacia Mioveni - Rapid
U Cluj - Pandurii
Oþelul - CFR Cluj
Poli Timiºoara - Poli Iaºi

Etapa a 2-a (4 august)
Farul - Steaua
Ceahlãul - Gloria Buzãu
Dinamo - FC Vaslui
UTA - Dacia Mioveni
Unirea Urziceni - U Cluj
Rapid - Gloria Bistriþa
Pandurii - Oþelul
CFR Cluj - Poli Timiºoara
Poli Iaºi - U Craiova

Etapa a 3-a (11 august)
U Craiova - CFR Cluj
Steaua - Poli Iaºi
Gloria Buzãu - Farul
Gloria Bistriþa - UTA
Dacia Mioveni - FC Vaslui
U Cluj - Rapid
Oþelul - Unirea Urziceni
Poli Timiºoara - Pandurii
Ceahlãul - Dinamo

Etapa a 4-a (18 august)
FC Vaslui - Gloria Bistriþa
Farul - Ceahlãul
Dinamo - Dacia Mioveni
UTA - U Cluj
Unirea Urziceni - Poli Timiºoara
Rapid - Oþelul
Pandurii - U Craiova
CFR Cluj - Steaua
Poli Iaºi - Gloria Buzãu

Etapa a 5-a (25 august)
U Craiova - Unirea Urziceni
Steaua - Pandurii
Gloria Buzãu - CFR Cluj
Gloria Bistriþa - Dacia Mioveni
U Cluj - FC Vaslui
Oþelul - UTA
Poli Timiºoara - Rapid
Farul - Dinamo
Ceahlãul - Poli Iaºi

Etapa a 6-a (1 septembrie)
FC Vaslui - Oþelul
Dacia Mioveni - U Cluj
Dinamo - Gloria Bistriþa
UTA - Poli Timiºoara
Unirea Urziceni - Steaua
Rapid - U Craiova
Pandurii - Gloria Buzãu
CFR Cluj - Ceahlãul
Poli Iaºi - Farul

Etapa a 7-a (15 septembrie)
U Craiova - UTA
Steaua - Rapid
Gloria Buzãu - Unirea Urziceni
U Cluj - Gloria Bistriþa
Oþelul - Dacia Mioveni
Poli Timiºoara - FC Vaslui
Farul - CFR Cluj
Ceahlãul - Pandurii
Poli Iaºi - Dinamo

Etapa a 8-a (22 septembrie)
FC Vaslui - U Craiova
Gloria Bistriþa - Oþelul
Dacia Mioveni - Poli Timiºoara
Dinamo - U Cluj
UTA - Steaua
Unirea Urziceni - Ceahlãul
Rapid - Gloria Buzãu
Pandurii - Farul
CFR Cluj - Poli Iaºi

Etapa a 9-a (29 septembrie)
U Craiova - Dacia Mioveni
Steaua - FC Vaslui
Gloria Buzãu - UTA
Oþelul - U Cluj
Poli Timiºoara - Gloria Bistriþa
Farul - Unirea Urziceni
Ceahlãul - Rapid
CFR Cluj - Dinamo
Poli Iaºi - Pandurii

Etapa a 10-a (6 octombrie)
FC Vaslui - Gloria Buzãu
Gloria Bistriþa - U Craiova
Dacia Mioveni - Steaua
U Cluj - Poli Timiºoara
Dinamo - Oþelul
UTA - Ceahlãul
Unirea Urziceni - Poli Iaºi
Rapid - Farul
Pandurii - CFR Cluj

Etapa a 11-a (20 octombrie)
U Craiova - U Cluj
Steaua - Gloria Bistriþa
Gloria Buzãu - Dacia Mioveni
Poli Timiºoara - Oþelul
Farul - UTA
Ceahlãul - FC Vaslui
Pandurii - Dinamo
CFR Cluj - Unirea Urziceni
Poli Iaºi - Rapid

Etapa a 12-a (27 octombrie)
FC Vaslui - Farul
Gloria Bistriþa - Gloria Buzãu
Dacia Mioveni - Ceahlãul
U Cluj - Steaua
Oþelul - U Craiova
Dinamo - Poli Timiºoara
UTA - Poli Iaºi
Unirea Urziceni - Pandurii
Rapid - CFR Cluj

Etapa a 13-a (31 octombrie)
U Craiova - Poli Timiºoara
Steaua - Oþelul
Gloria Buzãu - U Cluj
Farul - Dacia Mioveni
Ceahlãul - Gloria Bistriþa
Unirea Urziceni - Dinamo
Pandurii - Rapid
CFR Cluj - UTA
Poli Iaºi - FC Vaslui

Etapa a 14-a (3 noiembrie)
U Craiova - Dinamo
FC Vaslui - CFR Cluj
Gloria Bistriþa - Farul
Dacia Mioveni - Poli Iaºi
U Cluj - Ceahlãul
Oþelul - Gloria Buzãu
Poli Timiºoara - Steaua
UTA - Pandurii
Rapid - Unirea Urziceni

Etapa a 15-a (10 noiembrie)
Steaua - U Craiova
Gloria Buzãu - Poli Timiºoara
Farul - U Cluj
Ceahlãul - Oþelul
Dinamo - Rapid
Unirea Urziceni - UTA
Pandurii - FC Vaslui
CFR Cluj - Dacia Mioveni
Poli Iaºi - Gloria Bistriþa

Etapa a 16-a (24 noiembrie)
U Craiova - Gloria Buzãu
Steaua - Dinamo
FC Vaslui - Unirea Urziceni
Gloria Bistriþa - CFR Cluj
Dacia Mioveni - Pandurii
U Cluj - Poli Iaºi
Oþelul - Farul
Poli Timiºoara - Ceahlãul
UTA - Rapid

Etapa a 17-a (1 decembrie)
Gloria Buzãu - Steaua
Farul - Poli Timiºoara
Ceahlãul - U Craiova
Dinamo - UTA
Unirea Urziceni - Dacia Mioveni
Rapid - FC Vaslui
Pandurii - Gloria Bistriþa
CFR Cluj - U Cluj
Poli Iaºi - Oþelul

dragosh_vl
17th July 2007, 17:28
am si eu o mika intrebare offtopic ne-ati dat vreo 3 jukatori 2 sarbi Vidakovici si Radovanovic si Lucian Zoicas e ceva de capu lor ? au jukat 1 min pt pandurii sezonu trecut?

*Coco*
17th July 2007, 17:49
am si eu o mika intrebare offtopic ne-ati dat vreo 3 jukatori 2 sarbi Vidakovici si Radovanovic si Lucian Zoicas e ceva de capu lor ? au jukat 1 min pt pandurii sezonu trecut?
Eu din cate stiu doar sarbi aia 2 au venit;)
Pe Zoicas nu cred ca o sa il dea...
De Vidakovici ce sa zic a jucat mai mult la echipa II,in meciul cu Jiul a jucat si el 20 min parca
Radovanovic a venit in iarna nu prea s-a acomodat si tot asa a jucat doar in meciul cu Jiul 20-30 min...E un jucator de promite mult
Iar daca e sa il luati pe Zoicas e un jucator super bun a jucat ptr echipa in multe meciuri dar a avut ghinionul si s-a accidentat la meciul cu Dinamo si a stat departe de gazon 6 luni:|

dragosh_vl
17th July 2007, 17:53
a Mandrean a ramas la voi sau vine la noi ? e jukator bun?

Jerry20cm
17th July 2007, 17:56
Coco, ce dreq mai face Iordache?

*Coco*
17th July 2007, 18:28
Coco, ce dreq mai face Iordache?

Ieri a venit:lol::lol::lol:
A nascut nevastasa:lol:Trebuia sa se duca dupa ea sa o aduca aci si pe ea si pe copil:lol::lol:

*Coco*
17th July 2007, 18:29
a Mandrean a ramas la voi sau vine la noi ? e jukator bun?

Mandrean din cate am inteles nu v-a fi cedat la voi+ ca nici el nu isi doreste sa joace in Liga II

TaciAcolo
23rd July 2007, 23:24
Mandrean a fost pastrat in lot ! eu zic ca era destul de bun si era pacat sa renuntam la el.

„Avem jucãtori de valoare ºi echipã bunã”
Fotbaliºtii au gânduri mari: vor sã joace în primele
douãcompetiþii europene

1Pandurii au fãcut ºapte transferuri cu care atacã cupele europene. Deja s-a intrat în ultima linie dreaptã cu pregãtirea, duminicã fiind consemnat debutul în cel de-al treilea sezon de Liga I pentru gorjeni. Dacã în precedentele douã campionate, oltenii se mulþumeau doar cu evitarea retrogradãrii, acum situaþia stã altfel. „Vrem în cupele europene”, a fost îndemnul fãcut de boss-ul Marin Condescu, speranþa fiind ca cei ºapte jucãtori transferaþi sã aducã plusul de care au nevoie pentru a-ºi îndeplini obiectivul.
Au venit: brazilienii Jackson ºi Edimilson, ivorianul Djapka, slovenul Stromajer, Piþurcã, Voicu ºi Rusu. Cu aceºtia în echipã, Neagoe ºi Condescu cred cã vor da lovitura ºi vor califica Pandurii în cupele europene. „Formãm o echipã bunã, avem jucãtori de valoare, cu experienþã ºi nu ne este fricã”, este declaraþia lui Neagoe care e sigur pe valoarea elevilor sãi. Dar, pentru meciul de duminicã de la Universitatea Cluj, Geanã nu va putea miza pe câþiva dintre ei. „Nu putem conta pe brazilieni în primele douã etape, sunt în urmã cu pregãtirea fizicã, dar vor avea un program mai încãrcat decât ceilalþi jucãtori ºi vor recupera. Vor face câte douã antrenamente pentru a-i aduce aproape de nivelul celorlalþi”, a declarat Neagoe referindu-se la cei doi brazilieni.
Jackson viseazã la Liga Campionilor

Deºi este foarte greu de crezut, Marin Condescu este depãºit la nivel de optimism. Cel care îl întrece pe preºedinte este unul din brazilienii aduºi în aceastã varã, Jackson. „Urmãresc de mult timp campionatul românesc ºi cu ajutorul unor prieteni ºi contacte de aici mã bucur cã am ajuns în Europa pentru cã este mai bine pentru viitorul meu. Vreau sã ajung cât mai departe cu aceastã echipã ºi acum cã au venit ºi ceilalþi jucãtori sperãm sã jucãm în Liga Campionilor sau Cupa UEFA”, este afirmaþia îndrãzneaþã a unui jucãtor venit din þara fotbalului. Apoi, Jackson trece la comparaþii. „Fotbalul din România este puþin mai dur decât cel brazilian, mai tacticizat ºi mai pe vitezã”, mai spune fotbalistul. Când vine vorba de modele, Jackosn sfideazã totul ºi spune cã idolatrizeazã un francez. „Zinedine Zidane este jucãtorul meu preferat chiar dacã nu a evoluat pe postul meu, este un idol. În fotbalul brazilian sunt mulþi jucãtori buni, Kaka, Ronaldinho, Ronaldo ºi nu mã pot compara cu ei, poate pe viitor”, încheie Jackson.
Prietenul marelui Robinho

Un alt brazilian, Edimilson are o istorie aparte. Considerat un jucãtor foarte talentat ºi care poate creºte ºi mai mult, Edimilson are o impresie bunã despre Pandurii. „Am venit la un club cu perspective foarte mari, iar cu achiziþiile care s-au fãcut poate va ajunge în cupele europene”, spune brazilianul. Edimilson a jucat în naþionala Braziliei sub 18 ani, în naþionala sub 21 de ani, fiind chiar rezerva celebrului Robinho pe timpul când acesta activa la FC Santos. „Am fost coechipier ºi prieten cu Robinho, cu Leao care joacã la Benfica ºi cu Ricardinho care joacã în prezent la Beºiktaº”, completeazã Edimilson.
Mai mult, chiar dacã a plecat din Brazilia, fotbalistul spune cã se aflã în continuare în vizorul selecþionerului Dunga. „Sunt în vizorul selecþionerului Dunga ºi, jucând într-un campionat în Europa, este mai bine pentru viitorul meu. Cred cã Pandurii o sã aibã un viitor bun ºi sunt aici pentru a ajuta echipa”, încheie optimist Edimilson.
Stromajer fericit

Un alt strãin, atacantul Jaka Stromajer se declarã mulþumit de alegerea fãcutã. „ªtiu cã Pandurii sunt de doi ani în prima ligã, mai ºtiu câte ceva ºi despre oraºul Târgu Jiu, dar nu foarte multe”, spune slovenul Stromajer. Impresiile continuã. „Am fost în cantonament în Austria ºi Pandurii mi s-a pãrut o echipã bunã ºi am vãzut diferenþa dintre fotbalul sloven ºi cel românesc, de aceea am ales sã vin aici. Îmi place cã sunt fotbaliºti cu tehnicã bunã, de aceea am ales sã vin aici”, a încheiat atacantul.

si buget de 3 mil euro :D ...eu zic ca dupa primele etape ..vom vedea daca ne putem clasa in primele 7 locuri :P

TaciAcolo
29th July 2007, 00:12
Primul meci astazi cu u cluj ...sa speram ca o sa fie cu succes!!!

Pandurii debuteazã în noul sezon la Cluj

Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu
Cluj Napoca, Stadion “Ion Moina”, duminicã 29 iulie, ora 19:00
Universitatea Cluj: M. Tudor – Olah, Baciu, Cordoº, M. Jovanovic – Dolha, Bolohan – Savu, Sabo, Goga – N. Jovanovic. Antrenor: Adrian Falub.
Rezerve: Szolomajer, Unguruºan, Park, A. Mureºan, Ghindaru, Buº, Negrean.
Pandurii: Guso – Popete, Rus, Chibulcutean, Djapka – M. Voicu, Vancea, Stângã, I. Iordache – L. Mihai, Al. Piþurcã. Antrenor: Eugen Neagoe.
Rezerve: Bãlãeþ, Mândrean, Vãtavu, Pãcurar, Ad. Popescu, Vasilache, Stromajer.
Arbitri: Mugurel Drãgãnescu - Zoltan Szekely, Dan Marchiº. Rezervã: Istvan Kovacs.
Observatori: Sorin Satmari, Aron Huzu

Mai grãbit ca oricând, startul Ligii I a trimis Pandurii la Cluj Napoca, acolo unde vor da piept cu nou promovata Universitatea. Întâlnirea de pe stadionul “Ion Moina” va da ocazia unei confruntãri între doi dintre cei mai tineri tehnicieni din prima ligã, dar, din pãcate, Eugen Neagoe va fi nevoit sã-ºi conducã elevii de la distanþã, din tribunã, ca urmare a suspendãrii dictate dupã meciul cu FC Vaslui din campionatul precedent.

Tehnicianul Pandurilor nu va putea conta la meciul cu ardelenii pe Orac ºi Dedu, ambii nerefãcuþi dupã accidentãri mai vechi, dar nici pe brazilienii Edimilson ºi Jackson, nepuºi la punct cu pregãtirea fizicã. În schimb, celelalte achiziþii au mari ºanse de a juca la Cluj, Djapka, Voicu ºi Piþurcã fiind favoriþi chiar pentru posturile de titulari, în timp ce Jaka Stromajer va fi cel mai probabil rezervã la acest meci. Neagoe este de pãrere cã meciul va fi unul dificil pentru echipa sa mai ales prin prisma redebutului clujenilor pe prima scenã fotbalisticã a þãrii: „Cu siguranþã ne va fi foarte greu pentru cã se ºtie cã toate echipele nou promovate, în special în primele etape, au creat surprize. Clujenii vin cu elan pentru cã au revenit în prima divizie dupã foarte mulþi ani. Este o echipã cu tradiþie în prima divizie ºi cu siguranþã va fi o emulaþie mare în jurul acestui meci”, a declarat antrenorul gorjenilor. Acesta mai spune ºi cã experienþa superioarã a jucãtorilor sãi îl îndreptãþeºte sã spere într-un rezultat pozitiv la Cluj: „Se poate spune cã avem ºi experienþã mai mare decât ei, iar eu cred cã acum suntem mai puternici decât am fost în campionatul trecut”, a mai spus Geanã. În tabãra clujeanã a domnit incertitudinea în ultimele zile, Baciu ºi Dolha acuzând unele probleme medicale, dar pânã la urmã este de aºteptat ca cei doi sã facã parte din primul unsprezece ardelean. Tehnicianul clujenilor spune cã le va fi foarte greu sã câºtige meciul cu Pandurii ºi cã s-ar mulþumi ºi cu un rezultat de egalitate: „Pentru mine nu ar fi o tragedie dacã nu câºtigãm cu Pandurii. Campionatul nu se terminã dupã prima etapã”, a declarat Adrian Falub.

TaciAcolo
5th August 2007, 14:58
Topiþi Oþelul !
Gorjenii vor sã câºtige primul meci de pe teren propriu

Pandurii: Guso – Popete, Vãtavu, Chibulcutean, Djapka – Ad. Popescu, Stângã, Vancea, Iordache – L. Mihai, Piþurcã. Antrenor: Eugen Neagoe
Oþelul: Gribauskas – Sârghi, Nogo, Jelev, Semeghin – Szekely, Paraschiv, Giurgiu, Kim – D. Stan, E. Jula. Antrenor Petre Grigoraº
Vor arbitra: Andrei Ioniþã (Bucureºti), Sorin Caia (Timiºoara), Mircea Toderici (Arad). Rezervã: Ovidiu Haþegan (Arad)
Observatori: Alexandru Popescu (Bucureºti), Dan Dragoº Crãciun (Cluj)
Televizãri: Telesport, duminicã, ora 18.30

Pandurii vor toate cele trei puncte din meciul cu Oþelul Galaþi. „Nu ne mulþumim cu egalul”, a fost declaraþia lui Viorel Temelescu, vicepreºedintele pandurilor care e sigur pe victoria elevilor lui Eugen Neagoe. „Suntem favoriþi pentru cã jucãm acasã” a spus ºi fundaºul Alin Chibulcutean, completat de Adi Popescu care recunoaºte cã cei de la Oþelul sunt niºte adversari foarte incomozi. De partea opusã, gãlãþenii nici nu concep sã nu ia primele puncte din acest campionat în care au debutat cu stângul, eºec acasã în faþa CFR-ului.
Meci de cupe europene

Ambiþiile la Târgu Jiu sunt foarte mari în acest sezon. Conducerea a stabilit ca obiectiv calificarea în cupele europene, astfel cã a ºi întocmit un regulament de ordine interioarã care impune performanþa. În aceste condiþii, gorjenii nu au voie sã facã vreun pas greºit pe teren propriu, mai ales împotriva unei contracandidate la locurile de cupe europene. Oficialii de la Pandurii chiar anunþã faptul cã „este un derby pentru Europa”, însã nu concep un alt rezultat în afara victoriei.
Pânã ca Pandurii sã ajungã în cupele europene, adversarii de mâine ai oltenilor sunt în prezent calificaþi în aceste întreceri continentale. Oþelul Galaþi este consideratã echipa revelaþie din Cupa Intertoto, moldovenii calificându-se în turul doi preliminar al Cupei UEFA. În aceastã a doua competiþie fotbalisticã europeanã, Oþelul va întâlni echipa bulgarã Lokomotiv Sofia.
Totuºi, moldovenii sunt în pierdere de turaþie dupã ce au pierdut pe teren propriu în faþa CFR-ului, dar nu se tem de meciul cu Pandurii. „Atunci când pierzi eºti nemulþumit, însã nu suntem cãzuþi moral. Am pierdut cu CFR, dar nu am fãcut un meci slab, poate am fi meritat un egal. Mergem la Târgu Jiu sã recuperãm punctele pierdute în prima etapã”, a declarat antrenorul Oþelului, Petre Grigoraº.
Tehnicianul CFR-ului, Ioan Andone, spunea cã trupa lui Grigoraº este una închegatã. „Oþelul este o echipã bunã, este în formã ºi greu de învins”, a afirmat Andone.
„Fãrã teamã”

ªi antrenorul pandurilor a recunoscut forþa de grup a gãlãþenilor, dar nu se teme de aceºtia. „Nu trebuie sã ne temem de meciul cu Oþelul. Trebuie sã jucãm cum am fãcut ºi în campionatul trecut ºi putem sã câºtigãm. Sunt o echipã bunã ºi trebuie trataþi ca o echipã bunã, dar de aici ºi pânã la a ne teme de ei e distanþã mare”, a declarat Eugen Neagoe referitor la partida de duminicã cu „oþelarii”. Referitor la strategia pe care o vor adopta în jocul de duminicã, oltenii spun cã vor ataca din primul minut. „Nu o sã-i tratãm cu prea multã prudenþã, dar nu pot sã spun dacã îi vom domina. Dacã vom putea sã-i dominãm, îi vom domina, cert e cã jucãm sã câºtigãm meciul”, a mai adãugat Neagoe.
În primul 11 al pandurilor mai mult ca sigur vor apãrea schimbãri faþã de meciul precedent de la Cluj, Alin Rus, accidentat, va urmãri jocul din tribunã, în locul sãu intrând Vãtavu care va avea de muncã în faþa uriaºului Jula. ªi Voicu va ieºi din teren, în locul sãu intrând ofensivul Adi Popescu.
Altfel, cei doi brazilieni, Jackson ºi Edimilson au fost trimiºi la echipa satelit Energia Rovinari, echipã care va juca tot mâine un amical la Bacãu împotriva celor de la Fiinforest Comãneºti. Cei doi jucãtori „cariocas” nu au primit încã cãrþile verzi ºi, deºi trag tare la antrenamente pentru a se pune la punct cu pregãtirea fizicã, nu pot sã joace încã la Pandurii.

astazi Pandurii TOPESTE OTELUL!!!!!!!

florin16
5th August 2007, 21:49
bravoooooo pandurii .dak jucam asa mergem sigur in europa!:yeah:

TaciAcolo
5th August 2007, 21:57
meci superb facut de jucatori...pt prima data am auzit ca striga tot stadionu fara sa dea tonu de la microfon crainicu :)

Sergio_D
5th August 2007, 22:41
crainicul ala ma cam enerveaza... are el intentii bune, dar nu asa se face, incepand el sa strige...

si sa mai schimbe "hei hei Pandurii" ala, ca e expirat :D

Balaci
5th August 2007, 23:04
Hei hei Pandurii:D

TaciAcolo
10th August 2007, 15:33
lasa ma :D ...nush ce are lumea cu ....hey hey Pandurii :D

maine meci greu la timisoara :

„Dacã prindem o zi bunã,
nu ne bate nimeni”
Gorjenii respectã Poli Timiºoara, dar le-au pus gând rãu:
vor cel puþin un punct pe Bega

Pandurii joacã mâine searã la Timiºoara împotriva celor de la Poli în cea de-a treia etapã a campionatului. Având patru puncte acumulate, la fel ca bãnãþenii, gorjenii se gândesc sã continue seria rezultatelor pozitive ºi în aceastã partidã. „Victorie sau egal” este obiectivul pe care merg oltenii, deºi recunosc cã au în faþã una dintre cele mai bune echipe.
Laude pentru adversari

Acest joc de la Timiºoara este primul dintr-o serie de trei partide foarte dificile. Conºtienþi, cei de la Pandurii recunosc faptul cã se pot alege cu foarte puþin dupã confruntãrile cu Timiºoara ºi Steaua în deplasare ºi Universitatea Craiova acasã. Dar, planuri tot se fac. Condescu vrea patru puncte din cele trei jocuri, în timp ce Neagoe, mai precaut, spune cã ºi-ar dori maxim, dar aºteaptã sã le ia pe rând. „Urmeazã meciuri extrem de grele. Toþi vor sã câºtige, dar care vor fi mai montaþi ºi îºi vor dori mai mult victoria vor avea succes”, a spus Neagoe referindu-se la modul în care elevii lui trebuie sã abordeze aceste jocuri.
„Sã ne concentrãm pe meciul de la Timiºoara ºi sã încercãm sã scoatem maxim din cât se poate. Mergem la Timiºoara sã obþinem un rezultat bun. Victoria sau în cel mai rãu caz un egal. Partidele se pot termina ºi 0-0, e un rezultat de luat în seamã”, mai afirmã tehnicianul pandurilor, Eugen Neagoe. Acesta, deºi recunoaºte cã adversarii sunt superiori la nivel de valoare a lotului ºi investiþii, nu se teme de Poli Timiºoara. „Poli este o echipã puternicã ºi cu pretenþii în campionat. Este adevãrat cã acolo au avut multe schimbãri în echipã, au plecat unii jucãtori valoroºi, dar au venit alþii la fel de buni. Ne va fi greu”, a concis principalul gorjenilor. Mergând mai departe Neagoe vede o schimbare majorã în abordarea partidelor de la venirea lui Dusan Uhrin jr. „Adversara noastrã de sâmbãtã joacã altceva decât în sezonul trecut. Acum evolueazã cu o mai mare dorinþã venitã din partea jucãtorilor, lucru care anul trecut nu se vedea. Venirea lui Dusan Uhrin jr. a schimbat Poli în bine”, mai afirmã Geanã.
„Unii se tem de noi”

În opinia lui Neagoe, plecarea lui Pleºan de la Timiºoara nu a slãbit absolut deloc echipa de pe malul Begãi. „A plecat Pleºan, dar asta nu înseamnã cã echipa este mai slabã. Timiºoara are jucãtori de aceeaºi valoare, nu vor conta absenþele lui Pleºan ºi McKain. Au pe margine un Aliuþã care nu ºtiu dacã nu cumva este mai periculos decât Pleºan. Au variante”, a menþionat Neagoe.
ªi despre echipa sa tehnicianul are cuvinte de laudã chiar dacã sunt unele probleme de efectiv. Pentru jocul de pe Dan Pãltiniºan, antrenorul oltenilor nu poate conta pe serviciile a patru fotbaliºti, însã care vor fi înlocuiþi de alþii. „Vor fi schimbãri în echipã faþã de ultima etapã. În continuare nu putem miza pe Alin Rus, Daniel Orac, Mugurel Dedu ºi mai nou Robert Vancea. Oricum, nu-mi fac probleme pentru cã avem soluþii, avem un lot de 26 de jucãtori valoroºi, iar între titulari ºi ceilalþi nu existã mari diferenþe”, a menþionat Neagoe.
Cu tupeu pe Bega

„Nici un meci nu este uºor. Dar nici mãcar unul nu poþi spune cã e simplu. Toate sunt grele, nu conteazã numele adversarului cu care joci. Aºa cã mai avem 32 de etape foarte dificile”, a spus Geanã când a vorbit despre acest sezon. Tehnicianul ºtie ºi unde se aflã cheia succesului în aceste partide, indiferent cu cine le joacã. „Cu o mobilizare exemplarã ºi dãruire ca în meciul cu Oþelul, putem bate orice echipã. Avem moral bun ºi suntem încrezãtori în forþele noastre. Formãm un grup puternic, unit, aºa cã multe echipe au început sã se teamã de noi”, a mai enumerat Neagoe din atuurile pandurilor.

sper sa prinda o zi buna:D si sa`i rupa pe cimisoreni :lol:

TaciAcolo
31st August 2007, 07:28
Bateþi-i cu GLORIE!

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, ora 18:00, Televizare: Telesport
Pandurii: Guso – Mândrean, Rus, Chibulcutean, Djapka – Vasilache, Stângã, Pãcurar, Ilie Iordache – L. Mihai, Stromajer. Antrenor: Eugen Neagoe.
Rezerve: Bãlãeþ, Popete, Rusu, Vãtavu, M. Voicu, Dedu, Vintilescu.

Gloria Buzãu: Mincã – Nejneru, Gheorghiþã, Al. Tudose, Vlaicu – Paleacu, Ioviþã, ªuleap, Ochiroºii – Cl. Ionescu, V. Simion. Antrenor: ªtefan Stoica.
Rezerve: Barbu, ªotrocan, Doicaru, Dino Eze, Liþu, Bunicã, Kleyrjeir.
Arbitri: Teodor Crãciunescu – Marcel Savaniu, Gero Szabo. Rezervã: Cãtãlin Buºi
Observatori: Gheorghe Nedelescu, Valeriu Ioniþã.

Pandurii încearcã astãzi ca printr-o victorie la cel puþin douã goluri diferenþã sã treacã mãcar pentru o zi de Dinamo ºi de Steaua ºi sã ajungã, în premierã, pe locul patru al clasamentului Ligii I.

Gloria Buzãu joacã pentru prima datã un meci oficial la Târgu Jiu ºi sperã sã obþinã primele puncte din deplasare în acest sezon, puncte care ar fii ºi primele obþinute sub comanda lui Fane Stoica, sosit la cârma buzoienilor în urmã cu douã etape. Pandurii îi i-au în serios pe elevii fostului “Mourinho” de Craiova ºi trateazã foarte atent aceastã confruntare, toatã lumea, de la preºedinte la jucãtori, considerând cã nu este bine sã-i priveascã pe cei de la Gloria ca pe niºte învinºi înainte de începerea meciului. Cu toate acestea, Neagoe are încredere în jucãtorii sãi ºi spune cã aceºtia se vor mobiliza suficient astfel încât cele trei puncte sã rãmânã la Târgu Jiu: “Toate echipele sunt periculoase dacã nu suntem atenþi, dacã nu suntem concentraþi, dacã nu facem ce discutãm în fiecare zi ºi ce facem la antrenament în fiecare zi. Eu cred cã bãieþii sunt conºtienþi de acest lucru, au dovedit totdeauna cã ºtiu sã se mobilizeze, sã se concentreze ºi trebuie sã facã acest lucru pentru cã sunt jucãtori profesioniºti, iar la ora meciului trebuie sã fie în plenitudinea forþelor. În acest fel nu cred cã vom avea probleme”.

Întãriri pentru Gloria Buzãu de la Steaua, Dinamo, dar ºi din Brazilia

Fãrã Vancea, dar cu Rus în centrul defensivei

Pandurii vor fi privaþi la meciul de astãzi de aportul lui Vancea, mijlocaºul la închidere al trupei lui Neagoe suferind o accidentare în meciul cu Universitatea Craiova ºi nu a fost refãcut pentru aceastã etapã. O întindere la inghinali a suferit ºi Piþurcã la meciul amical cu Energia Rovinari ºi se pare cã va fi nevoit sã cedeze locul sãu în primul unsprezece slovenului Stromajer. Acesta este decis sã profite de aceastã ocazie ºi sã rãmânã unul dintre titularii lui Neagoe ºi la celelate partide reuºita din meciul cu Craiova ºi evoluþia din amicalul cu Rovinariul încântând nu doar tribuna ci ºi pe antrenorul Neagoe. Dupã o mai lungã perioadã de absenþã va reveni în prima echipã ºi fundaºul Alin Rus, acesta fiind acum complet refãcut dupã accidentarea suferitã la Cluj, în prima etapã:

„Rus a intrat în programul normal de pregãtire din urmã cu trei sãptãmâni. Nu am vrut sã forþeze la meciul cu Universitatea Craiova, dar Alin Rus va fi cu siguranþã în lotul de 18 jucãtori pentru meciul cu Gloria Buzãu. Din pãcate Vancea nu va putea juca vineri cu Gloria Buzãu dupã accidentarea din meciul cu Universitatea Craiova, iar duminicã la meciul cu Rovinariul s-a accidentat ºi Piþurcã”, a mai declarat tehnicianul gorjenilor.

Victorie Pandurii 3-0 sper:D

TaciAcolo
1st September 2007, 16:32
si 3-0 a fost:D

http://s167.photobucket.com/albums/u150/robyyy20/pandurii-buzau/?action=view&current=P1020066_toWMV.flv
golul 1 live

http://s167.photobucket.com/albums/u150/robyyy20/pandurii-buzau/
poze meci

TaciAcolo
8th November 2007, 23:56
„Nu suntem o echipã de ultimele locuri”

Tot Neagoe: „Doar victoria conteazã cu Vasluiul”

Pandurii nu au mai câºtigat un meci de opt partide în campionat. Totuºi, ultimul rezultat i-a mai salvat pe gorjeni care o luaserã rãu de tot la vale, ºapte eºecuri la rând stopate de o remizã la UTA. Elevii lui Neagoe au revenit de la 0-3 la pauzã la 3-3 la final, aºa cã a rãmas întrebarea care este adevãrata faþã a pandurilor. Antrenorul gorjenilor bagã mâna în foc ºi spune cã trupa lui este „de primele zece locuri în Liga I”.
Nevoie de puncte

Pandurii nu au mai câºtigat un meci în campionat de pe data de 1 septembrie. Atunci, oltenii au reuºit o victorie categoricã, 3-0 cu Gloria Buzãu la Târgu Jiu, iar în rest pe linie doar insuccese. Au trecut opt etape în Liga I ºi gorjenii nu au strâns decât un punct dintr-un total de 24, aºa cã au ajuns în zona minatã a ierarhiei. În aceastã perioadã criticã, fotbaliºtii lui Neagoe au ºi uitat sã marcheze, dar în ultimele douã meciuri au dat semne de revigorare, reuºind sã înscrie patru goluri. La Arad, Pandurii au arãtat douã feþe ale jocului. În prima reprizã evoluþia penibilã coroboratã cu gafele individuale au fãcut ca fotbaliºtii de la UTA sã înscrie de trei ori. Dupã odihnã, Neagoe ºi-a trezit elevii din pumni ºi au întors soarta partidei spre uimirea chiar ºi a tehnicianului. „Nu ºtiu dacã aº fi crezut la pauzã cã putem întoarce meciul”, a spus Neagoe. Dupã acel meci halucinant, oltenii vor sã continue isprãvile printr-o victorie cu Vasului. „Avem nevoie de victorie ºi de puncte”, a afirmat Neagoe.
Nu cãdem!

Antrenorul pandurilor aºteaptã partida de mâine ca pe un meci de totul sau nimic. „Este o partidã foarte importantã pentru noi. Este ca o finalã de cupã sau de campionat pentru cã de acum înainte orice punct e important pentru noi. Cu Vasluiul vrem sã câºtigãm, sã luãm trei puncte ºi sã pãrãsim acea zonã în care ne aflãm ºi care nu este pentru noi”, a afirmat Neagoe. Tehnicianul pandurilor este sigur cã ghinioanele au fãcut ca trupa lui sã ajungã în subsolul clasamentului, acolo de unde sperã sã evadeze în cel mai scurt timp. Mai mult, Geanã este convins cã echipa lui nu are faþã de retrogradare. „Jocul a arãtat cã altul ne este locul, nu suntem de ultimele locuri sau sã ne batem la evitarea retrogradãrii”, a mai spus Neagoe.

TaciAcolo
11th January 2008, 22:49
TEIXEIRA A SUSTINUT PRIMA CONFERINTA DE PRESA IN PORTUGALIA

PANDURII Noul antrenor al echipei Pandurii, Joaquim Teixeira, a organizat astãzi în cantonamentul de la Quinta do Penheiro o conferinþã de presã pentru a prezenta programul echipei ºi întregul staff tehnic care numãrã zece persoane. Antrenorul Teixeira va fi ajutat de secundul sãu portughez Frederico Nombrerosa ca secund ºi de secundul care a fost prezent la reunirea lotului Florin Bejinaru. Din staff-ul care se ocupã de pregãtirea echipei face parte ºi antrenorul cu portarii Alfredo Da Silva Castro precum ºi medicul Ion ªerban, asistentul Florin Rasoveanu, preparatorul fizic Jose Vilaca, precum ºi trei maseuri. Teixeira a declarat ziariºtilor români ºi portughezi prezenþi la conferinþã cã nu i se pare deloc periculos sã preia o echipã dintr-un campionat pe care nu îl cunoaºte: „Viaþa noastrã e un pericol în fiecare zi. Aceastã provocare este foarte dificilã dar e pasionantã ºi motivantã. Cu experienþa conducerii ºi a jucãtorilor transferaþi care vor încerca sã dea 100 %, am siguranþa cã Pandurii nu vor retrograda. Am aceastã convingere.”

Teixeira a prezentat apoi programul de pregãtire al echipei pe o sãptãmânã jumãtate, program care va include zilnic câte douã ºedinþe de pregãtire, mai puþin duminicã, jucãtorii având liber dupã-amiaza. Primele jocuri amicale sunt programate sãptãmâna viitoare miercuri, joi ºi sâmbãtã, adversarii urmând sã fie anunþaþi la începutul sãptãmânii.
Dupã ce dimineaþã a organizat o ºedinþã cu întreg lotul, Teixeira a susþinut dupã amiaza primul antrenament la care s-a axat pe pregãtire fizicã dar mai ales pe teste fizice pentru fiecare jucãtor în parte.

TaciAcolo
27th January 2008, 23:25
o infrangere 2-1 cu o echipa din liga a 3 portugheza ...ne cam ducem la vale....

*Coco*
28th January 2008, 10:53
Eh amicale;)

Jerry20cm
28th January 2008, 10:55
ce e cu Ilie? Am vazut ca nu a jucat in amicalurile astea.

Sergio_D
28th January 2008, 14:41
O accidentare, isi revine repede.

Nu ma prea incanta echipa actuala... sper ca lucrurile sa intre pe fagasul normal. Am sperante mari ca ne salvam de la retrogradare. :D

TaciAcolo
28th January 2008, 14:58
se spune ca amicalele nu conteaza...da la noi nu e timp de experimente mie ca o sa fim ciuca batailor in retur

TaciAcolo
28th January 2008, 20:54
http://www.gsp.ro/Pandurii/Temelescu-80-sintem-salvati-de-la-retrogradare.html?a=3307/216949 daca spune el :D asa e....

TaciAcolo
29th January 2008, 12:42
ce e cu Ilie? Am vazut ca nu a jucat in amicalurile astea.

Iordache - campion la biliard

Jucãtorii de la Pandurii nu au prea multe variante de a-ºi petrece timpul liber. Astfel, dacã unii preferã sã joace cãrþi, sã vizioneze filme pe laptop sau sã citeascã cãrþi, mai sunt unii care au alte îndeletniciri. Ilie Iordache preferã jocul de biliard unde a reuºit sã câºtige titlul de cel mai bun jucãtor. „Vreau sã fiu bun pe teren, nu aici”, a spus Iordache. e campion:drak::lol:

*Coco*
29th January 2008, 21:06
Mama lui de alcoolic:D

TaciAcolo
3rd February 2008, 03:18
OMUNICAT

Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunþã cã primul antrenament oficial al echipei Pandurii, dupã revenirea din stagiul de pregãtire din Portugalia, va avea loc luni de la ora 16, pe terenurile din cadrul Complexului Sportiv Municipal.

CONDUCEREA CLUBULUI PANDURII TÂRGU JIU

*Coco*
18th February 2008, 18:48
PANDURII AU RENUNTAT LA SLOVENUL STROMAJER

Jaka Stromajer Conducerea clubului Pandurii a anunþat luni cã va renunþa pentru partea a doua a campionatului la atacantul sloven Jaka Stromajer care va fi cedat sub formã de împrumut divizionarei secunde CSM Vâlcea. Odatã cu acesta va ajunge la echipa din Vâlcea ºi portarul bielorus Tsigalko care s-a aflat în probe la Pandurii. „Am decis cã slovenul Jaka Stromajer ºi portarul bielorus Yuri Tsigalko, care a fost la noi în probe, sã meargã la CSM Vâlcea sub formã de împrumut” a anunþat vicepreºedintele unuia dintre principalii acþionari, USMO, Viorel Temelescu. Antrenorul Joaquim Teixeira a fost extrem de nemulþumit de prestaþia lui Stromajer în meciurile de verificare, mai ales în ultimul joc cu CSM Vâlcea: „Cu CSM Vâlcea am ajuns destul de des aproape de poartã dar nu am reuºit sã ºi înscriem. S-a simþit lipsa lui Arrieta, Wandeir, Jessui sau Piþurcã pentru cã au fost patru atacanþi care nu au jucat la acest ultim meci. Practic noi am jucat doar cu un singur atacant, Stromajer, dar partea de joc cea mai bunã a echipei a fost cea fãrã Stromajer. Deci nu ne vom baza pe el continuare.”

În ceea ce îl priveºte pe portarul de la Dinamo Brest din Belarus, antrenorul Teixeira spune cã nu a mai cerut conducerii un portar pentru cã este de pãrere cã sunt suficienþi cei trei din lot: “Nu ºtiu ce anume Am cerut preºedintelui trei portari ºi am trei portari ºi nu sunt preocupat de sportivul din Belarus. Pandurii au mai cedat o serie de jucãtori sub formã de împumut la CSM Vîlcea, acum în lolul formaþiei de liga a doua evoluând cici fotbaliºti de la Târgu Jiu, portarul Râmniceanu, mijlocaºii, Voicu, Dedu ºi Vãtavu ºi atacantul Vidakovic.

PS.Teixeira e un idiot, il da pe asta afara care a dat si goluri importante pentru echipa si il tine pe Piturca incontinuare in echipa:headbang:
Creca are ordin de la Condescu sa nu il dea afara pe Piturca:(

TaciAcolo
18th February 2008, 18:50
nasol Stromajer e cu 10 clase peste piturca ...fmm de jegos oricum nu are viata lunga la tg-jiu piturca injurat de toata tribuna

*Coco*
18th February 2008, 18:56
Ce plm a facut Piturca in amicale X( ca nu a facut nimic...
In orice caz jucatorii de i`a adus asta sunt cam expirati...Parca vad ca jucatori ca Ilie,Vasilache,Djapka( ca a pierdut pregatirea de iarna),Pacurar, nu vor prinde echipa in primele 5-6 etape

TaciAcolo
18th February 2008, 18:57
daca sunt rezultate nu`i nicio problema:D

Dario
24th September 2008, 12:57
Surse apropiate clubului Pandurii sustin ca presedintele Condescu l-ar dori la Targu Jiu pe Dorinel Munteanu. Practic, pe ascuns, gorjenii l-ar fi contactat deja pe Dorinel care este legat cu contract de Universitatea Cluj.