Extrasport

Reduceri Black Friday 2014: Produsele care merita cumparate

Vineri seara se stiu cam toate reducerile de Black Friday de la emag, altex, flanco, domo si altele. Iata ce merita cumparat, preturile cele mai bune si reducerile cele mai bune.

Clickshop.ro - un hard-disk extern la 99 de lei, Seagate Freeagent Pro 1TB. pretul e foarte bun, insa pe Amazon multa lume se plange ca se strica repede (fie ca nu e fiabil, fie se duce la primul soc mecanic).

Emag.ro - iPhone 5s la 1.500 de lei si Consola Play Station 4 la 999 de lei.Din pacate iPhone-ul 5S e doar pe alb la pretul de 1.500 de lei, culorile grey si gold sunt la 1.950 de lei - putin mai scumpe decat se gasesc pe Amazon.com. Emag.ro are si iPhone 6 la 3.099 de lei, dar si acesta este  mai scump decat pe Amazon.com.

Domo, Altex, Flanco - din ceea ce este pe cataloage oferta pare destul de restransa si fara reduceri spectaculoase. Insa, aici ca de o obicei trebuie mers in magazine.

Elefant.ro are preturi maricele, o oferta larga, dar cu maruntisuri.

Ceea ce se poate spune la prima vedere despre Black Friday-ul din acest an este ca il aplica majoritatea din piata de vanzari online, iar oferta este foarte, foarte larga. Insa, exista multe produse neinteresante la preturi neinteresante si lipsesc, fata de  anii trecuti, electronicele scumpe cu niste reduceri importante.



Reduceri Black Friday 2014: Produsele care merita cumparate