Champions League

Allegri: "Al doilea penalty a fost cadou pentru Barcelona"

Massimiliano Allegri este transant cand vine vorba de a doua lovitura de la 11 metri primita de FC Barcelona, marti seara, in returul sferturilor Ligii Campionilor cu AC Milan.
Tehnicianul italian considera ca faultul dictat la tinerea lui Nesta asupra lui Busquets a fost gratuit si vede penalty-ul acordat ca un cadou facut gazdelor.

“Este pacat de aceasta decizie care a venit intr-un moment in care Barcelona nu juca nimic si eram foarte aproape de pauza. Barcelona a avut doua lovituri de la 11 metri, una facuta cadou de noi, iar cealalta facuta cadou de arbitru”, a declarat Allegri dupa meciul de pe Nou Camp.

Antrenorul campioanei Italiei concluzioneaza ca formatia sa a iesit cu fruntea sus din cea mai importanta competitie europeana.

“Am facut multe greseli si am ratat unele pase prin care am fi putut deschide jocul. Cu toate acestea am practic un fotbal placut si pot spune ca parasim intrecerea cu fruntea sus. La 1-1 am simtit ca ne putem califica, mai ales ca Barcelona era sub presiune in acel moment. La 3-1 jocul s-a simplificat pentru ei”, a mai spus Allegri.

Milan a ratat calificarea in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce a fost invinsa cu scorul general de 3-1 de campioana FC Barcelona.

In returul de pe Nou Camp impotriva italienilor s-au dictat doua penalty-uri in prima repriza, la al doilea Nesta fiind considerat vinovat pentru tinerea in careu a lui Busquets.

Faza s-a petrescut in finalul primei reprize inainte ca balonul sa fie repus in joc de gazde dintr-o lovitura de la colt.

Onlinesport


Allegri: "Al doilea penalty a fost cadou pentru Barcelona"