View Full Version : Homicide/Hernandez vs Eddie Guerrero/Juventud Guerrera
Heath Scumm
28th April 2007, 15:06
LAX vs LWO ...
Mike^
28th April 2007, 15:34
Nobody can forget The Latin World Order...Dar Latin American Xchange au dus atat angle-urile rasiale cat si conceptul de Tag-Teams la un alt nivel. Probabil...De fapt, fara indoiala, cea mai buna, cea mai in forma echipa din wrestling-ul mondial.
LaParka
28th April 2007, 16:54
LWO...the good ol' times..:) banuiesc ca o sa fiu singurul care voteaza cu ei :D
Doctor_Satan
30th April 2007, 09:57
LAX!
Imi plac la nebunie meciurile lor!
ThePhenom
15th May 2007, 14:40
Eu votez cu LWO.Au fost preferatii mei si Eddie este idolul meu impreuna cu Undertaker dar si Juventud Guerrera m-a impresionat cu meciurile lui!!!
Big Sexy
15th May 2007, 20:26
Serios acum, LWO intotdeauna mi-a provocat repulsie, nu imi spuneau nimic, erau o copie jenanta de NWO. LAX-ul chiar si in atmosfera underground din TNA este cu mult peste LWO. Dito!
LaParka
15th May 2007, 20:38
copie?asta e o chestie de perspectiva.....LWO au aparut la inceput ca forma de protest impotriva Cliq-urilor,in cazul asta nWo,dupa cearta lui Guerrero cu Bischoff
Louie Anderson
18th May 2007, 10:34
Daca stam sa ne gandim bine LWO chiar vroia sa fie ca nWo.LAX nu copie pe nimeni sunt pur si simpli Latino.Nu cred ca trebuie sa mai insistam despre echipa care va castiga meciul deoarece este foarte sigur ca LAX va castiga.Imi amintesc (chiar daca am memoria cam cat fumul pe care il scoate un Trabant)intr-un show TNA Lax a amintit de Eddie Guerrero
LaParka
18th May 2007, 10:58
Daca stam sa ne gandim bine LWO chiar vroia sa fie ca nWo.LAX nu copie pe nimeni sunt pur si simpli Latino.
ba da,copie numele aeroport-ului din Los Angeles....
LAX este o echipa care m-a facut sa privesc cu mai mult interes meciurile Tag Team din TNA si care a contribuit la cresterea valorii TNA-ului !Deci ghiciti cu cine voi vota ?
Louie Anderson
18th May 2007, 22:11
Chiar daca nu-mi place TNA,LAX m-a facut sa ma uit pentru ca sunt cu totul special.In WWE meciurile TAG-TEAM sunt mult mai slabe.
TNA sta pe loc si WWE scade asta e tot ce mi-a trecut prin cap in afara de acel glont.Meciurile TAG-TEam la care participa LAX sunt foarte bune mai ales daca sunt si in stil Hardcore.
SexyBoy
21st May 2007, 22:20
LAX ownz LWo!
Homicide impreuna cu Hernandez formeaza un Tag-TEam de toata frumusetea.Stiu sa lupte in echipa capatand experienta de-a lungul timpului in TNA,iar pe cont propriu Homcide ownz Them All Because She Was THe Indy`z Ruller with SuperDragon and Ruckus And Many Wrestlers like Jack Evans s.a
Desigur nu trebuie uitat Eddie[R.I.P] care era un atlet desavarsit si Juventud tot.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.