PDA

View Full Version : Wrestler above you

buticut
19th May 2007, 16:26
E primul meu topic aici, asa ca sper sa nu fie sters :lol: .Jocul e simplu. O sa incep eu prin a da un nume de wrestler, iar urmatorul user care va da reply va trebui sa spuna un alt wrestler care l-a invins pe cel de "sus", meciul in care s-a intamplat asta si impresiile lui despre acel meci - desigur, asta presupune sa-l fi vazut, dar nu cred ca e problema.

Exemplu:

User 1: Undertaker
User 2: Vince McMahon - Summerslam 2003 (Buried Alive match). A fost un meci in care Undertaker l-a dominat complet pe Vince. Mi-a placut sa-l vad pe boss plin de sange, insa mi-a parut rau ca la sfarsit a intervenit Kane si a intors meciul in favoarea lui Vince, care l-a ingropat de viu pe Taker cu ajutorul lui Kane.

Samoa Joe - urmatorul care va raspunde va trebui sa mentioneze toate punctele

Life
19th May 2007, 16:41
Kurt Angle - 19 noiembrie , Genesis 2006 - Un meci excelent . Mi-a ramas intiparit in minte momentul in care Joe a fost prins in Ankle Lock , apoi a inversat in Cokina Clutch , apoi Angle a inversat intr-un Ankle Lock din nou !Angle a mai aplicat inca odata Ankle Lock-ul si Joe nu a mai reusit sa ajunga pana la corzi ! La sfarsit Angle a refuzat o strangere de mana cu Joe si l-a lovit miseleste . Joe i-a spus ca atunci o va face intr-un mod dureros . And that's the match .

Kurt Angle

Raiden
19th May 2007, 17:48
Stone Cold Steve Austin - SummerSlam 2001 a fost un meci pentru titlul WWF atunci cand Kurt Angle a fost aclamat deoarece a fost face. A fost un meci care s-a jucat mai mult in afara ringului iar Stone Cold Steve Austin a aplicat de 3 ori Stunner pe Kurt Angle insa acesta a ridicat de fiecare data umarul la podea. Trei arbitrii au fost atacati de Stone Cold Steve Austin apoi cand Kurt Angle il pune la pin vine arbitrul Nick Patrick si-l descalifica pe Stone Cold Steve Austin motivul fiind atacarea arbitrilor, SCSA si-a pastrat titlul iar Kurt Angle furios de din cauza rezultatului ii aplica lui Nick Patrick Ankle Lock.

Triple H

Reaper
20th May 2007, 00:48
//hmmm ... din ce am inteles eu nu trebuie sa spui alt luptator; adica: daca Stone Cold l-a invins pe Kurt Angle atunci urmatorul user ar trebui sa spuna cine l-a invins pe Stone Cold; ramane ca buticut sa lamureasca acest aspect.
Desigur... daca luptatorul este neinvins (desi e f putin probabil) atunci un user ar putea numi un alt wrestler.

buticut
20th May 2007, 22:23
Nu, e bine asa :).Userul poate numi alt wrestler.

h1mZ
20th May 2007, 22:51
Sa continuam

Triple H a fost invins de John Cena la WM 22. Nu a fost un meci pe gustul meu. Triple H a intrat in ring pe tron iar Cena cu mitraliera ca un gangster. Arbitrul fiind pe jos, Triple H l-a lovit pe Cena cu equalizer dar tot n-a putut sa-l invinga. Cena a facut FU putin mai incolo da Triple H s-a ridicat din pin. Dupa scurt timp Triple H era gata pt pedigree dar Cena a intors manevra si a facut un STFU care l-a facut pe Triple H sa cedeze.
(Aceasta descriere a fost facuta pt a-l enerva pe TheLegendKiller :D)

John Cena

Life
21st May 2007, 09:10
Edge - New Years Revolution 2006 - Edge l-a batut pe Cena in vreo 2 minute dupa ce i-a aplicat o serie de spearuri ... Si cam asta a fost !!!

Next Wrestler : Goldberg

Heath Scumm
21st May 2007, 09:18
Kevin Nash

A fost o placere sa-l vad in final pe Goldberg invins, deoarece, chiar daca eram mark, simteam ca nu merita streak-ul pe care l-a primit.

Urmatorul : Kevin Nash

P.S. : Foarte tare topicul :D

Life
21st May 2007, 09:33
Razor Ramon - Summer Slam 1994 - Kevin Nash a fost invins dupa ce Shawn Michales i-a facut un Sweet Chin Music din greseala . Razor Ramon a pus atunci mana pe Titlul Intercontinental !

Next : Owen Hart

PS : Vreau sa vad ca urmatorul spune de acel meci incredibil !

Raiden
21st May 2007, 10:43
Bret Hart - WrestleMania X

A fost primul meci al acelui PPV, cred ca acel feud a avut cel mai mare draw asa ca meciul a iesit bun. Meciul curgea asa de bine incat nu puteai sa spui care e mai bun pana la urma a castigat Owen Hart prin roll-up.

The Rock

gaby1528
21st May 2007, 11:08
stone cold-WM 19

a fost probabil unul dintre cele mai asteptate meciuri de la acea WM.bineinteles,amandoi fiind extrem de charismatici,meciul nu avea cum sa nu iasa bine.in final,cel cu gura mai mare a reusit sa castige,dupa 3 rock bottoms.

Bret hart

h1mZ
21st May 2007, 11:13
HBK - Survivour Series '97

Montreal Screwjob. Dupa un meci tehnic, HBK l-a prins pe Bret in sharpshooter si Vince a facut semn sa se opreasca meciul. Dupa meci Bret l-a scuipat pe Vince apoi a desenat in aer "WCW". Acela era ultimul meci al lui Bret in WWF.

Next: Christian Cage

Life
21st May 2007, 11:19
Edge - Rebellion 2001 - A fost un meci in cusca in care Edge a castigat dupa ce l-a legat pe Christian de cusca si apoi a iesit din ea ! Edge a castigat si titlul ITC !
Next : Chris Jericho

Heath Scumm
21st May 2007, 14:07
Bret Hart - WrestleMania X

A fost primul meci al acelui PPV, cred ca acel feud a avut cel mai mare draw asa ca meciul a iesit bun. Meciul curgea asa de bine incat nu puteai sa spui care e mai bun pana la urma a castigat Owen Hart prin roll-up.

The Rock

Bret Hart nu l-a invins pe Owen in acel meci => Your post = bogus! Trebuia sa spui un luptator care l-a invins pe Owen ...

Vad ca nimeni n-a observat neregula

SexyBoy
21st May 2007, 15:48
Perry Saturn-Uncensored 1999 (Dog Collar Match)

A fost un meci in care Jericho a fost dominat de Saturn si a fost invins dupa un Death Valley Driver aplicat de Perry.

Next-X-pac

thunder_liger
21st May 2007, 15:57
Ric Flair - WCW Road Wild 1997

Next is ... The Stinger
http://www.wrestlingmuseum.com/images/photos/sting04.jpg

* cred ca am postat simultat cu my moldavian archenemy

Heath Scumm
21st May 2007, 15:58
Am ratat-o la cateva secunde ... din cauza unui post extra lame al lui Thunder

Raven l-a invins pe X-Pac in TNA Hard Justice in Clockhouse Orange House Of Fun cand Jeff hardy a aratat lipsa totala de profesionalism refuzand sa-i ofere lui Raven Revansa dupa ce Raven s-a lasat invins intr-un Tables Match la LockDown.

X-Pac a acceptat sa-l inlocuiasca pe Jeff si cei 2 au pus in scena un meci impromptu grozav. In momentul acela mi-am pierdut respectul pentru Jeff hardy.

Legat de Sting ... tin minte seria de meciuri cu Goldberg insa in special umilirea cand Sting era Negru/Rosu ...

Next : Raven (pentru ca, inca o data, postul lui Thunder a fost de toata jena ;) ... n-a spus nimic din ceea ce s-a intamplat in acea lupta, a spus doar numele unui eveniment)

SexyBoy
21st May 2007, 16:06
Too Cold Scorpio-Clash of The Champions 1992

Pe Atunci Raven era in perioada sa de debut in WCW si a facut un meci destul de bun pe gimmickul Scotty Flamingo dar la urma a fost invins.

Next-Mick Foley

Reaper
21st May 2007, 16:20
http://img512.imageshack.us/img512/484/heysexyba7.jpg (http://imageshack.us)
You are missing the point!
Trebuie sa scrii un wrestler care l-a invins pe cel de "deasupra", nu invers.

Heath Scumm
21st May 2007, 18:10
Si a scris ... Too Cold Scorpio l-a invins pe Raven ;)

Raiden
21st May 2007, 18:46
Ops sorry nu mi-am dat seama :)

Too Cold Scorpio-Clash of The Champions 1992

Pe Atunci Raven era in perioada sa de debut in WCW si a facut un meci destul de bun pe gimmickul Scotty Flamingo dar la urma a fost invins.

Next-Mick Foley

Randy Orton - Backlash 2004. Un meci de tip No Holds Barred, Falls Count Anywhere pentru titlul intercontinental. A fost un meci destul de hardcore cand cei doi au folosit pioneze, sarma ghimapata etc. Pana la urma a castigat Randy Orton aplicandu-i lui Mick Foley manevra sa de final RKO pe sarma ghimpata.

Randy Orton

SexyBoy
21st May 2007, 18:51
Undertaker-Armageddon 2005(Hell in a Cell Match)

A fost un meci unde Randy Orton m-a impresionat forte mult.Am avut parte de mult spectacol si de manevre cu care iti crestea adrenalina.Mi-a placut cum Randy a incercat sa-i faca Tombstone lui Taker Dar No Chance.In Final Randy a pierdut dar spun ca a fost unul din cele mai bune din meciurile sale.

Next:Edge

Ratonu
21st May 2007, 19:09
John Cena - Unforgiven 2006 (TLC match): A fost un meci hardcore OK, deºi rezultatul a fost urât ºi previzibil. Cena a luat centura dupã ce l-a trimis pe Edge dintr-un fireman's carry de pe scarã prin douã mese ºi, astfel, canadianul a fost învins pentru prima oarã într-un meci de tip TLC chiar în Toronto, Ontario, dupã ce la Summerslam îl bãtuse pe Cena în statul natal al americanului, Massachusetts.

Christopher Daniels.

SexyBoy
21st May 2007, 20:21
Chris Sabin-Final Resolution 2007(Triple Threat)

A fost un meci pentru centura X-Division care a fost castigat de Chris Sabin.A mai participat la meci si Jerry Lynn.Meci Frumos in Stil X-Division(High-Fly),unde au fost foarte multe manevre spectaculoase.Chris Sabin a castigat meciul cu ajutorul unui Roll-Up asupra lui Jerry Lynn.

Next-Christian Cage

Raiden
21st May 2007, 20:35
Diamond Dallas Page - WrestleMania X8 - un meci oarecum dominat de DDP care pana la urma a obtinut o victorie meritata, la final Christian s-a purtat ca un copil infantil :D ce kayfabe a fost postul :)

Diamond Dallas Page

SexyBoy
21st May 2007, 20:45
Destination X 2005-Jeff Jarrett(RingSide Revenge Match)

A Fost si Un Meci Lumberjack si pe atunci daca mai tin eu minte exista si planeta Jarrett.A Fost Un Meci frumos intr-un veteran WCw si unul WWF.In final DDp a pierdut meciu` dupa un Pounce primit de la Monty Brown(Actualul Marcus Cor Von).

Next:Hulk Hogan

Raiden
21st May 2007, 21:25
The Rock - WrestleMania X8 - un meci foarte bun facut de cele doua mari ego-uri ale pro-wrestlingului. Atmosfera a fost de neuitat, 90% din spectatori strigau pro Hogan si il huiduiau pe Rocky. Pana la urma a castigat The Rock prin The People's Elbow.

Justin Credible

Heath Scumm
22nd May 2007, 14:21
Uuuu .... Uuuu ... that's me :D

A pierdut titlul ECW in fata lui Jerry Lynn in 2000 dupa ce l-a detinut aproape jumatate de an invingandu-l printre altii si pe Tommy Dreamer intr-un meci incredibil.

Next : Jerry Lynn

Raiden
22nd May 2007, 17:40
Christopher Daniels TNA Lockdown 2007 - a fost un meci decent castigat pana la urma de Daniels care mi s-a parut foarte hotarat in acel meci :)

Lance Storm

SexyBoy
22nd May 2007, 20:13
American Dragon-ROH

A fost un meci pentru ROH Title in care amandoi wrestleri au facut spectacol.In Final American Dragon l-a facut pe Lance Storm Sa Cedeze Cu O Manevra De Submission,acesta mentinandu-si titlul.

Next:Goldust

Raiden
22nd May 2007, 22:49
Triple H - WrestleMania 13 dupa parerea mea acest meci a fost cel mai bun dupa Bret Hart vs. Stone Cold (Submission Match) bineinteles, incheindu-se cu victoria lui Hunter Hearst Helmsley :).

Goldberg

SexyBoy
23rd May 2007, 16:31
Kevin Nash-Starrcade 1998(No Dq Match)

It Was A Great Match.Au facut un meci de 5 stars amandoi dar,In final meciul s-a terminat cu victoria lui Nash dupa executarea unui Jacknife Powerbomb, dupa ce Partenerul sau Din The Outsiders,Scott Hall l-a atacat pe Goldberg.

Next:Mr.Kennedy

Raiden
23rd May 2007, 17:56
Batista - Royal Rumble 2007 - a fost un meci urat in care Mr. Kennedy merita sa castige.
Johnny Nitro

SexyBoy
23rd May 2007, 18:05
Jeff Hardy-New Year`s Revolution(Steel Cage MAtch)

Credeam Ca Johnny Nitro isi va Recastiga Centura Dar N-a Fost Sa Fie Asa.Un Meci Atletic Unde amandoi au facut manevre DEstul de Frumoase.In Final Jeff a castigat,desigur cu ajutorul unui Swanton Bomb.

Next:Lex Luger

Heath Scumm
23rd May 2007, 18:06
L-am ratat la cateva secunde :D

Eugene - Eugene l-a invins pe Nitro cauzandu-i concedierea in perioada in care Nitro era "mana dreapta" a lui Eric Bishof, nimic mai mult decat un simplu papitoi.

Ceva mai tarziu Nitro ne-a fost prezentat ca parte a echipei MNM iar comentatorii se comportau ca si cum n-ar fi stiut cine este acest luptator desi in urma doar cu cateva luni lupta in RAW. Penibil, insa ne-am obisnuit cu chestii din astea din partea WWE.

Raiden
23rd May 2007, 19:04
Asa se intampla mai mereu, acum WWE-ul cred ca a uitat sa le dea sansa la titlurile pe echipe lui Cryme Tyme dupa ce acestia au castigat la New Year's Revolution

Yokozuna - WrestleMania X pentru titlul WWF. L-a invins deoarece arbitrul Mr. Perfect l-a descalificat pe "nedrept" pe Lex Luger.

Bret Hart

SexyBoy
23rd May 2007, 19:09
Stone Cold-In You`r House 14:Revange Of `Taker

Very Good Match.Atunci cei doi wrestleri au avut un feud bun care ne-a impresionat foarte mult.Bret a pierdu prin Descalificare dpa Ce British Bulldog a intervenit si l-a lovit pe Steve in Head with The Chair

.

Next:Rikishi

Heath Scumm
24th May 2007, 14:12
acum WWE-ul cred ca a uitat sa le dea sansa la titlurile pe echipe lui Cryme Tyme dupa ce acestia au castigat la New Year's Revolution

hahaha! Am uitat complet de chestia asta ... insa e posibil ca C.T. sa fi primit o sansa la titluri in vreun house show.