View Full Version : Pandurii-U.Craiova:Derby-ul Olteniei
Balaci
29th April 2007, 00:15
In tur a fost un meci frumos,terminat 2-2.Ce va fi in retur?Daca bat,Pandurii demonstreaza inca o data ca sunt echipa momentului in Oltenia:ok:
Eu unul cred totusi ca va fi doar egal...
Sergio_D
29th April 2007, 09:48
Este un meci mai aparte, mai special decat celelalte confruntari cu alte echipe din prima liga. Jucatorii nostri vor intra pe teren mai motivati, zic eu. Batem, pentru ca suntem mai buni. :cool:
TaciAcolo
29th April 2007, 10:02
O sa revina si suspendatii pt meciul cu stiinta ...sper sa fie un meci frumos un 3-2 pt Pandurii
Balaci
29th April 2007, 10:08
Oricum,sunt curios cum se vor comporta suporterii la acest meci,tinand cont ca sunt mulri suporteri ai Universitatii in Targu Jiu
Sergio_D
29th April 2007, 10:09
mare semn de intrebare aici :D
Balaci
29th April 2007, 10:11
Oricum e clar ca Durii vor fi mai slabi decat galeria Craiovei:( Cu conditia ca galeria Universitatii sa nu boicoteze pe Mititelu si sa nu vina...
Sergio_D
29th April 2007, 10:15
stadionul in general va fi mai "activ" la meciul asta, zic eu... va trai orice faza la o intensitate mai mare :rolleyes: . Ar fi rusinea rusinilor sa ajungem sa incurajam echipa adversa intr-un meci disputat la noi acasa, dar nu cred ca se va ajunge aici. Nu cred ca Universitatea va avea mai multi suporteri decat noi pe stadion, oricat de mult ar fi ea iubita la Tg-Jiu.
Balaci
29th April 2007, 10:20
stadionul in general va fi mai "activ" la meciul asta, zic eu... va trai orice faza la o intensitate mai mare :rolleyes: . Ar fi rusinea rusinilor sa ajungem sa incurajam echipa adversa intr-un meci disputat la noi acasa, dar nu cred ca se va ajunge aici. Nu cred ca Universitatea va avea mai multi suporteri decat noi pe stadion, oricat de mult ar fi ea iubita la Tg-Jiu.
Oricum,va fi si ca un test.Vom vedea cat de mult este iubita Pandurii la ora actuala in oras.Macar e bine ca e un meci fara mari mize in clasament:Craiova a cam scapat de retrogradare,noi stam lejer si fara obiective prea mari(nu cred totusi ca anul asta sa avem vreo sansa sa mergem in Intertoto in locul Bistritei),asa ca sper sa fie un meci spectaculos,lipsit de inhibitii:ok:
*Coco*
29th April 2007, 10:22
Naspa rau de tot ca se joaca Vineri la 18:00:(
Cele mai mari Sanse sa bata le au Pandurii
Balaci
29th April 2007, 10:24
Naspa rau de tot ca se joaca Vineri la 18:00:(
Cele mai mari Sanse sa bata le au Pandurii
Oricum stadionul va fi plin,sunt sigur:ok:
Totusi eu as dori parca un egal,2-2,ca sa nu se supere nimeni si sa nu mai fie scandal!
Sergio_D
29th April 2007, 10:26
Nu trebuie sa cedam puncte pe Municipal ! :lol:
Batem cu 1-0 sau 2-1 :D
*Coco*
29th April 2007, 10:27
Mai conteaza rezultatul:D Sa avem parte de un meci frumos cu multe goluri:D Sa castige cel mai bun
TaciAcolo
29th April 2007, 10:28
corect eu ..o sa-i huidui pe craioveni :D..doar Pandurii exista trebuie victorie sa le aratam cine e nr 1 in Oltenia
Balaci
29th April 2007, 10:31
corect eu ..o sa-i huidui pe craioveni :D..doar Pandurii exista trebuie victorie sa le aratam cine e nr 1 in Oltenia
Fair play please:P
Balaci
1st May 2007, 01:58
Mai sunt 4 zile pana la marele meci:P
Balaci
1st May 2007, 02:12
Asa sa fie:)
Sergio_D
1st May 2007, 12:46
bafta oltenilor :)
n-ai specificat cãror olteni... dar fiindcã te afli pe Suporter Pandurii, am sã consider cã te-ai referit la Pandurii ;)
Balaci
1st May 2007, 16:11
La Pandurii s-a referit sigur:P
Sergio_D
1st May 2007, 20:02
Neah... nu te încrede în Hardliner, cã e mare ºugubãþ :D
TaciAcolo
1st May 2007, 20:02
ii sustine pe cei mai slabi :D
Balaci
1st May 2007, 23:32
Neah... nu te încrede în Hardliner, cã e mare ºugubãþ :D
E hatru de Moldova:P
Sorin Blaj
2nd May 2007, 00:03
Bate Universitatea Craiova.
Balaci
2nd May 2007, 00:05
Viorel Temelescu, înaintea meciului cu Universitatea:
„Locul din clasament ne obligã sã câºtigãm”
Oficialii gorjeni fac apel la public pentru a-i încuraja pe elevii lui Neagoe
Eºecul de la Timiºoara a fost deja uitat de gorjeni. Bãnãþenii s-au impus la limitã cu 1-0, dar în faþa unei echipe gorjene fãrã ºapte titulari. Imediat dupã acel joc, gândul pandurilor a zburat spre urmãtorul joc, împotriva Universitãþii Craiova. Mai sunt doar douã zile pânã la marele meci Pandurii – Universitatea Craiova. Orgolii ºi patimi, dar mai presus de orice supremaþia simbolicã pentru aceastã regiune a þãrii. Sau mai simplu, finala campionatului în Oltenia. Totuºi, gazdele de la Pandurii spun cã e un simplu joc de campionat fãrã a aduce în discuþii aceastã luptã surdã pentru supremaþie.
Ambiþia lui Condescu
În afara partidei popriu-zise, jocul de vineri va fi ºi un duel între cei doi preºedinþi. Adrian Mititelu, patronul ªtiinþei, un controversat om de afaceri ºi mai nou contestat ºi de proprii suporteri, este cel care a avut cuvinte grele la adresa lui Marin Condescu. „Cine e Condescu? Un piºat de vacã uscat în vânt” a fost caracterizarea fãcutã de Mititelu în urmã cu doi ani celui care a avut cele mai mari performanþe în fotbalul gorjean. Reacþia oficialului pandurist a fost mult mai cumpãtatã: „Sã-i dea Dumnezeu sãnãtate ºi ce n-are”.
Aºa cã de mai bine de doi ani, Condescu ºi Mititelu nu-ºi vorbesc. Omul numãrul unu în clubul gorjean se face cã a uitat de Mititelu. „Nu am nicio treabã cu cei de la Craiova. Nu vãd de ce se face atâta tevaturã pe marginea acestui meci pentru cã e un simplu joc de campionat”, este ultima declaraþie datã de Condescu. Totuºi, oficialul pandurilor îºi doreºte sã nu piardã acest meci. „Doar Dinamo ºi CFR Cluj au reuºit sã câºtige la Târgu Jiu ºi aºa va rãmâne pânã la varã”, a mai completat Condescu.
Noi suntem fruntea
Nici vicepreºedintele Viorel Temelescu, un pãtimaº al pandurilor, nu se dezice de cele afirmate de ºeful sãu. „E un meci ca oricare altul. Cele douã echipe sunt scãpate de grijile retrogradãrii, aºa cã se va juca un fotbal curat. Sper ca jocul sã fie frumos ºi numai în teren. Cele douã echipe nu au nimic de pierdut, fanii trebuie sã fie alãturi de echipele pe care le susþin în termenii civilizaþi. Oricum, misiunea noastrã ºi a lor este sã demonstrãm cã suntem douã echipe bune ale Ligii 1. Sunt sigur cã va fi un meci frumos, fãrã scântei”, a declarat Temelescu. Apoi, oficialul pandurilor, având argumentul forte al poziþiei în clasament, anunþã cã cine câºtigã e stãpân în Oltenia. „Dorinþa noastrã e sã demonstrãm cã suntem o echipã invincibilã pe teren propriu. Poziþia din clasament ne obligã sã demonstrãm cã noi suntem echipa fanion a Olteniei”, a încheiat Temelescu. În acest moment, Pandurii ocupã locul nouã cu 41 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova se aflã pe a 12-a poziþie cu 35 de puncte.
ªapte ex-craioveni la Pandurii
În acest moment, mai mulþi craioveni fac parte din lotul pandurilor. Eugen Neagoe, Valentin David, Adnan Guso, Ionuþ Dragomir, Robert Vancea, Ilie Iordache ºi Daniel Orac au evoluat în trecut pentru echipa din Bãnie, aºa cã vineri vor juca împotriva fostei echipe. Antrenorul pandurilor Eugen Neagoe se considerã un profesionist ºi spune cã vineri va uita de ªtiinþa „Cu siguranþã va fi un meci frumos, pentru cã joacã douã echipe fanion ale Olteniei. Chiar dacã am crescut ºi m-am consacrat la Craiova, acum eu apãr culorile unei alte echipe, iar aceastã echipã se numeºte Pandurii Târgu Jiu ºi voi face tot posibilul sã înving cu aceastã formaþie”, spune Geanã. Altfel, Sorin Vintilescu, deºi este craiovean la origini, nu a fost legitimat niciodatã la Universitatea Craiova.
(c)IMpact in Gorj
TaciAcolo
2nd May 2007, 01:01
Neagoe vrea victoria în faþa “ªtiinþei”
Fost component al Universitãþii ºi câºtigãtor al ultimului titlu de campion al craiovenilor, antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe, ºi-a demonstrat profesionalismul în turul campionatului, când, în condiþii infinit mai grele, a reuºit sã încurce echipa la care a jucat terminând la egalitate, scor 2-2, partida ce s-a disputat la Caracal. “Chiar dacã am crescut ºi m-am consacrat la Craiova, acum eu apãr culorile unei alte echipe, iar aceastã echipã se numeºte Pandurii Târgu Jiu ºi voi face tot posibilul sã înving cu aceastã formaþie” a mai spus Eugen Neagoe. Tehnicianul Pandurilor se bazeazã pentru meciul cu Universitatea cel puþin pe aportul jucãtorilor ce au fost suspendaþi pentru jocul cu Poli ºi crede cã cei care vor veni la stadion vineri vor avea de vãzut un joc spectaculos: “Cel puþin din punctul de vedere al lotului, în mod sigur. Pentru cã cei patru jucãtori care au fost suspendaþi la Timiºoara vor fi apþi de joc la ora confruntãrii cu Universitatea Craiova, iar ceilalþi care sunt accidentaþi vom face eforturi pentru a fi recuperaþi pânã vineri. Cu siguranþã va fi un meci frumos, pentru cã joacã douã echipe fanion ale Olteniei” a încheiat Neagoe.
sper sa reuseasca sa invinga :D:D ..sa vada si craiovenii ce antrenor au pierdut
Kainsashiki
2nd May 2007, 01:02
ce liverpool-everton, ce real madrid-barcelona, ce lazio-roma? PANDURII - CRAIOVA, asta este adevaratul derby! :yeah:
Balaci
2nd May 2007, 01:03
Cu siguranta e cel mai "fierbinte" derby:P
TaciAcolo
2nd May 2007, 01:51
cred ca e primul meci ofcial jucat la noi acasa intre cele 2 echipe ....trebuie sa se termine cu o victoarie a echipei noastre ;) si sa devina o traditie si peste 10 ani sa se joace :D
Balaci
2nd May 2007, 02:01
cred ca e primul meci ofcial jucat la noi acasa intre cele 2 echipe ....trebuie sa se termine cu o victoarie a echipei noastre ;) si sa devina o traditie si peste 10 ani sa se joace :D
Cand revine Craiova in liga 1 din divizia B:drak:
Gorjan
2nd May 2007, 09:06
Oricum e clar ca Durii vor fi mai slabi decat galeria Craiovei:( Cu conditia ca galeria Universitatii sa nu boicoteze pe Mititelu si sa nu vina...
Nu este nici o problema daca nu o sa vina. Decat sa vina si sa injure echipa mai bine sa nu vina.DURII vor aplauda si golurile Stiintei pentru ca sunt foarte multi care sustin si Stiinta in galeria DURII. O sa fie un meci frumos care o sa le de-a peste nas tuturor si o sa arate ca oltenii sunt uniti, nu ca altii(gen Banat, Bucuresti, Moldova, Cluj).
Hai oltenii !!!:yeah: :yeah: :yeah:
*Coco*
2nd May 2007, 09:10
Acuma sunteti uniti ma?Da la Caracal in tur ce ati facut la final? Craiova **** Craiova?
Vai de voi ...
Gorjan
2nd May 2007, 09:20
Acuma sunteti uniti ma?Da la Caracal in tur ce ati facut la final? Craiova **** Craiova?
Vai de voi ...
Un singur lucru iti amintesc.....Mititelu si Solomon nu o sa fie scuipati si injurati la Targu Jiu asa cum s-a intamplat la Caracal cu Condescu si Carciumaru.:rosu:
PS.
Ma refer la suporterii din Targu Jiu...nu garantez pt craioveni.
Balaci
3rd May 2007, 22:52
Se pare ca meciul se va juca cu casa inchisa.Forza Pandurii/OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/
Sergio_D
3rd May 2007, 22:58
pfoai... îmi fãcuºi praf procesorul computerului cu sumedenia aia de animaþii... :groggy:
Balaci
3rd May 2007, 22:59
Imitam tribunele din Targu Jiu in ziua meciului:P
Gorjan
4th May 2007, 07:42
Fotbal, Liga I / Pandurii – Universitatea
Duel pentru supremaþie
Pandurii ºi Universitatea se dueleazã astãzi pentru cea mai bunã echipã a Olteniei
Pandurii: Guso – Popete, Rus, Chibulcutean, Dragomir – Ad. Popescu, Stîngã, Vancea, Pãcurar – Orac, L. Mihai. Antrenor: Eugen Neagoe
Universitatea: Bornescu – Ciucã, Stoica, Mitchell – Dãnãnae, Ionescu, Gãrgãlie, Rose – Costea, Dina, Njock. Antrenor: Florin Cioroianu
Arbitri: Mugurel Drãgãnescu, Marcel Savaniu, Dan Marchiº. Rezervã: Lucian Dan
Observatori: Doru Neagu, Constantin ªtefan
Televizat: Telesport – LIVE, ora 18.00
Bilete: 5 lei – peluze, 10 lei – tribuna a II-a, 15 lei – tribuna I
Marele meci dintre Pandurii ºi Universitatea se disputã astãzi. Acest joc nu e un simplu meci, e partida care va desemna cea mai bunã echipã a regiunii Oltenia. Pandurii sau Universitatea? Aceasta este întrebarea care se pune înaintea acestui meci-derby. Favoriþi, gorjenii nici nu se gândesc sã cedeze vreun punct craiovenilor, în timp ce oaspeþii s-ar mulþumi ºi cu un egal. „La Târgu Jiu doar Dinamo ºi CFR Cluj au câºtigat, iar Rapid ºi Steaua au remizat. Nu mai avem puncte de dat acasã”, a declarat vicepreºedintele pandurilor Viorel Temelescu.
Clinciuri verbale
Între Universitatea ºi Pandurii sunt mari ambiþii, aºa cã meciul de astãzi va fi unul al marilor orgolii. De la promovarea echipei gorjene în primul eºalon, conducerea Universitãþii a avut în permanenþã un „dinte” împotriva pandurilor. „Nu vom face niciodatã pace cu Pandurii. Vom fi în rãzboi pe viaþã”, a anunþat patronul ªtiinþei, Adrian Mititelu. Rãspunsul lui Condescu a venit imediat. „Nu ne punem cu cei care au minþile odihnite. Noi o sã arãtãm pe teren cã suntem mai valoroºi”, a declarat Condescu. Rãzboiul dintre Mititelu ºi Condescu a þinut mult timp capul de afiº al ziarelor. „Pandurii nu va fi niciodatã peste Universitatea” sau „Condescu e un nimeni în fotbal” au fost doar câteva dintre sãgeþile otrãvite trimise de Mititelu spre Pandurii. ªi nu au fost singurele. Reacþia gorjenilor a fost de fiecare datã diplomatã. „Respectãm Craiova, nu vrem sã intrãm în polemici cu ei. ªtim ºi cã ei nu ne vor în primul eºalon, dar noi îi vrem ºi pe ei”, a declarat Condescu. Polemica între cei doi a continuat, Mititelu afirmând cã la handbal gorjenii sunt primii. „Pandurii poate fi echipa fanion a Olteniei la handbal, dar în niciun caz la fotbal. Nu este o disputã pentru titlul de echipã fanion a Olteniei, cum nu este niciun meci între mine ºi Condescu, pentru cã între noi este o mare diferenþã. El bagã la Pandurii banii minerilor, în timp ce eu bag banii mei, aºa cã el poate fi doar omologul lui Geolgãu (n.red. preºedintele Universitãþii) sau Costeºin (n.red. director executiv U. Craiova), nu al meu”, a spus ieri Mititelu.
Mobilizaþi
Tensiunea pe marginea meciului de astãzi este mare. Chiar dacã spun cã pentru ei este un simplu meci de campionat, fotbaliºtii lui Eugen Neagoe sunt mobilizaþi ºi concentraþi sã facã un meci mare ºi sã mai acumuleze alte trei puncte. „E un simplu joc de campionat, nu e nimic special”, anunþã antrenorul pandurilor Eugen Neagoe. Acesta este completat de Guso. „Derby? Nu, de ce? Deocamdatã Craiova e sub noi, noi suntem echipa mai valoroasã. Aºa cã poate pentru ei e un derby”, a reacþionat Guso. Consacrat sub culorile ªtiinþei, antrenorul pandurilor spune cã nu va face concesii în meciul de astãzi. „Sunt profesionist, sunt plãtit de Pandurii ºi îmi doresc victoria în faþa echipei la care am lucrat”, a declarat Neagoe. Acesta e sigur cã echipa lui va lua cele trei puncte. „Þintim doar victoria, ºi o s-o obþinem”, a mai adãugat tehnicianul.
O mie de dolari la victorie
Fotbaliºtii antrenaþi de Eugen Neagoe nu au promisã nicio primã specialã pentru acest meci. Astfel, conform regulamentului, în cazul unui succes jucãtorii vor încasa câte o mie de dolari, o sumã care îi mobilizeazã pe gorjeni. „Nu mai avem emoþii, suntem scãpaþi, dar jucãm pentru bani. Muncim ca sã luãm bani pentru familiile noastre, aºa cã e normal sã vrem victoria”, a afirmat Adnan Guso.
COSMIN BRUJAN
Mititelu e dator la Pandurii
Patronul Universitãþii Craiova, Adrian Mititelu, are datorii faþã de clubul gorjean încã de acum patru ani. Este vorba de 15.000 de dolari, bani pe care patronul echipei din Bãnie trebuia sã-i ofere pandurilor în urma participãrii la douã turnee de fotbal de salã, singurele pe care controversatul patron craiovean le-a organizat la Târgu Jiu ºi Râmnicu Vâlcea. „Poate cã a uitat de datorie, dar o sã-i aducem aminte când l-om vedea în tribune”, a spus unul din oficialii pandurilor care e sigur cã „niciodatã nu o sã ne dea Mititelu banii aceia cuveniþi din premii”.
Invitaþi de marcã
La meciul de astãzi ºi-au anunþat prezenþa mulþi oameni cunoscuþi din fenomenul fotbalistic. Astfel, Ilie Balaci, fost component al Craiovei Maxima, dar ºi al pandurilor va lua loc în tribunele Municipalului. Balaci nu este strãin de Târgu Jiu, înainte de Revoluþie, acesta a jucat ºi a antrenat Pandurii cu care a fost la un pas de promovare în Divizia A. Totodatã, la meciul de astãzi va fi prezent ºi impresarul Adrian Ilie, apropiat al pandurilor prin prisma faptului cã patru jucãtori impresariaþi de Ilie sunt la Târgu Jiu.
Interes mare pe marginea meciului
Derby cu casa închisã
Organizatorii se aºteaptã la o afluenþã mare de spectatori
Meciul de astãzi de la Târgu Jiu este privit ca unul special de forþele de ordine. Ambiþiile dintre cele douã tabere sunt mari, aºa cã importante forþe responsabile cu pãstrarea ordinii ºi disciplinei vor fi concentrate în stadion dar ºi în afara acestuia. Astfel, trei sute de persoane abilitate vor asigura paza ºi ordinea, oficialii gorjeni fiind convinºi cã „toatã lumea va fi paºnicã”.
Mãsuri de ordine
Pentru prima datã în acest sezon, conducãtorii pandurilor au decis sã nu mai facã invitaþii, locurile la tribuna oficialã fiind împãrþite pe bazã de tabel. „Toatã lumea e prietenã cu noi acum, toþi vor invitaþii, dar la meciul acesta nu mai facem”, a anunþat vicepreºedintele Temelescu. Tot în acel sector de tribunã, delegaþia oaspete va avea alocat un numãr de zece bilete, acolo unde cel mai probabil va lua loc ºi Adrian Mititelu. Interesul pe marginea jocului de astãzi e foarte mare, astfel cã organizatorii se aºteaptã la un stadion plin. „Sigur vom juca cu casa închisã, cererea e prea mare de bilete”, a declarat secretarul general al pandurilor, Daniel Bãloi. Mãsurile de ordine în incinta stadionului au fost puse la punct ieri într-o ºedinþã desfãºuratã la sediul clubului. Astfel, s-a stabilit cã biletele de intrare la meci vor costa la fel ca ºi pânã acum, 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a ºi 15 lei la tribuna I. Astfel, au fost puse la vânzare 4.000 de bilete, accesul publicului pe stadion fiind permis începând cu ora 16.00. Femeile au accesul gratuit pe stadion cu excepþia tribunei oficiale ºi tribunei zero, copiii cu vârsta pânã în zece ani trebuind sã fie însoþiþi de pãrinþi. În sectorul de tribunã IA, cel din stânga tribunei oficiale vor lua loc ºi ultraºii gorjeni, galeria DURII schimbându-ºi astfel locaþia de la peluza de sub tabela de marcaj. Tot acolo vor fi aduºi ºi juniorii de la Pandurii, aceºtia urmând sã-ºi încurajeze favoriþii.
Conflict cu galeria
De partea opusã, clubul Universitatea Craiova s-a delimitat de suporteri ºi a anunþat cã nu vor organiza excursii pentru fanii din Bãnie. Mai mult, Mititelu a cerut ca unii lideri ai galeriei din Craiova sã nu fie lãsaþi în stadion din simplu motiv cã aceºtia nu vor încuraja echipa oaspete ci vor urmãri doar sã se rãfuiascã cu ºeful clubului doljean. Cei vizaþi sunt Gabi Blondu’ ºi Poºtaºu’, contestatari ai lui Mititelu. Totuºi, organizatorii se aºteaptã ca aproximativ trei sute de suporteri craioveni sã vinã la meci, aceºtia având rezervatã peluza destinatã de obicei oaspeþilor. „Avem trei sute de bilete pregãtite pentru ei, o sã trebuiascã sã le cumpere pentru cã nu a existat nicio reciprocitate între cele douã cluburi în ceea ce priveºte accesul suporterilor pe stadion”, a mai declarat Bãloi.
COSMIN BRUJAN
ªi ei vor victoria
La nivelul declaraþiilor, ºi craiovenii afirmã sus ºi tare cã urmãresc doar victoria. „Craiova rãmâne Craiova, nu se poate compara niciodatã cu Pandurii. Poate este un derby doar pentru cei de la Pandurii, pentru cã au ambiþia sã învingã echipa fanion a Olteniei, la care sperã toþi sã ajungã”, afirmã Dorel Stoica, cãpitanul ªtiinþei. ªi portarul Bornescu viseazã la o victorie a ªtiinþei. „Mi-am primit deja cadoul pentru ziua mea, am aflat cã voi avea un bãieþel, prietena mea fiind însãrcinatã, dar vreau un bonus, o victorie cu Pandurii ºi chiar sã marchez, aºa cum am fãcut-o ºi în meciul tur”, a afirmat Bornescu.
Joacã Iordache ?
Deºi în ultima sãptãmânã nu s-a antrenat deloc din pricina unor probleme medicale, mijlocaºul pandurilor Ilie Iordache va fi trecut pe foaia de 18 jucãtori ºi asta pentru cã lotul nu mai este unul numeros. Vasilache ºi Zoicaº sunt accidentaþi, în timp ce Dedu nu are drept de joc la Pandurii. Aºa cã Iordache va lua loc pe banca de rezerve pentru a o completa la numãr.
2-2 în prima manºã
Ultima partidã între cele douã echipe s-a jucat la Caracal ºi s-a încheiat cu scorul de 2-2, golurile pandurilor fiind înscrise de Vojislav Vranjkovic din lovituri libere executate perfect. Între timp, gorjenii l-au vândut la Dinamo pe bosniac, aºa cã cei de la ªtiinþa pot rãsufla uºuraþi. Totuºi, gorjenii nu au rãmas descoperiþi la executanþi de faze fixe, Alexandru Pãcurar fiind un adevãrat specialist al acestor faze.
Balaci
4th May 2007, 22:49
Mai vrea cineva sa comenteze ceva despre meci?:D
*Coco*
4th May 2007, 23:06
DURII o dadura in prostie iara da rau de tot
Ei au o "coregrafie" un banner mare care l`au afisat de 2 ori pana acuma, astazi a fost la 3 oara :headbang: :headbang:
Am vazut "coregrafia" aia cu Steaua,Dinamo,Craiova
Ei habar nu au se fac de ras din ce in ce mai mult
Astazi se mai si mutara din peluza ca sa fie mai multi:happy :happy
Sergio_D
5th May 2007, 08:04
Mãsura cu mutarea în peluzã a fost dictatã de club, cel mai probabil, ca sã obþinã cât mai mulþi bani din biletele de la peluzã. Coregrafia aia (sau ce-o fi :D) au arãtat-o ºi la meciul cu Steaua de anul trecut... :sleep:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.