View Full Version : Colt Cabana aka Matt Classic
Ratonu
3rd April 2007, 22:17
Ring of Honor regular "Classic" Colt Cabana has signed a WWE developmental deal and is expected to be assigned to Ohio Valley Wrestling. Cabana was backstage at Wrestlemania 23 over the weekend and has done some enhancement work for WWE in the past.
(PWinsider (http://www.pwinsider.com/ViewArticle.asp?id=23738&p=1))
Ce sã zic, sper sã fie de bun augur pentru el. Mi se pare un atlet bun, un tehnician foarte bun ºi un comic acceptabil, dar asta nu-i garanteazã succesul în compania lui Vinnie Mac. Totuºi, ar fi tare ca într-o zi sã fie campion WWE la echipe cu CM Punk.
Altfel, tot pe-acolo am citit acum câteva zile cã Alex Shelley ºi Chris Sabin au revenit în ROH ºi urmãresc titlurile fraþilor Briscoe... This should be good.
Heath Scumm
4th April 2007, 10:08
WWE will burry him, exact cum au facut si cu CM Punk!
buticut
9th April 2007, 17:50
Well I'll be damned....
pwinsider.com
Ring of Honour star "Classic" Colt Cabana recently signed a WWE developmental deal and was backstage at Wrestlemania over the weekend. He has done some work for the company in the past and is expected to be assigned to Ohio Valley Wrestling imminently.
Cabana has worked with current rising star CM Punk and is best known for being one third of the Second City Saints along with Punk and WWE developmental star Ace Steel, who incidently trained the pair. He and Punk were also ROH tag Champions in the past where Cabana complemented Punk's serious character by being a little more lighthearted.
Cabana has been no stranger to Europe over the past few years and has done some work for MTV Wrestling Society X under a persona of "Matt Classic."
Insane
9th April 2007, 18:33
Oare de ce acesti wrestleri nu refuza ofertele celor de la WWE daca tot se stie ca WWE - Crap ?
thunder_liger
9th April 2007, 18:35
penca visul oricarui wrestler e sa fie cunoscut si bine platit :)
Insane
9th April 2007, 18:51
Acum vedeti si voi buticut, mike si oricare dintre voi care sunteti anti wwe nu va mai plangeti atat pentru ca oricare din wrestlerii vostri favoriti ar putea semna cu wwe daca i se va da o suma mare de bani ! Sa vedem ce o sa mai spuneti atunci !
Reaper
9th April 2007, 21:27
Colt este mai intai un showman mai bun decat este atlet. Iar cum WWE este all in pt show, aducerea lui nu ma surprinde. De cealalta parte: "banii vorbesc!". Colt cu siguranta nu putea refuza o oferta (cred ca) cel putin dubla fata de ceea ce castinga in indy-uri. Iar daca asta insemna ca la WM24 va fi soferul lui Cena sau figurant pe banca din spate ... asta e alegerea lui.
@Insane
Sting = favoritul meu. Daca el va semna cu WWE (ever) eu vin pana la Galati (sau unde stai) si iti fac cinste cu o bere (de care vrei tu).
@clau_goll
Sa inteleg ca tu nu mai faci parte din lista de mess a lui cutuma (daca a fost vreodata cazul).
Insane
9th April 2007, 21:49
Bem peroni ca aia iti place tie ... si crede-ma ca daca sting ar primi o oferta de 2-3 ori mai mare nu ar refuza-o !
buticut
10th April 2007, 22:08
Acum vedeti si voi buticut, mike si oricare dintre voi care sunteti anti wwe nu va mai plangeti atat pentru ca oricare din wrestlerii vostri favoriti ar putea semna cu wwe daca i se va da o suma mare de bani ! Sa vedem ce o sa mai spuneti atunci !
I'm not really anti-wwe, asta ar insemna sa nu ma mai uit deloc. Imi plac destui wrestleri din curentul roster, ceea ce ma deranjeaza este ca nu sunt folositi cum trebuie si ca isi bate joc WWE-ul de ei. Un exemplu recent: Cena vs Benoit, Cena wins by submisssion...:mda: :mda: . Mi-e teama sa nu se intample acelasi lucru si cu Cabana....MVP si Deuce&Domino sunt tratati like a piece of crap, deci nu m-ar mira sa se bucure si el de acelasi tratament...
Ratonu
10th April 2007, 22:41
MVP? Eu cred cã a fost împins bine pânã acum.
Existã exemple mult mai clare: Johnny Nitro, Shelton Benjamin, Jamie Noble...
RockBerg
10th April 2007, 23:08
Deuce & Domino au avut o aparitie la ultimul Smackdown daca memoria nu-mi joaca feste.Faceau semne ca ar vrea centurile.
Sa-i extermine odata pe Kendrick si celalt schelet. :D
MVP a fost pushed foarte mult.La WM23 a facut cel mai bun meci al lui.
Totusi e nul la microfon.
Cabana ? Am vazut un singur meci cu el,mi-e extrem de antipatic...am luat meciul pentru ca era vs. Kennedy (2002) si eram curios daca Mr.Kennedy facea meciuri bune atunci.Raspunsul e da.
http://img67.imageshack.us/img67/9420/untitledmi1.jpg
Heath Scumm
11th April 2007, 10:06
Sa-i extermine odata pe Kendrick si celalt schelet.
PANA AICI! :D
http://extraball.sunsite.dk/behave/stfu.jpg
Colt Cabana F*ckin' Owns! Evident nu ai vazut promo-urile lui, altfel nu ai spune nimic rau despre el, mai ales cand spui ca esti un admirator al lui The Rock!
Oricum, asta e cafeneaua! haideti sa nu mai vorbim despre wrestling aici!
Heath Scumm
13th April 2007, 11:53
http://a395.ac-images.myspacecdn.com/images01/33/l_c7ecfa2a9bef94cc2228d75f20e7e8ba.jpg
http://www.dailymotion.com/relevance/search/wsx/video/x12015_wsx-matt-classic
Gimmick-ul lui Colt Cabana in Wrestling Society X ... fanii old-school vor iubi chestia asta!
Colt = Teh Shiznit!
Heath Scumm
13th April 2007, 14:28
Cat de stupizi pot fi unii oameni din WWE?
Cabana has also worked a number of preliminary matches in WWE on its HEAT and Velocity shows. Cabana also wrestled on the April 10, 2006 episode of "RAW", under the name Chris Guy in a squash match against Umaga. Chris Guy is the real name of his trainer Ace Steel, who performed for WWE in 2004 under Cabana's real name Scott Colton. In addition, Cabana was a pallbearer for The Undertaker 's Casket match at WrestleMania 22.
kill3r
23rd December 2007, 13:49
e de ceva timp campion la echipe in OVW, nu mutati pe WWE ?
Reaper
23rd December 2007, 22:11
Dupa cum am spus si pentru Sabu: pana nu apare intr-un show nu are rost sa-i schimbam topicul.
Tare ma tem ca o sa-l vedem in curand umilit pe Colt intr-un show saptamanal WWE. Are charisma mai mare decat are skill, ceea ce este ideal pentru WWE, dar nimeni (dintre noi) nu poate sti cum va fi folosit.
Heath Scumm
24th December 2007, 12:50
Deja a aparut in Dark Matches, deci cred ca am putea sa-l schimbam. De asemenea, OVW e afiliat WWE.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.