View Full Version : Ce schimbari ar trebuie facute pt ucl
fanatic88
16th April 2007, 21:22
cu totii puteam spune ca Dinamo fara schimbari in lot nu ar putea face fata in ucl ,doar poate pt a egala performanta rivalei de a prinde primavara europeana din uefa .Dar Dinamo trebuie sa tinteasca cat mai sus si sa treaca de grupele ucl ,pt acesta trebuie sa mai aduca cativa jucatori si sa mai lasa pe tusa pe altii
postati aici opiniile voastre despe acest subiect ...cine ar trebui sa plece si pe ce posturi sa vina alti jucatori
Eu unul as vedea alt jucator in locul lui cristea, un atacant pt a fi concurenta pe post si un fundas central poate tamas un mijlocaj de creatie si un mijlocas pe partea dreapta
Resita
16th April 2007, 22:01
in urmatori 5 aninici o echipa din romania nu va trece de grupe. daca ar fi sa faci o echipa care sa treaca de grupe din lotul lui dinamo numai un singur jucator ar merita sa fie in echipa - lobont.
stiu ca sunt rau dar pt. a trece de grupe ai nevoie de jucatori, a daca vrei doar sa te prezinti in grupe atunci 2-3 jucatori ar trebui adusi. 1 fundas si 2 mijlocasi :shocked: :shocked: :shocked:
vlad1607
16th April 2007, 22:11
un fundas central cu experienta europeana
un mijlocas central puternic experimentat si rapid
un mijlocas stanga de mare viteza
un atacant inalt puternic si rapid
:D :D :D :D :D
si un stadion de macar 22.000 locuri :D
fanatic88
16th April 2007, 23:33
in urmatori 5 aninici o echipa din romania nu va trece de grupe. daca ar fi sa faci o echipa care sa treaca de grupe din lotul lui dinamo numai un singur jucator ar merita sa fie in echipa - lobont.
stiu ca sunt rau dar pt. a trece de grupe ai nevoie de jucatori, a daca vrei doar sa te prezinti in grupe atunci 2-3 jucatori ar trebui adusi. 1 fundas si 2 mijlocasi :shocked: :shocked: :shocked:
ma gandeam ca dinamo este foarte puternica acasa si a facut meciuri memorabile ....si cu cativa jucatori ar putea iesi din grupe dar sa joace si in stefan cel mare
caine19
17th April 2007, 23:11
1.STADION
2. un fundas central bun ( o varianta ar fi Muresan de la Bistrita , parca asa il cheama)
3. rezerve pentru Pulhac si Blay
4. Un atacant de valoarea N&D(totusi au ambii peste 30 de ani , nu cred ca vor face fata ritmului)
5. Un buget mult mai mare pentru a satisface pretentiile de la punctele 2 , 3 si 4 :D
Augh !... Augh!... Augh!...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.