NBA

bwin difuzeaza live Campionatul Mondial de Baschet. Vezi si cotele bwin oferite castigatorilor competitiei

bwin deține drepturi de live streaming pentru toate meciurile din cadrul FIBA World Championship 2010. Liderul mondial în materie de gaming online listat la bursa și sponsor global al FIBA va difuza live toate cele 80 de meciuri care se vor disputa în cadrul campionatului mondial de baschet din Turcia în perioada 28 august - 12 septembrie 2010.
"Cu peste 10.000 de evenimente difuzate live pe an, bwin le ofera clienților înregistrați o gama variata și unica de evenimente sportive difuzate”, a declarat Stefan Wukovitsch, responsabil de Product Management Betting la bwin. "Suntem încântați ca putem sa le oferim pentru prima data utilizatorilor bwin toate meciurile campionatului mondial de baschet."

Pronosticuri
Odata cu transmisiunile live, utilizatorii bwin primesc și o opinie din partea experților parteneri bwin, Benetton Treviso. Aceste pronosticuri pot fi vizionate la www.bwin.com/fiba.

Cotele globale ale câștigatorilor *

SUA    1.77
Spania    3.00
Grecia    10.00
Serbia    17.00
Argentina    26.00
Turcia    29.00
Lituania    51.00
Brazilia    51.00
Slovenia    61.00
Croatia    67.00

* cotele pot suferi modificari fara o notificare în prealabil

Despre bwin
Grupul bwin are peste 20 de milioane de clienți înregistrați în peste 25 de piețe și opereaza o serie de platforme de pariuri sportive, poker, cazino, jocuri de noroc și de aptitudini, precum și transmisiuni audio și video ale celor mai importante evenimente sportive, precum Bundesliga. Compania mama bwin Interactive Entertainment AG ("bwin") este listata la bursa din Viena și furnizeaza firmelor sale subsidiare și companiilor asociate servicii diverse precum software development, marketing, comunicare, resurse umane și servicii financiare. Operațiunile Grupului bwin sunt conduse prn intermediul subsidiarelor și companiilor asociate pe baza de licențe. (e.g. Germania, Italy și Gibraltar). Informații suplimentare referitoare la companie sunt disponibile pe site-ul de relatii cu investitorii (Investor Relations) www.bwin.org.


bwin difuzeaza live Campionatul Mondial de Baschet. Vezi si cotele bwin oferite castigatorilor competitiei