View Full Version : Te iei de mine? Sweet Chin Music! Nu, stai....
Dr. Pinyada
15th May 2007, 04:49
Care manevre, respectiv finishere vi se par aplicabile in situatii conflictuale obisnuite? Cu alte cuvinte, ce manevre vi s-ar parea eficiente intr-o lupta din afara ringului de wrestling? Excluzand manevrele banale de tipul Chestslap, Polish Hammer sau Big Boot.
Aveti in vedere toate aspectele.. inclusiv ca intr-o lupta reala adversarul nu te va ajuta sa iti executi manevrele (respectiv nu se va impinge din picioare ca sa iti faciliteze tie un powerbomb sau un chokeslam).
Votul meu: Spear, Stunner, Full Nelson (ca hold), Belly To Back Suplex (si formele simple de Suplex) Shoulder Block, Lou Thez Press, Clothesline, Headbutt, Battering Ram...
Big Sexy
15th May 2007, 11:39
bearhug, cu o manevra dintrasta l-am suprins pe un tip care se dadea jmeker, a cedat imediat ca nu era asa "solid" ca mine, s-a inmuiat ca o carpa, probabil la gandul de ce tip chipes il strange in brate. Serios vorbind chiar e eficienta si daca te tine il poti duce in belly to belly dar cu atentie sa nu-ti rupi piciorul deoarece presiunea e masiva pe piciorul pivotant.
gaby1528
15th May 2007, 11:52
big sexy cate kile ai?:))
on topic:probabil un suplex usor,stunner si multe manevre de hold:D eu personal i as arata degetul,genunchi/picior in burta si stone cold stunner:D
Heath Scumm
15th May 2007, 12:41
I don't know ... I fight like a little girl :D
Daca as fi pus in situatia de a ma lupta, constientizez ca n-am fost niciodata bun la lupta de la distanta asadar, ori innebunesc si arunc haotic pumni si picioare (Tyler Black style :evil: ), ori as incerca un tackle la picioare, eventual o mica ridicare si o proiectare a la UFC in gat/umeri/cap dupa care sa incerc sa-l lovesc cat e jos. :rolleyes: ... Unii numesc asta lasitate, eu ii spun instinct de auto-conservare :D
Desigur, sper sa nu fiu pus in astfel de situatii insa nu se stie niciodata.
thunder_liger
15th May 2007, 14:50
oh c'mooon ... SSP all the way :))
Dr. Pinyada
15th May 2007, 15:05
big sexy cate kile ai?:))
on topic:probabil un suplex usor,stunner si multe manevre de hold:D eu personal i as arata degetul,genunchi/picior in burta si stone cold stunner:D
Nu este atat de simplu. Gandeste-te ca Stone Cold Stunnder presupune sa te trantesti cu posteriorul pe podea. Majoritatea luptelor tale nu vor fi purtate in parc. Acum imagineaza-ti contactul ms-dos-ului tau cu asfaltul sustinand cele 100-sau-cate-kg-oi-avea-tu.
Dr. Pinyada
15th May 2007, 15:10
oh c'mooon ... SSP all the way :))
Concentreaza-te, am spus intr-o lupta reala. Adversarul nu te va astepta tintuit in acelasi loc sa dezvolti viteza rotationala suficienta si necesara pt ca un Shooting Star Press sa aiba vreo utilitate. Este ca si cand mi-ai spune ca un 619 ar fi eficient intr-o lupta.
Heath Scumm
15th May 2007, 15:14
^ Era ironic ... o poanta slaba in opinia mea ... insa exact genu' asta de umor moldovenesc pe care nu-l intelege nimeni l-au facut faimos pe OLS :D
Reaper
15th May 2007, 16:05
Am incercat si eu odata Stuner; eram prin clasa a V-a. Tipul era mult mai masiv ca mine in toate dimensiunile; nici nu s-a clintit.
Cea mai utila, mai usor aplicabila si mai eficienta manevra mi se pare Peasant Kick-ul lui Gheorghe din WRM.
silversky
15th May 2007, 16:22
Dar care-i marele damage de la un Stone Cold Stunner ? I never got it. Sã nu-mi spui cã picã adversarul jos de la durerea de gât. :)
RockBerg
15th May 2007, 16:52
Dar care-i marele damage de la un Stone Cold Stunner ? I never got it. Sã nu-mi spui cã picã adversarul jos de la durerea de gât. :)
Daca ar fi executat real probabil ar fi doua rezultate:
1. gat rupt
2. dinti pe asfalt (gura plina de ketchup)
Dar ca sa executi un Stunner real ai nevoie de multa putere peste adversar si evident ca nu-l poti aplica la prima miscare.
Dragon-sin
15th May 2007, 17:16
Hunter's hammer punches :D ... Nu glumesc .
LaParka
15th May 2007, 19:38
dintre manevrele ce pot fi folosite intr-o lupta reala,cea mai simpla si cu cel mai mare potential vatamator mi se pare DDT-ul.e usor sa iti prinzi adversarul intr-un moment de neatentie,iar daca asta nu se intampla,poti sa folosesti foarte usor clasicul picior in c***e :D .si se poate lasa foarte usor cu capete si nasuri sparte de la un DDT...
thunder_liger
15th May 2007, 19:45
Imi pare rau, dar nu pot sa fiu serios. Daca ar fi un thread care ar spune ce tehnici din kick-box, tae kwon doo, ninjutsu :) ar putea fi folosite in pro-wrestling poate ca ar iesi ceva.
altfel in afara de procedeele de baza regasite in greco-romane,judo,sambo( volk han from uwfi/rings) nu prea stiu ce poti aplica pe strada si sa zici ca ai facut o treaba buna.
daca ar exista un gimmick care sa reprezinte un alergator de 500m garduri atunci toate tehnicile sale ar fi "valide" :D
ps : hai moldovene, hai!
Raiden
15th May 2007, 19:51
Low blow rulez :D
Eu as folosi un If-You ...
silversky
15th May 2007, 21:03
Eu as folosi un If-You ...
aºa,aºa, zi pânã la capãt : You Can't See Me :)))
Asta cred cã ar fi cea mai eficientã astãzi. Ajunge doar sã-i faci cu palma ºi ãsta dacã e cunoscãtor o sã ºtie cu cine are de-a face ºi ce faiv nacãl ºafãl o sã urmeze :yeah:
(Scuzaþi dacã stric tonul serios al discuþiei :D)
PSYCHO
15th May 2007, 21:07
Boston Crab ar merge! Insa asta dupa ce l-ai facut KO pe adversdar si vrei poze! :) Si Scorpion Death Drop poate fi facut, insa fara sa te arunci la pamant cu adversarul, mai degraba k o metoda de imobilizare + pumni in burta si finalizat cu un Back Braker modificat si cam indoit! :ras-plans: ... In principiu, manevrele de submission mi se par realizabile, insa e greu sa ajungi acolo ... Daca ma gandesc mai bine, manevrele cu mese si scaune sunt folosite destul de des prin bodegi! :D
aºa,aºa, zi pânã la capãt : You Can't See Me :)))
Asta cred cã ar fi cea mai eficientã astãzi. Ajunge doar sã-i faci cu palma ºi ãsta dacã e cunoscãtor o sã ºtie cu cine are de-a face ºi ce faiv nacãl ºafãl o sã urmeze :yeah:
(Scuzaþi dacã stric tonul serios al discuþiei :D)
Si apoi cand dai cu pumnul in ciment ... Fuge si ... ba nu. Chuck Norris nu ar fugi.
gaby1528
15th May 2007, 21:46
iti dai seama daca il iei in FU se uita lumea la tine si zice:FU!the champ is here:| si il aplici si te duci sa ii bati si pe aia ca sunt nubi:D
THE DAREDEVIL
15th May 2007, 22:28
^Dovada ca toti pot sa faca ce face sina :)
Tazzmission,Full Nelson,Back Cracker,DDT,Bionic Elbow,Low Blow,Pshycho Driver si Corkscrew 720.
gaby1528
15th May 2007, 22:34
^Dovada ca toti pot sa faca ce face sina :)
Tazzmission,Full Nelson,Back Cracker,DDT,Bionic Elbow,Low Blow,Pshycho Driver si Corkscrew 720.
hell yeah
cain.marko
15th May 2007, 23:39
full nelson si bearhug + sleepere
cutuma
15th May 2007, 23:42
i-as da eu niste chop-uri lui Gabi cateodata, mai ales cand sparge kayfabe-ul :D
LaParka
15th May 2007, 23:46
apropo....am urmarit si eu LockDown pe TVSport si mi se pare ca la meciul dintre Gail Kim is cealalta t@r#a unul dintre voi a spus "ce spot incredibil" sau asa ceva....asta se pune ca a incalcat kayfabe?
cutuma
15th May 2007, 23:55
nu neaparat. La breaking kayfabe am putea sa incadram
- discutii despre Paul Levesque si Glen Jacobs in timpul unui meci Kane vs HHH
- explicatii despre viata personala a lui Khali si cum a fost el ofiter de politie
:D
buticut
16th May 2007, 00:28
- number one: bifat
- number two: bifat (cred)
What's next? :D
What's next?
Discutii despre steroizii lui Cena ?
PSYCHO
16th May 2007, 01:25
Suntem renumiti pentru capacitatea noastra supranaturala de a ne mentine on-topic, indiferent de subiect! :ras-plans:
Dr. Pinyada
16th May 2007, 01:27
Da, cam asa e.
Cui ii plac biscuitii?
buticut
16th May 2007, 15:24
^^Buticut points the finger to LaParka :)
On topic: In cazuri extreme sunt 100% sure ca nu mi-ar veni in minte sa execut vreo manevra de wrestling, poate doar woman's special slap :D. As da si eu cu pumnii si picioarele, insa nu haotic, ca am precizie destul de buna :). Prima data m-as infige probabil sa atac partea vulnerabila a barbatului :evil: si in timp ce s-ar afla pe jos, urland de durere poate as incerca si un Indian Death Lock. Oricum sper sa nu fie cazul, ca s-ar putea termina rau....pt el/ei/ea/ele :yes:
thunder_liger
16th May 2007, 17:20
Ce viata palpitanta au unii:groggy:
Heath Scumm
16th May 2007, 17:41
^ Zise omul care de-abia asteapta sa zica cineva ceva ca sa sara la bataie :D ... nu nega si nu te simti vinovat ... esti moldovean, e in ADN-ul tau ... asa stim noi sa socializam ;)
Dragon-sin
16th May 2007, 18:01
@thunder_liger
Nu stiu exact de ce (probabil cat de bine s'a potrivit emoticonul cu ce ai zis ) dar cand am citit postul tau am izbucnit in ras.
r0bby
28th May 2007, 09:57
Hmm..chiar nu stiu.
Un picior in burta sau in zona sensibila dupa care un DDT.Sweet Chin Music,Chickenwing Crossface(tare manevra,scapi cu greu din ea...),Spear,german suplex(cam riscant),Angle Lock,Full Boston Crab,Stronghold-ul,Pepsi plunge sau Pedigree,Power Bomb,Last Ride,Brainbuster,Spinebuster(conteaza si greutatea adversarului),snap suplex,clothesline,Mule kick(in situatii speciale),facebuster si lista poate continua.Oricum pot face mai multe manevre decat Cena:evil:
Kruger
4th June 2007, 00:08
Singura manevrã de wrestling pe care am execuxtat-o vreodata ºi pe care sunt dispus s-o execut ori de câte ori mi se va oferi ocazia, este tradiþionalul CAP IN GURA :headbang: - transpus în wrestling sub denumirea de Headbut (care nu se vrea a fi chiar în gurã, dar...)
*Arnajez cravata ºi-mi fixez ochelarii pe nas* Ahem! Aceastã manevrã impune o dãruire ºi o motivaþie extraordinarã a celui care o pune în aplicare. Þelul sãu este de a-i oferi ocazia interlocutorului sã deguste din propria-i esenþã vitalã ºi de a lua contact cu Mama Naturã. Semne vizibile cum ar fi mostre din podoaba bucalã, indicã eficienþa cu care a fost expediatã lovitura fulgerãtoare. Aplicarea se face... pffffft... hai ca m-am plictisit... în orice caz, punctul culminant îl reprezintã replica care vine în urma loviturii: "Mai vrei mã, bãgaþi-aº p***-n mãta?!"
Heath Scumm
4th June 2007, 10:19
^ Awesome!
*crowd starts chanting "Welcome Back!"
PSYCHO
4th June 2007, 10:32
@The Kruger: Sa inteleg k asta e o combinatzie de manevra + promo? :)
Kruger
4th June 2007, 22:49
@ HitScum - Tenc iu bãi nene :)
@ PSYCHO - Ummm, poþi sã-i spui ºi aºa :cool:
REST_BlackSun
6th June 2007, 13:29
-Spear-ul ( nu stiu daca pot sa`l fac dar imi place :D )
-F.U am reusit sa`l fac ( dar nu`mi place ) , cu verisoara-mea de 2 ani ( e "fanuta" Cena =)) )
- Sweet Chin Music ( nu l-am facut )
thunder_liger
6th June 2007, 13:32
Ei daca tot o dam in abureli am facut si eu un Camel Clutch cand eram in generala. Nu mai tin minte de la ce ne-am luat, bineinteles eu aveam dreptate, habar n-am cum a ajuns ala pe jos dar eu i-am antebratele pe genunchi, ridicat barbia si l-am tinut asa pana cand am vazut ca se face mov ...m-am simtit ca cel mai mare dobitoc alive..never ever do that to nobody unless your ass is on the line.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.