Extrasport

Black Friday: Consolele PS4 de la emag.ro s-au dat in sub un minut

Consolele PS4 si telefoanele iPhone 5S de la emag.ro au fost cele mai vanate produse din Vinerea Neagra romaneasca. Am vrut sa vedem cate au fost si in cat timp s-au dat.

Consolele PS4 au fost 100 de bucati si s-a epuizat in primul minut, ne-au spus luni seara cei de la emag.ro. PS4 a fost pus cu pretul de 999 de lei.

In prima ora s-a epuizat si stocul de XBOX de 200 de bucati.

Despre iPhone 5S cei de la emag.ro au spus ca vor da mai multe detalii tuturor in cursul zilei de marti, alaturi de alte cifre legate de alte produse. iPhone 5S-urile s-au epuizat de asemenea la scurt timp dupa deschiderea Black Friday, fiind afisate cu pretul de 1.499 de lei. Din detaliile anterioare oficiale, iPhone-uri au fost intre 500 si 700, dar cifra a inclus si modelul 6, mai scump, cel care s-a epuizat abia spre seara.

Multi au fost cei care in primele minute au reusit sa puna in cos consola PS4 sau iPhone-ul 5S, insa pana sa apese butonul de finalizare comanda acestea se si epuizasera, altii "de pe fir" fiind mai rapizi.

Emag.ro a deschis Vinerea Neagra in jurul orei 6:50, vineri dimineata. Spre deosebire de ceilalti competitori de pe piata care au tinut Black Friday tot week-endul trecut, cei de la emag.ro au pastrat reducerile doar o singura zi, vineri.



Black Friday: Consolele PS4 de la emag.ro s-au dat in sub un minut