PDA

View Full Version : WRM X-Mas Overdose 2005

Heath Scumm
2nd December 2005, 15:38
http://img352.imageshack.us/img352/945/xmas6dl.jpg

Cred ca stiti povestea acestui PPV - e iarna, gimmick match-uri de sezon, aaaaiiiight? :rolleyes:

Oricum ... ma auto=propun ca si comissioner pentru decembrie desi parca stiam ca DECRET vrea si el postul ... daca il doreste, eu il ofer ... vreau sa stiu daca propunerea lui mai e valabila!

Big Sexy
2nd December 2005, 16:24
eu ma retrag din WRM pe o perioada nedeterminata. Sorry!

cutuma
2nd December 2005, 18:14
Da da, tot vreau titlul de comissioner luna asta :D

Reaper, Trips', contam pe voi luna asta da?

Th3 Gam3 HHH
2nd December 2005, 22:07
Yeap , trece-ne pe lista lu` Mos Craciun !:)

Reaper
4th December 2005, 14:15
Prezent la datorie, domnu comissioner!

Heath Scumm
7th December 2005, 10:35
Din cate stiu dintr-o conversatie telefonica, s-ar putea sa ne bazam si pe revenirea lui Issue in WRM luna asta ... desi inca n-a postat nimic in acest sens ... daca nu posteaza personajul pana pe 12 cand trebuie anuntate luptele nu va participa la X-Mas Overdose ...

cutuma
11th December 2005, 20:38
Asa cum v-am obisnuit ....

http://img352.imageshack.us/img352/945/xmas6dl.jpg

Big Sexy
11th December 2005, 21:54
OMFG, esti ireal frate, probabil asta vroiai sa imi arati!!! foloseste emoticonul asta in messenger si o sa imi intelegi punctul de vedere : ^:)^

Heath Scumm
12th December 2005, 11:15
Dumnezeule ... cel mai bun afis de pana acum ... cu adevarat genial ...

cutuma
13th December 2005, 18:50
Programul meciurilor pentru X-Mas Overdose :

1. Runaway vs The Assasin vs Anarchist (tc) - Triple Threat Frozen Alive Match (http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=176217&postcount=13)

2. Reaper (c) & Lethal vs HeathScumm & GraveDigger (ic) - Santa's Bags Match (http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=455814&postcount=17)

daca tot v-a placut posterul, incerc sa va mai fac o surpriza cat de curand, pt k ne mai lipseste un suport vizual la ceva f. important :cool:

Heath Scumm
14th December 2005, 11:24
Sa inteleg ca ai transformat titlul CRUISERWEIGHT in INTERCONTINENTAL??

ATENTIE!!! ... NU STIU DACA SUNTETI CONSTIENTI DE ASTA INSA CEL CE VA PIERDE (VA FI ARUNCAT IN RECIPIENTUL CU GHEATA) FROZEN ALIVE MATCH -ul VA STA PE TUSA CEL PUTIN O LUNA PENTRU A-SI VINDECA RANILE - Asta e storyline-ul, comissioner-ul a ales aceasta stipulatie!

cutuma
14th December 2005, 18:50
Sorry ... am pus din reflex IC ... ramane cruiserweight, sorry :)

Th3 Gam3 HHH
14th December 2005, 20:13
Sunt destul de constient in ce lupta se angreneaza luptatorul meu , insa eu unul zic , ca ea pare un pic previzibila in ceea ce consta cel care va fi "inghetat" cel putin o luna !

issue
14th December 2005, 21:55
de ce zici asta??

Th3 Gam3 HHH
15th December 2005, 08:09
Nu te supara acum , am zis ce cred , tu ce crezi ?!Poate sa nu se intample ce cred eu , in fond sa castige cel mai bun ! cred ca mai mult ma refeream la cel care va fi introdus in recipient , dar totusi spunand aceste chestii , in cazul in care castigi , oare pe cine vei introduce in bazin ...

Reaper
15th December 2005, 10:36
Sa stii ca n-am vorbit cu Issue despre meci, cum se va desfasura, cine va castiga, etc. Nu suntem politicieni sa spunem una si sa facem alta.
Discutia noastra a fost urmatoarea:
Issue: "Vreau un feud cu Anarchist."
Reaper: "Ok."
Sa nu te astepti ca Anarchist (cred ca la el te gandesti ca victima universala) sa faca vreun Swanton sinucigas si sa aterizeze ("din greseala") in apa inghetata.

Heath Scumm
15th December 2005, 12:17
^^Ma indoiesc ca va fi o alianta sau o coalitie...si din storyline mi se pare ca Anarchist si Assassin au o problema unul cu celalalt ... plus ca esti si tu pe acolo ... mi se pare total imprevizibil meciul ... asa ca :rolleyes: ... nu cred ca ai de ce sa te temi!

cutuma
15th December 2005, 13:11
Frozen Alive e pt X-Mas Overdose ce e Elimination Chamber pt New Years Revolution, un meci tematic care nu poate lipsi. Iar avand in vedere participantii, orice se poate intampla. Adica feud-ul e intre Anarchist si Assasin, iar Runaway e un fel de arbitru :) Orice se poate intampla.

Reaper
17th December 2005, 23:25
@DECRET
Desi este un post interesant si mie mi-ar conveni de minune sa ramana, este posibil ca ultimul tau post din meci sa nu fie luat in considerare din cauza ca:

Din Regulamentul WrestleRoMania (Postul 3, articolul 4)
"ATENTIE!!! NU VOR FI ACCEPTATE SUB NICI O FORMA MESAJE CONSECUTIVE ALE MEMBRILOR ACELEIASI ECHIPE!ADVERSARII TREBUIE SA AIBA DREPTUL LA REPLICA!NU-I ASA???"

Din asta reiese ca nici postul meu nu ar fi valabil. Insa cred ca totusi se aplica urmatoarea regula:

Din Regulamentul WrestleRoMania (Postul 1, articolul 7)
"Se poate posta numai dupa ce oponentul a dat replica. NU sunt acceptate post-uri consecutive ale unui user indiferent de motiv daca intre 2 posturi ale unui user sunt mai putin de 24 ore."

Adaptata la tag team match aceasta regula ar suna:
NU sunt acceptate post-uri consecutive ale userilor ce formeaza o echipa indiferent de motiv daca intre 2 posturi ale userilor respectivi sunt mai putin de 24 ore.

In orice caz, bla bla bla ... bla bla ... bla bla, vedem ce-o fi.

cutuma
17th December 2005, 23:36
Ai dreptate, mersi ca m-ai atentionat. L-am sters pana la urma dar il voi salva pe hard si il voi posta cu prima ocazie ;)

Intre postul tau insa si postul meu precedent sunt 24 de ore ... eu zic ca regulamentar vorbind e mai mult decat corect. Spre dezavantajul lui Hitscum, fiind singur in echipa trebuie sa scrie cat pentru doi asa ca noi n-avem altceva de facut decat sa ne stapanim entuziasmul si sa postam mai rar :)

Am tinut neaparat sa facem acest tag-team, insa imi pare rau ca fiind singurul heel veritabil (exceptand personajul lui Issue care abia debuteaza) n-aveam cu cine sa-l bag in mix pe Hitscum. Macar daca ar mai "concura" si Fallen :(

Big Sexy
18th December 2005, 00:58
Ati interpretat corect regulamentul din punctul meu de vedere. O sa vb cu Hitscum maine sa lamurim povestea asta. Intentia regulii cu postatul al anumite intervale de timp este de a evita monopolizarea meciului de catre un singur jucator sau de a spori pe cineva sa abuzeze de limita de 20 post-uri adica de a-l impiedica sa posteze 19 si tu sa ramai cu unul singur. (limita impusa pentru a ridica fiecare post in parte atat calitativ cat si cantitativ)

cutuma
18th December 2005, 13:53
In contiile astea diseara dupa ce trec 24 de ore de la postul lui Reap voi posta din nou :D

Heath Scumm
19th December 2005, 19:42
Am tinut neaparat sa facem acest tag-team, insa imi pare rau ca fiind singurul heel veritabil (exceptand personajul lui Issue care abia debuteaza) n-aveam cu cine sa-l bag in mix pe Hitscum. Macar daca ar mai "concura" si Fallen :(

Nu-i problema ... doar ca in week-endul asta nu am avut acces la net ... m-am straduit ca prin consistenta posturilor mele, lupta sa nu aiba de suferit!

@Reaper
In Burried Alive Matches ca si in Frozen Alive Matches , armele si intereferentele sunt COMPLET LEGALE ... meciul nu se poate termina prin descalificare ci doar prin ingorparea/inghetarea adversarului!

Reaper
19th December 2005, 19:55
Da, asta stiam si eu.
In cazul asta ar trebui sa modifici ultimul aliniat din http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=176217&postcount=13
ca sa nu mai existe dubii.

Th3 Gam3 HHH
20th December 2005, 09:03
S-au terminat luptele , nuh ?

Big Sexy
20th December 2005, 10:07
Dap si am opus si poll-urile! Votare placuta!

cutuma
20th December 2005, 20:41
Cateva comentarii

1. La triple threat mi-a fost foarte greu sa ma decid cu cine sa votez. Toti trei s-au implicat activ in meci si a iesit destul de okey :ok: ... in cele din urma am votat Runaway la o diferenta f. mica de ceilalti. Ma bucur insa de revenirea lui Issue si ma astept la cat mai multe de la el.

2. la tag team am votat cu Reaper/Lethal pt ca sincer, am fost mai buni :) desi interventia lui Juggernaut m-a facut sa ma gandesc totusi de doua ori. Insa nu cred k sfarsitul acestui conflict este aproape ;)

Th3 Gam3 HHH
21st December 2005, 23:37
In caz ca Runaway va castiga Triple Threat-ul , sper ca imi veti permite sa postez sfarsitul meciului undeva pe 28-29 dec. , dat fiind faptului ca voi fi plecat. In acest fel voi avea timp sa ma gandesc serios la sfarsit , pt ca de pe acum imi da batai de cap ! Nu stiu daca cineva a fost mai indecis decat mine, daca sa castige sau nu acest meci!( in cazul in care posibilitatea de a castiga exista ). Pai ganditi-va si voi pe cine sa bag !? Acest lucru nu cred ca i-a dat batai de cap lui Reaper ,anul trecut ,in primul meci Frozen Alive!

Heath Scumm
22nd December 2005, 16:25
Triple Threat-ul mi s-a parut extrem de interesant insa lupta de echipe mi-a placut mai mult ... in Triple Threat l-am votat pe Runaway pentru ca mi-a placut cu o idee mai mult decat adversarii sai ... trebuie sa spun ca cel mai mult mi-a placut gimmickul lui Killbourne ... cred, ca si critica pozitiva, ca Runaway ar trebui sa-si definitiveze gimmickul de Suplex Machine ... sa fie un tough SOB gen Tazz ... dar e doar o idee ... in gheata cred ca tre' sa ajunga Anarchist ... parerea mea! :rolleyes:

In Meciul de echipe am votat cu adversarii mei pentru ca mi-a placut prestatia lor ... au fost mai buni, comentarii amuzante, tot tacamu' ... sper ca in ciuda faptului ca n-am primit nici un vot, prestatia mea n-a lasat prea mult de dorit!In caz ca aveti critici constructive (sau distructive :evil: ), va rog sa nu ezitati sa le mentionati!

Heath Scumm
5th January 2006, 10:53
@ DECRET ---> Tre' sa faci un rezumat al lunii in cuvintele tale de comissioner!

cutuma
5th January 2006, 14:29
X-Mas Overdose a marcat sfarsitul anului in WRM insa totodata a scos la iveala noi conflicte ce par departe de a fi solutionate.

Cum atentia generala era indreptata spre aftermathul teribilului meci de la Red November, a socat aparitia unui nou luptator sub tutela lui Issue care si-a tradat fostul client, pe Anarchist. Urmatorul soc a fost desamnarea lui Lethal drept comissioner la doar 3 luni de la intrarea sa in WRM fapt ce a starnit mania lui HeathScumm. Rookie-ul a aranjat doua meciuri, ambele extrem de violente desi au stat sub tutela spiritului de Sarbatori.

In primul meci al serii, Runaway a fost pus la mijlocul conflictului dintre Anarchist si Jason Killbourne. Stipulatia facuta de comissioner a fost ca meciul sa fie de tipul Frozen Alive, unul din luptatori urmand a fi aruncat intr-un bazin cu apa si gheatza. In realitate lupta nu a avut loc doar intre cei trei combatanti selectati initial, intrucat desele implicari ale lui Issue au contat aproape decisiv, nepunand la socoteala si interferenta Gladiatorului care a facut astfel sa asistam la un adevarat Demolition Derby. In cele din urma Runaway a iesit castigator insa The Assasin a lasat o impresie buna la meciul sau de debut. Ramane de vazut cum va continua conflictul sau cu Anarchist in conditiile in care Punkerul va lipsi foarte probabil din cauza ranilor la urmatorul PPV.

In main eventul serii s-au aflat pentru prima oara fatza in fatza fostul campion WRM : HeathScumm si actualul campion : Reaper. Scumm n-a primit insa de la Lethal rematch-ul la titlu pe care il dorea dupa ce pierduse centura la KoTM dar s-a trezit in mijlocul unui tag match alaturi de vechiul sau aliat GraveDigger. Meciul a avut la randu-i o stipulatie, in fiecare colt al ringului aflandu-se o punga cu arme ce puteau fi folosite in lupta din ring. Pe rand din acei saci au iesit o stea imensa de sticla folosita de Scumm pt un Epiphany, pioneze, sarmale si un vitraliu. In ciuda interventiei lui Juggernaut, meciul a fost castigat de Reaper si Lethal prin miscarea lor de super-impact: The Electric Cutter. La finalul meciului Lethal a socat intreaga lume declarand ca alianta sa cu Reaper a fost una de conjuctura si doar pentru a-l deposeda pe liderul H8 Club de centura.

Cine isi va gasi oare razbunarea la Sweet Revenge si cat de dulce sau amara va fi aceasta?