Extrasport

onlinesport.ro va doreste un Paste Fericit

onlinesport.ro doreste tuturor cititorilor si colaboratorilor sai un Paste Fericit! Una dintre invataturile lui Isus din Biblie este sa ii punem pe altii mai prespus decat noi, sa iubim aproapele cum se spune.

Este greu sa intelegi si sa inveti sa faci asta, dar se poate incepe cu un prim pas simplu: sa ii lasi pe altii inaintea ta. Fie in masina cand cineva iese de pe o  stada secundara, fie la locul de munca cand cineva vrea un post mai bun, fie la coada cand se face un pas in acelasi timp la casa de marcat, iar lista poate continua in mintea fiecaruia. Sa se duca ei in fata si sa ia ei ce vor, nu e nici o problema.

Similar, un filosof chinez (Hung Ying-Ming) de prin anii 1500 spunea  asa: "Cat timp te afli pe lume, daca nu te dai in laturi in favoarea celorlalti, vei avea soartea fluturelui atras de flacara'.

Cine face lucrul acesta destul de des va vedea ca se vor deschide niste usi si, cumva, chiar lasandu-i pe altii mereu sau deseori inainte, tot primul vei ajunge in locurile care conteaza pentru tine. Iar uneori vei vedea ca ai ajuns inclusiv inaintea celor pe care i-ai lasat sa treaca in fata ta la un moment dat. 


foto: onlinesport.ro



onlinesport.ro va doreste un Paste Fericit