Extrasport

Biletele la concertul lui Andre Rieu reapar la vanzare: Smecherie a vanzatorilor sau indecizie a cumparatorilor?

Dupa ce la nivel oficial s-au vandut in nici 24 de ore toate biletele la cele patru concerte ale lui Andre Rieu din iunie 2015, luni a avut loc o Magie de Craciun si au reinceput sa apara disponibile tichete.

Sunt disponibile bilete la toate sectiunile pentru concertele de pe 12, 13 si 14 iunie 2015 si la cateva sectiuni pentru spectacolul de pe 11 iunie 2015.

Care este explicatia, dupa ce biletele au fost vandute conform organizatorilor in totalitate, pe durata a doar trei ore, la concertele de pe 12 si 13 iunie, pentru ca apoi sa se suplimenteze cu inca doua concerte, pe 11 si 14 la care de asemenea a disparut in nici o zi?

Sunt doua motive pentru care biletele au reinceput sa apara, iar nici unul nu il exclude pe altul.

1. Biletele rezervate care nu au fost achitate in termen de 120 de ore au fost repuse la vanzare de Eventim, asa cum era regulamentul de vanzare. Luni au inceput sa expire cele 120 de ore de la rezervarile facute saptamana trecuta.

2. Rieu si Eventim au stabilit o strategie de marketing bine pusa la punct. S-a dorit crearea unei isterii generale care sa duca la o vanzare exagerata de bilete, rapida si fara o gandire serioasa a potentialilor doritori pusi in fata faptului ca "biletele se vand ca painea calda". Astfel, lumea s-a ingramadit la ca urs si a rezervat in nestire, pe un interval de timp foarte redus, ceea ce a dus un record de vanzare, cel mai rapid din intreaga cariera a lui Rieu.

Biletele le gasiti aici.

[news-111269]



Biletele la concertul lui Andre Rieu reapar la vanzare: Smecherie a vanzatorilor sau indecizie a cumparatorilor?