PDA

View Full Version : WRM It ain't Family Guy - Iunie 2007

Heath Scumm
22nd May 2007, 21:30
In iunie se va desfasura un PPV WRM. Comissionerul acestei luni va fi Heath Scumm, pana cand punem iar federatia pe picioare ... Dupa aia facem iar cu randul.

Va rog propuneti nume pentru PPV pana atunci.

Va reamintesc programul lunar WRM.

Programul Lunar in WRM - Va rog sa il respectati!!!

1-5 ale lunii se hotaraste nou commisioner in functie de propunerile lor pentru luna respectiva, propuneri trimise prin pm lui Big Sexy si lui Hitscum.
6-12 se tin meciuri in afara PPV-ului lunar si se stabileste numele ppv-ului lunii in curs.
12 - se anunta luptele pentru luna in curs
15-19(inclusiv) incep luptele din PPV
20,21 - votarea
22-24 se incheie luptele si se posteaza finisherele
24-31 se face un rezumat al lunii si alte alea

h1mZ
22nd May 2007, 21:35
Eu propun WRM: Reborn

Life
22nd May 2007, 21:37
eu propun : Misfortune in June / The Second Life

cutuma
22nd May 2007, 22:21
Lethal will be available, no Mailman however.

Propunere : Back In The Biz' sau It Ain't Family Guy ( :D )

h1mZ
22nd May 2007, 22:27
It Ain't Family Guy ( :D )

+1 :lol:

Big Sexy
22nd May 2007, 23:40
Fara Mila ...
Stewie for President!
I see dead people?

h1mZ
22nd May 2007, 23:48
http://www.bupipedream.com/091903/release/Stewie_Governor_ANIM.jpg

And this is the logo :)

Reaper
23rd May 2007, 09:21
What the deuce?!
Ce cauta steagul SUA in background?
WRM all the way!!
http://img518.imageshack.us/img518/7565/siglawrmnk5.jpg (http://imageshack.us)

Heath Scumm
23rd May 2007, 11:21
Si eu sunt ok cu "It Ain't Family Guy!" :D ... It's crazy/funny enough to work

Louie Anderson
23rd May 2007, 11:41
Ce ziceti de One step from Hell ?

Heath Scumm
23rd May 2007, 11:45
Se anunta deja King Of Galaxy vs Death Bringer, de asemenea "The Legend Killer" Raiden is va face debutul.

Campionul 24XS isi va apara titlul, Lethal va fi si el in PPV, H8Club, Crusher, The Silent Shooter si Damage.

E posibil si un International Showdown cu Alex Vita.

Va rog sa mai confirmati participarea daca doriti.

Ii lansez o invitatie lui Reaper care are deja castigata o sansa la titlu dupa MITB.

Ratonu
23rd May 2007, 13:27
Geony va reveni ºi el în câteva zile cu o surprizã... Deocamdatã vinde bãtaia luatã în primul meci. :P

Heath Scumm
23rd May 2007, 14:27
Ne putem baza pe el la show?

Reaper
23rd May 2007, 14:36
Ok. Reaper va participa la WRM: Iunie. Anarchist si Gladiatorul stau pe tusa luna asta. Sa vad cum ma descurc[,]cu timpul ... poate isi fac si ei o revenire prin iulie.

Heath Scumm
23rd May 2007, 15:42
Poate un promo la inceputul lunii viitoare in care sa-ti folosesti sansa MITB? ;)

Reaper
23rd May 2007, 17:03
'Om vedea... Am si eu dreptul la un an (timp de gandire), nu?
Vreau sa zic ... prin ce este mai bun Mr Kennedy ca mine? //don't answer that

h1mZ
23rd May 2007, 18:51
Crusher si Damage sunt disponibili pentru PPV... e ziua mea in iunie si poate imi fac un cadou :)

@Reaper: Look at my avatar.

ThePhenom
23rd May 2007, 19:49
Si Death Bringer e disponibil ptr PPV!!!!
Nume ptr PPV: Desert Storm

Life
23rd May 2007, 19:58
La PPV-ul asta va fi disponibil doar 24 XS ... Silent Shooter e inca la inceput si mai are de invatat pana sa apara la un PPV

Louie Anderson
23rd May 2007, 20:19
King of Galaxy e numai ochi si urechi.Am gasit 5000 de lei,aa scuze nu trebuia sa zic asta.

Ratonu
23rd May 2007, 20:59
Ne putem baza pe el la show?

Nu ºtiu sigur, între 15 ºi 17 va fi plecat din Bucureºti. Sunt ºanse destul de mari sã nu poatã fi acolo pentru un meci întreg.

Big Sexy
23rd May 2007, 22:33
sigur eu vin cu tot ce am, inclusiv niky intr-o aparitie speciala.

Heath Scumm
24th May 2007, 14:03
^ Astept un PM sau promo daca doresti booking in vreo lupta :D

buticut
25th May 2007, 02:30
Hey,pot participa si eu? O sa fiu available pana pe 20 iunie, tre sa imi fac un personaj weekendul asta...In ultima vreme am fost cam busy si cam intr-o saptamana - doua o sa am timp sa ma implic si eu in WRM

Heath Scumm
25th May 2007, 14:37
^ Bine'nteles ca poti participa ... HINT : personajul poate fi si femeie, mi-ar placea sa avem un soi de Lufisto in federatia asta ;) :D

Haha! In ritmul asta va trebui sa facem meciuri de calificare pentru King Of The Ring :D

Life
25th May 2007, 14:38
Pana la urma care va fi numele PPV-ului ?

Heath Scumm
25th May 2007, 16:13
Deocamdata sunt 5 voturi pentru "It ain't Family Guy!" ... n-am vazut ca alt titlu sa primeasca sustinerea asta.

Reaper
25th May 2007, 16:36
De ce nu bagi un poll cu propuneri? Parca asa faceam in the old days...
Pt unii useri pare banal sa dea un click, dar imposibil sa scrie ca sunt sau nu de acord cu numele PPV-ului.

Heath Scumm
25th May 2007, 19:11
Done! ;)

h1mZ
26th May 2007, 18:15
It seems like It ain't Family Guy...

Heath Scumm
26th May 2007, 20:35
Cutuma = Copywriter-ul perfect :D

Life
29th May 2007, 10:44
^ Deci va avea loc PPV-ul in iunie ?

Heath Scumm
29th May 2007, 10:53
Da ... vei apara din nou titlul intr-un meci ce va fi anuntat conform programului ...

Heath Scumm
29th May 2007, 11:00
Propun un meci de incalzire inainte de PPV (incepand cu 6 iunie) intre debutantii "The Legend Killer" Raiden si King Of Galaxy. I-as arunca in mix si pe Death Bringer si Silent Shooter pentru a putea contura un feud care se anunta destul de interesant intre KOG si Death Bringer. Asta, desigura, daca doriti ... nimeni nu va obliga!

Astept confirmarea participarii sau neparticiparii pana pe 4 iunie ... Daca cei 4 mentionati anterior nu raspund pana la data mentionata pot pierde sansa de a mai lupta in PPV sau chiar eliminarea personajelor lor din WRM .

Louie Anderson
29th May 2007, 11:04
Eu accept

h1mZ
29th May 2007, 11:23
Si eu voi avea meciuri cu ambele personaje ??

Heath Scumm
29th May 2007, 11:32
^ Da!

ThePhenom
29th May 2007, 14:40
Si eu accept !!!!

Life
29th May 2007, 19:57
Eu accept ... Insa e clar ca nu voi dai 100% pentru meciul lui Silent Shooter ... Adica am cateva manevre interesante dar sa vad !

Heath Scumm
29th May 2007, 20:41
Eu zic sa dai, mai ales ca nu ai alt meci in acea perioada!

Raiden
30th May 2007, 22:11
Dap, si eu accept :)

Heath Scumm
4th June 2007, 09:41
A inceput WRM Rookie Challenge - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3512&page=13

Pe 6 iunie voi da startul la al doilea Junkyard Match din istoria WRM, cititi cu atentie regulamentul acestui tip de meci ... aveti la dispozitie doar un singur post prin care puteti castiga voturile, nu e vorba de cat de lung e postul sau de cate gif-uri folositi, e vorba de ceea ce scrieti.

Castigatorul acestui meci va obtine 3 puncte in WRM Rookie Challenge ... May the best man win! :D

Heath Scumm
5th June 2007, 14:34
Maine incepe Junkyard Match-ul ... Mai cititi o data regulile - http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=127630&postcount=6 ... cine nu le respecta va fi instantaneu descalificat.

Nu ar strica sa aruncati o privire peste topicul lui cutuma din subforumul WRM ca sa intelegeti cum ar fi frumos sa apara un post. ;)

Sunteti 6 competitori insa va fi un singur castigator ... totusi, WRM nu inseamna neaparat competitie, facem asta pentru distractie ... sa nu uitati asta cand postati.

SexyBoy
5th June 2007, 15:34
Ok.Sper ca vom face un meci bun si ca nu ne vom face de ras.Pana maine,succes la toti participantii!:ok:

Heath Scumm
12th June 2007, 13:50
Luptele pentru show - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3512&page=13

Alexa “La viuda negra” Aristizábal vs Nicky

Geony Vedeta vs Jack "The Show Man" Johnson - Disco Ball Ladder Match

Death Bringer vs Damage vs "The Legend Killer" Raiden

Mike "The Mistical Guitarist" Matthew vs "Mister Money In The Bank" - Carl "Reaper" Sheppards

Main Event Tag-Team Match (First person to get the pin is the WRM Champ)
24XS(c)/Crusher vs Heath Scumm/Lethal

h1mZ
12th June 2007, 17:11
HitScum, l-ai uitat pe damage :(

Life
12th June 2007, 17:29
@ HitScum : Pune-l pe Damage in locul lui SS ca nu am tip si de 24 XS si de SS ! Pls .. Si asa e cel mai naspa rookie ! ( unde mi-a fost capul cand l-am facut ? )

Ratonu
12th June 2007, 18:30
Nice card. :D Nu uitaþi cã Geony nu poate lupta decât de pe 18 încolo.

Life, eu cred cã SS are ceva potenþial. Nu cred cã stricã sã avem ºi un luptãtor mai old school în WRM.

Life
12th June 2007, 18:35
potential o avea el dar a pierdut tot pana acum ! =))

Heath Scumm
13th June 2007, 09:13
Ok, am modificat ... Damage in locul lui Silent Shooter ... Insa vei mai lupta cu Silent Shooter, gandeste-te cum ii vei contura personajul.

cutuma
16th June 2007, 13:22
Discutabil, nu mi se pare ca ducem lipsa de face.

Iaodi H1mz, fa-ti si tu intrarea aia ca sa putem incepe meciul. Nu pot sa intru eu sau Fane pana nu intra toata echipa voastra.

Life
16th June 2007, 13:24
^ pai la regulament scria ca un singur user prezinta intrarea echipei ... Si asta am facut eu ... Am prezentat si intrarea mea si a lui h1mz in acelasi post !

cutuma
16th June 2007, 13:26
Oh dude, so sorry ... ti-am citit de 2 ori postul si totusi n-am realizat ca a intrat si Crusher cu tine. My bad, postez acum.

Life
16th June 2007, 15:16
^ as putea sa schimb manevra de final la SS ...

cutuma
16th June 2007, 15:45
Dragilor, mai cititi si voi din cand in cand regulamentul?

ATENTIE!!! NU VOR FI ACCEPTATE SUB NICI O FORMA MESAJE CONSECUTIVE ALE MEMBRILOR ACELEIASI ECHIPE!ADVERSARII TREBUIE SA AIBA DREPTUL LA REPLICA!NU-I ASA???

Si cu bold scris nu?

Sfat: pe viitor cand vreti sa postati ... bagati rapid un post si apoi il editati. Astfel va rezervati postul si nu exista riscul sa postati amandoi.

Life
16th June 2007, 15:51
^ pai eu am postat inainte si h1mz stia de asta ... chiar nu stiu de ce a postat si el dupa .

cutuma
16th June 2007, 15:52
pai pt ca n-a citit regulamentul :D

hashunuemze eu te sfatuiesc sa-ti stergi postu pana nu-l vede Stefan ca avert scrie pe tine :D

Life
16th June 2007, 15:55
^ da , dar o sa le vada pe astea de la discutie ?? :happy h1mZ ce dai ca sa ne stergem posturile ? :D

h1mZ
16th June 2007, 15:59
L-am citi dar acum vre-o 2 luni ... am memoria scurta...

Edit: I show all my humble apologies to the great ones: cutuma and HitScum.

Life
16th June 2007, 16:15
am si eu o nelamurire ... cand se voteaza , votezi personajul userului care a avut cele mai multe posturi , sau personajul care a avut cea mai buna prestatie in toate posturile ? Asta nu scrie in regulament si as vrea sa ma lamuresc . Ca sa stiu cu cine votez:D

Reaper
16th June 2007, 16:29
Votezi pe cine vrei tu atat timp cat ai un motiv.
Este de preferat sa votezi pe cine crezi ca a avut cea mai buna prestatie decat pe cine a avut cele mai multe posturi, dar asta depinde de tine.

cutuma
16th June 2007, 16:34
Gata, acum poti posta hashunuemze .... dup'aia il asteptam pe Fane.

buticut
16th June 2007, 18:42
Hey Mihai, ce mai stii de Gabi?:D
A zis ca azi reface topicul cu meciul nostru...a intervenit ceva si trebuie el sa posteze primul...

cutuma
16th June 2007, 21:02
Zicea ca se va ocupa de asta. Cauta in arhiva Decron vs Lethal si vezi la ce intervale posta :D

buticut
16th June 2007, 22:00
^Oh, the guy is slow :P

SexyBoy
16th June 2007, 22:03
Eu incep meciu' pe 18 cand vine Ratonu.In rest PPV excelent pana acum:ok:

cutuma
18th June 2007, 23:25
Buticut, ai baut ceva? Te bati de una singura?

h1mZ
18th June 2007, 23:27
Hmm pe cine sa votam ? Pe buticut sau pe buticut ?

ThePhenom
18th June 2007, 23:38
Hmm pe cine sa votam ? Pe buticut sau pe buticut ?

Grea alegere.......Poate va posta pana la urma si Big Sexy.

buticut
19th June 2007, 00:43
Deci people, daca va intrebati de ce am postat doar eu in meciul meu, raspunsul este: pt ca s-a retras Gabi. Daca va intrebati de ce postul al doilea e la fel de lung ca si primul, raspunsul este: pt ca Gabi mi l-a editat, fiindca a zis ca intre mesaje tre sa fie un interval de 24 de ore.A mai aparut un mesaj ulterior fiindca el a iesit inainte sa postez tot si nu am mai putut edita. Erau vreo 5, ca sa fie mai usor de citit, dar please sa nu va simtiti descurajati si sa-l cititi, macar printre randuri :D. Nu ma descalificati, ca am luptat vitejeste de la inceput pana la sfarsit :D

Don't forget

VOTE FOR ALEXA!

(Teoretic, am terminat deja meciul, votul e oarecum de prisos :D)

Big Sexy
19th June 2007, 09:41
eu i-am promis alexandrei ca voi castiga meciul, acum caut chichite sa o descalific. In caz ca nu o pot descalifica sper ca votul vostru ma va ajuta sa castig in fara ei, eventual postez cativa smilies i mod creativ sa ii demonstrez ca 10 pagini de ale ei fac cat 3 smilies de ai mei. :P :D :)
Chiar ma gandeam, daca vince poate face ce vrea si nu e ucis de ce nu as face-o si eu, ia stai un pic, a fost ucis ...

Life
19th June 2007, 09:44
^ eu oricum nu am citit hectarele alea postate de buticutz ... Asa ca pune 3 smile-uri pe care le vad imediat si vei castiga sigur . Cel putin vei castiga votul meu :P

buticut
19th June 2007, 13:37
Buticut, ai baut ceva? Te bati de una singura?

S-a retras camaradul tau din lupta. Presiunea era prea mare :P

buticut
19th June 2007, 13:40
^Lenesilor!! Sunteti sclaaaavii lui Gabi! (copyright cutuma :D)
Cititi printre randuri sau cititi tot, din partea mea. Eu mi-am recitit posturile si nu ia mai mult de 10 minute. Daca puteti pierde 10 secunde citind "semantura" lui Life, puteti pierde si 10 minute citindu-mi posturile:D

Trebuiau sa fie 6 posturi, dar Gabi s-a folosit de puterile lui superioare si mi le-a editat :P

h1mZ
19th June 2007, 13:51
^ Mie mi-a luat 5 min si a meritat :D

ThePhenom
19th June 2007, 13:52
@buticut:Eu le-am citit si sincer mi-au placut foarte mult!!Au fost super tari!!!

buticut
19th June 2007, 13:54
@ThePhenom and h1mz: Thanks ;)

Life
19th June 2007, 14:10
^ puteti sa faceti un rezumat ca amu am de invatat

Heath Scumm
19th June 2007, 14:56
4-5 minute ... a meritat!

@Life
Stop being a b*tch! ;)

Heath Scumm
19th June 2007, 14:58
Aveai sansa sa faci un squash match cum am facut eu cu Anarchist la King Of The Ring insa n-ai facut-o ... ai scris mult, felicitari! ;)

Big Sexy
19th June 2007, 17:16
@buticut: :D, :), ;) mwahahahaaaaa, vei vedea cum folosesc sistemul in avantajul meu, acum vei intelege si de ce Vince a folosit sistemul in avantajul lui cand i-a luat centura lui Lashley.

Cine o voteaza pe Niky ... ei bine ... va vedea dupa lupta, promit sa fie o surpriza misto.

buticut
19th June 2007, 17:32
Niky se ridica cu greu de la podea si spune:

:drak: :happy :D

Mah, nici macar nu te-ai sinchisit sa citesti, altfel ti-ai fi dat si tu seama ca Niky a fost dusa deja la spital sau la morga, nu se stie exact...:drak::rosu:

Baieti, aratati ca aveti ceva in pantaloni si spuneti NU dominatiei tiranului de Gabi a.k.a. Niky

VOTE FOR ALEXA

And btw, Lashley sucks more than Vince...:sleep:

Heath Scumm
19th June 2007, 19:14
Cine o voteaza pe Niky ... ei bine ... va vedea dupa lupta, promit sa fie o surpriza misto.

Are we talkin'

http://www.ica-d.com/puzzle/play/free/world/money/money093.jpg ? :D

buticut
19th June 2007, 19:19
Asta e oferta mea
Deal or no deal? :D

http://p.vtourist.com/2686288-ONE_MILLION_DOLLARS_CASH-Las_Vegas.jpg

Parca vad ca o sa piarda Niky si apoi vine Gabi sa zica virgula ca avea cine stie ce surpriza, pe care oricum nu intentiona sa o faca :D.Ti-ai irosit sansa, there's no turning back...:rolleyes:

sigur eu vin cu tot ce am, inclusiv niky intr-o aparitie speciala.

Time's up!

buticut
19th June 2007, 19:51
^ Thanks ;)

Ti-am citit si eu acum meciul.Da' stiu ca mancai la cratime pe vremea aia :cry:

Big Sexy
19th June 2007, 20:20
hmmm, cand ai dus-o la spital? nu scrie nicaieri asa ceva, ultima locatie e masa comentatorilor.
Si in plus nu trebuie sa scrii cu fonturi mari, disperarea trebuie sa o tii pentru tine, nu trebuie sa o arati tuturor.

buticut
19th June 2007, 21:00
^ Se spune campanie de promovare, nu disperare. Incurci termenii ;)
Lol...masa comentatorilor, dupa care vine ambulanta sa o ia....

Test: Uite ca vine ambulanta sa o ia

Ai pierdut inainte de a incepe, cum a zis si Big Mouth. Nu mai incerca sa faci intr-o zi ce n-ai reusit in 5, 'cause I don't buy it...:rolleyes: .Lenea nu se rasplateste in liga mea, ci se plateste cu sange, iar Niky a donat la greu :drak:. Puteai de la bun inceput sa zici ca nu vrei sa te implici....Sorry, but you have no excuse...

Daca ai fi vrut intr-adevar o revenire spectaculoasa, scriai si tu acolo cateva randuri in timpul meciului,sa vad ca you give a damn about it, nu dupa ce s-a terminat...

Raiden
19th June 2007, 21:30
Lol ai bagat deja pe cineva in spital. Alexa isi face debutul agresiv :P

Big Sexy
19th June 2007, 23:45
sunt curios ce fata o sa faca Alexandra cand o sa vada ca de fapt a pierdut meciul in favoarea lui Niky, hahaa, abia astept momentul oportun.

buticut
19th June 2007, 23:51
Knock-knock!
I've got news for ya

Palmares:
Alexa (1-0) won vs Nicky

This is what you get if you don't move your candy ass to the computer & use your keyboard :headbang:

Daca Niky castiga, ceea ce e teoretic si practic imposibil, pt ca Alexa a castigat deja :happy, o sa cred cu adevarat ca wrestlingul e fake :happy

Heath Scumm
20th June 2007, 09:14
h1mZ si-a schimbat votul pentru Death Bringer.

Big Sexy
20th June 2007, 09:25
@ buticut
7. Se poate posta numai dupa ce oponentul a dat replica. NU sunt acceptate post-uri consecutive ale unui user indiferent de motiv daca intre 2 posturi ale unui user sunt mai putin de 24 ore. Incalcarea regulii duce la descalificare si, unde e cazul, pierderea titlului.

Pe calea consecintei Niky castiga lupta prin descalificarea Alexei. Destul de umilitor lucrul asta, nu? :D
Nu stiu la ce te gandeai cand ai postat 4 mesaje consecutive. Adevarul e ca mi-am irosit o groaza de timp sa le dau merge fiindca trebuia sa selectez smilies si sa ii sterg fiindca sunt permisi maxim 10 intr-un post.

p.s. ti-am zis ca te bat cu 3 smilies. Multumesc de ajutor.

Heath Scumm
20th June 2007, 09:35
Surprinzator, dar Gabi are dreptate ... nici nu stiu ce sa fac acum ... am facut poll-ul pentru ca nu stiam ca el ti-a editat posturile si ca ai postat atatea posturi consecutive.

@buticut
Cum/De ce ai terminat meciul inaintea termenului? Ti-a dat Gabi acordul?

Chiar daca acum vei pierde meciul prin descalificare (pentru ca nu ai citit cu atentie regulile) te rog sa nu te superi si sa participi si pe viitor la WRM. Nu uita ca facem chestia asta numai pentru distractie, nu ne plac oamenii care nu stiu sa piarda.

Astept si parerile lui Gabi legate de aceasta descalificare.

Big Sexy
20th June 2007, 10:01
cum adica suprinzator? Eu am intotdeauna dreptate :P.
Stiu, surprinzator ca Alexandra a postat de atatea ori consecutiv.
Si ce commenturi sa fac? Pai un heel face orice sa castige! End of story.

h1mZ
20th June 2007, 10:07
Urat sa faceti asta de la primul ei meci ...

Heath Scumm
20th June 2007, 10:35
Dude ... nu a respectat regulile ... ti-ar fi placut daca ar fi postat 3 posturi consecutive inaintea ta?

Eu nu-i fac nimic, pur si simplu aplic regulile.

h1mZ
20th June 2007, 11:36
^ Din moment ce Gabi n-a venit la meci, buticut a incercat totusi sa faca un meci bun si cand a venit Gabi a pus 3 smiley-uri ...

Anyway, nu e treaba mea. Oricum tu ai dreptate, regulile sunt reguli (chiar daca uneori necinstite)

cutuma
20th June 2007, 11:37
'ai sa-mi ... am uitat ca azi e data limita si n-am mai apucat sa postez finalul :((

Heath Scumm
20th June 2007, 11:43
Well, shit happens ... poate ai sansa sa-l postezi in finish :D

@h1mZ
Si a facut un meci bun ... insa trebuia sa citeasca regulile inainte de a posta, lenea de a aloca 1-2 minute regulilor a costat-o victoria.

Eu sincer chiar nu am stiut a postat atatea posturi consecutiv, altfel o descalificam din prima ... fara nimic personal, I'm just saying.

Big Sexy
20th June 2007, 12:11
^ Din moment ce Gabi n-a venit la meci, buticut a incercat totusi sa faca un meci bun si cand a venit Gabi a pus 3 smiley-uri ...

Anyway, nu e treaba mea. Oricum tu ai dreptate, regulile sunt reguli (chiar daca uneori necinstite)
eu i-am zis ca o bat cu 3 smilies. Nu te lupti cu sistemul.

Urat sa faceti asta de la primul ei meci ...
daca ai citi regulile ai vedea ca ce a facut ea a fost urat :P, nu a jucat dupa reguli. Putea sa puna 4 posturi la 24 de ore distanta unul de altul, dar asa ... preactic mi-a servit meciul pe o tava de argint. Multumesc buticut :yeah: .

cutuma
20th June 2007, 12:51
Moral buticut trebuia sa castige, dar regulamentar Gabi are dreptate.

Life
20th June 2007, 12:54
^ cum ar fi sunat finalul pe care vroiai sa-l pui la main event ?

cutuma
20th June 2007, 13:00
Vorba lui Stefan, daca-l castig o sa aflati. Daca nu, asta e ... pastram surpriza pentru alta data :)

Raiden
20th June 2007, 13:03
Te-am votat sper sa merite :P ^

Heath Scumm
20th June 2007, 13:05
Moral buticut trebuia sa castige, dar regulamentar Gabi are dreptate.

This will remain in history as the infamous Alexa Screwjob :D ... I know it sounds like pr0n but it's not :D

SexyBoy
20th June 2007, 13:10
Toate meciurile acestui PPV mi-au placut foate mult.Au iesit ca la carte,deci un PPV de 5 stars :ok:

h1mZ
20th June 2007, 13:13
^ Except the little Alexa - Nicky thingy...

Big Sexy
20th June 2007, 13:25
"Alexa screwjob" - pai exact asta scriam ... boooo, mi-ati stricat surpriza!
Castigatoare morala ... bwahahhaahaaa, de parca locul 2 ar conta undeva.

"- Am iesit a doua intr-un meci WRM si pe locul unul s-a plasat unu care a castigat pe o tehnicalitate, deci sunt castigatoarea morala.
- Aha, wow, WRM, tare de tot! Si cati erau implicati in meci?
- :( , aaa, altceva tu ce mai faci?"

buticut
20th June 2007, 13:38
:rosu: :rosu:

I was screwed....
Sa o luam cu inceputul

1) Pe data de 15, postez fain-frumos, deschid topicul. In aceeasi zi aflu de la Gabi ca nu aveam voie sa ii fac si lui intrarea si imi sterge postul, pt ca sa fie refacut segmentul....Ulterior aflu de la HitScum ca de fapt aveam voie sa fac asta.Primul care a incalcat regulamentul a fost Gabi, fiindca mi-a sters un post complet legal, aveam voie sa o introduc si pe Niky. Ca a aparut mai tarziu, nu conteaza, asa pot zice si eu de posturile editate, ca acuma sunt in regula...
Regulamentul zice:
Este recomandat ca primele doua post-uri sa nu contina lupta ci mai mult prezentarea atmosferei din Arena si declaratiile inainte de lupta ale combatantilor.
2) Pe data de 16 ii spuneam lui Gabi sa scrie ceva acolo. Imi zice ca o face urmatoarea zi
3) Pe data de 17, pauza, nu e nici o urma de Gabi. Retineti ca puteam continua meciul si sa mai pun inca 2 posturi in timpul asta, fiindca trecusera 24 de ore
4) Pe data de 18 imi spune ca WRM s-a terminat pt el si ca nu mai participa. L-am intrebat in repetate randuri daca intr-adevar nu mai participa si daca pot termina meciul fara el. Gabi si-a dat acordul
5) Termin meciul, scriu continuarea si tot, ba chiar ratez o manevra din cauza lui Niky...Facusem 3 posturi in mai putin de 24 de ore,da, recunosc, ca sa fie mai usor de citit si sa nu se faca simtita absenta lui Gabi. Oricum, posturile mele arata legal acum, e o diferenta de 3 zile intre ele.
6) Postul lui Gabi nu are nicio logica. Vine ambulanta sa o ia - se subintelege ca o si face, unde ati mai vazut in wrestling sa vina ambulanta si sa plece cu targa goala? :drak: si el scrie (dupa ce a zis ca nu o va mai face) ca Niky se ridica de la podea.

Merit sa castig, pt ca am fost mai muncitoare si mai serioasa decat el si am fost a doua persoana care a incalcat regulamentul, lucru justificat de mine.

Anyway, este doar un joc, insa vroiam sa-i arat lui Gabi ca nu ma poate invinge asa de usor....de fapt nu ma poate invinge defel :drak: .Your attitude stinks, brother

Heath Scumm
20th June 2007, 13:46
Opinii?

h1mZ
20th June 2007, 13:49
Gabi practic nici nu a facut parte din meci, deci nu are dreptul sa castige.
Daca in ultimul post avea macar tentativa de wrestling avea tot dreptul sa castige.

(:drak::happy :D nu este o manevra de wrestling, nici macar logica nu are)

cutuma
20th June 2007, 14:05
http://img256.imageshack.us/img256/2306/scandalcn8.jpg

Life
20th June 2007, 14:06
^ brilliant !:happy

Heath Scumm
20th June 2007, 14:08
Cutuma will get nothing! :D Nu negociem cu teroristii :D

Big Sexy
20th June 2007, 14:09
Eu nu m-as lansa in acuzatii stupide.

1. imi cer scuze insa tu ai fost cea care ai ridicat problema pe ym, ti-am sters postul fara sa consult regulamentul, mea culpa. Am reparat eroarea.
2. corect
3. si de ce nu ai facut-o? Ce te impiedica?
4. nu am zis sa termini efectiv meciul fara mine fiindca daca ai citi si tu regulamentul nu am fi avut un meci terminat cu o descalificare ci o victorie zdrobitoare a ta. Asadar daca ai citi regulamentul ai vedea ca:
11. Daca alegeti sa castigati inainte de inchiderea poll-urilor atunci BigSexy si HitScum va vor scoate din competitie caracterul intre 30 si 90 de zile si, unde este cazul, titlul se va pune la bataie in urmatorul meci din categoria respectiva.
5. posturile tale arata legal din cauza bunului meu simt, nu am vrut sa iti sterg munca sa aprecieze toti talentul tau. Asta primesc daca sunt detreaba si nu iti sterg munca.
6. Reciteste-ti posturile si concluzioneaza corect. Daca cumva ai ales sa termini meciul inaintea finalizarii efective nu faci decat sa inrautatesti lucrurile conform art. 11. Eu zic sa o lasi asa mai ales ca nicaieri nu exista vre-un indicu ca ar fi plecat ambulanta, cu atat mai putin ca niky ar fi parasit cumva zona din fata comentatorilor.

Morala:
"If you f*ck with the system the system f*cks you up pretty rough!"

Va rog sa cititi regulamentul, nu am avea nici un fel de discutii cum nu am avut e vre-un an incoace cred. Daca aveti amendamente sau modificari de facut oricine poate veni cu propuneri.

buticut
20th June 2007, 14:11
1) Pt ca tu mi-ai zis ca nu e voie si ca voi fi descalificata daca iti fac si tie intrarea.Te-am intrebat clar: "Aveam voie sa-i fac intrarea?" si tu mi-ai spus ca nu.

Topic closed...
Am facut un meci bun si asta era scopul...Screwed or not, eu sunt multumita :)

Let's make peace, f*ck war :D

Life
20th June 2007, 14:17
^ pacat ca nu-l citeste nimeni ... Singurul post din topicul ala pe care l-am citit a fost cel al lui Gabi , ca n-am chef sa ii citesc romanul lui buticut , in care se bate de una singura ;)

edit : ce stransa e lupta pentru titlu :P

Big Sexy
20th June 2007, 14:20
n-am zis ca vei fi descalificata, te-am rugat doar sa stergi partea respectiva si tu ai zis ca sa iti sterg tot postul. te rog verifica-ti logurile de ym.

si eu remarcam ce stransa e lupta pentru titlu, poate pot face ceva in sensul asta ...

Heath Scumm
20th June 2007, 14:25
De-abia astept finish-ul Alexa vs Nicky ... un heel screwed de un babyface, that's something you NEVER see! :great:

Numai in WRM ...

buticut
20th June 2007, 14:33
^Lucrurile nu vor ramane asa :drak: :drak: :drak:

Doar ca Nume:Niky Viper
Varsta:21 ani
Dimensiuni:96-62-93
Inaltime:1.78m
Greutate:61 kg.

Status: Heel - chiar daca nu s-a vazut pana acum :happy

Pe de-o parte, chestia asta a adaugat putina culoare in WRM (rosie evident :evil: ) si datorita screw-ului pot sa-mi modelez mai bine personajul si feudul va fi mai lung...s-ar fi incheiat aici daca as fi castigat. Watch your back Niky, ca nu se stie cine ar putea sta la panda cu biciul in mana :evil: .Pana la urma e ceva pozitiv in asta :), ca am ocazia sa te bat chiar mai rau

PS: Life is a bi*ch :D

h1mZ
20th June 2007, 14:40
PS: Life is a bi*ch :D

This can have more than one sense, you know :)...

Life
20th June 2007, 14:45
She ment life is a birch ( mestecan ) :happy

Ca sa fiu on-topic , ce se intampla daca la maine event ramane egalitate ? hitScum si big Sexy decid cine castiga ?

cutuma
20th June 2007, 14:51
Se prelungeste votul. Daca se termina egal si atunci asta e. Cautam o solutie ;)

h1mZ
20th June 2007, 15:17
Ce rasturnare de situatie :D de la 2-1-2-1 s-a ajuns la 2-3-2-3 :) Va fi o lupta tensionata :D

Heath Scumm
20th June 2007, 15:32
Vote for HitScum ... you know you want me as your champion :D

h1mZ
20th June 2007, 15:52
Ce-mi iese daca te votez :D ?

Heath Scumm
20th June 2007, 16:25
Indraznesc sa spun : "Un loc bun in storyline-uri pentru Crusher!"? :D ...

Neah! Nu-ti iese nimic ... doar satisfactia ca cel mai bun va castiga :P

h1mZ
20th June 2007, 16:29
doar satisfactia ca cel mai bun va castiga :P

Din cate vad o sa-mi cam iasa :evil:

Heath Scumm
20th June 2007, 16:46
LOL! Da si tu un vot la veteran ... ca mi-s batran si nu mai pot s-o rup hardcore la fiecare meci :D

Life
20th June 2007, 16:56
^ dar ming chang bam dam ala de unde a stiut sa-l voteze pe Crusher ?

h1mZ
20th June 2007, 17:28
^ Who cares?

Heath Scumm
20th June 2007, 17:45
Voturile vor fi editate ... si voturile celor cu mai putin de 20 posturi nu vor fi luate in considerare.

h1mZ
20th June 2007, 17:46
Fair enaugh :)

Heath Scumm
20th June 2007, 17:48
Asa am facut si la Junkyard match cu specificatia ca EdgeSSJ avea peste 20 de posturi cand a votat insa dupa ce s-a incheiat meciul si-a luat ban si i-am mai unit/sters eu posturi.

h1mZ
20th June 2007, 17:54
Loose one, gain 2 i like the sistem :D

Heath Scumm
20th June 2007, 17:54
Motivatia voturilor mele :

Main Event : 24 XS ... imi place ideea unui campion de durata si mi se pare ca Life si-a aparat bine sansa. In mod normal as fi votat cu Lethal insa mi-a placut ca 24XS si-a pastrat statutul de babyface 100% de la inceput pana la final, lucru de apreciat.

Showman vs Vedeta : l-am apreciat pe showman pentru ca nu a dat inapoi in fata (probabil) celui mai bine conturat personaj din WRM si si-a pastrat caracteristicile personajului incercand sa puna accent pe caracter. Imi place la nebunie Geony si sper ca in curand sa castige primul meci :D Geony 4 President.

Triple Threat : Pur si simplu mi s-a parut ca Raiden a combinat cel mai bine actiunea din ring cu interventiile comentatorilor.

Reaper vs Mistical Guitarist : Angle-ul cu Reaper constient de statutul sau de vedeta "established" in WRM care incearca sa scape repede de challengerul rookie mi s-a parut foarte foarte tare. Asadar votul meu s-a dus la el!

Despre Alexa vs Nicky ... s-a comentat destul ... Alexa e castigatoarea morala, am citit si apreciat tot ce-a scris dar Gabi (ca un heel veritabil) a batut-o din reguli. O descalificare nu inseamna infrangere neaparat, I see great potential :D

h1mZ
20th June 2007, 18:11
Ma intreb cate posturi o avea dardar_3 la sectiunea Wrestling ...

Life
20th June 2007, 18:13
^ ma frate ... nuj cate are , dar are o gramada in celelalte sectiuni ... si daca e asa pot sa o iau pe yoyo ca are destule posturi la 10.000 de posturi blestemate :P

h1mZ
20th June 2007, 18:20
pai are vre-o treaba cu WRM sau cu wrestlingul in general ?

buticut
20th June 2007, 18:35
^ 24 XS fears Crusher :)

OMG - "nuj"? I see nub people :P

Life
20th June 2007, 19:00
^ 24 XS va pierde centura si intr-un fel e bine deoarece voi absenta ceav timp de la un net excelent si voi trece la un dial-up

OMG ! YOu want war ???

Ok ... 1) Alexa a incalcat regulamentul la al doilea post deoarece a executat

Roundhouse Kick
720 DDT
Corkscrew shooting star legdrop
Piledriver

iar regulamentul spune clar ca nu ai voie sa faci mai mult de 3 manevre intr-un post cu personajul tau !

2) Foloseste manevre de high-flying, dar si manevre necurate, precum crotch claw sau low-blow si manevre de submission
unde naiba spune ca foloseste un piledriver ? Manevra destul de greau de reusit pentru o high-flyera chiar si pe o scobitoare de 61 de kg !

buticut
20th June 2007, 19:47
^Invidiosule!Ti-e ciuda ca tu cu picioarele tale de scobitoare nu poti face asa ceva? :P
Undertaker are ca manevra de final Tombstone Piledriver, dar cateodata mai face si manevre sinucigase -> vezi Taker vs Batista @ WM 23 si Inferno Match sau Old School-ul. Ce am pus in lista la topicul cu luptatori sunt manevrele preferate, dar cum eu sunt un luptator complet, fac de toate :evil: .Tu unde ti-ai trecut facelock-ul in arsenalul de manevre? :rolleyes:
Manevrele nu erau in acelasi post dude, erau posturi consecutive care ulterior au fost unite.
Stop being a smart-ass. Ai citit doar partea cu bold,care erau manevrele, ca sa incerci sa ma "demasti"....esti asa un copil :rolleyes:

Life
20th June 2007, 19:55
^ pai totusi e o diferenta de la plancha-ul lui undertaker la piledriver mai mica decat de la un shooting star leg drop la un piledriver ... nu ma intereseaza ca au fost separate , spun doar ce vad acum .pai si ce vroiai sa iti citesc tot romanul ? eu nu demasc pe nimeni , pentru ca eu insumi sunt o masca . si copil sunt pe jumatate :P

Raiden
20th June 2007, 20:03
Ma intreb cate posturi o avea dardar_3 la sectiunea Wrestling ...

Sau chingmarmota :rolleyes:

Life
20th June 2007, 20:26
argumentarea voturilor :

maine event : la cat m-am chinuit sa fac niste posturi decente , cred ca merit macar votul meu ... ma gandeam serios sa-i dai votul lui HitScum pentru acel ultim post care mi-a placut foarte mult

showman vs geony : mi-a placut ca a avut tupeu de invingator si nu s-a sfiit sa arate ca si gimmickul lui e interesant . la meciul asta nu prea am urmarit actiunea ci mai mult razboiul gimmickurilor .

triple threat : o sa o spun pe aia dreapta ... phenom mi-a zis sa-l votez si am facut-o ... oricum nu am citit prea atent meciul

reaper vs deja vu : experienta a fost cruciala ...2 posturi excelente m-au cucerit ... faza cu pokerul a fost foarte tare .

alexa vs nicky : alexa a incalcat regulamnetul de mai multe ori si a facut un roman prea plictisitor ca sa-l citesc ... big sexy a pus 3 smile-uri de zile mari si ar fi luat votul meu oricum !!!

ThePhenom
20th June 2007, 20:32
^nu ti-am zis sa ma votezi.ti-am spus sa postezi la meciul meu cu cel mai bun.da-mi te rog conversatia in care am spus:"voteaza-ma pe mine" si atunci nu voi mai zice nimic ...ti-am spus doar sa votezi cu cel mai bun.daca vrei zi lui HitSCum sau Big Sexy sa modifice votul pentru cine vrei!!!

buticut
20th June 2007, 20:37
alexa vs nicky : alexa a incalcat regulamnetul de mai multe ori si a facut un roman prea plictisitor ca sa-l citesc ... big sexy a pus 3 smile-uri de zile mari si ar fi luat votul meu oricum !!!

1) You're an ass-kisser!You're an ass-kisser! Am incalcat o singura data si oricum topicul e closed.Vad ca nu ai citit nimic din ce am scris aici, altfel nu ai mai fi continuat discutia referitoare la regulament :rolleyes:
2)Partea in bold -> te contrazici singur: nu l-ai citit, insa stii ca e plictisitor. De unde, ma rog? :rolleyes: .Prima data citesti "un roman" si dupa aia tragi concluziile. Si ca tot ti se pare asa lung, de ce nu copiezi toate posturile tale sa le pui in word unul in continuarea celuilalt?Vei vedea ca dimensiunile sunt apropiate...
3) Zici asta de ciuda ca nu te-am votat :D.Recunoaste!Recunoaste! :drak:
4) Demasc era intre ghilimele :evil:

h1mZ
20th June 2007, 20:42
Sau chingmarmota :rolleyes:

Votul meu s-a anulat, al lui insa nu.

Life
20th June 2007, 20:48
@ buticutz : un roman scris de o fata smark = prea plictisitor inca de la inceput
apoi , eu am si luptat cu cineva , nu de unul singur ...

pana una alta eu sunt campion , chiar si daca nu pentru mult timp :P

buticut
20th June 2007, 20:55
^
1) It's buticut for you
2) Nu e un roman, desteptule. Repet, imagineaza-ti toate posturile tale intr-unul singur si compara.Crezi ca nu-mi era usor sa scriu doura randuri si gata, am castigat meciul? Insa am preferat sa ma straduiesc putin sa iasa ceva...
3) Esti superficial!
4) E vina mea ca oponentul a fost prea intimidat de mine si nu a mai putut lupta? :drak:
5) How does Big Sexy's ass taste( A nu se intelege gresit, nu am nimic cu Gabi :) ) ?

Life
20th June 2007, 20:57
^ i don't know ... you should tell me ... after all you are booty !

h1mZ
20th June 2007, 20:58
Life, stai linistit, nu te mai agita :) Gabi nu o sa-ti spuna numele pe post pentru ca l-ai sustinut la WRM... relax

Edit: That was LAME dawg...

Life
20th June 2007, 20:59
^ wtf ??? eu nu-l sustin pe gabi ci doar o discreditez pe buticut !

buticut
20th June 2007, 21:00
^Deci il sustii pe Gabi...
Nu ai niciun motiv sa ma discreditezi. Eu am fost omul mai muncitor si nimeni nu poate nega asta.I have credit for not giving up

Life
20th June 2007, 21:03
^ buticutz chiar vrei sa jucam tare ???

nu era mai usor : alexa ii ia din geanta tamponul lui niky care era pe ciclu si i-l strange in mana ... niky tapeaza !

Ps : daca da, atunci o sa ma iau de aspectele mai feminine ale tale :happy ... kiddin' , i don't wanna play tough

h1mZ
20th June 2007, 21:07
nu era mai usor : alexa ii ia din geanta tamponul lui niky care era pe ciclu si i-l strange in mana ... niky tapeaza !

Man, girls don't bleed from their purses...

buticut
20th June 2007, 21:26

Pe langa faptul ca umorul tau e sec, mai si uiti ca meciul nu era de tip first blood. Dude, eu am postat, mi-am facut treaba - I like the hard way, not the simple one.

Reaper
20th June 2007, 21:31
Hai sa-mi dau si eu cu parerea la toata situatia asta: cu cat citesc mai mult, cu atat mi se pare ca toata treaba seamana cu Screwjob-ul din Montreal sau cu decesul lu' McMahon, in sensul ca e fake.
Deci eu nu pot sa cred ca buticut nu stia de regula de 24 de ore, mai ales dupa ce cutuma i-a atras atentia lui h1mz de exact acelasi lucru.
Probabil planuiesc ei doi (booty si Big S.) ceva surprinzator.
Anyway ... daca parerea mea ar fi contat: as propune ca buticut sa castige chiar daca a postat consecutiv.

buticut
20th June 2007, 21:37
Greseala mea a fost ca atunci cand am postat a doua oara dupa trei zile, am impartit tot continutul in trei mesaje, ca sa fie mai accesibil de citit, fiindca abia in ziua aia aflasem ca Big Sexy se retrage. Era bine daca lasam totul intr-un singur mesaj si eventual eliminam o manevra ca sa nu fie 4...Erau mai lungi posturile, dar era o diferenta de aproximativ 60 de ore intre primul mesaj si al doilea si ar fi fost legal...

Oricum chill guys, it's over, m-am impacat deja cu Gabi :happy

ThePhenom
20th June 2007, 21:39
^^Si eu propun la fel,Buticut merita sa castige pentru ca ea s-a chinuit la acele posturi si oricum sunt foarte bune.

thunder_liger
20th June 2007, 22:23
o sustin pe booty cute ;)

Big Sexy
20th June 2007, 22:54
e frumos si galant din partea ta dar nu conteaza :D, victoria mea ramane victorie!!!

MWAHAHAHAHAAHAHAAAAAhahahaaaaahahaaaaaa :drak:

buticut
20th June 2007, 23:13
^Victoria e victorie, dar adevaratul castigator e cel care iese din arena pe picioarele sale

MWAHAHAHAHAAHAHAAAAAhahahaaaaahahaaaaaa :drak:

cutuma
20th June 2007, 23:15
Sa-mi explic si eu voturile:

1. Main-Event. Surprinzator sau nu ... m-am votat pe mine. Pot sa afirm cu mandrie ca m-am facut singur sa rad in nenumarate ocazii si in plus cine s-ar fi asteptat sa aparem ca oWo? :D (zicea cineva ca e greu sa te lauzi singur?)

2. Vedeta e un personaj criminal

3. Reaper e in continuare unul din cei mai buni rp-er de-aici si merita un title-run ca lumea. Ghinionul lui la precedentul title-run a fost c-a dat peste mine :evil:

4. Raiden mi-a placut mai mult.

h1mZ
20th June 2007, 23:21
Maine in jurul orei 7:00 PM o sa va astepte (probabil) o surpriza.

Heath Scumm
21st June 2007, 09:55
Votul meu s-a anulat, al lui insa nu.

Te inseli, i-am anulat votul ... te rog sa verifici mai bine ;)

12 pagini de reply-uri la un PPV ... Wow! :great:

h1mZ
21st June 2007, 10:21
dardar_3(1), Doctor_Satan(2), HitScum(3), kill3r(4), Life(5)

I see five people and five votes ...

cutuma
21st June 2007, 10:26
Pai si al cui vot vrei sa fie anulat si de ce?

h1mZ
21st June 2007, 10:30
^Doesn't matter, nu am spus chestia aia pe care a quotat-o HitScum ca sa ii anuleze votul, ci doar ca sa-i raspund lui TheLegendKiller.

cutuma
21st June 2007, 10:36
Dude, in afara de votul lui chingmarmota (care are 2 posturi over-all) restul sunt total okey pentru mine. Daca cineva nu scrie pe forum nu inseamna ca nu il citeste. Regula impusa de Stefan pana acum a fost legata de nr minim de posturi, in speta 20. N-a zis nimeni "20 de posturi in sectiunea wrestling".

h1mZ
21st June 2007, 10:41
Ai dreptate, nu vreau sa dezvolt subiectul...

Big Sexy
22nd June 2007, 00:46
votul lui yokozuna a fost sters in lupta pentru titlul WRM fiindca avea doar 12 posturi.

h1mZ
22nd June 2007, 01:27
^ Ce mai conteaza :) Good job Lethal ... tot respectul

Heath Scumm
22nd June 2007, 10:00
Expect some really really good angles in the near future :D

Heath Scumm
25th June 2007, 10:14
Atentie!

Am asteptat sa se termine luptele ca sa spun asta. Sunt profund dezamagit de felul in care anumiti useri abordeaza WRM si ma refer in special la atitudinea "Daca esti prieten, Voteaza pentru mine!".

Nu acesta este conceptul care a stat la baza formarii WRM, aici nu s-a pus niciodata problema a cine castiga sau pierde, totul a fost pentru distractie pentru ca eram niste oameni carora le placea role playing-ul si pro-wrestlingul.

Unii useri din noua generatie insa nu inteleg conceptele acestea si au o atitudine de parca ar muri daca nu ar castiga ... lucru ce mie mi se pare jenant, mai ales ca e un simplu joc in cele din urma.

Sper ca intelegeti ca tocmai acest concept a separat WRM de celelalte e-fed-uri din lume ... votul democratic. Chiar daca acum 2-3 ani aveam 5-6 voturi pe meci era mult mai bine decat acum ... acele voturi erau acordate cui merita pe buna dreptate sa castige acea infruntare si nu prietenilor de pe messenger. Sa stiti ca nu ar fi fost greu ca eu si Big Sexy sa alegem castigatorii asa cum fac adminii altor sute de e-feduri din lume insa noi am ales sa abordam un sistem democratic. Imi pare rau ca unii dintre voi nu inteleg mai nimic din chestia asta dar traiesc cu speranta ca veti intelege cate ceva dupa ce veti citi acest post.

Am facut un mic sondaj si am aflat ca destul de multi useri au votat la cererea expresa a unor participanti in meciuri chiar fara a citi posturile. How lame is that?

Avertisment persoanelor care traiesc pentru a castiga ... stiti cine sunteti, mai important e ca si eu stiu cine sunteti!.

La urmatoarea atitudine de genul : "Daca-mi esti prieten, voteaza-ma!" voi alege sa va suspend pe o perioada nedeterminata din WRM din simplul motiv ca nu intelegeti baza acestui e-fed si in fond baza acestui forum. Aici nu exista discriminari si diferente "de rang" intre useri, e un forum mai aparte care merita tratat ca atare.

cutuma
25th June 2007, 14:43
Ma simt vizat de postul lui Stefan si pe buna dreptate. Am convins 3 prieteni sa ma voteze doar pe baza amicitiei mele cu ei. Initial nici nu vroiam sa votez. As fi asteptat pana la sfarsit pentru ca imi era greu sa aleg intre Life si Hitscum insa cand am vazut cum curg voturile spre h1mz mi-am adus aminte de replica lui Gabi "don't fuck with the system, 'cause the system will fuck you up pretty bad". Altfel spus, daca vreti sa ne jucam de-a cine aduce mai multi prieteni, guess what, you'll lose!

Sunt de aproape 2 ani pe WRM, am mai activat si intr-un E-Fed strain si asta e prima oara cand masluiesc un poll. Nu de altceva, dar eu cred cu tarie ca h1mz a fost cel mai slab din main-event si nu merita sa castige.

Nu vreau sa o ia personal, h1mz e un baiat deosebit si unul din userii noi care au devenit importanti pentru forum. Doar ca trebuie si el sa inteleaga ca e frumos sa castigi, dar e si mai frumos sa castigi pe merit.

De luna viitoare v-astept sa veniti sa-mi luati centura ... bitches :D

Heath Scumm
25th June 2007, 15:18
Asa ... acum ca s-au dat cartile pe fata, numim si nume :D

E vorba in primul rand de ThePhenom si h1mZ ... Iar apoi de cutuma care si-a recunoscut vina.

Va rog frumos ca pe viitor sa nu mai facem chestii din astea pentru ca, zic eu, chiar n-are rost.

kill3r
25th June 2007, 16:35
am vazut ca au votat dardar, vadim, gabriel si rady... voturile lor sunt ok ? nu i-am vazut niciodata postand la wrestling...

Heath Scumm
25th June 2007, 16:39
Sunt ok pentru ca au multe posturi ... voturile lor sunt la fel de ok ca si votul lui Life care nici macar nu a citit posturile. ;)

De asta am si scris ce-am scris mai devreme, ca sa nu mai avem de-a face cu astfel de cazuri pe viitor.

h1mZ
25th June 2007, 20:46
^ Am fost un baiat rau, nu pot sa spun ca am rugat pe cineva sa ma voteze, insa le-am amintit ca am meci la WRM :evil: totusi mi-am atins scopul.

N-o sa mai fac chesti deaste insa n-o sa spun nimanui "stiu ca-mi esti prieten, dar nu ma vota pe motivul asta"

SexyBoy
25th June 2007, 21:34
Un rezumat al PPV-ului cand se va face? :D

Big Sexy
25th June 2007, 21:38
Pentru povestea jenanta care s-a intamplat in poll-uri vom adopta un nou sistem de determinare a castigatorilor. Cum bine remarca si Life in semnatura lui de atunci ... a fost votat pe baza prieteniilor din TVS la primul meci. Era normal sa se mire de victorie.
Eu l-am rugat pe Vadim sa voteze si pe yokozuna, caruia i-am anulat votul pe o tehnicalitate. Si nu m-am obosit, puteau sa fie mult mai multi. I-am zis lui Mihai de faza cu "don't fuck with the system, 'cause the system will fuck you up pretty bad" si a admis sa il sprijin in felul asta pentru a face ulterior acesta modificare. Voi decide inca o persona care sa voteze in poll alaturi de mine si de Hitscum, o persoana cu vederi diametral opuse de ale noastre. Daca sistemul se va dovedi viabil in urmatoarele 2 luni il vom mentine. Personal nu sunt dezamagit, e de vina varsta si va inteleg complet, nu am nici o problema cu voi personal insa WRM-ul e construit pe amuzament si autoperfectionare continua (stiu suna de kko dar asta e realitatea).
Una e sa stii ca l-ai batut pe unul pe o tehnicalitate (vezi meciul alexa vs. niky) sau ca te-au votat prietenii care nici macar nu stiu ce e wrestlingul (vadim e exclus fiindca urmareste nonstop la sport.ro ;) ) Si o cu totul alta poveste e ce se intampla pana la ultimul ppv WRM cand toti ne dadeam de ceasul mortii ce sa scoatem supertare si totusi realist din noi incat sa furam victoria la mustata. Cautam ceva care sa te lase cu gura cascata si totusi sa iti permita sa dai pe viitor chiar mai mult.

Dragon Sin si Decret, desi probabil toti se gandeau la ei, nu vor face parte din juriu fiindca gandesc prea mult ca noi doi, avem nevoie de cineva sa aprecieze creativitatea si nu altceva si totusi sa aiba alte gusturi decat ale mele si ale lui Stefan.

Heath Scumm
1st July 2007, 14:41
Iunie a fost o luna grozava pentru WRM. Am asistat la reinvierea acestei federatii.

Meciul feminin s-a terminat cu un screwjob incredibil in urma caruia Alexa, in ciuda dominatiei evidente, a pierdut meciul prin count out datorita interventiei lui Decron.

Castigatorul Junkyard Match-ului si unul dintre cei mai promitatori tineri luptatori din WRM a pierdut in fata lui Reaper in urma interventiei lui Anarchist care i-a aruncat cu bere in ochi si l-a costat victoria.

In urma unui meci greu, echilibrat, Death Bringer a castigat Triple Threat-ul asigurandu-si un prim punct in WRM Rookie Challenge.

In Disco Ball Ladder Match, Jack Johnson a reusit sa-l invinga pe Geony Vedeta dovedind ca e cel mai bun showman din WRM. WRM asteapta in continuare prima victorie a manelistului care se pare ca e insotit de ghinion inca de la debutul in federatie.

Momentan, punctajele la WRM Rookie Challenge sunt :
Mike "The Mystical Guitarist" Matthews - 3 puncte
Death Bringer - 1 punct
Jack "The Showman" Johnson - 1 punct

In Main Event am asistat la incoronarea unui nou campion WRM si la formarea unui nou stable in WRM.
Dupa distrugerea Corporatiei in urma absentei lui Decron, Heath Scumm s-a aliat cu un alt "Original" al WRM. Lethal si H8 Club-ul au format Originals World Order, un stable care promite sa domine WRM de acum inainte. Lethal s-a folosit de lipsa de comunicare intre Crusher si 24 XS si de ajutorul lui Heath Scumm pentru a pune mana pe titlul WRM.
24XS a pierdut titlul insa a castigat respectul si admiratia tuturor fanilor WRM. Incerta este insa soarta lui Crusher care se pare ca se afla inca in gratiile liderului H8 Club dar a fost atacat in trecut de catre campionul WRM Lethal.