View Full Version : The Outsiders (Dr. Pinyada, Kevin Nash, Scott Hall) vs D-X (HHH, Shawn Michaels)
Dr. Pinyada
24th April 2007, 01:45
Primul care imi clasifica fantezia drept imposibila, sau care sugereaza ca as fi pierdut sau care respira, primeste o tava de acid coroziv in figura. Nu glumesc. Intrebati-o pe secretara doctorului Phibes.
Big Sexy
24th April 2007, 07:49
care e rolul tau alaturi de mine si de scott hall ca nu m-am prins? Carne de tun? :D
Heath Scumm
24th April 2007, 08:57
F*ck DX ... Outsiders all the way!
Doctor_Satan
24th April 2007, 09:57
Desi DX are o priza enorma la public, Outsiderii raman totusi in istoria wrestlingului pentru realizarile lor.
Plus ca e foarte probabil ca si Shawn sa-i traga o teapa lui HHH, asa cum a facut si cu ceilalti parteneri ai sai!
Big Sexy
24th April 2007, 11:28
axinte, ai votat gresit (cu DX-ul), sa-ti modific votul? :D
h1mZ
24th April 2007, 19:33
The Oustsiders ...
Raiden
24th April 2007, 20:07
The Outsiders - deoarece e o echipa
DX - e stable
DX 2006 - sux
:P
PSYCHO
25th April 2007, 06:35
Normal k "The Outsiders"! Si cred k inteleg de ce Dr. Pinyada s-a pus si pe el! :) Probabil ptr k e nou pe aici! Si apropo, imi plac genul asta de thred-uri evidente! ... Propun k urmatorul sa fie "Caviar vs Balegar"! :ras-plans:
RockBerg
25th April 2007, 14:23
Propun k urmatorul sa fie "Caviar vs Balegar"! :ras-plans:
Should be a shitty thread...
Sa nu cautati cu Google "Kaviar" ca ajunge intr-un fel de balegar. :happy
Smokkie
25th April 2007, 21:20
la fel aleg si eu,fratilor! tot the outsiders sunt mai adevarati :D
Dr. Pinyada
13th May 2007, 03:24
Normal k "The Outsiders"! Si cred k inteleg de ce Dr. Pinyada s-a pus si pe el! :) Probabil ptr k e nou pe aici! Si apropo, imi plac genul asta de thred-uri evidente! ... Propun k urmatorul sa fie "Caviar vs Balegar"! :ras-plans:
Baietel, alegerea mea nu se datoreaza naivitatii mele, ci unei fantezii, dupa cum am specificat. Si cel mai probabil urmaresc spectacolul wrestling-ului de cand tu credeai ca Papa Shango este numele unui film horror.
PSYCHO
13th May 2007, 03:50
^ SCANDAL!!! :ras-plans:
Baietel, alegerea mea nu se datoreaza naivitatii mele, ci unei fantezii, dupa cum am specificat.
Baietel, am zis eu ceva de naivitate?
Si cel mai probabil urmaresc spectacolul wrestling-ului de cand tu credeai ca Papa Shango este numele unui film horror.
Eu in 1989 credeam ca Papa Shango este numele unui film horror! Chiar k urmaresti de mult wrestling-ul! :D ... Eu urmaresc de prin '93 dar nu ma dau important k tine! Chiar nu conteaza detaliile astea, e doar wrestling ...
Sugestie: CHILL!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.