View Full Version : NFL Predictions
THE HUN JR
15th November 2005, 01:45
Arizona at St. Louis
Carolina at Chicago
Detroit at Dallas
Jacksonville at Tennessee
Miami at Cleveland
New Orleans at New England
Oakland at Washington
Philadelphia at N.Y. Giants
Pittsburgh at Baltimore
Tampa Bay at Atlanta
Seattle at San Francisco
Buffalo at San Diego
Indianapolis at Cincinnati
N.Y. Jets at Denver
Kansas City at Houston
Monday Night Game
Minnesota at Green Bay
NY_giants05
15th November 2005, 10:13
hai k vine din ce in ce mai multa lume p-aici...insa nu cred k trebuia sa faci alt thread, mai bine scriai pe threadul NFL 2005-2006 season...acolo punem noi de obicei pariurile...
titans_rulez
15th November 2005, 17:22
bine ai venit tata....interesant si siteul thehun.com...(asta doar asa pour le connaiseur)..:))))))))))))))
cred ca saptamana aceasta avem intr-adevar o infruntare tare de tot...si cred ca va fi si primul meci pe care coltsii il vor pierde...sorry codrut...insa cred in sansele lui palmer...daca nu....atunci arivederci pentru bengalsi...
codrutc
15th November 2005, 17:54
n-are nimic, e bun threadul daca va fi folosit doar pentru pronosticuri si scurte comentarii legate de ele. Eu zic ca cu cat sunt mai multe thread-uri cu atata mai bine, aratam ca suntem activi. Pe de alta parte thread-ul cu Sezonul 2005-2006 ar trebui sa fie mai mult pentru comentarii.
Mihai13
15th November 2005, 23:39
Arizona-St.Louis: Ramsii
Carolina-Chicago: Carolina
Detroit-Dallas: Dallas
Jacksonville-Tennessee: Jacksonville
Miami-Cleveland: Miami
New Orleans-New England: NO
Oakland-Washington: Washington
Philly-Giants: Giants
Pittsburgh-Baltimore: Pittsburgh
Tampa Bay-Atlanta: Tampa Bay
Seattle-San Francisco: Seattle (din pacate...)
Buffalo-San Diego: Buffalo
Indianapolis-Cincinnati: Indy!!
Jets-Denver: Denver
Kansas City-Houston: KC
Minnesota-Green Bay: WWE Raw...:D
codrutc
17th November 2005, 18:41
Arizona at St. Louis, Rams
Carolina at Chicago, Panthers
Detroit at Dallas, Dallas
Jacksonville at Tennessee, Titans, am asa o presimtire ca asta va fi surpriza saptamanii. Tennessee joaca bine de obicei impotriva la Jags si mai vin si dupa bye week.
Miami at Cleveland, Browns, e foarte frig aici in Indy si imi imaginez ca si in Cleveland. Delfinii au sucumbat mai mereu cand a dat frigul.
New Orleans at New England, Patriots, e timpul sa castige si ei 2 meciuri la rand
Oakland at Washington, Redskins
Philadelphia at N.Y. Giants, Giants, McMahon am auzit ca nu e asa bun la pase, running game-ul la Eagles nu va mai merge cum a mers cu Dallas, iar Giants sunt furiosi dupa ce au pierdut cu Vikings
Pittsburgh at Baltimore, Steelers, va fi strans dar tot Steelers castiga
Tampa Bay at Atlanta, Falcons. Tampa au uitat cum sa mai alerge si deci nu-i vor ameninta in punctul slab pe Falcons
Seattle at San Francisco, Seahawks
Buffalo at San Diego, Chargers
Indianapolis at Cincinnati, Colts, am incredere in Edgerrin James sa-i tavaleasca putin pe Bengals
N.Y. Jets at Denver, Broncos
Kansas City at Houston, Chiefs
Minnesota at Green Bay, asta e imposibil de ghicit, dar cum nu ma mai intereseaza ghicitul, imi dau cu parerea ca vor castiga Vikings
NY_giants05
17th November 2005, 21:36
Arizona at St. Louis...rams
Carolina at Chicago ...panthers
Detroit at Dallas ...cowboys..insa sper sa bata lions, k ne ajung astia in nfc east
Jacksonville at Tennessee ...dupa 4 infrangerii consecutive, cred k titanii vor reusi sa bata acasa pe jaguars..vor reusi un meci bun
Miami at Cleveland ...hmm...un meci echilibrat..merg pe mana lui Codrut, el stie mai bine cum e vremea p-acolo :)..bate cleveland
New Orleans at New England...e clar cine castiga...Pats bat la 3 TD diferentza
Oakland at Washington...Doamne ajuta sa bata oakland, desi nu prea vad ce sanse au ...victorie 'skins
Philadelphia at N.Y. Giants..ii rupem p-astia..e timpul sa aratam cine e cel mai tare in NFC East..Sper sa se concentreze Manning, k a dat niste pase naspa meciul trecut..iar defens-ul are nevoie de imbunatarziri..sa nu mai ia ca fraierii TD dupa kickoff sau punt return :)..GO GIANTS !
Pittsburgh at Baltimore...steelers
Tampa Bay at Atlanta...atlanta...cred k vick o sa faca un meci bun..opate vedem si un TD din partea lui
Seattle at San Francisco...seahawks sunt tari...praf ii fac pe 9ers
Buffalo at San Diego...san diego
Indianapolis at Cincinnati ...wow...asta meci tare ! oare va resusi palmer & co. sa-i opreasca pe colts dupa 9 victorii consecutive ???...sorry codrut, dar cred k bengals vor castiga
N.Y. Jets at Denver...denver
Kansas City at Houston...sa zicem k o sa castige kansas...nu m-ar mira dak ar castiga texans
Minnesota at Green Bay...vikings au avut mare noroc pe giants stadium dar in green bay vor lua bataie. am auzit k packers au un rookie care a facut un meci mare cu Atlanta..parca il cheama Sam Gado si are mari sanse sa iasa week 10 rookie.
titans_rulez
17th November 2005, 22:43
Arizona at St. Louis...anul acesta pentru mine cardinals sincer au fost o mare dezamagire...j.j aringhton probabil ca nu va ajunge in veci vecilor la 1000 de y alergate....si 1000 y run este deja o obsesie in arizona...deci rams
Carolina at Chicago ...daca ursii reusesc sa se impuna spun eu ca devine clar ca si-au asigurat un loc pt playoff in poate cea mai urata si slaba divizie...si au toate sansele sa o faca.defensiva este strong as ever dar parca si offensul panterelor e dat draq...merg pe carolina doar pentru ca il au pe steve smith dar merg cu inima indoita
Detroit at Dallas ...a trecut ceva timp decand terry glenn nu a mai avut un meci belea asa cum ne obisnuise la inceputul sezonului.leii sunt bine.si iata ca pana si joey incepe sa arate bine...totusi merg pe cowboys
Jacksonville at Tennessee ...cum doamne iarta-ma sa ii oprim pe jaguari.titanii puteti sa ma faceti nebun dar au mers bine in absolut toate meciurile pana prin sfertul 3 pentru ca sfertul 4 sa fie in procentaj de 95 la suta absolut dezastruos.cei care urmariti de mai mult timp si sunteti mai avizati puteti sa spuneti daca acest lucru indica faptul ca sunt pe drumul cel bun.acum ca pot sa si vad....urmaresc cat de bine incep meciurile titanii pentru ca la final sa se stinga...poate tineretea...jaguars categoric...its just not our year
Miami at Cleveland ...nu-mi plac delfinii.nu-mi mai place nici de ronnie care iata ca nu a rupt gura targului.il prefer totusi in fata lui benson de la bears.imi place ca gus frerote a reusit o serie de meciuri pe care nu ar fi mizat nici cel mai nebun fan al celor din miami.dar duminica va fi vremea ca maronii lui crenel sa mai faca o victima...
New Orleans at New England...mama ce rau sunt si ce mi-ar place sa ii incinga sfintii.aud ca s-a mai busit unu' la patrioti....pana la final sper sa se buseasca si vinatieri si toti kikeri si sa il cheme de urgenta din romania pe soimu' nostru...bat pats
Oakland at Washington...cum doamne iarta-ma sa castige raiders daca pe moss mai mult il amagim cu pasele?...moam' ce mi-ar place sa achizitioneze un qb beton pt la anul raidersii....nu prea il inghit eu pe kerry...oricum iata ca usor usor lamont jordan incepe sa arate a rb pe care eu il tot anticipam (orbeste) la inceputul sezonului si pe care il am cu mandrie in multe echipe de fantasy footbal...dar duminica asta brunnel si ai lui vor castiga
Philadelphia at N.Y. Giants..mcnabb e posibil sa fie out for the season...categoric victorie giants
Pittsburgh at Baltimore...cine sa ii opreasca pe otelari?
Tampa Bay at Atlanta...da...merg pe mana gigantului...daca joaca...si eu cred ca vick va reusi cel putin un td....sa vezi atunci ce le face la presa...
Seattle at San Francisco...ma bufneste si rasul...mi-e mila de saracii din defensul 49'ersilor cand o intra shaun in ei....stati grupati baieti si tineti macar aproape de el...
Buffalo at San Diego...anul acesta am impresia ca mcgahee nu se va mai aprinde ca anul trecut.chargers...
Indianapolis at Cincinnati ...da...si eu merg pe bengalsi.pur si simplu asa simt.ii vad in stare pe cei din cincinnati sa castige acest meci.daca il opresc pe edjerin atunci o sa fie si mai simplu...
N.Y. Jets at Denver...care jets?...sa fim seriosi....
Kansas City at Houston...daca sefii nu castiga...atunci titanii mei se indreapta vertiginos catre ultimul loc al clasamentului(neoficial)
Minnesota at Green Bay...si daca si-au revenit acum pe final vikingii fara daunte?...beah...nu cred....ii termina de unul singur favre
Seahawk
18th November 2005, 22:15
Nu trebuia neaparat sa fie facut thread'ul asta, dar acum daca tot v-ati apucat de el o sa continuam sa postam predictiile aici.
Din pacate am avut probleme si mai dureaza 1-2 zile pana cand ajung acasa... din cauza ca pasaportul meu e expirat (long story)
Am acum 10 min la dispozitie sa scriu si eu aici....si cu ocazia asta vreau sa le urez bun venit si celorlalti useri care au venit mai de curand aici pe forumul asta... Cam intr-o sapt o sa incep si eu sa fiu activ ca inainte...sa moderez toate chestiile etc...deci sper ca ma puteti intelege
si picks'urile mele pt week 11:
Arizona @ St. Louis - Rams
Carolina @ Chicago - Carolina
Detroit @ Dallas - Cowboys
Jax @ Tennessee - Jax
Miami @ Cleveland - Dolphins
New Orleans @ New England - Patriots
Oakland @ Washington - Redskins
Philly @ Giants - Giants
Tampa Bay @ Atlanta - Tampa Bay
Pittsburgh @ Baltimore - Steelers
Seattle @ San Fran - Seahawks
Indy @ Cincy - Colts
Buffalo @ San Diego - Chargers
NY Jets @ Denver - Broncos
Kansas City @ Houston - Chiefs
Minnesota @ Green Bay - Packers
Sper ca luni sa ajung acasa...si promit ca o sa fiu activ ca inainte... thx every1 :P
And Gooooo hawks ;) hai shaun...da'le clasa! :ok
codrutc
18th November 2005, 23:46
Hei cand iti rezolvi problema cu pasaportul ia sa ne zici si noua cum e. si eu am pasaportul romanesc expirat. sunt curios ce se poate face.
Acum tocmai am observat ceva. Parca initial thread-ul asta se numea "predictii week 11". asa mi se parea normal,
pentru ca ma gandeam sa avem thread separat numai pentru predictii in fiecare saptamana.
Asa cum e acum, "NFL predictions" nu mai imi place nici mie. Poate moderatorul vrea sa-i schimbe denumirea iarasi in "predictii week 11 " pentru ca sa putem face altul pentru urmatoarea saptamana.
Cand avem un topic bine conturat eu zic ca e bine sa aiba un thread separat.
Seahawk
19th November 2005, 21:28
offtopic: Eu am fost cu avionul cu tatal meu ieri pana in Los Angeles la consulatul roman..si mi-au facut un document prin care am voie sa calatoresc in urm. 2 luni..un fel de "pasaport interimar" ceva de genu'...
Am fost cu avionu tocmai pt ca sa se rezolve mai repede...you know...Poti sa-i contactezi si prin posta insa. Ai nevoie de poze de pasaport parca...si alte acte (vb cu ei la tel si o sa iti explice)
Luni am cursa..marti ajung in Ro. Cum ar veni o saptamana intarziere...
Si on-topic:
Numele thread'ului l-am schimbat eu... nu stiu ce ma apucase dar ai dreptate... trebuie facut predictii week11, week 12 si tot asa.
:thinkso: Dar stau si ma gandesc ca nu suntem prea multi oameni aici pe forumul asta si deci ar fi pointless sa tot facem thread'uri asa in prostie. Asa postam aici predictii si numai predictii si putem face de exemplu alt thread in care sa comentam alegerile...sa dezbatem pe tema asta and so on. Tu ce zici? Eu nu o sa mai fiu maine pt. ca o sa merg la un bar aici sa vad meciurile iar luni am avion. Daca e marti~miercuri am sa intru si am sa fac thread'urile cum trebuie...
Let me know cum vreti sa fie... si asa va fi
titans_rulez
19th November 2005, 23:03
eu propun sa ne facem mai multe id-uri sa ii fentam pe astia de la onlinesport...sa creada ca sunt multi rau pe la fotbal american...:))):)))
Seahawk
5th December 2005, 10:21
Titans n-avem voie sa facem asa ceva :)) Insa e o idee oricum :P
Cred ca am sa inchid si thread'ul asta, care practic s-a vrut a fi Predictii pt Week 11. Mai il las o sapt-doua poate mai aveti cate ceva de spus...
Asadar:
THE HUN JR a ghicit doar 7/16 :(
Mihai 8/15, pt ca n-am prins faza cu WWE Raw (banuiesc ca e ceva legat de wrestling.
Codru 10/16
Giants 8/16
Eu 10/16
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.