PDA

View Full Version : Predictions- week 13

codrutc
1st December 2005, 17:04
Cu riscul de a vorbi cu mine insumi, avand in vedere "aglomeratia" de pe forumul asta :) , imi permit sa deschid thread-ul cu predictii pentru week 13 in National Football League

Atlanta @ Carolina, Panthers. Stiu ca Panthers s-au cam chinuit in ofensiva in ultimele doua etape, dar nici la Falcons n-am vazut nimic sa ma convinga ca pot bate in Carolina.

Buffalo @ Miami, Dolphins. Se pare ca atat Ricky Williams cat si Ronnie Brown au inceput sa joace bine in tandem, suficient sa alerge prin apararea la Bills, slaba impotriva jocului terestru.

Cincinnati @ Pittsburgh, Steelers. Asta este un meci greu de prezis si sincer as fi putut sa zic tot atat de bine ca bat Bengals. Problema este ca acestia din urma nu au dovedit pana acum ca pot bate impotriva unei echipe bune, cu atat mai mult in deplasare. Cred ca Steelers vor opri declinul si vor reusi sa-si impuna jocul terestru de data asta impotriva la Bungals :)

Dallas @ NY Giants. Giants. Asta este meci dificil de prezis, dar inclin sa cred ca Giants vor invinge acasa. Cat de mult imi plac Cowboys, parca nu as crede ca pot bate pe Giants in New York, dar cine stie !

Green Bay @ Chicago. Bears. Nu cred ca Gado, minunea nigeriana va mai misca in fata apararii Bears, plus ca il vad pe Favre aruncand cateva interceptii.

Houston @ Baltimore. Ravens. Asta ar putea fi meciul in care Ravens sa-si verse toata frustrarea unui sezon dezastruos, asta numai daca Houston nu vor marca vreo doua TDuri din prima (nu-i vad pe Ravens sa revina precum Rams)

Jacksonville @ Cleveland. Jaguars. Imi plac Browns acasa, dar cred ca Jaguars sunt mai tari ca ei, "smash mouth baby!!". Cred ca Garrard o sa joace bine.

Minnesota @ Detroit. Vikings. Nu mas intereseaza cum ar putea juca Detroit, pompati de concedierea lui Mariucci, dar din ce-am vazut eu, echipa asta ar lua bataie si de la USC.

Tampa Bay @ New Orleans. Saints. Aici imi permit sa ma hazardez putin. Logica mi-ar spune ca Bucs vor castiga dar parca prevad iar un meci de final de sezon in care Saints vor strica aranjamentele echipelor implicate in lupta pentru playoffs.

Tennessee @ Indianapolis. Colts. Vai, ce inspirat sunt :)

Arizona @ San Francisco. 49ers. Imi plac 49ers acasa. Cred ca apararea lor le vor face probleme la Cardinals, suficient ca sa castige. Se pare ca 49ers vor incepe din nou cu Alex Smith QB.

Washington @ St. Louis. Redskins. Echipele astea vin dupa 2 meciuri cu evolutie opusa. Redskins au condus mai tot meciul cu Chargers, iar Rams au revenit ca prin miracol pe final ca sa-i bata pe Houston. Cred ca rookie de la Harvard va avea un meci bun, dar ii vad pe Redskins sa-si revina si sa castige meciul asta.

Denver @ Kansas City. Chiefs. Chiefs joaca bine acasa si cred ca vor juca mai bine decat in Denver in week 3, plus ca mai este si traditia meciurilor cu Denver din decembrie in Kansas City. Mi-ar place sa castige Denver insa, numai pentru faptul ca i-ar mentine pe Colts in priza.

NY Jets @ New England. Patriots. Jets iar sunt o echipa care ar putea pierde la USC. Sunt curios cum va juca Ty Law impotriva Patriots.

Oakland @ San Diego. Chargers. Asta iar e un meci usor de prezis, exceptand o minune. Antonio Gates se intoarce in meciul asta.

Luni,
Seattle @ Philadelphia. Eagles. Cred ca apararea la Eagles joaca mai bine si fiind si acasa, "Monday Night", ii vad pe Eagles castige acest meci.

Mihai13
2nd December 2005, 06:23
Hai si eu cu predictiile mele (si cu ce valoreaza ele...)

BTW Antonio Gates a jucat in meciul cu Skins.

Atlanta @ Carolina: Panterele joaca bine acasa in general si contra falconilor in particular, deci Carolina.

Buffalo @ Miami: Doua echipe in (re)constructie... Miami bate, ca Buffalo n-au nici QB nici secondary, lucruri pe care delfinii le poseda cat de cat.

Cincinnati @ Pittsburgh: Derbiul saptamanii. Steelers trebuie neaparat sa castige, ca daca nu se impute treaba. Tigrii bengali mai au de invatat. Deci Steelers.

Dallas @ NY Giants: Alt derbiu, cam la fel de important ca otelarii-tigrii. Hai ca sint meciuri bune etapa asta, daca mai punem la socoteala si Carolina-Atlanta avem 3 derbiuri. Asa, deci eu merg pe Vacari in meciul asta, i-au dominat pe giganti in Dallas cand au jucat acolo, si presimt ca Eli e "due" pentru un meci slab. Gigantii nu prea stau bine nici cu psihicul, dupa meciul de la Soimi.

Green Bay@Chicago: Ursii, care vor dovedi (pentru a 3-a oara cel putin) ca sint o echipa de luat in considerare.

Houston@Blatimore: Texanii n-au fata de echipa de 1-15, pentru ca chiar joaca sa castige, numai ca sint foarte slabi. Dar asta inseamna ca mai trebuie sa castige unu sau doua meciuri pana la sfarsit, si eu cred ca acesta va fi unul dintre ele, chit ca Ravens i-au surprins pe otelari acum doua saptamani.

Jacksonville@Cleveland: Fara Leftwich va fi greu. Jeguars o sa castige cu apararea lor de "erori ale geneticii" cum ii place sa le zica soimului de mare.

Minnesota@Detroit: Minny va bate, cu tot cu Jeff Garcia de la lei pe teren.

Tampa Bay@New Orleans: Aici nu sint de acord cu Codrut. Tampa o sa-i bata pe sfinti de o sa-i asculte cu urechea...

Tennessee@Indianapolis: Coltarii...

Arizona@SF: Da, apararea 69ers e tare, insa nu trebuie neglijat nici atacul cardinalilor, care incepe sa clickeze. Kurt a pasat peste 300 yards in aproape fiecare meci de cand s-a intors, si eu cred ca o sa invinga in golf.

Washington@St-Louis: In meciul acesta vom afla daca Ryan Fitzpatrick este noul Warner sau Bulger, sau daca este un Tony Banks (cine? exact...). Cat despre rezultat, foreskins o sa castige probabil, atacurile celor doua echipe se compara, insa apararile nu.

Denver@KC: Al patrulea derbiu al etapei. Sefii joaca bine in ultima vreme, si imi place de ei acasa. Daca nu castiga s-a zis cu divizia lor, asa ca merg pe un upset al sefilor.

Jets@Patriots: Patriotii, fara discutie. Insa va fi un meci neinteresant, pe care CBS-ul o sa mi-l bage pe gat din pacate. Sper ca pe francezi o sa dea macar Denver-KC, acum ca s-a terminat CFL-ul.

Oakland@SD: Chargerii vor bate, insa va fi un meci cu multe puncte, intre doua echipe cu atacuri decente si aparari suspecte.

Seattle@Philly: Eu zic ca Soimii Patriei de azi vor fii castigatorii de maine... Adica de luni.

NY_giants05
3rd December 2005, 15:45
hmmm..n-am mai fost de mult p-aici pe forum..vad k nici titans n-a mai intrat...iar seahawks e in Romania shi mai e ceva timp pana o sa mai intre pt. k nu are net deocamdata... Numai Codrut si Mihai au mai facut treaba p-aici :)

ok..here r my preds. :

Atlanta @ Carolina...carolina
Buffalo @ Miami...miami
Cincinnati @ Pittsburgh...meci intre 2 victime ale coltsilor...singurele echipe care puteau opri furia celor din Indianapolis...cred k o sa bata steelers
Dallas @ NY Giants....trebuie sa castigam meciul asta....e un meci EXTREM de important pt. giants...Oh...cat despre Jay Feely, dak mai rateaza mult, il omor !...meciul din Seattle trebuia sa fie al nostru :(
Green Bay @ Chicago...bears
Houston @ Baltimore...baltimore
Jacksonville @ Cleveland...jags
Minnesota @ Detroit....detroit
Tampa Bay @ New Orleans....tampa
Tennessee @ Indianapolis....mai are rost sa spun??..e clar cine castiga....
Arizona @ San Francisco..san fran
Washington @ St. Louis....rams must win!
Denver @ Kansas City...broncons
NY Jets @ New England...pats..nu m-ar mira o victorie a jetsilor la cum joaca new england
Oakland @ San Diego.... Chargers
Seattle @ Philadelphia...meci greu pt seahawks...chiar dak mcnabb is out!..cred k o sa bata totushi eagles...va fi un meci strans

Seahawk
4th December 2005, 18:41
Hai sa ma bag si eu acum...cu 2 ore inainte de inceperea meciurilor de pe coasta de est... E 6.23 ora Romaniei :P

Asadar:
Atlanta @ Carolina. Panthers -- Steve Smith o sa ne arate clar ca DeAngelo Hall este overrated
Buffalo @ Miami - Miami... am citit si pe nfl ca la bills cativa key-starters sunt accidentati
Cincinnati @ Pittsburgh - Steelers. Giants zice ca sunt singurele echipe care i-ar fi putut opri pe Colts dar uita de Seahawks ;) Apararea Otelarilor o sa-l tina iarasi in sah-mat pe Palmer tot meciul o sa vedeti.
Dallas @ Giants - Giants. Stefane nu te mai lua de Feely pt ca sa stii ca este un kicker nu bun ci foarte bun. Ca s-a intamplat sa aibe probabil cel mai prost meci din cariera lui contra Seahawksilor mei :drak: asta-i alta poveste. Unde mai pui ca unul din TD'urile voastre am citit pe nfl ca nici n-a fost. Nu cel al lui Shockey ci cel al lui Toomer. Dar ma rog asta-i alta poveste... cred ca de data asta trebuie sa le dati o chelfaneala buna Cowboylor la voi acasa.
Green Bay @ Chicago - Bears claR
Houston @ Baltimore - Ravens of course
Jax @ Cleveland - Merg pe Jaguars si eu ce sa fac... who the hell is Garrard? Lol nici n-am citit cate saptamani o sa lipseasca Leftwich dar sa stiti ca ma bucur ca e absent... nu prea il sufar eu:drak:
Vikings @ Detroit - Minnesota
Tampa Bay @ New Orleans - Tampa Bay
Arizona @ San Francisco - "derbiul suferintei" :D Arizona fara Rackers n-o sa faca nimic...dar nici 49ers nu's cine stie ce... Bat californieni insa...oricum meciul asta e 50-50 sa zic asa
Washington @ Rams - Chiar nu stiu cum joaca Fitzpatrick but i put my money on Redskins..
Denver @ KC - Denver
NY Jets @ New England - New England joaca prost, dar Jets joaca oribil...asa ca Patriots o sa mai aibe in cont inca un "W"
Oakland @ San Diego - Chargers

Si Monday Night:
Seattle @ Philadelphia - Seahawks. Chiar daca defense'ul vulturilor se potriveste bine cu offense'ul nostru... nu cred ca or sa reuseasca sa ne opreasca indeajuns pt ca sa ne bata. I mean... Philly can score 14-17 points...dar nu cred ca or sa ne opreasca pe noi sub-20... o sa dam vreo 24 si o sa "clinch'uim" divizia

Seahawk
5th December 2005, 09:53
Inainte de meciul de Monday Night :

Codru a ghicit 12/15
Mihai - 12/15. Ai avut dreptate despre Eli Manning...iar a jucat slab dar uite ca Giants nu sta doar in el... defense'ul vad ca a jucat chiar foarte bine. Tiki bun ca de obicei :)
Giants -10/15 - ai prea multa incredere in Rams tu :P La fel si'n Philadelphia ai sa vezi :D

si eu : 11/15 :P

Cu toti ne-am luat teapa cu Pittsburgh...se pare ca we really overlooked The Bengals :D

Edit: acum vad ca eu am uitat sa-i trec pe Indianapolis... practic nici n-a avut rost sa-i mai scriu...intelegeti voi :D Deci...am si eu 12 :drak: nu?