PDA

View Full Version : Chloe vs. John Cena

h1mZ
5th May 2007, 23:01
Hardcore Match :)

http://i107.photobucket.com/albums/m301/TrishAmy/1390579212_l.jpg

VS.

http://www.wrestlingworld.it/Roster/America/USA/wwe/chloe.jpg

Ratonu
5th May 2007, 23:11
I'm pretty gay most of the time... You got a problem with that, MATE? :P

h1mZ
5th May 2007, 23:16
Suntem toleranti asa ca te iertam ... NOT :P

R.Alexandru
6th May 2007, 00:02
I don't like the cute puppy,and I ever don't like the gay puppy:(

Ar trebui o a 3-a optiune:Both of them s#*k.

buticut
6th May 2007, 01:30
Pai Chloe owns their asses, 'cause she can bite them without being dq'ed. E destul o muscatura in locul nepotrivit si Cena ramane fara urmasi (gay) :evil:. Macar ea are carisma, nu ca si The Chimp Cena

Mike^
6th May 2007, 12:54
Hey, Chloe is so cute :) Heck, she'd be perfect for my dog...Plus, pretty much anybody could beat John Cena *shrug*

Heath Scumm
6th May 2007, 13:31
Optiunea "both of them suck" e prea la indemana oricarui hater WWE. Asadar sugerez sa lasam poll-ul asa.

Am votat cu Cena pentru ca sunt de parere ca animalele n-au ce cauta in pro-wrestling.

RockBerg
7th May 2007, 01:39
I see gay people. :)

Imposibil de ales.
Cena e varza dar caini din-aia ar trebui stropiti cu benzina si arsi de vii.

h1mZ
7th May 2007, 09:43
Optiunea "both of them suck" e prea la indemana oricarui hater WWE. Asadar sugerez sa lasam poll-ul asa.

Am votat cu Cena pentru ca sunt de parere ca animalele n-au ce cauta in pro-wrestling.

"When in doubt, vote against HitScum" (c) thunder_liger

:D

thunder_liger
7th May 2007, 10:03
Sticking to my "in doubt" motto :)

RockBerg
7th May 2007, 11:19
"When in doubt, vote against HitScum" (c) RockBerg

FIXED.

Please.
Give credit to the original.

Reaper
7th May 2007, 12:57
Am votat cu Cena pt ca sunt de parere ca[,]Chloe e singura creatura care a intrat vreodata intr-un ring WWE care are mai putine manevre decat Joke Cena, anume bite and scratch. Ca forma de taunt mai are si bark, dar asta face si gay champ-ul de fiecare data cand are un microfon in mana.

Raiden
7th May 2007, 19:06
Am votat Chloe deoarece este dragalasa nu steroid freak precum Cena :)

PSYCHO
9th May 2007, 05:44
Si eu am votat cu Chloe, ptr k ii sta bine cu parul ala pe fatza! Totusi i-ar prinde bine niste ceara k altfel va ramane cateaua nimanui! Si sunt sigur k l-ar termina pe Cena cu un "boner swallow"! :D

Si apropo, iata o poza nemodificata:

http://www.hostingfiles.net/files/20070509045911_Cena_gay1.jpg

h1mZ
9th May 2007, 08:03
Am votat cu Cena pt ca sunt de parere ca[,]Chloe e singura creatura care a intrat vreodata intr-un ring WWE care are mai putine manevre decat Joke Cena, anume bite and scratch. Ca forma de taunt mai are si bark, dar asta face si gay champ-ul de fiecare data cand are un microfon in mana.

Finisherul ei e mai tare ... Chloe Tush Push :)

ThePhenom
16th May 2007, 14:46
Chloe...mai tare decat John Sida

Louie Anderson
16th May 2007, 20:30
Chloe il fugareste pe Cena prin ring si dupa vreo 5 min ii aplica miscarea sa de final(Dog's bite) si faqce pipi pe fatza lui Cena se urca pe el fiindca mirosea frumos si se culca.Arbitru numara si Chloe e noul WWE Champ