PDA

View Full Version : WRM : 24XS (WRM Champion) vs Crusher vs Heath Scumm

Life
21st May 2007, 10:25
Bigmouth : Inca o noapte grozava in arena WRM unde va avea loc un Triple Threat pentru centura WRM ! Pustiul minune al acestei federatii , 24 XS isi va apara centura castigata in fata lui Grave Digger !

Test : Cei care vor incerca sa puna mana pe centura lui sunt Crusher si un oponent necunoscut !

Bigmouth : Cred ca stiu deja cine va fi acel oponent !

Test : Poti sa crezi , insa nu ne spune si noua ! Du-te la pariuri si pariaza !

Lilly Anne James : Doamnelor si domnilor , urmatorul meci este un Triple Threat pentru centura WRM ! Primul care isi face intrarea este campionul WRM , cantarind 67 de kilograme , 24 XS !!!

http://www.sfgate.com/blogs/images/sfgate/techchron/2006/09/05/apple499x331.jpg

Green Day , Boulevard of Broken Dreams rasuna in arena in timp ce 24 XS intra in arena !

Test : Pustiul are un efect incredibil asupra publicului !!!

Bigmouth : Ce ai zis ???

Test : Pustiul are...Nu conteaza , oricum nu ma auzi !!!

24 XS se urca pe fiecare colt al ringului si face cate un backflip !!! Apoi se aseaza in centrul ringului ai arunca o ceata rosie in aer !

http://www.ohioghosthunter.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/mansfielddarkredmist.gif

h1mZ
21st May 2007, 10:42
Lilly Anne James: Urmatorul participant cantarind 100kg din Bucuresti, Romania ... Matt "The Crusher" James

Melodia suicide sollution invadeaza arena in timp ce Crusher isi face aparitia in arena. Publicul are o reactie mixta.

BigMouth: Se pare ca acest Crusher si-a castigat cativa fani dupa acel triple threat.
Test: Mda! Si mai ales dupa ce l-a introdus in scena pe DAMAGE!!!

Crusher se urca in ring si saluta fanii de pe fiecare turnbuckle in mod caracteristic, apoi isi prinde parul cu un elastic si face miscari de incalzire. Crusher se uita taios la 24XS

"L-am batut deja pe cainele tau. E randul tau"

BigMouth: Se pare ca Matt e gata de lupta!
Test: Si ce lupta o sa fie ... Sa vedem cine va fi adversarul misterios...

Heath Scumm
21st May 2007, 18:39
Publicul incepe sa scandeze : "Goooooold-beeeerg! Goooooold-beeeerg! Goooooold-beeeerg! Goooooold-beeeerg!" in asteptarea celui de-al patrulea participant ...

Deodata in boxe incepe sa rasune melodia de intrare lui Bill Goldberg ...

Test : "What The F ... ?"
BigMouth : "Ce? Cine? Cum? Goldberg in WRM? Nu se poate asa ceva?"

Publicul devine din ce in ce mai agitat si scandeaza "Goldberg!" insa la intrarea in Arena isi face aparitia fostul campion WrestleRoMania, Grave Digger. Publicul erupe intr-o avalansa de huiduieli, dezamagit probabil de absenta domnului "Who's Next?".

Digger are in mana un microfon ... se tranteste la podea si-si intinde in fata centura WRM Tag-Team.

Digger : "24XS! Nu stiu cum de ai reusit sa faci asta! Mi-am petrecut multe zile si nopti din aceasta viata nenorocita pe care o am incercand sa inteleg ce s-a intamplat atunci ... M-ai invins ... si pentru asta ma voi razbuna!"

BigMouth : "Grozav! Grave Digger e Mistery Opponent-ul? Cred ca ne asteptam cu totii la asta!"

Digger : "De un lucru mi-am dat seama insa! Destinul meu nu a fost niciodata sa detin acea centura! Insa destinul LUI este acela de a te UCIDEEE!"

Din multime intra in ring Heath Scumm, il intoarce pe 24XS si-l loveste violent cu un scaun in cap culcandu-l instantaneu la podea.

Test : "Dumnezeule! E Heath Scumm! E Heath Scumm!" :o:
BigMouth : "Lasa asta! Ai auzit impactul acelui scaun? L-am auzit de aici! 24XS e facut KO!"

* Publicul incepe sa scandeze : "Holy Shit!", entuziasmat de duritatea loviturii

Digger : "Doamnelor si domnilor ... va prezint cel de-al treilea participant in acest meci, liderul H8 Club ... Heaaaaaath Scuuuuumm!"

Test : "Nu-mi vine sa cred! Heath Scumm s-a intors in ring! Scumm e Oponentul Surpriza! Cel mai prolific campion WRM s-a intors in ring! Isi vrea titlul inapoi!"
BigMouth : "Alaturi de Lethal, Heath Scumm este intr-adevar luptatorul care si-a aparat titlul cu succes de cele mai multe ori in WRM! De asemenea, Scumm a tinut titlul WRM mai bine de un an, pe toata perioada anului 2005 ...

Heath Scumm sta in mijlocul ringului in timp ce Crusher il priveste calm din coltul sau. Liderul H8 Club savureaza ultimele scandari ale multimii aruncand cate o privire catre coltul lui Crusher ...

http://www.tnapics.com/albums/ppvlive/2005/12/11/1/11.jpg

Test : "24 XS e la podea, sa vedem ce se va intampla cu Scumm si Crusher!"

Scumm se indreapta catre mijlocul ringului si-i intinde mana lui Crusher ... Va accepta tanarul luptator sa dea mana cu Heath Scumm?

h1mZ
21st May 2007, 18:49
Crusher se uita pentru cateva secunde calm la mana lui Scumm.

Test: Crusher! Da mana, nu fi prost!

Crusher face 2 pasi si se uita in ochii lui Scumm. Ii da un picior violent in piept lui 24XS care incepuse sa miste pe podea apoi da mana cu Scumm.

BigMouth: CE!? Incredibil! Se pare ca amandoi au acelas obiectiv: distrugerea lui 24 XS.

Life
21st May 2007, 21:06
Test : Ha ! Exact ceea ce vroiam sa vad ! Chestia asta ar trebui sa fie floare la ureche pentru Scumm si Crusher !
Bigmouth : Cred ca doar in felul asta un luptator ca 24 XS care nu sta locului o clipa poate fi invins ! Cred ca nici Superman nu ar avea nici o sansa ! Cat de josnic din partea celor doi !
Test : Josnic ? Asta numesc eu strategie de lupta !!!
Bigmouth : Crusher incepe acest meci cu un Standing spulex pe 24 XS urmat apoi de un splash al lui Scumm !
Test : In sfarsit centura WRM nu va mai fi pe mainile unui high-flyer patetic !
Bigmouth : Sa trecem la subiect Test ! Avem un meci aici !

24 XS de abia se tine pe picoare ... Heath Scumm se indeparteaza si pregateste un Lariat ... Heath Scumm se avanta spre 24 XS insa imediat acesta se lasa in jos si ii pune o piedica ce il trimite in Crusher ! Crusher ajunge in coltul ringului si 24 XS executa un Springboard Low Blow sacadat datorita faptului ca era slabit dupa acele manevre!!!

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/th102706_Mike-Quackenbush---Handsp.gif

Test : OF !!! Hai Crusher ! Ridica-te Heath Scumm !!!
Bigmouth : Se pare ca 24 XS e impotriva tuturor sanselor in seara asta !
Test : Si se pare ca acea manevra l-a costat o accidentare la mana slabita ! Cotul lui sufera !

h1mZ
21st May 2007, 23:46
24XS il trimite pe Heath Scum cu un irish whip in turnbuckle. Se urca pe corzi si incepe sa il loveasca cu pumnul.
"1...2...3...4" dar Crusher il ia prin surprindere pe 24XS si ii face un rollup direct de pe turnbuckle. 1...2... 24XS se zbate afara din priza.

24 XS se intoarce catre Crusher dar este surprins de un High Low.
http://i124.photobucket.com/albums/p28/xXxBlade630xXx/Wrestling%20Gifs/th171574_The-High---Low.gif

Test: L-au rupt in doua pe pusti!
BigMouth: Nu-mi inchipuiam sa colaboreze asa bine Crusher si Heath Scumm...
Test: Meciul asta devine un meci handicap!
BigMouth: Nu fi asa sigur... cand e vorba de titlu nu cred ca o sa se mai respecte prieteniile.
Test: BigMouth... uiti ca ai in fata ta doi oameni onorabili nu niste mizerii ca tine.

24 XS este in mijlocul ringului. Heath Scumm si Crusher se duc in corzi si executa cate un Springboard Moonsault.

Test: Genial!
BigMouth: Hai 24XS stiu ca poti!

Life
22nd May 2007, 08:52
Test : Ce sa poata ? E prins in pozitie de Electric Chair si Heath Scumm e pe apron si se indreapta spre coltul ringului !
Bigmouth : Dar iata-l pe Silent Shooter care isi face loc din multime si executa un Low Blow pe Heath Scumm ! Totul e permis in afara ringului ! SS dispare acum in multime !
Test : Crusher incearca acum un Electric Chiar Drop ...
Bigmouth : Dar 24 XS ii inverseaza manevra !!!

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/countertoelectricchairdrop.gif

Bigmouth : 24 XS se duce la Heath Scumm si executa un Ropes Piledriver !!!El stia ca nu va avea putere in mana ca sa-l ridice pentru un Piledriver insa avea nevoie de aceasta manevra ce a putut fi executata numai prin intermediul picioarelor !!!

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/th97378_Teddy-Hart---ropes-piledri.gif

Test : Crusher se ridica si se sprijina pe coltul ringului ! Se pare ca 24 XS va incerca un Razzle Dazzle !
Bigmouth : NU ! Mana !
Test : Dar nu isi poate tine greutatea in maini si cade !!! 24 XS zace acum la pamant !Totul s-a terminat ! Atacati-i mana !!!
Bigmouth : Crusher si Heath Scumm zambesc ironic ! Cred ca asta a fost cu mana lui 24 XS !!!
Test : Sa vedem cum vor profita Crusher si Heath Scumm ...

Heath Scumm
22nd May 2007, 09:49
Scumm cere un scaun din multime si unul dintre fanii WRM i-l arunca cu placere ... arbitrul intervine si-i smulge scaunul din maini in timp ce Heath Scumm il inghesuie in corzi, protestand. In spatele lor Crusher il ataca pe campionul 24XS cat timp e la podea ... lovituri stiff in piept si fata il distrug literalmente pe pustiul highflyer.

Scumm il arunca pe arbitru la o parte si navaleste si el asupra pustiului lovindu-l miseleste in timp ce Crusher escaladeaza corzile agitand cativa oameni care au inceput sa scandeze : "Fuck You Cru-sher!".

Test : "Nu stiu ce e cu alianta asta insa imi place ceea ce vad!"

Scumm ii face un semn lui Crusher, il ridica pe 24XS cu greu de la podea numai pentru a-l trimite rapid cu fata de lemnul si panza din mijlocul ringului cu un DDT Devastator.

http://www.tnapics.com/albums/ppvlive/2005/05/15/gal1/large/53.jpg

Crusher il aplauda si se indreapta asupra lui 24XS in timp ce Scumm se retrage in colt asteptand sa vada manevra new-commer-ului cu un ranjet diabolic pe fata.

Test : "Hahaha! Incredibil! Cei 2 il diseaca metodic pe campion ... aproape se iau la intrecere!"
BigMouth : "Mi se face rau ... chestia asta e de-a dreptul dezgustatoare!"

h1mZ
22nd May 2007, 10:24
Crusher il ridica de jos pe 24XS si il prinde cu un wristlock de mana ranita. Crusher se urca pe corzi.

Test: Vom vedea aceasta manevra distrugatoare a lui Crusher? Sa fie Faceprint ?
BigMouth: OO NU!!

Crusher merge putin pe corzi apoi sare pe apron,fortandu-i mana lui 24XS pe corzi.

BigMouth: Nu i-a dat drumul!

Crusher il prinde mai bine pe 24XS si ii face un belly to belly overhead suplex care il trimite inafara ringului.

Test: Crusher a cazut si el de pe apron! Cred ca s-a lovit la spate...

Profitand de moment Scumm apuca un scaun si se urca pe turnbuckle...

BigMouth: Si un Arabian Facebuster din partea lui Scumm.
Test: ASA! De-aia imi plac mie meciurile lui Heath Scumm...

Life
22nd May 2007, 10:39
Bigmouth :Crusher se urca impreuna cu 24 XS pe apron si executa un Apron destroyer !!!

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/aprondestroyerava4kjoc9.gif

Test : 24 XS nu mai are deloc vlaga in el !
Bigmouth : Dar arbitrul numara : 1...2...3...4...5...

24 XS este bagat inapoi in ring de ctare heath Scumm si Crusher !

Crusher se urca cu 24 XS pe corzi si pregateste un Superplex !

Bigmouth : Dar 24 XS revine cu un Dragon Cutter !!!De unde atata energie ???Dar mana lui sufera tot mai mult !Trebuie sa-si foloseasca numai picioarele de acum in colo !

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/th121784_Dragon-Kid---Super-Dragon.gif

Test : Scumm se repede spre 24 XS insa campionul executa un walkick .. NU !
Bigmouth : Si Crusher face aceeasi greseala si are aceeasi soarta ! Iata reluarea !

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/th67306_walkick.gif

Test : Scumm se ridica si vine spre 24 XS care incearca o rana dar este contrat ! 24 XS e numarat !

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/th123746_countertorana.gif

Bigmouth : 1...2... Dar Crusher intrerupe numaratoarea aruncandu-l pe Heath Scumm de pe 24 XS !
Test : NU !!! Nu va certati ! Trebuie sa lucrati impreuna ca pustiu' sa nu aiba nicio sansa !
Bigmouth : Crusher si Scumm se uita unul in ochii celuilalt ! Cata tensiune ! Un moment cheie este acum ...

Heath Scumm
22nd May 2007, 13:16
Heath Scumm face un pas inapoi si-i face semn lui Crusher ca-l poate pin-ui pe campion. Liderul H8 Club se tranteste in coltul ringului urmarind calm actiunile lui Crusher.

http://img525.imageshack.us/img525/1845/raven6mar8gugrandexb3.jpg

Crusher se aseaza pe adversarul sau numarandu-l ... 1 ... 2 ... Nu! 24XS reuseste sa ridice umarul.

BigMouth : "Heath Scumm e dispus sa renunte la titlu? Ce vrea sa dovedeasca?"
Test : "Are un plan, sunt convins de asta! ;)"

h1mZ
22nd May 2007, 18:30
Crusher se ridica si ii intinde mana lu Heath Scumm sa se ridice. Crusher intelege sacrificiul pe care Heath Scumm este dispus sa il faca, apleaca capul si spune:
"Multumesc"
Crusher se duce sa distraga arbitrul in timp ce Heath Scumm cere inca un scaun de la un spectator, care i-l inmaneaza cu placere. Scumm impinge usor scaunul in mijlocul ringului.

Crusher se urca pe turnbuckle-ul de langa 24XS iar Heath Scumm pe turnbuckle-ul opus.

BigMouth: Ce vor sa mai faca oamenii astia bolnavi?
Test: Bolnavi ? Asta e SPECTACOL!

24XS se ridica cu greu fiind inca ametit si il vede pe Scumm pe turnbuckle, insa este surprins de un Tornado DDT de pe coarda de sus.

http://i90.photobucket.com/albums/k258/marcus_zak/wrestling560.gif

Test: A rupt scaunul cu capul lui 24XS...
BigMouth: Cum ziceam ... bolnavi!

Gatul si capul lui 24XS raman pe scaun... Heath Scumm se pregateste de o manevra...

BigMouth: WOW! Shooting Star Legdrop... ce sadic!!

Arbitrul vede scaunul, il ia si se duce sa il certe pe Heath Scumm in timp ce Crusher il taraste pe 24XS pana la corzi, ii pune mana ranita pe prima coarda si incepe sa o calce.

cutuma
22nd May 2007, 18:33
Desi actiunea din ring este extrem de captivanta, rand pe rand tot mai multe capete se intorc catre unul din balcoanele salii. In dreptul unei usi larg deschise deasupra careia scrie "Exit" se vede silueta unui individ solid, imbracat cu o roba alba si purtand pe cap o cagula tot alba.

Big Mouth : "Ne-aducem cu siguranta aminte Test, nu e prima oara cand vedem o asemenea costumatie in ArenA WRM.

Big Mouth : Publicul este in picioare ... iata-l pe Let ... ce? ce-i asta?
Lethal isi face intrarea imbracat in alb, intr-o costumatie tipica membrilor Ku Klux Klan.
Big Mouth: Ce naiba inseamna asta?
Rookie-ul se intoarce apoi cu spatele lasand sa se vada inscriptia H.H.H. si sub ea Humans Hate HeathScumm

Test : "Vad ochii verzi ai tantalaului ala blond de fost campion, ce-mi place sa zic fost campion. Pot sa-mi imprim asta pe tricou?"
Big Mouth:"Poti sa faci orice Test atata timp cat nu-l enervezi pe Lethal care iata paseste tot mai hotarat catre ring!"

Lethal ajunge in dreptul gardului de protectie peste care paseste cu greutate, aparent lunile de inactivitate si-au pus amprenta pe Mr.Goodie Bag.

Test : "E mai ruginit ca un pitic intr-un bar din Manchester"
Big Mouth : "Poftim?"
Test : "E o expresie, am invatat-o eu recent. Stai pe langa mine si mai inveti cate ceva"

Lethal inconjoara ringul sub privirile atente ale lui Heath Scumm. Crusher pare nelinistit si il tot intreaba ceva pe liderul H8 Club insa acesta ii face incet semn sa taca din gura.

Big Mouth: "Cate tensiune exista intre Lethal si Scumm. De la debut Rookie-ul i-a facut viata un calvar adversarului sau si sa nu uitam ca este singurul om de pana acum care l-a facut pe Heath sa faca tap-out!Nu Test?"
Test: "Nu stiu despre ce vorbesti"

Publicul, tacut la aparitia lui Lethal explodeaza in momentul in care acesta sare pe apron. Din maneca lunga ii aluneca un kendo stick cu care intra in ring. Scumm il impinge usor pe Crusher in lateral si este pregatit de lupta.

Big Mouth: "Din nou fata-n fata, Lethal si Heath Scumm .... Lethal si Heath Scumm .... O DOAMNE ... LETHAAAAAAAAAAAAL! NUUUUUU!"
Test: "Ce?"
BigMouth: "Lethal tocmai l-a lovit cu kendo stick-ul in cap pe 24XS ... si ... IL LOVESTE DIN NOU. Crusher este socat, publicul inmarmurit .... doar Scumm priveste impasibil cele intamplate!"

Lethal se opreste abia dupa a 5-a lovitura. Arbitrul inmarmurit nu poate lua nicio decizie. Publicul este impartit, numerosi fani fideli il aplauda insa tot mai puternic se aude si un cor de huiduieli. Lethal se uita apoi catre Scumm, isi scoate masca si zambeste. Crusher incepe sa rada in hohote si ii intinde o mana lui Lethal ...

Big Mouth : "Cred ca vedem formarea unui grup mai masiv si mai puternic decat orice ne-am fi putut inchipui vreodata"
Test : "Fii atent, i-a venit berbecului mintea la cap!"

Lethal il vede pe Crusher si ii piere instantaneu zambetul. Doua lovituri rapide de kendo stick si tanarul luptator e la podea. Rapid Lethal il ridica in spate si il proiecteaza head-first cu teribilul sau Whirlwind!

Big Mouth : "Crusher este KO, 24XS este KO, doar Lethal si Heath au mai ramas in picioare!!"

Cei doi se privesc in ochi, Lethal si noul sau look, nebarbierit si cu parul lung, vopsit negru pare mai fioros ca niciodata. Dialogul vizual al celor doi fosti campioni spune totul despre tensiunea dintre ei. Lethal face insa un pas in spate si ii arunca kendo stick-ul lui Scumm. Merge cu spatele pana la corzi, trece de ele si dispare din nou prin multime.

http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/k/kevinnash/43.jpg

Publicul e fara replica, la fel ca si comentatorii WRM. Nimeni nu-si poate explica gestul facut de Lethal.

Life
22nd May 2007, 21:15
Crusher se ridica usor si se uita cu o evidenta nelamurire in ochii lui Scumm ... Doar 24 XS zace la podea cu ochii lui insangerati ... In memoria lui se deruleaza filmul meciului care l-a facut celebru !

[I]
Arbitrul ii face semn Viermelui ca nu are voie sa foloseasca scaunul sau va fi descalificat insa Digger il impinge din fata si arunca scaunul direct in capul lui 24XS care se sprijinea de corzi pentru a se ridica.

Test : "Awesome! I-a infasurat scaunul in jurul gatului! Ce impact!"

Test : Extraordinar !!!Nu pot sa cred !!! Pustiul este destul de inteligent ! Se pare ca lucreaza asupra gleznei lui Grave!

Test : O doamne !!! Nu pot sa cred ceea ce se intampla !!!
Bigmouth : Iata-l insa pe Grave !

Grace face un un Spear lui 24 XS !!!

Se rostogoleste apoi cu greu pe apron si se pregateste pentru un Springboard Diving HeadButt ... sare pe corzi insa piciorul slabit ii aluneca si cade cu abdomenul pe coarda superioara ratand manevra ...
Bigmouth : Glezna lui Grave sta sa explodeze !
24 XS se incaiera in afara ringului cu Scumm si Juggernaut in timp ce Grave Digger escaladeaza turnbuckle-ul ... Digger sare de pe Turnbuckle pe una dintre corzi dupa care plonjeaza intr-un Corkscrew Moonsault peste toti 3 luptatorii aflati in afara ringului.
Graveridica si il doboara pe 24 XS la pamant cu niste pumni in figura ... Grave se urca pe corzi si executa un SSP mai sacadat datorita accidentarii la glezna !

Test : Iata , cu toate ca este accidentat in zona gleznei , Digger executa un SSP
Bigmouth : Incerca pinul si

1..2...Rope Break !!!

Test : Nu pot sa cred !!!
Bigmouth : O manevra care a facut publicul sa explodeze !!!
Test : Nu pot sa cred !!!
Bigmouth : 24 XS cauta pinul si ...

1 ... 2 ... 3 ... !!!

Test : Si avem un nou campion WRM !!!

Crusher si Scumm il vad pe 24 XS cum mormaie niste cuvinte ca intr-un somn ... Dar la un semn cei doi il ridica si ii livreaza o serie de lovituri groaznice ...

Test : SS se vede in public , dar e prea socat ca sa intervina !
Bigmouth : 24 XS se sprijina de coltul ringului in timp ce Crusher si Scumm ii aplica niste lovituri foarte brutale !

24 XS deschide usor ochii si vede un copil din public care aproape plange ...

http://www.bbc.co.uk/nottingham/content/images/2005/10/24/view_from_trent_end_lead_203x152.jpg

Atunci intr-un impuls de adrenalina ii doboara pe cei doi contracandidati si se duce pana in coltul opus de unde ia centura WRM !!!

Bigmouth : 24 XS ii loveste pe amandoi ...
Test : Dar si el cade ... Doza de adrenalina s-a terminat !
Bigmouth : Ce meci ...Ce meci ...

Heath Scumm
22nd May 2007, 21:24
24XS isi infasoara mainile in jurul centurii ... Heath Scumm se repede asupra lui incercand sa-l sugrume in timp ce Crusher incearca in continuare sa-si revina dupa atacul lui Lethal ...

Tot publicul scandeaza : "Let's go XS!"

BigMouth : "Iti spun Test! Pustiul asta are un suflet mare ... indiferent daca pierde sau castiga in seara asta, dovedeste ca e cu siguranta demn de Main Eventul WRM! Din punctul meu de vedere si-a castigat centura in aceasta seara ... "

h1mZ
22nd May 2007, 22:17
Test: Suflet sau nu... meciurile se castiga cu pumnii.

24XS iese din stramtoarea lui Scumm, se ridica, insa cu mari dureri in tot corpul. Scumm se grabeste sa-l asalteze pe 24XS cu un Spear, dar manevra rateaza si Scumm se loveste de ringpost. Crusher se ridica si el tinandu-se de corzi.

BigMouth:Ce meci intens!

Crusher si 24XS, amandoi cu mari dureri se privesc in ochi. Buzele lui Crusher se misca parand sa il invite la atac pe 24XS.

Test: Se pare ca nici unul dintre ei nu vrea sa riste...

Amandoi se hotarasc sa atace in acelas timp si se doboara reciproc cu cate un chlotesline.

BigMouth: Ce impact... nu mai am cuvinte!

Toti trei sunt acum intinsi la podea. Arbitrul incepe sa innumere: 1...2...3...

Life
23rd May 2007, 09:10
4...

Tot publicul tace !!!....

5...

De fiecare data cand isi aude numele 24 XS tresare ca intr-un vis ...

6...

Heath Scumm da semne ca se ridica ...

7...

Crusher se ridica si el usor cu ajutorul corzilor ...

8...

Test : Oare se va ridica campionul ?
Bigmouth : Sa vedem .

9...

Tot publicul striga XS !!! XS !!!

La 9 jumate XS sare sus in stilul caracteristic lui Shawn Michaels ...

Test : Totii luptatorii sunt in picioare , dar oare ce s-a intamplat cu 24 XS ??? Parca a primit o putere ascuna , parca avea o resursa nestiuta de nimeni ...Uitati-va la ochii lui ! Parca e posedat !

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/200510_great_eyes.jpg

Si Test avea dreptate ... 24 XS era posedat de wrestling ! Dragostea lui pentru sportul asta si strigatele zecilor de fani l-au facut sa prinda niste puteri inimaginabile ... Desi a fost batut tot meciul , parca acum se simte mai bine ca niciodata . Cu cat publicul striga mai tare " XS " puterea lui crestea mai mult .

Bigmouth : 24 XS nu e deloc speriat si se pare ca le zambeste pe sub mustata celor doi .
Test : El nu are mustata .
Bigmouth : Asa e expresia . Oricum poti sa taci , asta e un moment emotional !

24 XS se uita in ochii celor doi si se napustese asupra lui Crusher care il arunca insa intr-un flapjack , insa din aer 24 XS contreaza cu o rana .

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/114065_Izzie---Flapjack-to-Headscis.gif

Bigmouth : Ce miscare extraordinara ! Dar iata-l pe Scummm cum fuge spre 24 XS insa cel din urma ii da un genunchi in figura ce ne aminteste de Kenta !

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/KENTAknee.gif

Test : 24 XS se urca pe corzi insa e urmat de catre Heath Scumm ... Acolo 24 XS ii da cativa pumni lui Heath Scumm si il arunca in ring , iar apoi executa un Moonsault Slam !!!
Bigmouth : Excelenta manevra !!! Iata reluarea :

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/th110397_Teddy-Hart---Moonsault-Sl.gif

Test : 24 XS si cu Scumm sunt insa la podea , dar se citeste pe fata campionului posedat ca poate sa se ridice oricand sa-l bata pe Crusher care sta sprijinit de coltul ringului !

h1mZ
23rd May 2007, 09:54
24XS se ridica rapid si navaleste asupra lui Crusher cu un armspring mulekick. Crusher insa se fereste si 24XS ajunge incurcat intre corzi.

Test: Se vede determinarea celor doi tineri luptatori.
BigMouth: Dupa tot ce a incasat in seara asta ... nu stiu cum de mai are puterea Crusher sa stea in picioare.

Crusher il prinde pe 24XS de cap si executa un Rope Aided DDT

http://i90.photobucket.com/albums/k258/marcus_zak/wrestling5.gif

BigMouth: Nu stiu cat va mai rezista gatul lui 24XS.

Crusher se duce si ia din coltul ringului tinandu-se de corzi din cauza lipsei echilibrului ia centura lui 24XS si o ridica in aer.

Fanii aplauda... si-au dat seama de momentul emotionant pe care tinerii luptatori il traiesc in ring.

Heath Scumm care se ridicase intre timp ii face semn sa lase centura si sa il pinuiasca pe 24XS.

Crusher se conformeaza si il prinde pe 24XS cu un roll up. 1..2.. dar 24XS a pus mana din reflex pe corzi.

Heath Scumm
23rd May 2007, 11:40
Scumm se posteaza in mijlocul ringului clatinandu-se, insa ridicand barbia din piept si uitandu-se in jur la fanii WRM ... dupa aceea arunca o privire dezgustata catre 24XS ...

Crusher il trage pe campion in mijlocul ringului si striga : "Scumm-sanity!" cerand liderului H8 Club sa-si faca finisher-ul ...

Publicul huiduie si un mic chant dublu: "Fuck You Heath Scumm! Fuck You Crusher!" erupe din multime

Scumm zambeste aprobator catre Crusher si striga : "Cineva sa-mi arunce un scaun!". Un fan arunca un scaun care aproape il nimereste pe Scumm in cap, in secunda urmatoare un altul arunca un scaun care aproape il loveste pe Crusher.

Test : "Ce naiba? Handicapatul ala aproape l-a lovit pe Heath Scumm!"

Inca trei scaune zboara din public in ring aproape lovindu-i pe cei 2 aliati urmate de o ploaie metalica de scaune inscriptionate cu initialele WRM.

BigMouth : "Dumnezeule! Toata lumea isi arunca scaunele in ring!" :o:

Scaunele ii lovesc in cap si spate pe cei 3 luptatori din ring care se ghemuiesc in mijlocul arenei in timp ce agentii de securitate incearca sa stabileasca ordinea in multime ... ringul e acum plin de scaune de metal iar cei 3 protagonisti ai meciului sunt ingropati sub ele.

Publicul erupe intr-o scandare violenta "ECDub!ECDub!ECDub!ECDub!ECDub!"

http://www.cygywrestling.com/images/ecwlogo4.gif

Test : "Dumnezeule! Cred ca sunt peste 100 de scaune metalice in ring momentan! Doamnelor si domnilor, puteti vedea asa ceva numai in WRM!"

Life
23rd May 2007, 19:55
Test : O doamne !!! Aproape ca devine un burried alive mtach !
Bigmouth : Foarte buna gluma ...
Test : Multumesc , m-am gandit ceva la ea ..
Bigmouth : E clar , trebuie sa mai lucram la sarcasm !

Publicul insa arunca scaune mai mult spre Heath Scumm si Crusher ! 24 XS are doar un singur scaun pe piept ... Atat ... Atat ... E clar ... fanii vor sa-si pastreze campionul ... Tot publicul scandeaza : Go Kid !!!Go Kid !!! , facand o ironie asupra faptului ca multa lume l-a numit pe acest campion "pusti" ...

Test : Toata lumea e in picioare si nu neaparat din cauza faptului ca e un show incendiar ci din cauza faptului ca numai au scaune pe care sa stea !
Bigmouth : As putea sa fac un ghiveci din legumele din ring !
Test : Sa nu indraznesti sa-l mai numesti vreodata pe Heath Scumm leguma !!!
Bigmouth :Da .. Da ... Dar iata ca o leguma se misca ! 24 XS se ridica !

24 XS da scaunele la o parte de pe Heath Scumm si Crusher ... Acestia doi se uita mai ciudat la el insa acesta le spune :

24 XS : Vreau sa va bat cinstit ! Vreau sa arat ca sunt un adevarat campion !
Crsuher : Loosere !

Crusher il loveste cu un chop pe 24 XS si il aseaza in mijlocul unei gramezi de scaune in timp ce Heath Scumm e pregatit sa execute acel Scumm-Sanity !!!
Dar un scaun zboara din tribuna si il arunca pe Heath Scumm de pe corzi , acesta lovindu-l din greseala pe Crusher ... 24 XS isi vede prietena indurerata in public . Dar acea imagine era tot ceea ce avea 24 XS nevoie ! Se hranea din ea ! Puterea lui ii crestea !

Bigmouth : 24 XS se ridica cu greu , insa Crusher de abia se mai tine pe picioare si Ace Crusher din partea lui 24 XS !!!
Test : O Doamne !!! Insa si 24 XS se prabuseste !

Toata lumea e la podea ... Publicul parca isi tine respiratia ... Linistea era de marmura . Doar un strigat al lui Sexy Sin ce spunea 24 XS a fost de ajuns ca toata lumea sa-i urmeze exemplul ... In spatele arenei se vedea silueta lui Lethal care era socat in ciuda experientei sale incredibile .

Un nou arbitru intra in ring pentru a-l inlocui pe cel ingropat sub scaunele de metal ...Acesta numara 1...2...3...4...5

E clar ca nimeni nu va reusi sa se ridice ! Scumm si Crusher sunt groggy in timp ce fata iubitei nu ii mai e de folos lui XS ...

6...7...8...9......

Test : Ce naiba ?
Bigmouth : Arbitrul nu vrea sa numere pana la 10 !
Test : Cred ca Scumm a lasat indicatii clare inainte de meci ca arbitrul sa nu numere pana la 10 ! Asta da patron !
Bigmouth : Patronul ca patronul , dar ce meci !

Publicul e socat si el ... Dar de data asta nimeni nu mai scandeaza nimic ... Se pare ca finalul e aproape si toata lumea asteapta sa vada cum se va termina acest meci incredibil !

Life
28th May 2007, 08:59
Minutele trec si nimeni nu schiteaza vreun gest de ridicare ... Publicul tinea parca un moment de reculegere deoarece nimeni nu scotea nicio vorba ...

Dupa asteptari ce au durat doar 5 minute , insa ce au parut ore Crusher se taraste catre 24 XS ... Ajunge pe pieptul acestuia si

1...2..si 24 XS scapa

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/99472_Elix-Skipper---Matrix-Evasion.gif

Test : Ce naiba ??? Am crezut ca l-am vazut pe Neo !
Bigmouth : Cum a reusit asa ceva !

24 XS era in picioare si nici macar lui nu-i venea sa creada asta ! El se urca pe corzi ...

Test : Dar Heath Scumm se ridica incredibil de repede si se avanta spre colt !
Bigmouth : Dar 24 XS evita intr-un mod incredibil ! Iata reluarea :

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/_Little-Dragon---Escape-from-Corner.gif

Bigmouth : Si 24 XS executa un Shiranui !

Crusher zace sub Heath Scumm ...

Test : 24 XS se urca pe crozi ! HAI SCUMM !!!
Bigmouth : Si Moonsault Double Foot Stomp !!!

http://i201.photobucket.com/albums/aa94/vladutzu24/89282_moonsault-doublestomp.gif

1...2...3... !!!

Bigmouth : Si 24 XS isi pastreaza in continuare centura sa !!! 24 XS e inca campionul WRM !
Test : Nu se poate !!! A fost aproape un handicap si 24 XS a castigat !!!
Bigmouth : Buna seara va spun Test si Bigmouth din arena WRM si va lasam cu campionul 24 XS !!! Noapte buna !