Extrasport

BBC: O jurnalistă de F1 a BBC a făcut un „AVC masiv” la 45 de ani

Siteul BBC - care își pune la colț fără dovezi proprii cititori cu întrebări despre posibilele efecte secundare ale serurile mRNA - a anunțat că o jurnalistă de a postului a făcut un atac cerebral masiv la vârsta de 45 de ani. 

Zilele trecute, BBC publica un articol semnat de Mike Wendling și Rachel Schraer. BBC, prin cei doi, își punea fără nicio dovadă la zid proprii cititori care se întrebau pe Twitter  în cazul lui Damar Hamlin, dar și în altele, ce se petrece cu căderile și morțile subite și dacă poate fi o legătură cu injecțiile covid

Problemele vasculare au ajuns și la BBC, la o femeie de 45 de ani, Jennie Gow. Aceasta a declarat că se recuperează după un accident vascular cerebral grav. Este normal ca la 45 de ani un jurnalist BBC să facă AVC? BBC este un fel de TVR, viață bugetară tihnită. Am auzit de astfel de AVC-uri grave, care afecetază vorbirea, la persoane cu vârste de peste 60-70 de ani. 

Tocmai s-a aruncat pe piața presei mainstream un studiu semnat de autorități oficiale din SUA (celebrele CDC și FDA) în care se admite că persoanele de peste 65 de ani au risc de atac cerebral ca reacție la vaccinul bivalent de la Pfizer. Vaccinul bivalent de la Pfizer este ultima variantă 2023 sau cum se spune în lumea științei este „varianta updatată”. Este, în fapt, o altă premieră în lumea științei. Spre deosebire de versiunile anterioare (2021 și 2022), nu una, ci două părți de cod sintetic mRNA sunt injectate în organism, un cod de la varianta Wuhan și un alt cod de la varianta Omicron. Așadar, cei care îl fac sub 65 de ani nu au risc de AVC, pot sta liniștiți și oricum riscul e doar în primele 21 de zile, după acea nu. Pentru variantele anterioare de injecții mRNA nu se admite nici un risc de AVC pentru nici o categorie de vârstă. 

Revenind la jurnalista de 45 de ani de la BBC care a suferit AVC, Jennie Gow a acoperit Formula 1 pentru Radio 5 Live și a scris pe rețelele de socializare că a fost tratată la spitale din Londra și Surrey, iar recuperarea ei „ar putea dura ceva timp”. Ea a spus că accidentul vascular cerebral de acum două săptămâni i-a afectat vorbirea.

 

Zeci de colegi de radiodifuzori și firme de sport cu motor au postat pe Twitter mesaje de sprijin.

Anunțând starea ei pe Twitter și Instagram, prezentatoarea a spus: „Soțul meu mă ajută să scriu asta, deoarece îmi este greu să scriu și discursul meu este cel mai afectat. Sunt disperată să mă recuperez complet și să mă întorc la muncă. Mulțumesc echipelor medicale de la Frimley și St George’s, precum și familiei și prietenilor mei care m-au ajutat în ultimele două săptămâni”, a scris pe pe Twitter.

Ca răspuns, Formula 1 Racing a postat pe Twitter: „Mă gândesc la tine, Jennie, și îți doresc toate cele bune cu recuperarea ta”.

Echipa de curse McLaren a spus: „Întreaga echipă își trimite dragostea și puterea, deoarece așteptăm cu nerăbdare să te revedem în padoc”.

Radiodifuzorii Hazel Southwell, Laura Winter și Dan Walker se numără printre cei care au postat mesaje de simpatie pe Twitter.

Jennie Gow a acoperit Formula 1 și alte evenimente de sport cu motor pentru BBC, ITV, Netflix și Sky TV.

Tot BBC este și cel care a raportat 50.000 de morți în exces în 2022, cele mai multe în Marea Britanie în ultimii 50 de ani. La finalul articolului spre care am pus aici link, BBC afirmă că „nu există legături între vaccin și morțile subite”. Am pus și eu graficul din articolul BBC în partea de jos a acestui articol, se observă că din aprilie 2022, ca la un semn a început un exces de mortalitate din alte cauze decât covid, este marcat cu albastru. Totuși nu există coralare, dar cine o investighează?

În octombrie 2022, Uniunea Europeană a avut un exces de 31.000 de decese, România și Bulgaria fiind singurele state din bloc care nu au înregistrat un exces de mortalitate. Datele pe noiembrie 2022 nu au fost încă publicate de Eurostat.

Pentru câte persoane publice despre care se știe că sunt schilodite în exces se numără alte persoane nepublice care suferă aceleași lucruri?

În Marea Britanie dar și în Uniunea Europeană, excesul de mortalitate a debutat în aprilie-mai 2022, adică la aproximativ un an de zile după startul „campaniei de imunizare”. De ce nu se investighează și de ce nu se tranșează ipoteza conform căreia serurile mRNA pot cauza pe termen mediu și lung probleme vasculare? Și de ce, până ar începe investigația, nu se iau în considerare, nu se dezbat, nu se confirmă și nici nu se infirmă teste independente care spun aceste lucruri?

Vadim Cușnarencu



BBC: O jurnalistă de F1 a BBC a făcut un „AVC masiv” la 45 de ani