View Full Version : CFR-Rapid
Ultras CFR
1st May 2007, 09:45
Propaganda comunista sa pus in miscare in fiecare zi hartogarii vandutii miticilor dau tot feluri de zvonurii cu jucatorii,antrenor,conducatorii de la CFR.jij oierul incearca prin orice mijloace sa deztabilizeze situatia de la club.Acum vine randul nostru CFR nu a fost Dorinel si nu sta in cei 4 suspendatii.Trebuie sa ne aratam atasamentul fata de echipa de miercuri trebuie sa mergem la antrenamente in fiecare zi si sa-i incurajam ca la meciurii sa simta ca suntem alaturii de ei.Nu uitatii CFR suntem noi suporterii care suferim la infrangerii si ne bucuram la victorii.
CFR1907
1st May 2007, 10:01
Propaganda comunista sa pus in miscare in fiecare zi hartogarii vandutii miticilor dau tot feluri de zvonurii cu jucatorii,antrenor,conducatorii de la CFR.jij oierul incearca prin orice mijloace sa deztabilizeze situatia de la club.Acum vine randul nostru CFR nu a fost Dorinel si nu sta in cei 4 suspendatii.Trebuie sa ne aratam atasamentul fata de echipa de miercuri trebuie sa mergem la antrenamente in fiecare zi si sa-i incurajam ca la meciurii sa simta ca suntem alaturii de ei.Nu uitatii CFR suntem noi suporterii care suferim la infrangerii si ne bucuram la victorii.
Asa este. Eu unul o sa merg la antrenamentele echipei si sper sa treaca peste ultimile evenimente intamplate la club.:ok:
ultras79
1st May 2007, 12:23
cfr termina pe locul 4..!!! Timisoara castiga cupa..!!! NU o sa prindeti cupele...!! Dumnezeu ii sus si vede...!!!
Cluj4Poli
2nd May 2007, 13:29
:rosu: cfr termina pe locul 4..!!! Timisoara castiga cupa..!!! NU o sa prindeti cupele...!! Dumnezeu ii sus si vede...!!!
da dar va vede si pê voi lol asa ca...sa nu anticipam:rosu:
forza_CFR
2nd May 2007, 17:15
cfr termina pe locul 4..!!! Timisoara castiga cupa..!!! NU o sa prindeti cupele...!! Dumnezeu ii sus si vede...!!!
iar voi nu promovati...vi se rupe franghia
RazvyVG
2nd May 2007, 17:29
iar voi nu promovati...vi se rupe franghia
chiar ii imposibil !
si sincer steaua e favorita pt locu 2 si rapid pt locu 3 ...
Universal
2nd May 2007, 17:38
CFR-Rapid- va fi un X mare , cred 1-1 sau 0-0
forza_CFR
2nd May 2007, 22:05
chiar ii imposibil !
si sincer steaua e favorita pt locu 2 si rapid pt locu 3 ...
Noi sa fim sanatosi :o:
vladnz
5th May 2007, 14:08
CFR-Rapid- va fi un X mare , cred 1-1 sau 0-0
Asa ma gandeam ci eu
forza_CFR
5th May 2007, 20:35
hai ca am facut-o
Ultras CFR
8th May 2007, 06:37
SUPERB! Am INVINS !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.