PDA

View Full Version : Family Guy vs The Simpsons vs South Park

LaParka
13th April 2007, 12:13
care dintre aceste 3 "programe educative" e cel mai entertaining de urmarit?

eu unul merg pe South Park,e ceva la un tip care moare in fiecare episod si apare din nou in urmatorul care ma face sa urmaresc cu interes :D :cool:

RockBerg
13th April 2007, 12:18
The Simpsons !

Ultimul episod care l-am luat de pe torrent sites a fost superb.
Homer e in puscarie si acolo se intalneste cu Mr.Burns care ii arata planul de evadare pe care el nu-l poate urma pentru ca: "I'm simply too old."

Apoi Homer il intreaba:

"But why are YOU...helping ME ?"

Mr.Burns replies:

"Before this wretched life comes to a close I want to know I had one friend.Plus,I violated you repeatedly." :happy

Doctor_Satan
13th April 2007, 12:27
Grea alegere!
The Simpsons are un avantaj datorita inventivitatii!
La serialul South Park mi-a placut mult episodul "The return of the fellowship of the ring" si cel in care se bat Jesus cu Santa.
South Park e o imbinare minunata intre blasfemii, injuraturi, parodii si situatii comice!
Aleg South Park!

Merry F'in Christmas!

P.S. Vad ca pot sa aleg 2! Deci bag si The Simpsons!

Doctor_Satan
13th April 2007, 12:28
The Simpsons !

Ultimul episod care l-am luat de pe torrent sites a fost superb.
Homer e in puscarie si acolo se intalneste cu Mr.Burns care ii arata planul de evadare pe care el nu-l poate urma pentru ca: "I'm simply too old."

Apoi Homer il intreaba:

"But why are YOU...helping ME ?"

Mr.Burns replies:

"Before this wretched life comes to a close I want to know I had one friend.Plus,I violated you repeatedly." :happy

Si nu votezi?

Heath Scumm
13th April 2007, 12:37
South Park e prea tare insa Family Guy e cel mai potrivit pentru persoanele cu un simt al umorului ciudat!

Simpsons? Meh ... whatever!

RockBerg
13th April 2007, 12:50
Si nu votezi?
Ba da.
There you go. :)

Heath Scumm
26th April 2007, 11:14
Sunt curios cati dintre cei care au votat impotriva Family Guy au vazut vreun episod complet din acest show!

Elphax
26th April 2007, 11:31
South Park de departe!

Heath Scumm
26th April 2007, 11:48
You gotta be gay to vote with The Simpsons!

RockBerg
26th April 2007, 12:43
You gotta be gay to vote with The Simpsons!
Have some WWE and STFU.

http://img225.imageshack.us/img225/9430/randy1oe8.jpg

Heath Scumm
26th April 2007, 13:05
Pariez ca tie ti se pare tare screen-shot-ul asta ;) :D

RockBerg
26th April 2007, 13:17
Pariez ca tie ti se pare tare screen-shot-ul asta ;) :D
http://img87.imageshack.us/img87/4637/chopgw6.jpg

Acolo e cu spatele..sa-l vezi din fata... :happy

THE DAREDEVIL
26th April 2007, 13:30
Family Guy

PSYCHO
26th April 2007, 22:12
South Park 4 ever motha' f**kers! Because: f**k, t**s, a**, s*ck, d**k! :D

Reaper
27th April 2007, 07:30
Sunt curios cati dintre cei care au votat impotriva Family Guy au vazut vreun episod complet din acest show!

Intr-advar nu am vazut Family Guy si nu voi putea alege aceasta optiune.
The Simpsons = bleah. Futurama este cea mai mare realizare a lui Matt Groening si ar fi trebuit sa-si gaseasca loc in poll.
In concluzie aleg South Park, m'key?

Heath Scumm
27th April 2007, 09:01
Family Guy = ceva ce recomand tuturor care spun ca South Park e absolut ... e total un alt stil insa dupa ce veti vedea F.G. veti avea probleme in a mai gasi umorul din South Park "tare"

AxinTe
27th April 2007, 15:45
Family Guy rocks.. stewie e mortal :D

http://www.youtube.com/watch?v=m4l2UUueH5Q

http://www.youtube.com/watch?v=8RaPGP5gzTU

gaby1528
12th May 2007, 10:11
Family Guy says it best : http://youtube.com/watch?v=MSU3ZZVBlcs

:happy :happy :happy :happy :happy
e prea tare...

Heath Scumm
12th May 2007, 14:43

Brilliant! :happy

r0bby
12th May 2007, 18:37

Hahaha....
^:ras-plans:
Cred ca o sa downloadez si niste episoade din Family Guy

http://youtube.com/watch?v=ATEfuIH2Sh4&mode=related&search=

In privinta comentariului,a fost bun.

Heath Scumm
12th May 2007, 20:51
^ Am vazut tot ce-a fost vreodata scos Family Guy si va spun categoric ca e cel mai amuzant serial de animatie facut vreodata. + filmul de lung metraj e genial.

buticut
12th May 2007, 21:03
Hahaha....
^:ras-plans:
Cred ca o sa downloadez si niste episoade din Family Guy

http://youtube.com/watch?v=ATEfuIH2Sh4&mode=related&search=

In privinta comentariului,a fost bun.

Si video-ul asta e tare
http://www.youtube.com/watch?v=02GJ8yNVbGU&NR=1 :ras-plans:

Cat despre comentariu, a fost destul de ok, desi am avut oarecum impresia ca v-ati cam plictisit comentand :P

RockBerg
12th May 2007, 21:54
On topic ? Avatar pentru fani.
http://img267.imageshack.us/img267/6484/avatar603992bx6.gif

r0bby
13th May 2007, 13:15
Stewie owns!^:ras-plans:
http://www.youtube.com/watch?v=1KAJWx-WWy0&mode=related&search=

Mike^
13th May 2007, 16:44
OFF Topic: http://www.torrentspy.com/torrent/735512/Family_Guy_Complete_Proper 12.3 GB, toate episoadele din Familiy Guy, toate sezoanele, format .avi, almost perfect. This is going to take a while :D

ON-Topic: I want Impact! :)

buticut
13th May 2007, 17:57
^Season 5&6 are missing...

On topic: Cum a iesit comentariul de la Becsesh (© sport.ro :D)

Mike^
13th May 2007, 19:03
http://www.youtube.com/watch?v=mhtWbEEGePk

I just HAD to post this here, poate le muta Stefan dupa aceea in Cafenea. Passion of the Christ 2: Crucify This! Hilarious! Totodata o blasfemie. But hey, it's in the spirit of fun.

buticut
13th May 2007, 22:38
^:( Damn, ma simt pacatoasa ca am ras la faza cu "You know to use one of these?"

Dr. Pinyada
15th May 2007, 02:53
Family Guy are o doza sanatoasa de umor absurd foarte savuros.

Simpsons este, pe langa infuzia de glume, o satira moralista la adresa societatii americane.

South Park este prost desenat (animat) si are glume stupide, dezgustatoare si prezinta exces de violenta gratuita. In momentul in care il vezi pe Christopher Reeve rupand un foetus in doua pentru a-i bea maduva, intelegi de ce abolirea pedepsei capitale este o decizie gresita.

Este greu de stabilit o axiologie. Cu atat mai mult cu cat Family Guy si Simpsons sunt diferite, datorita abordarilor subiectelor, precum si a gestionarii realitatii. La Simpsons, povestile ies in mod conventional din normal, din firesc, pe cand Family Guy nu cunoaste limite in ceea ce priveste situatiile anormale.

Matt Groening a fost cu siguranta influentat pt umorul negru prezentat in Simpsons si de viata pe care a gasit-o in Los Angeles, descrisa foarte explicit in "Life In Hell".
Pe de alta parte, Seth MacFarlane a avut un parcurs ceva mai reusit, umorul lui sucit fiind acceptat de Hanna-Barbera, ajungand chiar sa lucreze pentru Cartoon Network la seriale precum Dexter's Lab sau Cow & Chicken.

Despre creatorii South Park nu am nimic de spus. Sper sa arda in flacarile iadului, cu draci aburinzi infigandu-le furci ruginite in ochi.

Big Sexy
15th May 2007, 11:46
am o singura intrebare referitoare comentariul comprehensiv a lui Pinyada, de ce furci ruginite?
IN alta ordine de idei as putea dezvolta ideea pedepsei cu moarte si cat de gresita este ea insa nu o fac sa nu dau in flame-uri.

Heath Scumm
15th May 2007, 12:29
Nu sunt de acord cu ce a spus Dr. Pinyada ... mi se pare ca tre' sa fii uptight ca sa fii jignit sau oripilat de umorul South Park.

Daca este sa vorbim de satira la adresa societatii americane, South Park bate lejer Simpsons. Simpsons e genul de umor usurel, pentru mase, South Park e umor absurd de cea mai buna calitate din punctul meu de vedere.

buticut
15th May 2007, 16:08
^Same for me here....Many many many years ago ma uitam la Simpsons, tocmai pt ca eram destul de puerila si mi se parea un umor usor de digerat. Cativa ani mai tarziu am vazut lung metrajul South Park...Imi amintesc ca am obligat-o si pe mama mea sa se uite, ca pe vremea aia aveam doar un singur tv :P. La un moment dat se amuza copios de ceea ce se intampla in film, desi mai scotea cate un "Doamne, ce prostie" :D, iar mie mi se parea funny as hell in idiotenia sa aparenta. Din pacate nu am reusit sa vad prea multe episoade din serialul South Park, timpul meu este limitat, precum si viteza mea de download :P, insa intr-un fel m-as uita cu placere la el oricand :D. Cat despre Family Guy, momentan descarc serios pe episoade, e prioritatea mea nr 1 :).

Dr. Pinyada
15th May 2007, 22:30
Da, sunt cea mai conservatoare jigodie pe care ati intalnit-o, mi-o puteti crede. Dar asta nu are nimic de a face cu South Park. Daca trebuie sa fii inchis la minte pt a intelege ca unele limite pur si simplu nu trebuie depasite, nu dintr-un pudism excesiv, ci din simplu bun simt si apreciere pt un standard al umorului care depaseste scormonirea in propriile excremente.. atunci ma puteti considera al dracu de inchis la minte.

Nu sunt de acord cu ce a spus Dr. Pinyada ... mi se pare ca tre' sa fii uptight ca sa fii jignit sau oripilat de umorul South Park.

Imi pare rau, dar personal consider ca am petrecut mult timp cladind un construct intelectual destul de complex ca sa imi las cortexul jignit prin a-l forta sa imi stimuleze reactii ludice la glume care ataca esenta a orice este in regula cu lumea. Nu am savurat William Congreve, farsele Restoratiei sau filmele geniului Charlie Chaplin ca sa imi las intelectul cufundat intr-o ruina. Cu alte cuvinte, m-as speria daca imaginea lui Iisus scurmand in propria voma mi-ar provoca rasul. Family Guy si Simpsons sunt altfel. Oricat de departe ar merge, intelegi ca autorii nu au spumegat la gura cu dorinta de a depasi cu orice pret anumit limite doar de dragul de a o face. Regret, dar asta sunt.

h1mZ
15th May 2007, 22:50
Damn you... When I will rule the world I will offer you a quick and unpaiful death.
The Griffins rule !!!! No one can beat a evil, genius, talking baby... no one can beat a wise, alcoholic, talking dog.

Heath Scumm
16th May 2007, 09:05
Imi pare rau, dar personal consider ca am petrecut mult timp cladind un construct intelectual destul de complex ca sa imi las cortexul jignit prin a-l forta sa imi stimuleze reactii ludice la glume care ataca esenta a orice este in regula cu lumea. Nu am savurat William Congreve, farsele Restoratiei sau filmele geniului Charlie Chaplin ca sa imi las intelectul cufundat intr-o ruina. Cu alte cuvinte, m-as speria daca imaginea lui Iisus scurmand in propria voma mi-ar provoca rasul. Family Guy si Simpsons sunt altfel. Oricat de departe ar merge, intelegi ca autorii nu au spumegat la gura cu dorinta de a depasi cu orice pret anumit limite doar de dragul de a o face. Regret, dar asta sunt.

Perfect de acord cu tine ... insa nu inteleg de ce filmele lui Charlie Chaplin trebuie sa excluda umorul South Park.

Si nu inteleg de ce sustii Family Guy cand evident au ceva similar South Park si anume

ataca esenta a orice este in regula cu lumea.

I call hipocrisy on that one :rolleyes: ... sau poate nu ai vazut suficient South Park cat sa-ti poti crea o parere obiectiva ... sau poate ai fost luat de val cu Family Guy ...

Ti-as sugera sa vezi episodul Cartoon Wars din South Park in care creatorii South Park ataca Family Guy ... vei vedea ca 90% din ceea exprimat acolo legat de Family Guy e real.

Nu vreau sa ma arunc acum in tabara sustinatorilor South Park deoarece si eu consider Family Guy peste South Park insa sa pretinzi ca Simpsons este sau a fost vreodata mai amuzant pentru segmentul de varsta 17-25 de ani decat South Park e oarecum ciudat.

Desigur, daca ai peste 25 de ani, e de inteles de ce nu poti prinde glumele din South Park.

Dr. Pinyada
16th May 2007, 11:47
Imi pare rau, nu pot fi acceptabili din punctul meu de vedere.

SP si FG nu au acelasi efect asupra mea. Stiu ca si FG ataca foarte multe subiecte sensibile. Dar SP pur si simplu le ataca intr-un mod prea dezgustator si care mie personal nu imi starneste niciun fel de reactie de amuzament. Poate e din cauza varstei, poate e din cauza caracterului, poate e din cauza ca SP merita sa sufere in grotele abisale ale Gehenei...
Si repet, daca nu vedeam niciun singur episod, ci numai imaginea lui Christopher Reeve rupand acel foetus in doua, imi ajungea.

Heath Scumm
16th May 2007, 12:14
^ Esti cam sensibil, in opinia mea!

Big Sexy
16th May 2007, 16:06
Christopher Reeve rupand acel foetus in doua, imi ajungea.

stii ca astea sunt desene si foetusul nu a patit nimic, nu? De fapt aia era a patra dubla. Adica nici kenny nu moare in fiecare episod, e facatura :rolleyes:

Dr. Pinyada
16th May 2007, 16:16
stii ca astea sunt desene si foetusul nu a patit nimic, nu? De fapt aia era a patra dubla. Adica nici kenny nu moare in fiecare episod, e facatura :rolleyes:

And my Santa Claus can kick your Easter Bunny's ass.
E vorba de imagine, de insinuare pur si simplu.

Nu pot crea o imagine in care o mireasa ii infige bebelusi in anus lui Iisus apoi vomita balegar si sange in ochii lui Marius Moga si apoi sa stau ascuns la umbrela scuzei "e doar fictiune". Faptul ca un comportament imberb este prezentat in cadrul fictiunii nu ii anuleaza statutul.

Heath Scumm
16th May 2007, 17:00
Totul face parte din storyline si totul e o satira ... faptul ca e uneori impinsa la extrem nu schimba cu nimic faptul ca satira e excelenta.

RockBerg
16th May 2007, 17:55
Totul face parte din storyline si totul e o satira ... faptul ca e uneori impinsa la extrem nu schimba cu nimic faptul ca satira e excelenta.
Dude nu merge cu faza asta.
Daca nu-i place,nu-i place.South Park e vulgar,mie oricum nu-mi pasa,nu am uit.
Unii nu digera chestiile astea.

E ca si cum ai forta pe cineva care se simte foarte rau cand vede sange sa vada CZW deathmatches zilnic si sa se mai bucure pe deasupra.

h1mZ
16th May 2007, 19:28
Sau poate e evreu sau hippie :)

Dr. Pinyada
16th May 2007, 23:10
Sau poate e evreu sau hippie :)

Sau poate imi place sa rastignesc oameni de propriile intestine pe cruci facute din oasele celor dragi si ma deranjeaza ca mi-a furat altcineva ideea.

Dude nu merge cu faza asta.
Daca nu-i place,nu-i place.South Park e vulgar,mie oricum nu-mi pasa,nu am uit.
Unii nu digera chestiile astea.

E ca si cum ai forta pe cineva care se simte foarte rau cand vede sange sa vada CZW deathmatches zilnic si sa se mai bucure pe deasupra.

Corect. Una din regulile fundamentale ale comunicarii presupune ca nu poti schimba convingerile cuiva. Poti ataca pareri, opinii si stari, dar niciodata convingeri.

buticut
16th May 2007, 23:23
Anyway, fiecare cu preferintele lui. Nici pe mine nu m-ai putea convinge sa ascult goth rock, pt ca nu imi place. Besides, daca toti am avea aceleasi preferinte, discutiile nu ar mai fi asa de spicy :D
The Simpsons < South Park < The Family Guy

RockBerg
17th May 2007, 01:37
Anyway, fiecare cu preferintele lui. Nici pe mine nu m-ai putea convinge sa ascult goth rock
What about gothic-metal ?
Crematory in da house ?

Big Sexy
17th May 2007, 08:30
Am inceput sa urmaresc si eu Family guy si sunt la episodul 5. Pana acum Simpsons ramane de departe show-ul numarul unu urmat la distanta de Southpark si Family guy vine shiopatand din urma. Daca nu era pustiul ala ce vrea sa distruga universul (or something) probabil nu ma mai uitam.

Heath Scumm
17th May 2007, 09:13
Yes ... Goth = Post Punk ... gothic = whole other thing ;) ...

ThePhenom
13th June 2007, 13:50
Urmaresc si eu Family Guy.....Imi plac si celelalate 2 dar totusi prefer Family Guy...Family Guy is the Best!!!!

iuli_vl
29th September 2007, 00:06
lume lume ce naiba mah Family Guy e cel mai prost desen animat ralizat vrodata hai za zicem ca te uiti la 2-3 episoade dar dupaia mori de plictiseala totul se repeta se intampla aceasi actiune ca din episodul trecut daca vreti sa vedeti un desen animat tare uitativa la south park ala da desen ai sa va zic calitatile lui si dezavantajele:
violenta 100% uneori dusa la exstrem
umor 90% nu e chiear punctu forte a desenului
grafica 60% cam 90% din personaje cand merg nici macar nu isi misca picioarele topaie faza asta mi sa pare amuzanta da un farmec serialului

insa uneori violenta este dusa la exstrem din cea mai mica porcaria ii taie capu sau ii da foc orcum is the beast

ThePhenom
29th September 2007, 00:13
^Family Guy este cel mai bun desen animat ;).Family Guy>South Park.

Reaper
29th September 2007, 08:44
violenta este dusa la exstrem din cea mai mica porcaria ii taie capu sau ii da foc orcum is the beast
Ai probleme. Sa nu iti cumperi vreodata un animal de casa.

Anyway ... iti recomand Rouroni Kenshin.

iuli_vl
29th September 2007, 12:07
ba io nu cred ca am vro problema cu capu da voi sigur aveti cum puteti sa va uitati la Family Guy e deplorabil va pierdeti timpu degeaba o ardeti aiurea mai bine dect sa ma uit la sesenu ala imi dau foc ca tot mai bine ie lasato dracu nene

Heath Scumm
29th September 2007, 12:39
Am prins ideea ... doresti sa spui ceva nou?

ThePhenom
29th September 2007, 13:22
ba io nu cred ca am vro problema cu capu da voi sigur aveti cum puteti sa va uitati la Family Guy e deplorabil va pierdeti timpu degeaba o ardeti aiurea mai bine dect sa ma uit la sesenu ala imi dau foc ca tot mai bine ie lasato dracu nene

Ai putea sa vorbesti romaneste?

L0R1N
29th September 2007, 14:26
Simpsons au fost primii iar Family Guy intr-un fel a cam copiat ideea.

h1mZ
29th September 2007, 15:08
Simpsons -> The past
Family Guy -> The present and future :D
South Park -> well ... just plain shit.

Eu cred ca tie nu-ti place ca nu intelegi ce spun :( sau daca intelegi nu te prinzi...

cutuma
29th September 2007, 15:24
Simpsons e de neurmarit in opinia mea la ora actuala. Nu mai imi place deloc, in timp ce Family Guy si South Park sunt in varful piramidei.

Seth MacFarlane e un tip genial in timp ce Parker si Stone sunt doi dementi carora nu le pasa de reguli si tocmai din acest motiv show-urile sunt complementare si atat de captivante.

Corozivu
1st October 2007, 15:56
Daca se poate transferati votul meu la Family Guy . Am vazut vreo 4 sezoane si am ajuns la concluzia ca e mai tare decat South Park.

Reaper
1st October 2007, 16:40
^Fixed.
Am transferat si votul meu catre Family Guy (pentru ca atunci cand am votat nu vazusem FG).

Tudor_Ancu
14th October 2007, 11:44
Mda...voi va dati seama ca vorbiti de desene ?! Doh` Discutzii filozofice ...(moan) ... Chiar dak Sp duce lucrurile la extrem eu tot cred k e destul d misto , dar nu se poate compara cu Fm sau Simpsons la umor , dar totusi ...Family guy pwns 31337 57y1e ex:
Lois: Okay, one more minute, and then if there are two pink lines...
Peter: Oh god, I hope you're not pregnant, we can't afford another kid. We already got Chris, Stewey, Richie, Joanie, Greg, Marsha, Bobby, Jan, Mike Seaver, Carol Seaver, Boner, Urkel, Mr. Furley...
Brian: Peter those aren't your kids, that's the Nick-at-Night lineup.
Peter: Blanka, Zangeif, Chun-Li, Guile, E. Honda...
Brian: That's Street Fighter.
Peter: Red, blue, green...
Brian: Those are colors. :happy
Dupa ce am vazut Primele 4 serii ma simt neimplinit , vreu sa le vad si p urmatoarele , like now ! :great:
Si totusi park nu pot sa mi-l scot p Homer simpson din cap cu fraza lui celebra ... Doh` ,oricum am votat family guy , Cunoscatorii stiu de ce :P

cutuma
24th October 2007, 22:47
Family Guy e pe pauza pana pe 4 noiembrie dupa ce de-abia revenisera. Nu inteleg pauzele astea.

Astept cu nerabdare episodul de South Park de astazi, continuare a celui de saptamana trecuta. Killer!

CFR1907
18th November 2007, 10:08
Si mie cel mai mult imi place Family Guy. Dar ati uitat sa puneti in poll pe Futurama, alt "show" extrem de bun.

Universal
18th November 2007, 10:09
Mie imi place South Park :)

cutuma
21st November 2007, 15:39
Ati mai urmarit SP si FG in ultima vreme? Cum vi s-au parut? Ultimele 3 episoade din FG in opinia mea au fost dementiale!

Beer_Bash
21st November 2007, 22:18
cu siguranta family guy este cel mai amuzant show din istoria televiziunii...nu vreau sa ma laud dar am vazut fiecare episod din family guy de cel putzin 15 ori...cred c am inebunit...imi place aproape l fel de mult ca shi wrestlingul :P

Heath Scumm
22nd November 2007, 09:46
Ati mai urmarit SP si FG in ultima vreme? Cum vi s-au parut? Ultimele 3 episoade din FG in opinia mea au fost dementiale!

Am vazut South park-ul pana la ultimul, au fost decente insa nu OMG! Deja e vulgaritate gratuita, nu mai e satira.

De la Family Guy am vazut doar 2 episoade din 6 + episodul aniversar ... incerc sa le recuperez si pe ultimele insa nu prea am timp :D

Beer_Bash
23rd November 2007, 16:24
stie cineva dc nu mai merge www.familyguynow.com? :(:(:(:(:(

Reaper
23rd November 2007, 17:15
^It comes and goes.
Mi se pare ca site-ul ala traieste din donatii si atunci cand nu mai au bani sa-l sustina primesti un calduros "The domain name does not exist"

Beer_Bash
23rd November 2007, 17:18
^It comes and goes.
Mi se pare ca site-ul ala traieste din donatii si atunci cand nu mai au bani sa-l sustina primesti un calduros "The domain name does not exist"

sau mai rau...so bagat aia de la Fox in seama:(

Reaper
23rd November 2007, 19:47
Sunt toate episoadele pe site-ul ala. Daca aveau de gand sa se bage in seama o faceau de mult.

cutuma
23rd November 2007, 22:55
Am vazut South park-ul pana la ultimul, au fost decente insa nu OMG! Deja e vulgaritate gratuita, nu mai e satira.

De la Family Guy am vazut doar 2 episoade din 6 + episodul aniversar ... incerc sa le recuperez si pe ultimele insa nu prea am timp :D

Alea cu Imagination Land de la South Park au fost tari. More Crap mi s-a parut o mare porcarie dar asta e, tre' sa-i lasi pe nebuni sa-si faca de cap din cand in cand.

FG a inceput slabutz dar e din ce in ce mai tare in sezonul asta. Din cate stiu eu mai au doar 1 episod difuzabil din cauza grevei scriitorilor. Si-asa MacFarlane s-a luat de cei de la FOX pentru c-au montat de capul lor ultimele 2 episoade.

VladC
4th December 2007, 14:25
Spider pig..spider pig..does whatever a spider pig does..can he swing from a web?..no he can't..he's a pig....LOOOOOOKKK OUUUTTT here comes the spider pig.. :D:D:D --SIMPSONS:D...asa dar mai trebuia bagat la vote si American Dad (dak nu ati vazut va recomand:D) si Futurama :D..

iuli_vl
2nd August 2008, 11:56
the simpsons este cu o clasa peste South Park si cu doua peste family guy,in family guy parca exagereaza cu glumele absurde si violenta,South Park grafica proasta rau zici ca sunt niste boabe de fasole si contine violenta 110%.

Andrew27
3rd August 2008, 23:35
The Simpsons este cel mai frum' dup' parerea mea. L-am vazut de cand eram la gradinita si inca imi mai place.

za_horse
1st September 2008, 11:20
South Park, primele serii. Nu am vazut destul FG ca sa ma pronunt, iar Simpsons e dragut, gay, dar atat!

sandmanrocks
1st September 2008, 22:08
Homer este cel mai bun

Mike^
1st September 2008, 23:00
Did i say South Park? Oh yes, i did...South Park ROCKS! Vreau episoade noi :(

Simpsons mi se pare slab rau de tot iar Family Guy au glume destul de slabute. Imi place South Park fiindca desi sunt vulgari, ating multe subiecte din viata cotidiana...Nimeni nu scapa, de la Britney Spears, la Ben Affleck la toata lumea :D

iuli_vl
6th September 2008, 16:59
the simpsons este cel mai vechi serial de desene animate care se bazeaza pe umor si violoenta gratuita,guy si South Park sunt decat niste copii ordinare dupa faimosul si legendarul simpsons.:nah:

Mike^
7th September 2008, 17:39
Simpsons or fi fost ei buni candva...Dar South Park reprezinta viitorul. Sincer sa fiu nu cred ca am ras vreodata la Simpsons, mi se pareau complet infantile...La Family Guy am ras, dar multe glume mi se pareau rasuflate, tot complet infantile. In schimb la South Park, desi sunt vulgari, ating subiecte pe care celelalte desene nu le ating. Au curajul sa-si bata joc de oricine din lumea asta, de la mari lideri, la actori, la biserica, etc. Iar modul in care o fac este mortal. E doar parere mea sincer despre South Park...

iuli_vl
8th September 2008, 21:21
South Park este o aberatie o prostie fara marginii,exagereaza cu violenta excesiva din orce prostie ii scoate matele,ii taie capul:table::ciocan:

Big Sexy
8th September 2008, 21:23
la fel e si happy tree friends insa reuseste sa ramana amuzant.

VladC
1st November 2008, 16:32
so..a mai vazut cineva family guy?:D...
b-b-b-bird bird the bird is the word:D...
can't wait fot "THE CLEAVELAND SHOW"...
Se mai uita cineva inafara de mine la "American Dad"..tot Seth Macfarlane..
Cred ca o sa dwld niste episoade din Robot Chicken (creatorul e Seth Green -->vocea lui Chris din FG)

L0R1N
24th August 2009, 22:18
I changed my mind. South Park is No.1 for me. Family Guy mi se pare stupid, au subiecte idioate care sunt intrerupte mereu de "Remember that time, when I...". Macar South Park are un mesaj la fiecare episod, chiar daca este abordat intr-o maniera exagerata. Dupa ce urmaresti un episod simti ca ramai cu ceva.

Tudor_Ancu
25th August 2009, 13:30
^ like : Manbearpig ?http://loyalkng.com/wp-content/uploads/2009/06/south-park-manbearpig.jpg

michai
25th August 2009, 14:39
South park:lol:
OMG you killed kenny...you bastard:happy

THE DAREDEVIL
25th August 2009, 15:37
Am vãzut ºi eu episodul ãla cu Bird is the Word.Lãsând la o parte gluma fumatã cu "Jesus is a hippie",am vãzut ca a încercat sã transmitã un mesaj,cã atunci când dai de bani uiþi de viaþa de dinainte.Probabil cã au fãcut asta doar sã mai inchida gura criticilor,pentru ca nimeni n-o sa þina mesajul inteligent din episodul ãla,ci cum Peter stãtea întins pe jos,cu ochii în tavan,spunând "papa ooma maw maw".
Dupã cum a zis si L0R1N,South Park,printe înjurãturi,rasism,violenþã ºi morþi ale lui Kenny,transmite un mesaj.

Giorgian
14th December 2009, 19:03
A aparut Family Guy Something Something DarkSide :D

Acum ma uit

Lucian86
31st January 2011, 19:33
"Family Guy" e distractiv pana la un anumit punct cand iti dai seama cat de repetitiv este; aceleasi "sketchuri", "flashbackuri" obsesive de care la un moment dat te saturi; sa nu mai vorbesc de faptul ca e totusi o copie (pe alocuri diferita ce-i drept) a seriei "The Simpsons"

"South Park" e cu siguranta foarte original; o ironie "extrema" a vietii, destul de amuzanta in multe situatii; si aici insa observ o oarecare monotonie in desfasurarea episoadelor, cel putin in primele sezoane pe care le-am vazut eu.

"The Simpsons", cel mai original, cel mai "artistic" si pentru mine cel mai distractiv serial de animatie; e unul dintre rarele showuri care impaca pe toata lumea; longevitatea acestuia este dovada :yes:

Sugar Helms
3rd July 2011, 15:35
South Park :yeah:

Aforic
2nd November 2011, 18:45
Family Guy. Stewie FTW !

RazvanRazvan
2nd November 2011, 18:58
Aforic a zis cam tot ce era de zis.

Tekken
7th November 2011, 18:46
Mie mi se pare ca South Park exagereaza mereu. Family Guy este dupa mine cel mai amuzant dintre cele 3, insa recunosc ca nu am urmarit foarte mult The Simsons.
Deci vot Family Guy.