Europa League

Steaua se antreneaza pe un teren acoperit: "Distrugem tot ce am facut pana acum!"

Gigi Becali se crede salvatorul Romaniei si a luat toate lopetile de la Mogosoaia pentru a-i deszapezi pe sinistrati, insa Steaua are de suferit. Jucatorii nu se mai pot antrena pe baza Federatiei de la Mogosoaia, fiind nevoiti sa pregateasca duelul cu Twente pe un teren acoperit.
Steaua s-a antrenat ultimele doua zile la Mogosoaia, acolo unde detinutii au dat la o parte zapada, insa cum Gigi Becali a luat toate lopetile si a mers cu ele in Vrancea, judet afectat de caderile masive de zapada. Baza FRF a fost acoperita de ninsori si nu mai poate fi folosita la antrenament.

Din acest motiv, Ilie Stan a hotarat ca urmatoarele antrenamente sa se desfasoare pe un teren sintetic care ii apartine lui Ioan Andone. Acesta este acoperit, astfel ca jucatorii nu vor avea probleme cu zapada.

"Este singura solutie pe care o avem, nu putem sa stam degeaba. E clar ca prin aceasta masura distrugem tot ce am facut in Antalya... Riscam sa avem accidentari numeroase", a afirmat un membru al staff-ului tehnic.

Ros-albastrii nu vor efectua nici macar antrenamentul oficial pe National Arena, din dorinta de a proteja gazonul. Stelistii au incercat sa-i convinga si pe cei de la Twente sa se pregateasca in alta parte, dar olandezii au refuzat.

Partida dintre Steaua si Twente se va disputa joi, de la ora 22:05, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Steaua se antreneaza pe un teren acoperit: "Distrugem tot ce am facut pana acum!"