PDA

View Full Version : Lockdown 2007 - A new era in violence

gaby1528
11th April 2007, 22:59
Probabil cel mai violent PPV din TNA, cel de anul trecut a fost de-a dreptul incredibil. Si ma astept la un PPV daca nu la fel de bun, chiar mai bun.

Pana acuma singurul meci confirmat din acest PPV este urmatorul:

Lethal Lockdown Match: Team Cage (Christian Cage, AJ Styles + 3 other members) vs Team Angle (Kurt Angle + 4 other members)

Austin Starr vs Senshi. Special referee: Bob Backlund.

Meciuri Neconfirmate:

Electrified Cage Match - NWA World Tag Team champions Latin American Xchange (Notorious 187 Homicide and Hotstuff Hernandez w/Konnan & Machete) vs. Team 3D (Ray and Devon)

Wildcat Chris Harris (w/Gail Kim) vs. Tennessee Cowboy James Storm (w/The Pride of Tennessee Jacqueline Moore)

zic si eu ca si hitscum,dati macar un:D :D

Ratonu
11th April 2007, 23:42
Nu e nevoie de sistemul cu smilie-uri la TNA, avem destul fani ºi chiar fanboys pe aici (nu e cazul meu). :D

Ce sã zic... date fiind circumstanþele, mãcar putem spera la mai puþine run-ins. :) De asemenea, sper ca bookerii sã termine cu prostiile ºi sã-i dea titlul greilor lui Joe cât mai curând.

A, ºi vezi cã la ultimul Impact a fost dezvãluit întreg cardul. Poþi sã cauþi pe wikipedia dupã el.

A... ºi dacã þi se pare cã meciurile în cuºcã TNA sunt violente, poþi sã cauþi pe YouTube sau în secþiunea Multimedia a forumului dupã CZW mai vechi, BJW, XPW, FMW... You'd probably be amazed. :)

gaby1528
12th April 2007, 09:50
asa au denumit ei lockdown ul,eu am citat
Lockdown 2007 will take place on April 15, 2007 from the Family Arena in the St. Louis suburb of Saint Charles, Missouri. This will be the second monthly pay-per-view, after Bound for Glory 2006, to be held outside Orlando, Florida. Promotional items for the event feature Scott Steiner, Christian Cage, Kurt Angle and Sting.

* Lethal Lockdown match: Team Cage (Christian Cage, A.J. Styles, Scott Steiner, Abyss, and Tomko) (w/James Mitchell) vs. Team Angle (Kurt Angle, Samoa Joe, Rhino, Sting, and Jeff Jarret)
o The man who scores the winning pinfall/submission will get a NWA World Heavyweight Championship match at Sacrifice.
* Six Sides of Steel match: Senshi vs. Austin Starr (w/Bob Backlund as Special Guest Referee)
* Six Sides of Steel Xscape match for the TNA X Division Championship: Chris Sabin (c) vs. Jay Lethal vs. Sonjay Dutt vs. Alex Shelley vs. Shark Boy
* Six Sides of Steel match: TBA (w/Christy Hemme) vs. The Voodoo Kin Mafia (B.G. James and Kip James)
* Electrified Six Sides of Steel match for the NWA World Tag Team Championship: The Latin American Exchange (Homicide and Hernandez) (c) vs. Team 3D (Brother Ray and Brother Devon)
* Six Sides of Steel match: Robert Roode (w/Ms. Brooks and Eric Young) vs. Petey Williams
* Six Sides of Steel match: Jerry Lynn vs. Christopher Daniels
* Six Sides of Steel Blindfold match: Chris Harris vs. James Storm
* Ladies Six Sides of Steel match: Gail Kim vs. Jacqueline Moore

nu stiu de ce dar nu merge sa editez primul mesaj

gaby1528
12th April 2007, 21:41
Nu e nevoie de sistemul cu smilie-uri la TNA, avem destul fani ºi chiar fanboys pe aici (nu e cazul meu). :D

Ce sã zic... date fiind circumstanþele, mãcar putem spera la mai puþine run-ins. :) De asemenea, sper ca bookerii sã termine cu prostiile ºi sã-i dea titlul greilor lui Joe cât mai curând.

A, ºi vezi cã la ultimul Impact a fost dezvãluit întreg cardul. Poþi sã cauþi pe wikipedia dupã el.

A... ºi dacã þi se pare cã meciurile în cuºcã TNA sunt violente, poþi sã cauþi pe YouTube sau în secþiunea Multimedia a forumului dupã CZW mai vechi, BJW, XPW, FMW... You'd probably be amazed. :)

ba cred ca e nevoie:D:D:D:D:d

PSYCHO
13th April 2007, 01:40
* Lethal Lockdown match: Team Cage (Christian Cage, A.J. Styles, Scott Steiner, Abyss, and Tomko) (w/James Mitchell) vs. Team Angle (Kurt Angle, Samoa Joe, Rhino, Sting, and Jeff Jarret)

What? Jeff Jarret? Dupa ce Sting a eliminat "cancerul" acuma vor fi in aceeasi echipa? M-am saturat de booking-ul asta idiot! M-as fi mirat sa nu-mi strice careva entuziasmul referitor la match-ul asta! :(

Mike^
13th April 2007, 01:48
gaby, that's a friggin spoiler...Pentru spoilere, te rog sa le scrii in alb, exista reguli impotriva spoilerelor...

PSYCHO, la Lockdown PPV 2007, Jeff Jarrett se va reintoarce dar de data aceasta avand un gimmick babyface, un lucru care pe mine sincer ma intriga. Nu inteleg care va fi rolul lui de acum incolo. Ma astept si la o schimbare de look, poate si manevre noi. Ar fi interesant atunci. Eu chiar astept Lockdown-ul, mai ales acuma cu revenirea lui Jarrett...Parca prevad un feud intre Jarrett si Cage...In orice caz, hai sa vedem exact ce va fi inainte :)

PSYCHO
13th April 2007, 02:43
Sunt curios! Insa oricum nu vad prea bine revenirea asta! Mi-a picat destul de rau vestea! :(

gaby1528
13th April 2007, 09:36
gaby, that's a friggin spoiler...Pentru spoilere, te rog sa le scrii in alb, exista reguli impotriva spoilerelor...

eu spun meciurile aranjate,oficiale,sunt de pe wikipedia...oricum daca trebuie o sa le scriu cu alb:D

AxinTe
13th April 2007, 09:58
cred ca acum o sa vina cu chitara doar ca sa cante la ea :D

Reaper
13th April 2007, 10:44
Nu obligatoriu. Daca o sa dea in cap cu chitara cui trebuie este posibil ca lumea sa aplaude.
Fanii partii de entertainment a wrestling-ului sunt, in general, foarte receptivi la schimbari bruste si radicale.
Adica daca e JJ e face ... asta e; il vor accepta. Cu siguranta nu va avea parte de primirea care probabil o sa-i fie facuta lu' Oprita la Dinamo.

Heath Scumm
13th April 2007, 11:34
Jarett e un bun brawler, are cu siguranta loc in Lethal Lockdown ... Ideea e ca revenirea lui era deja evidenta.

Si nu, nu e spoiler, atata timp cat e show saptamanal.

thunder_liger
13th April 2007, 12:29
Daca si mie imi plac intoarcerile de situatie radicale inseamna ca-mi place entertaining-ul sau ca sunt un maniaco-depresiv?

AxinTe
13th April 2007, 12:35
Cu siguranta nu va avea parte de primirea care probabil o sa-i fie facuta lu' Oprita la Dinamo.

Oprita o sa aiba o primire buna.. nu a facut niciodata declaratii anti-Dinamo si nu a dat niciodata niciun gol impotriva lui Dinamo :D

si ca sa fiu on-topic: exceptional card in afara de blindfold match..

Reaper
13th April 2007, 13:05
exceptional card in afara de blindfold match..
Asta vroiam si eu sa scriu acum. What kind of crap is that?
Astept de mult timp feud-ul Cowboy - Wild Cat si singura mea speranta este sa-i puna lu' Storm un plasture asemanator ca daca ii leaga pe amandoi la ochi sar peste meci. Imi aduce aminte de U can't see me match-ul "inventat" de Vinnie Mac.

Heath Scumm
13th April 2007, 14:40
Macar nu se numeste "Prince Of darkness match" cum s-a numit ultimul Blindfold Match intre Bobby Roode si Dustin Rhodes! :rolleyes: SI ala a avut loc tot la Lockdown si a fost unul dintre cele mai plictisitoare meciuri de la Andre The Giant vs Hulk Hogan la WrestleMania :P

Lethal Lockdown-ul de anul trecut in 3 minute de highlighturi - http://www.youtube.com/watch?v=yYrFEYtxnnM&NR=1

Ratonu
13th April 2007, 18:35
Totuºi, TNA a avut în ultima vreme carduri care au arãtat ºi mai bine... Din 9 meciuri, sunt 4 cu care nu sunt sigur cã vreau sã-mi pierd timpul: Harris vs. Storm (din cauza stipulaþiei), Roode vs. Williams (Eric Young), VKM vs. Mistery Team ºi Kim vs. Moore (pur ºi simplu m-am plictisit de astea douã... de fapt Moore nu mi-a plãcut de la bun început). Apoi, e Senshi vs. Austin Starr, care fãrã intervenþii din afarã, fãrã un arbitru special ºi dacã i se acordã suficient timp, are toate ºansele sã fie un meci foarte bun... Not gonna happen. Cele mai mari speranþe le am de la Daniels vs. Jerry Lynn.

P.S. Noul look al lui Jay Lethal e RIDICOL.

Edit HitScum
Fara Spoilere

Reaper
13th April 2007, 19:38
Black Machismo :D . Important e ca a castigat curat in fata lui Sabin.
Eu cel mai mult astept meciul pt centura X-Division, dar si Lethal Lockdown-ul.
Sunt curios si ce-o sa se intample si in 3D Vs LAX. Parca imi pare rau ca sunt inchisi si nu o sa mai poata Hernandez sa-si faca saritura. BTW ... cand zic 10000 de Volti se refera la Volti vechi, nu? Ca intre timp sistemul masurarii de electricitate s-a schimbat si 10000 Volti vechi = 1 Volt nou (sau greu).

Mike^
13th April 2007, 22:38
:lol: Good point there Reaper! Very good point! :D Parerea mea sincera este ca Lockdown-ul de anul trecut a fost un PPV de nota 9.8, maybe 10...Niste meciuri de nota 10, gen Sabu vs Samoa Joe, gen Team 3D vs Team Canada, gen Team USA vs Team Japan ( i friggin LOVED this match, Team Japan rocks!) sau bineinteles, culminand cu Lethal Lockdown, Team Jarrett vs Sting's Warriors (cand am vazut ce a facut AJ Styles in meci, am urlat timp de 2 minute :P)...In schimb, nu stiu despre Lockdown-ul asta, sper sa fie interesant...

Mike^
14th April 2007, 14:25
HOLY EFF! Did anybody see the latest Impact? A fost slab in general, dar a culminat cu un moment...minunat :) Si anume (nope, not a spoiler since it was already said) cu revenirea lui Jeff Jarrett. Deci sincer, reactia publicului a fost incredibila...Nu le venea sa creada...De abia astept sa-l vad ca si un babyface...I'm so effing used to him being a heel :(

Ratonu
14th April 2007, 14:59
Moment minunat... lol. Când citeam asta, mã aºteptam sã zici de Samoa Joe vs. AJ Styles, poate singurul meci bun de pe Spike TV anul ãsta. De Jarrett nu ºtiu ce sã zic, sã vedem cum mai evolueazã lucrurile. Eu, unul, nu am fost aºa entuziasmat.

kill3r
14th April 2007, 15:16
Xscape Match mi-ar fi placut mai mult fara Shark Boy in el... Sabin, Lethal, Dutt si Shelley sunt luptatori buni ... dar nu am aceeasi parere si despre Shark ( care nu mi-a placut niciodata )
VKM - Hemme's Mysteri Team... incep sa ma plictisesc de "feudul" VKM - Hemme... sa mai schimbe si ei ceva...
Petey Williams vs. Robert Roode ... nu-l suport pe Roode :) sper sa nu fie un meci prea lung si sa dea mai mult timp altor meciuri mai interesante
Starr - Senshi sper sa fie meci curat, adica sa nu intervina nimeni si "guest refferee" sa fie corect... Senshi e unul dintre preferatii mei, lupta foarte bine, si nici Starr nu sta prost ... deci poate fi un meci mare.
Jackie vs Gail e cel mai prost meci pe care il puteau pune :rosu:
Harris - Storm nici nu vreau sa comentez... probabil cand ma voi uita la LockDown voi sari peste meciul precedent si peste asta :mda:
Jerry Lynn vs. Chris Daniels e meciul de la care eu sper cel mai mult. Am incredere in cei doi si sunt convins ca meciul va fi unul superb :ok:
LAX vs. 3-D e inca un motiv de bucurie pentru mine. Meciurile dintre ei imi plac la nebunie, in special datorita violentei. Pacat ca nu vor putea fi salturi de pe corzi ca in meciurile din ring... dar tot va fi spectacol ;)
la Team Angle vs Team Cage nu am fost prea bucuros de venirea lui Jeff Jarrett... transformarea din heel in face n-a venit bine acum. Daca vroiau ca Jarrett sa fie in Team Angle trebuia din timp, poate inca dinainte de LockDown un feud cu Cage... asa, nu prea sunt entuziasmat

Reaper
14th April 2007, 15:27
Shark Boy e bun, dar nu i s-a dat nici o sansa. Uneori am impresia ca nici nu ar mai fi pastrat in TNA daca publicul nu l-ar iubi atat de mult.
VKM Vs Hemme - skip
Petey a fost tinut in angle-uri care nu duc nicaieri suficient de mult. Cred ca ar fi timpul sa se intoarca in X-Division.
Jackie Vs Gail - umplutura (si nu ma refer la pieptul lu' Jackie)
Harris Vs Storm - skip
Restu's promitatoare.

clau_goll
14th April 2007, 21:23
jeff jarret sucks..asteptam cu atata nerabdare sa vad cine e membru team angle..:(!
Jay Lethal..nush ce sa zic..dupa parerea mea are o moaca de retardat cu acest look.!Si acea victorie contra sabin..sucks!
team 3 d vs lax=:D meci foarte frumos..sper ca 3 d sa castige si sa devina cea mai decorata echipa
jackie Vs Gail-mi se pare mie sau incep sa copieze wwe cu divele?sucks!
harris vs storm=....no words

iuli
15th April 2007, 20:33
:lol: Good point there Reaper! Very good point! :D Parerea mea sincera este ca Lockdown-ul de anul trecut a fost un PPV de nota 9.8, maybe 10...Niste meciuri de nota 10, gen Sabu vs Samoa Joe, gen Team 3D vs Team Canada, gen Team USA vs Team Japan ( i friggin LOVED this match, Team Japan rocks!) sau bineinteles, culminand cu Lethal Lockdown, Team Jarrett vs Sting's Warriors (cand am vazut ce a facut AJ Styles in meci, am urlat timp de 2 minute :P)...In schimb, nu stiu despre Lockdown-ul asta, sper sa fie interesant...

Stiam ca esti un mare fan al TNA`ului...am luat si eu lockdown`ul din 2006...super show, nu altceva
USA-Japan, super
Fallen Angel-Senshi, din nou super
Team Jarrett vs Sting's Warriors, excelent
Toate meciurile au fost foarte intense...
Ah, era sa uit de meciul ala in 6 :P mi-a placut finalul, sunculita canadiana :yes:

Mike^
15th April 2007, 21:59
Mai deci am revazut meciul Team USA vs Team Japan de anul trecut si iarasi am ramas cu gura cascata...Un meci splendid, nothing more to say...Trebuie sa mi-l scot de undeva, doar meciul ala in calitate DVD :P

AxinTe
16th April 2007, 18:41
spoiler:
un nou ppv reusit dar mai slab ca destination x din cauza gimmick match-urilor..
My Review:

X-Division Xscape Match: a fost un inceput mai slab dar dupa aia shelley + sabin au lucrat impreuna excelent (omfg, dupa cum au lucrat i-as vrea ca tag champs..), sfarsit logic
Petey vs Roode: SKIP!
Gail Kim vs Jackie: good brawl :D, super ending
Senshi vs Starr: meci slab din cauza lui Backlund..
Daniels vs Lynn: meci bun, multe spoturi bune, bun sfarsit
Storm vs Harris: skip..
Team 3d vs LAX: No Comment.. MOTN
Lethal Lockdown: Poor AJ, a incasat un MuscleBuster, un Angle Slam, 2 cazaturi de pe cusca.. Poor Tomko pentru acel sick gore, aaaa si Scott Steiner facand un Frankensteiner =)) sfarsitul a fost prost.. oricum se preconizeaza inca un ppv cu centura pe Christian ;)

DinUmbra
17th April 2007, 11:43
Spoiler:DDestul de bun pay per view...mai ales ultimile 2 meciuri.Imi place noul Jerret si faptul ca i-a dat title shot-ul lu sting..simply awsome :D.Gail Kim si Jackie Moore au facut un meci neasteptat de bun.La fel si Daniels cu Lynn...dar vine meciul intre cei 2 AMW...2 words for you..FIRE RUSSO!

iuli
17th April 2007, 19:39
Cel mai mult m-a dezamagit AJ Styles :(

AxinTe
17th April 2007, 19:46
de ce te-a dezamagit ? ca a incasat nenumarate bump-uri ?..

Mike^
17th April 2007, 22:23
Oookaaaayy, am vazut si eu PPV-ul in sfarsit...What i am about to say is named SPOILER :P

Pur si simplu NU inteleg. Nu inteleg cum un PPV poate fi slabut, dar sa aiba un Main Event de-a dreptul splendid. Meciurile au fost destul de slabe, unele dintre ele cel putin. Nu spun nu, primul meci, pentru centura X-Division a fost SUPER, dar din prisma "colaborarii" dintre Sabin si Shelley...Petey Williams vs Roode, slab. Gail Kim vs Moore a fost interesant, parca se vedea ca exista o ura adevarata intre cele doua. Pe Gail Kim o admir, este cu mult peste toate femeile din wrestling momentan. Are o tehnica buna si face niste manevre la care nu te astepti. Iar finalul a fost cireasa de pe tort. Senshi vs Starr, destul de slabut din cauza lui Backlund, Daniels vs Lynn, interesant deoarece imi place noul look al lui Daniels, dar se putea cu mult mai bine din partea celor doi...Storm vs Harris, cel mai prost meci din toata seara, cea mai proasta idee. Meci tipic WWE, dar nu TNA :). Team 3D vs LAX...Hmm...A fost bunicel, echipele pot face meciuri MULT mai bune...Dar nu au "vandut" bine faza cu electricitatea...I mean for crying out loud, in WSX mi se parea mai fain meciul cu aceasi idee dintre Team Dragon Gate si The Filth and the Fury (meci care din pacate, n-a mai apucat sa fie difuzat, dar am vazut imagini din el). Dar a fost un meci bun. Insa Main Eventul. Doamne...Main Eventul de anul trecut din Lockdown a fost de nota 10, dar cel de anul asta, n-am cuvinte...Mi-a placut intensitatea, mi-a placut enorm AJ Styles care la fel ca si anul trecut a incasat enorm de multe bumps, mi-a placut Jarrett, mi-au placut TOTI. Yes, i said it, eu, cel care l-am urat din tot sufletul pe Jarrett il admir acuma. A fost o lupta SUPER in care baietii au dat enorm. Si de aceea sunt dezamagit, fiindca un PPV cu un asemenea Main Event trebuia sa fie un PPV perfect, din toate punctele de vedere :( Dar bineinteles, mai trebuie sa o dea in bara Russo :( Si te contrazic AxinTe, a fost mai bun decat Destination X :)

Reaper
17th April 2007, 23:15
1)Main Eventul a fost cel mai bun; nu voi contesta asta.
2)Al doilea moment in ordinea calitatii mi s-a parut promo-ul lui Konan.
3)X-division Match: meci bun, surprinzator pentru cei ce nu au vazut nici un show UWA.
In rest: cele mai multe greseli pe care le-am vazut intr-un show TNA. Overall PPV-ul sucked!! Doar main eventul a salvat sfarsitul. Ii mai acord TNA-ului 1-2 luni pana nu le mai urmaresc produsul.

clau_goll
18th April 2007, 09:18
Super Team Angle Vs Team Cage....jerreet Rulz:d

PSYCHO
22nd April 2007, 09:20
Eu am urmarit PPV-ul pe parcursul a 2 zile ... Primele 3 match-uri intr-o zi si restul in cealalta (daca aveam timp urmaream totul intr-o zi) ... Ok ... In primul rand nu mi-a placut cusca (maxim subiectivism) ... Comparand cusca asta cu cea de anul trecut, a fost aiurea ... Eu vreau gard pe bune, nu sarme legate cu "scoci" ... In rest, LockDown-ul de anul trecut a fost superb ... Asta de acuma NU! Mie cel putin mi-a lasat o stare de regret! ... Analizand match cu match, mi-ar iesi multe chestii pozitive, insa eu acum judec per-ansamblu! ... Si k o incheiere apoteotica, mi-a placut la nebunie momentul knd Joe a vrut sa ia ghitara, a tras de ea, a cazut (ghitara) si si-a foot-ut o palma in frunte spunand "shit"! Super faza, m-am spart de ras! :) ... Insa desi main-event-ul a fost bun, nici macar nu se compara cu cel de anul trecut! :(

Heath Scumm
24th April 2007, 10:00
Ati observat cat de tari au fost Sabin si Shelley in echipa?

Putini stiu ca ei sunt campionii NWA International Lightweight Tag Team, titlu pe care-l apara cu precadere in ZERO ONE si pe care recent l-au aparat si in UWA.

Hahaha! Ask The Professor cu HitScum :D

cutuma
6th May 2007, 14:32
Am inregistrat si noi azi pana la 3D cu LAX si pana la acest meci pot spune ca e cel mai penibil PPV pe care l-am urmarit vreodata.

Daca aveti rabdare, sa va uitati joi seara sa ne auziti ce atac la adresa bookingului am avut in timpul meciului blindfold.

Heath Scumm
6th May 2007, 14:41
^ Nu sunt de acord.

Primul meci a fost grozav, a pus in evidenta cat de tare lucreaza impreuna Shelley si Sabin, nu exista echipa de Cruiserweights care sa lucreze mai bine in State momentan decat acestia 2.

h1mZ
6th May 2007, 14:51
Oricum a fost peste Backlash ...

Life
6th May 2007, 15:01
^ Pai toate PPV WWE sunt sub cele TNA in ultimul timp ... Totusi cred ca PPV-urile TNA-ului si WWE-ului vor avea de suferit ca audienta deoarece ROH-ul are anuntat primul PPV , care cred ca introduce aceasta divizie alaturi WWE si TNA in lumea audientelor mari !

Despre Lockdown , nu pot sa spun ca a fost un PPV stralucit , dar a fost destul de bun !

Mike^
6th May 2007, 19:38
Lasa baieti, stiti cu totii ca Mihai este brainwashed de Vince McMahon :P Da, LockDown a avut momente penibile, dar nu s-a comparat cu Backlash. Cu mult peste majoritatea PPV-urilor WWE. Da, Blindfold match a fost complet idiot, dar X-Division Match a fost de nota 9.5, iar main event-ul de 10. Daca-mi spui mie, Mihai, ca un Main Event John Cena vs Shawn Michaels este peste Team Angle vs Team Cage, i'm not going to talk to you anymore :) Jumate din meciurile de la LockDown au fost peste orice meci dintr-un PPV WWE...

Heath Scumm
6th May 2007, 19:55
Hey! Fiecare are dreptul la opinii proprii ... Mie de exemplu mi s-a parut foarte tare si LAX vs 3D ... Poate lui Mihai i s-a parut greu de comentat desi actiunea din primul meci era atat de rapida incat era foarte greu sa numesti toate combinatiile alea.

cutuma
6th May 2007, 23:37
Dragilor, am zis ca am inregistrat PANA la 3D cu LAX

Am inregistrat si noi azi pana la 3D cu LAX si pana la acest meci pot spune ca e cel mai penibil PPV pe care l-am urmarit vreodata.

1. X Division ... a fost okey, spot fest, dar okey. De la o vreme am ajuns la concluzia lui Dragon-Sin, nu ma mai incanta spot-festurile fara logica. Shelley si Sabin au salvat meciul 8/10

2. Roode vs Williams ... OMG, boring ... iar povestea cu Roode si sclavagismul e de rasul 5/10

3. Gail Kim vs Jackie Moore ... destul de ok, spotul din final a salvat meciul. Mie Moore cu toata laptaria ei cu tot, nu-mi place. 6/10

4. Senshi vs Austin Starr ... ce cauta Bob Backlund intr-un meci intre doi super atleti? A stricat TOT! 7/10

5. Storm vs Harris ... o rusine 1/10

6. Daniels vs Lynn .... OMG, ce-a fost asta? A inceput ATAT de lent meciul incat credeam c-am sa adorm, spre final si-au mai revenit, dar oricum, MULT sub asteptari. 5/10

Mai lipsesc main-eventurile, meciul pe echipe deja a inceput prost cu vrajeala cu cusca si curentul electric. Sper sa faca un meci bun ca altfel e jale.

In opinia mea, si probabil daca Gabi ar fi online, m-ar sustine, LockDown e cel mai prost PPV pe care l-am vazut vreodata. Mai slab si decat un No Mercy care m-a isterizat acum un an.

Cat despre Backlash? Faza de la final. cu Cena cazand peste Orton, FRATE, asta vreau sa vad! Sigur, vroiam sa piarda Cena, dar modul in care a fost conceput finalul .. GENIAL!

Dragon-sin
6th May 2007, 23:47
Backlash was the best WWE PPV in quite some time . :P

h1mZ
7th May 2007, 00:19
Backlash was the best WWE PPV in quite some time . :P

And still awfully bad... :rosu:

Big Sexy
7th May 2007, 01:15
subscriu la tot ce a zis Mihai si mai adaug o nedumerire, ce legatura are calitatea Backlash cu Lockdown? Daca Backlash a fost kko asta nu inseamna ca si Lockdown nu e kko. Cand ramaneti fara argumente logice veniti cu praf in ochi ... dupa cum mai spuneam undeva pe forum ieri, e de tot kko si wwe si TNA, parca cineva a murit pe al departementele lor creative si nu e nimeni la birou, de vreo 6 luni la TNA si de vreo 2 ani la WWE.

Heath Scumm
7th May 2007, 09:41
Mie de la Lockdown mi s-au parut bune primul meci, LAX vs 3D si Main Eventul ... de asemenea, mi-au placut si promo-urile pentru Main Event ...

Mie mi-a placut PPV-ul per ansamblu, cel putin Main Eventul mi s-a parut foarte spectaculos. Cel putin momentul in care Angle l-a aruncat pe AJ Styles de pe cusca mi s-a parut foarte tare.

Eu sunt ok cu departamentul creativ TNA dpdv al bookingului la nivel de Main Event, in rest atletii grozavi salveaza bookingul dezastruos din midcard si lower midcard.

cutuma
7th May 2007, 10:49
Stefane, un PPV care se bazeaza doar pe main-event va esua lamentabil.

Heath Scumm
7th May 2007, 11:28
^ Adevarat ... in apararea lor insa spun ca au atleti buni si ultimele 3 IMPACT-uri mi s-au parut destul de tari ...

Tin sa mai fac o precizare :

2. Roode vs Williams ... OMG, boring ... iar povestea cu Roode si sclavagismul e de rasul 5/10

Tin sa precizez ca acest storyline e o reciclare a 2 mai vechi, o combinatie intre unul al lui Ted Dibiase si unul cu Rick Rude! ;) Asadar, nu e o idee "proasta", e doar o idee a lui Mc Mahon (partea cu "sclavagismul") si un combo intre 2 gimmickuri clasice (The Million Dollar Man + The Ravashing one)!

cutuma
7th May 2007, 12:28
Resuscitam sfarsitul anilor 80 sau cum? Ar trebui sa ma entuziasmeze treaba asta?

Heath Scumm
7th May 2007, 13:01
Well, cam asta fac prin acest storyline! Nu stiu, nici pe mine nu ma entuziasmeaza.

Raiden
11th May 2007, 10:28
Am vazut aseara PPV-ul la TvSport si parerea mea despre acest Lockdown:
Este cel mai slab pe care l-am vazut! Din pacate nu am mai urmarit main-eventul si meciul de deschidere dar meciul acela Blindfold a fost chiar sux!
Team 3D vs. LAX - a fost un meci decent
Senshi vs. Austin Starr - nimic iesit din comun meci slab
Gail Kim vs. Jackie Moore - un meci mediocru
Cristopher Daniels vs. Jerry Lynn - a fost un meci decent
Robert Roode vs. Petey Williams - a fost un alt meci catastrofal

Nu urmaresc TNA-ul dar dupa aceste meciuri nici nu as vrea sa-l urmaresc. Aleg in continuare WWE chiar daca a avut meciuri slabe niciun PPV din TNA nu se compara cu Royal Rumble sau WrestleMania.

Heath Scumm
11th May 2007, 11:15
Main Eventul cand a fost/va fi difuzat?

Chiar nu i-a placut nimanui opening match-ul cu high-flyerii? Alex Shelley mi s-a parut foarte foarte tare!

Reaper
11th May 2007, 16:33
Yep. I liked it. TeamWork-ul grozav dintre Shelly si Sabin a facut meciul sa arate atat de bine.
Dupa cum am mai mentionat: meciul de deschidere mi s-a parut al treilea moment al serii dupa main event si promo-ul lui Konan (nu mai tin minte promo-ul, dar cred ca m-a impresionat prin ceva).

Heath Scumm
11th May 2007, 16:39
Saltul lui Hernandez de pe cusca prin masa? That was pretty sick!

AxinTe
11th May 2007, 17:06
Este cel mai slab pe care l-am vazut! Din pacate nu am mai urmarit main-eventul si meciul de deschidere

tocmai cele mai bune meciuri nu le-ai vazut..