View Full Version : doresc situri cu magazine on-line straine cu echipament de tenis
printulmiskin
20th January 2006, 20:55
daca stiti ,dati-mi si mie citeva situri cu on-line shopuri cu echipamente de tenis din afara..cred ca as gasi produse mai ieftine si mai bune ca aici..pe google sint numai din state..
Ady
20th January 2006, 21:20
incearca http://www.hypersport.ro/
sau http://www.etenis.ro/
DJ Klaus
21st January 2006, 06:05
www.tennis-warehouse.com
a_ndrada
21st January 2006, 09:36
tennis-warehouse e cel mai misto...
DeathRipple
21st January 2006, 13:10
site-urile on-line au intotdeauna ultimele produse aparute - pret mare, la care se adauga taxe de expediere, vama etc....
eu zic sa: defineste mai intai ceea ce vrei sa iei - rachete, mingi, ecpament, altele - apoi verifica-ti bugetul alocat. vrei o pereche de adidasi asics gel senation, model 2006 - nu o vei gasi in tara. vrei doua rachete head iprestige sa zicem, dar nu vrei sa dai 300 de euro pe ele, vrei sadai 100....pai atunci tre' sa cauti unele care sunt jucate - nu vei gasi pe net astfel de informatii. si asa mai departe...daca esti un pic mai exact, poate vei iesi mai castigat.
liviu_b2003
7th October 2006, 18:06
Intrebare mea este:din Romania se poate comanda echipament de pe www.tennis-warehouse.com?
liviu_b2003
7th October 2006, 19:27
Un site bun si care trimite si in Romania este www.tennis-peters.de
lethal
13th October 2006, 17:51
deci de pe tennis warehouse poti comanda linistit si alegi la metoda de transport express mail si in 14 zile e la tine in oras
reddevil1804
16th October 2006, 20:27
Cat sunt taxele de transport in Romania de pe tennis warehouse?
Multumesc.
moka65
30th November 2006, 11:23
am corespondat anul trecut cu cei de la tennis-warhouse, trimit in romania fara probleme, si sunt mai multe modalitati de transport, iti poti alege in functie de curier. daca doresti intr-adevar sa comanzi la ei, selecteaza de pe site ce produse vrei si trimite-le un e-mail informativ, cu comanda si adresa ta. iti vor raspunde prompt, si iti vor da toate informatiile. Site din romania, cu produse babolat si wilson, www.tennisrevolution.ro
Soulstone
2nd December 2006, 00:15
si se adauga 30% la vama:ok:
timoboll
6th December 2006, 16:10
e naspa rau cu taxele la tennis-warehouse.
m-au cocosat alea de la posta cu taxe 30 si tva 19, e rupere.
rafa
16th February 2007, 20:30
As vrea sa stiu si eu mai multe despre tennis warehouse.com..........a cumparat cineva ceva de pe site dupa ce am intrat in UE?.....se platesc taxe si impozite statului? ceva de gen vama si TVA???????
Apropo, sunt Rafa si sunt antrenor de tenis in Timisoara.
printulmiskin
16th February 2007, 21:40
As vrea sa stiu si eu mai multe despre tennis warehouse.com..........a cumparat cineva ceva de pe site dupa ce am intrat in UE?.....se platesc taxe si impozite statului? ceva de gen vama si TVA???????
eu am de gind ca in scurt timp sa fac o comanda de la ei..Mie mi se par preturile acceptabile,chiar si cu transport si taxe vamale..Promit ca o sa va informez despre ce si cum ...
rafa
17th February 2007, 20:29
Mersi....
Preturile sunt ok....dar daca pe langa transport se mai adauga 30% vama si inca 19% TVA.....ajungem la aceleasi preturi cu Europa...nu ajungem la preturile din Romania e adevarat.....
APROPO...de ce percepe Statul 19%TVA, ca doar nu cumpar nimic de la el ???
kloddiuss
25th May 2007, 12:16
eu am de gind ca in scurt timp sa fac o comanda de la ei..Mie mi se par preturile acceptabile,chiar si cu transport si taxe vamale..Promit ca o sa va informez despre ce si cum ...
ce se mai aude de tennis-warehouse ???
si eu as face o comanda la ei.
Optimistul
25th May 2007, 20:49
Taxe nu se mai platesc pt. tarile comunitare,in rest da .
Eu cred ca am avut vreo 5-6 transporturi din USA de la warehouse si n-am platit niciodata taxe ,poate pt. ca mi le trimitea soru-mea ( practic eu ii trimiteam ei bani,ea le cumpara si expedia in RO) si nu erau insotite de valoarea facturii de la WH. Un lucru e sigur ,niciodata n-am exagerat - maxim 2 rachete si niste nimicuri sau 2 perechi de adidasi si alte nimicuri(gripuri,racordaje ,sa).
Te sfatuiesc sa aranjezi inainte cu un vames si dupa aceea sa dai comanda,te invata el ce sa faci...
Ce Dumnezeu ati uitat ca sunteti in Romania ,profitati cit se poate !
Carina007
10th April 2009, 13:32
www.tenispro.ro e cel mai mare magazin de articole sportive din Romania...si mai misto e ca nu platesti transport daca e comanda mai mare de 200 euro cam asa parca... Eu mi-am luat echipamentul care-l va purta Serena Williams in AVANT PREMIERA la Roland Garros si pt un prieten ce va purta Nadal!!!! E foarte tare :-)
ionutzakis
10th April 2009, 15:01
^^^^^^
dupa ce ca e clar spam pe fatza email-ul tau mai ales ca e primul tau post, mai ai tupeul sa si recomanzi un site (tenispro) cu preturi nesimtitite, gen Dunlop Aerogel la 170 de euro (serie veche), adica vreo 730RON si rachete Fischer cu "doar" 200 de euro.
head microgel prestige MP si MID la doar 220EUR, adica 925RON? Nu e mai mult de 750 cred la niciun magazin din Romania, deci chiar semnificativ mai ieftin decat afara.
frate esti dus rau, vezi ca s-a mai desteptat lumea pe aici, nu mai cumpara chiar orice si de oriunde, mai revizuieste-ti preturile ca nu cred ca vinzi mai mult de 1 racheta pe luna.
asa ca fa "bijnita" in alta parte si nu mai infesta forumul asta cu toate mizeriile
ionutzakis
10th April 2009, 16:18
nu mai insist, mesajul e destul de clar
akybo
13th April 2009, 20:25
Aoleu ce preturi pe tenispro.Daca-i chiar cel mai mare magazin de articole sportive ar trebui sa aiba si niste preturi competitive.
LordOfChaos
25th June 2010, 09:18
As vrea sa imi comand o racheta + cateva maruntisuri de pe warehouse... cand am dat la calculare shipping mi-a iesit 42 de dolari. In afara de valoarea produselor + shipping, stie cineva daca se mai adauga si alta suma... mai trebuie platita vreo alta taxa ceva cand imi ajung?
Optimistul
25th June 2010, 10:33
Da ,taxe vamale,daca sunt din afara CE si daca coletul depaseste o valoare de nu stiu cati euro . Da un telefon la vama ca sa te lamuresti exact .
LordOfChaos
29th June 2010, 13:39
Imi poate spune cineva unde ma costa mai putin... de pe tennis warehouse usa sau tenis warehouse europa? Produsele banuiesc ca sunt aceleasi...
Optimistul
29th June 2010, 22:53
De ce nu compari preturile de pe cele doua site-uri ?
LordOfChaos
30th June 2010, 09:38
Pe warehouse europe preturile sunt mai mari decat pe warehouse USA. Cu tot cu shipping insa, ies putin mai ieftin de pe cel din Europa. Nu stiu daca pe warehouse europe mi se mai pun si alte taxe (normal ar fi sa nu, din moment ce achizitionez din CE). Stie cineva daca se mai aplica si TVA? A comandat cineva de pe tennis warehouse europe... ma interesa calitatea produselor, daca este aceeasi cu cele de pe warehouse usa... Multumesc anticipat.
Optimistul
30th June 2010, 16:08
Eu am luat doar din warehouse USA , dar nu cred ca este alta marfa .
In mod normal n-ar mai trebui adaugata nici-o taxa pt. CE , dar ca sa fii mai sigur da un telefon la vama .
LordOfChaos
6th July 2010, 08:33
Am intrebat la vama... penru produse de pe warehouse USA imi pun taxe 40% :shocked: Singura varianta sa nu platesc taxele astea ar fi sa trimit cuiva banii, sa mi le cumpere de-acolo si sa mi le trimita scriind pe colet "donatie"...
Am intrebat si de warehouse europe si mi-au confirmat ca este o filiala a lor si ca au aceleasi produse acolo. Asa ca am dat deja comanda... o racheta + 3 racordaje + 1 geanta. De pe warehouse europe n-ar trebui sa mi platesc nici o taxa, dau detalii eventual cand imi ajung.
tenistrainer
1st November 2010, 15:39
Pentru produse de antrenament incearca tenistrainer.ro
Rebound Tennis este un sistem nou si ingenios de antrenament care iti permite sa lovesti mingea din nou si din nou pentru ca fiecare lovitura se intoarce inapoi!
Fiind cel mai bun produs existent in acest moment in Romania prezentat la BBCpromovat de Greg Rusedski este excelent pentru ti exersa loviturile sau pentru relaxare se poate folosi pe terenul de tenis in parc in spatele blocului oriunde ai zona libera. Elasticul este de calitate superioara si nu smuceste.
In acest fel puteti sa loviti constant si cu putere, mingea se uzeaza foarte greu si prinderea este pe toata circumferinta in mod obisnuit acest pachet este suficient pentru un sezon de tenis vara sau iarna
Pachetul contine 2 mingi fiecare cu elastic de 4m un saculet in care puteti pune nisip piatra etc. Husa de plastic care poate fi folosita si ca saculet de rezerva, in acest fel aveti sisteme la un pret incredibil de mic un carlig pentru jocul pe iarba mai multe detalii produse la www.tenistrainer.ro
cristy21steaua
31st May 2011, 16:22
De curand am gasit unca un site de profil.
http://www.tennis-point.com
Preturile mi se par mai bune decat pe warehause + ca e din europa(Germania).
cristy21steaua
2nd June 2011, 22:51
Stie cineva, rachetele de pe tenisbox.ro sunt originale?
Au preturi foarte mici.
T.Andrei
21st July 2011, 18:15
ce se mai aude de tennis-warehouse ???
si eu as face o comanda la ei.
tare tennis revolution http://www.tennisrevolution.ro
Sunt romanesti produsele?Adica au sediul in Romania nu?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.