View Full Version : Transferuri
*Coco*
18th April 2007, 21:17
Mircea Voicu la Pandurii
Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a început deja campania de achiziþii pentru viitorul sezon. Astfel, ieri, gorjenii ºi-au asigurat semnãtura mijlocaºului de la Jiul Petroºani, Mircea Voicu. Decarul hunedorenilor a devenit de ieri jucãtor liber, iar oficialii pandurilor nu au stat pe gânduri ºi l-au ºi transferat pe mijlocaº. „Voicu mai avea contract cu Jiul pânã la varã, aºa cã putea semna cu noi. Nu ºtiu dacã a devenit acum jucãtor liber, ºtiu cã va veni la noi din varã”, a declarat ieri Marin Condescu. Potrivit preºedintelui de la Pandurii, Marin Condescu, Mircea Voicu a semnat deja un precontract cu gruparea gorjeanã pentru urmãtoarele cinci sezoane. „V-am spus cã vom aduce jucãtori care vor semna pe perioade îndelungate. Vom mai aduce ºi alþi jucãtori de care avem nevoie. Nu dãm nume”, a mai declarat Condescu.
Sergio_D
18th April 2007, 23:58
Mircea Voicu ? Pfff... cine-i asta ? :rolleyes:
Balaci
19th April 2007, 00:38
Un nasol:P
Sergio_D
19th April 2007, 00:49
pai si ce cauta nasolii la echipa noastra ? :thinkso:
afara ca nasolii ! :lol:
TaciAcolo
3rd May 2007, 17:43
22 de ani are jucãtorul dorit de târgujieni.
Dupã ce sãptãmâna trecutã târgujienii ºi-au asigurat pentru o perioadã de trei ani serviciile jucãtorului Mircea Voicu, de la Jiul Petroºani, campania de achiziþii la Pandurii continuã.
În aceste zile, gruparea olteanã s-a interesat de un alt fotbalist care a evoluat la Jiul Petroºani, mijlocaºul de numai 22 de ani, Ovidiu Vezan (foto la minge), care în momentul de faþã este legitimat la Minerul Lupeni. Vestea conform cãreia Vezan ar fi dorit de Pandurii a fost dezvãluitã chiar de antrenorul Minerului Lupeni, Dan Mãnãilã, care a afirmat cã este foarte posibil ca, în aceastã varã, sã se despartã de trei dintre jucãtorii sãi: “Pentru trei dintre fotbaliºti existã oferte de la echipe din primul eºalon. Neagu, Itu ºi Vezan sunt doriþi de Jiul Petroºani. Pentru Itu existã oferte ºi de la alte trei formaþii din primul eºalon. Vezan a stârnit interesul Jiului Petroºani, dar este dorit ºi de Pandurii Târgu Jiu.” Fost jucãtor al petroºãnenilor în sezonul 2005 - 2006, mijlocaºul Ovidiu Vezan a mai activat la UTA Arad în eºalonul secund, West Petrom Arad, ACU Arad, Unirea Sânnicolau Mare ºi Jiul Petroºani.
Pandurii recunosc interesul pentru Vezan
Oficialii clubului din Târgu Jiu nu au infirmat zvonurile conform cãrora jucãtorul Minerului Lupeni s-ar afla pe lista de achiziþii din aceastã varã, însã, momentan, nu s-a discutat nimic concret despre un eventual transfer al acestuia. Se pare cã evoluþiile bune ale arãdeanului la formaþia din Lupeni au stârnit interesul pandurilor, ultimul cuvânt aparþinându-i antrenorului. Deºi fotbalistul are doar câteva partide disputate în Liga I, oltenii nu se tem sã aducã jucãtori din diviziile inferioare. Cum Jiul nu mai are nicio ºansã pentru a rãmâne în primul eºalon, mijlocaºul pare tentat sã ajungã la echipa târgujianã, însã nu ºtie foarte multe despre un transfer al sãu în oraºul lui Brâncuºi: “Momentan, sunt jucãtorul Minerului Lupeni. ªtiu cã s-au interesat de mine formaþii din primul eºalon, dar nu am primit nicio ofertã concretã. Aº fi bucuros sã evoluez pentru Pandurii. Este o echipã bunã, care a demonstrat cã îºi meritã locul în prima ligã ºi mi-ar plãcea sã ajung acolo. Dacã sunt dorit de clubul gorjean, nu o sã refuz”, a precizat Vezan.
Momentan, sunt jucãtorul echipei Minerul Lupeni. ªtiu cã s-au interesat de mine formaþii din primul eºalon, dar nu am primit nicio ofertã concretã. Aº fi bucuros sã evoluez pentru Pandurii. Este o echipã bunã, care a demonstrat cã îºi meritã locul în prima ligã ºi mi-ar plãcea sã ajung acolo. Dacã sunt dorit de clubul gorjean, nu o sã refuz.
Ovidiu Vezan
TaciAcolo
25th May 2007, 16:27
Scarlatache si Vranjkovic, aproape de Târgu Jiu
Presedintele Marin Condescu a recunoscut ca negociaza cu Dinamo pentru a-si întari lotul. Scarlatache este aproape de revenirea la Pandurii iar Vranjkovic ar putea fi împrumutat de Dinamo la Târgu Jiu. în carti pentru un transfer la gruparea gorjeana se afla si atacantul Alexandru Piturca, liber de contract, date fiind relatiile dintre el si antrenorul Eugen Neagoe.
Pâna în acest moment s-a perfectat transferul lui Mircea Voicu de la Jiul Petrosani, gruparea din Târgu Jiu intentionând sa mai aduca alti cinci jucatori.
Bun presedinte avem :ok: am luat ceva bani pe Voika si acum se intoarce la noi :happy
Ghindeanu, pe lista lui Neagoe
PANDURII Tehnicianul gorjenilor, Eugen Neagoe îl are în vedere pentru sezonul viitor pe fundasul dreapta în vârsta de 27 de ani al ”bancarilor”, Daniel Ghindeanu. Fotbalistul este unul dintre preferatii lui ”Geana” mai ales ca îl cunoaste foarte bine, cei doi fiind coechipieri la Extensiv în urma cu cinci ani.
”Eu mai am contract pâna în iarna cu cei din Cotroceni însa daca primesc vreo oferta de la Pandurii sunt dispus sa negociez. Ma bucura foarte mult ca Eugen s-a gândit la mine”, a spus Ghindeanu.
de Ghindeanu nu stiu ce sa zic ...ce facem luam jucatori de divizia b:sleep:
TaciAcolo
26th May 2007, 13:49
Valentin Simion a fost imprumutat pe o perioada de 1 an la Pandurii...o achizitie destul de buna ma mir cum de l-au scapat cei de la uta :D
kerosene
26th May 2007, 13:59
Se pare ca vreti sa-l luati si pe Curca de la Farul,dar nu prea il intereseaza varianta asta. :D
Curcã nu este interesat de Pandurii
Se vorbeºte cã pe lista de achiziþii a Pandurilor Tg. Jiu figureazã ºi portarul farist George Curcã. Oficialii gorjenilor ar avea de ales între acesta ºi Hotoboc, de la FC Argeº, pentru înlocuirea lui Adnan Guso, dacã acesta va pleca de la echipã. George Curcã vrea sã pãrãseascã Farul, dar nu este interesat de Pandurii. „Pânã acum, nu am vorbit cu nimeni de la aceastã formaþie, dar nu mã tenteazã sã merg acolo. Oricum, vreau sã gãsesc înþelegere la oficialii Farului ºi sã fiu lãsat sã plec. Pânã acum, nu am însã nicio ofertã“, a declarat portarul constãnþean.
TaciAcolo
26th May 2007, 14:07
e praf nici sa nu vina .......dossey e peste el si Balaet:D
o sa transferam un portar doar in cazu` in care o sa plece gusso
Sergio_D
26th May 2007, 14:52
Simion? Nu-i rau deloc... ducem lipsa de atacanti :D
Celso
26th May 2007, 14:56
hmmm....tare suspect:( :( :(
TaciAcolo
26th May 2007, 15:25
suspect, ce?:D
Celso
26th May 2007, 15:29
trage Steaua tare de el, "haide ma UTA, avem nevoie de el domne, joaca la Steaua la anu" .... si in cateva zile e la Pandurii... :( :( :( ... nu vreau sa fiu carcotas, dar meciul ala Steaua-Pandurii:confused: ce interes avea Steaua sa il dea la Pandurii :| ...cand baiatul vroia sa ramana la Arad, pt ca se adaptase bine, iar sefii de acolo il doreau in continuare....
doar ma intreb si eu:P
Sergio_D
26th May 2007, 15:31
In meciul Steaua - Pandurii, jucatorii nostri si-au dat tot interesul sa scoata vreun punct ceva, insa javra aia de arbitru a dat un penalty exagerat de usor.
TaciAcolo
26th May 2007, 15:32
hai ma ...numai scenarii :D ...daca era meciu` dat ne bateau si ei cu 2-0 macar ..sa nu se mai discute atat de penaltyu` ala :)
a ales bine Simion Pandurii e peste Uta :D
Celso
26th May 2007, 15:34
asa sunt eu scenarist;) ..sa vedem la anul ce iese:D
*Coco*
26th May 2007, 17:00
Deabia astept sa plece Vintilescu cu Rus...ca am vazut ca au oferte din ASIA sa se duca..:yeah:
In locul lui Vintilescu il aveam pe Simion si in locul lui Rus pe Scarlatache care se pare ca va veni inapoi:)
Balaci
27th May 2007, 10:34
Il vrea cineva pe Vintilescu?:shocked: :shocked: :shocked:
Ar trebui dar rapid pana nu se razgandesc aia:happy
Sergio_D
27th May 2007, 13:31
Alexandru Piturca... ce jucator e ala? :shocked:
Lucrurile incep sa miroasa... Neagoe isi cheama nepotul la Pandurii, chit ca respectivul este o petarda... :(
*Coco*
27th May 2007, 14:41
Ala e mai petarda decat Vintilescu:D
Aoleu sa vedeti ce cuplu o sa faca cu Orac daca vine...sparg toate cluburile din Tg-Jiu cum o faceau la Craiova cand au fost amandoi
TaciAcolo
27th May 2007, 15:49
ca avem si multe cluburi :ras-plans: ...nu cred ca au ca face pe la noi:D
*Coco*
27th May 2007, 15:59
Alea care sunt...e de ajuns ca sa petreaca toata noaptea in fiecare zi:D
dinara
29th May 2007, 14:29
am si eu o intrebare....de cateva saptamani...mai exact inainte de meciul pandurilor k steaua,se antrena k echipa si un argentinian...Gerardo Fabian Dusso...si se zvonea k o sa vina la echipa...intrebarea mea este:ce s-a ales de el???il coopteaza Neagoe in lot???sau a plecat definitiv???...dak stie cineva ceva...sa posteze pe forum
TaciAcolo
30th May 2007, 12:34
dinara: daca il pastrau anuntau pana acum.....singurul care a venit la Pandurii e Voicu
Zvonurile sunt confirmate chiar de tehnicianul gorjenilor,
Alex Piþurcã este dorit de Neagoe la Pandurii
Printre jucãtorii care se aflã în atenþia conducerii Pandurilor pentru parafarea unui transfer pentru sezonul viitor se aflã ºi fiul selecþionerului Victor Piþurcã. Preºedintele Pandurilor, Marin Condescu, nu a negat interesul pentru acest jucãtor, dar spune cã problema jucãtorilor care vor veni la Pandurii este a antrenorului, el urmând doar sã negocieze cu cei pe care Neagoe îi va solicita: “E treaba lui Eugen Neagoe pe cine doreºte sã aducã la echipã pentru cã el va fi antrenor în continuare. Pe Alexandru Piþurcã poate sã îl aducã dacã considerã cã îi va fi util, eu am cerut doar sã treacã pe lista de achiziþii jucãtorii pe care îi doreºte. Dar deocamdatã nu am semnat nimic cu nici cu Piþurcã ºi nici cu un alt jucãtor.” Nici antrenorul gorjenilor nu a negat faptul cã ºi l-ar dori pe Alex Piþurcã sub comanda sa, dar fiind la cursurile Pro, Neagoe nu a trecut la semnare de contracte cu jucãtorii ci doar se aflã la stadiul de discuþii: “Eu nu ºtiu sã fi semnat vreun jucãtor dupã ce s-a încheiat sezonul, cel puþin pe mine nu m-a informat nimeni. Nu pot sã confirm cã va veni Alexandru Piþurcã, Robert Ghindeanu sau Vali Simion, ci doar faptul cã existã discuþii cu aceºti jucãtori. Eu îmi doresc la echipã aceºti jucãtori, dar nu pot sã spun acum dacã vor ºi veni pentru cã nu s-a concretizat încã nimic. Sunt doar poveºti cã au semnat cu pandurii ºi simple speculaþii. Deocamdatã nu este nimic concret pentru cã nu s-au demarat negocierile cu jucãtorii.”
În cazul în care Alex Piþurcã va ajunge la Pandurii, acesta va fi al doilea Piþurcã ce va juca la echipa gorjeanã, tatãl sãu, selecþionerul Victor Piþurcã fiind component de bazã al lotului gorjenilor la sfârºitul anilor ’70.
Eugen Neagoe a precizat cã echipa sa este interesatã ºi de serviciile lui Hotoboc de la FC Argeº, dar cã nu vor demara discuþiile în vederea unui transfer pânã nu se va ºtii exact dacã Guso va pleca în Germania: “În ceea ce-l priveºte pe Hotoboc de la FC Argeº e un portar bun de care am avea nevoie. Dar vom intra în discuþii cu el numai dacã pleacã Guso iar el, deocamdatã, nu a plecat ºi din câte se pare nici nu doreºte sã plece.”
oricum e un atacant ca valoare peste Vintilescu de ex :)
Transferul lui SiMION a cazut el ramanand la Uta ..asa ca avem nevoie de un atacant
Balaci
30th May 2007, 14:49
Da,am vazut si eu cu Simion,de kk faza:(
TaciAcolo
8th June 2007, 11:21
Sport
Liga I | Pandurii Tg. Jiu
Vintilescu, spre o altã echipã?
de Valentina UDREA
Aparut in ziua de Vineri 08 Iunie 2007
Vintilescu, spre o altã echipã?• Aflat la final de contract, atacantul gorjenilor nu ºi-a prelungit încã înþelegerea cu gruparea din Tg. Jiu
Golgheterul pandurilor, Sorin Vintilescu (foto), nu a semnat un nou contract cu actuala saechipã, acesta fiind tentat sã dea curs unei oferte pe care o are de la o formaþie din strãinãtate.
Deºi la Pandurii s-a fãcut cunoscut ca jucãtor, craioveanul nu ºtie dacã va mai continua sã evolueze pentru clubul din Tg. Jiu. Pentru atacant au venit mai multe propuneri, atât de la formaþii din þarã, cât ºi din strãinãtate, însã, momentan, nu a dat curs niciuneia dintre acestea. Se pare cã tentantã ar fi o ofertã de afarã, unde acesta ar primi un salariu mult mai mare decât cel pe care îl are la Pandurii: “Momentan, mai am câteva zile de vacanþã, de care vreau sã profit din plin. Nu am discutat nimic cu oficialii de la Pandurii de prelungirea contractului ºi existã ºanse sã plec, dar ºi sã rãmân. Totul depinde de propunerea pe care gorjenii mi-o vor face. Nu sunt decis dacã sã îmi prelungesc contractul sau sã plec la o altã formaþie. Oferte sunt, atât din þarã, cât ºi din strãinãtate, ºi am de unde sã aleg, în cazul în care mã voi decide sã plec.”
Pandurii are prioritate
Deºi s-a arãtat interesat de un contract afarã, Sorin Vintilescu spune, totuºi, cã este legat sufleteºte de gruparea gorjeanã, unde evolueazã de câþiva ani buni ºi cu care a reuºit o performanþã unicã, promovarea în primul eºalon. Golgheter al oltenilor atât pe prima scenã, cât ºi în Liga a II-a, atacantul se va prezenta la reunirea lotului luni, 11 iunie, dupã care va decide pe ce drum va merge: “Este normal ca Pandurii sã fie o prioritate pentru mine. Am avut o perioadã frumoasã la Târgu Jiu ºi înainte de a purta discuþii cu celelalte echipe de la care am primit oferte, este normal sã negociez cu oficialii gorjeni ºi sã vãd dacã îmi prelungesc sau nu contractul.” La 30 de ani, Vintilescu ar fi tentat sã încerce o experienþã în strãinãtate, dar o decizie va fi luatã abia dupã reunirea lotului. Chiar dacã atacantul îºi va prelungi contractul, ºefii echipei din Tg. Jiu vor sã mai aducã un vârf în lot.
Este normal ca Pandurii sã fie o prioritate pentru mine. Am avut o perioadã frumoasã la Târgu Jiu ºi înainte de a purta discuþii cu celelalte echipe. Sorin Vintilescu
Cigan, în vizorul pandurilor
Atacantul echipei Sopron, Cristian Cigan, se aflã în vizorul grupãrii din Târgu Jiu, însã, momentan, negocierile sunt doar la stadiul de discuþii, din cauza sumei mari cerute de oficialii clubului ungar pentru tânãrul de 20 de ani. Pentru ca transferul acestuia sã se realizeze, gorjenii ar fi nevoiþi sã scoatã din buzunar suma de 500.000 de euro, una consideratã prea mare pentru aceºtia. Aceeaºi sumã reprezintã bugetul total alocat pentru toate achiziþiile din aceastã varã pe care formaþia le va face. Pe lângã suma de transfer de 500.000 de euro, ºefii echipei Sopron mai au ºi alte cerinþe, acelea de a beneficia de 50 la sutã dintr-un eventual transfer sau un milion pentru drepturi depline.
TaciAcolo
30th June 2007, 13:38
Neagoe mai aºteaptã jucãtori la Kaprun
Lotul deplasat de antrenorul Eugen Neagoe în Austria se va completa în urmãtoarele zile cu încã patru jucãtori. Dupã plecarea de la Târgu Jiu s-a alãturat lotului ºi Sergiu Mândrean care a ajuns deja în Austria dupã ce a susþinut examenul de licenþã. Duminicã vor ajunge ºi alþi doi jucãtori care sunt aºteptaþi din þarã, Marin Vãtavu care a susþinut examenul de licenþã ºi brazilianul Gabriel Silva Pachecho care va susþine probe de joc la Pandurii. “Duminicã sau luni aºteptãm sã soseascã în cantonament încã patru jucãtori strãini care vor veni în probe. ªtiu doar cã e vorba de un brazilian dar nu ºtiu mare lucru despre ceilalþi pentru cã eu am solicitat jucãtori pe anumite posturi nu ºi ce naþionalitate sã aibã aceºtia. Vom vedea ce pot pentru cã vom avea suficiente jocuri sã îi testãm. Trebuie sã îi cunosc ºi eu mai întâi ºi sã vad ce posibilitãþi de exprimare au” a precizat antrenorul Eugen Neagoe.
TaciAcolo
5th July 2007, 18:46
Avalanºã de jucãtori
de Cosmin Brujan
Dupã ce în prima lunã de la reunirea echipei, preºedintele Marin Condescu nu l-a adus decît pe atacantul Alexandru Piþurcã, ºeful grojenilor s-a pus pe transferuri. Timp de o sãptãmînã, oficialul a cãutat, alãturi de impresarul Rãzvan Zamfir, fotbaliºti prin Portugalia. Condescu a adunat 11 jucãtori pe care i-a adus în probe în cantonamentul din Austria. "Neagoe este cel care trebuie sã decidã pe cine pãstreazã, dar repede pentru cã nu pot sã þin în cantonament 33 de jucãtori. Oricum, eu zic cã am adus fotbaliºti valoroºi, cum nu am mai vãzut în România pînã acum. Toþi joacã titulari la echipe foarte cunoscute", a precizat Condescu.
super oferta :lol: macar sa fie buni de ceva:D:D
*Coco*
5th July 2007, 23:21
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=47820
TaciAcolo
5th July 2007, 23:25
foarte bine ...brazilienii par interesanti ...bine ca sunt multi poate sa acomodeaza asa mai usor sa nu se simta izolati...vezi cfr ce trb buna a facut cu portughezii ;)
*Coco*
5th July 2007, 23:34
:thinkso::thinkso:Sa vedem:)
Macar sa fie titulari si sa nu ii mai trimita la echipa II
*Coco*
6th July 2007, 19:49
Achiziþiile gorjenilor:
Jaka Stromajer - atacant, 24 de ani, Slovenia, a evoluat ultima datã la ND Triglav;
Rok Hanzic - fundaº stînga, 26 de ani, Slovenia, de la NK Interblock;
Edmilson Dos Santos Karmo - atacant, Brazilia, 19 ani, a evoluat la Guarani, este component al "naþionalei" Braziliei Under 20;
Jackson Jose Lucas - fundaº dreapta, 23 de ani, Brazilia, de la Portuguesa;
Cleber Goncalves Ramos - fundaº stînga, 23 de ani, Brazilia, de la Portuguesa;
Leonardo Albuquerque - mijlocaº, Brazilia, de la FC Santos.
Pe google nimic de brazilienii aia:(
TaciAcolo
9th July 2007, 15:18
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=48232
avem un atacant de valoare se pare:D:D ...
TaciAcolo
19th July 2007, 12:20
Clubul Pandurii îºi prezintã noile achiziþii
Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunþã într-un comunicat cã prezentarea jucãtorilor transferaþi în aceastã varã va avea loc vineri 20 iulie 2007 într-o conferinþã de presã care va avea loc în sala de sedinþe a SNLO. Cu aceastã ocazie vor fi prezentate presei noile achiziþii Mircea Voicu, Alexandru Piþurcã, Adrian Rusu, Jaka Stromajer, Constant Djapka, Edimilson Dos Santos ºi Jackson Jose Lucas precum ºi noul echipament de joc al echipei Pandurii ºi sponsorii care vor fi inscripþionaþi în noul sezon pe tricourile de joc.
sa vedem daca o sa confirme :D ....e bine ca sunt tineri
TaciAcolo
29th November 2007, 13:53
Noi coordonate pentru campania de achiziþii
Pandurii cautã jucãtori tineri ºi de valoare
Neagoe: „Vrem jucãtori tineri care sã rãmânã mult timp la Târgu Jiu”
Dupã ce Rus ºi Guso au ieºit din vederile lui Eugen Neagoe, oficialii clubului gorjean au început sã caute soluþii pentru a acoperi aceste absenþe. „Probabil vom aduce ºi alþi jucãtori în iarnã, dacã a plecat Guso vom aduce portari, dacã a plecat Rus aducem un fundaº central”, a dat asigurãri Neagoe. Când a venit vorba de campania de achiziþii, „principalul” gorjenilor a scãldat-o afirmând cã „mai avem patru meciuri oficiale ºi ne gândim doar la aceste jocuri, abia în decembrie vom vorbi despre campania de transferuri”.
Schimbare de macaz
Totuºi, Neagoe a dezvãluit care sunt coordonatele campaniei de achiziþii. „Ne dorim sã aducem jucãtori mai tineri, sã rãmânã mulþi ani la Pandurii. Ne dorim cu totul altceva din acest an. Sunt jucãtori pe care o sã le mulþumim pentru tot ce au fãcut pentru Pandurii, dar o datã vine vremea când ne vom despãrþi”, a mai spus Neagoe, prevestind o curãþenie în lot chiar din iarnã. Cert este cã secundul Vali David a anunþat cã „ciclul portarilor la Pandurii se apropie de final”, aºa cã se poate spune cã cei doi goalkeeperi rãmaºi în lot sunt pe fãraº. Rãmâne de vãzut însã care va fi starea de spirit a portarilor în aceste patru meciuri care au mai rãmas, ºtiind cã din iarnã vor trebui sã-ºi caute alte echipe.
Totodatã, renunþarea la Guso cu patru etape înainte de final naºte un semn de întrebare, dar ºi o mare dilemã. În lot au rãmas doi portari, însã dacã unul dintre ei se va accidenta iar celãlalt va fi suspendat, rãmâne de vãzut cum vor rezolva gorjenii aceastã problemã. „E un risc pe care eu mi l-am asumat. Vom vedea cum voi rezolva aceastã situaþie care nu cred cã se va întâmpla”, a declarat Neagoe.
Tot David a anunþat cã între Neagoe ºi jucãtori au dispãrut acele prietenii, însã principalul îl contrazice. „Am fost apropiat de jucãtori ºi aºa voi rãmâne. ªi eu vin tot de pe teren, am fost jucãtor ºi eu, ºtiu ce înseamnã când antrenorul este apropiat de jucãtori sau când îi trateazã de sus. Niciodatã nu i-am tratat de sus. Am avut discuþii individuale cu ei, am avut ºi avem o relaþie bunã”, a mai spus Neagoe.
Cred în obiectiv
În ceea ce priveºte acel obiectiv cu obþinerea a 22 de puncte, antrenorul pandurilor rãmâne optimist. „Cu douã victorii ajungem pe locul 11”, este calculul fãcut de tehnician.
Seria de 11 meciuri consecutive fãrã victorie poate fi stopatã mâine când Gloria Bistriþa va juca la Târgu Jiu. Ca de obicei, preºedintele Condescu vede doar partea pozitivã a lucrurilor din aceastã serie neagrã. „Nu am mai pierdut de patru meciuri ºi suntem la trei deplasãri fãrã înfrângere. Aceasta este partea plinã a paharului. Suntem la un sigur punct de prima echipã aflatã deasupra liniei, iar o victorie ne poate duce pe locul 11”, a declarat Condescu. Pentru Condescu 11 meciuri fãrã victorie puteau fi ºi o serie pozitivã în condiþiile în care echipa ar fi obþinut etapã de etapã câte un punct. „Înainte, când luam bãtaie ºi nu obþineam egaluri, spuneam «Doamne, mãcar de fãceam egaluri, cã erau ºapte puncte». Acum facem egal cu Steaua, egal cu UTA ºi nu suntem mulþumiþi. Steaua a bãtut pe Dinamo, iar Rapidul nu a avut puterea de a reveni de la 0-1 cu UTA pe când noi am revenit de la 0-3”, a mai spus Condescu.
Acesta este sigur cã echipa lui Neagoe va ieºi din crizã. „Vor veni ºi victoriile. ªi cu Bistriþa, ºi cu Clujul ºi în cupã ºi în campionat. Vom obþine un rezultat bun ºi la Galaþi”, este pronosticul ºefului de la Pandurii.
Sã continue tradiþia
În duelurile cu Gloria Bistriþa, Pandurii nu a pierdut nici un punct pe teren propriu în faþa echipei lui Jean Pãdureanu. „Nu întâmplãtor am bãtut Bistriþa de fiecare datã la Târgu Jiu. Am mai avut un meci cu Gloria într-un moment dificil, dupã ºase înfrângeri, ºi am spus cã pentru noi campionatul începe cu acel meci. A fost 2-1 ºi a început. Acum avem 14 puncte ºi nu mai avem problema de atunci. Nu va fi un meci uºor, dar vom obþine victoria”, a mai spus Condescu.
TaciAcolo
25th January 2008, 23:43
Gorjenii l-au transferat pe atacantul Wandeir Oliveira dos Santos (27 ani) de la Naval. Fotbalistul brazilian are ºi naþionalitate macedoneanã ºi chiar a evoluat la naþionala Macedoniei. Wandeir a mai evoluat la Cruzeiro, Vardar, Kickers Offenbach ºi la Naval. Fotbalistul a efectuiat deja primele antrenamente alãturi de colegii sãi.
*Coco*
10th June 2008, 22:05
Comunicat Transfer / Clubul Pandurii A Ajuns La Un Acord Pentru Transferul Portarului Rãzvan Stanca
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.